Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    psp
    blog.seniorennet.be/psp
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoofddoek in Nederland promoten als teken van vrijheid is gedoemd te mislukken

    De hoofddoek in Nederland promoten als teken van vrijheid is gedoemd te mislukken

    Hb080928

    De hoofddoek als vrije, autonome keuze. Hoe vaak heb ik dat de afgelopen dagen niet gelezen? En hoe vaak zal de elite deze onzinnige stelling de komende dagen, maanden, jaren nog herhalen?

    Natuurlijk is een vrouw in Nederland vrij een hoofddoek te dragen en dat:

    terwijl zij er rekening mee houdt op tijd thuis te zijn,
    terwijl zij ervoor zorgt altijd onder begeleiding uit te gaan. Als het geen man is, desnoods een vriendin,
    terwijl zij met meer respect wordt behandeld dan een ongehoofddoekte vrouw,
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Joods nieuwjaar!

    Gelukkig Joods nieuwjaar!

    By boilingpoints

    joodsnieuwjaarLandgenoten,

    We vroegen ons af, zijn er ook Joodse lezers op deze site?
    Zo ja, Boilingpoints wenst u een gelukkig nieuwjaar!
    Alle autoloze suikerfeesten ten spijt, vandaag viert onze Joodse medemens het nieuwe jaar, maar waarom lezen we helemaal NIETS over deze Joodse feestdag?

    Dit moet toch een razend moeilijke dag zijn voor – we noemen maar een dwarsstraat – Job Cohen-dicapt. Een autoloze zondag, suikerfeest en het Joodse nieuwjaar op dezelfde dag…
    meer lezen op:
    boilingpoints


    20-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontheffing autovrije zondag geldt niet voor Amsterdamse Joden

    Ontheffing autovrije zondag geldt niet voor Amsterdamse Joden


    loor26Oké, de maat is vol. Nu moet ik weer lezen dat Jeroen Broeders (PvdA) van het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer zich schaamt omdat de gemeente de autoloze zondag laat samenvallen met het Suikerfeest. “Hoe komt het nou dat we dat niet weten? Dit zegt iets over hoe we in Nederland langs elkaar heen leven en hoe we met elkaar omgaan” aldus Broeders tijdens een bijeenkomst voor jongeren. Ja, en dan staat ineens wél de ecologische winst van de autovrije zondag dag ter discussie.

    Oudere moslims krijgen waarschijnlijk een ontheffing en kunnen gewoon de auto pakken om hun familie en dierbaren te bezoeken. Maar hoe zit het morgen met  de liberale oudere Joden die wegens het Joods Nieuwjaar hetzelfde willen doen? Schaamt Broeders zich niet tegenover hen?
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ahmadinejad: Kernwapens Iran 'niet nodig'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
     


    Ahmadinejad: Kernwapens Iran 'niet nodig' (maar we maken ze wel)
    Antisemitische opvattingen Iraanse despoot hebben vooral in Europa veel medestanders - Obama hoopt met schrappen raketschild Europa Israëlische aanval op Iran te voorkomen

      
    'Vrede, vrede, en geen gevaar'  
     
    Met zijn gebruikelijke vorm van misleidende retoriek heeft de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad in een interview met NBC verklaard dat Iran 'geen kernwapens nodig heeft'. Hij weigerde echter rechtstreeks te antwoorden op de vraag van presentator Ann Curry of Iran deze wapens echter wél aan het maken is, zoals volgens het persbureau AP nu ook het IAEA (Internationale Atoom Energie Agentschap) heeft gekonstateerd. Met andere woorden: Iran gaat gewoon door met de wereld aan het lijntje houden, is inmiddels in staat kernkoppen te maken en mist alleen nog een betrouwbaar systeem om de wapens naar hun doel te geleiden: Israël.


