NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • TU professor: Elektrische auto’s zijn grote zwendel en ‘waardeloos’ voor het klimaat
 • Zweden bevindt zich in oorlog”
 • Wierd Duk in video: ‘We hebben in Nederland te maken met parallelle samenlevingen’
 • Rapport: Mocromaffia vuistdiep in corrupte politie
 • De Liquidatie van Pim Fortuyn
 • Parijs: Afrikaanse kolonisten bezetten Panthéon
 • Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
 • Utrecht roept klimaatnoodtoestand uit
 • Halsema toont in de kwestie Haga-lyceum opnieuw haar morele en intellectuele inferioriteit
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  wereldhumor
  blog.seniorennet.be/wereldh
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • Cimategate
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  Blog als favoriet !
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  14-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosliminvasie in Duitsland catastrofaal

  Mosliminvasie in Duitsland catastrofaal

   
  afd

  U weet dat de Mosliminvasie in Duitsland catastrofaal is wanneer zelfs Joden toetreden tot het rechtse alternatief voor de Duitse partij

  Een essay gepubliceerd door het Middle East Forum, een pro-Israëlische denktank, beweert dat de AfD (Alternative for Germany) -partycampagne een 19e-eeuws schilderij “The Slave Market” gebruikt, waarin bebaarde islamitische slavenhandelaren onderhandelen over een naakte blanke vrouw “Echoot de realiteit”, meldt The Times of Israel.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33 jaar na Chernobyl hebben Nederland en het Westen dringend behoefte aan Glasnost
  33 jaar na Chernobyl hebben Nederland en het Westen dringend behoefte aan Glasnost

  Michael Gorbachev bij de Berlijnse Muur. 30 jaar na de Val van die Muur lijken we in een aantal opzichten in een omgekeerde situatie te zijn beland. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Zaak Julian Assange bewijst dat het Westen de nieuwe Sovjet Unie geworden

  De zeer hoog gewaardeerde nieuwe miniserie ‘Chernobyl’ gaat over de kernramp in 1986 in de Sovjet Unie, en de pogingen van de autoriteiten om de omvang van deze ramp te bagatelliseren en voor het publiek verborgen te houden. 33 jaar later zijn het juist de leiders van het Westen die opnieuw moeten leren om eerlijk en transparant te zijn – ook in Nederland, gezien het zoveelste politieke schandaal -de geheime opdracht die toenmalige minister Opstelten zou hebben gegeven om PVV leider Geert Wilders te vervolgen-, en natuurlijk Ruttes achtergehouden klimaatcijfers en het recente aftreden van staatssecretaris Halbers wegens het wegmoffelen van migrantenmisdaden uit de statistieken. Glasnost dus voor Nederland en Europa! Helaas gaan we als samenleving in almaar sneller tempo de omgekeerde weg op. De EU lijkt qua structuur niet voor niets als twee druppels water op de voormalige Sovjet Unie.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.net


  13-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS militairen onthullen: Obama-regering beschermde pedofiele Taliban en politie

  VS militairen onthullen: Obama-regering beschermde pedofiele Taliban en politie

  Amerikaanse soldaten werden gestraft voor het publiekelijk bekend maken van de systematische verkrachtingen en slavernij van jongens door brute islamitische militaire functionarissen. De regering-Obama heeft zelfs verklaard dat deze culturele traditie een Afghaanse aangelegenheid is en dienovereenkomstig moest worden getolereerd.

  Auteur: Jan Walter

  De documentaire van de Afghaanse journalist Najibullah Quraishi over “The Dancing Boys van Afghanistan” werd in 2010 uitgezonden in Londen en de Verenigde Staten, maar de VN kijkt stilzwijgend toe wanneer Taliban krijgsheren en de Afghaanse politie weerloze kinderen sodomiseren en mishandelen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan ‘een Amsterdammer’

  Aan ‘een Amsterdammer’


  12-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekochte journalisten

  Gekochte journalisten


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootste slachtoffers van de ISLAM zijn vrouwen

  De grootste slachtoffers van de ISLAM zijn vrouwen


  11-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Duitse geboortecijfers gaat fout: Autochtoon -5540 en Allochtoon +8199

  Nieuwe Duitse geboortecijfers gaat fout: Autochtoon -5540 en Allochtoon +8199


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse geschiedenis,

  Nederlandse geschiedenis, 

  Afbeeldingsresultaat voor nederland geschiedenis

  Alles moet veranderen en alles wat te maken heeft met de Nederlandse geschiedenis, identiteit, nationalisme en cultuur moet wijken voor globalistisch gedachtengoed. 

