Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    viltlinda
    blog.seniorennet.be/viltlin
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordanië ontneemt duizenden Palestijnen staatsburgerschap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Jordanië ontneemt duizenden Palestijnen staatsburgerschap
    Overheid thuisland Palestijnen hoopt hen te kunnen lozen in toekomstig 'Palestina'


     
    Kaartje historische situatie (op herhaling): het witte gedeelte is het huidige Palestijnse thuisland Jordanië; op het grootste deel van het grijze gebied in Israël wil de internationale gemeenschap de tweede Palestijnse staat 'Palestina' oprichten. Volgens sommige voorstellen moet Jeruzalem een internationale VN-zone worden (geel).
     
    De overheid van Jordanië, het enige echte thuisland van de Palestijnen -tussen de 70% en 80% van de Jordaanse bevolking is namelijk Palestijns- is begonnen met duizenden Palestijnen het Jordaanse staatsburgerschap te ontnemen. Als reden wordt opgegeven dat zij hierdoor straks 'gestimuleerd' worden om in het toekomstige 'Palestina' te gaan wonen, een tweede aparte Palestijnse staat die volgens de internationale gemeenschap op korte termijn op Israëlisch grondgebied moet worden opgericht.


    De ware reden is echter dat de Jordaanse overheid zelf niet Palestijns is, en al sinds 1988 -destijds onder koning Hussein, als telg van de Hashemitische dynastie, opgericht door de emir van Mecca, Hussein Ibn Ali- probeert om onder het voorwendsel van het 'behoud van de nationale identiteit' de status van de Palestijnen in Jordanië sterk in te perken.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laks tegen uithuwelijken

    Laks tegen uithuwelijken

    Van onze parlementaire redactie
    DEN HAAG -  Het kabinet pakt het uithuwelijken van tientallen allochtone jongeren op vakantie veel te laks aan. Terwijl jongeren nu in problemen komen, terwijl het probleem bekend is, blijven ingrepen uit.
    PvdA-Kamerlid Khadija Arib Foto: ANP

    Die felle kritiek uit PvdA-Kamerlid Arib op de ministers Van der Laan (Integratie), Plasterk (Onderwijs) en Hirsch Ballin (Justitie).

    "We moeten die ouders boven op hun huid zitten als hun minderjarige kinderen melden dat ze gedwongen worden achtergelaten om te worden uitgehuwelijkt", aldus Arib over de kindhuwelijken.
    meer lezen op:
    de telegraaf



    20-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg met de boerka en nikaab uit Europa!
    Weg met de boerka en nikaab uit Europa!

    E.J. BRON


    Wat valt er wat betreft de boerka en de nikaab überhaupt te discussiëren? Weg ermee! Je kunt het vrouwen en meisjes toch niet aandoen om in een zak met een kijkspleet rond te lopen. En je kunt het Europeanen niet aandoen dat ze op straat, op kantoor, op het station of waar dan ook zwarte zakken tegenkomen en niet weten wie erin zit. Hoe moet de leraar weten wie op dat moment een toets maakt, hoe kan de caissière in de bank er zeker van zijn dat er geen verklede bankrover voor haar staat? Hieronder een artikel uit de ”Schwarzwälder Boten”, die onderdeel uitmaakt van de ”Stuttgarter Nachrichten”.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdamse jongeren in Ridderkerk

    Rotterdamse» «jongeren» in Ridderkerk


     
    De afgelopen week werden in Nederland maar liefst tien «Rotterdamse» «jongeren» door de politie aangehouden, omdat ze in totaal 19 meisjes hadden betast in het zwembad van Ridderkerk. Voor wie daar moest aan twijfelen: het ging wel degelijk om tien Marokkanen. Het is nu echter wachten op de verklaring van één of andere imam –we denken spontaan aan Nordine Taouil, maar het mag ook een andere zijn– die verklaart dat als Marokkaanse jongens in de Nederlandse zwembaden geen Westerse meisjes meer mogen betasten, ze in het vervolg thuis zullen blijven…

    meer lezen op:
    hoegin


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44 manieren om jihad te steunen.

