Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • zeespiegel
  • BTW tarief energie
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lies
    blog.seniorennet.be/lies
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof

    Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof

    Sheikh Xassaan Abu Salmaan Foto: screenshot YouTube.

    Debater en voormalige moslima Mona Walter duidt een gerenommeerde Afrikaanse imam aan die moslims oproept tot zowel moord als beroving van ongelovige kuffār mensen in Europa.

    In een bericht op Facebook schrijft Walter dat ze zich gedwongen voelde een toespraak te laten zien van 26 december van dit jaar waarin imam Sheikh Xassaan Abu Salmaan, die in Kenia verblijft en grote grote invloed in buurland Somalië heeft, zijn moslim-volgelingen in de westerse wereld instructies geeft.
    Meer lezen op:
    Fenixx.news


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag verijdeld in Duitsland: Turk doodgeschoten

    Aanslag verijdeld in Duitsland: Turk doodgeschoten


    De politie van Duitsland heeft gisterenavond een Turkse man doodgeschoten die politieagenten aanviel met een mes. Dat meldt NOS. Volgens ooggetuigen riep de man daarbij “Allah akbar”. Het is de derde terreuraanslag in West-Europa in enkele dagen tijd. 

    Vrijdagnamiddag stak een geradicaliseerde moslim verschillende willekeurige mensen neer in de buurt van Parijs. De dader riep daarbij meermaals “Allahoe akbar”. Twee dagen later werd, opnieuw in Frankrijk, een geradicaliseerde moslim neergeschoten door de politie toen die mensen wilde aanvallen met een mes. Ook hij riep “Allahoe akbar”.
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump heeft de wereld – en Israël – bevrijd van een monster

    Trump heeft de wereld – en Israël – bevrijd van een monster


    Julian Reichelt, de hoofdredacteur van de best verkochte Duitse krant Bild, schreef vrijdag een vernietigend commentaar waarin hij de Amerikaanse president Donald Trump prees voor het autoriseren van een militaire aanval om de Iraanse generaal Qassem Soleimani te elimineren.

    Trump hat die Welt von einem Monster befreit“, schreef Reichelt. “President Trump heeft de wereld bevrijd van een monster wiens doel was om een atoomwolk boven Tel Aviv te creëren. Trump heeft gehandeld uit zelfverdediging – de zelfverdediging van de VS en alle vredelievende mensen“, schreef Reichelt.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    05-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte-III weg, grenzen dicht en uit de EU!

    Rutte-III weg, grenzen dicht en uit de EU!

    Screenshot_42

    (Door: “Elise Nijmegen”)

    Ik denk dat wel gezegd mag worden dat het meeste geweld tegenwoordig afkomstig is van mensen die aanhangers zijn van de islam. Die de zogenaamde jihad uitvoeren, de oorlog tegen alles en iedereen die geen islamaanhanger is, omdat dat nu eenmaal zo in de islamitische boeken straat geschreven. Nu worden er vele moskeeën beschermd en kerken, die overal in Europa in de fik vliegen of worden vernield, krijgen geen beveiliging.

    Onderstaand bericht laat ons weten dat er in 2019 zo’n 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten werden vernield, geplunderd of in brand gestoken. In Frankrijk, waar nu vele moslims wonen, komt dat zo’n 3 keer per dag voor. Het gebeurt ook in Duitsland, België, Engeland, Denemarken, Zweden, Italië, en Spanje. Nederland houdt de cijfers uit de publiciteit, dat schijnt overheidsbeleid te zijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisten richten bloedbad aan op Tsjaadmeer

    Jihadisten richten bloedbad aan op Tsjaadmeer

    Archieffoto.
    AFP Archieffoto.

    Op een eiland in het Tsjaadmeer -in het grensgebied tussen Tsjaad, Kameroen, Niger en Nigeria- zijn minstens vijftig mensen gedood. Vermoedelijk zit terreurgroep Boko Haram achter het bloedbad, laat een Kameroense functionaris weten.

