Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    andre1
    blog.seniorennet.be/andre1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia wordt in Nederland al volop toegepast

    De sharia wordt in Nederland al volop toegepast

    Gepubliceerd: 8 juli 2009 14:49 | Gewijzigd: 8 juli 2009 15:13

    Polygamie is in Nederland verboden, maar gemeenten registreren het wel. Toch bestaat het formeel niet. Dit is typerend voor dit land.

    Door Nahed Selim

       Foto: Reuters
    Foto: Reuters

    Terwijl Maurits Berger vaststelt dat er geen shariarechtbanken in Nederland bestaan, stel ik van mijn kant vast dat er in Nederland wel degelijk shariarechtspraak plaatsvindt.

    Of die rechtspraak in een ruimte gebeurt die de omschrijving ‘shariarechtbank’ draagt of niet, maakt volgens mij weinig verschil. Het gaat erom dat de islamitische regels voor huwelijk, scheiding, voogdij, ouderlijk gezag, alimentatie en erfrecht volgens de sharia worden toegepast, terwijl die regels niet stroken met de Nederlandse wet. Het duidelijkste voorbeeld hiervan is polygamie. Het was mij al langer bekend dat er in sommige moskeeën huwelijken worden gesloten en ontbonden – ook polygame huwelijken.
    meer lezen op:
    NRC


    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Kamer boos om toestaan spelfouten door allochtonen

    woensdag 8 juli 2009 16:14

    De VVD en de PVV willen het kabinet aan de tand voelen over de berichten dat allochtone scholieren meer fouten mogen maken bij het examen dan autochtone leerlingen. De VVD is boos en geschrokken, de PVV wil zo snel mogelijk opheldering van het kabinet.

    Kamer verontwaardigd over toestaan van meer taalfouten bij allochtoen leerlingen Kamer verontwaardigd over toestaan van meer taalfouten bij allochtoen leerlingen

    VVD'er Ineke Dezentjé Hamming: ‘Ik sta voor onderwijs waar het diploma waardevast is, en waar niet met twee maten wordt gemeten.' Zij en haar collega Paul de Krom hebben de staatssecretaris van Onderwijs Marja van Bijsterveldt (CDA) om opheldering gevraagd.

    Nederlandse taal
    De PVV wil weten waarom autochtone leerlingen op deze manier worden gediscrimineerd.

    Ook het CDA vindt dat de vermoede praktijken niet door de beugel kunnen. Parlementariër Jan de Vries: ‘Deelt u de mening dat er nu misschien allochtone leerlingen zijn geslaagd, terwijl zij misschien de Nederlandse taal onvoldoende machtig zijn om succesvol te kunnen doorstromen in het vervolgonderwijs? Hoe worden deze benadeelde leerlingen voldoende bijgespijkerd?,’ vraagt hij aan Van Bijsterveldt.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Grote Bat Ye'or Interview (2) - Eurabia

    Het Grote Bat Ye'or Interview (2) - Eurabia

    Maxima_doek_2

    De begrippen Dhimmitude en Eurabia zijn in de gehele wereld gemeengoed geworden en dat is geheel te danken aan het jarenlange onderzoek van de historica Bat Ye’or. Hoogtepunten uit haar omvangrijke werk zijn: The Decline of Eastern Christianity waarin zij de geschiedenis van de ondergang van het christendom onder de islam beschrijft en Eurabia, waarin zij de medeplichtigheid van Europese politici aan de huidige islamisatie documenteert.

    Barry Oostheim heeft voor Hoeiboei enkele prangende zaken met haar doorgenomen.
    Zie ook inleiding en deel 1.
    meer lezen op:
    hoei boei


    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrustige tijden - de inslagen komen dichterbij

    Onrustige tijden – de inslagen komen dichterbij




    E.J. Bron        7 juli 2009

    DGB-chef Michael Sommer (Deutscher Gewerkschaftsbund) heeft zijn waarschuwing voor zware sociale onlusten die hij op Duitsland ziet afkomen, nu herhaalt. En de gebeurtenissen van de afgelopen dagen geven hem gelijk.

