Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    berenjoske
    blog.seniorennet.be/berenjo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    16-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee Van Baalen, Wilders is juist een held

    Nee Van Baalen, Wilders is juist een held


    de held op sokkenZou er een verkiezing van de gotspe van het parlementaire jaar georganiseerd worden dan ga ik voor “Wilders is een bange man”. Uit de mond van een politicus die ooit over Wilders de woorden uitsprak “u bent geen held” niet echt een nouveauté, maar toch, zo’n opmerking maken over een politicus die onder een regen van doodsbedreigingen in de schaduw van de openbaarheid moet laveren, toch echt een gotspe. De zelfgenoegzame bullebak Hans van Baalen lijkt de linkse vijanden van Wilders naar de kroon te willen steken met deze even onzinnige als onware kenschets van Wilders. Geen politicus anders dan Wilders gaat gebukt onder zo’n straf beveiligingsregime. Geen politicus torst zo’n groot aantal doodsbedreigingen op z’n schouders als Wilders. Wilders was eerst met lef de luis in de VVD-nertsjas, en vervolgens de meeste vertrapte parlementariër in zijn eenmansfractie. Een bange man? Wie dan ook nog Wilders verwijt dat die het debat mijdt, gaat opzettelijk voorbij aan de complicaties die zich kunnen voordoen bij een openbaar verschijnen.
    meer lezen op:
    stan de jong


    15-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wilders heeft gelijk'

    'Wilders heeft gelijk'

    Waarom komen de Europese intellectuele leiders niet in verzet tegen de radicale islam?' Dat is de vraag waarmee de Britse islamdeskundige Douglas Murray (29) zijn bijdrage opent aan de pas verschenen bundel Eindstrijd. Daarin gaat het over de finale botsing tussen het liberale Westen en de traditionele, barbaarse en achterlijke islam.

    De jonge neoconservatieve onderzoeker is niet zonder hoop op een goede afloop, maar hij is zeker ook vervuld van grote zorg. 'Wij worden steeds verder naar achteren gesmeten in Europa. Als wij dertig jaar geleden hier in Amsterdam hadden gezeten en ik u toen had gezegd dat er in 2009 een succesvolle campagne zou worden gevoerd om gevangenisstraf te stellen op het beledigen van een religie, zou u hebben geantwoord: 'Je bent een angstzaaier.' Als je in 1980 had beweerd dat er nu een kansrijke actie binnen de Verenigde Naties zou worden gevoerd om een open discussie over religie te criminaliseren, zou niemand je hebben geloofd. Uit lafheid geven wij gezamenlijk ons recht op vrijheid van meningsuiting prijs, zonder ervoor te vechten.'
    meerlezen op:
    uitkijk



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie mag zich niet verweren tegen 'racisme'

    Politie mag zich niet verweren tegen 'racisme'

    De politie in Zuidoost viel flats binnen waar veel cocaïne lag, verdachten sprongen of vielen op de vlucht over het balkon. De buurt trok als conclusie: de jacht op allochtonen had wéér een dode tot gevolg. Zo ging het vaker.

    Het mechanisme dat op gang komt direct na incidenten zoals gisteren in en rond Kikkenstein in Zuidoost, is al eens meesterlijk geschetst door de Amerikaanse auteur Tom Wolfe, in de roman Het vreugdevuur der ijdelheden.
    meer lezen op:
    het parool

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabisch-Israëlisch front tegen Iran

    Arabisch-Israëlisch front tegen Iran

    Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2009
    Door: Pim van den Dool
    Categorie: Politiek
    Bronnen: DEBKAfile, The Times
    Aantal keren gelezen: 339


    Egypte en Saoedi-Arabië zijn net zo bezorgd over de Iraanse kernwapenplannen als Israël en overwegen een militaire aanval van de joodse staat tegen de islamitische republiek politiek te steunen. Volgens de Israëlische website DEBKAfile vinden de twee Arabische staten en Israël het oplossen van het 'probleem' Iran belangrijker dan een eventueel diplomatiek conflict met de regering-Obama, die de betrekkingen met Teheran juist wil verbeteren. 
    DEBKAfile citeert in zijn analyse Benjamin Netanyahu. De Israëlische premier zei op 4 mei tegen de joodse lobby in Washington: "Voor de eerste keer in mijn leven zien de Arabieren en de joden een gemeenschappelijke bedreiging." 
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oude "vertrouwde" partijen en het Afrikaanderwijk oproer

