Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    spetter
    blog.seniorennet.be/spetter
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malmö zingt!
    Malmö zingt!

    Vanuit Malmö geen nieuws. Althans niet op de Westerse main-stream journaals. U hebt wel vaag gehoord, misschien, dat er iets aan de hand is met moslims in Zweden en vooral in Malmö. Dat is zo, want daar zijn wijken van dezelfde soort als het Brusselse Molenbeek. Dus wijken waar je niet meer in Europa, maar in het Midden-Oosten bent. Criminaliteit, verkrachting, geweld, terrorisme. Vooral de bom-explosies nemen spectaculair toe. Wat ook toeneemt: de Jodenhaat. Ga deze video eens bekijkluisteren. En huiver. Hieronder de tekst in het Nederlands van wat deze moslims schreeuwen.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    16-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemrechtse Zweden Democraten voor eerste keer ooit grootste partij in peiling.

    Extreemrechtse Zweden Democraten voor eerste keer ooit grootste partij in peiling.

    15 november 2019  Bron: Reuters

    Partijleider Jimmie Åkesson van de Zweden Democraten.
    EPA Partijleider Jimmie Åkesson van de Zweden Democraten.

    De extreemrechtse anti-migratiepartij Zweden Democraten heeft voor de eerste keer ooit de regerende sociaaldemocratische partij van premier Stefan Löfven ingehaald in een nationale peiling. Mochten er vandaag parlementsverkiezingen zijn in het Scandinavische land, dan zou 24,2 procent van de kiezers op de Zweden Democraten stemmen, tegenover 22,2 procent voor de sociaaldemocraten.

    De regerende partij Socialdemokraterna is al meer dan 100 jaar de grootste partij van Zweden en bouwde er in de 20ste eeuw met succes de sociale welvaartsstaat uit. Tientallen jaren lang haalde de partij er tussen de 40 en de 50 procent, maar sinds de jaren 90 kalft de aanhang van de partij geleidelijk af. Bij de laatste verkiezingen in 2018 haalden de sociaaldemocraten nog 28,3 procent, waarmee ze wel de grootste bleven. 
    Meer lezen op:
    hln.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
    ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’

    Joe Biden (R), hier met zijn zoon Hunter, is ontegenzeggelijk één van de corruptste politici die op deze aardbol rondlopen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    Paul Craig Roberts: Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten worden onderzocht – Westerse mainstream media inmiddels ‘nog corrupter dan dit woord betekent’

    Paul Craig Roberts, voorman van het Institute for Political Economy en voormalig official van de regering Reagan, maakt het impeachment onderzoek dat de Democraten tegen Trump hebben opgestart met de grond gelijk. Het schaamteloze schijnproces tegen Trump toont andermaal aan dat de Democraten inmiddels ‘de corruptste partij op aarde’ zijn, en de (Westerse) mainstream media zelfs nog ‘corrupter zijn dan dit woord betekent.’ Op basis van alle bekende feiten zouden juist Joe Biden en Barack Obama moeten worden onderzocht, en niet Trump. ‘Maar als Trump neergaat, dan gaat Amerika met hem. De democratie in Amerika zal daarvan het slachtoffer zijn.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop de klimaathysterie !

    Stop de klimaathysterie !

    Stop de klimaathysterie klimaatontkenners klimaatwetenschappers

    Foto: Newsmax.

    Een gastbijdrage van Jeroen Visbeek.

    Tijdens de donkere dagen voor de Kerst ben ik mij gaan verdiepen in het klimaatdebat. Ik wilde eens de argumenten van de zogeheten ‘klimaatontkenners’ aanhoren. Ik ging er even lekker voor zitten met de gedachte ‘dit wordt lachen’. Mijn veronderstelling was dat de klimaatontkenners door de olie-industrie betaalde ‘wetenschappers’ zijn, die de belangen van de fossiele industrie behartigen. Foute mensen dus die verwarring proberen te zaaien, en dat terwijl het vijf voor twaalf is … toch?

