Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bizar
    blog.seniorennet.be/bizar
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    12-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handhavers sturen muzikanten weg na spontaan optreden voor bruidspaar
    Handhavers sturen muzikanten weg na spontaan optreden voor bruidspaar

    Het begon héél gezellig, zaterdag, voor de acht muzikanten van joekskapel Paaf Aaf uit Roggel. Ze hadden met zo’n dertig mensen hun jaarlijkse uitstapje en liepen na een bezoekje aan de Voorstad naar de Markt in Roermond. Toen ze zagen dat er een bruidspaar uit het stadhuis kwam, brachten de muzikanten spontaan een serenade.
    Meer lezen op:
    m.limburger.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toename verkoop van Israël Producten Centrum na tik op vingers van VWA

    Toename verkoop van Israël Producten Centrum na tik op vingers van VWA

     
    Toename verkoop van Israël Producten Centrum na tik op vingers van VWA
    Het team van het Israël Producten Centrum (CvI)

    Het Israël Producten Centrum, de winkel in Nijkerk van Christenen voor Israël (CvI) met producten uit Israël, ziet een plotselinge toename in de verkoop. Dit is het geval sinds de Voedsel- en Waren-Autoriteit (VWA) de winkel een tik op de vingers gaf over de etikettering van bepaalde producten. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat producten uit de Palestijnse gebieden en de Golan Hoogvlakte een etiket moeten hebben waarop moet staan dat het uit ‘bezet gebied’ komt. Nederland houdt zich over het algemeen niet aan de richtlijn. Andere lidstaten wel en bewust helemaal niet.
    Meer lezen op:
    jonet.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverantwoord uitgeefgedrag van minister Kaag moet onder curatele

    Onverantwoord uitgeefgedrag van minister Kaag moet onder curatele

    Honderden miljoenen ontwikkelingsgeld ongecontroleerd verstrekt

    Begin juli werden we opgeschrikt door het bericht dat in de periode 2005-2015 13 miljoen euro begrotingssteun voor Mali is verdwenen. Even ter vergelijking: de kosten van alle voedselbanken in Nederland liggen rond de 10 miljoen euro. Als gevolg van deze misser riep emeritus-hoogleraar Hoebink op om de effecten van ontwikkelingshulp veel beter te onderzoeken.

    Onverstoorbaar

    Anno 2019 hebben bij minister Kaag verantwoording en controle helaas weinig prioriteit. Het totaalbeeld is schrikbarend. Zo maakte de Algemene Rekenkamerin mei bekend dat de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in 2018 zo’n 578 miljoen euro (!!) heeft uitgegeven aan internationale klimaatmaatregelen, zonder dat duidelijk kon worden gemaakt wat hier mee gebeurd is.
    Meer lezen op:
    opiniez.com

     


    11-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

    Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond


    © ANP XTRA

    Driekwart van de ruim 13.000 bijstandsgerechtigden in Utrecht heeft een migrantenachtergrond. Dat blijkt uit cijfers van het CBS, die de fractie van Stadsbelang Utrecht (SBU) recentelijk heeft opgevraagd.

    De gegevens laten zien dat van de 13.280 Utrechters met enige vorm van een bijstandsuitkering, zo’n 9.610 mensen een migrantenachtergrond heeft. Dat is 72,3 procent. 

    Binnen deze groep is een duidelijke oververtegenwoordiging van Utrechters met een Turkse of niet- westerse achtergrond. Utrechters met een Marokkaanse of Antilliaanse achtergrond zijn minder vertegenwoordigd.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    10-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen
    Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen

    Voormalige Stasi gevangenis in Berlijn – nu een museum, in de toekomst weer in gebruik voor critici van het regime? (Afbeelding: Getty Images (4)).

    Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is – Negatieve mening over islam en immigratie taboe en kan je voor de rechter doen belanden – Na Duitsland criminaliseert ook Frankrijk online kritiek op islam – NOS bagatelliseert verkrachtingen vrouwen door ISIS als ‘ongewenst zwanger worde

    De Bondsrepubliek Duitsland is dankzij kanselier Angela Merkel de facto veranderd in DDR 2.0, zoveel wisten we al. Dat er nu al zo goed als niets meer over is van de ooit zo gevierde vrijheid van meningsuiting zal desondanks velen schokken. Uit een recent onderzoek kwam namelijk naar voren dat twee derde van de Duitsers niet meer openlijk voor hun eigen mening durven uit te komen, vooral niet als het om immigratie en islam gaat. Ruim 8 van de 10 Duitsers zegt dat het niet langer mogelijk is om in het openbaar te zeggen wat je denkt. Kortom: de Stasi-achtige staatscensuur van het regime in Berlijn blijkt heel effectief te zijn.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diversiteit richt de politie te gronde

