NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Politiek-correcte communisten en islam zijn bezig de Europese beschaving vernietigen
 • Peiling onder tienduizenden Europeanen: Driekwart is tegen massa immigratie
 • Familie Pim Fortuyn woedend: niets wijst op emigratie moordenaar Volkert van der Graaf
 • Italië: Marokkaan zet politiekantoor in brand, twee doden
 • Theehuizen zijn gangsterholen
 • Oldenburg: Bloedbad in supermarkt – Migranten slaan werknemer schedel in met een hakbijl
 • GroenLinks: dertig jaar drammen
 • Farah Karimi (GroenLinks) verzweeg seksrel OxfamNovib, weg als commissaris
 • PETITIE aan minister-president Mark Rutte
 • Brexit partij vaagt iedereen weg, in peilingen op 35%; Conservatieven slechts 9%
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fotovanjoke
  blog.seniorennet.be/fotovan
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  Blog als favoriet !
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  02-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kindersterfte in Afrika is de schuld van Femke Halsema
  kindersterfte in Afrika is de schuld van Femke Halsema  Duns Ouray        2 juli 2007

  Wie kent niet de beelden van de huilende, ondervoede, stervende kindertjes in Afrika? Hartverscheurend! En dat blijkt nu allemaal de schuld te zijn van de Femke Halsema in ons.

   Afrika is het continent van armoede, kindersterfte en oorlog. En dat is natuurlijk de schuld van Het Westen. Dat komt door onze hardvochtige kapitalistische exploitatie van Het Weerloze Continent. Of toch niet?
   
  Want wat blijkt? Ontwikkelingshulp draagt bij aan de armoede! Elke keer als een linkse politicus preekt over internationale solidariteit, worden tien gezinnen tot de armoede gereduceerd. Elke keer als een liefdadiger € 50,- overboekt naar NOVIB, sterft er een kind in Afrika. En elke keer als Bono een benefiet-concert organiseert, wordt een nieuwe generatie in Afrika veroordeeld tot armoede, honger en oorlog.

  01-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School gaat dicht op feestdagen moslims

  School gaat dicht op feestdagen moslims

  van onze verslaggevers

  Zaterdag 23 juni 2007 - OSS - Docenten en leerlingen van ROC De Leijgraaf, met vestigingen in Oss, Uden en Veghel, beginnen enkele dagen later aan de zomervakantie dan andere Brabantse scholen. De reden is dat de school afgelopen schooljaar vrij heeft gegeven ter gelegenheid van het islamitische suikerfeest.

  Slideshow image
  Marc Velthoven. Foto Jeroen Appels/Van Assendelft
  Komend schooljaar roostert De Leijgraaf vrije dagen in voor het suikerfeest en het - eveneens islamitische - offerfeest. De zomervakantie van 2008 zal daardoor ook enkele dagen later beginnen. Het initiatief voor de islamitische vrije dagen komt van het college van bestuur van De Leijgraaf.
  "Ongeveer 20% van onze leerlingen is van allochtone afkomst. Wij zijn ervan overtuigd dat we een bijdrage leveren aan hun integratie als we, net als we dat met christelijke feestdagen doen, ook islamitische feestdagen als een vrije dag inroosteren. Integratie begint met respect", zegt voorzitter Marc Veldhoven.
  De medezeggenschapsraad heeft dit jaar ingestemd met de regeling, maar voor volgend jaar niet, na gemor in de achterban. Toch gaat de regeling door. Veldhoven: "Je hoort reacties als: moeten we dan ook op Chinees Nieuwjaar dicht zijn. Nee dus, want Chinezen zijn geen doelgroep van onze instelling, moslims wel." Veldhoven heeft zonder succes geprobeerd om de middelbare scholen in de regio over te halen mee te doen. "Die vinden dat een zaak van de overheid."
  lees verder op:
  http://www.brabantsdagblad.nl/brabant/article1562116.ece

  29-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op vakantie naar Tunesië

  Op vakantie naar Tunesië


  Aad Leering        28 juni 2007

  Vorig jaar was er commotie vanwege een reis naar Tunesië voor de kansenjeugd uit de Bijlmer. Naar nu blijkt gingen ook twee stadsdeelraadbestuurders gratis mee op reis, nadat ze zelf voor de subsidie hadden gezorgd.