    44 manieren om jihad te steunen.

    By boilingpoints

    Landgenoten,

    Zo verbleef ik eventjes op ‘Ontdekislam.nl’ Wordt deze haatzaaicontent gesponsord door de Overheid?
    Leest u even mee?

    44 manieren om jihad te steunen.

    Have fun!
    meer lezen op:
    boilingpoints


    19-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie discrimineert wie?

    Wie discrimineert wie?

    Van mij mogen ze het hebben hoor. Het eiland Curaçao mag van de Antillianen zijn. Het eiland waar ik als ,,Europese Nederlander’’ geregeld verblijf. Gisteren was in De Telegraaf te lezen dat Roald Helm (49), gemeenteraadslid in Purmerend van Antilliaanse afkomst, het liefst zou teruggaan naar een onafhankelijk Curaçao waar de inwoners het zelf voor het zeggen hebben.
    Onlangs werd de inwoners van Curaçao gevraagd of zij het zelf voor het zeggen willen hebben. Althans, zij mochten kiezen voor een autonoom Curaçao. Als je weet dat het Nederlandse kabinet toe had gezegd om bij een “ja” het grootste deel van de staatsschuld te saneren, snap je überhaupt niet waar de Antilianen de arrogantie vandaan halen om daar “nee” tegen te zeggen.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Westen móet het Iraanse volk steunen

    Het Westen móet het Iraanse volk steunen

    zaterdag 18 juli 2009 12:10


    Het was een historisch vrijdagsgebed Het was een historisch vrijdagsgebed

    'Ze hebben mijn zoon vermoord. Gedurende 26 dagen zeiden ze tegen mij dat mijn zoon in de Ewin-gevangenis is. Jullie weten allemaal wie de moordenaars zijn. Niemand kan mij stoppen, niemand kan ons stoppen. Zij hebben mijn zoon vermoord.'

    Dat waren de woorden die de moeder van Sohrab (19 jaar oud) sprak tijdens de begrafenis van haar zoon. Ze wilde één worden met de aarde

    Een paar dagen geleden hebben Mousavi en zijn vrouw een bezoek gebracht aan de familie van Sohrab.

    De moeder van Sohrab legde Mousavi geduldig uit dat zij en het volk niet zullen stoppen. In hun wijk stonden duizenden mensen die ‘dood aan de dictator’ uitriepen. Het is allemaal te zien op filmpjessite Youtube.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAE: strijd tegen 'buitenlandse overheersing'

    VAE: strijd tegen ”buitenlandse overheersing”

    E.J. BRON


    Overal strijden ”goedmenschen” tegen discriminatie en tegen racisme. Tenminste theoretisch. In werkelijkheid echter kijkt men als ”goedmensch” vaak de andere kant uit. Net zoals nu weer in de Verenigde Arabische Emiraten. Alweer heeft een islamitisch land het over het verlies van de eigen identiteit door een te groot aantal buitenlanders. Dat past niet in het wereldbeeld van ”goedmenschen”.

    ”Goedmenschen” kunnen zich weer eens verbaasd in hun ogen wrijven – want islamitische staten ondernemen veel om hun wereldbeeld te vernietigen. Eerst hebben de Malediven per 1 januari 2008 alle staatsburgers die christen zijn ”ontslagen” uit het staatsburgerschap en de christenen van het land bij wet stateloos gemaakt,
    meer lezen op:
    het vrije volk


    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Met tengels van moskee afblijven'

    'Met tengels van moskee afblijven'

    Door MAAIKE KRAAIJEVELD

    DEN HAAG - Het ‘team al-Yaqeen’, verbonden aan de Assoennah-moskee in Den Haag, is woedend over de ‘bemoeizucht’ van de SP.
    afbeelding vergroten Imam Fawaz vindt dat bij scheiding van moslims het Nederlands rechtsstelsel advies moet inwinnen van islamitische deskundigen.
    In een mail aan deze krant zeggen de vertegenwoordigers van de moskee van imam Fawaz, die in het verleden diverse keren negatief in het nieuws kwam met radicale uitspraken, dat de SP in de Haagse gemeenteraad ‘voortaan met haar tengels van de moskeeën moet afblijven’.