    Tot driemaal toe vroeg Ann Curry of de Iraanse despoot met de woorden 'we hebben geen kernwapens nodig' ook daadwerkelijk 'NEE' bedoelde als antwoord op de vraag of Iran kernwapens ontwikkelt of zal ontwikkelen. Na de derde maal verzuchtte hij: 'Nou, u kunt hier alles van maken wat u zelf wilt, mevrouw.'
    meer lezen op:
    xandernieuws


    19-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenbaasjes overhoop met moskeebezoekers

    Hondenbaasjes overhoop met moskeebezoekers

    AMSTERDAM -  De spanning tussen Amersfoortse hondenbezitters en bezoekers aan de El Fath-moskee loopt steeds verder op. Onlangs zouden moslims, die honden als onreine dieren beschouwen, de bril van een hondeneigenaar hebben vernield.
    meer lezen in de:
    <a href=">de telegraaf

    18-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie bekogeld met gasflessen in Molenbeek

    Politie bekogeld met gasflessen in Molenbeek, negen agenten gewond


    HLN update  Bij rellen met jongeren in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn gisterenavond negen agenten gewond geraakt. Het gaat om agenten van de zone Brussel West en van de zone Brussel Hoofdstad/Elsene. De politie is slaags geraakt met de Molenbeekse jongeren na de arrestatie van een veertienjarige.

    Stenen
    De jongen had de politie al enkele dagen uitgedaagd en beledigd. Toen de agenten hem omstreeks donderdagavond om 19 uur thuis kwamen arresteren in de Vanderstichelenstraat, liep het weer mis. Verschillende familieleden protesteerden luidkeels en dat leidde ertoe dat een groepje van een twintigtal mensen zich rond de politie verzamelde.
    meer lezen op:
    HLN.be


    17-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aboutaleb te snel met ontkennen criminaliteit Marokkaanse jongeren

    Aboutaleb te snel met ontkennen criminaliteit Marokkaanse jongeren

    In juni ontstond er landelijk ophef toen criminoloog Bovenkerk bekend maakte dat de helft van de Marokkaanse jongeren in Rotterdam een strafblad heeft. Burgemeester Aboutaleb zei dat hij deze cijfers niet herkende en dat er maar een veertigtal jongeren in detentie zat. Het cijfer dat de burgemeester noemde, klopt echter niet. Het aantal jeugdige Marokkanen in detentie blijkt vier keer zo hoog te zijn.

    Het probleem waar Bovenkerk in het voorjaar mee naar buiten kwam, was dat de gehanteerde statistieken voor criminaliteit en recidive op één jaar gebaseerd zijn. Een persoon die in 2006 een overval pleegt en hiervoor veroordeeld wordt, is dus voor de statistieken in 2007 geen crimineel meer. Tenminste, zolang hij niet weer veroordeeld wordt. Op basis van deze gegevens komt ongeveer 11 procent van de Marokkaanse jongeren jaarlijks in aanraking met justitie.
    meer lezen op:
    leefbaar rotterdam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek (2)

    Hoofddoek (2)

    Er mag dan, gedeeltelijk misplaatste, hilariteit over de hoofddoekentax van Wilders onstaan, het attribuut zelf verdient ook serieuze kritiek. De meeste critici van de hoofddoek wijzen op het vrouwonvriendelijke aspect, op het vrouwbeeld dat er mee wordt uitgedragen, op de sexuele moraal van de islamitische mannen die er mee wordt geïmpliceerd (wie geen hoofddoek draagt is een hoer en staat bloot aan verkrachting), en op de anti-westerse ongelijkheid tussen vrouwen en mannen waaruit de gewoonte voortkomt (de draagster wil een goede moslima zijn in de ogen van vader, ooms, broers en neefjes).

    Allemaal waar, maar ook en zeker zo essentieel is dat de hoofddoek een demarcatie aanbrengt tussen verschillende groepen burgers: wij, islamieten, wonen hier wel tussen jullie maar we willen er niet bij horen. Wij zijn anders.
    meer lezen op:
    de zwijger spreekt

    15-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat ze een poepje ruiken, Geert!

    Laat ze een poepje ruiken, Geert!

    Posted by Jakob On september - 14 - 2009

    geert-wildersOp 20 januari 2010 moet de fractievoorzitter van de PVV Geert Wilders voor de strafrechter verschijnen. Laat het goed tot u doordringen: een door het electoraat gekozen lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal moet zich na klachten van een paar juridische onbenullen en islamitische jurkendragers (en ingepakte aanhang) verantwoorden over haatzaaien in casu belediging van moslims en de islam. Voor wie het nog niet wist: de islam is het geloof van alle moslims. Moslims vliegen meteen in de gordijnen zodra wordt gezegd dat de islam een veroveringsreligie is. Dat de islam een veroveringsreligie is, is geen haatzaaien of belediging, dat is een feit.

