Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jabu
    blog.seniorennet.be/jabu
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'PvdA kiest voor Islamisering van Nederland'
    'PvdA kiest voor Islamisering van Nederland'


     

    De PvdA heeft op haar jongste congres een duidelijke keuze gemaakt. Men gaat voort op de ingeslagen weg: het verzoenen van het onverenigbare. De partij waant zich in staat zowel onze Vrijzinnigheid als de islam te vriend te houden. En dat terwijl juist deze partij gedecimeerd is in de peilingen omdat ze weigert te kiezen tussen beiden. Dit brengt de partij aan de rand van de ondergang.

    Het is tekenend dat de PvdA geen weg weet met deze spagaat, die heel Nederland in gijzeling houdt. Na dit weekend lijkt het vonnis over de PvdA voltrokken en kunnen de Vrijzinnige leden uitkijken naar een nieuw politiek thuis. De PvdA kan haar naam veranderen in haar spotnaam PvdI. Niet kiezen staat immers gelijk aan het ruim baan geven aan verdere (zelf)islamisering.

    De voortekenen deden het ergste vrezen. In HP de Tijd stond deze week een scherp interview van de hand van Frans van Deijl met partijvoorzitter Lilianne Ploumen. Daarin zei Ploumen dat Abu Thaleb haar absoluut favoriete PvdA lid is. En Marcouch schaart ze in hetzelfde rijtje. Ploumen: "Het zijn geweldige mensen.
    meer lezen op:
    policsinfo.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. NVA en Lijst Ikke tegen vrije meningsuiting
     NVA en Lijst Ikke tegen vrije meningsuiting

    Antidiscriminatiedecreet dat vandaag werd goedgekeurd in het Vlaams Parlement is aanslag op vrije meningsuiting en criminaliseert elk pleidooi voor bescherming eigen taal en cultuur
    Ook N-VA en LDD buigen voor het politiek-correcte denken
    Vlaams Belang stapt naar Grondwettelijk Hof om vernietiging antidiscriminatiedecreet te bekomen

    Het Vlaams Belang betreurt dat het Vlaams Parlement vandaag het antidiscriminatiedecreet heeft goedgekeurd, dat zware burgerlijke sancties voorziet voor discriminatie en zelfs zware strafrechtelijke, o.m. vrijheidsberovende, sancties voor personen die ‘aanzetten tot’ discriminatie. Volgens het Vlaams Belang leidt het decreet tot een algehele juridisering van de samenleving. Elke burger zal voortaan zijn eigen daden en meningen moeten kunnen verantwoorden in een niet-discriminerende zin.
    meer lezen op:
    politicinfo.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slavernijverleden? Wie?

    Slavernijverleden? Wie?

    Onderzoekers onderschatten stelselmatig de omvang van de christenslavernij in Noord-Afrika in de zestiende tot achttiende eeuw, zegt arabist Maurice Blessing. Vaak wordt alleen gedacht aan zwarte slaven, maar ook het aantal Europese slaven in Afrika liep in de miljoenen. Gisteren vond de 'nationale herdenking' van het 'Nederlandse slavernijverleden' plaats. Bij het heuse slavernijmonument in Amsterdam zal onder meer onze dappere en daadkrachtige VOC-premier Balkenende het woord voeren.

    Het beeld van slavernij wordt in Nederland echter vooral bepaald door de transatlantische slavenhandel, het brengen van zwarte slaven uit Afrika naar Amerika. Maar volgens arabist Maurice Blessing is het aantal slaven dat in diezelfde periode in de islamitische wereld gehouden werd, vele malen groter.
    meer lezen op:
    Uitkijk

    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef om puppy-advertentie

    Ophef om puppy-advertentie

    AMSTERDAM -  Een advertentie met daarop een schattig klein zwart hondje met het nieuwe telefoonnummer van de Schotse politie, heeft tot ophef gezorgd onder de moslims in Schotland. Het hondje zou volgens de klagers onrein zijn

    De politie van Tayside heeft al verschillende klachten binnen gekregen vanuit de Islamitische gemeenschap, meldt de Daily Mail.

    Hondje in pet

    De keuze van de afbeelding - een klein hondje dat in een politiepet zit - ligt onder vuur bij de plaatselijke politiechef John Vine.