    De moskee reageert op vragen van de SP en de VVD aan het gemeentebestuur. Aanleiding is een tv-uitzending van Netwerk van enige weken geleden waarin imam Fawaz om commentaar was gevraagd over de situatie waarbij moslima’s na een Nederlandse scheiding niet kunnen hertrouwen omdat er geen islamitische afhandeling heeft plaatsgevonden.
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdverdachte: Jemaah Islamiya
    Hoofdverdachte: Jemaah Islamiya (Update)
    Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2009
    Door: Thieu Vaessen
    Categorie: Politiek
    Bronnen: ABC News, The Times, The Jakarta Post
    Aantal keren gelezen: 218


    De dubbele bomaanslag vrijdag in Jakarta is vermoedelijk het werk van de terreurgroep Jemaah Islamiya, die bekend staat als de Indonesische tak van Al Qaida. Jemaah Islamiya is de enige groepering die de intentie en capaciteit heeft om een aanslag als deze uit te voeren, aldus de Amerikaanse televisiezender ABC News.
    De belangrijkste bomexpert van de groepering - Noordin Top - is voortvluchtig en was volgens geruchten bezig met de voorbereiding van een nieuwe aanslag. Top en zijn medestanders worden ook verantwoordelijk gehouden voor de zeer bloedige aanslagen op twee discotheken in Bali in 2001 en voor een eerdere aanval op het Marriott Hotel in Jakarta. De afgelopen vier jaar was de groepering uit beeld verdwenen.
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links wijzigt strategie om Wilders te demoniseren
    Links wijzigt strategie om Wilders te demoniseren

    ENCINA NAVAN


    Logica is de kunst van het geldig redeneren. Mensen die Wilders aanvallen, moeten zelf zuiver kunnen redeneren en argumenteren, zou je denken. Hun redenaties moeten trefzeker naar de conclusie leiden en geen gebreken hebben.
    Dat zou je denken – maar niets is minder waar. In dit artikel zal ik een aanval op Wilders analyseren en aantonen waarom deze aanval geen stand houdt.

     
     
    Jevers schreef op 06-07-2009 12:12   (bron: artikel “Daarom stem ik PVV, Ronald Lermer, Volkskrant, 6 juli 2009, J. schreef een reactie om 12:12).
     
    Jevers antwoordt:
    Definities van Racisme en xenofobie zoals oa de Anne Frankstichting hanteert:

    Racisme:
    Racisme is een ideologie waarbij uitgegaan wordt van de superioriteit van de ene etnische groep ten opzichte van andere groepen. Dit kan zowel op basis van biologische verschillen als het tegenover elkaar plaatsen van culturen. Racisten vinden dat je culturen niet met elkaar moet mengen en dat er alles gedaan moet worden om de eigen cultuur te beschermen.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.43 gemeenten steunen Apartheid.

    43 gemeenten steunen Apartheid.

    By boilingpoints

    markaLandgenoten… In onze onnozelheid dachten wij nog dat alleen de gemeente Utrecht de alom omstreden Sharia-inburgeringskoersoesen aanbood.
    Allesbehalve dat, waarde lezers:

    ‘Integratieminister Eberhard van der Laan (PvdA) stuurt 43 gemeenten een brief met het dringende verzoek om te stoppen met het aanbieden van gescheiden inburgeringscursussen.‘

    Hell! Maar liefst 43 gemeenten zijn geïnfecteerd met Apartheid.
    Volgens ‘wethouder’ Marka Spit*, gelegerd te Utrecht, ‘zijn de gescheiden klasjes spontaan ontstaan’.
    Het is eigenlijk te bizar voor woorden dat een minister van integratie een verzoek indient teneinde deze Apartheid een halt toe te roepen.
    Figuren die gescheiden inburgeringskoersoesen aanbieden en/of toestaan zouden een klop op de deur moeten verwachten, opgepakt moeten worden en uiteindelijk voor het hekje gezet moeten worden.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Tak: 'Ik wil excuses van de media'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prof. Tak: 'Ik wil excuses van de media'




