Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    painterman
    blog.seniorennet.be/painter
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Islam mede oorzaak delinquent gedrag'

    ‘Islam mede oorzaak delinquent gedrag’

    Door Sjors van Beek • 22.05.09 • 21 reacties

    Het ministerie van Justitie onderzoekt welke aanpak van jeugdcriminaliteit werkt. Met die kennis wil het kabinet de problematiek van Marokkaanse jongeren te lijf.

    De islam is mogelijk een van de oorzaken van delinquent gedrag van Marokkaanse jongeren. Dat oppert Corine de Ruiter, hoogleraar forensische psychologie in Maastricht die - samen met anderen - in opdracht van het ministerie van Justitie de aanpak van criminele Marokkaanse jongeren in kaart heeft gebracht. Volgens De Ruiter hebben Marokkaanse (en Turkse) jongeren een ‘achterstand in hun morele ontwikkeling’.
    meer lezen op:
    binnenlandsbestuur


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbijsterende antwoorden op kamervragen

    Verbijsterende antwoorden op kamervragen




    Henk Lomax        28 mei 2009

    Via de media kan regelmatig worden vernomen dat de PVV kamervragen stelt inzake uit de hand lopend straatgeweld. De antwoorden krijgen echter zelden aandacht. Lees hier hoe de vragenstellers met enorme kluiten in onafzienbare rietvelden worden gestuurd. Onze regering lijkt niet uit op het handhaven van de wet door de inzet van politie, maar geeft er de voorkeur aan om nog meer geld in de bodemloze subsidieput van de (islamitische) straatcoaches en gezinsmanagers te storten.

    Antwoorden gegeven door minister Van der Laan (Wonen, Wijken en Integratie) en minister Ter Horst (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), mede namens de minister van Justitie (ontvangen 2 april 2009), Zie ook Aanhangsel Handelingen, vergaderjaar 2008–2009, nr. 1868 
     
    1. Hoe is het mogelijk dat Marokkaanse straatterroristen agenten belagen, slaan, en met stenen bekogelen? Hoe kan het dat nog steeds geen orde op zaken is gesteld in de betreffende wijk Haarwijk, nu daar al maandenlang problemen zijn met gewelddadig Marokkaans tuig?
    meer lezen op: het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even voorstellen: ex-Guantanamo-gedetineerden die opnieuw actief zijn als terrorist

    Even voorstellen: ex-Guantanamo-gedetineerden die opnieuw actief zijn als terrorist

    VS / Internationaal, 2003 - 2008

    Het Pentagon heeft namen bekend gemaakt van vrijgelaten Guatanamo-gevangenen die opnieuw actief zijn geworden in islamitisch terroristische groepen. Van 15 staan de hernieuwde terroristische activiteiten vast, 14 worden er sterk van verdacht. Het bewijsmateriaal bestaat uit o.a. vingerafdrukken, DNA materiaal en foto’s. De terroristische activiteiten vonden plaats in Irak, Pakistan, Afghanistan, Marokko, Saoedi-Arabie, Turkije en Rusland.
    Op de lijst staan o.a.:
    De Saoedi’s Al-Azdi al-Shihri en Al-Alawi al-Awfi die afgelopen januari in een video-boodschap lieten weten Al-Qaida leiders te zijn op het Arabische schiereiland.
    meer lezen op:
    nieuw reliugieus peil


    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan één derde van de PS-kandidaten is moslim

    Meer dan één derde van de PS-kandidaten is moslim


    Een trouwe lezeres van deze blog zond mij zonet een overzicht van alle moslimkandidaten op de Brusselse PS-lijst voor de regionale verkiezingen van juni met de vraag om deze informatie te verspreiden. Na verificatie van haar lijst via de officiële campagnewebsite van de Brusselse PS blijkt inderdaad dat de Brusselse PS overduidelijk inzet op de moslimstemmen in Brussel. Ook in het verleden was dat het geval. Ik hekelde de toenemende verweving van socialisme en islam/islamisme in Brussel al eerder op mijn blog.
    meer lezen op:
    vincent deroeck