  Het betreft Randy Stena en Ana Alcantara. In het rapport van de Rekenkamer Stadsdelen Amsterdam is te lezen dat Stena wel heeft gemeld dat hij docent is bij PEWA, de stichting die de reis organiseerde, maar verzuimde te melden dat hij ook vrijwilliger bij deze stichting is. Letterlijk schrijft het rapport:
  verder lezen op:
  http://www.hetvrijevolk.com/

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam pleit voor controle op columns
  Zelf mogen ze de vreselijkste dingen roepen maar als een ander ook maar iets verkeerds zegt dan zijn de rapen gaar.
  Ze doen nu al of ze thuis zijn.

  Imam pleit voor controle op columns

  imamImam Sjeik Fawaz Jneid van de As-Soennah-moskee heeft donderdag gepleit voor een commissie die bepaalt welke woorden wel en niet gebruikt mogen worden in columns. Dat zei hij in een reactie op de commotie die woensdag ontstond nadat op de website van de Haagse moskee harde uitlatingen werden gedaan over professor en publicist Afshin Ellian.

  De verwensingen aan het adres van de publicist vormen een reactie op een column van zijn hand. Daarin schrijft Ellian dat het salafisme, een radicale en ultraorthodoxe stroming in de islam, met wortel en tak moet worden uitgeroeid. „De uitspraken van deze man zijn te gek voor woorden. Ik pleit voor een commissie die onderzoekt wat wel en niet gezegd mag worden in zulke columns”, aldus de imam in De Telegraaf.

  Fawaz Jneid lag woensdag zelf onder vuur in de Tweede Kamer. De fracties van de VVD en PVV waren woedend dat Ellian op de website van de moskee werd omschreven als een „kwaadaardig gezwel”,

  verder lezen op:
  http://www.maghreb.nl/2007/06/29/imam-pleit-voor-controle-op-columns/


  28-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam wil af van witte basisscholen

  Amsterdam wil af van witte basisscholen

  donderdag 28 juni 2007 20:23

  De gemeente Amsterdam wil geen witte en zwarte scholen meer. Om dat te bereiken krijgen ouders die tegelijk een witte en een zwarte leerling inschrijven, voorrang bij bijna alle Amsterdamse basisscholen.

  Volgens de gemeente Amsterdam zijn er 42 scholen te wit
  In Amsterdam zijn er 42 scholen 'te wit', zegt de gemeente

  De samenstelling van een basisschool moet een afspiegeling zijn van de buurt waar de school staat, zegt de gemeente Amsterdam, die vandaag samen met de meeste basisscholen in de stad een convenant ondertekende om de witte en zwarte scholen tegen te gaan.

  Populaire school
  De afspraak moet vooral tegengaan dat witte ouders hun kind eerder inschrijven op een populaire school dan zwarte ouders. De meeste autochtonen schrijven hun kind al vlak na de geboorte in. Allochtonen wachten meestal zo lang, dat de meeste scholen al vol zitten tegen de tijd dat zij hun kind aanmelden.

  verder lezen op
  http://www.elsevier.nl/


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici subsidieerden eigen stichtingen

  Politici subsidieerden eigen stichtingen

  donderdag 28 juni 2007 13:13

  Zeker zeven politici in Amsterdam-Zuidoost hebben beslist over het verstrekken van subsidies aan stichtingen waar zij, naar later bleek, zelf een belang in hadden.

  Bijlmer
  Politici in de Bijlmer bevoordeelden eigen stichtingen

  Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd rapport van de Rekenkamer Stadsdelen Amsterdam. De Rekenkamer onderzocht de gangen van de 66 politici die in de periode 2004 tot 2006 in het Amsterdamse stadsdeel werkten, naar aanleiding van een artikel in de Volkskrant.

  Het dagblad meldde vorig jaar oktober dat zeker negen PvdA'ers in het stadsdeel Zuidoost zich schuldig maken aan belangenverstrengeling. Ook zou het stadsdeel nauwelijks controleren hoe de welzijnsinstellingen omgaan met subsidies.