  YouTube verwijdert archiefmateriaal van Alkmaar wegens “haatzaaien”. 
  Het Regionaal Archief Alkmaar plaatst al ruim 7 jaar historische video’s op een eigen YouTube-kanaal en deze beelden van de Tweede Wereldoorlog zouden dus “haatzaaiend” zijn…. 

  https://historiek.net/youtube-verwijdert-archiefmater.. 

  Corruptie zien we in alle bestuurslagen en bij de politieke kartel partijen is het bijna aan de orde van de dag. 

  Meer lezen op:
  vk.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILDERS: “NEDERLAND IS VERRADEN. ONS GELD IS WEGGEGEVEN. ONZE STEDEN GEÏSLAMISEERD”

  WILDERS: “NEDERLAND IS VERRADEN. ONS GELD IS WEGGEGEVEN. ONZE STEDEN GEÏSLAMISEERD”

  Twitter / @GeertWildersPVV

  De PVV-leider blijft sociale media gebruiken om zijn achterban direct te bereiken, zonder tussenkomst van deze of gene politiekcorrecte journalist die weer een quasi-racistische draai aan zijn uitspraken probeert te geven. 

  Het kernverhaal van Geert Wilders deze verkiezingen is duidelijk: Mark Rutte heeft Nederland verraden. Hij en zijn kabinet — waar ook de PvdA deel van uitmaakt, laten we dat vooral niet vergeten — beloofden dat ze iets zouden doen aan de massa-immigratie van nepvluchtelingen die zich na binnenkomst weigeren aan te passen, dat ze de lasten zouden verlagen, dat iedere werkende Nederlander 1.000 euro zou krijgen, en — oh ja — dat er werkelijk geen cent naar de onverantwoordelijke Grieken zou gaan. Zoals we nu weten waren dat allemaal loze beloften die nog geen dag na de verkiezingen van 2012 in de prullenbak gegooid werden. Het meest opmerkelijke aan Wilders’ tweet is, natuurlijk, dat eigenlijk niemand het oneens kan zijn met de inhoud ervan.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijven de echte slachtoffers van de kalifaat-waanzin?

  Waar blijven de echte slachtoffers van de kalifaat-waanzin?

  PHILIP VAN TIJN 10-07-2019  Philip van Tijn
   ergert zich aan de aanhoudende roep om jihadisten en hun gezinnen terug te halen, met allerlei twijfelachtige argumenten. Daardoor sneeuwt het enorme leed van slachtoffers, zoals de Jezidi’s, onder. Terwijl het daar juist over zou moeten gaan.

  Ik hoop (en verwacht) dat u begrijpt dat ik het niet leuk vind om alweer te schrijven over de ‘jihad-kinderen’ en hun bijvangst, de ‘jihad-vrouwen’. En volgens menigeen horen ook de ‘jihad-mannen’ in dit rijtje, want ook die hebben in onze beschaafde wereld recht op leven en ze mogen best eens een fout maken.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl

   


  10-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

  Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

  “Nieuwe stroom van migranten verwacht” is de kop van een artikel in de gedrukte editie van de Kleine Zeitung van gisteren op zaterdag. In Noord-Macedonië en Bosnië zijn al duizenden mensen op weg naar Italië en andere sociale paradijzen om “onderdak te zoeken”.