    26-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wij joden moeten zelf de norm bepalen'

    'Wij joden moeten zelf de norm bepalen'


    spiegel


    'Wij joden moeten zelf de norm bepalen'

    Fundamentalistische joden zijn geen gevaar voor de Nederlandse samenleving, maar juist de toekomst: ze willen meedingen naar de topposities op de arbeidsmarkt, zegt de in Israel geboren artiest David X. "Zonder concessies te doen aan hun joodse identiteit"

    meer lezen op:
    hoei boei

     





    e'Wij moslims moeten zelf de norm bepalen'

    Fundamentalistische moslims zijn geen gevaar voor de Nederlandse samenleving, maar juist de toekomst: ze willen meedingen naar de topposities op de arbeidsmarkt, zegt de in Marokko geboren artiest Salaheddine Benchikki (28). "Zonder concessies te doen aan hun islamitische identiteit


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zijn niet slechts een paar criminele Marokkanen

    Er zijn niet slechts een paar criminele Marokkanen


       Illustratie Lobke van Aar Illustratie Lobke van Aar  
    Gepubliceerd: 25 mei 2009 11:20 | Gewijzigd: 25 mei 2009 12:08

    Degenen die de massale criminaliteit door Marokkanen ontkennen, laten niet alleen de slachtoffers in de steek, maar ook degenen die met gezinsinterventie en politiewerk de problemen aanpakken.

    Door Paul Andersson Toussaint



    Op 8 januari dit jaar stond een interview in Het Parool met Fatima Elatik (PvdA), die tot stadsdeelvoorzitter van het Amsterdamse stadsdeel Zeeburg was benoemd. Op de vraag of ze zichzelf als een rolmodel zag, antwoordde Elatik: „Omdat ik Marokkaanse ben of jong en slim? Ik hoop het laatste. Jongeren werken niet met die labels van Marokkaan of allochtoon. Dat is volstrekt achterhaald.” Deze door politieke correctheid gecensureerde kijk op de werkelijkheid komt in alle politieke kringen van links tot rechts nog steeds veel voor.

    Conservatief geschat word ik gemiddeld twee keer per week fysiek en verbaal bedreigd, geïntimideerd of op een andere manier onbeschoft of (extreem) agressief bejegend door allochtone jongens en mannen. De overgrote meerderheid van die groep is van Marokkaanse afkomst. Er is vrijwel nooit een rechtvaardiging voor het buitensporige gedrag van deze jongens.
    meer lezen op:
    NRC


    25-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheffer: 'Ik maak me ernstig zorgen over de kwaliteit van de rechterlijke macht'

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cellenoverschot? Zo kan ik het ook!

    Cellenoverschot? Zo kan ik het ook!

    PDF Afdrukken E-mail
    maandag 25 mei 2009 @ 15:33
    Gisteren heb ik me weer eens heerlijk lopen opwinden bij het programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Nee, dit keer betrof de ergernis niet De Vries zelf, maar het onderwerp dat hij aan de kaak stelde: de ongelooflijke luiheid, domheid, traagheid, desinteresse en bureaucratie van de Nederlandse politie. De Vries volgde een aantal oplichters die erin gespecialiseerd zijn bij verhuurbedrijven - in dit geval een motorverhuurbedrijf en een verhuurder van bierfietsen - spullen te huren of voor een proefritje mee te nemen, om die vervolgens te verduisteren. Schade voor de middenstanders: tienduizenden euro’s. De oplichters gingen niet bepaald geraffineerd te werk, ze lieten kopies van hun paspoorten achter, inclusief dus hun foto’s en huidige adressen en telefoonnummers. Dat schrijft Stan de Jong in de Revu vandaag.
    meer lezen op:
    crimesite