    De oude "vertrouwde" partijen en het Afrikaanderwijk oproer




    Ingezonden        15 mei 2009

    De premier krijgt nu ook bezorgde brieven en heeft ideeën. Eerder dacht het CDA aan fietscursussen, meer polygamie en desnoods de shari'a. Coalitiegenoot PvdA zegt dat de partij van de premier juist doodsbang is en géén ideeën heeft. Zelf heeft zij die wel: de politie wegbezuinigen en veel theater. D66 gaat liever zelf asiel zoeken dan met ideeën te komen, en de VVD wacht op ideeën. Deze partijen zijn sinds het Afrikaanderwijk oproer daarmee de motor van de massale immigratie. Een overzichtje.

    De aanzuigende werking door enerzijds het volkomen gebrek aan immigratiebeleid en anderzijds de relatief royale verzorgingsstaat — die vanaf eind zestiger jaren vele werkloze buitenlandse contractarbeiders deed besluiten te blijven en later de asielstroom aanjoeg — heeft ertoe geleid dat de populatie van bijvoorbeeld Rotterdam nu al voor de helft uit niet-westerse allochtonen bestaat.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    14-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Moslim hoofd religie BBC

    13-05-2009 11:48 | Kerkredactie

    LONDEN – De Britse omroep BBC heeft Aaqil Ahmed benoemd tot hoofd van de afdeling religie. Dat heeft de BBC eerder deze week bevestigd.

    Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een moslim verantwoordelijk wordt voor de religieuze programmering van de BBC. Ahmed maakte naam met documentaires over christendom en Koran, maar kreeg soms ook kritiek vanwege een „pro-islamitische instelling.”
    meer lezen op:
    ref.dagblad


    13-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport: miljoenen voor wijken nutteloos

    Rapport: miljoenen voor wijken nutteloos

    Gepubliceerd: 13 mei 2009 14:10 | Gewijzigd: 13 mei 2009 17:28

    Door onze redacteur Oscar Vermeer

    Den Haag, 13 mei. De honderden miljoenen euro’s die woningcorporaties jaarlijks in leefbaarheid in wijken investeren, hebben geen enkel nut. Overlast en onveiligheid nemen niet af, in sommige gevallen juist toe.

    De Amersfoortse wijk Kruiskamp. Een van de veertig probleemwijken die moeten veranderen in 'krachtwijken'.   Foto Rien Zilvold
    De Amersfoortse wijk Kruiskamp. Een van de veertig probleemwijken die moeten veranderen in 'krachtwijken'.
    Foto Rien Zilvold

    Dat blijkt uit het nog niet gepubliceerde rapport De baat op straat van de onderzoeksinstituten SEO Economisch Onderzoek en Atlas voor gemeenten.

    Het kabinet heeft leefbaarheid in wijken juist tot een van de speerpunten gemaakt. Zo moeten veertig probleemwijken in acht tot tien jaar veranderen in ‘krachtwijken’. Daar is het „prettig wonen en werken” en zijn mensen „betrokken bij de samenleving”, aldus het regeerakkoord.

    Corporaties spelen daarbij een belangrijke rol. In 2005 besteedden ze zo’n 184 miljoen aan het vergroten van de leefbaarheid, in 2006 275 miljoen en in 2007 305 miljoen blijkt uit het rapport.
    meer lezen op:
    NRC


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een duim voor Guusje ter Horst

    Een duim voor Guusje ter Horst


    een duim voor GuusjeHet gaat goed met de criminelen. En afgaande op de plannen van minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst, zal het nog beter met ze gaan, want er komt nóg minder blauw op straat in plaats van meer. En juist dat meer blauw op straat is zo nodig omdat in tijden van toenemende werkeloosheid criminaliteit traditioneel een groeifactor vormt. Het zal als volgt gaan: De korpsen mogen in de periode 2010-2012 drieduizend aspirant-agenten aannemen, de helft minder dan gepland. Bovendien moet de politie vanaf 2010 jaarlijks 160 tot 190 miljoen euro bezuinigen en 400 miljoen van het eigen vermogen afstaan. De suggestie dat deze bezuinigingen het gevolg zouden zijn van de voorsluipende recessie is echter onjuist, want dat er op het politieapparaat flink bezuinigd zou worden was al publiek voor de eerste signalen van een aanstormende recessie tot ons kwamen. Een bedrieglijk excuus dus.
    meer lezen op:
    stan de jong"