    Moslims raakten van slag door de advertentie, omdat honden als onrein worden beschouwd. Sommige winkeleigenaren gaan zelfs zo ver dat ze weigeren de advertentie in hun winkel te hangen.
    meer lezen op:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moderne slavernij schokt België

    Moderne slavernij schokt België

    Door FRANS BOOGAARD
    BRUSSEL - Werkdagen van 17 uur, met acht slapen in een tweepersoonsbed, nachtenlang op de gang doorbrengen voor het geval hun meesteres hen nodig zou hebben, en dat alles voor een maandsalaris van 170 euro: dat is het verhaal van twee van de zeventien jonge vrouwen die in het duurste hotel van Brussel het slachtoffer waren van regelrechte slavernij.
    afbeelding vergroten Het chique Conrad Hotel in Brussel waar de sjeik de bovenste verdieping had afgehuurd.
    De politie haalde hen er dinsdagmorgen met veel machtsvertoon weg. De feiten spreken voor zich, maar toch moet justitie in België met de grootste omzichtigheid te werk gaan om de praktijken waaraan de weduwe en dochters van een Arabische sjeik zich hebben schuldig gemaakt, te kunnen aanpakken.
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beslag op Essalam-moskee

    Beslag op Essalam-moskee

    Door NICO DE VRIES
    ROTTERDAM - De Duitse aannemer van de nieuwe, onvoltooide Essalam-moskee nabij de Kuip heeft beslag laten leggen op de huidige gelijknamige moskee aan de Rotterdamse Polderlaan.
    afbeelding vergroten De Essalam moskee in aanbouw. FOTO ARIE KIEVIT
    Bouwer Karl König zegt nog zeker een half miljoen euro tegoed te hebben van de twee opdrachtgevers. De aannemer is inmiddels met de bouw gestopt.

    De twee opdrachtgevers – de stichting Moskee Essalam en de in het Ierse Dublin gevestigde Al Maktoum Foundation – bestrijden de claim van de Duitse aannemer. Zij zeggen de Duitse bouwer 1,9 miljoen euro te veel te hebben betaald. De partijen staan sinds april voor de Rotterdamse rechtbank lijnrecht tegenover elkaar. Het juridisch gevecht kan nog wel twee jaar duren.
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CDA wil meer moslimleden

    CDA wil meer moslimleden

    Door: Kustaw Bessems / Dirk Jacob Nieuwboer
    Gepubliceerd: gisteren 00:48
    Update: gisteren 08:41

    Na jaren te hebben meegegeven met de Fortuynistische opstand, kiest het CDA voor ‘binding’. Integratiewoordvoerster Madeleine van Toorenburg: ‘Wij zijn dé partij waar moslims zich thuis kunnen voelen.’

    CDA wil meer moslimleden

    • Multiculti CDA wil meer moslimleden

      De eerste toespraak in de grote zaal van het parlement is voor een nieuw lid van de Tweede Kamer altijd iets bijzonders. De maidenspeech. Het Kamerlid krijgt bloemen en applaus.
      meer lezen op:
      de pers

    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten aangevallen op parking Brupark

    Agenten aangevallen op parking Brupark

    BRUSSEL - Vijf agenten van de politie van Brussel zijn zondagochtend door een dertigtal jongeren in elkaar geslagen in het Brupark op de Heizel. Dat bericht VTM in zijn nieuwsuitzending van 19 uur.

    De agenten hadden geen dienst; ze kwamen terug van een avondje uit. Toen ze naar hun auto wandelden, werden ze herkend door een paar jongeren die op het parkeerterrein rondhingen en die al eens met de politie in aanraking waren gekomen.

    De jongeren sloegen vier van de agenten zo hard dat ze een tijdje werkonbekwaam zijn. Een van hen brak zijn elleboog. De jongeren beschadigden ook de auto's van de agenten.
    meer lezen op:
    politicsinfo

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis bij de PvdA-Slotervaart

    Crisis bij de PvdA-Slotervaart




    Lodewijk Nasser        29 juni 2008
    Steen des aanstoots: Marcouch

    De PvdA-deelraadsleden Clyde Moerlie en Pieter Beste uit Slotervaart stappen uit de partij. Ze beschuldigen stadsdeelvoorzitter Achmed Marcouch van een islamiseringsagenda.