  Allochtonen
  De zeven politici bij wie nu is aangetoond dat zij een dubbele pet dragen, beslisten mee over het geven van overheidsgeld aan hun eigen organisaties, die voornamelijk hulp verleenden aan allochtonen. Vijf van de schuldig bevonden politici zijn PvdA'ers, die nog steeds in de stadsdeelraad zitten.

  verder lezen op:
  http://www.elsevier.nl/


  27-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anoniem solliciteren voor allochtonen
  Anoniem solliciteren voor allochtonen  D. Fender        26 juni 2007

  Als ze dat meent, zal het niet lang duren, voordat je ze ook niet meer mag aanhoren. Want het gebrauw van een Rifmarokkaan kan je dus al op het verkeerde been zetten. Foto’s bij dating sites worden ook verboden. Dat wordt nog eens spannend blind daten. Want dat is eigenlijk wat Guusje de werkgevers op wil dringen. Ahmed laat, zoals gebruikelijk in die analfabete MDGO kringen, een brief schrijven of download er een van internet, en zendt hem aan het bedrijf met een vervalst of onvolledig c.v. op verzoek van de minister en voor je het weet krijg je tijdens het eerste bezoek naar je hoofd geslingerd: 'Discriminatie !’ En dat van iemand die mogelijk al anoniem op een vervalst c.v. ons land binnen is gekomen

  verder lezen op:
  http://www.hetvrijevolk.com/

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland laat hoge Talibanleider lopen

  Nederland laat hoge Talibanleider lopen

  woensdag 27 juni 2007 11:08

  Uit angst voor 'gedoe' in de Nederlandse media en de Tweede Kamer heeft Nederland een leider van de Taliban in Uruzgan kort na zijn aanhouding weer op vrije voeten gesteld.

  Op last van Defensie werd Talibanleider meteen vrijgelaten

  Dat onthult Elsevier in het nummer van deze week.

  Begin juni werd de man in de provinciehoofdstad Tarin Kowt opgepakt. De naam van de arrestant staat volgens zegslieden van Elsevier in de rapportages van westerse inlichtingendiensten.

  Vrije voeten
  De man bezat een mobiele telefoon met contactgegevens van andere Talibanleiders. Op last van de secretaris-generaal Ton Annink en generaal Jouke Eijkelboom van het crisisbeheersingscentrum van Defensie in Den Haag werd de arrestant terstond op vrije voeten gesteld.
  meer lezen op:
  http://www.elsevier.nl/


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jongens misbruiken kinderen in Utrechtse wijk'

  'Jongens misbruiken kinderen in Utrechtse wijk'

   

  AMSTERDAM - Tientallen jongens en meisjes worden in de Utrechtse wijk Overvecht al bijna een jaar lang stelselmatig mishandeld, geïntimideerd en aangerand door een groep iets oudere jongens. Dat schrijft De Telegraaf woensdag.
  Peter van Zetten

  Gemeenteraadslid Bouchra Dibi (PvdA) deed onderzoek naar de misdragingen op de speelplek bij de Neckardreef in Overvecht.

  Kinderen van 8, 9 en 10 jaar oud zouden de bosjes in worden getrokken om seksuele handelingen te verrichten bij jongens die een paar jaar ouder zijn. De betrokken kinderen zijn volgens de krant overwegend van Marokkaanse afkomst.

  verder lezen op:
  http://www.telegraaf.nl/


  26-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek 'correcte' politie: geen overvallen
  Dit geloof je toch niet waar blijft het grote protest.
  Het moet waarschijnlijk nog veel erger worden voordat Nederland
  eens wakker wordt.

  25-06-2007     

  Politiek 'correcte' politie: geen overvallen

  Een gewelddadige overval op een winkel in het Amsterdamse stasdsdeel Slotervaart is door de politie doodgezwegen omdat de politie ‘wel iets beters te doen heeft’. ‘Als we alle straatroven of overvallen zouden moeten melden, dan zouden we wel tien man in dienst moeten hebben om persberichtjes te schrijven’, zo reageert een verbolgen politiewoordvoerder in dagblad Trouw als hem wordt gevraagd waarom de politie de overval onder de pet hield.