    De schok was groot toen voor mij al snel duidelijk werd dat de klimaatontkenners juist gerenommeerde gepensioneerde wetenschappers en kritische journalisten zijn – onafhankelijk dus. En hun goed onderbouwde boodschap was schokkend: met zuivere wetenschappelijke argumenten concluderen veel wetenschappers dat de opwarming van de Aarde zonder klimaatmaatregelen de komende eeuw hoogstwaarschijnlijk binnen aanvaardbare grenzen blijft. Anders gesteld: het klimaatprobleem is bedrog!
    Meer lezen op:
    climategate.nl

     


    15-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrant onthoofdt baby: Duitsland beteugelt berichtgeving

    Migrant onthoofdt baby: Duitsland beteugelt berichtgeving

    In Duitsland is ophef ontstaan rond een gruwelijke moordzaak waarbij een migrant uit Niger zijn eigen baby nagenoeg onthoofdde en zijn ex-vrouw doodstak in een treinstation. In tegenstelling tot bepaalde recente berichtgeving die circuleert op het internet is er geen sprake van een echte persban, maar personen die beelden van de feiten online plaatsten, kregen wel politie over de vloer. Dit omdat ze de ‘persoonlijke levenssfeer’ van de betrokkenen zouden bedreigen. Gemaakte videobeelden van de steekpartij duiken de laatste dagen echter alsnog alsmaar vaker op op het internet.
    Meer lezen op:
    sceptr.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Keyl klapt uit NPO-mediakartel: ‘Horen overal hoe erg alles is voor moslims, maar niets over christenen!’

    Catherine Keyl klapt uit NPO-mediakartel: ‘Horen overal hoe erg alles is voor moslims, maar niets over christenen!’

     

    snapshot
    Foto: Catherine Keyl. Bron: Screenshot EO

    Binnen de NPO is er altijd één rode draad die door vele verhalen heen loopt: frame moslims als slachtoffers, maar houd het bij christenen bij wat meer neutrale termen. Of zet ze zelfs neer als daders of erfgenamen van het kolonialisme: de keuze is reuze. Het zijn allang niet meer alleen PVV- en FVD-kiezers die te hoop lopen tegen deze tweeslachtige redactionele lijn, maar ook presentatrice Catherine Keyl (NCRV, EO, MAX, NTR) heeft er inmiddels meer dan tabak van.

    Wat zegt u? Dat klaagzangen over de wijze waarop moslims heel anders benaderd worden door de NPO dan de christenen meer is dan alleen een talking point van Geert Wilders of Thierry Baudet? U weet dat natuurlijk al lang. Maar in links Nederland is dat natuurlijk uitermate schokkend nieuws.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    14-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Kopschoppers’ kermis Groesbeek vrijuit: OM trekt zich om mysterieuze redenen terug

    ‘Kopschoppers’ kermis Groesbeek vrijuit: OM trekt zich om mysterieuze redenen terug

    Rechtbank Arnhem
    Rechtbank Arnhem © ANP/Piroschka van der Wouw

    GROESBEEK/ ARNHEM - Het Openbaar Ministerie trekt zich om mysterieuze redenen terug uit een zaak in hoger beroep. Vier verdachten van een vechtpartij in Groesbeek, waarbij een slachtoffer ernstig gewond raakte, gaan daardoor vrijuit. Eerder werden de verdachten door de rechtbank tot tien maanden celstraf veroordeeld wegens poging tot doodslag.

    Het Openbaar Ministerie (OM) kan 'niet instaan voor de integriteit van het bewijsmateriaal’ in deze zaak en heeft zich daarom niet-ontvankelijk laten verklaren door het hof Arnhem-Leeuwarden. Zowel het OM als het hof willen niet nader ingaan op de kwestie, zo blijkt uit de uitspraak die vorige week donderdag is gepubliceerd.
    Meer lezen op:
    gelderlander.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakkenrollers Amsterdam voornamelijk asielzoekers, maar politie mag afkomst niet registreren

    Zakkenrollers Amsterdam voornamelijk asielzoekers, maar politie mag afkomst niet registreren

    Veiligelandiërs trekken Lieve Stad van Hoop volkomen leeg, maar officieel op papier niet

    Door:  , 17:35, 13 november 2019


    Femke Halsema en politieagenten. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

    U weet inmiddels: asielzoekers, en dan voornamelijk die kansloze uit veilige landen als Marokko, Tunesië en Algerije, trekken de Lieve Stad van Hoop leeg. Winkels worden leeggetrokken en verder vooral de makkelijk rolbare zakken van toeristen. Nogmaals, dat weet u al lang want dat schreef de Telegraaf onlangs nog en die hadden het van de Amsterdams politie zelf. Bovendien was het laatst op televisie en daar kijken ook de mensen naar die geen Telegraaf lezen.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    13-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groningen zet twee kampen betogers Zwarte Piet bij elkaar

    Groningen zet twee kampen betogers Zwarte Piet bij elkaar

      Laura Popken en Ina Reitzema

    Vorig jaar demonstreerden betogers op het Emmaplein in Groningen tegen Zwarte Piet.
    Vorig jaar demonstreerden betogers op het Emmaplein in Groningen tegen Zwarte Piet. Foto: Archief DvhN

    In plaats van de voor- en tegenstanders van Zwarte Piet uit elkaar te houden, laat de gemeente Groningen beide partijen zaterdag tijdens de intocht van Sinterklaas samen demonstreren op het Emmaplein.