    Volgens het duo islamiseert Marcouch het openbaar onderwijs en bemoeit hij zich te veel met het geloof. Om die reden stapte deelraadslid Jan Engel eerder deze week al op.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    29-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Betogers Curaçao vallen Nederlanders aan'

    'Betogers Curaçao vallen Nederlanders aan'

    zondag 29 juni 2008 09:27

    Een aantal Nederlanders zijn gewond geraakt bij een politieke betoging op Curaçao, die uitmondde in een 'jacht op blanke Nederlanders'.

    Op Curacao richtten tientallen betogers zich tegen Nederlanders
    Op Curaçao richtten tientallen betogers zich tegen Nederlanders

    Dat schrijft .

    De betoging had vrijdag plaats. Tientallen eilandbewoners hadden als doelwit Nederlandse stagiairs die werken in de hotels op het eiland. Ze drongen een café binnen om 'de blanken een lesje te leren', volgens de krant.

    Geweld
    Bij de betoging is een ravage aangericht in het café en op straat werden auto's beschadigd en omgegooid. 'Hollanders werden uitgescholden en moesten vluchten,' zegt een ooggetuige.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Job Cohen snapt het nog steeds niet

    Job Cohen snapt het nog steeds niet

    zaterdag 28 juni 2008 15:25

    ‘Verbetering’ op z’n Cohen’s: de burgemeester wil nu niet alleen maar ‘liberale’ moskeeën helpen bouwen, maar ook orthodoxe, getuige een interview in Trouw. ‘En ja, we kunnen ook een orthodoxe moskee steunen als we argumenten hebben dat die moskee in die buurt daar op z’n plek is.’ Wat zijn die argumenten dan?

    Nog even en Job Cohen wil graag de door zijn partijgenoot Ahmed Marcouch verguisde radicaal-islamitische internaatjes zelf helpen opbouwen en uitbreiden, opdat maar zoveel mogelijk Amsterdamse kindertjes slaag met een rietje of erger kunnen krijgen.
    meer lezen op:
    elsevier


    28-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met vier vrouwen mag al zijn kinderen halen

    Man met vier vrouwen mag al zijn kinderen halen

    Alle kinderen uit een polygaam huwelijk moeten zich kunnen herenigen met hun vader. Dat besloot het Grondwettelijk Hof van België donderdag.

    Volgens de nieuwe vreemdelingenwet kan een buitenlander die wettig in België verblijft, aan gezinshereniging doen. Hij kan echter slechts één echtgenote laten overkomen en ook alleen hààr kinderen.

    Het Grondwettelijk Hof gaat ermee akkoord dat een moslim, die in België verblijft niet zijn vier vrouwen kan laten overkomen, maar slechts één. Maar het Hof vindt dat die moslim àl zijn kinderen moet kunnen laten overkomen, ook de kinderen van de drie vrouwen
    meer lezen op:
    maghreb


    27-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholiek ziekenhuis verwijdert crucifix

    Katholiek ziekenhuis verwijdert crucifix

    Frankrijk, juni 2008

    In het rooms-katholieke ziekenhuis Saint-Vincent-de-Paul à Bourgoin-Jallieu wilde een islamitische man zijn dochter pas laten opereren als het ziekenhuispersoneel het crucifix van de muur zou halen. Uiteindelijk gaf het personeel toe om de gezondheid van het meisje niet in gevaar te brengen en verwijderde het crucifix. Het ziekenhuis heeft een duidelijk katholieke signatuur met verpleegsters in nonnenhabijt en crucifixen op elke kamer.
    veel meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie-orgieen en chantage op de Antillen

    Justitie-orgieen en chantage op de Antillen
    Micha Kat
    Met het bekend worden van het pedofielen-netwerk rond topmensen uit de wereld van justitie en politiek komt een wereld in beeld van sex, corruptie, fraude en chantage waarvoor we HEEL VER TERUG moeten in de geschiedenis om iets vergelijkbaars aan te treffen. Hans Holthuis, Joost Tonino, Joris Demmink en Paulus van der Sloot: ze horen allemaal bij dezelfde club van justitiele perverts die op kosten van de belastingbetaler onze rechtsstaat om zeep hebben geholpen.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrome moslima blijkt zakkenroller