    12-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama scoort goed in Midden-Oosten

    Obama scoort goed in Midden-Oosten

    Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2009
    Door: Pim van den Dool
    Categorie: Politiek
    Bronnen: McClatchy Newspapers, Foreign Policy, Welingelichte kringen
    Aantal keren gelezen: 328


    Barack Obama is in het Midden-Oosten momenteel populairder dan in de Verenigde Staten. De Amerikaanse president heeft in zijn eerste maanden de harten van veel islamieten gewonnen, zo blijkt uit een opiniepeiling van de McClatchy Newspapers. In Jordanië geniet Obama de grootste populariteit (58% van de Jordaniërs steunt hem), in Egypte is hij juist niet erg populair (35% steun).
    Dat laatste is pikant, want het Witte Huis maakte zondag nog bekend dat Obama op 4 juni een grote toespraak in de Egyptische hoofdstad Caïro zal houden
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    11-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatprediker Yasin op islamcongres in Amsterdam

    Haatprediker Yasin op islamcongres in Amsterdam

    maandag 11 mei 2009 16:07

    De omstreden islamitische prediker Khalid Yasin komt dit weekend opnieuw naar Nederland. Hij geeft zaterdag een workshop tijdens het Nationaal Islam Congres in Amsterdam.

    Het is de tweede keer dit jaar dat imam Khalid Yasin naar Nederland komt Het is de tweede keer dit jaar dat imam Khalid Yasin naar Nederland komt



    Yasin: Aids komt uit Amerika
    Dat heeft de organisatie van het congres maandag bekendgemaakt.

    Homo's
    Het vorige bezoek van Yasin aan Nederland in januari leidde tot politieke opschudding. De prediker staat onder meer bekend om zijn standpunt dat een moslim geen ongelovige vrienden hoort te hebben en dat homo's de doodstraf moeten krijgen.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Multi-etnische' bendeterreur in Hamburg

    ”Multi-etnische” bendeterreur in Hamburg




    E.J. Bron        11 mei 2009

    Ze slaan voorbijgangers in elkaar, dealen drugs, racen in hun auto’s met vreselijke snelheid door de straten, zetten getuigen onder druk en bedreigen politieagenten. Het hoofd van de bende is een Turk, die handlangers rekruteert uit zijn grote familie.

    De criminaliteit in de flatwijk Mümmelmannsberg (foto) in het stadsdeel Billstedt in het oosten van Hamburg dreigt blijkbaar uit de hand te lopen. Al maandenlang worden de mensen daar getiranniseerd door bendes. Nu hebben de criminele groepen zich volgens de politie aaneengesloten. In gevallen van aangiftes tegen daders worden getuigen geïntimideerd. Zelfs politiemensen werden bedreigd.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toetreding Turkije van de baan

    Toetreding Turkije van de baan

    Geplaatst op: maandag 11 mei 2009
    Door: Désirée du Roy
    Categorie: Politiek
    Bronnen: Gazet van Antwerpen, Die Welt, Der Spiegel
    Aantal keren gelezen: 105


    De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Nicolas Sarkozy zijn tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Dat maakten ze bekend op een bijeenkomst in Berlijn. Merkel wil liever een bevoorrecht partnerschap met Turkije opbouwen dan het land te laten toetreden tot de EU.
    "We kunnen niet iedereen in Europa als volwaardig lid opnemen. Het heeft geen zin als er steeds meer leden komen en wij niets meer kunnen beslissen", zei Merkel.
    Nicolas Sarkozy gaf zijn Duitse collega gelijk: "Als Angela Merkel zegt dat Europa grenzen moet hebben, heeft zij het bij het rechte einde, omdat een Europa zonder grenzen een Europa zonder wil, zonder identiteit, zonder waarden zou zijn."
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije keert zich af van NAVO, wordt pro-Iran, Rusland, Hamas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Turkije keert zich af van NAVO, wordt pro-Iran, Rusland, Hamas

      
    De nieuwe vrienden van Turkije treffend uitgebeeld: Iraanse studenten zwaaien met Turkse en Palestijnse vlaggen, nadat de Turkse premier Erdogan tijdens een conferentie woedend werd op de Israëlische president Peres.
     
