Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kampeerauto2
    blog.seniorennet.be/kampeer
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    02-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse moslims slachten tientallen christelijke vrouwen en kinderen af
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Pakistaanse moslims slachten tientallen christelijke vrouwen en kinderen af


     
    In het Pakistaanse dorp Korian zijn naar verwachting enkele tientallen christelijke vrouwen en kinderen om het leven gekomen nadat moslims zo'n 40 huizen van christenen in brand staken, terwijl zij kreten schreeuwden zoals 'Allha Oh Akbar' en 'Vermoord de ongelovigen!'. Toen de politie in wilde grijpen blokkeerden de moslims de toegangsweg naar het dorp.


    Het is in korte tijd de tweede aanval van moslims op christenen in de provincie Punjab. Eerder werden in het dorpje Bahamin Wala huizen van christenen in brand gestoken. Iedere keer wordt dezelfde reden opgegeven: christenen zouden de Koran ontheiligd hebben, iets wat door de christelijke minderheid ten stelligste ontkend wordt.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    01-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering op onze scholen
    Islamisering op onze scholen

    ENCINA NAVAN


    De school is de laatste plek waar de seculiere staat zijn overtuigingen kan overbrengen op leerlingen. Wat kan de staat nog doen als over een tiental jaren de meerderheid van de leerlingen islam als geloof van huis mee krijgt?

     
    De seculiere samenleving is in gevaar. De overheid is niet langer in staat om het seculiere karakter van onze samenleving te waarborgen. Het aantal zwarte scholen neemt elk jaar toe.
    Tussen 1985 en 1994 nam het aantal zwarte scholen toe van 30 naar 139 (bron). Het is al voorgekomen dat zwarte scholen moesten sluiten, omdat ouders daar hun kinderen liever niet meer heen stuurden (in 2002).
    Het meest dominante verschijnsel van de achteruitgang van de scholen is echter de voortschrijdende islamisering.
    meer lezen op het:
    het vrije volk
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke agent mag vrouw in boerka niet meer controleren

    Mannelijke agent mag vrouw in boerka niet meer controleren

    Mannelijke agenten mogen niet langer de identiteit van een vrouw in een boerka controleren. Voortaan is die taak alleen weggelegd voor de weinige vrouwen bij de politie.

    Dat staat te lezen in een nieuwe nota die de federale politie naar de korpsen stuurde, schrijven de Corelio-kranten vandaag. Senator Dirk Claes (CD&V)
    meer lezen op:
    HLN.be

    30-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek verplicht voor Britse politieagentes

    Hoofddoek verplicht voor Britse politieagentes

    woensdag 29 juli 2009 19:44

    Britse politieagentes krijgen speciaal ontworpen hoofddoeken, uit eerbied voor moslims. De politie van Avon en Somerset heeft de keuze uit twee modellen: een zwarte die bij het politieuniform past en een blauwe voor agentes die in ondersteunende diensten werken.

    Hoofddoeken voor Britse agentes Hoofddoeken voor Britse agentes

    Volgens adjunct-hoofdcommissaris Jackie Roberts is de introductie van de hoofddoeken een teken van respect voor de moslims in de regio. Islamitische agentes kunnen de hoofddoeken permanent dragen.

    Niet moslima’s worden geacht de hoofddoek op te doen als zij een islamitische gebedsruimte betreden.

    Sjaal
    Vroeger werd volstaan met een gewone sjaal. ‘Met onze officiële politiehoofddoek hebben we een professioneler imago,’ zei Roberts.
    meer lezen op:
    elsevier


    29-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier 'Nederlanders' gearresteerd in Kenia

    Vier 'Nederlanders' gearresteerd in Kenia

    woensdag 29 juli 2009 15:58

    De Keniaanse politie heeft vier mannen met een Nederlands paspoort gearresteerd bij de grens met Somalië. Het gaat om drie Marokkanen en een Somaliër.

    Afrikaanse Unie voert felle strijd tegen leden van al-Shabaab Afrikaanse Unie voert felle strijd tegen leden van al-Shabaab

    De 'Nederlandse' mannen worden ervan verdacht de islamitische opstandelingenbeweging al-Shabaab in Somalië te helpen, aldus een lokale functionaris woensdag.