    Het bloedbad dateert al van 22 december, maar raakte pas een week later bekend door een overlevende. Volgens Ali Ramat, de burgemeester van de gemeente Darak in het noorden van Kameroen, waren de slachtoffers vooral vissers uit Kameroen, Tsjaad en Nigeria. De aanvallers kwamen met een gestolen boot vanuit Niger.
    Meer lezen op:
    hln.be


    03-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In één jaar 3000 christelijke gebouwen en symbolen in Europa vernield, geplunderd of in brand gestoken
    In één jaar 3000 christelijke gebouwen en symbolen in Europa vernield, geplunderd of in brand gestoken

    De grote brand in de Notre Dame werd op social media door moslims massaal gevierd. Afbeelding: (2).

    Daders zelden gepakt, en als dat al gebeurt zijn het altijd ‘verwarde’ mannen, waardoor deze ‘incidenten’ niet als haatmisdrijven hoeven te worden geregistreerd

    Een golf van antichristelijk geweld overspoelt Europa. In 2019 werden zo’n 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten vernield, geplunderd of in brand gestoken. De toenemende haat tegen het christendom valt samen met het snel groeiende aantal moslimmigranten in Europa. Het zal daarom niemand verbazen dat het grootste aantal aanvallen en aanslagen in top immigratieland Frankrijk plaatsvonden. Daar vinden dagelijks gemiddeld drie van dergelijke ‘incidenten’ plaats. Duitsland volgt met twee per dag, maar ook in België, Groot Brittannië, Denemarken, Ierland, Italië en Spanje is er een flinke toename. Voor Nederland zijn geen directe cijfers, omdat het overheidsbeleid is deze haatmisdrijven zoveel mogelijk uit de media en officiële statistieken te houden.
    Meer lezen op:
    xandernieuw.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgeroorlog in Straatsburg

    Burgeroorlog in Straatsburg


    (Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

    Jeugdbendes uit de Maghreb steken ongeveer 200 auto´s in brand

    Op Nieuwjaarsdag lijken veel straten in Straatsburg op een burgeroorlogsgebied. In totaal zouden jeugdbendes uit de Maghreb in de nacht van 30 naar 31 december ongeveer 200 auto´s in brand hebben gestoken. Het aantal werd tot nu toe niet officieel bevestigd, maar video-opnames uit Straatsburg laten hier geen twijfel over bestaan: hier stonden complete series auto´s in vlammen.
    Meer kezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terroristenliefjes niet bewieroken, maar vervolgen!

    Terroristenliefjes niet bewieroken, maar vervolgen!

    Op de valreep van het jaar is alles al gezegd over de uitzinnige feestvreugde dat Laura H. weer veilig in het warme bad van de Nederlandse mainstream media is opgenomen. Kom slachtoffer, kom. We houden van je. Kom slachtoffer, kom. Je hebt je straf uitgezeten. Kom slachtoffer, kom. We maken een musical van je leven. Na het boek, de interviews, de rehabilitatie en de film. Want kom slachtoffer, kom, je bent weer veilig thuis. Je bent een van ons. Je was jong en beïnvloedbaar. Je bent een vrouw en OMG wat heb je een mediageniek verhaal waar we allemaal op kunnen cashen dankzij de clicks en de subsidie (lees de belastingbetaler). Maar ja, zolang er nog 800 miljoen richting de Publieke Omroep gaat, heeft Hilversum schijt aan de belastingbetaler.
    Meer lezen op:
    pownet.tv

    02-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama

    Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bevrijding van Nederland gloort aan de horizon

    De bevrijding van Nederland gloort aan de horizon

    Gevestigde partijen geven nationale soevereiniteit weg

    01-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof

    Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk staat voor een bloedige burgeroorlog: de crisis bij migranten is volledig uit de hand gelopen

    Frankrijk staat voor een bloedige burgeroorlog: de crisis bij migranten is volledig uit de hand gelopen

    10 december 2019 1  Door INDIGNATIE REDACTIE
    Frankrijk staat voor een bloedige burgeroorlog: de crisis bij migranten is volledig uit de hand gelopen

    Frankrijk dreigt weg te zinken in de burgeroorlog. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb beschreef het niveau van geweld tussen migranten en politieagenten als “ongekend”. Sinds enige tijd leiden Afghaanse en Koerdische bendes een straatoorlog voor suprematie in de mensenhandel tussen Calais en Dover aan de Engelse kant. Groot-Brittannië wordt door veel illegale “vluchtelingen” beschouwd als “El Dorado” vanwege zijn bovengemiddelde schaduweconomie.

