Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jacobs1948
    blog.seniorennet.be/jacobs1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modieuze maar loze kletspraatjes van Tofik Dibi

    De modieuze maar loze kletspraatjes van Tofik Dibi

    Kletspraatjes

    Lees hierbij ook: Weg Met Doemscenario hierr.

    Aan de vooravond van het GroenLinks-congres is de kletsmajoor van Nederland terug in beeld. Kamerlid Tofik Dibi heeft met een aantal gelijkgezinden een oproep in de Volkskrant geschreven onder de titel ‘Weg met het doemdenken’. We moeten ophouden met zeuren over satellietschotels, handjesschudden en een liedje van Kinderen voor Kinderen, want er doemen prachtige vergezichten op in onze multiculturele samenleving.

    Bij Dibi hebben de lekkere hapjes en kleurige gewaden plaatsgemaakt voor de moderne clichés van de multiculturele vooruitgang: “Een hoofddoek op stiletto’s. Sproeten met kroeshaar. Geen dubbele, maar een driedubbele nationaliteit.
    meer lezen op:
    hoei boei


    22-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Palestijnen slachtoffer van Arabische wereld'

    ‘Palestijnen slachtoffer van Arabische wereld’

    NonieDarwishAls schoolkind in de Gazastrook leerde de 61-jarige Nonie Darwish niets dan haat tegen de Joden. Nu ijvert de schrijfster voor een einde van de Arabische haatpropaganda en voor vrede met Israël. “De Arabische wereld moet de Palestijnen helpen in plaats van ze te gebruiken.”
    Haar vader generaal Mustafa Hafez werd in 1950 door de president van zijn land, Gamal Abdel Nasser, naar de Gazastrook gestuurd. De Gazastrook was toen twee jaar daarvoor bezet, en dat zou aanhouden tot 1967. Nonie reisde als kleuter met hem mee. De reden waarom haar vader naar de Gazastrook verhuisde hoorde ze pas jaren later. In opdracht van Egypte richtte haar vader de Fedayeen al-Islam op. Fedayeen al-Islam betekent vrijheidsstrijders voor de Islam en verwijst naar de gewapende strijd tegen elke vorm van slavernij. De Egyptische tak werd met behulp van de nazi´s opgericht en leverde gedurende de oorlogsjaren (´40-´45) strijd tegen de Britse bezetting van Egyptisch land rond het Suez-kanaal.
    meer lezen op:
    neerlandsbloed


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lobby islamitische landen voor verbod op godslastering

    Lobby islamitische landen voor verbod op godslastering

    Internationaal, november 2009

    Islamitische landen zijn bezig met een lobby voor internationale wetgeving die bespotting van religieuze symbolen en waarden verbiedt: een internationaal verbod op godslastering. Algerije en Pakistan lopen voorop bij de lobby om de zaak in de Algemene Vergadering van de VN in stemming te brengen
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    21-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtas weggetreiterd door Nieuwe Nederlanders

    Handtas weggetreiterd door Nieuwe Nederlanders

    Of is deze jurk een beetje té? Treurig. Naar dit soort dingen gaan je gedachten misschien nog wel het meest uit, wanneer meneer de Minister een integratiebriefje presenteert. Mooi hoor, 25 kantjes hooggestemde idealen. Ze moeten meedoen, erbij horen. Kansen krijgen ook vooral. Prima. Maar wat betekenen die woorden eigenlijk in de praktijk? Nou dit. Weer een handtasje weggetreiterd enkel om zijn eigen ikje. Meneer is van de heren en dat is vreselijk haram. Meest schrijnend is nog wel een citaatje van meneer zelf: “Ik ben opgelucht dat het is opgelost”. Opgelost, jaja. Maar daarvoor moest meneer de handtas wel eerst zijn eigen huis uit.
    meer lezen op:
    geen stijl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor slaan inbreker
    Boete voor slaan inbreker
    ALMERE -  De 18-jarige Tim uit Almere is door de rechter veroordeeld omdat hij een inbreker in zijn huis heeft geslagen met een speelgoedknuppel. Hij kreeg een voorwaardelijke boete van 250 euro opgelegd. Het OM had een voorwaardelijke taakstraf van dertig uur geëist.
    Tim erkent de inbreker met een honkbalknuppel een klap op het bovenbeen te hebben gegeven, toen die aanstalten maakte om te vluchten. Foto: GEËNSCENEERDE FOTO: ALDO

    In de nacht van 4 op 5 juli werden de toen 17-jarige Tim en zijn vriend die op dat moment alleen thuis waren, in hun slaap gestoord door gestommel in de tuin. Ze zagen een inbreker in het schuurtje staan en aarzelden geen moment. 'Bel jij de politie, dan hou ik hem vast', zei Tim tegen zijn vriend.