    Wat men niet in de kranten leest, neemt men niet waar. Wie in Duitsland bijvoorbeeld nu in zijn vriendenkring zou beweren dat Canada op dit moment het slachtoffer zou zijn van terreuraanslagen op olie- en gasleidingen, zou waarschijnlijk worden uitgelachen – de kranten berichten er immers niets over. Het klopt echter – in Canada worden sinds enkele dagen steeds opnieuw belangrijke leidingen opgeblazen (http://www.upi.com/Top_News/2009/07/04/Canadian-gas-pipeline-hit-by-6th-bomb/UPI-77011246758206/). Maar omdat Duitse kwaliteitsjournalisten dat gewoon (nog) niet hebben meegekregen, is het iets dat we eerst gewoon niet willen geloven.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mahmoud Abbas erkent dat zijn familie Israël in 1948 vrijwillig verliet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mahmoud Abbas erkent dat zijn familie Israël in 1948 vrijwillig verliet



    De Palestijnse 'president' Mahmoud Abbas (sinds begin dit jaar wettelijk geen president meer) heeft in een gesprek met Al-Palestina TV erkent, dat onder andere zijn eigen familie in 1948 vrijwillig het stadje Tzfat in Galilea heeft verlaten, en dat zij -in tegenstelling tot de op internet veelvuldig verspreidde anti-Israëlische disinformatie- niet zijn verdreven door de Israëli's. Dit bevestigt de in de loop van de tijd bewust verdraaide oorspronkelijke historische verslagen, dat de meeste Palestijnen in 1948 uit eigen beweging (op aandrang van de Arabische landen, en niet van de Joden) het zojuist gestichtte Israël verlieten.

    Abbas, samen met Arafat mede-oprichter van Fatah en ook bekend onder de naam Abu Mazen (vooral toen hij nog zelf aktief terrorist was), heeft nu voor de camera's toegegeven dat dit beeld niet klopt.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprakeloos

    Sprakeloos

    Boefjes

    Ik wil er dan toch gewag van maken. Ondanks het fraaie zomerse weer met al dat leuks. Maar er staat ons vast meer fraai zomermeer te wachten en ik moet niet egoïstisch zijn en ook aan al die andere meisjes en vrouwen denken. Vandaar.

    Het is vrijdag in de namiddag (3 juli 2009) en hoewel de straten een paar uur daarvoor blank hebben gestaan door de onverwacht hevige regen- en hagelneerslag, inmiddels straalt de zon alsof ie niet weg is geweest en zijn de plassen verdampt. Ik heb m'n boodschappen voor het weekend in huis, de bedden zijn verschoond, het huis is gestofzuigd en de wasmachine draait gezellig een wasje. Tijd om nog even voor de avondmaaltijd een korte wandeling op de hei te maken.
    meer lezen op:
    hoei boei

    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zedenpolitie van Hamas: hoofddoeken verplicht en lachen verboden

    Zedenpolitie van Hamas: hoofddoeken verplicht en lachen verboden

    Gaza, juli 2009

    De Palestijnse journaliste Asma al-Ghul, zegt dat Hamas politie haar wilde arresteren omdat ze ‘onzedig’ gekleed was op het strand en omdat ze in het openbaar lachte. Later bedacht de politie zich en nam in plaats daarvan haar paspoort in.
    Het zou gaan om politieagenten van de Hamas afdeling voor het ‘Propageren van Deugd en Voorkomen van Zonde’. Deze politieafdeling rapporteert rechtstreeks aan het Ministerie van Religieuze Zaken. Een zelfde soort politie is actief in Saoedi-Arabië en Afghanistan. Volgens journalisten durft Hamas niet publiekelijk toe te geven dat deze politieafdeling bestaat, uit angst dat ze zal worden beschuldigd van fundamentalisme.
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse geestelijken in opstand: Verkiezingen ongeldig

    Iraanse geestelijken in opstand: Verkiezingen ongeldig

    zondag 5 juli 2009 10:13

    Student uit Qom houdt portret vast van ayatollah Ruhollah Khomini (L) en van ayatollah Ali Khamenei (R) Student uit Qom houdt portret vast van ayatollah Ruhollah Khomini (L) en van ayatollah Ali Khamenei (R)