    24-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    NRC gaat los op Marokkanen


    marokkanen-dramaOpmerkelijk. Gespot door de vrienden van Welingelichte Kringen: een zeer kritisch opiniestuk in NRC over Marokkanen. Volgens de auteur is het niet 1 appel die rot is, maar de hele mand. Met name natuurlijk opmerkelijk omdat het staat in NRC Handelsblad, by far de meest politiek-correcte krant van Nederland. De auteur geciteerd door Welingelichte Kringen: “Er leeft een grote groep Marokkanen in Amsterdam die zich helemaal geen Nederlander voelt. En die Nederland, de Nederlanders en het Westen vijandig gezind is. Marokkanen die hun best doen, hard werken of studeren en meedraaien in de Nederlandse samenleving worden verkaast genoemd en nog veel vaker als verrader bestempeld.
    meer lezen op:
    stan de jong


    23-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boekverbrander wordt baas van UNESCO

    Boekverbrander wordt baas van UNESCO

    Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2009
    Door: Gerard Driehuis
    Categorie: Opinie
    Bron: The Huffington Post
    Aantal keren gelezen: 614


    Wie zei in 2001: "Israel heeft niets bijgedragen aan de Beschaving. De Israelische cultuur is onmenselijk. Het is een aggresieve, racistische cultuur, die steelt en bedriegt."
    Wie zei, toen hij merkte dat er Israelische boeken waren in de Bibiotheek van Alexandrie: "Verbrand die boeken! Als ik ze vind, verbrand ik ze zelf!"

    Dat zijn uitspraken van Farouk Hosny, de Egyptische minister van Cultuur. En hij wordt 30 mei gekozen tot Directeur Generaal van de UNESCO, de Wereld Cultuur Organisatie. meer lezen op:
    welingelichte kringen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze bril

    Roze bril

    In de ogen van de hoogste baas van het Openbaar Ministerie (OM), procureur-generaal Harm Brouwer, wordt Nederland steeds veiliger. Die boodschap verkondigde hij bij de presentatie van de jaarcijfers van de top van het OM. Het is maar hoe je het bekijkt. Twee dagen na zijn uitspraak had de dodelijke aanslag in Apeldoorn plaats. Voor veel mensen zegt zo'n drama meer over de veiligheid dan opgepoetste cijfertjes.

    Ook op die cijfers valt trouwens wel wat af te dingen. Volgens Brouwer is de 'instroom' van misdrijven bij het OM in 2008 afgenomen. De regiopolitie heeft 4 procent minder zaken aangeleverd. Maar wat zegt dat over het werkelijke verloop van de criminaliteit? meerlezen op:
    uitkijk


    22-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Offensieve Cheney wordt populairder

    Offensieve Cheney wordt populairder

    Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2009
    Door: Pim van den Dool
    Categorie: Politiek
    Bron: CNN
    Aantal keren gelezen: 261


    Steeds meer Amerikanen zijn het eens met voormalig vice-president Dick Cheney. Dat blijkt uit een peiling van CNN. Hoewel nog steeds een meerderheid ongelukkig is met Cheney, denkt inmiddels 37% van de Amerikaanse bevolking positief over hem. Ook de populariteit van oud-president George W. Bush stijgt. Meer dan vier op de tien Amerikanen (41%) waardeert Bush.
    Toen de twee belangrijkste leden van de regering-Bush in januari afstand deden van de macht, was hun imago een stuk slechter dan nu. Cheney had toen een 'approval rating' van 31%, Bush stond op 35%.
    Een belangrijke oorzaak van Cheney's groeiende populariteit is waarschijnlijk zijn ongebruikelijk forse kritiek op de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama. Cheney sprak gisteren bij de denktank AEI en hij opnieuw verdedige hij gepassioneerd het anti-terreurbeleid van de regering-Bush.
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop maar met rekenen!

    Stop maar met rekenen!