  De belangrijkste bestemming is nog steeds de Bondsrepubliek Duitsland, want Oostenrijk heeft zijn aantrekkingskracht verloren dankzij Herbert Kickl, minister van Binnenlandse Zaken, die door Sebastian Kurz is gedumpt. Het is duidelijk dat dit nu weer aan het veranderen is – Kickl’s opvolger, zoals bekend, heeft alle afschrikkende maatregelen teruggedraaid – het “Ausreisezentrum in Traiskirchen” (vertrekcentrum in Traiskirchen) is weer een eerste opvangcentrum geworden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

  Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

  “Nieuwe stroom van migranten verwacht” is de kop van een artikel in de gedrukte editie van de Kleine Zeitung van gisteren op zaterdag. In Noord-Macedonië en Bosnië zijn al duizenden mensen op weg naar Italië en andere sociale paradijzen om “onderdak te zoeken”.

  De belangrijkste bestemming is nog steeds de Bondsrepubliek Duitsland, want Oostenrijk heeft zijn aantrekkingskracht verloren dankzij Herbert Kickl, minister van Binnenlandse Zaken, die door Sebastian Kurz is gedumpt. Het is duidelijk dat dit nu weer aan het veranderen is – Kickl’s opvolger, zoals bekend, heeft alle afschrikkende maatregelen teruggedraaid – het “Ausreisezentrum in Traiskirchen” (vertrekcentrum in Traiskirchen) is weer een eerste opvangcentrum geworden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  09-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open grenzen beleid: 95% van zakkenrollers Brussels openbaar vervoer is buitenlander

  Open grenzen beleid: 95% van zakkenrollers Brussels openbaar vervoer is buitenlander

  Screenshot_72
  (Door: Tom Lallemand)

  Maar liefst 95% van alle zakkenrollers die actief zijn in en rond het Brussels openbaar vervoer, heeft de Belgische nationaliteit niet. Dat blijkt uit cijfers die N-VA-Kamerlid Brecht Vermeulen opvroeg. “We mogen onze kop niet in het zand steken”, aldus Vermeulen in primeur aan SCEPTR. Kennis van daderprofiel is immers van cruciaal belang om het beleid op af te stemmen, klinkt het
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan Lodewijk Asscher

  Aan Lodewijk Asscher


  08-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buscontrole in Berlijn: Zware wapens in de bagage, desondanks weigert Openbaar Ministerie een arrestatiebevel uit te vaardigen

  Buscontrole in Berlijn: Zware wapens in de bagage, desondanks weigert Openbaar Ministerie een arrestatiebevel uit te vaardigen

  Screenshot_51

  (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

  In Berlijn deden agenten van de douane al op 20 mei tijdens de controle van een reisbus een schrikbarende ontdekking: een van de reizigers had een complete wapenverzameling mee aan boord. Volgens de voorschriften informeerden de agenten het Openbaar Ministerie, dat de man echter niet arresteerde, maar naar Zweden verder liet reizen. Er werd ook geen informatie gegeven door de Zweedse autoriteiten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat de EU ‘tweede Turkse invasie’ Cyprus toe, uit angst voor 4 miljoen in Turkije wachtende migranten?
  Staat de EU ‘tweede Turkse invasie’ Cyprus toe, uit angst voor 4 miljoen in Turkije wachtende migranten?

   Posted on  

  Een Turks boorschip wordt vergezeld van een fregat. De Turken proberen met militaire macht beslag te leggen op de Cypriotische gasvelden. (Afbeelding: Getty Images (4)).

  ‘Israël grootste struikelblok voor Turkije’ – Turkse oorlog tegen pact Cyprus-Griekenland-Israël en ook Egypte weer een stap dichterbij

  Het noorden van EU-lid Cyprus wordt al sinds 1974 bezet door Turkije, dat nog steeds het enige land ter wereld is dat dit deel als onafhankelijke staat erkent. Het afgelopen jaar treedt Turkije steeds agressiever op tegen Cypriotische en Westerse pogingen om de grote gasvoorraden bij het eiland aan te boren. Turkije eist namelijk bijna alle wateren rondom Cyprus voor zichzelf op, wat grenst aan een regelrechte oorlogsverklaring aan –we herhalen: EU lidstaat!- Cyprus. Laat men in Brussel en andere Westerse hoofdsteden deze feitelijk tweede Turkse invasie van Cyprus gebeuren, omdat de islamitische Turkse dictator Erdogan dreigt om anders de 4 miljoen in zijn land wachtende migranten (3)  op Europa af te sturen?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.net


