Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vava
    blog.seniorennet.be/vava
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

    Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

    De Freie Demokratische Partei (FDP) in Duitsland heeft bij de federale overheid cijfers opgevraagd over de prijsstijging van energie. Die komen voor veel gezinnen als een schok.

    In de afgelopen 10 jaar is de prijs van elektriciteit voor huishoudens en bedrijven met een derde gestegen.

    Dat betekent dat een gemiddeld huishouden per jaar alleen al 320 euro extra kwijt is aan stroom, schrijft de Augsburger Allgemeine.

    Nog meer

    Dit is nog meer dan vergelijkingssites eerder hadden berekend.

    BILD meldt dat energiereuzen Innogy, RheinEnergy en Vattenfall de prijzen met nog eens acht procent verhogen.

    Een kilowattuur stroom kost in Duitsland nu ongeveer 30 cent.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    27-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU is op jacht naar uw geld (2)

    De EU is op jacht naar uw geld (2)

    Financieel duurzaamheidsdirigisme

    In deel 1 van dit tweeluik kwam aan de orde hoe de EU via regelgeving, waaraan afzonderlijke staten maar hebben te voldoen, de belastingbetaler in die landen op enorme kosten jaagt. In deel 2 beschrijft OpinieZ-auteur prof. Kees de Lange de manipulatieve wijze waarop de EU banken, pensioenfondsen en – dus – uw persoonlijke vermogen direct op de korrel neemt.

    De Britse schrijver Eric Arthur Blair (1903-1950), die schreef onder het pseudoniem George Orwell, werd vooral bekend door zijn maatschappijkritische boeken Animal Farm en 1984. Als verklaard tegenstander van de totalitaire staatsvorm besefte hij dat een dictatuur slechts kan bestaan bij de gratie van taalmassage en woordmanipulatie. In zijn boeken is dan ook een steeds terugkerend thema hoe woorden van hun oorspronkelijke betekenis worden ontdaan om in een nieuwe vorm de belangen van de machthebbers te dienen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50.000 euro per dag voor jihadfamilies

    50.000 euro per dag voor jihadfamilies

    Vanaf vandaag moet de Belgische staat de dwangsom betalen van 50.000 euro per dag aan de families van Syriëstrijders als blijkt dat IS-kinderen niet worden teruggehaald uit Syrië. De advocaten van de IS-families claimen dat België nog niets deed. Dat meldt De Morgen.

    Een kortgedingrechter had op 11 december uitgesproken dat de Belgische regering consulaire bijstand moet verlenen aan tien kinderen van IS-strijders. Ze moet hen bijvoorbeeld de documenten bezorgen die het hen mogelijk maken om onder begeleiding van Syrië naar België te reizen. De uitspraak is een gevolg van een kortgeding door advocaten Abderrahim Lahlali – tot voor kort fractieleider voor CD&V in de gemeenteraad van Ronse – en Mohamed Ozdemir. Zij eisten een dwangsom van 5.000 euro per dag per kind, zonder plafond.
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    24-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

    In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

    24 januari 2020 0  Door INDIGNATIE REDACTIE
    In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

    In 2018 zag Zweden een recordaantal doden, in totaal 306. 45 mensen werden gedood en 135 gewond in het hele land, de meesten in de zuidelijke regio waar Malmö zich bevindt. In maart schatte het Zweedse nationale forensische centrum dat het aantal geweerschoten geclassificeerd als moord of poging tot moord sinds 2012 met bijna 100 procent is toegenomen. Het centrum ontdekte ook dat het populairste wapen dat in de schietpartijen werd gebruikt, het Kalashnikov-aanvalsgeweer is. “Het is een van de meest vervaardigde wapens ter wereld en wordt in veel oorlogen gebruikt,” zeide teamleider van het centrum, Mikael Högfors. “Wanneer ze niet langer nodig zijn … worden ze naar Zweden gesmokkeld”.

