Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    katrien
    blog.seniorennet.be/katrien
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    27-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-jarige Duitse studente door minstens elf mannen verkracht, “ze bood geen weerstand”

    18-jarige Duitse studente door minstens elf mannen verkracht, “ze bood geen weerstand”

    Door Thierry Goeman 27-6-2019

    Ze huilde heel de tijd, maar heeft zich niet verzet. Omdat ze niet kon. De drugs die de daders in haar drankje hadden gegoten, maakten haar helemaal suf. Twee uur lang hebben elf mannen haar op gruwelijke wijze misbruikt. Een na een, tussen de struiken in een bosje. Op het proces dat vandaag in Duitsland is begonnen tegen de verkrachters van de 18-jarige studente uit Freiburg, toonden de daders geen enkel medeleven met hun slachtoffer.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze cultuur bedekken om "geen aanstoot te geven"

    Onze cultuur bedekken om "geen aanstoot te geven"

    door Giulio Meotti  •  26 Juni 2019



    Onlangs zijn enkele grote conservatieve intellectuelen in het Verenig Koninkrijk ontslagen. Een daarvan is de ongeëvenaarde filosoof Roger Scruton, die werd ontslagen uit een regeringscomité...

    Daarna kwam de grote Canadese psycholoog Jordan Peterson aan de beurt, wiens gastmedewerkerschap aan de Universiteit van Cambridge werd ingetrokken...

    Door te weigeren om in verzet te komen tegen de spraakpolitie of de vrijheid van meningsuiting van Salman Rushdie, Roger Scruton, Jordan Peterson, Charlie Hebdo en Jyllands-Posten te beschermen - slechts het topje van een enorme ijsberg - zijn we de weg van onderdanigheid aan sharia en tirannie ingeslagen.

    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    26-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim gooit steen op Deense politicus – moslim wordt uitgewezen
    Moslim gooit steen op Deense politicus – moslim wordt uitgewezen

    Een 24-jarige Syriër wordt Denemarken uitgewezen na het gooien van een steen naar de islam-kritische partijleider Rasmus Paludan, meldt Danska TV2.

    Paludan, die de partij Stram Kurs leidt, werd door een steen op zijn hoofd geraakt tijdens een tegen-demonstratie tegen de partij in het Deense Viborg in april.

    Een 24-jarige Syrische ingezetene van Viborg heeft toegegeven de steen naar de befaamde islamcriticus te hebben gegooid. Hij verklaarde dat hij onder invloed was van alcohol en Benzodiazepinentabletten en dat hij zich als “vluchteling” beledigd voelde door Paludan’s boodschap, schrijft  Viborg Stifts Folkeblad.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    25-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts een kleine minderheid van de wetenschappers gelooft dat de mens het klimaat beïnvloedt

    Slechts een kleine minderheid van de wetenschappers gelooft dat de mens het klimaat beïnvloedt

    In 2014 hebben gedragswetenschapper John Cook en zijn groep 11.944 wetenschappelijke artikelen over het klimaat onderzocht en een rapport voor het klimaatpanel van de Verenigde Naties (IPCC) gepresenteerd. Tweederde van deze artikelen werd geschrapt omdat ze geen melding maakten van de menselijke invloed van het klimaat of dat kooldioxide de oorzaak was van warmere klimaten.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2.000 mensen in de “Gele Hesjes” zijn gewond geraakt – hoogste baas van de VN Mensenrechten eist onderzoek

    2.000 mensen in de “Gele Hesjes” zijn gewond geraakt – hoogste baas van de VN Mensenrechten eist onderzoek

    Frankrijk was nooit te laat om met zijn vinger naar de Syrische president Assas of de vermoorde ex-president Khadaffi te wijzen wanneer ze geweld tegen mensen zouden hebben gebruikt.
    Nu is dezelfde kritiek gericht tegen Frankrijk, met betrekking tot de behandeling van de Gele Hesjes.
    De hoogste baas van de Mensenrechten van de VN, Michelle Bachelet, wil nu een onderzoek zien naar het geweld dat Frankrijk tegen de protestbeweging heeft gebruikt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERRORISTENECHTPAAR

    TERRORISTENECHTPAAR

    EBRU UMAR 25-6-2019

    Ik zie ze in mijn achteruitkijkspiegel. Zij heeft een fronsrimpel die haar hele gezicht heeft overgenomen. Hij een ringbaard die als een stralenkrans zijn gezicht omsluit. Zij frommelt, frunnikt aan haar hoofddoek die eruitziet als een kaasdoek. (Kap met dat onschuldige hoofddoek’je’, Nederland. Het is een hoofddoek, een symbool van ongelijkwaardigheid en onderdrukking). Hij achter het stuur, afbuigend naar de parkeergarage van de Markthal.

