Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hilly
    blog.seniorennet.be/hilly
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reguliere media houden ‘anti-Trump’ wereld in stand

    Reguliere media houden ‘anti-Trump’ wereld in stand

    Eenzijdige berichtgeving over impeachment

    Voor het Amerikaanse politieke nieuws volg ik graag de commentatoren die door hun critici in de Republikeinse hoek worden geplaatst. Hannity, Carlson, Ingraham, Waters, Gutfeld, Steve Hilton en anderen brengen mij het andere geluid. In de VS geldt ook dat de gevestigde dominante media vooral de links-liberale boodschap verkondigen en de meeste Nederlandse media volgen hen in deze eenzijdige berichtgeving.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De angst voor “Zweedse toestanden” waart rond in de Scandinavische landen

    De angst voor “Zweedse toestanden” waart rond in de Scandinavische landen

    Screenshot_107

    (Door: Bodo Bost – Vertaling: E.J. Bron)

    De Scandinavische buurlanden waarschuwen voor “Zweedse toestanden”. In toenemende mate zien zij in Zweden, dat zijn immigratie niet onder controle heeft, een mislukte staat en zonderen zich van hem af.

    Denemarken voerde op 12 november controles aan de grens met Zweden in. In Denemarken hebben dit jaar explosies en moorden in het stedelijke gebied Kopenhagen opzien gebaard. Bijna alle verdachten zijn afkomstig uit Zweden. Met de grenscontroles op de brug tussen Kopenhagen en Malmö zou zijn land een einde willen maken aan de verplaatsing van criminaliteit, motiveerde de Deense sociaaldemocratische minister van Justitie, Nick Haekkerup, de maatregel. De Zweedse stad Malmö verzinkt, net zoals Molenbeek in België, steeds meer in immigrantencriminaliteit en bendegeweld. Tegelijkertijd worden de begin 2016 ingevoerde controles aan de grens met Duitsland door het koninkrijk met zes maanden verlengd tot midden mei 2020.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk
    Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk


    “Ze is gek en gevaarlijk. Ze geeft jonge kinderen slapeloze nachten met haar idioterie”, zegt Jeremy Clarkson.

    De Britse tv-ster Jeremy Clarkson geeft de Zweedse 16-jarige Greta Thunberg op haar donder en zegt dat ze “haar mond moet houden en weer naar school moet gaan”.

    De commentaren van Clarkson komen enkel dagen na zijn uitbarsting op Thunberg in een interview met The Independent waarin hij haar als een “stomme idioot” brandmerkte.

    Hij zeg dat haar toespraak bij de Verenigde Naties – waar zij leiders beschuldigde van het stelen van haar ‘dromen en jeugd’ – geen oplossingen bood, schrijft de Mail Online.
    Meer lezen op:
    fenixx.news


    04-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rellen op Brusselse school: leerlingen niet akkoord met examenrooster

    Rellen op Brusselse school: leerlingen niet akkoord met examenrooster

    Op een school in het Brusselse Vorst zijn vanmorgen rellen uitgebroken omdat de leerlingen ontevreden zijn met het examenrooster. Ze verschansten zich in de refter en braken daar alles af. Dat bevestigt de Brusselse politie aan Het Laatste Nieuws. Zij moesten massaal ter plaatse gaan om de situatie te bedaren.

    De feiten vonden plaats op het Atheneum Andrée Thomas in het Brusselse Vorst. Het is niet de eerste keer dat de school het nationale nieuws haalt. In 2012 werd er actie gevoerd voor het dragen van een hoofddoek op school. Op het moment dat de school het dragen van een hoofddoek verbood, in 2007, telde de school het hoogst aantal leerlingen met hoofddoek in België. Maar liefst 136 van de 370 leerlingen droeg een hoofddoek.
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders maakt zich zorgen over z’n veiligheid na wéér nieuwe moordlustige fatwafilmpjes uit Pakistan: ‘Vreselijk!’

    Wilders maakt zich zorgen over z’n veiligheid na wéér nieuwe moordlustige fatwafilmpjes uit Pakistan: ‘Vreselijk!’

     

    vlcsnap-2019-03-13-08h04m11s260
    Foto: PVV-voorman Wilders bij Robert Jensen. Bron: Screenshot Jensen / RTL.

    De PVV-leider begint zich zorgen te maken om zijn veiligheid. Ondanks dat hij rond de klok bewaking krijgt van een heel peloton sterke jongens, wordt de situatie rondom zijn gezondheid “in toenemende mate onveilig,” zo zegt de oppositieleider op Twitter. Aanleiding is dat vanuit Pakistan de radicale en haatdragende retoriek maar blijft toenemen.