    Rekenen
    Autochtone Rotterdammers bijna in minderheid, kopte het AD onlangs. Mooi. Wanneer mogen we de cijfers voor de rest van 0031 verwachten?

    Er wordt wat af gerekend. Er wordt wat afgevraagd.

    Zullen allochtonen ooit in Nederland in de meerderheid zijn en wanneer dan? Pardon, ik bedoel, wanneer zullen niet-westerse allochtonen de meerderheid vormen, of nee, wanneer zullen dé moslims in Nederland het voor 't zeggen hebben, of eigenlijk, wanneer bepalen orthodoxe moslims, soms gematigde moslims genoemd, de gang van zaken in ons waterige landje? Of gaat dat feest niet door?
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims botsen met Griekse politie

    Moslims botsen met Griekse politie

    ATHENE -  De Griekse politie heeft donderdag in Athene honderden islamitische betogers bestookt met traangas. De immigranten uitten hun woede over een agent die een koran, een voor moslims heilig boek, zou hebben verscheurd en vertrapt.

    Naar schatting 1500 betogers, voornamelijk van Afghaanse en Pakistaanse komaf, trokken door de straten van de Griekse hoofdstad. De mars eindigde in schermutselingen met de oproerpolitie. Zeker een agent raakte gewond.
    meer lezen op:
    de telegraaf



    20-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatzaaier weigert boete te betalen

    Haatzaaier weigert boete te betalen

    LONDEN -  De Britse haatprediker Abu Hamza weigert de boete te betalen die hem door de rechtbank werd opgelegd. De belastingbetaler dreigt nu te moeten opdraaien voor de 1.130.000 euro boete...

    Moslimgeestelijke Abu Hamza

    Twee jaar geleden werd Abu Hamza als haatzaaier veroordeeld tot het betalen van de juridische kosten van meer dan 1,1 miljoen euro. De rechter wilde het huis van Hamza laten verkopen om daarmee de boete te kunnen betalen. Maar nu blijkt dat het huis op naam staat van de zus van Hamza, die in Egypte woont.

    En al krijgt de rechtbank het toch voor elkaar om die woning te verkopen en daarmee de kosten te betalen, dan blijft er nog 900.000 euro over, waarvoor de belastingbetaler alsnog moet opdraaien. Het huis is namelijk iets meer dan twee ton waard
    meer lezen in:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jullie smerige witten, kennen jullie geen schaamte?'

    ’Jullie smerige witten, kennen jullie geen schaamte?’

    Zwitserland, april 2009

    Vijftien leerlinges in de leeftijd van 15 jaar van de Ecole de Commerce André-Chavanne in Genève werden in een hoek gedreven door een tiental mannen die een nabijgelegen moskee verlieten.
    De moskeegangers namen aanstoot aan de sportkleren van de meisjes ‘gedurende gebedstijd’. De meisjes werden aangevallen, lastiggevallen en gefotografeerd door hun aanvallers. De meisjes waren aan het sporten op een sportveld, de moskeegangers namen een route binnendoor naar hun auto.
    De moskeegangers gooiden de plastic kegels waarmee het sportveld was afgeschermd, omver. Ook scholden ze de meisjes uit: ’jullie smerige witten, kennen jullie geen schaamte?’
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    19-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdekislam.nl: doodstraf voor afvalligen!

    Ontdekislam.nl: doodstraf voor afvalligen!



    Over de extremistische sprekers op het congres is de afgelopen dagen al genoeg gezegd en geschreven. Maar wie zaten er nu eigenlijk in de zaal? Welnu, de bezoekers van Ontdekislam.nl bijvoorbeeld. Interessante site, dat moet gezegd. Er wordt volop gediscussieerd over de ware islam en over allerlei prangende vragen die daarmee samenhangen. Vragen als: wat er moet worden gedaan tegen ongelovigen? Moet je ze nou de doodstraf geven of niet? Wanneer mag je overspelige vrouwen stenigen? En hoe zit het ook alweer met het afhakken van handen van dieven?