    Het Amerikaanse Washington Institute heeft een rapport uitgebracht waarin geconcludeerd wordt, dat Turkije zich onder leiding van de regerende moslimpartij AKP steeds meer afkeert van de NAVO, en toenadering zoekt tot Iran, Rusland, Syrië en de islamitische terreurgroepen Hamas en Hezbollah.

    In het rapport, getiteld 'De buitenlandse politiek van de AKP: De verkeerde benaming van het Neo-Ottomanisme', dat geschreven is door senior onderzoeker Soner Cagaptay, staat dat de nieuwe buitenlandse politiek van de islamitische AKP partij ten koste is gegaan van Ankara's relaties met de VS, de EU en Israël.meer lezen op:
    xandernieuws

    09-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Straatjeugd Amsterdam Oud-Zuid zwaar crimineel; hulp kansloos'

    'Straatjeugd Amsterdam Oud-Zuid zwaar crimineel; hulp kansloos'

    zaterdag 9 mei 2009 12:47

    De enorme hulpverlening voor straatjongeren in de Diamantbuurt in Amsterdam Oud-Zuid is totaal 'kansloos'. De politie ziet jonge criminelen steeds zwaardere misdrijven plegen en pleit voor een harde aanpak.

    De politie wil scherpere wetgeving voor probleemgezinnen en straatjeugd De politie wil scherpere wetgeving voor probleemgezinnen en straatjeugd

    ‘Jongens die vorig jaar nog op straat hingen, plegen nu in het hele land gewapende overvallen en bedrijfsinbraken,’ zegt commissaris Leen Schaap vandaag tegen de Amsterdamse stadskrant Het Parool.

    De politie verdenkt de ontspoorde twintigers ook van drugshandel.

    Overloos
    De grootschalige hulpverlening in de wijk heeft totaal geen grip op de criminelen. Zij en hun ouders weigeren elke vorm van hulp, aldus de politie.

    De jongeren hangen op straat, groeien uit tot zware criminelen en slepen hun broertjes met zich mee het slechte pad op.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bouw moskee ligt weer stil

    Bouw moskee ligt weer stil

    Door ABDEL ILAH RUBIO
    ROTTERDAM - De bouw van de Rotterdamse Essalam moskee, een van de grootste islamitische gebedshuizen van Europa, is grotendeels stilgelegd.
    afbeelding vergroten De Essalam moskee in aanbouw. FOTO CEES KUIPER
    De meeste onderaannemers hebben hun werk opgeschort omdat ze al enige tijd niet zijn betaald door de opdrachtgever uit de Verenigde Arabische Emiraten. Dat zegt directeur Murat Özen van Expex, het bureau dat is ingehuurd als projectmanager om de bouw van de moskee te voltooien.

    De bouw van de moskee duurt inmiddels al zes jaar. Op dit moment werken nog maar enkele bouwvakkers aan de buitenkant van het gebouw, vertelt Özen. Niet alleen de meeste onderaannemers zijn gestopt met werken, maar ook Expex heeft haar werkzaamheden opgeschort. Volgens de directeur is dit gebeurd in afwachting van het geld. Waarom er nog niet betaald is, is hem onduidelijk.
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik schaam me dat ik hier woon'

    Ik schaam me dat ik hier woon’

    Door IRIS VAN DEN BOOM
    UTRECHT - Het water staat ze aan de lippen. Sommigen kúnnen bijna niet meer. Bewoners van de Utrechtse Selderiestraat in de Leidsche Rijnwijk Parkwijk-Zuid gaan zo gebukt onder de overlast van een groep hangjongeren, dat sommigen nauwelijks nog durven te slapen.
    afbeelding vergroten Dichte ramen in de Selderiestraat in Utrecht. FOTO SHODY CAREMAN


    Een aantal is de wijk al ontvlucht. Wie doorvraagt bij de achterblijvers, ontmoet tranen van wanhoop. Op meerdere adressen. ,,Het gaat hier hartstikke fout.’’

    Overlast van hangjeugd is bijna iets van álle wijken. Maar het probleem aan de Selderiestraat in de bijna tien jaar oude Leidsche Rijnwijk gaat verder. Angst regeert onder de bewoners van de sociale woningbouw. De meesten zijn vrouw en alleenstaand.