    Geert Wilders maakt alleen geen grappen meer over de bedreigingen die vanuit Pakistan worden geuit. Een vooraanstaande politieke leider van de TLP-partij, imam Khadim Hussain Rizvi, wil de PVV’er onthoofden en sprak in een videoboodschap zijn fatwa uit over de Nederlandse politicus.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Overheid en NPO willen minder Marokkanen in Opsporing Verzocht'

    'Overheid en NPO willen minder Marokkanen in Opsporing Verzocht'


    © anp

    De overheid en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zouden politiemedewerkers, die meewerken aan het AvroTros-programma Opsporing Verzocht, onder druk zetten om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien. De politiemedewerkers klappen anoniem tegenover weekblad Nieuwe Revu uit de school. De NPO en AvroTros verklaren tegenover het AD echter dat het verhaal totale nonsens is. 'Hier is absoluut geen sprake van'.

    De oververtegenwoordiging van Marokkanen in de criminaliteit is helaas de 'harde realiteit', stelt een andere medewerker tegenover het blad. 'Opsporing verzocht kan hier niet omheen. Maar zodra Wilders in de Kamer verwijst naar de show, worden ze hier bij de programmaleiding knap zenuwachtig'
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten op herhaling – van waanzinnig tot steeds gekker

    Migranten op herhaling – van waanzinnig tot steeds gekker

    DOOR  · 2 DECEMBER 2019

    Migranten op herhaling

    Migranten die dit land weer verlieten en nu met hangende pootjes weer terugkomen ervaren allerlei problemen. Over migranten op herhaling.

    Gaande onderstaand stukje Teletext kruipen je wenkbrauwen naar je kruin:

    De NOS vertelt het navolgende verhaal:

    Een van de probleemgevallen is de Somalisch-Nederlandse Khadra Jamaac. Tien jaar woonde en werkte ze in het Engelse Birmingham. Daar kreeg ze steeds meer te maken met racistisch geweld[1], en daarom wilde ze met haar man en vier kinderen terug naar Nederland komen. Dat deed ze en nu vangt de gemeente Almere het zestal op in een hotelkamer. De gemeente wil af van die regeling, omdat ze zelf woonruimte zouden moeten zoeken.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    03-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees Parlement krijgt van 700 prominente wetenschappers te horen dat er geen klimaatcrisis is. Dit zijn de emotionele reacties

    Europees Parlement krijgt van 700 prominente wetenschappers te horen dat er geen klimaatcrisis is. Dit zijn de emotionele reacties

    in Natuur en Milieu 29 november 2019 21:00

    Er is geen sprake van een klimaatcrisis. Deze verklaring kreeg het Europees Parlement op woensdag 20 november voorgelegd tijdens een persconferentie.

    Eén Europarlementariër werd erg emotioneel en beschuldigde de organisatoren van ‘collectieve doodslag’.

    De verklaring is ondertekend door 700 prominente wetenschappers en professionals.

    Niet geloven

    Denk hierbij aan Nobelprijswinnaar Ivar Giaever en de invloedrijke natuurkundige Freeman Dyson.

    Zelfs het VN-klimaatpanel IPCC moest toegeven dat er geen bewijs is dat het aantal extreme weergebeurtenissen is toegenomen.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE DAG DAT IK VROUW WERD… Ik was pas 9 jaar oud

    DE DAG DAT IK VROUW WERD… Ik was pas 9 jaar oud

    Screenshot_53

    (Vertaling: “delamontagne”)

    Het einde van mijn kinderjaren op de leeftijd van 9 jaar. Het leven van jonge Iraanse meisjes in de 21ste eeuw. Laat ik U Anni Cyrys voorstellen.  Zij woont tegenwoordig in de Verenigde Staten. Ik laat haar aan ’t woord:

    De dag waarop ik vrouw werd volgens de islam! Hallo, ik heet Anni Cyrus. Ik zou met een foto willen beginnen.

    En niet alleen voor mij, maar voor alle kleine meisjes die op dezelfde dag 9 jaar werden. We waren er “klaar” voor om die speciale dag te vieren, een dag die de “DAG van de TOEWIJZING” wordt genoemd. In Farsi (de taal van Iran): JASHNE TAKLIF. Dat zich laat vertalen als “hetgeen vereist is” en ik zal ’t uitleggen om verwarring te voorkomen. Ik zal de betekenis voorlezen: een klein meisjes dat de leeftijd van verantwoordelijkheid bereikt, moet de  religieuze aanwijzingen, voorschriften volgen en hieraan voldoen en alles vermijden wat Allah heeft verboden. (en een kleine opmerking hierover: deze leeftijd is voor jongens 16 jaar in Iran )
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

    Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

    Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ slechts holle woorden’ – ‘Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen’ – Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen.