    Toeristen
    Drie van de vier 21-jarigen zijn in Marokko geboren, de vierde in Somalië. Ze zijn maandag aangehouden, toen ze in een gehuurde truck onderweg waren naar de Noord-Keniase plaats Kiunga. De verdachten beweren toeristen te zijn, maar volgens de functionaris zijn er in het gebied geen toeristische attracties.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders moet een oogje dichtknijpen schrijft dagblad Trouw

    Wilders moet een oogje dichtknijpen schrijft dagblad Trouw


    Trouw blinddoekt parlement.In het dagblad Trouw wordt een verwoede poging gedaan het uitrekenplan van de PVV om de multiculturalisering te becijferen om zeep te helpen. Volstrekt onnodig, want de politiek kijkt wel uit  in te stemmen met het uitrekenplan van de PVV. En het was natuurlijk ook wel behoorlijk provocatief van de PVV om te willen weten wat de multiculturalisering de samenleving kost. Dat soort dingen doe je namelijk niet als trouwhartig betaalvee van de overheid. Je slikt, kijkt toe hoe je land in veertig jaar overhoop gegooid wordt, en likt je wonden. De parlementaire plicht die de kiezer de volksvertegenwoordiger oplegt uit te zoeken waaraan hij zijn lasten offreert verzaak je gewoon. Een niet onaardig bedenksel in deze brouwen Petra Boers en Mehdi Dastani in dat artikel om te “bewijzen” dat allochtonen ons als een hemels geschenk komen toevallen: Een van de redenen voor deze andere uitkomst is de gemiddelde leeftijd van binnenkomst van niet-westerse allochtonen: na hun 20-ste jaar. Terwijl een autochtone Nederlander de eerste 20 jaar of langer van zijn leven nog niets bijdraagt maar vooral heel veel ‘kost’ (aan scholing en verzorging), zijn deze kosten voor niet-westerse allochtoon gemaakt in het land van herkomst. Dat betekent in feite gratis arbeid. De kritische lezer snapt meteen waar de bui komt te hangen en grijpt alras naar de paraplu.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Berlijn gealarmeerd over links geweld
    Politie Berlijn gealarmeerd over links geweld
    Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2009
    Door: Thieu Vaessen
    Categorie: Politiek
    Bron: Der Spiegel


    Iedere nacht is het bijna raak in Berlijn, dan gaat er wel ergens in de stad een auto in vlammen op. Dit jaar zijn al zo'n 170 auto's - inclusief enkele politiewagens - in brand gestoken, als politieke protesten van linkse activisten.
    De politievakbond slaat nu alarm, meldt Der Spiegel. De voorzitter van de bond meent dat burgemeester Klaus Wowereit en het linkse stadsbestuur olie op het vuur gooien door protesten aan te moedigen. De linkse politieke partijen en het stadsbestuur zouden een klimaat scheppen waarin linkse activisten zich vrij voelen om tot gewelddadige acties over te gaan. Bij gewelddadige protesten op de Dag van de Arbeid raakten dit jaar bijvoorbeeld twee keer zo veel politie-agenten gewond dan een jaar eerder.
    Volgens de politievakbond zijn de brandstichtingen steeds beter voorbereid en wordt ook gekozen voor politieke doelen, bijvoorbeeld auto's van de Duitse Spoorwegen, die door linkse actiegroepen worden bekritiseerd omdat ze nucleair afval vervoeren.
    meer lezen op:
    welingelichte kringen


    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse topman Abbas wil verbannen extremist als opvolger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Palestijnse topman Abbas wil verbannen extremist als opvolger

      
    'To exist is to resist', ook volgens eigen zeggen DE bestaansreden van de Palestijnen. En dan nog vinden velen het vreemd dat er maar geen vrede met hen te sluiten is, niet beseffend dat hun leiders dat helemaal niet wíllen. Dat blijkt ook nu weer.
     