    Het dieptepunt, dat bewoners definitief bang heeft gemaakt, zijn de autobranden van 23 april. En vooral: de aanleiding tot die autobranden. Jongeren beledigden een alleenstaande vrouw in zo’n grove taal, dat een buurman het voor haar opnam. De zeven personen weigerden weg te gaan, waarop de buurt -zoals wel vaker- de politie belde. Met moeite hield de politie een 23-jarige man aan.
    meer lezen op:
    AD

    08-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ambtenaren gruwen van PVV'

    'Ambtenaren gruwen van PVV'

    DEN HAAG -  Meer dan de helft van de rijks-, provincie- en gemeenteambtenaren wil niet werken voor een bewindspersoon van de PVV van Geert Wilders. Dat valt op te maken uit een enquête onder bijna vijfhonderd overheidsdienaren door het magazine re.Public, waarop 16.000 ambtenaren zijn geabonneerd.
    Foto: ANP

    „Ik ben ambtenaar geworden om iets bij te dragen aan de maatschappij, niet om hem af te breken”, zegt een van de ondervraagden.

    meer lezen in de:
    telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gematigde Taliban bestaan niet

    Gematigde Taliban bestaan niet


    obamazardarikarzaiPresident Obama ontving de afgelopen twee dagen de presidenten van Afghanistan en Pakistan op het Witte Huis. Daar zegden de drie landen elkaar steun toe in hun strijd tegen een gezamenlijke vijand, namelijk Al Qaeda en aanverwante groeperingen. Over de strategie in de richting van de Taliban bestaat bij Obama, Karzai en Zardari intussen ook overeenstemming. De radicaal-ideologische kern van de Taliban is niet voor rede vatbaar en moet militair bestreden worden, maar met ‘gematigde’ Talibanstrijders onderhandeld worden. Ook moet geprobeerd worden deze gematigden voor de zaak van de Afghaanse of Pakistaanse regering te winnen. Deze tactiek is heel problematisch. Want welke Talibanstrijders zijn gematigd? Bestaan er überhaupt wel gematigde Taliban?

    In Pakistan wordt de gewapende opstand van Talibanstrijders tegen de centrale regering momenteel geleid door Sufi Mohammed. Hij stond tot voor kort bekend als een gematigde islamist, wat mij al een contradictio in termine lijkt. De Pakistaanse overheid dacht te kunnen onderhandelen met de ‘gematigde’ geestelijke Mohammed.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalisten, sta op voor Saberi!

    Journalisten, sta op voor Saberi!

    Geplaatst op: donderdag 7 mei 2009
    Door: Pim van den Dool
    Categorie: Politiek
    Bron: National Review
    Aantal keren gelezen: 142


    De journalistieke wereld toont veel te weinig solidariteit met de Iraans-Amerikaanse journaliste Roxana Saberi. De Amerikaanse journalist Clifford May roept zijn vakgenoten op om, in navolging van Saberi zelf, een dag in hongerstaking te gaan.
    May, een voormalig buitenlandcorrespondent van The New York Times, laakt in een arikel op de site van National Review de weinige aandacht in de mondiale pers voor de lotgevallen van Saberi. Hij was onlangs te gast in een BBC-programma over Iran en werd door de presentator genegeerd toen hij aandacht vroeg voor Saberi.
    meer lezen op:
    welingelichtekringen


    07-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van jalouzie naar terrorisme

    Van jalouzie naar terrorisme

    De Berlijnse politie weet zich nauwelijks raad met de vele autobranden in de stad. Vooral wie een BMW, Mercedes of Volkswagen rijdt, loopt een behoorlijke kans zijn eigendom 's morgens zwartgeblakerd aan te treffen. De aanslagen raken echter ook steeds vaker middenklassers en bedrijfswagens.

    Sinds 2007 zijn al meer dan driehonderd auto's uitgebrand. De daders weten tot nu toe uit handen van de autoriteiten te blijven, ook al wordt er soms vanuit extreem-linkse hoek een brand opgeëist. Gezien het veelal 'politieke' karakter van de aanslagen beschouwt de politie sinds afgelopen maart elke aangestoken autobrand als een zaak van staatsveiligheid.
    meer lezen op:
    uitkijk



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!