    Toen de inbreker wilde ontsnappen, kreeg Tim een vuistslag in zijn gezicht. "In een reactie heb ik een klap teruggegeven, volgens mij ook in het gezicht, maar het ging niet hard. We hebben hem vervolgens vastgepakt en tegen een muur gezet", verklaarde Tim destijds
    meer lezen:
    de telegraaf


    20-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wat een deal! 100.000.000 voor 28.000

    Man wat een deal! 100.000.000 voor 28.000

    Hihi. Toch mijn geld nietEn nu niet allemaal gaan zeggen dat u dit niet vantevoren had zien aankomen. Komt-ie dan hè? De 28.000 asielzoekers die onder het door de PvdA, SP en GroenLinks zo vurig gewenste generaal pardon vielen, krijgen in totaal meer dan HONDERD MILJOEN EURO aan bijstandsuitkering per jaar. Goh, verrassend zeg, met al die *kuch* hoog opgeleide, goed Nederlands sprekende, graag handen uit de mouwen stekende Nieuwe Nederlanders. Of nou ja, wat heet: “De precieze kosten aan uitkeringen liggen waarschijnlijk hoger, maar blijven onduidelijk.
    meer lezen op:
    geen stijl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom moet VN altijd weer Israël kapittelen?

    Waarom moet VN altijd weer Israël kapittelen?

    vrijdag 20 november 2009 09:46


    VN-baas Ban ki-Moon ontmoet premier Benjamin Netanyahu van Israël VN-baas Ban ki-Moon ontmoet premier Benjamin Netanyahu van Israël

    De meerderheid van de Verenigde Naties bestaat uit ondemocratische landen, die door corruptie en mensenrechtenschendingen worden gekenmerkt.

    Dit geldt voor de meeste islamitische landen. Om de aandacht van de echte problemen af te leiden, richten ze zich vaak voornamelijk op het Palestijns–Israëlische conflict.

    Een ingewikkeld conflict met belanghebbende die buiten het conflictgebied wonen.

    Onderdrukking
    Veel gewelddadige conflicten worden niet of nauwelijks onderzocht door de VN. De gewelddadige onderdrukking van Chinese moslims (afgelopen zomer) en de oorlog in Jemen (nu gaande) vormen daarop geen uitzondering.
    meer lezen op:
    elsevier


    19-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeën in Europa

    Moskeeën in Europa

    Europa, november 2009

    Het in Brussel gevestigde Network of European Foundations (NEF) publiceerde onlangs het onderzoek Conflicts over Mosques in Europe door Stefano Allievi. Uit het onderzoek blijkt onder meer dat in Nederland op dit moment naar verhouding tot het aantal moslim inwoners de meeste moskeen gebouwd zullen gaan worden. Hieronder de belangrijkste cijfers.
    In Bosnië is 40% van de 3.8 inwoners moslim (1.5 miljoen), er zijn 1867 moskeeën, er zijn 1472 in aanbouw.
    In Frankrijk is 8% van de 65 inwoners moslim (5.5 miljoen), er zijn 2100 moskeeën, er worden een kleine 200 gepland en er zijn 60 in aanbouw.
    In Nederland is 6% van de 16.5 inwoners moslim (1 miljoen), er zijn 432 moskeeën, er zijn 100 in planning en 15 in aanbouw.
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    17-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedwongen huwelijken van jonge meisjes in Graz 'heel normaal'

    Gedwongen huwelijken van jonge meisjes in Graz ”heel normaal”

    E.J. BRON - 17 NOVEMBER 2009

    Een medewerkster van Caritas choqueert op dit moment met een bericht over gedwongen huwelijken in Graz (Oostenrijk). Zij zouden in de provinciehoofdstad tot de ”hele normale” praktijken behoren. Bijzonder opzien baart bijvoorbeeld het geval van de Grazerin Nuray B., die onlangs is ondergedoken, omdat zij blijkbaar het slachtoffer diende te worden van deze ”normaliteit”.