    Beide groepen krijgen aparte vakken. Vorig jaar waren er schermutselingen tussen voor- en tegenstanders. De gemeente had toen nog Kick Out Zwarte Piet verwezen naar het Emmaplein en voorstanders van zwarte piet naar het Zuiderdiep. Deze tegendemonstranten weigerden echter naar dat vak te gaan en zochten hun opponenten op.
    Meer lezen op:
    dvhn.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse bevolking groeit sneller door migratie

    Nederlandse bevolking groeit sneller door migratie



    Met hoeveel is de bevolking toegenomen en welke groepen springen eruit?

    Het migratiesaldo – het aantal buitenlanders dat in Nederland is komen wonen minus het aantal Nederlanders dat is geëmigreerd – is na drie kwartalen van dit jaar al even hoog als heel vorig jaar. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

    Tot en met september kwamen er 208 duizend immigranten het land binnen, en vertrokken 121 duizend emigranten: een saldo van 87 duizend. Doordat er ook nog 15 duizend meer kinderen werden geboren dan er mensen overleden, telt het land 102 duizend mensen meer dan vorig jaar.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    12-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

    D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

     

    snapshot
    Foto: Petra Stienen. Bron: Screenshot EO

    D66-senator Petra Stienen start een campagne om winkels geen kerstmuziek meer te laten draaien die op een verboden lijst komt. In Engeland wordt al met dit beleid geëxperimenteerd, en Stienen staat te trappelen om dit ook naar Nederland te halen: “Mag je nog zeggen dat dit echt een heel goed idee is?”
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    11-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig VN-ambassadrice Nikki Haley: Donald Trump werd door eigen mensen tegengewerkt

    Voormalig VN-ambassadrice Nikki Haley: Donald Trump werd door eigen mensen tegengewerkt

    'Rex Tillerson en John Kelly hebben vrijwel constant geprobeerd gezag van president te ondermijnen'

    Door:  , 11:51, 11 november 2019


    Nikki Haley in het Witte Huis met Donald Trump. EPA/MICHAEL REYNOLDS

    Voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson en de oud chef staf van het Witte Huis Rex Tillerson hebben vrijwel constant geprobeerd het gezag van president Donald Trump te ondermijnen. Dat deden ze omdat Trump in hun ogen “geen enkel idee had waar hij mee bezig was”.

    Dat schrijft voormalig VN-ambassadrice van de Verenigde Staten Nikki Haley in een nog uit te komen autobiografie met de titel With All Due Respect, waar ze alvast enkele passages uit bekendmaakte. Ze vertrok eind vorig jaar van haar post als VN-ambassadeur.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadiste die terugkeer eist blijkt echtgenote van beruchte IS’er

    Jihadiste die terugkeer eist blijkt echtgenote van beruchte IS’er

    Europese IS-vrouw in detentiekamp Al Hol in Noord-Syrië.
    Europese IS-vrouw in detentiekamp Al Hol in Noord-Syrië. © AFP

    Een van de Nederlandse jihadistes die in een Syrisch detentiekamp vastzit en terug naar Nederland wil komen, blijkt de vrouw van een beruchte Deense IS’er die wordt verdacht van het plannen van aanslagen en het houden van slavinnen. Maandag oordeelt de rechtbank of Nederland haar en 22 andere IS-vrouwen terug moet halen.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    10-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verharding criminaliteit onder Marokkaanse jongeren

    Verharding criminaliteit onder Marokkaanse jongeren

    Politici draaien om ongemakkelijke waarheid heen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Sigrid Kaag Toen de verslaggever van De Telegraaf u er op aansprak, maakte u er een ‘Dubbele Özturk’ van...

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Sigrid Kaag Toen de verslaggever van De Telegraaf u er op aansprak, maakte u er een ‘Dubbele Özturk’ van...