    Een forumgebruiker onder de naam Abdul Jabbar (volgens de speurneuzen op Freethinker.nl niemand minder dan onze eigen Jilles Lambertus Henricus van de Ven) schrijft het volgende over de ware islam in het topic over de presentatie van een veelzijdige islam, zoals bij het Nationaal Islam Congres:
    meer lezen op:
    dagelijkse standaarrd


    18-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.India: Taliban-Al Qaeda heeft Pakistaanse kernwapenlokaties in handen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    India: Taliban-Al Qaeda heeft Pakistaanse kernwapenlokaties in handen
    Indiase premier: 'Pakistan is verloren'

      
    Als islamitische extremisten inderdaad al in het bezit zijn van Pakistaanse kernwapens, is er een extreem gevaarlijke en urgente situatie ontstaan.
     
    Volgens de toonaangevende krant Times of India hebben de islamitische extremisten van de Taliban en Al Qaeda de Pakistaanse kernwapenlokaties deels in handen gekregen. De Indiase premier Manmohan Sing zou daarom aan de Amerikaanse president Barack Obama de volgende boodschap hebben overgebracht: 'Pakistan is verloren.'

    Sing, wiens Congres Partij gisteren naar alle waarschijnlijk de Indiase verkiezingen won, zou mede op grond van Israëlische inlichtingeninformatie tot deze verstrekkende conclusie zijn gekomen. Israël en India werken in defensief opzicht regelmatig samen; onlangs lanceerde India een geavanceerde spionagesatelliet, die de Israëli's voor het land gebouwd hadden.
    meer lezen op:
    xandernieuws


    17-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De islam zal de overhand krijgen"

    "De islam zal de overhand krijgen"

    Geplaatst op: zondag 17 mei 2009
    Door: Thieu Vaessen
    Categorie: Samenleving
    Bronnen: De Pers, Wikipedia
    Aantal keren gelezen: 76


    Zelfbewuste taal vandaag op het eerste Nationaal Islam Congres in Amsterdam, waar zo'n duizend bezoekers op af kwamen. Zij hoorden daar de radicale sjeik Khalid Yasin uit Manchester verkondigen dat 'de islam de overhand zal krijgen'. De overhand in het westen, wel te verstaan.
    Yasin zei ook: "Het is de bedoeling dat de islam de wereld bestuurt, maar omdat moslims zwak zijn geweest, heeft Allah de uitvoerende macht aan een ander volk gegeven." Dat laatste kan elk moment worden teruggedraaid, zodat de ware moslims het voor zeggen krijgen.
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoe ik werd klaargestoomd voor de Jihad"

    "Hoe ik werd klaargestoomd voor de Jihad"

    Geplaatst op: zondag 17 mei 2009
    Door: Gerard Driehuis
    Categorie: Politiek
    Bron: The Times
    Aantal keren gelezen: 70


    In de Times onthult hoe de toen vijtienjarige 'Adam' (natuurlijk niet zijn echte naam) werd geworven door een filiaal van  Al-Qaeda om bomaanslagen te plegen in Engeland.  Hij hoorde bij een groep van zo'n vijftig moslims jongeren in Engeland die waren geronseld en werden opgeleid om grootste Islamistische daden te verrichten. De extremisten wierven hem in de Londense Stockwell moskee  2005; het ging met Adam niet goed op school, hij had niet veel vrienden en hij hunkerde er na ergens bij te horen. Hij was de jongste van zeven  kinderen, zijn vader was dood,  zijn lleven miste richting.
    Toen kwam de Jihad.
    Hij werd gewoon benaderd in de Moskee, toe hij aan het bidden was. In dezelfde Moskee zijn Muktar Ibrahim en Hussain Osman hun gewelddadige carriere begonnen,
    meer lezen op:
    welingelichte kringen




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!