    Een geval op zich? Helemaal niet, zoals Elif Kahraman van Caritas weet: ”70 % van de Turkse huwelijken zijn ook bij ons van tevoren overeengekomen.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Laan: migrant moet zich voegen

    Van der Laan: migrant moet zich voegen

    ''Dat is een verplichting die overal in de wereld geldt voor migranten, maar waar Nederland soms krampachtig mee omgaat. Dit kabinet wil aan iedere krampachtigheid voorbij.'' Foto ANP
    DEN HAAG - Integratie moet van twee kanten komen, maar toch in de eerste plaats van de allochtonen. Dat is de teneur van de integratienota die minister Eberhard van der Laan vandaag heeft gepresenteerd.

    'Het grootste deel van de inspanning moet geleverd worden door diegenen die hier naartoe zijn gekomen,' schrijft hij. 'Uitgangspunt is dat alle Nederlanders gelijkwaardig zijn, maar dat van migranten een extra inspanning mag worden verwacht om zich te voegen naar de Nederlandse samenleving.' Het hoge woord is er dus uit: 'Integratie is geen symmetrisch proces.'

    Van der Laan spreekt van een 'morele verplichting tot extra inspanning'. Zijn toon is daarmee zelfs iets scherper dan die van zijn voorganger Rita Verdonk.
    meer lezen op:
    het parool

    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VNO-NCW en Amnesty International nu ook bij het 'œComité van Waakzaamheid' tegen Wilders

    VNO-NCW en Amnesty International nu ook bij het “Comité van Waakzaamheid” tegen Wilders


    NazarskiJe bent een weekje met verlof, en dan blijken opeens Amnesty International en de werkgevers (VNO-NCW) zich bij het Comité van Waakzaamheid tegen Wilders te hebben aangesloten. Daar laat je je kopje thee met mariakaakje wel even voor staan. Van de zijde van de werkgevers was de aanval op Wilders echter geen al te grote verrassing. Werkgeverschef Bernard Wientjes wilde Wilders wegens diens film Fitna veroorzaakte winstderving in islamitische landen al tot op het bot financieel uitkleden. En Gerard Spong veerde meteen overeind om dat te praktiseren. De winstderving bleef echter uit, zodat het Nederlandse bedrijfsleven nog doodgemoedereerd de niet-joodverklaringen kon blijven afgeven. Dat het Nederlandse bedrijfsleven nooit de wenkbrauwen heeft gefronst voor zakendoen met criminele landen is een bekend gegeven.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Al Qaeda filiaal van Antwerpen

    Het Al Qaeda filiaal van Antwerpen

    Het voormalig “Vlaams Comité voor Ex-moslims” waarschuwde een tijd geleden in haar rapport “Moslimextremisme in Antwerpen” voor de aanwezigheid van een wijdvertakt Pakistaans-Marokkaans terreurnetwerk in Antwerpen. Haar opvolger, de organisatie “People Against Islam”, waarschuwt hiervoor terug. De Pakistaanse moskee Khatim-Al-Anbia in de Oranjestraat van imam Abdul Hameed is én blijft een broeinest van zwaar moslimextremisme dat banden heeft met aan Al Qaeda verbonden terreurorganisaties zoals Lashkar-e-Toiba, Sipah-e-Sahaba Pakistan en Jamaat Tabligh. De laatste jaren zijn er verschillende Pakistaanse Al Qaeda kopstukken op bezoek gekomen in de moskee. Fazlur Rehman, Azam Tariq en Sami-ul-Haq zijn de belangrijkste onder hen.



    Moskee Khatim-Al-Anbia

    Fazlur Rehman is de leider van de Harakat ul-Mujahedeen, die in Kashmir vecht tegen de Indiase overheersing. De beweging wordt door de Verenigde Staten bestempeld als ‘terroristisch’. In 1993 trainde Rehman Al Qaeda militanten in Somalië. Het bloedige ‘Black-Hawk-Down incident’ was het gevolg hiervan voor de Amerikanen. In 1998 spraken Fazlur Rehman en Osama Bin Laden tevens een fatwa uit gericht tegen de VS.
    merr lezen op:
    people against islam


    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: wíj zijn de criminelen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Schokkend: wíj zijn de criminelen!

    De helft van de jonge criminele veelplegers in Utrecht is van Marokkaanse afkomst, maar het zijn de autochtone jongeren die de meeste crimininele activiteiten op hun conto hebben staan.

    'Zij worden gemiddeld voor aanzienlijk meer delicten opgepakt en hebben ook een aanmerkelijk langere criminele carrière dan hun Marokkaanse leeftijdsgenoten', aldus twee z.g. wetenschappers in het onderzoeksrapport 'Jeugdige veelplegers Utrecht' waarover de website van de Universiteit Utrecht bericht.