    • In 2017 toonde een Zweeds politierapport “Utsatta områden 2017” (“Kwetsbare gebieden 2017”) aan dat er 61 van dergelijke gebieden in Zweden zijn – ook wel no-go zones genoemd. Ze omvatten 200 criminele netwerken, die naar schatting uit 5.000 criminelen bestaan. De meeste inwoners zijn niet-westerse immigranten en hun nakomelingen.
      Meer lezen op:
      indignatie.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afzettingsprocedure Trump is politieke oplichterij

    Afzettingsprocedure Trump is politieke oplichterij

    AFSHIN ELLIAN 24-1-2020



    In de afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president Donald Trump verliezen de Democraten hun hoofd, schrijft Afshin Ellian. In plaats van de keuze van de Amerikaanse kiezer in november af te wachten, willen zij met behulp van de media de democratie saboteren.

    De Democraten in de Verenigde Staten zijn de weg kwijt. Ze zoeken politieke legitimiteit in een politieke procedure. Al drie jaar hebben ze één doel, een heilig doel: het afzetten van president Donald Trump, alsof ze nog steeds de uitkomst van de laatste presidentsverkiezingen niet kunnen aanvaarden.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kernenergie, oplossing voor de energietransitie

    Kernenergie, oplossing voor de energietransitie

    VRIJE TRIBUNE -  André Berger & Samussing voor de energietransitieel Furfari

    Het voorbije jaar piekte de desinformatie wat betreft klimaat en energie — met als gevolg dieptepunten grenzend aan de manipulatie. Als auteurs van deze tekst zijn wij het niet noodzakelijk eens over alle kwesties rond deze debatten. We zijn het wel eens over twee trieste feiten: enerzijds is de huidige hysterie niet gepast en ook niet constructief. Anderzijds zijn de voorgestelde oplossingen om de klimaatverandering tegen te gaan niet geschikt.

    Jonge wetenschap

    Het klimaat verandert, heeft altijd veranderd en zal altijd blijven veranderen. Het is een natuurlijk fenomeen, verbonden aan de interactie tussen zon en aarde. Menselijke activiteiten — voornamelijk de uitstoot van kooldioxide (CO2) als gevolg van het gebruik van fossiele brandstoffen (kolen, olie en aardgas) — dragen volgens de broeikastheorie ook bij aan deze verandering.
    Meer lezen op:
    doorbraal.be


    23-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU is op jacht naar uw geld (1)

    De EU is op jacht naar uw geld (1)

    Hoge rekeningen worden bij de belastingbetaler gelegd

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.150 Franse wijken “in het bezit” van islamisten

    150 Franse wijken “in het bezit” van islamisten

    150 Franse wijken

    Uit een vertrouwelijk document van de Franse binnenlandse veiligheidsdienst blijkt dat ongeveer 150 Franse wijken “in het bezit zijn” van islamisten. Dat schrijft Le Journal du Dimanche.

    Vlak na de aanslag in Villejuif stuurde de Franse minister van Binnenlandse Zaken Cristophe Castaner een telegram naar verschillende prefecturen. De Franse binnenlandse veiligheidsdienst zou ongeveer 150 districten in kaart gebracht hebben die “in het bezit zijn” van islamisten. De inhoud van het document was dermate gevoelig dat zelfs de betrokken ministers niet op de hoogte werden gebracht.
    Meer lezen op:
    sceptr.net




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici hebben bevolkingsgroei door immigratie te lang genegeerd

    Politici hebben bevolkingsgroei door immigratie te lang genegeerd

    Kluwen van onontwarbare maatschappelijke problemen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fidan Ekiz – We dwepen met het vrije woord maar de realiteit is dat die vrijheid onder druk staat

    Fidan Ekiz – We dwepen met het vrije woord maar de realiteit is dat die vrijheid onder druk staat

    'Inhoudelijke' kritiek kwam voor een groot deel neer op aannames, verdachtmakingen en onversneden antisemitisme'

    Door:  


    Fidan Ekiz. Geert Broertjes/NTR.