  Het ging om een overval op een supermarkt in de Johan Huizingalaan. De drie overvallers wachtten tot de mannelijke eigenaar even weg was en molesteerden en beroofden toen zijn vrouw op lafhartige wijze in de winkel. Daarbij werd volgens de eigenaresse van de zaak veel geweld gebruikt. Stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch, die wel op bezoek ging bij de winkelier, vindt het een hele foute reactie van de politie om geen actie te ondernemen. De multiculturele burgemeester Cohen komt woensdag, maar de ondernemer heeft daar weinig vertrouwen in.

  Verder lezen op
  http://www.hetvrijevolk.com/

  25-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekenen staan op storm

  Zo hoor je het ook eens van een ander.


  Tekenen staan op storm

  Duitse publicist Henryk Broder verwijt Europa te capituleren voor radicale islam. 'Hoe vaker we door de knieën gaan, hoe heftiger er wordt geageerd'.

  U beweert dat het Westen zich laat koeioneren door radicale islamisten. Waarvoor bezwijken wij?

  'Wij capituleren voor een gevoel van angst. Het radeloze Westen vreest de schijn-dreiging. Het is overal hetzelfde: we laten ons intimideren door potentiële acties van radicale moslims. Neem het conflict over de Deense Mohammed-cartoons. Of de opvoering van Mozarts opera Idomeneo in Berlijn, ook in 2006. Geen enkele moslim had de voorstelling bekritiseerd, maar ze werd bij voorbaat geschrapt uit vrees dat de zogenaamde onthoofding van Mohammed fatale gevolgen zou kunnen hebben.'

  Waartoe leidt dit?

  verder lezen op:
  http://www.uitkijk.net/index.php  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenhof is belediging voor de journalistiek
  ELLIAN & DE WINTER

  Buitenhof is belediging voor de journalistiek

  maandag 25 juni 2007 10:11

  Buitenhof is ook een deel van Binnenhof.  Via Buitenhof bereiken we het Binnenhof. Maar het tv-programma Buitenhof schijnt vooral een bepaalde groep van het politieke establishment te willen representeren.

  Een korte periode, rond de opkomst van Pim Fortuyn, begon Buitenhof eerlijker en professioneler te worden. Dat gebeurde onder invloed van Paul Cliteur (oud-columnist van Buitenhof), de toenmalige redactie en vooral de hoofdredacteur. Cliteur is weg, de hoofdredacteur is weg en ook is de redactie behoorlijk vernieuwd.

  Blikvernauwing
  Ik heb al een aantal keren aan sommige Buitenhoffers laten weten dat hun programma sinds 2 november 2004 aan blikvernauwing onderhevig is. Zo kwam ons een Belgische schrijver duidelijk maken, zonder tegengesproken te worden, dat we een racistisch land aan het worden zijn. Ja, een schrijver in België heeft die profetische missie op zich heeft genomen. Het is Tom Lanoye.

  meer lezen op
  http://www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artnr/158228/weblogid/59/index.html


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamervragen over islamisering Nederland
  Kamervragen over islamisering Nederland  Partij voor de Vrijheid        25 juni 2007

  Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de Ministers van Binnenlandse Zaken en Wonen, Wijken en Integratie over de onduidelijkheid omtrent actuele cijfers van het aantal moskeeën in Nederland.

  1.)
  Heeft u kennis genomen van de uitzending van KRO Reporter van afgelopen zondag 24 juni getiteld: "De opmars van moskeeën" (*)?

  2.)
  Zijn er bij de overheid (waaronder inlichtingendiensten) betrouwbare cijfers bekend over het exacte aantal moskeeën in Nederland? Zo ja, bent u dan bereid om deze cijfers bekend te maken? Zo nee, bent u bereid om direct te laten onderzoeken hoeveel moskeeën er nu eigenlijk zijn in Nederland?

  3.)
  Deelt u mijn mening dat het Nederlandse volk er recht op heeft te weten hoe ver de islamisering van haar land al gevorderd is? Zo nee, waarom niet?

  meer lezen op
  http://www.hetvrijevolk.com/

  23-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse NPS & Co ontmaskerd

  Linkse NPS & Co ontmaskerd

  VVD en D66 eisen opeens opheldering van PvdA-minister Plasterk (Media) over de rel rond Telegraafcolumnist Joshua Livestro, die door het 'linkse' NPS-programma Buitenhof aan de dijk is gezet.
  "Iedere vorm van censuur is volstrekt ongepast", aldus VVD'er en ex-minister Remkes. "Ik vind dat de minister helder moet maken dat ons mediabeleid is gestoeld op pluriformiteit", zegt de liberaal, die het 'pikant' noemt dat Plasterk de voorganger van Livestro was als huis-columnist bij Buitenhof.