    De voorzitter en ex-president van de Palestijnse Authoriteit, Mahmoud Abbas, doet verwoede pogingen om op 4 augustus in Bethlehem de eerste generale conferentie van zijn Fatah-partij in 25 jaar tijd te organiseren. Hij hoopt dat Israël toestemming geeft voor de komst van de verbannen extremist Maher Abu Ghneim, het aloude hoofd van de gewapende tak van de Palestijnse terreurorganisatie PLO, die hij waarschijnlijk als zijn opvolger en nieuwe nummer 2 wil benoemen. De 71 jarige Ghneim is altijd tegen onderhandelingen met Israël geweest en gelooft enkel en alleen in gewapende strijd.
    meer lezen op:
    xandernieuws



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgave

    Overgave

    De Bezweerders

    Het belangrijkste onderwerp waar het Westen tegen aanloopt is het islamisme, islamofascisme of — om een ander etiket te gebruiken — radicale islam. En de allereerste voorwaarde om daar tegen in te kunnen gaan, is dat je die dreiging begrijpt: dus begrijpt waar het vandaan komt, hoe die dreiging zich uit en de manier hoe ze zich verspreidt. Maar voordat er ook maar van één van die dingen sprake is, moeten we het eerst eens zijn over het feit dat die dreiging bestaat.
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te weinig tijd, Agnes?

    Te weinig tijd, Agnes?

    INGEZONDEN


    Op 23 juli 2009 werd heel Nederland opgeschrikt door de noodkreet van de politie dat de politiek er niets meer van snapt, dit naar aanleiding van een grote SP-enquête onder agenten, in het nieuws gebracht door SP-fractievoorzitter Agnes Kant. Ze zal wel gedacht hebben: laat ik mijn door het electoraat gefinancierde reces maar eens nuttig besteden. Uitkomst van de enquête: agenten zouden te weinig tijd hebben om in de buurt aanwezig te zijn en politici zouden onvoldoende kennis hebben van de problemen binnen het politieapparaat. Bovendien zijn er zelfs agenten die liever vandaag dan morgen van baan zouden willen veranderen. En dan is er nog een categorie agenten die graag kleinschalige politieposten in de buurt willen hebben.

    Tsjongejonge Agnes: dat zal het criminele tij doen keren, dacht je ook niet? Ander punt is, dat ons huidige dwaallicht op Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst de komende jaren honderden miljoenen euro’s wil bezuinigen.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse anarchie wordt beloond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Politie Berlijn gealarmeerd over links geweld

    Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2009
    Door: Thieu Vaessen
    Categorie: Politiek
    Bron: Der Spiegel


    Iedere nacht is het bijna raak in Berlijn, dan gaat er wel ergens in de stad een auto in vlammen op. Dit jaar zijn al zo'n 170 auto's - inclusief enkele politiewagens - in brand gestoken, als politieke protesten van linkse activisten.
    De politievakbond slaat nu alarm, meldt Der Spiegel. De voorzitter van de bond meent dat burgemeester Klaus Wowereit en het linkse stadsbestuur olie op het vuur gooien door protesten aan te moedigen. De linkse politieke partijen en het stadsbestuur zouden een klimaat scheppen waarin linkse activisten zich vrij voelen om tot gewelddadige acties over te gaan. Bij gewelddadige protesten op de Dag van de Arbeid raakten dit jaar bijvoorbeeld twee keer zo veel politie-agenten gewond dan een jaar eerder.
    Volgens de politievakbond zijn de brandstichtingen steeds beter voorbereid en wordt ook gekozen voor politieke doelen, bijvoorbeeld auto's van de Duitse Spoorwegen, die door linkse actiegroepen worden bekritiseerd omdat ze nucleair afval vervoeren.
    meer  lezen op:
    welingelichte kringen


    27-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plasterk geeft miljoenen aan Antillen voor restauratie

    Plasterk geeft miljoenen aan Antillen voor restauratie

    zondag 26 juli 2009 11:27

    De Nederlandse Antillen en Aruba krijgen 8 miljoen euro voor de restauratie van 'waardevolle' monumenten.

    Plasterk is op Aruba Plasterk is op Aruba

    Minister Ronald Plasterk (PvdA) van Cultuur heeft dat op Aruba bekendgemaakt.

    In het bijzijn van de voorzitter van het Nationaal Restauratiefonds, prof. mr. Pieter van Vollenhoven, heeft hij met de regering van Aruba en het bestuur van Bonaire en Curaçao de protocollen getekend die dit regelen.

