Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mestach
    blog.seniorennet.be/mestach
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gewoon een beetje dom

    gewoon een beetje dom




    Tamara Wulffelé        6 oktober 2007

    Nederlanders zijn een beetje dom. Vooral als ze PVV stemmen. Dat is toch wel de standaard reactie die je leest van mensen die het schijnbaar niet met de PVV eens zijn en een reden zoeken om bepaalde plannen die zij waarnemen middels diverse media te typeren en af te keuren.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al-quds, de laatste vrijdag van de ramadan

    Al-quds, de laatste vrijdag van de ramadan

    vrijdag 5 oktober 2007 10:19

    'Dood aan Amerika, dood aan Israël.' Dat is nu de meest uitgesproken leuze in het Midden-Oosten.

    Vandaag is de laatste vrijdag van de islamitische maand ramadan. In deze maand moeten de moslims vasten. Ook geloven de moslims dat de Koran in deze maand aan de profeet Mohammed is geopenbaard. En dat zou dan tussen zeventiende en 22ste dag van de ramadan hebben plaatsgehad. Tijdens de ramadan openbaarde Allah zich via de Koran aan de mens.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de vooravond van het PvdA-congres

    Aan de vooravond van het PvdA-congres

    Het onvermijdelijke gaat gebeuren. Ehsan Jami zal niet lang meer lid zijn van de Partij van de Arbeid. Hij heeft het nog lang volgehouden vergeleken met Ayaan Hirsi Ali, die veel sneller tot de conclusie kwam dat voor religiekritiek geen plaats is in de PvdA. Om te citeren uit de donderdag door De Volkskrant gepubliceerde ‘congresspeech’ van Jami: “Wat ik betreur, is dat deze prachtige partij met haar overweldigende geschiedenis van emancipatie en vooruitgangsdenken, de Partij van de Arbeid, zich als partij niet durft uit te spreken over de dagelijkse gewelddadigheid in de islamitische gemeenschap.”
    meer lezen op:
    Hoei Boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gids voor moslims in de ruimte

    Gids voor moslims in de ruimte


    Maleisië heeft een gids opgesteld voor moslims in de ruimte. Dit nadat de eerste moslim in de ruimte, de Saudische prins Sultan bin Salman, had geklaagd dat hij bij het gebed niet goed kon neerknielen en Mekka niet kon vinden

    meer lezen op:
    nieuws nieuws

    05-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afknallen wild door Oranjes wordt gesubsidieerd

    APELDOORN, 4 oktober 2007 – Het voor de lol afschieten van ganzen en zwijnen door leden van de koninklijke familie wordt betaald met belastinggeld. Het koninklijk jachtdepartement declareert de gemaakte kosten bij de ministeries van Binnenlandse Zaken en van Wonen, Wijken en Integratie.

    Om welke kosten het gaat, en hoe hoog het bedrag is, blijft vooralsnog geheim. Rekening houdend met de enorme gierigheid van Beatrix worden mogelijkerwijs de vliegreisjes van internationale gasten, die dolgraag mee willen doen aan de dodelijke jachtpartijtjes, eveneens bekostigd uit de subsidiepot van de overheid.
    meer lezen op:
    ravage digitaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de beslissing

    de beslissing




    Frans Jansen        4 oktober 2007

    De maat is vol. Ik ga weg ...

    Al meer dan een jaar lees ik vol genoegen Het Vrije Volk en andere Weblogs die vrijheid van spreken en leven zeer liefhebben. Vrijwel alle ingezonden artikelen 'klikken' bij mensen, die verlost willen worden van slavenjukken, opgelegd door perverse, op dik pluche zittende zakkenvullende overheden met geraffineerde moderne vormen van socialistisch-marxistische onderdrukking. Deze overheden worden van harte medevertegenwoordigd door de valse gristelijken van het CDA en de CU. Deze parijen verloochenen bewust het christendom door een pact aan te gaan met een vervloekte cultus als de islam. Dit is een intens diepe schande en hemeltergend. Zij zullen hierop worden beoordeeld.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    04-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebedsoproep vanaf omstreden moskee in Keulen

    Gebedsoproep vanaf omstreden moskee in Keulen

    Duitsland, oktober 2007

    Voorzitter Sadi Arslan van de lokale DITIB, opdrachtgever voor de bouw van de omstreden moskee in Keulen, zegt in een interview dat er gebedsoproepen vanaf de minaret zullen gaan klinken. Arslan: ‘De katholieke kerk heeft in het verleden de fout gemaakt om dat soort dingen aan andere religies over te laten. Wij zullen die fout niet maken. Misschien wordt die gebedsoproep zelfs wel gewaardeerd door de bevolking’.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vreemde censuur bij elsevier.nl

    vreemde censuur bij elsevier.nl




    Gielah        4 oktober 2007

    "Rotjoden" ... "Fuck george Bush" ... het zijn zomaar wat comments die wél op de website van Elsevier getolereerd worden.