    Diversiteit richt de politie te gronde

    Screenshot_138

    (Door: “Weethetwel”)

    Omdat de linksen/communisten zich de laatste vijftig jaar meester hebben gemaakt van alle instituties in onze maatschappij, behoort daartoe ook de politie. Eéns was de politie bedoeld om de burgers te helpen, te beschermen en vrede en veiligheid in de maatschappij te handhaven. Helaas is dat al lang niet meer zo. De politie wordt vooral gebruikt voor het uitleven van linkse hobby’s. Misbruikt is een beter woord. Voor en na zijn alle leidinggevenden vervangen door beroepssocialisten. Van de oorspronkelijke doelstellingen en het oorspronkelijke politiewerk komt steeds minder terecht.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    09-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIT IS DEMOCRATIE IN FRANKRIJK: Voorlopige telling van slachtoffers van gele Hesjes Parijs SCHRIK NIET!

    DIT IS DEMOCRATIE IN FRANKRIJK: Voorlopige telling van slachtoffers van gele Hesjes Parijs SCHRIK NIET!

    7 augustus 2019 0  Door INDIGNATIE REDACTIE
    DIT IS DEMOCRATIE IN FRANKRIJK: Voorlopige telling van slachtoffers van gele Hesjes Parijs SCHRIK NIET!

    Dit verslag van desarmons.net laat de ernstige verwondingen die zijn veroorzaakt sinds 17 november 2018 tijdens de demonstraties VAN DE GELE HESJES. (scroll ook even naar onder)

    Ze registreerden alleen verwondingen die resulteerden in botbreuken, volledig of gedeeltelijk verlies van ledematen of de aanzetting van granaatappelfracties in het vlees.

    Oproep aan demonstranten

    We roepen alle betrokkenen op om ons artikel te verduidelijken en te corrigeren in geval van fouten of vergetelheid. Daarnaast nodigen we elke gewonde uit om contact met ons op te nemen om samen te organiseren over de juridische gevolgen, de strijd tegen wapens en de ontmoeting tussen de gewonden. Ons contact: desarmons-les@riseup.net / 07.58.67.20.60
    Meer lezen op:
    indignatie.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afshin Ellian: ’Nederland, durf intolerant te zijn’

    Afshin Ellian: ’Nederland, durf intolerant te zijn’

    Op een dag, vertelt Afshin Ellian, werd hij wakker ’in de handen van de Perzische poëzie’. Hij was nog maar een jongen, net 18, toen de huidige hoogleraar ’Encyclopedie van de rechtswetenschap’ vluchtte uit Iran. Weg van de islamistische terreur.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatpopulisme: het neo-marxistische ‘grote verhaal’

    Klimaatpopulisme: het neo-marxistische ‘grote verhaal’

    Een bijdrage van Jeroen Hetzler.


    Henk Hagoort / Arendo Joustra.

    In de Volkskrant van 4 augustus 2019 verscheen een lezenswaardig artikel van de historicus Willem Melching onder de titel: ‘Het klimaat is geen goed nieuw ‘groot verhaal’.’

    We lezen:

    Tot 1990 haalden de ‘staatsdragende’ partijen in West-Europa zo’n 80 procent van de stemmen. Het geheim achter deze stabiliteit was een ‘groot verhaal’. Dit verhaal bestond enerzijds uit de wederopbouw en anderzijds uit angst voor de Sovjet-Unie. Maar van dat ‘grote verhaal’ is sinds de val van de Muur en de ondergang van de Sovjet-Unie niet veel meer over. Ook is er van die brede electorale steun nog maar weinig over. Willen politici hun hachje redden dan zullen ze dus op zoek moeten gaan naar een nieuw ‘groot verhaal’.
    Mee lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse overheid gaat migranten vanwege verkrachtingsgolf seksuele gedragscursus geven
    Duitse overheid gaat migranten vanwege verkrachtingsgolf seksuele gedragscursus geven

    ‘Rapefugees not welcome’ demonstratie na de beruchte migranten aanrandings/verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw 2015/2016 in Köln (Afbeelding: (2)).