  PVV-leider Geert Wilders spuwde zijn gal over 'het linkse zootje' dat programma's als Nova en Buitenhof maakt. Volgens de PvdV moet Plasterk terstond de geldkraan dichtdraaien aan het 'linkse broeinest'.

  Volgens een officieel communiqué van Buitenhof vereisen televisiecolumns een specifieke kwaliteit en voldeden de columns van Livestro niet aan de norm. " Overwegingen van een politieke kleur hebben nooit een rol gespeeld",
  verder lezen op
  http://www.uitkijk.net/index.php

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een illegaal staat in Nederland boven de wet.

  Dus een illegaal staat in Nederland boven de wet

  vrijdag 22 juni 2007 13:07

  Dat is schrikken! De Amsterdamse politie heeft bij een inval in een 'grand café' 111 illegale West-Afrikanen opgepakt.

  Je zou verwachten dat de politie nu applaus oogst. Maar zo niet in Amsterdam.

  PvdA-burgemeester Job Cohen stelt dat het ‘de vraag is of de Vreemdelingenwet de juiste wet is waarop deze actie wordt gevoerd’.

  Ook GroenLinks en D66 tonen zich kritisch. De voorman van het Amsterdamse D66 zegt: ‘De handelwijze van de politie is ontoelaatbaar. Hoe kun je een openbare ruimte afgrendelen en mensen fouilleren en oppakken? En dat allemaal onder het mom van internetfraude’.

  Ik zou zeggen: hoe kun je dat niét doen?

  Gekrakeel
  Want tussen het gekrakeel door, zijn twee feiten vast te stellen:

  verder lezen op

  http://www.elsevier.nl/


  22-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosieve toename eerwraak Amsterdam
  Explosieve toename eerwraak Amsterdam
  door Gijsbert Termaat en Tjerk de Vries
  AMSTERDAM - Ernstige gevallen van eerwraak komen
  in Amsterdam steeds vaker voor. De politie wordt in toenemende
  mate geconfronteerd met dergelijke zaken.
   Werden vorig jaar nog tien zaken vervolgd, alleen al in de eerste
  zes maanden van dit jaar steeg dat aantal tot twaalf.

  De stijging in de hoofdstad is des te opvallender, omdat landelijk
  het aantal gevallen ongeveer gelijk blijft. Olivier Dutilh,
   chef Zware Criminaliteit van het korps Amsterdam-Amstelland, constateert
   deze tendens naar aanleiding van een zeer gewelddadige dubbele
  ontvoering en gijzeling van een 22-jarige Pakistaanse vrouw en
   haar 19-jarige Indiase vriend in Amsterdam-Noord. Voor de
  jonge vrouw was door haar familie een echtgenoot geregeld.
  In verband met de kidnap werden de 49-jarige stiefvader van
  de vrouw en haar 21-jarige oom opgepakt door rechercheurs
  van de Regionale Recherche uit de hoofdstad. "Eerst is de vriend
   van de vrouw met geweld uit een woning gehaald en gedwongen
  de verblijfplaats van zijn vriendin aan de ontvoerders bekend te
   maken. Vervolgens werd zij zelf daar met geweld weggehaald",
   vertelt Dutilh. "Wij hebben onmiddellijk een team van 21 man
  geformeerd toen we melding kregen van deze gewelddadige vorm
  van eerwraak en zijn aan de slag gegaan om de vrouw te traceren.
  Uiteindelijk troffen we het slachtoffer met kneuzingen in haar
  ouderlijke woning aan in het bijzijn van haar stiefvader.
   We hebben haar voor onderzoek naar het ziekenhuis
  overgebracht en de man opgepakt", aldus de politiechef.

  verder lezen op

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welzijnswerkers Vinkenslag fraudeerden
  As je mekaar niet meer vertouwen kan, waar blijf je dan.