     “Nederland neemt in feite één derde van zijn eigen burgers niet meer serieus”, zei Paul Scheffer in het programma Netwerk, dat hem op 3 oktober ’07 aan het woord liet over de presentatie van het boek, waaraan hij 7 jaar schreef: “ Het land van aankomst”.

    Hij refereerde daarbij o.a. aan de toespraak, die prinses Máxima in het kader van het verschijnen van het WRR rapport uitsprak en waarin zij ondermeer zei, dat er niet zoiets als een Nederlandse identiteit bestaat.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tere zielen van de islam!.

    De tere zielen van de islam….

    …en het stijgende dhimmitude gedrag van onze politici maken dat dat ons land geen vrijheid meer kent. We mogen niet meer zeggen wat we willen, want anders voelen de moslims zich beledigd en gediscrimineerd. En diegene die voor het volk de mond opendoet, wordt monddood gemaakt, diegene moet of de toon matigen of de consequenties aanvaarden. En we weten allemaal wat de consequenties kunnen zijn wanneer je je toon niet matigt….je kan eindigen zoals Theo van Gogh.
    meer lezen op:
    rookgordijn


    03-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse Hypocrisie over Total en Burma

    Linkse Hypocrisie over Total en Burma

    Met haar oproep tot een boycot van Total laat Verenigd Weldenkend Links zich weer eens van haar meest hypocriete kant zien: Total investeert immers even goed in Iran, maar daar malen sp.a, SPIRIT en Groen! niet om, en dat communistisch China de junta in Burma de hand boven het hoofd houdt is ook al een detail dat hen blijkbaar volkomen ontgaan is. Het misbaar dat de partijen, die nog steeds sympathiseren met régimes zoals dat op Cuba, maken over de investeringen van Total in Burma heeft immers maar één echt doel: een lekker rondje zelfbevrediging tegen een multinational. En hadden ze nu nog een Amerikaanse in plaats van een Franse multinational gevonden was hun geluk waarschijnlijk compleet geweest.
    meer lezen op:
    brusselsjournal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingsfraude door allochtonen in Amsterdam

    Verkiezingsfraude door allochtonen in Amsterdam

    woensdag 3 oktober 2007 13:06

    Veel allochtone kiezers in Amsterdam zijn bij de verkiezingen in maart en november vorig jaar door vrienden en familie 'geholpen' bij het uitbrengen van hun stem. Om ruzies te voorkomen grepen stembureauvoorzitters niet in.

    Allochtoon stemhokje
    Veel Amsterdamse allochtonen eisen hulp bij het stemmen

    'Tijdens de verkiezingen in maart en november van 2006 is op de Amsterdamse stembureaus de stemprocedure op verschillende manieren en ook in strijd met de Kieswet uitgevoerd,' concludeert de Gemeentelijke Ombudsman in een vandaag gepubliceerd rapport.
    meer lezen op:
    elsevier


    02-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vierderangsburgers

    vierderangsburgers


    Linda        2 oktober 2007

    Ik ben een alleenstaande moeder, gevlucht voor dagelijkse terreur in Marokkaanse achterstandswijk te Breda.

    Elke dag waren er bedreigingen, scheldpartijen, regelmatig werden mijn kinderen mishandeld door Marokkanen. Zij bepalen wie er op straat spelen. Politie zei: “schelden doet geen pijn.” Postbodes durfden niet te bezorgen. Gemeente Breda ontkende problemen aldaar,  evenals gemeentelijke instanties, 6 jaar geen normale woonruimte gehad, vaak geen sociale voorzieningen, kinderen konden niet dagelijks naar school, huis kwijtgeraakt (in opvanghuizen werd niets geregeld, melden dat je voor islamitische agressie of Marokkanen bent gevlucht is niet erg bevorderlijk voor je rechtspositie). Pedagogisch gezien dus een enorm goede stap genomen door die wijk te ontvluchten, maar er was geen opvang voor ons. De kinderen vaarden wel; eindelijk veiligheid, maar betekende wel dat ik mishandeld werd door de eigenaar van het huis; liever ik dan mijn kinderen constant elke dag in vreselijke intimiderende, onveilige sfeer.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Act of faith': propaganda voor boerka en nikaab

