Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tiarita
    blog.seniorennet.be/tiarita
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegida en de islamisering van het Avondland – Edwin Wagensveld en Önder Kaya

    Pegida en de islamisering van het Avondland – Edwin Wagensveld en Önder Kaya

    Edwin Wagensveld
    Edwin Wagensveld   Önder Kaya

    Edwin Wagensveld is de voorman van Pegida. Hij gaat in gesprek met Önder Kaya over de ontwikkeling van Pegida en de reacties daar op.

    De Nederlandse afdeling van de Pegida-beweging is een jaar later opgericht en beoogt met demonstraties de Nederlander van de bank te krijgen, zoals Wagensveld het beschrijft, om zich te verzetten tegen islamisering van ‘het Avondland’ (Europa).

    Wagensveld vertelt over de aanleiding voor de oprichting van Pegida; volgens Wagensveld oorspronkelijk gerelateerd aan vechtpartijen tussen terreurorganisatie PKK en Turks-Duitse nationalisten op Duits grondgebied in 2014. Kaya en Wagensveld bespreken niet alleen de doelstellingen van Pegida, maar ook de overlap met Alternative für Deutschland (AfD), dat in dezelfde periode is opgericht.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    11-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beweegt Nederland richting dictatuur?

    Beweegt Nederland richting dictatuur?

    Vrijheid burger steeds verder in het nauw

    Dictatuur

    Meestal gaat het instellen van een dictatuur gepaard met bloedvergieten om de machtsovername te bewerkstelligen. Als die eenmaal een feit is, volgt een periode van onderdrukking van de bevolking, van onderwerping aan ‘de winnaars’, de hoogste macht. Die schrijft strenge leefregels voor aan de burgers en laat de vrijheid in het niets verdwijnen. Ook wordt verandering van de macht onmogelijk gemaakt, door een autoritaire rechtsvorm te installeren.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aboutaleb wil Mekka-motie niet in stemming

    Aboutaleb wil Mekka-motie niet in stemming

    10 juli 2019

    mainImage
    Mekka

    Burgemeester Aboutaleb heeft de gemeenteraad in overweging gegeven om donderdag niet te stemmen over de ingediende motie van de Rotterdamse PVV om het buigen naar Mekka in openbare ruimten te verbieden. Volgens Aboutaleb is het verzoek van raadslid Meeuwissen ongrondwettelijk, omdat vrijheid van godsdienst is verankerd in de Grondwet.
    Meer lezen op:
    dagblad010.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brutale GL-dhimmie Halsema duwt FVD’er Annabel Nanninga weg bij overleg: ‘U bent geen moslim!’

    Brutale GL-dhimmie Halsema duwt FVD’er Annabel Nanninga weg bij overleg: ‘U bent geen moslim!’

     

    halsema shiny
    Foto: Halsema. Bron: Shutterstock.com

    Annabel Nanninga mocht niet aanschuiven bij een overleg over de islamistische Cornelius Haga-school van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema, omdat ze geen moslima was. De DENK-fractievoorzitter Mourad Taimounti was wél islamitisch, dus mocht wel aanschuiven. Maar voor de FVD-frontvrouw bleven de deuren gesloten. “Een bizarre verklaring,” aldus Nanninga.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    10-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbazing over uitnodiging Taimounti voor gesprek over Haga Lyceum

    Verbazing over uitnodiging Taimounti voor gesprek over Haga Lyceum

    10 juli 2019, 16.09 uur



    Meerdere politieke partijen hebben vanmiddag hun verbazing geuit over de aanwezigheid van DENK-fractievoorzitter Mourad Taimounti tijdens een gesprek over het Haga Lyceum.

    Het gesprek vond gisteren plaats in de ambtswoning van burgemeester Femke Halsema. Taimounti was het enige gemeenteraadslid dat erbij was. 'Dat is jammer, ik was ook heel erg graag aanwezig', zei Marianne Poot van de VVD. 

    Lees ook: Burgemeester spreekt afgevaardigden van moslimgemeenschap

    Persoonlijke titel
    Halsema antwoordde daarop dat vertegenwoordigers van de islamitische gemeenschap waren uitgenodigd. Taimounti zou er 'op persoonlijke titel' zijn geweest en niet namens DENK. 'Omdat hij zich inzet in de islamitische gemeenschap en kennis heeft van het Haga Lyceum', zei Halsema. Ze had ook PvdA-fractievoorzitter Sofyan Mbarki een uitnodiging gestuurd.
    Meer lezen op:
    ad5.nl


    09-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse prof: “Kernenergie is de enige manier om snel en krachtig een eind te maken aan opwarming van de aarde”

    Amerikaanse prof: “Kernenergie is de enige manier om snel en krachtig een eind te maken aan opwarming van de aarde”

    Marco Visscher

    Joshua Goldstein: “Er is het idee dat zelfs een klein beetje straling giftig is en ons zal doden. Dat is absurd. Overal om ons heen is radioactieve straling, bijvoorbeeld als we een banaan eten, die rijk is aan kalium, of in granieten gebouwen.”
    Getty Joshua Goldstein: “Er is het idee dat zelfs een klein beetje straling giftig is en ons zal doden. Dat is absurd. Overal om ons heen is radioactieve straling, bijvoorbeeld als we een banaan eten, die rijk is aan kalium, of in granieten gebouwen.”