    Ander voorbeeld is vloeken. Het is juridisch onmogelijk te bewijzen of god (die niet bestaat) zich beledigd voelt door bepaalde uitlatingen. Derhalve valt evenmin te bewijzen of de islam en zijn profeet (die alleen bestaan in al die moslimbreinen) zich beledigd voelen door bepaalde uitspraken van wie dan ook. Moslims die zich plaatsvervangend beledigd, gelasterd of zelfs gekwetst voelen dienen zich goed te realiseren dat zij niet de enigen zijn die weten wat de doelstelling van taqiyya is.Voor wie het nog niet wist: vanaf dag één dat moslims voet zetten op West-Europees grondgebied hebben ze alles in het werk gesteld om allerlei kromme eisen door te drukken.
    meer lezen op:
    de thuisjounalist


    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat je opgeschreven mag staan voor een goed jaar

    Dat je opgeschreven mag staan voor een goed jaar


    loor23Terwijl de schappen en de reclamefolders van de HEMA op dit moment uitpuilen van de gezellig gekleurde servetten, tafelkleden en allerhande schaaltjes en taarten om straks het Suikerfeest op te leuken, kan ik er nog geen doosje Chanoekakaarsjes vinden. Of een mooi gevlochten Challe. Of een potje zoete honing, dat past bij Rosj Hasjana.  Ja, beste mensen, het komend weekend begint toch echt het Joods Nieuwjaar. Maar dat weet bijna niemand, omdat we het in Nederland liever hebben over de niet te omzeilen Ramadan en het Suikerfeest, dat dit jaar (brekend nieuws!) samenvalt met de autoloze zondag!  

    Traditionele Joden bereiden zich dertig dagen lang voor op dit begin van een nieuw jaar en de Hoge Feestdagen. Dertig dagen waarin ze hun gedrag van het afgelopen jaar overdenken, anderen om vergeving vragen en hun dierbaren kaartjes met goede wensen sturen: ‘Dat je opgeschreven mag staan voor een goed jaar.’
    meer lezen op:
    stan de jong


    13-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Racistische feest der Verkrachtingen van de Westerse Moslims
    Het Racistische feest der Verkrachtingen van de Westerse Moslims artikel overgezet en becommentarieerd uit Frontpage Magazine) In Noorwegen en in een serie andere Westerse landen gedragen Moslim imigranten zich bijna barbaars wat vekrachting betreft tegenover Westerse vrouwen die geen Moslim zijn, de media, politie en de overheden proberen dit in wanhoop onder het tapijt te vegen In een artikel in het tijdschrift Frontpage zet Sharon Lapkin, een voormalige officier van justici in Australie daar het zoeklicht op. Het artikel is in het Noors overgezet en becommentarieerd door een lid van FOMI. In Australie, Noorwegen, Zweden en andere Westerse landen wordt duidelijk een op racisme gebaseerde misdaad begaan die door de politie genegeerd wordt. Islamitische mannen verkrachten uit etnische overwegingen de Westerse vrouwen. We weten dit omdat de daders van die verkrachtingen open voor hun sectarische motiven uitkwamen. Toen een aantal Australische tiener meisjes uren lang onverwacht van groepsverkrachtingen en seksuele vernederingen in Sydney slachtoffers werden die in de periode van 1998-2002 zich voordeden. De daders hadden hun motieven voor deze misdaden en gebruikte etnische taal. De jonge slachtoffers kregen informatie van hen dat ze hoeren en sletten en Australische varkens waren (“Aussie pigs”) daarbij werd op hun gejaagd, en werden ze gegrepen en misbruikt
    meer lezen op: ajnorge

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culemborg, Molukse Ordedienst oefent taak uit van politie.
    http://static.tmg.nl/wuz/c/4/6/1252798073346.jpg

    11-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE VN ORDE OF CHAOS
    DE VN OF DE CHAOS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE VN ORDE OF CHAOS

    De Legers van Chaos

    JAAP - 07 SEPTEMBER 2009

     

    Als de Verenigde naties vandaag de dag ergens symbool voor staan dan is het wel voor de verenigde bereidheid de laatste restjes beschaving, vrijheid en mensenrechten uit de wereld te ruimen. Althans, de Westerse. Op 15 september begint de 64e zitting van de Algemene Vergadering, dit jaar onder voorzitterschap van Libië.