    Honderden Afrikanen en Aziaten gewapend met messen en ijzeren staven vochten straatgevechten uit in de Noord-Franse haven van Calais, minder dan twee weken nadat de Franse president Emmanuel Macron het gebied bezocht en beloofde illegale immigratie aan te pakken.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl 


    30-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontevreden immigranten

    Ontevreden immigranten

     
    moldavie

    De Deense minister van integratie Inger Stojberg heeft uitgehaald tegen het grootschalig bedrog van vluchtelingen en migranten. Ze liegen en frauderen tegen de Deense staat wat niet of nauwelijks bestraft wordt. Men bedriegt op het gebied van gezinshereniging, verstrekt valse gegevens en probeert de staat op te lichten.

    Nadat de moslim migranten de Deense stad Norrebro tot sharia zone hebben verklaart is vandalisme, bedreiging en afpersing aan de orde van de dag voor kroegbazen. Ze worden geterroriseerd door grote groepen kansparels die beweren dat hier de sharia van kracht is. Onlangs kwam er zo’n groep een kroeg binnen en eiste dat iedereen de zaak zou verlaten daar hier de sharia van kracht is en hier geen alcohol mag worden gedronken.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lid Vlaamse Jeugdraad richt vereniging op voor mensen met Afrikaanse roots

    Lid Vlaamse Jeugdraad richt vereniging op voor mensen met Afrikaanse roots

    Leuven is een studentenvereniging rijker, namelijk een studentenvereniging voor studenten van Afrikaanse origine. Dat meldt De Standaard. Naast de nogal eng aanvoelende reden van bestaan, is schiet ook de oprichtster in het oog. Het gaat om Félicia Mukendi, adviseur bij de Vlaamse Jeugdraad, die de Vlaamse jeugd zou moeten vertegenwoordigen. 

    Félicia Mukendi werd adviseur bij de Vlaamse Jeugdraad als vervangster van de adviseurs die ontslagen werden naar aanleiding van de reportage over Schild & Vrienden. Mukendi, die amper 84 stemmen kreeg, werd aangesteld bij de Vlaamse Jeugdraad als vertegenwoordiger van de Vlaamse jeugd. Maar ze vertegenwoordigt blijkbaar niet zozeer de gehele Vlaamse jeugd. 
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    29-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het jaar waarin democratische vernieuwing alweer uitbleef

    Het jaar waarin democratische vernieuwing alweer uitbleef

    Kabinet schuift herziening kiesstelsel op lange baan



    Als er iets toch wel overduidelijk is geworden in dit jaar dat nu op zijn eind loopt dan is het wel dat we in Nederland niet gezegend zijn met volks-vertegenwoordigers, maar met partij-vertegenwoordigers. Dat blijkt uit de reeks schandalige situaties waarin de Tweede Kamerleden van de coalitie braaf het kabinet steunden, ook in gevallen waarbij zelfs de trouwste partijtijger het schaamrood op de wangen stond.

    Kadaverdiscipline

    Boegbeeld is Pieter Omtzigt die – terecht en waarvoor veel lof – de wantoestanden in de Belastingdienst van D66-staatssecretaris Menno Snel aankaartte, maar bij de stemmingen netjes de lijn van coalitiepartner CDA volgde. Maar er waren ook andere schaamteloze incidenten, zoals het voorkomen van een tijdig debat over de inmenging door Justitie in het proces-Wilders en het afschermen van het leugenachtige optreden van onze geheugengehandicapte premier Rutte. Dat waren toonbeelden van de kadaverdiscipline die coalitiepartijen hanteren in onze “volksvertegenwoordiging”.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Het echte gevaar (Klimaat)

    Een bijdrage van Jeroen Hetzler.

    Dit vond ik een treffende beschrijving van een respondent op een eerder artikel hier:

    1. Harde tijden creëren sterke mensen
    2. Sterke mensen creëren goede tijden
    3. Goede tijden creëren zwakke mensen
    4. Zwakke mensen creëren moeilijke tijden


    Mirjam Vissers. Nederland op slot.

    En zoals deze schreef zijn we inderdaad in fase 4 aangekomen. Dit met een coalitie en bedrijfsleven die door schuldbesef nederig buigen voor de milieubeweging. Eerder zou ik de milieubeweging tot gesel van onze maatschappij willen bestempelen, zo niet staatsgevaarlijk. Het is een gênante vertoning die misplaatste serviliteit, omdat er sprake is van een door de milieubeweging gepropageerde imaginaire klimaatcrisis.