    Gebouwen
    Op de eilanden zijn volgens Plasterk honderden oude, waardevolle gebouwen die het verdienen om behouden te blijven. 
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Minnaar' gehuwde moslima gedwongen zuur te drinken

    'Minnaar' gehuwde moslima gedwongen zuur te drinken

    Het zwavelzuur maakte een grote vlek op de stoep.
    In Leytonstone in het oosten van Londen is begin juli een man gruwelijk aangepakt in een zaak van zogenaamde erewraak. Het 24-jarige slachtoffer werd ervan verdacht een relatie te hebben met een gehuwde moslima, iets wat de vrouw ontkent. De aanvallers staken de 'minnaar' twee keer met een scherp voorwerp, en dwongen hem bijtend zwavelzuur te drinken, meldt de Daily Mail. Ze goten ook zwavelzuur op zijn lichaam, en zouden zijn gezicht hebben bewerkt met bakstenen, waardoor de man aan een oog blind is. Hij vecht nog steeds voor zijn leven
    meer lezen op:
    HLN.be

    26-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overheid blinddoekt u

    De overheid blinddoekt u


    Borrelpraat.Kritische medeburger, u weet als geen ander dat de overheid jaarlijks, zo niet maandelijks, meekijkt naar uw inkomsten en uitgaven, en zonodig naar uw dagelijkse patroon van gedragingen. Overheidsinstanties als CBS, SCP, WRR, AIVD, politie en justitie houden u in de gaten. Hier en daar wordt u moreel op de vingers getikt als uw gedrag volgens diezelfde overheid niet conform de ethische leefregels is. Er is nog slechts weinig achter uw voordeur dat aan die overheid niet bekend is. Het aardige ervan is dat u er ook nog zwaar voor moet dokken, want overheidscontrole vergt een enorm ambtenarenapparaat, en ambtenaren hebben ook een schoorsteen die roken moet. Wilt u als burger echter iets over de overheid weten, dan veren de verdedigers van de sterke overheid overeind met een litanie aan beklag over degenen die meer over die overheid willen weten. Zo ontstond er meteen een links zangkoor toen de PVV eens uitgerekend wilde zien wat de immigratie de Nederlandse burger gekost heeft.
    meer lezen op
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV-rekensom neemt onderbuikgevoelens weg

    PVV-rekensom neemt onderbuikgevoelens weg

    vrijdag 24 juli 2009 14:19


    Bos, een linkse rekenmeester Bos, een linkse rekenmeester

    Mensen die PVV stemmen of anderszins rechts zijn, hebben volgens links immer last van onderbuikgevoelens en krijgen het etiket xenofoob opgeplakt. Ze hebben een irreële angst voor het onbekende en vreemdelingen en baseren zich bij voorkeur op subjectieve aannames.

    Koele cijfers

    Je zou verwachten - tenminste als logisch denkend mens en er even van uitgaand dat je niet weet hoe links in elkaar steekt – dat linkse mensen en partijen dan staan te juichen om het idee al die irreële angsten en onderbuikgevoelens eens weg te nemen met koele cijfers middels een onderzoek. En het idee van de PVV dus omarmen.

    Maar niets is minder waar. Links rekent immers alleen naar zich toe.
    meer lezen op:
    elsevier


    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knieval voor de Heilige Diversiteit + De nieuwste Pat Condell
    Knieval voor de Heilige Diversiteit + De nieuwste Pat Condell

    Carel Brendel

    Na de vele wethouders van Apartheid, voornamelijk afkomstig van GroenLinks en de oud-linkse vleugel van de PvdA, is er gelukkig nu ook de wethouder van Anti-apartheid. Hub van Wersch is de naam, PvdA’er en wethouder van Integratie in Alphen aan den Rijn.

    In De Volkskrant (23 juli) weerlegt hij punt voor punt de vele drogredenen, waarmee progressieve bestuurders de seksuele apartheid in dit land invoeren. De verdedigers van de seksesegregatie grijpen graag terug op de jaren vijftig, toen de katholieke kerk in eigen kring nog vormen van apartheid wist af te dwingen.
    meer lezen op:
    hoeiboei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch deel al-Qaida ontmaskerd

    Belgisch deel al-Qaida ontmaskerd

    BRUSSEL -  De groep moslimfundamentalisten die eind 2008 in Brussel is gearresteerd, blijkt een tienkoppige Belgische cel van het internationale terreurnetwerk al-Qaida te zijn.
    26 mei 2004 - DOELWIT? In Madison Square Garden, het ronde gebouw in het midden, komen de Republikeinen binnenkort bijeen. De autoriteiten waarschuwen voor een Al-Qaida-aanslag. Foto: AP

    Dat verklaarde de Amerikaanse kroongetuige, die met de verdachten speciale trainingen in Afghanistan volgde, in een uitgebreide verklaring aan het Belgische gerechtshof.