     

    Door Niek Stolker  |  15 Juli 2009 - 16:31  | vier reacties | Stuur door

    Hoe graag de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen ook wil dat men in de Domstad overgaat tot de orde van de dag, de affaire rondom zijn declaratiegedrag ettert maar door. Bleek onlangs dat de PvdA’er in de eerste elf maanden van vorig jaar voor liefst 4900 euro te hebben gebeld, nu heeft bestuursrechtgeleerde Fred Vink aangifte tegen hem gedaan. Aanklacht: oplichting. Vink is bereid de aangifte in te trekken indien Wolfsen voor 1 augustus 20.160 euro aan pensionkosten terugstort in de gemeentekas én zijn excuses aanbiedt aan professor Twan Tak, die door Wolfsen werd neergezet als ‘juridische quatsch’ verkopende querulant. Wolfsen weigert en wacht af wat het Openbaar ministerie met de aangifte doet. Maar wat vindt Tak zelf van de zaak? De gepensioneerde professor zit zich thuis in het Limburgse Meerssen op te winden: “Ik ben nogal verbolgen over de wijze waarop de media hiermee zijn omgegaan."


    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zit het met de joodse Nakba ('catastrofe')?

    Hoe zit het met de joodse Nakba (”catastrofe”)?

    E.J. BRON


    Eén van de belangrijkste redenen voor de nieuwe golf van antisemitisme die door Europa rolt, is de Palestijnse propagandacampagne; die heeft een anti-Joods klimaat geschapen. Om dit basiselement het hoofd te bieden, moeten we de waarheid over de verdrijving van joden uit Arabische landen aan het licht brengen.

    De wereld hoort alleen over het onrecht dat de Palestijnse vluchtelingen is overkomen, maar over de catastrofe waaronder de joden te lijden hadden die uit Arabische landen werden verdreven, vooral uit Egypte, Syrië, Irak en Saoedi-Arabië, is bijna niets bekend. Een vergelijking tussen de gebeurtenissen laat zien dat het aantal Palestijnse vluchtelingen in 1948 – 650.000 – lager is dan het aantal joodse vluchtelingen uit Arabische landen, dat 900.000 bedroeg (volgens de UNWRA).
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de legging

    Leve de legging

    Annelies van der Veer, 15-07-2009 13:48
     
    fashionaustraliamu2007011603_300
    Meisje past boerkinie, Foto AFP
    Religieus correct gekleed gaan is kennelijk vooral iets voor vrouwen. Waarom eigenlijk?

    Een open westerse maatschappij ontkomt er niet aan, dat begrijp ik ook wel maar is het U ook opgevallen welke invloed religie op onze mode heeft? En hoe snel dat is gegaan?

    Overbodig
    Neen, rustig maar, ik doel niet op de vermaledijde hoofddoek die op geen enkele manier ontmoedigd wordt, sterker nog die met overheidssubsidie op alle mogelijke manieren gepromoot wordt, maar op de trend om kledingsstukken die men eerst op verschillende dagen droeg over elkaar heen te dragen. Verschillende, bij elkaar opgeteld, volstrekt overbodige lagen over elkaar dus. Zelfs, nee juist bij zonnig weer.

    Dankzij hernieuwde religieuze invloeden is de legging, destijds een populair kledingsstuk voor de wat oudere, slonzige vrouw, weer helemaal terug in het straatbeeld!
     meer lezen in de:
    volkskrant


    15-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMOFOBIE EN WAAR ZE VANDAAN KOMT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ISLAMOFOBIE EN WAAR ZE VANDAAN KOMT

    • donderdag 29 januari 2009
    • Auteur:
     

    Mahmoud Ahmadinejad, president van Iran. ap

    Dat een groot deel van de Vlaamse kiezers bang is voor moslims, heeft volgens WIM VAN ROOY ook zijn oorzaken bij de islam zelf. Een gefundeerd debat over islamofobie kan daar onmogelijk aan voorbijgaan.