    Er bestaat grote onenigheid onder de geestelijk leiders van Iran. De belangrijkste groep geestelijken uit de heilige stad Qom heeft zich tegen ayatollah Ali Khamenei gekeerd en de presidentsverkiezingen ongeldig verklaard. Student uit Qom houdt portret vast van ayatollah Ruhollah Khomini (L) en van ayatollah Ali Khamenei (R) Dat meldt de Amerikaanse krant New York Times vandaag. De groep – nota bene opgericht door Khamenei, die jarenlang in Qom woonde en studeerde – legde zaterdag een verklaring af die rechtsreeks tegen het beleid van het islamitische regime ingaat.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zulke daden passen niet binnen de islam

    Zulke daden passen niet binnen de islam

    Arabist_jansen

    Zelfs de heftigste vijand van Geert Wilders zal toch wel willen toegeven dat er wel eens ‘zogenaamd’ in de naam van de islam dingen gedaan zijn waar iets mee was. Te denken valt aan de moord op Theo van Gogh, op de aanslag op het WTC bekend als 9/11, en zoals iedereen weet is er meer.

    Die heftigste vijand van Wilders heeft natuurlijk het volste recht de islam uit te leggen op zodanige wijze dat zulke daden niet binnen de islam passen. Hij mag ook, als hij dat wil, oprecht geloven dat de daden waar wat mee was, niets meer met de islam van doen kunnen hebben.
    meer lezen op:
    hoei boei

    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer vrouw mishandeld na stapavond

    Weer vrouw mishandeld na stapavond

    Door Gijsbert Termaat
    AMSTERDAM -  Opnieuw is een vrouw in het uitgaansleven van Amsterdam het ziekenhuis ingeslagen. De 22-jarige Noëlle liep onder andere een gebroken voet en diverse blauwe plekken en kneuzingen op toen zij op haar fiets wilde stappen en werd afgetuigd.
    Noëlle liep onder andere een gebroken voet en diverse blauwe plekken en kneuzingen

    Het gebeurde na het uitgaan in de Jimmy Woo. Ik had met twee vriendinnen daarna nog een snack gehaald bij de snackbar tegenover de Paradiso toen we naar huis wilden gaan. Een Marokkaanse jongen van een jaar of 25 viel ons buiten lastig. Ik probeerde hem op afstand te houden en zei tegen mijn vriendinnen dat we maar snel op de fiets weg moesten gaan om ruzie te vermijden", vertelt de nog altijd aangeslagen Noëlle.
    meer lezen op:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Ik heb de feiten en de kiezers aan mijn kant'

    ‘Ik heb de feiten en de kiezers aan mijn kant’

    INTERVIEW, Van onze verslaggever Remco Meijer
    Gepubliceerd op 04 juli 2009 08:17, bijgewerkt op 4 juli 2009 09:10

    Den Haag - 
    Sinds de grote winst van de Partij voor de Vrijheid (PVV) bij de Europese verkiezingen op 4 juni is Geert Wilders in elk interview met een lid van het kabinet-Balkenende IV een geliefd doelwit.

    Geert Wilders
    Geert Wilders (ANP)

    ‘Ik moet op zijn tijd een kogelwerend vest dragen, maar voor de waterpistooltjes van al die ministers heb ik dat in elk geval niet nodig’, zegt Wilders over de nieuwe strategie vanuit de Trêveszaal. ‘Het is puur paniek. Tot 4 juni kon men zeggen: het zijn maar peilingen. Tot die avond kwam. Toen was het echt.’

    Wilders las deze week in Vrij Nederland het interview met minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken, waarin zij zegt te snakken naar het moment waarop ‘de intellectuele elite van Nederland in opstand komt’. Ze hoopt op ‘een tegenbeweging’ van ‘weldenkende en wellevende’ mensen die duidelijk maakt dat Wilders ‘onzin’ verkoopt. Of, zoals haar PvdA-collega Eberhard van der Laan van Wonen, Wijken en Integratie eerder in Het Parool zei: ‘De PVV generaliseert en kiest pseudo-oplossingen die ver van de rechtsstaat afstaan.’