     

    In de traditionele openingstoespraak wil de Libische leider Khadaffi aandacht vragen voor zijn plan om Zwitserland van de kaart te vegen. De oudste democratie van Europa heeft het namelijk gewaagd zoonlief aan te houden wegens mishandeling van hotelpersoneel; en kennelijk zijn de Verenigde Naties het geëigende platform om een dergelijke ‘misstand’ recht te zetten.
    meer lezen op:
    digitalia


    10-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-PvdA-minister: Immigratiebeleid schadelijk

    Oud-PvdA-minister: Immigratiebeleid schadelijk

    donderdag 10 september 2009 09:16

    Het Nederlandse immigratiebeleid is onbetaalbaar en schadelijk voor de economie. Aan de komst van importbruiden naar Nederland moet een einde komen. Dat schrijft oud-PvdA-minister van Sociale Zaken Willem Vermeend in zijn nieuwe boek De Wij Economie.
    Vermeend heeft stevige kritiek op het immigratiebeleid Vermeend heeft stevige kritiek op het immigratiebeleid

    Dat schrijft dagblad De Telegraaf donderdag.

    Niet te dragen
    Hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie Vermeend schrijft in zijn nieuwe boek over de aanpak van de crisis in Nederland.

    ‘De hoge kosten die gemoeid zijn met het huidige toelatingsbeleid zijn, zeker na de crisis, niet meer te dragen.'

    Draagvlak
    Ook het maatschappelijke draagvlak neemt, mede door de problemen rond integratie, sterk af,’stelt Vermeend.

    Volgens de PvdA-coryfee moeten alleen gekwalificeerde mensen ‘die met werk een bijdrage kunnen leveren aan de Nederlandse welvaart worden toegelaten’.meer lezen op:
    elsevier


    06-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lubbers: Positie vrouwen Iran voorbeeldig

    Lubbers: Positie vrouwen Iran voorbeeldig

    AMSTERDAM -  Vrouwen hebben het in Iran beter dan in Afghanistan. Iran is daarom een voorbeeld voor de islamitische wereld, schrijft oud-premier Ruud Lubbers op de website World Connectors.
     Foto: WIJNBERGEN, MATTY VAN

    Lubbers neemt het in zijn stuk op voor Tariq Ramadan, die onlangs werd ontslagen door de raad van bestuur van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Eerder al werd de hoogleraar ontslagen als integratieadviseur bij de gemeente Rotterdam. Dit naar aanleiding van de tv-werkzaamheden van Ramadan voor de Iraanse tv na de bloederige rellen die uitbraken na de verkiezingen.
    meer lezen in:
    de telegraaf



    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E.U. sponsort onjuiste schoolboeken Palestijnense leerlingen

    E.U. sponsort onjuiste schoolboeken Palestijnense leerlingen

    Posted by admin On september - 4 - 2009

    hamas_war0402Hamas: “Holocaust is een Zionistische leugen”

    Hamas reageerde deze week woedend op een onbevestigd bericht over plannen die de UNRWA zou hebben. De VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen zou de kinderen op VN-scholen in de Gazastrook willen informeren over het lot van de Joden in de Tweede Wereldoorlog.

    ‘We zullen niet toelaten dat onze kinderen een leugen moeten leren die uitgevonden is door de zionisten en die met een grote propagandacampagne verspreid wordt.’ Aldus leiders van de Volkscomites voor Vluchtelingen, een zusterorganisatie van de Hamas, in een brief aan UNRWA.
    De briefschrijvers zijn fel tegen lessen over de Holocaust omdat volgens hen ‘zoiets bedoeld is om de aanvaarding van de bezetting van Palestijns land te aanvaarden’. Zij spreken van een ‘oorlogsmisdaad’.

    Het gerucht lijkt overigens uit de lucht gegrepen. De UNRWA verzorgt onderwijs aan 200.000 kinderen in de Gazastrook. Juist op scholen zijn veel Hamasleden werkzaam. Momenteel staat er niets over de Holocaust in de leerboeken en UNRWA-Woordvoerder Chris Gunnes verklaarde in een interview met De Standaard er geen plannen bestaan hierin verandering te brengen.

    Palestijnse schoolboekjes worden veelal gefinancierd uit subsidies, onder meer van de EU. Hierop is al jaren kritiek omdat de boekjes haat prediken. Ook staan er nog steeds landkaarten in waarop Israel niet bestaat
    meer lezen op:
    de thuisjournalist


    04-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede moslims mogen niet zelf denken

    Goede moslims mogen niet zelf denken

    Ganzenpas_top

    30 augustus jl. schreef Fouad Laroui een stuk voor de Volkskrant(site) 'Echte en valse hervormers' hierr.
    Daarom nogmaals het artikel 'Goede moslims mogen niet zelf denken' dat journaliste Bernadette de Wit in 2007 over Laroui schreef.