    De opwarming van de aarde vraagt om kordate actie. Zonne- en windenergie is nog te precair. De Amerikaanse hoogleraar Joshua Goldstein ziet heil in de efficiëntste technologie: kernenergie.

    In een toespraak in 2015 noemde president Obama klimaatverandering “een serieuze bedreiging van de mondiale veiligheid”. Joshua Goldstein spitste zijn oren. Als hoogleraar internationale betrekkingen is hij verbonden aan de American University. Hij schreef diverse boeken over oorlogen en conflicten, waaronder ‘International relations’ (1994), een standaardwerk dat zeker een half miljoen studenten hebben gebruikt.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand wil voor een klas met allochtoon kansenvolk staan

    Niemand wil voor een klas met allochtoon kansenvolk staan

    De verschillen tussen basisscholen worden groter, blijkt uit het onderzoek. Hoewel er meer leraren nodig zijn, zeggen minder bestuurders met een tekort te kampen. “Dat is zorgelijk,” constateert Den Besten. “We horen bijvoorbeeld in de grote steden dat leraren kiezen voor banen op ‘makkelijkere’ scholen qua populatie. Dat is tragisch, want de kinderen die het hardst goede leraren nodig hebben, worden het zwaarst getroffen.”
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse auteur zegt dat migrantengeweld in zijn land is ontaard in ‘kleine oorlog’

    Zweedse auteur zegt dat migrantengeweld in zijn land is ontaard in ‘kleine oorlog’


    08-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaart: dit zijn de officiële woonplaatsen van onze Tweede Kamerleden

    Kaart: dit zijn de officiële woonplaatsen van onze Tweede Kamerleden

    24 april 2019 door 


    Studio Speld


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Raspail over de immigratiecrisis: ‘Dit is nog maar het begin’

    Jean Raspail over de immigratiecrisis: ‘Dit is nog maar het begin’

    Door  op

    Screenshot_386

    In het Franse tijdschrift Le Point verscheen in september van vorig jaar een interview met de schrijver Jean Raspail, over zijn boek van enkele decennia geleden en de huidige immigratiecrisis, dat we hieronder in vertaling weergeven.

    Le Point: Sommigen op de rechterflank beschouwen uw boek Le Camp des Saints, geschreven in 1972, als visionair, met name sinds de vluchtelingencrisis. Wat vindt u daarvan?
    Raspail: Deze migrantencrisis brengt een einde aan dertig jaar beledigingen en laster aan mijn adres. Ik ben een fascist genoemd, omdat dit boek als een racistisch werk beschouw werd…
    Meer lezen op:
    novini.nl


    07-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kamer spoort Nederlandse regering aan; stop landonteigeningen blanke boeren Zuid-Afrika
    Tweede Kamer spoort Nederlandse regering aan; stop landonteigeningen blanke boeren Zuid-Afrika

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen in Afrika: “Vlucht of wordt gedood!”

    Christenen in Afrika: “Vlucht of wordt gedood!”


    06-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepsverkrachting op Majorca: Leugenpers verandert Turkse daders in “Duitse vakantiegangers”

    Groepsverkrachting op Majorca: Leugenpers verandert Turkse daders in “Duitse vakantiegangers”


    05-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse overheid ziet man die tegen moslimterroristen Londen vocht nu zelf als mogelijke terrorist

    Britse overheid ziet man die tegen moslimterroristen Londen vocht nu zelf als mogelijke terrorist


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden kinderen achtergelaten in buitenland: 'Zo traumatisch, bestraf het'

    Honderden kinderen achtergelaten in buitenland: 'Zo traumatisch, bestraf het'

    04 juli 2019 18:39


    Elk jaar worden honderden kinderen door hun ouders achtergelaten in het buitenland. Erg traumatisch, stellen slachtoffers. Met de zomervakantie voor de deur doet een meerderheid van de Tweede Kamer een oproep: maak achterlating strafbaar als het belang van kinderen wordt geschonden.

    Juf Kiet Engels geeft les in een vluchtelingenklas op een Brabantse school. Als een van de eersten doorbrak ze het zwijgen rondom 'achterlating'.
    Meer lezen op:
    rtlnieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roderick Veelo – Terreur in zwembaden toont een Marokkanen-probleem dat 25 jaar lang niet is opgelost

    Roderick Veelo – Terreur in zwembaden toont een Marokkanen-probleem dat 25 jaar lang niet is opgelost

    'Politici en journalisten vrezen nog steeds dat rapporteren wangedrag Marokkaanse jongeren Wilders 'in de kaart speelt'

    Door:  , 12:28, 05 juli 2019



    Als de Amsterdamse PvdA-lijsttrekker Rob Oudkerk op de verkiezingsavond 6 maart 2002 het tegen Job Cohen over ‘kut-Marokkanen’ heeft, is het al een paar jaar hommeles in Nederland. Jongeren met veelal een Marokkaanse achtergrond terroriseren straten en buurten: bedreigingen, intimidaties, berovingen.