    Wilders: ‘Onzin? Ik heb de feiten en een groot deel van de kiezers aan mijn kant. Ik stel vast dat een prominent lid van het kabinet nu een oproep doet om in opstand te komen. Een opstand! Dat zou ik eens moeten zeggen!
    meer lezen in de:
    volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AIVD: Nee hoor. Géén Shariarechtbanken.

    AIVD: Nee hoor. Géén Shariarechtbanken.

    By boilingpoints

    Landgenoten… Volgens de AIVD zijn er géén Shariarechtbanken in Nederland.
    De veiligheidsdienst heeft ze namelijk nog ‘niet waargenomen’, dus bestaan ze niet. Toch knap. Binnen enkele dagen heeft de AIVD kennelijk 450 tot 500 mosketen gecontroleerd op Sharia-gerelateerde toestanden en dat terwijl Shariarechtbanken achter gesloten deuren opereren en mocht er een verdwaalde niet-moslim het lef hebben om een klop op de deur te geven: access denied. We kunnen deze ‘veiligheidsdienst’ dan ook gerust prijzen voor haar heldhaftige, verhelderende operatie.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verhulde geweld

    Het verhulde geweld



    E.J. Bron        2 juli 2009

    Als je op een willekeurig moment de artikelen op islamkritische websites leest, kun je er bijna zeker van zijn daar iedere dag iets te lezen over zware en hele zware geweldsmisdrijven die door zogenaamde ”zuiderlingen” – dus Marokkanen, Turken of Arabieren – zijn gepleegd in ontelbare Europese steden.

    Het is bijvoorbeeld ook heel nuttig, wanneer je het precies wilt weten, om een blik te werpen op het internetportaal ”Presseportal.de” (http://www.presseportal.de/), waar onder het trefwoord ”Polizei” ambtelijke mededelingen uit heel Duitsland te vinden zijn – een onuitputtelijk reservoir voor een ieder die meer te weten wil komen over de daadwerkelijke criminaliteit in ons buurland. Want de politie schrijft vaak nog wel de vermoedelijke identiteit bij de opsporingsberichten. meer lezen op:
    het vrije volk


    02-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhagen haalt uit: Marokko-reis Aboutaleb ongepast

    Verhagen haalt uit: Marokko-reis Aboutaleb ongepast

    donderdag 2 juli 2009 07:35
    Verhagen: Ongepast en onverstandig Verhagen: Ongepast en onverstandig
    Minister Maxime Verhagen (CDA) van Buitenlandse Zaken heeft verontwaardigd gereageerd op het werkbezoek van burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) van Rotterdam aan zijn moederland Marokko.

    Verhagen: Ongepast en onverstandig Verhagen noemt het reisje ‘buitengewoon ongepast en onverstandig,’ meldt het AD vandaag. Hij wil dat minister Guusje ter Horst (PvdA) van Binnenlandse Zaken haar partijgenoot terechtwijst. Geen toestemming Verhagen valt vooral over Aboutalebs ontmoeting met de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken. De Rotterdamse burgemeester sprak met hem over familierecht en de dubbele nationaliteit,
    meer lezen op:
    elsevier

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Islamitische gesprekspartner van Obama is medefinancier terreurgroepen

    VS, juni 2009

    Een belangrijke islamitische gesprekspartner van de regering Obama is de Islamic Society of North America (ISNA).
    Uit een recent Duits onderzoek naar financiering van terreurgroepen blijkt nu dat ISNA $100.000 doneerde aan Third World Relief Agency (TWRA) op hetzelfde moment dat TWRA op haar beurt het terreurnetwerk achter de bomaanslag van 1993 op het World Trade Center financierde.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders, een onderschat fenomeen

    Column Arnold Heertje



    Gevestigde orde
    Geert Wilders is een fenomeen. Het komt zelden voor dat een man het collectieve falen van een samenleving bloot legt en vervolgens grote politieke winst boekt. De gevestigde orde weet zich geen raad met Wilders.