    Waar is de Gouden Regel?

    Het interview met de Marokkaans-Nederlandse wetenschapper Fouad Laroui in NRC Handelsblad van 18 maart is een gemiste kans. Fouad Laroui pleit in zijn laatste boek, Over het Islamisme, een persoonlijke weerlegging (De Geus, 2006), voor een verlichte, individualistische en tolerante islam. Dat is een mooi streven, maar geen wetenschappelijk streven.
    meer lezen op:
    hoei boei


    03-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt geen dhimmi van Ramadan

    Wordt geen dhimmi van Ramadan

    Johan Pieter Verwey, 02-09-2009 12:47

     

    Willen vier vooraanstaande wetenschappers homoseksuelen en het handenschudden gaan verbieden op de Universiteit van Amsterdam?

    De oproep van de vier wetenschappers van de UvA om Tariq Ramadan naar Amsterdam te halen, na alles wat er de laatste maanden is gebeurd en bekend is geworden over de man lijkt verdacht veel op het – voor de tweede keer- binnen halen van het Trojaanse paard, terwijl de vernietigende lading ervan al bekend is.

    Stellingname
    Het viertal wetenschappersn geeft hiermee blijk van een duidelijke stellingname in het debat over de positie van de islam in Nederland. Het gaat hen dan ook niet zozeer om de reden of de manier waarop Ramadan ontslagen is, maar om ‘wie’ er ontslagen is: hun grote voorbeeld van de Europese Islamisering.
    meer lezen in:
    de volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De indirecte kosten van islamitische allochtonen

    De indirecte kosten van islamitische allochtonen

    nionmoDe vraag van PVV leider Geert Wilders hoeveel allochtonen en dan met name het islamitische gedeelte van deze bevolkingsgroep de Nederlandse staat en daarmee de belastingbetaler kosten, zorgde voor de nodige oproer.  Of Wilders gek geworden was, weer een opruiende vraag van een Xenofoob enz. Dat het niet slechts bij de direct zichtbare kosten zal blijven die eenangstig Den Haag misschien ooit eens gaat oplepelen zal u duidelijk zijn. Een uitstekend voorbeeld is b.v. de Nederlandse Moslim Omroep. Deze club mag 26 uur per jaar TV programma’s uitzenden waaronder koran lessen ( zoals te zien op hun website). Daarnaast mag er nog wat door de radio geneuzeld worden over “eerzaam” leven, dus reken maar uit. Echter het gaat verder. Er is een Stichting  Verzorging Islamistische Zendtijd ( SVI) en die moet o.a. zorgen dat de nederlandse Moslim Omroep en de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO) weer dikke vrienden worden. Daarvoor was een legertje advocaten nodig en alleen al de declaratiekosten van deze togavullers waren in de afgelopen 2 jaar al enige tonnen. Tel daarbij op , de kosten van de stichting zelf, de kosten van 2 omroepclubs en tel uit je “verlies”,
    meer lezen op:
    geen nieuws.com


    02-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoute politie

    Stoute politie


    police_officer_in_riot_gearDe nieuwslezer op tv vertelt dat de kogels op dat strandfeest in Hoek van Holland door de politie zijn afgevuurd - en zijn ogen twinkelen! Want dit is nu het nieuws dat ze graag brengen: dat de politie het weer gedaan heeft. Want dit horen de collega’s en trouwens ook veel kijkers het liefst. Nooit en te nimmer lijkt men de onnozelheid van de kinderrevolutie van eind jaren ‘60 te boven te komen. Altijd dat anarchisme.

    Het merkwaardigste is dat die mensen intussen wel bezorgd doen over de toekomst van onze samenleving. Waar gaat dat heen, waar gaat dat heen, jammeren ze. Maar dat de richting van het schip van staat niet verandert als je het roer niet omgooit, dringt tot deze kalfskoppen niet door. Nog steeds trakteert de tv je avond na avond op films waarin de autoriteiten en in het bijzonder de politiemensen de ware daders blijken te zijn. Is het dan verwonderlijk dat er een groot geteisem ontstaat dat elk gebod aan zijn laars lapt? Als politieagenten in feite vuile SS’ers zijn die in hun oneindige gefrustreerdheid zich overgeven aan onophoudelijk machtsmisbruik, ja waarom zou je dan maar niet je eigen wetten maken, hè?
    meer lezen op:
    stan de jong




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!