    Deze nieuwe kroongetuige is Bryant Neal Vinas, alias "Bashir el Ameriki", een 26-jarige moslim uit New York. Hij werd eind vorig jaar door Pakistaanse veiligheidsdiensten opgepakt en overgeleverd aan de Amerikanen.
    meer lezen op:
    de telegraaf



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch generaal pardon raakt heel Europa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belgisch generaal pardon raakt heel Europa

    Het grootscheepse generaal pardon voor illegalen in België zorgt voor rechtsongelijkheid. Bovendien kunnen de pardonners vervolgens doorreizen naar andere Europese landen met goede sociale voorzieningen.

     Belgie wil illegalen die 2,5 jaar in het land wonen, legaliseren

    Veel aandacht heeft het nieuws niet gekregen, maar zuiderbuur België is bezig met een grootscheeps generaal pardon voor illegalen. Na maanden soebatten is de regering in Brussel het eerder deze week eindelijk eens geworden over een plan om vreemdelingen die ‘onacceptabel lang’ in de asielprocedure zitten, verblijfspapieren te gunnen.

    Honderduizend
    Om hoeveel illegale immigranten het gaat, is niet precies bekend. Schattingen lopen uiteen van 50.000 tot 100.000 mannen, vrouwen en kinderen.
    meer lezen op: elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische Arabieren die opkomen voor het behoud van Israël [1]

    Israëlische Arabieren die opkomen voor het behoud van Israël [1]

    Vrijdag 24 Juli 2009 15:14
    Bookmark and Share

    In de staat Israël leven, wonen en werken ruim 1.200.000 Arabieren van de Israëlische nationaliteit, of zowat 20 procent van de bevolking van Israël. Er wordt maar weinig geschreven over hoe zij leven en wat ze denken over het leven in de Joodse staat. In Israël hebben Arabieren nagenoeg gelijke rechten met de Israëlische Joden. Zij hebben stemrecht, kiezen hun [Arabische] afgevaardigden in de Knesset (het Israëlische parlement), genieten van dezelfde sociale en publieke voorzieningen als de Joden zoals gezondheidszorg, onderwijs, hospitalen, runnen hun eigen organisaties, kunnen hun ongezouten mening kwijt over van alles en nog wat over wel en wee in de Israëlische staat, en velen zouden niet graag ruilen voor een leven in de Palestijnse wijken op de Westelijke Jordaanoever, de Gazastrook of om het even welk Arabisch land van het Midden-Oosten. In deze videoclip doet een Israëlische Arabier het verhaal waarom hij zo graag woont in de Joodse staat. Hij heeft het hier over zijn vrijheden en zijn beperkingen.
    meer lezen op:
    joodsactueel


    24-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamofobie?

    Islamofobie?

    Geplaatst op 23 juli 2009 door Jakob

    Wat hebben antisemitisme, racisme en islamofobie met elkaar te maken? Helemaal niets. Maar als we islamitische groeperingen, westerse media en de Verenigde Naties mogen geloven, hebben ze heel veel met elkaar te maken.

    Antisemieten haten alle joden, racisten haten alle individuen van een ander ras en islamofoben haten alle moslims.

    Wie het ook maar was die het begrip ”islamofobie” heeft vormgegeven, het moet een behoorlijk eigenaardig iemand geweest zijn. Maar let u op de truc: het begrip betekent niet ”moslim-fobie”, het betekent islam-ofobie – angst voor de islam – maar angst voor de islam is helemaal niet te vergelijken met haat tegen alle moslims. Iemand kan terecht of onterecht bang zijn voor de islam, of vaak voor bepaalde aspecten van de islam, en überhaupt geen vooroordelen over moslims hebben, laat staan een racist zijn.
    meer lezen op:
    de thuisjournalist




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!