    Dubbele bodem
    Vanwege de discussie over de islam wordt hij vóór het gordijn hard aangevallen, maar achter het gordijn wordt erkend dat de islam niet alleen een godsdienst, maar ook een wereldwijde politieke beweging is. De bevolking heeft deze dubbele bodem in de houding jegens Wilders door.
    meer lezen op:
    rtl.nl

    01-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topadviseur Obama zegt dat Iran kernwapens heeft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Topadviseur Obama zegt dat Iran kernwapens heeft

     
     
    De bedoelingen van Iran worden regelmatig openlijk aan het publiek getoond, hier tijdens een parade waarbij een Iraans 'zwaard' de Amerikaanse 'vlag' aan stukken scheurt (archieffoto).
     
    David Axelrod, topadviseur van de Amerikaanse president Barack Obama, verklaarde afgelopen zondag op ABC-News dat Iran kernwapens heeft die een bedreiging vormen voor de hele wereld. Aangezien tot nu toe geen enkel land ter wereld -zelfs Israël niet- heeft beweerd dat Iran nu al in het bezit is van kernwapens, lijkt er sprake te zijn van een verspreking. Maar versprak Axelrod zich per ongeluk, of was er opzet in het spel?


    'We houden goed in gedachten dat de kernwapens in Iran en de nucleairisering van die hele regio een bedreiging vormt voor dat land (Iran), alle landen in de regio en de hele wereld.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allah's knokploegen voeren jihad in Teheran

    Allah's knokploegen voeren jihad in Teheran

    woensdag 1 juli 2009 09:53


    Studenten in confrontatie met Iraanse oproerpolitie Studenten in confrontatie met Iraanse oproerpolitie

    Het Iraanse veiligheidssysteem is door en door totalitair en gewelddadig. Regelmatig stelt u mij de vraag: wie zijn die ongeïnformeerde mannen in Iran, die de burgers aanvallen?

    Als een geboren en getogen Nederlander kijkt u terecht met verbazing naar de manier waarop islamisten de burgers onderdrukken. Wie zijn ze? En door wie worden ze geleid?

    Er zijn drie groepen die het regime moeten beschermen:

    Ultrareligieus tuig
    1.Ansar Hezbollah. Kort na de Iraanse revolutie werden in verschillende steden van Iran groepjes gevormd die zich Hezbollah noemden. Ze bestonden uit tuig en ultrareligieuze mannen. Ze vielen andersdenkenden aan met messen en andere wapens.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Ervaringen van reaguurders met het Marokkanendrama




    Mark d`Aviano        30 juni 2009

    GeenStijl had op 30 juni een item over de vreselijke mishandeling van 4 vrouwen in Amsterdam door twee nog "onbekende" scooterrijders. In de comments verschenen daarop nog meer voorbeelden van mishandeling en doodslag in onze multicriminele samenleving. Werk aan de winkel voor homo-organisaties, misdaadjournalisten en politieke partijen.

    Eerst ene Cortes aan het woord:

    Mag ik mijn eigen verhaal even doen van een eigen ervaring: marokkaanse HomoHater in Nuenen die midden op straat, midden in het centrum de betreffende homo voor mijn neus een kickbox-achtig knietje in het gezicht geeft (of all places).
    Nuenen! Dit is wat mij betreft nog steeds een dorp met zo'n 20,000 inwoners in de hele gemeente. De Marokkaan zelf zal mogelijk uit Eindhoven zijn overgekomen.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    30-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitverkoren

    Uitverkoren

    Loor

    Natalie_wood_2

    Foto: Nathalie Wood

    'Jouw stukjes over Obama sla ik altijd over, hoor, Loor!' riep iemand afgelopen zaterdag, tijdens alweer een mooi tuinfeestje.

    Ach ja, het begint eentonig te worden. Hoewel het me opvalt dat het dringende verzoek vooral niet kritisch over Obama te spreken, steeds vaker gepaard gaat met angstige blikken in plaats van argwanende, beschuldigende ooghoeken. Obama’s magie mag nou eenmaal niet verbroken worden. De zeepbel zal koste wat kost niet uiteen spatten. Het is haast aandoenlijk.
    meer lezen op:
    loor schrijft




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!