  07-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turks echtpaar verdacht van oplichting sociale dienst voor 160.000 euro

  Turks echtpaar verdacht van oplichting sociale dienst voor 160.000 euro

   


  Mehmet S. en zijn vrouw Ayden bezitten volgens justitie grond en appartementen in Turkije, maar verzwegen dit vermogen. Ze ontvingen onterecht 160.000 euro bijstand. Voor uitkeringsfraude eiste justitie vandaag in de Haagse rechtbank vier weken cel.

  ,,Ik ben niet geletterd. Ik wist niet dat ik dit moest melden. Ik ben altijd correct geweest.’’ Mehmet S. (73) bezwoer vandaag via zijn tolk dat hij onschuldig is en geen flauw benul had dat hij zijn vermogen in Turkije had moeten melden aan de Sociale Dienst in Den Haag.
  Ook zijn vrouw Ayden (66) zei dat ze het écht niet doorhad, maar justitie neemt de verklaringen van het echtpaar met een korreltje zout.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan’s kooivechter in de Tweede Kamer

  Erdogan’s kooivechter in de Tweede Kamer

   

  Geschreven door:Arthur van Amerongen

  Het was absoluut de week van Selçuk Öztürk. Maandag brulde hij: het is een schande dat er tijdens het Suikerfeest gestemd mag worden in de Tweede Kamer en ik eis een onmiddellijk verbod.

  Nou zal een vrome Turkse mohammedaan nooit Suikerfeest zeggen maar id-oel-fitr en dat is Arabisch voor feestdag ter gelegenheid van het breken van het vasten.

  Iedereen weet natuurlijk dat de naam Suikerfeest ontstond na de val van het Ottomaanse rijk. Atatürk streefde naar een seculiere staat en religie moesten de onderdanen maar lekker thuis doen. Daar had de beste man een goed punt.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatdrammer Greta Thunberg krijgt prijs van Amnesty International

  Klimaatdrammer Greta Thunberg krijgt prijs van Amnesty International

  """"Ambassadeur van het Gewetenprijs""""

  Door:  , 8:04, 07 juni 2019


  Swedish climate activist Greta Thunberg addresses the R20 Regions of Climate Action Austrian World Summit in Vienna, Austria, on May 28, 2019. ALEX HALADA / AFP

  De Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg en de miljoenen scholieren die ze op de been heeft gekregen om te demonstreren voor een beter klimaat, hebben een wereldwijde mensenrechtenprijs gewonnen. De 16-jarige Thunberg krijgt de Ambassadeur van het Gewetenprijs van mensenrechtenorganistatie Amnesty International, waarmee ze zich schaart bij grootheden als Nelson Mandela en Malala Yousafzai.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  06-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frauduleuze en misleidende manipulaties ontdekt in Mueller rapport om Trump toch schuldig te doen lijken
  Frauduleuze en misleidende manipulaties ontdekt in Mueller rapport om Trump toch schuldig te doen lijken

   Posted on 

  Van meet af aan aangesteld om hoe dan ook Trump schuldig te bevinden, maar gefaald. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het Republikeinse parlementslid Devin Nunes eist de onmiddellijk vrijgave van alle broninformatie die de speciale aanklager Robert Mueller voor zijn eindrapport heeft gebruikt nadat werd ontdekt dat de anti-Trump politicus diverse teksten heeft gemanipuleerd en aangepast, om zo de misleidende indruk te wekken dat president Trump mogelijk toch schuldig is aan samenzwering met Rusland. ‘Het is één groot bedrog,’ twitterde Nunes na de spraakmakende ontdekkingen van onder meer internetspeurders Rosie Memos en John Huber (‘Undercover Huber’).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.net
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • how can i join illuminati (joinofficialilluminati)
      op
 • illuminati official website (joinofficialilluminati)
      op
 • how to join the illuminati and become rich (joinofficialilluminati)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op
 • cbd oil canada (cbd oil canada)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!