    Hoogleraar jeugdrechtspleging aan de Universiteit Utrecht Ido Weijers en voormalige medewerker van het Openbaar Ministerie in Utrecht Marjolein Kampijon deden onderzoek in opdracht van het OM (die weten het blijkbaar zelf niet) naar jeugdige veelplegers en hun achtergrond.
    meer lezen op:
    uitkijk

    14-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam en Shariarechtbanken: Bedreiging of Verrijking

    Bedreiging of Verrijking

    Arabist_jansen

    Islam en Shariarechtbanken: Bedreiging of Verrijking

    (En over de 'Gouden Regel'.)

    Er is nog één terrein over waarop het Westen onverminderd zelfvertrouwen bezit, cultureel zelfvertrouwen, en zichzelf superieur acht ten opzichte van de islam, en elke verrijking van islamitische kant vastbesloten afwijst. Dat ene terrein is de manier waarop vrouwen en meisjes behandeld horen te worden.

    In de islamitische wereld is iedereen zich hier goed van bewust. Vrouwen en meisjes worden in het Westen behandeld op een manier die sterk afwijkt van de islamitische normen en waarden. Moslimse religieuze leiders beschouwen dit als een gevaarlijke bedreiging van de islamitische manier van leven. Moslimse leiders dringen er dan ook op aan dat het Westen ruimte maakt voor islamitische rechtbanken waar imams vrouwen en meisjes de wet kunnen lezen volgens de normen van de sharia.
    meer lezen op:
    hoei boei


    13-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'PVV in kentekenplaat maatschappelijk ongewenst'

    'PVV in kentekenplaat maatschappelijk ongewenst'

    vrijdag 13 november 2009 08:19

    De lettercombinatie PVV mag niet voorkomen op kentekenplaten. De afkorting die staat voor de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders zou kwetsend kunnen zijn of geweld uit lokken.

    PVV niet op de kentekens PVV niet op de kentekens


    Dit bepaalt de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag.


    Ongewenste combinaties

    Begin dit jaar besloot de RDW een lijst te maken van alle ongewenste lettercombinaties op de nieuwe kentekenplaten.


    PVV staat samen met onder meer NSB, KKK, PSV, GVD, TBS en LPF op de lijst van ongewenste combinaties. Andere afkortingen van politieke partijen als VVD en SGP mogen wel op de nummerborden.
    meerlezen op:
    elsevier


    11-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije belooft Iran militaire hulp tegen Israël
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Turkije belooft Iran militaire hulp tegen Israël

    Turkije belooft Iran militaire hulp tegen Israël

      
    Istanbul, maandag: De Turkse president Abdullah Gul (L), de Iraanse president Ahmadinejad en de Syrische president Assad (R) bezegelen hun samenwerking tegen Israël.
     
    Turkije sluit zich steeds verder aan bij de brede Arabische-Islamitische as tegen Israël. Volgens militaire inlichtingendiensten heeft de Turkse premier Tayyep Erdogan een overeenkomst gesloten met de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad over militaire samenwerking. Turkije belooft Iran van militaire inlichtingen te voorzien en tevens luchtmacht assistentie te verlenen om een eventuele Israëlische aanval op de Iraanse nucleaire installaties te voorkomen.


    Zowel in Washington als in Jeruzalem zou geschokt gereageerd zijn op de overeenkomst, die op maandag 9 november in Istanbul gesloten werd en gisteren getekend zou zijn door de presidenten van beide landen.
    maeer lezen op:
    xandernieuws

    09-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Wilders-aangever Nederland Bekent Kleur wordt gesubsidieerd!

    failure

    Het was GroenLinks-fractievoorzitter Femke Halsema die op 3 november jl. in Pauw&Witteman een oproep deed aan de PVV om openheid te geven over de financiering van de partij. Sterker nog, ze deed een oproep aan journalisten om dat nou eindelijk eens een keer uit te zoeken. Maar hoe transparant zijn haar leden zelf eigenlijk?

    Halsema’s voormalige fractiegenoot Farah Karimi (van 1998 tot 2006 namens GroenLinks in de Tweede Kamer) is tegenwoordig algemeen directeur van Oxfam Novib (Oxfam). Oxfam is een organisatie die zich bezighoudt met internationale armoedebestrijding. Wanneer je de website van Oxfam bezoekt krijg je een afgelegen Afrikaans dorp in beeld en hoor je een stem die je oproept om projecten in Cambodja te steunen. Dit zal overeenkomen met het beeld dat de gemiddele donateur heeft van Oxfam.