    De Duitse toppsychiater Christian Dogs heeft in een talkshow van de publieke zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijns ‘4M’ programma (‘Merkels Massa Moslim Migratie’).  Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn, en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldspotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier Merkel zelf gebruik maakt van het zaaien van angst om haar politieke doelstellingen door te drukken.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    02-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenvervolging is een wereldwijd probleem

    Christenvervolging is een wereldwijd probleem

    Vrijheid van religie staat onder druk


    01-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimatoloog pleit voor langer openhouden van enkele kerncentrales

    Klimatoloog pleit voor langer openhouden van enkele kerncentrales

    01 december 2019 Bron: belga

    Jean-Pascal Van Ypersele
    photo_news Jean-Pascal Van Ypersele

    “We houden best enkele kerncentrales langer open, op voorwaarde dat de veiligheid gegarandeerd is.” Die opmerkelijke uitspraak doet professor Jean-Pascal Van Ypersele, voormalig vicevoorzitter van het VN-panel van klimaatexperts IPCC, aan de vooravond van de internationale klimaattop in een interview met De Zondag.
    Momenteel is België niet gewapend om een sluiting in 2025 op te vangen, vindt Van Ypersele. “We hebben veel tijd verspeeld. (...) Ik ben geen voorstander van nucleaire energie, maar de bestaande centrales zijn nu eenmaal de goedkoopste bronnen. Ik zie dat anderen pleiten voor gascentrales in de transitiefase, maar gas is een fossiele brandstof en dus vervuilend.”
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’
    Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

    Gaat de geschiedenis zich –weliswaar met andere kleuren, symbolen en aangepaste ideologieën- inderdaad herhalen? (Afbeelding: (3)).

    Europa’s nieuwe regeringsvorm: het totalitaire alarmisme – Echte reden van fake stikstof’crisis’? Frans Timmermans: ‘Spullen moeten veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen, daarom gaan de prijzen per 1 april 2020 met 6% omhoog’ (‘stikstoftax’)

    De afgelopen jaren sloegen de meeste conservatieven de waarschuwingen dat het klimaatalarmisme op een totalitaire eco-dictatuur dreigt uit te lopen in de wind. Zo’n vaart zou het niet lopen, werd steeds beweerd. Nu het Europese Parlement afgelopen week de ‘klimaat noodtoestand’ heeft uitgeroepen, beginnen de ogen van sommige conservatieven dan toch open te gaan voor het grote gevaar van de linksgroenliberale plannen voor onze samenleving. De bekende publicist Gabor Steingart, oud hoofdredacteur van Handelsblatt, reageert voor zijn doen ongewoon scherp, en vergelijkt de ‘noodtoestand’ zelfs met de wijze waarop Hitlers Nazi’s in de jaren ’30 stapsgewijs aan de macht konden komen en alle oppositie wisten uit te schakelen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse federale recherchedienst (BKA) slaat alarm over “vluchtelingen” met gevechtservaring

    Duitse federale recherchedienst (BKA) slaat alarm over “vluchtelingen” met gevechtservaring

    Screenshot_24.png

    (Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

    De president van de Duitse federale recherchedienst, Holger Münch, heeft gewezen op een toenemend aantal “verdachte immigranten” in de onderzoeksprocessen tegen de georganiseerde criminaliteit door clans. Weliswaar zou er nog geen sprake zijn van sterkere structuren, echter: “In ongeveer een derde deel van de procedures zijn ook immigranten als verdachten opgedoken. En dat betekent dat we het fenomeen heel goed in de gaten moeten houden”, zei Münch in de ARD-documentaire “Buitland – de miljoenen business van criminele clans” van de WDR en RBB.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    30-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We moeten de vrijheid van meningsuiting inperken, want anders zal de samenleving niet vrij zijn. Kijken: Merkel houdt bizarre speech

    We moeten de vrijheid van meningsuiting inperken, want anders zal de samenleving niet vrij zijn. Kijken: Merkel houdt bizarre speech

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel, die de ene keer trillend en bevend op tv verschijnt en de andere keer op gênante wijze onderuit gaat tijdens een toespraak, hield in de Bondsdag een bizarre speech over de gevaren van vrije meningsuiting.

    “Wij hebben vrijheid van meningsuiting in ons land,” sprak Merkel.