    Ze raken me. De vrouw heeft het gezicht waarmee je islamitische vrouwen van een zeker leeftijd (60+) kunt uittekenen. Boos. Grimmig. Hard. Vrouwen die hun hele leven lang niet vrij waren en dat compenseerden door thuis hun macht te doen gelden – niets vrouwelijks is deze mensen vreemd. Islamitische vrouwen onderdrukken hun soortgenoten misschien wel met een groter fanatisme dan mannen doen. 
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    24-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek: Duizenden meisjes lopen in Nederland risico besneden te worden 41.000 vrouwen inmiddels slachtoffer van genitale verminking

    Onderzoek: Duizenden meisjes lopen in Nederland risico besneden te worden 41.000 vrouwen inmiddels slachtoffer van genitale verminking

    Door:  , 15:34, 24 juni 2019


    Een aardappelschilmesje. TPO FOTO

    Uit nieuw onderzoek blijkt dat meer meisjes in Nederland het risico lopen besneden te worden. Het gaat de komende twintig jaar om in totaal 4190 meisjes. Ook het aantal vrouwen hier dat al is besneden is groter dan gedacht, namelijk bijna 41.000.

    Dat blijkt uit onderzoek naar vrouwelijke genitale verminking door kenniscentrum Pharos en het Erasmus Medisch Centrum, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid. Ongeveer 82 procent van de besneden vrouwen komt uit Somalië, Egypte, Ethiopië, Eritrea, Soedan en Irak.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    22-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse Gele Hesjes gaan door, 30 weken lang demonstraties #GiletsJaunes

    Franse Gele Hesjes gaan door, 30 weken lang demonstraties #GiletsJaunes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNHCR vraagt Europa migranten op te nemen

    UNHCR vraagt Europa migranten op te nemen

     21 juni 2019 00:15

    Een medewerker van Sea-Watch helpt een migrant aan boord van een bootje. (Archieffoto.)
    Beeld © Een medewerker van Sea-Watch helpt een migrant aan boord van een bootje. (Archieffoto.)

    De VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR heeft de Europese landen opgeroepen om de migranten op te nemen die momenteel vastzitten op het reddingsschip Sea-Watch 3. De 43 migranten, onder wie drie onbegeleide minderjarigen, hebben dringend een "veilige haven" nodig, aldus de UNHCR.
    Het schip van de de Duitse hulporganisatie Sea-Watch redde woensdag 53 mensen voor de Libische kust. De migranten verkeerden in nood nadat ze tevergeefs hadden geprobeerd om met een rubberboot de Middellandse Zee over te steken.
    Meer lezen op:
    rtlnieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: 15-jarige “Duitser” steekt familievader bij bushalte dood

    Duitsland: 15-jarige “Duitser” steekt familievader bij bushalte dood


    20-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misdaad en boze bewoners bezorgen Halsema hoofdbrekens

    Misdaad en boze bewoners bezorgen Halsema hoofdbrekens

    Matthijs van Schie 19-6-2019


    Femke Halsema (GroenLinks) beleeft zware tijden als burgemeester van Amsterdam. Ze krijgt forse kritiek van inwoners van Buitenveldert na een fatale mishandeling door een statushouder, die de zorgen over de komst van een 24-uursopvang voor ‘ongedocumenteerden’ verder versterkt. Ook blijven zware criminaliteit en klachten over ‘aso-asielzoekers’ de hoofdstad teisteren.

    1 Buitenveldert bezorgd na dodelijke mishandeling

    Een voorval dat veel Amsterdammers bezighoudt, is de fatale mishandeling van een 68-jarige vrouw in de wijk Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. Vorige week overleed de vrouw, die zo zwaar was toegetakeld dat haar familie haar niet meer herkende, in het ziekenhuis nadat ze in coma raakte. De verdachte is een 20-jarige statushouder, die een verblijfsvergunning heeft en al jaren in Amsterdam woont. Hij heeft de mishandeling en verkrachting bekend. Volgens zijn advocaat kreeg hij een psychose.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Maleisië hard over MH17-bewijs: ‘Alleen van horen zeggen’

    Premier Maleisië hard over MH17-bewijs: ‘Alleen van horen zeggen’

    Binnenlandredactie


    Persconferentie van het JIT, met helemaal links, het Maleisische lid van het team © AFP

    De premier van Maleisië geeft in een reactie scherpe kritiek op de laatste bevindingen van het Joint Investigation Team (JIT) dat de ramp met vlucht MH17 onderzoekt. Mahathir Mohamad concludeert dat die bevindingen ‘niets anders dan van horen zeggen’ zijn.