    Als beginnend journalist had ik nooit kunnen bedenken dat ik jaren later zou werken voor een talkshow (De Nieuwe Maan) die, nota bene in Nederland, het doelwit zou worden van intimidatie door regressief linkse vertegenwoordigers van de identiteitspolitiek, (woordvoerders van) de islamitische gemeenschap, media en politici. Ze hadden het op mij gemunt. Ik voldoe niet aan het gevraagde politiek correcte profiel. Deze cultuurrelativisten werpen zich op als verdediger van etnische en religieuze minderheden, pleiten voor verdraagzaamheid, solidariteit, diversiteit, maar zijn bewust blind voor hun eigen intolerantie. Als je je niet achter hun ideologie schaart, leggen ze je het liefst het zwijgen op. Een verontrustende indicatie voor totalitair denken. Een die zich niets gelegen laat liggen aan morele kaders.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe versobering verpleeghuiszorg lijkt onvermijdelijk

    Nieuwe versobering verpleeghuiszorg lijkt onvermijdelijk

    ANP-346436959_web
    beeld ANP, Bart Maat

    In de politiek is het een en al grilligheid. Zo hoor je maanden niets over de ouderenzorg en zo zie je minister De Jonge van Volksgezondheid zich plotsklaps haasten van vergaderzaal naar perscentrum om te debatteren of rapporten in ontvangst te nemen over dit onderwerp.

    Vorige week werd bekend dat de lijst met ouderen die wachten op een plekje in het verpleeghuis in ruim twee jaar is gegroeid van 10.000 tot 18.600. Zo’n stijging was op basis van de vergrijzing niet verwacht.
    Meer lezen op:
    rd.nl


    22-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse intellectueel veroordeeld tot gevangenisstraf – voor het spreken over immigratie als omvolking

    Franse intellectueel veroordeeld tot gevangenisstraf – voor het spreken over immigratie als omvolking

    De Franse schrijver en politiek denker Renaud Camus is veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf. Dit omdat hij de massale immigratie naar Europa omschreef in termen als invasie, kolonisatie en bevolkingsuitwisseling.

    Renaud Camus is vooral bekend van zijn boek Le Grand Remplacement uit 2011 waarin hij zijn gedachten ontwikkelt over een voortdurende bevolkingsuitwisseling onder leiding van een politieke elite.
    Meer lezen op:
    fenixx.news




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urgendazaak: Hoge Raad zet Grondwet opzij (2)

    Urgendazaak: Hoge Raad zet Grondwet opzij (2)

    Rechters die hun eigen bevoegdheden bepalen

    21-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnson laat Europa zien hoe het moet: de massa-immigratie van laag gekwalificeerde mensen wordt na de Brexit onmiddellijk stopgezet

    Johnson laat Europa zien hoe het moet: de massa-immigratie van laag gekwalificeerde mensen wordt na de Brexit onmiddellijk stopgezet

    Screenshot_37

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Nog voordat de Brexit in kannen en kruiken is, maakt de met een grote meerderheid in zijn ambt gekozen Britse premier Boris Johnson (foto) zich op om te bewijzen dat hij effect heeft – en dat Groot-Brittannië zonder rekening te houden met Brussel eindelijk weer politiek in het belang van het eigen volk kan bedrijven: nog in het jaar 2020 wil Johnson aansporen tot het nemen van strengere immigratiemaatregelen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    20-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Cliteur (FVD): ‘Politiecommissarissen die oproepen tot moord op mensen als Fortuyn ontregelen de staat volledig!’

    Paul Cliteur (FVD): ‘Politiecommissarissen die oproepen tot moord op mensen als Fortuyn ontregelen de staat volledig!’

     

    cliteur-2-oktober-2-800x496
    Foto: Paul Cliteur. © De Dagelijkse Standaard.