    internationaal, september 2007

    De Canadese documentairemaker Jawad Jafry produceerde onlangs ‘Hijab: An Act of Faith’ waarin hij uitlegt waarom vrouwen een boerka of nikaab dragen.
    Volgens Jafry zijn binnen de islam boerka of nikaab verplicht. ‘De sluier is een van symbolen van de islam waar de grootste misverstanden over bestaan’,aldus Jafry: ‘ Act of Faith’ is zowel belangrijk voor moslims als niet-moslims’.
    meer lezen op:
    nieuw reliqieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pauw en Witteman: veinzende vrijdenkers

    Pauw en Witteman: veinzende vrijdenkers




    Wim van Halm        2 oktober 2007

    De Late Night Show van de heren P&W is soms van bedenkelijk allooi, zoals op 1 oktober toen de heren onder het mom van vrijdenkendheid eigenlijk op zoek waren naar slaapkamergeheimen.
    En hun lachjes maken het allemaal nog smakelozer. Maarja, over smaak valt niet te twisten, zei Witteman al. Of toch wel
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits dhimmitude

    Brits dhimmitude




    Arjan Kraak        1 oktober 2007

    Supermarktketen Sainsbury, de Britse Albert Heijn, staat haar islamitische werknemers toe alcohol niet aan te raken, voor zowel schappen vullen als kassa afhandeling. Hier kan een niet-islamiet voor opdraaien.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over (in)tolerantie en het verbieden van de koran

    Over (in)tolerantie en het verbieden van de koran

    Tolerantie_intolerantie

    Over (in)tolerantie en het verbieden van de koran

    Toen Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid in de Tweede Kamer het voorstel deed om de koran te verbieden, kwam dit neer op het verbieden van de islam, want al is die ook gebaseerd op de hadith - de overlevering van wat de Profeet Mohammed deed en zei -, de koran is als het Woord van Allah het onmisbare fundament. Met zijn idee wilde hij dus de vrijheid van godsdienst beperken door één godsdienst, de islam, uit te sluiten, hoewel deze vrijheid grond­wettelijk is vastgelegd.  
    meer lezen op:
    Hoei Boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De corruptie van het journaille, en wat wij eraan kunnen doen

    De corruptie van het journaille, en wat wij eraan kunnen doen




    Mark d`Aviano        30 september 2007

    De meeste journalisten lijken tegenwoordig grenzeloos corrupt in hun ijver voor de multiculturele samenleving en de politieke correctheid. Gelukkig kunnen wij er wat aan doen, en zelfs op zo´n manier dat we er financieel wat wijzer van worden.

    Journalistiek is al veel langer hoernalistiek. In 1938 beschreef Evelyn Waugh dit al in de satirische roman Scoop, een aanrader voor de boekenlijst  van elke scholier.
    `meer lezen op:
    het vrije volk


    30-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse relschoppers bekogelen politieagenten

    Marokkaanse relschoppers bekogelen politieagenten

    probleemjongeren
    De Amsterdamse politie heeft zaterdagmiddag vijf Marokkaanse relschoppers aangehouden, die uit een slooppand aan de Descartesstraat in Nieuw-West glas, stenen en kasten op straat gooiden. Hierbij werd een voorbijganger gewond. Het slachtoffer liep een bloedende hoofdwond op, meldt De Telegraaf.

    Volgens een woordvoerder alarmeerden buurtbewoners de politie omdat de jongens vernielingen aanrichtten in de leegstaande woningen. Toen agenten ter plaatse kwamen, werden zij vanuit panden met allerlei voorwerpen bekogeld.
    meer lezen op:
    magreb


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstandelijke beperking als taboe

    Verstandelijke beperking als taboe

    Interview  Van onze verslaggever Willem Beusekamp

    AMSTERDAM - Traditionele hulpinstanties weten zich geen raad met de soms onhandelbare kinderen.

     ‘Een bom die op ontploffen staat’, zegt Aysel Disbudak als zij de volgens haar omvangrijke groep mensen omschrijft die dringend specialistische hulp behoeft, maar die niet krijgt: Marokkaanse en Turkse gezinnen, van wie een of meerdere leden verstandelijk gehandicapt zijn.

    Aysel Disbudak (35) is directrice van Unal Zorg, een kleine particuliere zorginstelling in Amsterdam-West, gespecialiseerd in de opvang en begeleiding van allochtonen met een verstandelijke beperking.

    meer lezen op:
    de volkskrant



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!