    In een andere verklaring zegt het ministerie van Buitenlandse Zaken van het Zuidoost-Aziatische land dat het de ‘Maleisische benadering is dat conclusies altijd gebaseerd moeten zijn op bewijs en niet politiek gemotiveerd moeten zijn’. In die verklaring zegt Maleisië echter ook dat het toegewijd blijft aan het JIT.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    19-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuzu eist opheldering over Joden op Tempelberg

    Kuzu eist opheldering over Joden op Tempelberg

     Door: HIDDE VAN KONINGSVELD  / 19 jun 2019

    Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (DENK) wil van ministers Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) en Blok (Buitenlandse Zaken) opheldering over het feit dat Joden op Jeruzalemdag toegang hadden tot de Tempelberg, de heiligste plek voor Joden. Volgens Kuzu bestormden ‘honderden kolonisten’ onder begeleiding van het Israelische leger de berg in Jeruzalem. In werkelijkheid was er echter helemaal geen sprake van een ‘bestorming’, maar liep een groep Joden vreedzaam over de Tempelberg.
    Meer lezen op:
    cidi.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek reageert geschrokken op leegloop bij Haagse politie

    Politiek reageert geschrokken op leegloop bij Haagse politie

    Jorina Haspels


    Ter illustratie © Rijnhout Media

    Ondanks de toestroom van aspiranten, loopt het aantal agenten bij de Eenheid Den Haag terug. Geregeld zijn er situaties waarbij één agent en één rechercheur een bureau bemannen. Vakbond ANPV uit haar zorgen.

    De CU/SGP noemt de situatie onacceptabel en D66 eist maatregelen om te voorkomen dat de situatie gevolgen heeft voor de veiligheid op straat. PvdA’er Martijn Balster noemt de zaak ‘zorgelijk’ en heeft het stadsbestuur naar de oorzaken gevraagd.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron aangeklaagd voor het Internationaal Strafhof

    Macron aangeklaagd voor het Internationaal Strafhof


    18-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestalkt, vernederd en vermoord: Hümeyra deed vier keer aangifte, maar ex ging door

    Gestalkt, vernederd en vermoord:  Hümeyra deed vier keer aangifte, maar ex ging door

    17 juni 2019 08:48

    De 16-jarige Hümeyra die in de fietsenstalling van haar school werd doodgeschoten, deed vier keer aangifte tegen haar ex-vriend Bekir E. Dat laat advocaat Nelleke Stolk, die de nabestaanden bijstaat, aan RTL Nieuws weten. Op de dag dat het meisje voor de vijfde keer aangifte wilde doen, werd ze vermoord.
    Op 8 mei, 30 mei, 1 juni en 11 december 2018 zat Hümeyra op het politiebureau om aangifte te doen tegen de 31-jarige Bekir E. Hij kon het al die tijd niet verkroppen dat Hümeyra het had uitgemaakt met hem.
    Meer lezen op:
    rtlnieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Onder de grens van het redelijke'
    'Onder de grens van het redelijke'

    Ebru Umar 18-6-2019

    Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren vraagt zich af of de salarissen van politici en overheidsfunctionarissen niet omhoog moeten. De overheid zou ervoor moeten waken dat de beloning van haar medewerkers ‘onder de grens van het redelijke’ komt.

    Een Tweede Kamerlid krijgt 120.000 euro schadeloosstelling.

    Een staatssecretaris krijgt 155.000 euro.

    Een minister 166.000 euro.

    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    17-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU laat in eerste 5 maanden bijna kwart miljoen asielzoekers toe, 15% stijging

    EU laat in eerste 5 maanden bijna kwart miljoen asielzoekers toe, 15% stijging

    Posted on     


    Iedere maand meer dan 2000 asielzoekers naar Nederland, ruim 400 meer dan vorig jaar – In Nederland worden criminele asielzoekers juist niet uitgezet

    De EU heeft de eerste 5 maanden van dit jaar bijna 250.000 asielzoekers uit Afrika en het Midden Oosten toegelaten, een stijging van 15% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Duitsland is ook dit jaar vanwege het nog steeds vrijwel ontbreken van toelatingsregels –waardoor er bijna nooit iemand wordt teruggestuurd- voor inmiddels 56.000 illegalen de meest gewilde bestemming. Nederland liet in het eerste kwartaal 5405 asielzoekers plus 840 nareizende gezinsleden binnen, een stijging van 1250 vergeleken met Q1 van 2018.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegida is de kanarie in de islamitische kolenmijn

    Pegida is de kanarie in de islamitische kolenmijn

    Screenshot_84
    (Door: Sander van Luit)

    Het is weer eens zover; de volstrekt legale actie van Pegida Nederland, die in Eindhoven voor een moskee flyers uitdeelde waarin ze demonstreerde tegen de islam, liep opnieuw uit op geweld van moslims tegen Pegida. De mensen van Pegida moesten bescherming zoeken bij de politie, die tot op dit moment nog niemand heeft aangehouden voor het geweld tegen deze vreedzame actie.

    En opnieuw laat deze actie zien hoe ver het al is gekomen in Nederland als het gaat om demonstreren tegen de islam. Waar mensen die demonstranten tegen Zwarte Piet vreedzaam tegenhielden om te demonstreren keihard worden aanpakt, kunnen moslims die Pegida fysiek aanvallen hier keer op keer mee wegkomen.
    Meer lezen op:
    ejbron.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan burgemeester Jorritsma

    Aan burgemeester Jorritsma




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!