    Paul Cliteur – senator voor Forum voor Democratie – heeft met zorg en ongerustheid gekeken naar tv-uitzendingen van afgelopen weken. Bij WNL op Zondag mocht een politiecommissaris aanschuiven die ooit heeft verkondigd dat we Geert Wilders moeten mollen, en bij Jinek zat komiek Herman Koch die Thierry Baudet een ‘wandeling langs de snelweg’ toewenste. “Als dan politiecommissarissen begrip hebben voor de moordenaar of zelfs oproepen tot het vermoorden van mensen die soortgelijke opvattingen ventileren als Fortuyn en Van Gogh, dan ontregelt dat de staat volledig,” aldus Cliteur.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense politie: criminele bendes bestaan ​​voor 98% uit immigranten

    Deense politie: criminele bendes bestaan ​​voor 98% uit immigranten

    Zweedse staatstelevisiezender maakt zich zorgen over immigranten die zich beledigd voelen

    In een interview met de Zweedse staatszender SVT meldt een Deense politiechef dat criminele bendes voor 98 procent uit jonge mannen met verschillende etnische achtergronden bestaan. Tegelijkertijd maakt SVT zich zorgen dat de politieman immigranten krenkt.

    Op donderdag zond de staatstelevisie het programma ‘Misdaad van de week’ uit, waarin ze het recente aan bendes gerelateerde geweld in Denemarken aan de kaak stelden. In haar programma had SVT een bezoek gebracht aan het door immigranten gedomineerde getto Nørrebro in Kopenhagen, waar de Deense politie een visitatiezone heeft ingevoerd, schrijft Samhällsnytt.
    Meer lezen op:
    fenixxnews


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidssubsidie voor Depressiegala niet naar aanpak depressies

    Overheidssubsidie voor Depressiegala niet naar aanpak depressies

    19 januari 2020


    De subsidie die de overheid beschikbaar heeft gesteld aan het Depressiegala om depressie aan te pakken is vooral opgegaan aan kosten voor de directie en het management. Het geld dat het gala opbracht ging niet naar voorlichting en onderzoek, maar naar productiehuis Skyhigh TV.

    Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur, dat via de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) inzage kreeg in de cijfers. De organisatie achter het evenement is de Mental Health Foundation (MHF), dat in 2017 eenmalig 350.000 euro subsidie ontving van het ministerie van Volksgezondheid.
    Meer lezen op:
    rtlnieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE SPAANSE MINISTER WIL MILJOENEN MIGRANTEN BINNENHALEN
    NIEUWE SPAANSE MINISTER WIL MILJOENEN MIGRANTEN BINNENHALEN

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triest dat kinderen en jongeren worden misbruikt voor de doeleinden van de links-globalistische elite

    Triest dat kinderen en jongeren worden misbruikt voor de doeleinden van de links-globalistische elite


    Kinderen misbruiken voor hun politieke doeleinden, daarin is Links enorm goed.De lagereschoolkinderen meegesleurd werden naar klimaatbetogingen, vervolgens waren de kleuters aan bod en nu zijn we al op het niveau gekomen dat het verplicht wordt als een schoolactiviteit, soms zelfs op straffe van een sanctie. Het doet denken aan de Culturele Revolutie, waarbij Mao Zedong zijn dodelijke greep op China verstevigde door de jeugd op te stoken tegen al het andere gezag dan het zijne.En als je kinderen indoctrineert, kun je een hele generatie volgzame volwassenen kweken.De NSDAP (socialistische partij van Duitsland) gebruikte ook kinderen voor gewin (Hitlerjugend).Een klimaatbetoging is een politieke activiteit. Scholen moeten neutraal blijven en geen communistische fascistische ideologie opdringen aan de kinderen.STOP met de manipulatie en misbruiken van kinderen…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen volk eerst? NEVER!

    Eigen volk eerst? NEVER! 




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!