    “Tegen allen die beweren dat ze niet langer hun mening kunnen uiten zeg ik: ‘Als u een bepaalde mening uit, moet u er rekening mee houden dat u tegengesproken kunt worden’,” vervolgde ze.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld
    Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

    By
    Piranjaha  oktober 30, 2019

    A crowd of refugees

    Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van moslimimmigranten uit het Midden-Oosten gewoonweg onhoudbaar is. De spoedeisende hulp kan niet omgaan met noodgevallen, wordt overweldigd door de enorme aantallen ernstige gezondheid noodgevallen, ze sturen alles naar de ziekenhuizen.

    Veel moslims weigeren hier in Duitsland een behandeling door vrouwelijk personeel. De moslimmannen maken ziekelijke, grove opmerkingen en ouvertures naar de vrouwelijke stafmedewerkers, want voor hen is elke niet-moslimvrouw een hoer of een toekomstige slavin. Na een korte blootstelling aan deze wrede, sadistische, vrouwelijke haatende beats, weigeren wij, vrouwen, deze beesten te helpen, vooral de moslimmannen uit Afrika.
    Meer lezen op:
    fenixx.news


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-RICHTLIJN: BURGERS MOGEN WORDEN GEDOOD BIJ EEN OPROER OF OPSTAND/DEMONSTRATIE TEGEN DE EU-TOP!!

    EU-RICHTLIJN: BURGERS MOGEN WORDEN GEDOOD BIJ EEN OPROER OF OPSTAND/DEMONSTRATIE TEGEN DE EU-TOP!!

    euburn
    In de EU is de doodstraf opgelegd door een rechter afgeschaft. Echter, het opleggen van de doodstraf in tijden van oorlog en oorlogsdreiging én het ombrengen van mensen om een oproer of opstand te onderdrukken zijn toegestaan.
    In het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens (EVRM), waar Nederland sinds 1954 aan gebonden is, zijn de doodstraf (dus iemand doden op grond van een uitspraak van een rechter) en doden zonder vonnis toegestaan. Artikel 2 stelt dat eenieder recht op leven heeft, en dat daarop enkele uitzonderingen zijn. Een van de uitzonderingen is het doden teneinde een oproer of opstand te onderdrukken. In 1983 is middels Protocol 6 EVRM de doodstraf afgeschaft, behalve tijdens oorlog of onmiddellijke oorlogsdreiging.
    Meer lezen op:
    eunmask.com

    29-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In West-Europa vindt een idiote capitulatie voor de opmars van de agressieve islam plaats

    In West-Europa vindt een idiote capitulatie voor de opmars van de agressieve islam plaats


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielzoeker schuldig aan brute moord op een 36 jarige moeder, maar hoeft niet gevangenis in
    Afghaanse asielzoeker schuldig aan brute moord op een 36 jarige moeder, maar hoeft niet gevangenis in

    De migrantenwijk Malmö Rosengard, ’s avonds en ’s nachts een plek waar zelfs politie amper nog durft te komen. (Afbeelding: Getty Images (4)).

    Rechter: ‘Absolute vernietigingsdrang, doelgerichte moord – maar geen straf’ – Islamisering: Uit officieel bevolkingsonderzoek blijkt dat meerderheid vrouwen in Stockholm zich ’s avonds onveilig voelt op straat (ook overdag fors gestegen naar 44%) – Zweedse PVV nr. 1 in de peilingen; aantal Zweden aan antidepressiva verdubbeld

    Opnieuw een voorbeeld van hemeltergend onrecht bij ons Oosterburen, toch al berucht vanwege de vanuit Berlijn opgelegde geïnstitutionaliseerde zelfhaatcultuur. Een Afghaanse asielzoeker die in Kiel een 36 jarige Duitse moeder van 2 kinderen met 37 messteken vermoordde, hoeft van de rechter niet eens de gevangenis in. 
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland gaat financiering omstreden VN-organisatie hervatten

    Nederland gaat financiering omstreden VN-organisatie hervatten

    Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingsamenwerking
    Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingsamenwerking © ANP/Robin van Lonkhuijsen

    Nederland wil de financiering van de in opspraak geraakte VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen ‘in principe’ weer hervatten. Volgens minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking zijn de managers van de organisatie inmiddels ‘opgestapt of ontslagen’.

    Afgelopen zomer werd bekend dat bij UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) sprake was van seksueel wangedrag, intimidatie en vriendjespolitiek. Kaag zette daarop de Nederlandse bijdrage aan de VN-organisatie voor dit jaar – 13 miljoen euro – stop. „We hebben onze grote zorgen geuit en om opheldering gevraagd”, stelde Kaag destijds.
    Meer lezen op:
    ad.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!