    Hoe kan het toch dat CEO’s en andere verantwoordelijken van bedrijven dit toch serieus nemen, dan wel dit te pretenderen? Zijn deze CEO’s dan zo dom? Waarom anders is men toch zo bang? Denkt men geloofwaardigheid en klanten te winnen door te knielen voor de milieubeweging? Wat moet een olie- en gasbedrijf met windmolens die door hun economische levensduur per definitie onze welvaart ondermijnen?
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    28-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Svenja zette naam en foto van de aanrander van haar dochter (17) op Facebook

    Svenja zette naam en foto van de aanrander van haar dochter (17) op Facebook

     

    Svenja Broeke-Marbacher vindt dat er meer gedaan moet worden om meisjes en vrouwen te beschermen.
    Svenja Broeke-Marbacher vindt dat er meer gedaan moet worden om meisjes en vrouwen te beschermen. © Saskia Berdenis van Berlekom

    De 17-jarige dochter van Svenja Broeke-Marbacher werd in februari bruut aangerand in de binnenstad van Amersfoort. Ontzet over de milde straf voor de dader plaatste ze op de dag van het vonnis zijn naam en foto als waarschuwing op Facebook

    ,,In januari komt hij vrij. Hoe kunnen we onze kinderen beschermen als we niet mogen weten waar iemand met zo’n verleden zich bevindt? En hoe kunnen we hém helpen als we het niet mogen weten? Het systeem deugt niet’’, vertelt Svenja Broeke-Marbacher (37).

    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: de mening van linkse ideologen is verbroken

    Eindelijk: de mening van linkse ideologen is verbroken

    27 december 2019 Door INDIGNATIE REDACTIE
    Eindelijk: de mening van linkse ideologen is verbroken

    De Duitse samenleving is verdeeld. Tot slot wil de auteur hier nog iets aan toevoegen. Miljoenen mensen uit dit land zijn eindelijk opgestaan ​​en zeggen nee tegen een beleid tegen hun eigen bevolking. Ze zeggen nee tegen ongecontroleerde massa-immigratie, ze zeggen nee tegen aangewakkerde klimaathysterie, ze zeggen nee tegen censuur in naam van politieke correctheid, en in het bijzonder zeggen ze nee tegen verdere vernietiging van Duitsland.

    De Berlijnse elites van dit land zijn al tientallen jaren uit elkaar. U voerde een puur klantenbeleid en verrijkte uzelf ook schaamteloos met de belastingbetaler. De soeverein werd klein gehouden en bezocht met behulp van reguliere journalisten. Mensen die de dictaten van het monopolie tegenspraken en hen veroordeelden van liegen, werden gemarginaliseerd, belasterd en probeerden ze sociaal en economisch te vernietigen. Maar dat is nu voorbij! De mening van de linkse ideologen is gebroken. Iedereen die vandaag nog Spiegel- en Zeit- artikelen gebruikt, is al lang geïdentificeerd als een groene filistijn die onrealistisch is.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

    Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië


    27-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk staat voor een bloedige burgeroorlog: de crisis bij migranten is volledig uit de hand gelopen

    Frankrijk staat voor een bloedige burgeroorlog: de crisis bij migranten is volledig uit de hand gelopen

    10 december 2019 1  Door INDIGNATIE REDACTIE
    Frankrijk staat voor een bloedige burgeroorlog: de crisis bij migranten is volledig uit de hand gelopen

    Frankrijk dreigt weg te zinken in de burgeroorlog. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb beschreef het niveau van geweld tussen migranten en politieagenten als “ongekend”. Sinds enige tijd leiden Afghaanse en Koerdische bendes een straatoorlog voor suprematie in de mensenhandel tussen Calais en Dover aan de Engelse kant. Groot-Brittannië wordt door veel illegale “vluchtelingen” beschouwd als “El Dorado” vanwege zijn bovengemiddelde schaduweconomie.

    Honderden Afrikanen en Aziaten gewapend met messen en ijzeren staven vochten straatgevechten uit in de Noord-Franse haven van Calais, minder dan twee weken nadat de Franse president Emmanuel Macron het gebied bezocht en beloofde illegale immigratie aan te pakken.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!