    Migranten krijgen tijdens korte cursus onderwezen dat het willen van seks met een vrouw vergelijkbaar is met het vragen of ze een kopje thee wil

    De volkswoede over een niet aanhoudende golf aanrandingen en vaak schokkend wrede verkrachtingen van (/ moorden op) Duitse vrouwen en meisjes lijkt eindelijk in Berlijn te zijn doorgedrongen. De regering Merkel reageert echter niet zoals velen hopen. Migranten krijgen voortaan op vrijwillige basis een vier uur durende cursus waarin hen wordt uitgelegd hoe ze zich tegenover het vrouwelijke geslacht dienen te gedragen. Yeah right… dat gaat vast en zeker helpen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie totaalcorrupt

    Politie totaalcorrupt

    Omgekocht door Marokkaanse drugsbendes en doodseskaders van onder andere Ridouan Taghi meldt de krant. Of al die tientallen agenten allochtonen zijn meldt de krant niet maar het is bekend dat er een enorme oververtegenwoordiging van allochtone agenten bij integriteitsschandalen is. En de politieadviseur van de diversiteitsraad maar zaniken over moslimfobie bij ’s lands dienders.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    08-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambulancier krijgt klappen bij interventie, rechter oordeelt dat hij nu 1.320 euro aan proceskosten moet betalen

    Ambulancier krijgt klappen bij interventie, rechter oordeelt dat hij nu 1.320 euro aan proceskosten moet betalen

    mvdb   Bron: Sudpresse

     Ambulancier Jean-François Deville.
    Facebook Ambulancier Jean-François Deville.

    Een ambulancier die bij een interventie werd geslagen door een ongeduldige busreiziger en traangas in de ogen kreeg, haalt bakzeil bij de rechtbank van eerste aanleg van Waals-Brabant, schrijven de Sudpresse-kranten. Daardoor moet Jean-François Deville de 1.320 euro juridische kosten zelf dragen.

    Bijna vijf jaar geleden, op 22 augustus 2014, moest de ambulancier met zijn collega uitrukken voor een dringende interventie in het Waals-Brabantse stadje Genappe. Het ging om een persoon met een hartstilstand. Als versterking ging ook een SMUR (Service Mobile d’Urgence et de Réanimation, de Franstalige benaming voor een MUG-interventie, red.) ter plaatse.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syp Wynia doorklieft groene hallucinaties: ‘ontmanteling aardgasnet is niet duurzaam’

    Syp Wynia doorklieft groene hallucinaties: ‘ontmanteling aardgasnet is niet duurzaam’

     

    Syp Wynia. Bron: YouTube / WNL
    Foto: Syp Wynia. Bron: YouTube / WNL

    Syp Wynia gaat op TPO helemaal los op het gasverbod dat in zijn ogen een totale verkwisting is niet doelmatig het milieu verbetert. Volgens de schrijver is de ontmanteling het tegenovergestelde van een duurzame oplossing: door het verbod zouden bedrijfstakken die meer vervuiling uitstoten in stand worden gehouden. 

    Het gasverbod heeft als doelstelling de uitstoot van broeikasgassen in Nederland te verminderen conform het Klimaatverdrag van Parijs dat in Nederland door de Tweede Kamer werd geratificeerd. Het verdrag leidde uiteindelijk tot de Klimaatwet in de Tweede Kamer dat werd ingediend door Jesse Klaver en de rest van de klimaatpartijen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    07-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De komende burgeroorlog in Europa
    De komende burgeroorlog in Europa
    Het linkse-liberale demografische engineeringsproject van de Europese Unie schendt de rechten van inheemse Europese volkeren,
    Tegen de globale trends van de territoriale opsplitsing van etnische groepen en contradicteert met deskundig onderzoek naar de condities die etnische en politieke conflicten veroorzaken. De voortdurende praktijk van het vestigen van grote aantallen niet-Europeanen in regio’s die al bewoond worden door Europese inheemse bevolkingen, maar die zeer lage vruchtbaarheidscijfers hebben, verandert onvermijdelijk de etnische samenstelling van de Europese natiestaten, maakt de Europeanen tot demografische minderheden in hun eigen thuislanden, beïnvloedt de verdeling van de politieke macht en de betrekkingen tussen etnische groepen, en veroorzaakt een verscheidenheid aan andere conflicten en problemen, waaronder burgeroorlog
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    06-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeveel zijn het er nou helemaal?”

    Hoeveel zijn het er nou helemaal?”