    Vrome moslima blijkt zakkenroller

    Door ANTTI LIUKKU
    ROTTERDAM - Rotterdamse markten worden de laatste weken geteisterd door Oost-Europese zakkenrollers die zich verkleden als vrome moslima’s. De politie heeft geen concrete cijfers, maar spreekt van een ‘sterke toename’ van stelende nepmoslima’s.
    Het zijn veelal vrouwelijke Bulgaarse of Roemeense gauwdieven die zich met het hoofdbedekkend gewaad ongrijpbaar wanen. ,,Het is inmiddels een bekend fenomeen.
    meer lezen op:
    AD

    26-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer ruzie PvdA Slotervaart; raadslid opgestapt

    Weer ruzie PvdA Slotervaart; raadslid opgestapt

    Opnieuw is er een grote crisis binnen de PvdA-fractie van het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart. Vanwege een ruzie met PvdA-stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch over koranlessen is een raadslid opgestapt en 'beraden twee anderen zich over hun toekomst'.
    Ahmed Marcouch
    Dat bevestigt Ineke Ketelaar, dagelijks voorzitter van het Amsterdamse stadsdeel, aan elsevier.nl.

    Koranles
    De eerste PvdA’er die definitief uit de fractie is gestapt, is Jan Engel. De andere twee, Clydie Moerlie en Pieter Beste, staan in principe achter hem, maar beraden zich op hun toekomst.
    meerlezen op:
    elsevier


    25-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam is geen geloof

    De islam is geen geloof

    De islam is gebaseerd op de afwijzing van de zwaarste christelijke grondbeginselen. Zo is Jezus niet de zoon van God, Jezus niet aan het kruis gestorven en Jezus al helemaal niet uit de dood opgestaan. Over de Drie-eenheid zijn moslims ook duidelijk: alleen al de gedachte is pure godslastering en in islamitische landen als Iran levert dit dan ook de doodstraf op.
     
    Deze pertinente afwijzing van het christendom wordt wereldwijd in praktijk gebracht door vervolging van christenen, het discrimineren van christenen, het vermoorden van christenen en zelfs het genocide plegen op christenen. Zo bestond de Turkse bevolking begin 1900 voor ongeveer 30% uit christenen, maar ‘dankzij’ de massamoord op vooral Armeense en Griekse christenen is dat nu nog niet eens 1%.
    meer lezen op:
    neerlandsbloed


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijleveld steunt PVV in strijd tegen corruptie

    Bijleveld steunt PVV in strijd tegen corruptie

    WILLEMSTAD -  Staatssecretaris Ank Bijleveld (Koninkrijksrelaties) vindt dat PVV-Kamerlid Hero Brinkman „een punt heeft” met zijn strijd tegen corruptie op de Antillen. „Veel mensen ontkennen wat Brinkman zegt, maar dat is niet terecht.” Dat stelde zij na afloop van een tweedaags werkbezoek aan Curacao.
    meer lezen op:
    de telegraaf

    24-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ligt aan de buurt!

    Wetenschappelijke doorbraak in welzijnsland!




    Lodewijk Nasser        24 juni 2008

    Het ligt aan de buurt!

    Met betrekking tot het integratievraagstuk heb ik vaak absurde dingen gehoord. Maar wat ik nu hoor, dat slaat alles.

    Volgens de pseudowetenschappers van het Verwey-jonker instituut bepaalt voornamelijk  de wijk waarin een kind woont, voor een deel of dat kind het criminele pad op gaat.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    23-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewoon in het station verkracht

    Lola, 21 jaar, werd door twee mannen overvallen. Pendelaars zagen het, maar reageerden niet.
    Sint Gillis. Tot ons spreekt een verontwaardigde, verscheurde en geschandaliseerde vader.

    “Mijn dochter werd verkracht in het Zuidstation. In Brussel. De hoofdstad van Europa. En volslagen straffeloos.” We zijn 12 juni. “Mijn dochter kwam terug van Waterloo. Negen uur 's avonds. Toen ze de trein uitstapte, ging ze naar Bancontact. Een plek waar volk voorbijkomt. Nochtans is het daar dat het drama is gebeurd. “Midden in een station. Hoe is zoiets mogelijk?”, gaat de papa van de éénentwintigjarige Lola verder. “Twee man hebben haar verweten dat ze geen hoofddoek droeg. Mijn dochter is mooi. Ze is blond met blauwe ogen.”
    meer lezen op:
    inflandersfields



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!