    De gemiddelde donateur van Oxfam bent U trouwens, de belastingbetaler. Oxfam ontvangt namelijk 135 miljoen euro overheidssubsidie per jaar (het schrappen van alleen deze subsidie had Bos deze kabinetsperiode meer dan een half miljard euro, vrij te besteden, opgeleverd!),
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compleet onbegrijpelijk
    Posted - 07 Nov 2009 :  11:55:22  Show Profile Send HVV Columnist a Private Message
    Compleet onbegrijpelijk



    H. NUMAN - 06 NOVEMBER 2009

    Het lijkt wel of niemand begrijpt wat het mohammedanisme nu echt is. Natuurlijk is het een religie. Maar dat is slechts een klein onderdeeltje van het hele pakket. Het mohammedanisme is een pakket met cultuur, religie en politiek in een systeem. Scheiding tussen kerk en staat bestaat niet binnen het mohammedanisme. In de paar mohammedaanse staten waar men wel -enigszins- scheiding tussen moskee en staat kent heeft men hele grote problemen om dit te verkopen aan de bevolking.

    Eerlijk gezegd: ik ken helemaal geen seculiere mohammedaanse staten. U wel? Irak was seculier, voor zo ver dat mogelijk is binnen het mohammedanisme. Maar het was dan wel een dictatuur. Turkije heeft het geprobeerd. Daar moest het leger regelmatig ingrijpen om die scheiding te handhaven. En ook daar verliezen de seculieren met de dag terrein. Gezien het feit dat Turkije dolgraag wilt dat de EU zich bij Turkije aansluit zal het leger zich minstens 10x bedenken voor ze weer ingrijpen.

    Ik was recentelijk even in Nederland. Tot mijn stomme verbazing zag ik dat het aantal hoofddoekjes binnen één jaar (sinds mijn vorige bezoek) verveelvoudigd is.
    meer lezen op:
    pim-fortuyn.nl

    06-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is verdomme het i-woord gebleven, NOS?

    Waar is verdomme het i-woord gebleven, NOS?

    ANDERS WELLEBEEKE - 06 NOVEMBER 2009


    De fraudeurs van de NOS flikken het opnieuw. Al eerder verdoezelden zij de islamitische motieven achter een jihadistische dreig-dvd en de aanslagen in Mumbai. Nu is het voor de derde keer raak.

    Inmiddels weet iedereen van de aanslag die Nidal Malik Hasan pleegde op de Amerikaanse legerbasis Fort Hood. De Amerikaanse Palestijn vermoordde daarbij 13 mensen en maakte bovendien tientallen gewonden. De internationale media houden ernstig rekening met een islamitisch motief.

    Hoe bericht de NOS over de bloedige aanslag? Op de website vinden we een bericht met de stompzinnige titel 'Hasan wilde niet naar Afghanistan'. Daarin de volgende aanwijzingen:
    Hasan zou sinds de aanslagen van 11 september 2001 al tegenstrijdige gevoelens hebben gehad over zijn baan bij het leger.
    Hasan verscheen een aantal uren voor zijn daad in een traditioneel arabisch gewaad in een supermarkt. 
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders is het slachtoffer, niet Guusje ter Horst

    Wilders is het slachtoffer, niet Guusje ter Horst

    vrijdag 6 november 2009 11:37


    In de week dat de moord op Van Gogh werd herdachtw erd er alleen gesproken over het 'gevaar' van Wilders In de week dat de moord op Van Gogh werd herdachtw erd er alleen gesproken over het 'gevaar' van Wilders

    Een vreemde week met een onbegrijpelijk begin. Op 2 november werd de moord op cineast Theo van Gogh herdacht. De moordenaar was een radicale moslim. Mohammed is een geboren en getogen Amsterdammer. Hij had een groep gevormd, die door veiligheidsdiensten als Hofstadgroep werd aangeduid.

    Zij bedreigden Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders, burgemeester Job Cohen (omdat hij een jood is), Jozias van Aartsen en aantal opiniemakers.

    Radicalisering
    De groep bedreigde zelfs gematigde imams in Nederland. Ook Ahmed Aboutaleb werd met de dood bedreigd.

    Daarna bleek dat een groeiend aantal moslims met de radicale islam sympathiseert.
    meer lezen op:
    elsevier




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!