    Screenshot_126

    (Door: Ebru Umar)

    Ik was een kindje van vijf. Opgroeiend in vrijheid, in Nederland waar de islam een exotisch klank had. In een tijd waarin de moslim nieuwsgierig begroet werd als gastarbeider en diezelfde moslim zijn best deed om erbij te horen. De islam, het geloof was iets van dáár, van ver weg. Van achter zich gelaten. Hier in Nederland gold vrijheid. En hartelijkheid. Mijn moeder zal altijd vertellen over de artsenvrouwen die mijn ouders onthaalden en wegwijs maakten in Nederland. Mijn ouders kregen als vreemdelingen alle kansen om zich te ontplooien tot wie ze zelf wilden zijn. En, belangrijker: hun dochters kregen de kans om in vrijheid op te groeien – een vrijheid die uiteraard op gezette tijden clashte thuis maar hey, welke puber is wél ongeschonden uit zijn ouderlijk huis vertrokken?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Failed state? Duitsland op randje van economische en maatschappelijke systeemcrisis
    Failed state? Duitsland op randje van economische en maatschappelijke systeemcrisis

    Linkse naïevelingen die voor ‘grenze(n)loze veiligheid’ voor migranten demonstreren, wat inmiddels dagelijks ten koste gaat van de veiligheid van de rest. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    ‘Duitsland op een tweesprong: massa immigratie heeft compleet desolate veiligheid en chaos veroorzaakt die met de dag erger wordt’

    Het begrotingsoverschot is anno 2019 zo ongeveer het enige positieve (?) nieuws dat onze Oosterburen te melden hebben. Verder staan werkelijk alle signalen op rood. De economie en industrie beginnen zware klappen te krijgen, en tal van bedrijven moeten grote aantallen mensen ontslaan. In de samenleving ontstaat steeds meer onrust en woede over de inmiddels dagelijkse terreur die migranten uitoefenen, en het feit dat de overheid helemaal niets onderneemt om de grenzen te sluiten of zelfs maar beter te controleren. Gisteren was daar een 8 jarig jongetje het laatste dodelijk slachtoffer van toen hij en zijn moeder door een Afrikaanse migrant voor de trein werden geduwd. Volgens steeds meer analisten gaat het niet meer goedkomen met Duitsland, en balanceert het kernland van de EU op het randje van een grote systeemcrisis en dreigt het een ‘failed state’ te worden.

    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    05-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland – een vreemde vorm van discriminatie

    Duitsland – een vreemde vorm van discriminatie

    door Toon Kasdorp · 5 augustus 2019

    Duitsland

    De pogingen tot politieke correctheid hebben nergens zulke vreemde gevolgen als in Duitsland, constateerde Toon Kasdorp met pijn. In Duitsland staat een vader terecht omdat hij een buitenlander een klap in zijn gezicht gaf, toen die zijn dochter onder haar rokken greep. Die buitenlander heeft de politie laten lopen. Op het bericht, dat hierover op het internet staat, werd een eindeloze hoeveelheid commentaar gegeven.

    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat nou incident! Tientallen treinstations-moordpogingen sinds 2017
    Wat nou incident! Tientallen treinstations-moordpogingen sinds 2017 

    Zo ziet de krant BILD het verloop van de misdaad: een Turk en een Griek duwen drie Duitse 16-jarigen op het treinspoor. © Bild

    Het is noch bekend, noch duidelijk wat linkse politici en mediavertegenwoordigers ertoe aanzet om de ergste gewelddaden tot onbeduidende en geïsoleerde incidentele gevallen te verklaren. Natuurlijk zou het voor de burgers geruststellend en aantrekkelijk zijn als deze bewering waar was. Maar het tegendeel is waar. Een chronologie van de bekend geworden moorden en moordpogingen op treinstations sinds 2017.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer politieke correctheid pathologische trekken aanneemt: zorgen om de daders i.p.v. empathie voor de slachtoffers?

    Wanneer politieke correctheid pathologische trekken aanneemt: zorgen om de daders i.p.v. empathie voor de slachtoffers?

    Screenshot_130

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In vergelijking met de meeste landen worden in de Duitse mainstream media opvallend veel zorgen en empathie rondom de daders op de voorgrond geplaatst. Het onmetelijke lijden van de slachtoffers verdwijnt naar de achtergrond.

    In Amerika, Rusland, China, in het Nabije en Midden-Oosten, in Latijns-Amerika: daar overal geldt in de eerste plaats de empathie voor het slachtoffer en de straf voor de dader. In de VS speelt het aspect van de rechtvaardige straf nog een rol in justitie – en ook in de media.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicalisering van kinderen: Een wereldwijde dreiging

    Radicalisering van kinderen: Een wereldwijde dreiging

    door Raheel Raza  •  4 Augustus 2019


    De kwestie van de radicalisering van de kinderen is een wereldwijde horror-show geworden. Zeer weinig mensen zijn bereid om te spreken over de gevaren van de radicalisering van jongeren.

    Radicalisering is nu gemakkelijk voor de extremisten, dankzij de technologie, het nieuwe wapen dat door islamitische terroristen wordt gebruikt...
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!