    Als de Amsterdamse PvdA-lijsttrekker Rob Oudkerk op de verkiezingsavond 6 maart 2002 het tegen Job Cohen over ‘kut-Marokkanen’ heeft, is het al een paar jaar hommeles in Nederland. Jongeren met veelal een Marokkaanse achtergrond terroriseren straten en buurten: bedreigingen, intimidaties, berovingen.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Harderwijk slaat alarm om criminele asielzoekers: ‘Ze wanen zich onaantastbaar’

    Burgemeester Harderwijk slaat alarm om criminele asielzoekers: ‘Ze wanen zich onaantastbaar’

    Screenshot_333

    De toenemende criminaliteit op en rond het asielzoekerscentrum in Harderwijk (foto) baart burgemeester Harm-Jan van Schaik grote zorgen. De rechtsgang strandt bij het Openbaar Ministerie, zegt hij. ,,Daar zit mijn frustratie.’’

    Waar Van Schaik tot nu toe vooral benadrukte dat het in Harderwijk wel meevalt met het aantal incidenten, uit hij nu voor het eerst openlijk zijn zorgen. Ondanks intensivering van de samenwerking en nieuwe afspraken zijn de problemen het afgelopen half jaar verergerd, stelt hij.
    Meer lezen op:
    ejbron.nl


    04-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Afrikaanse kassa rinkelt! Miljoenen aan Nederlands belastinggeld weggefraudeerd dankzij incompetente D66-Kaag

    De Afrikaanse kassa rinkelt! Miljoenen aan Nederlands belastinggeld weggefraudeerd dankzij incompetente D66-Kaag

     

    vlcsnap-2019-02-14-18h56m58s891
    Foto: Minister Kaag (D66) op de markt in Niger. Bron: Screenshot Kaag / Twitter.

    Nederland kan dag met het handje zeggen tegen maar liefst €13,7 miljoen. Poef, weggetoverd door een frauduleuze Malinese regering die het liever in luxe huizen of andere onzin stak.

    Ze leren het ook nooit hè, in Nederland? Geld geven aan arme landen is echt vragen om narigheid. Corruptie viert er hoogtij, en overal liggen de dieven op de loer. Nederland heeft tegen beter weten in in tien jaar tijd meer dan €250 miljoen euro cadeau gedaan aan het straatarme Afrikaanse land Mali. En wat denk je? Een groot deel van dat geld is nu weg, zo concludeert een Canadees onderzoeksbureau. Voor miljoenen aan Nederlands hulpgeld is weggeboekt naar dubieuze doeleinden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    03-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim werd aangehouden door vrouwelijke politieagenten: “Weet je wat IS doet met hoeren zoals jullie?”

    Moslim werd aangehouden door vrouwelijke politieagenten: “Weet je wat IS doet met hoeren zoals jullie?”

    Toen twee Zweedse politieagentes een moslimman wilden controleren in verband met een alarmmelding , stelde hij de behandeling niet op prijs. Hij riep hen op om zich aan hem en de IS te onderwerpen, en dreigde hij hen en hun kinderen te verkrachten. Nu is Fadi Daoud, 34 jaar, veroordeeld voor deze en andere misdrijven.

    Twee politieagentes werden op een dag in mei 2017 naar een adres in Norrköping opgeroepen, toen een man was gezien die een balkon opklom. Toen de politieagentes ter plaatse aankwamen, ontmoetten ze een man die niet gehoorzaamde aan hun verzoek om zijn handen uit zijn zakken te steken en waren dus gedwongen om in te grijpen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    02-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Bosma (PVV) onstemd met minister Van Engelshoven: “SylvanaSimonisering van de geschiedenis”

    Martin Bosma (PVV) onstemd met minister Van Engelshoven: “SylvanaSimonisering van de geschiedenis”

     

    snapshot
    Foto: Bosma te gast bij Jensen. Bron: Screenshot RTL

    De D66-onderwijsminister van het kabinet Rutte 3 wordt ogenschijnlijk steeds minder populair. Niet alleen krijgt ze kritieken vanwege haar niet-beargumenteerde adoratie van de adviezen van commissie Van Rijn vanuit de universitaire wereld, maar wil ze ook de Nederlandse Canon wijzigen. Dat laatste was voor Martin Bosma (PVV) voldoende om te spreken over de ‘SylvanaSimonisering van de Nederlandse geschiedenis’, via de Telegraaf.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!