    Een Tunesisch denker noemde zijn boek 'La maladie de l'Islam', een Amerikaans arabist, peetvader van de arabistiek, schreef een werk met de omineuze titel 'What went wrong with islam?', een Nederlands hoogleraar en publicist schreef over 'Het drama van de multiculturaliteit', een ander sprak in verband hiermee over 'een arena', nog weer iemand anders gewaagde van een vergelijking tussen islam(isme) en nazisme, een Egyptisch-Amerikaanse vrouwelijke psychiater noemt de islam gewoon 'achterlijk', een Somalische vrouw die liefhebbert in Spinoza waarschuwde voor het expliciet vrouwonvriendelijk en djihadistisch karakter van de koran, en zij kon het beslist weten.

    Een cineast werd vermoord omdat hij zware beledigingen had geuit over het heilige boek van de moslims
    meer lezen in de:
    de standaard.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Forse toename aantal Wajong-uitkeringen

    woensdag 15 juli 2009 10:08

    Het aantal jongeren dat door een ziekte of handicap niet werkt en een uitkering krijgt, is afgelopen jaar weer sterk gestegen. Sinds maart 2008 nam het aantal zogeheten Wajongers toe met bijna 12.000.

    In een jaar tijd is het aantal Wajongers gestegen van 169.330 in maart 2008 tot 181.240 in maart van dit jaar, een stijging van 7 procent.

    Het totale bedrag aan uitkeringen is opgelopen tot bijna 1,9 miljard euro. In 2003 werd nog 1,3 miljard euro uitgekeerd. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

    Handicap
    Voor een Wajong-uitkering komen jongeren in aanmerking die door ziekte of handicap niet of minder kunnen werken. De toename van de uitgaven komt onder meer doordat leerlingen uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs en het Praktijkonderwijs in de Wajong terechtkomen.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haat hoort niet bij geloof.

    Haat hoort niet bij geloof.

    TH.M. VAN BAARLE


    Wolven in schaapskleren zijn het die ons land binnenstromen. Het zijn de aanhangers van de grootste ideologische sekte ter wereld. Tot nu toe zijn er in Nederland nog geen handen of voeten geamputeerd (of ruwweg, bestiaal afgehakt) na een shariauitspraak maar daar kan op gewacht worden. En ik zou niet weten waar homo’s uit lijfsbehoud naar toe zouden moeten emigreren.

    Er kan mij tegengeworpen worden dat ik zelf nu bezig ben met haatzaaien met deze veronderstelling. Wie dat van mening is moet eens kijken naar de praktijken in Somalië, Pakistan, Soudan, Iran en andere landen waar het gebeurt zonder dat het bij ons doordringt.
    meer lrzen op:
    het vrije volk


    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen blijven via nieuwe truc door Dennis Naaktgeboren

    Illegalen blijven via nieuwe truc

    door Dennis Naaktgeboren
    Den Haag -  Illegalen hebben een nieuwe ontsnappingsroute gevonden om in ons land te kunnen blijven. Door valse aangifte te doen van mensenhandel, maken ze misbruik van een speciale regeling die slachtoffers moet beschermen.
    De Krom Foto: Dijkstra

    Dat stelt de VVD. Vooral Nigerianen en Somaliërs zouden er, aangemoedigd door vreemdelingenadvocaten, misbruik van maken. De liberalen willen de kwestie vandaag aankaarten bij staatssecretaris Albayrak
    meer lezen op:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland terug naar de middeleeuwen. Wie volgt?

    De Ierse atheïsten staan op de achterste poten. En terecht. Enkele dagen geleden is er een nieuwe wet aangenomen die het mogelijk maakt om ieder die ‘een substantieel deel van de volgelingen van een religie’ beledigt te straffen op basis van een nieuwe blasfemiewet. De gevolgen voor het loochenen van ‘god’ en zijn volgelingen zijn niet misselijk ook: maximaal € 100000 boete.

    Alsof het nog niet genoeg is dat politici niet beseffen dat iedere religie inherent blasfemisch is ten opzichte van een andere religie, daarmee blasfemie voornamelijk een zaak makende van geloofsbelijdenis, draaien zij ook de bewijslast nog eens om:
     meer lezen op:
    god voor dommen




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!