    Door:  , 9:31, 10 november 2019


    Beste mevrouw Kaag,

    Wat fijn dat u tussen het uitdelen van ons belastinggeld aan de Palestijnen en het poetsen van het fotolijstje waarin dat gezellige kiekje van uw gezin met Yasser Arafat zit, nog tijd vond om het D66-congres te bezoeken.

    Konden we eindelijk op de voet volgen hoe u een ‘Özturkje’ deed.

    Of eigenlijk: een ‘Dubbele Öztürk’.

    Ten eerste sprak u op een congres van een Nederlandse politieke partij in een Nederlandse stad in een onverstaanbare taal tegen de aanwezigen. Bij Denk-Kamerlid Öztürk weten we dan nooit of het zijn beroerde Nederlands is of Turks, bij u bleek het Arabisch te zijn.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    09-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De problemen die gaan komen

    De problemen die gaan komen

    Screenshot_34

    (Door: H. Numan)

    De Blauwe moskee in (Isl)amsterdam was van plan om vanaf afgelopen vrijdag haar ‘gebedsoproep’ op maximale sterkte door de wijk te laten galmen. Dat ging niet door, omdat … onverlaten het kabeltje doorknipten. Foei! Wat respectloos! Daar hoort u weinig over, omdat ons ministerie voor propaganda, de NOS dus, daar een héél klein berichtje over plaatste. Burgerlijk verzet, dat moeten we met z’n allen natuurlijk niet willen. Het mohammedanisme is immers een religie van vrede. Belangrijker: we moeten mensen niet op goede ideeën brengen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    08-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Tuig van de richel’ – Limburgse gemeente dreigt azc te sluiten wegens stelende asielzoekers

    ‘Tuig van de richel’ – Limburgse gemeente dreigt azc te sluiten wegens stelende asielzoekers

     

    African_refugees_in_Israel_3
    Foto: Asielzoekers uit Eritrea. Ter illustratie. Bron: Rudychaimg / Wikimedia Commons

    De Limburgse gemeente Echt is hélémáál klaar met een groep stelende asielzoekers in hun stad(je). Burgemeester Jos Hessels noemt ze ‘tuig van de richel’ en wil zo snel mogelijk van ze af. Het asielzoekerscentrum (azc) dat dertig jaar lang zonder moeite open kon blijven, dreigt nu te worden gesloten.

    Het ~7.500 inwoners tellende stadje Echt heeft last van zo’n dertig asielzoekers die voor behoorlijke bedragen van alles en nog wat bij elkaar lopen te jatten. De lokale Scapino verliest zo’n 16.000 euro op jaarbasis alleen al aan diefstal.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ommezwaai van populist Geert Mak is ongeloofwaardig

    Ommezwaai van populist Geert Mak is ongeloofwaardig

    Afshin Ellian 

    Hirsi Ali ooit met de nazi’s vergeleek, is plots zeer kritisch geworden over open grenzen. Afshin Ellian is niet onder de indruk van de ommezwaai van de schrijver. De populist Mak is excuses verschuldigd aan de andersdenkenden over islam en immigratie die hij jarenlang demoniseerde, schrijft Ellian.

    De elite zonder gezag kan voortbestaan dankzij de propagandamachine van de media, die voor een serieus deel door de staat worden gesubsidieerd. Deze elite vertegenwoordigt geen geestelijke activiteit. Soms is er één naam die de hele vervlakking van de geest en letter representeert. In Nederland luidt die naam: Geert Mak. Hij is de vleesgeworden, bedrijfsmatige personificatie van het feitenvrije, in verval geraakte postmodernistische links.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze jihadisten: de doodstraf of een knuffel van Klaver en Jetten

    Onze jihadisten: de doodstraf of een knuffel van Klaver en Jetten

     Geschreven door:Arthur van Amerongen


    Ik was twee weken in Nederland en dacht voortdurend: hoe in godsnaam moet ik mijn treurige moederland duiden aan Portugezen? Zelfs voor mij is er geen touw meer aan vast te knopen.

    Een paar voorbeeldjes: gekkie dringt Rotterdams stadhuis binnen en wil burgemeester Aboutaleb aan reepjes snijden. Bewaking doet wat ze moet doen en maakt de mafkees onschadelijk.

    De psychopaat kreeg deze week een schadevergoeding van bijna tien mille omdat de bewakers van het stadhuis een beetje hardhandig waren geweest.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis onafwendbaar: ‘Wereld begint euro los te laten vanwege negatieve rente ECB’

    Crisis onafwendbaar: ‘Wereld begint euro los te laten vanwege negatieve rente ECB’




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!