  Welzijnswerkers Vinkenslag fraudeerden
  AMSTERDAM - De gigantische belastingfraude op woonwagenkamp Vinkenslag bij Maastricht werd uitgevoerd door gemeentelijke welziijnswerkers die de belastingpapieren invulden.

  Twee van deze ambtenaren moeten zich eind dit jaar voor de rechter verantwoorden. De twee hielpen de autoslopers op Vinkenslag met het doen van belastingaangiften. Alleen wisten de ondernemers niet dat de welzijnswerkers op de aangiften lagere bedragen invulden en het verschil doorsluisden naar buitenlandse bankrekeningen. Het zou daarbij gaan om honderdduizenden euro’s, aldus het parket.

  verder lezen op
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albayrak: Gezin migrant sneller naar Nederland

  Ja het gaat hard zo op deze manier


  Albayrak: Gezin migrant sneller naar Nederland

  vrijdag 22 juni 2007 11:15

  Om het 'hoogopgeleide' migranten makkelijker te maken naar Nederland te komen, krijgen hun gezinsleden voortaan binnen twee weken een verblijfsvergunning. Ook hoeven zij geen inburgeringstoets af te leggen.

  Ook Aziatische koks kunnen als kennismigrant worden aangemerkt
  Ook Aziatische kok kan als kennismigrant naar Nederland komen

  Dat schrijft PvdA-staatssecretaris Nebahat Albayrak (Justitie) vrijdag aan de Tweede Kamer . Tot nu toe duurde het enkele maanden voor de gezinsleden konden overkomen.

  De versoepeling past in het streven van het kabinet zo veel mogelijk hoogopgeleide migranten, de zogenaamde 'kennismigranten’ naar Nederland halen. Dat zou goed zijn voor de economie.

  Inkomenseis
  Sinds oktober 2004 geldt voor deze groep een speciale regeling. De enige toelatingsvoorwaarde die het kabinet stelt, is een inkomenseis: kennismigranten jonger dan 30 jaar moeten met een arbeidscontract kunnen aantonen dat ze in Nederland 33.000 euro per jaar gaan verdienen, zijn ze ouder dan geldt een minimum van 45.000 euro per jaar.

  Sinds de regeling inging, hebben 8.800 immigranten er gebruik van gemaakt.

  lees verder op
  http://www.elsevier.nl/index.asp


  21-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisten van eigen bodem: angstaanjagend.
  ELLIAN & DE WINTER

  Jihadisten van eigen bodem: angstaanjagend

  dinsdag 19 juni 2007 10:43

  De radicalisering van jonge moslims in Europa is een angstaanjagend probleem. Terreur van eigen bodem! Het is een merkwaardige uitdrukking. Mensen die hier zijn geboren en/of opgegroeid en hebben mogen genieten van alle sociale voorzieningen, kiezen diezelfde samenleving als vijand.

  Het is nog merkwaardiger als we lezen dat ook in Bosnië moslims radicaliseren, waar dankzij de Verenigde Staten van Amerika de genocide tegen moslims een halt werd  toegeroepen. Dit is kennelijk de manier waarop sommige Europese moslims hun dankbaarheid willen betuigen.

  verder lezen op
  http://www.elsevier.nl/opinie/index.asp


  20-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen melden zich massaal voor pardon.

  Kom maar binnen, kom maar binnen, zei de Dominee.  Illegalen melden zich massaal voor pardon

  woensdag 20 juni 2007
  Vele duizenden illegalen duiken ineens op uit de illegaliteit en vragen om onderdak en eten, nu ze via de pardonregeling kans maken op een verblijfsvergunning.

  Duizenden illegalen melden zich nu opeens voor eten en onderdak
  Duizenden illegalen melden zich nu opeens voor eten en onderdak

  Dat meldt de Volkskrant. Na zich jarenlang verstopt te hebben voor de vreemdelingenpolitie, melden de 'oude' illegalen zich nu massaal bij vluchtelingenorganisaties en opvangcentra als kandidaat voor de pardonregeling.

  De opvangcentra hebben niet genoeg geld om al die illegalen van eten en onderdak te voorzien en vragen daarom om meer geld bij de gemeenten.

  lees verder op
  http://www.elsevier.nl/
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Best THC online store (jesse james)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op
 • Download and Setup Your Protection (Rcicahrd)
      op
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Best THC online store (jesse james)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!