Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ofthemonkeylions
    blog.seniorennet.be/ofthemo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als Wilders veroordeeld wordt?
    Wat als Wilders veroordeeld wordt?
    JOOST NIEMöLLER - 05 DECEMBER 2009

    Volgende maand begint het proces tegen Geert Wilders. Hij heeft de dagvaarding binnen. Het staat of valt nu met de politieke mening van de rechter, want feiten zijn er niet in deze zaak. En wat als Wilders vier jaar de gevangenis in moet en hij het recht verliest gekozen te worden? Wat als islamkritiek strafbaar wordt? Wat rest er dan?


    Geert Wilders heeft de dagvaarding van het OM tegen hem binnen. Hij is te lezen op de website van de PVV. Op woensdag 20 januari 2010 dient Wilders te 09.00 uur te verschijnen voor het gerechtshof in Amsterdam. Hem wordt ten laste gelegd dat hij 1) ‘een groep mensen, te weten moslims’ opzettelijk beledigd heeft ‘wegens hun godsdienst’, 2) heeft aangezet tot haat tegen ‘een groep mensen, te weten moslims’, ‘wegens hun godsdienst’, 3) heeft aangezet tot discriminatie ‘van mensen, te weten moslims’ wegens hun godsdienst, en 4) heeft aangezet tot haat van mensen, te weten ‘niet-westerse allochtonen en/of Marokkanen ‘wegens hun ras.’

    Het bewijs: Een lap uitspraken van Wilders in de media, plus de film Fitna.

    Wat moet een rechter met deze aanklachten? 1) Vaststellen dat moslims opzettelijk beledigd zijn 2) bewijs vinden dat de uitspraken van Wilders aanzetten zijn tot haat tegen moslims en 4) niet-westerse allochtonen en Marokkanen, 3) bewijs vinden dat hij daadwerkelijk heeft aangezet tot discriminatie.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    05-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'œEen Turkse overval'

    “Een Turkse overval”

    Gepost in Aktueel door therealshowstopper op 4 december 2009

    In de PvdA fractie in Feijenoord hebben leden met een Turkse achtergrond de macht naar zich toe getrokken. Dit ontlokte aan een teleurgesteld PvdA lid, Jo de Haan, de verzuchting dat Wilders misschien wel gelijk heeft. Bij een schaamteloze herschikking van de kieslijst, vulden sommige kandidaat raadsleden zelf de stembriefjes in van massaal opgekomen Turkse leden. De deelraad Feijenoord kwam in het verleden ook al in opspraak doordat er veelvuldig in het Turks gepraat werd. [...]  Het leidde tot bizarre taferelen: stembriefjes van de PvdA-leden werden door de kandidaten zelf ingevuld [...]
    Als je zoiets ziet, denk je: misschien heeft Wilders toch wel ergens gelijk.’’ zegt Jo den Haan(75), oud-machinist en PvdA-deelraadslid
    Meer lezen op:
    therealshowstopper


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabiste Annelies Moors: vrouwen met nikaab zijn goed geïntegreerd

    Arabiste Annelies Moors: vrouwen met nikaab zijn goed geïntegreerd

    Nederland, december 2009

    Arabiste Annelies Moors stelt in haar onderzoek ’Gezichtssluiers, draagsters en debatten’ dat vrouwen die een nikaab dragen ‘goed geïntegreerd’’ zijn. Ook zouden ze niet worden gedwongen om een nikaab te dragen. Niet duidelijk wordt welke onderzoeksmethode(n) Moors heeft gebruikt.
    Moors presenteert haar onderzoek op een studiedag van de Vereniging voor de studie van het Midden-Oosten bij de Universiteit van Amsterdam. Plannen om vrouwen die solliciteren met een nikaab geen bijstandsuitkering te verstrekken, sluiten deze vrouwen uit, aldus Moors.
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Climategate niet mag worden vergoelijkt

    Waarom Climategate niet mag worden vergoelijkt

    Heeft Climategate al de voorpagina’s van de Nederlandse dagbladen gehaald? Nee. Heeft dit schandaal al de Nederlandse tv gehaald? Ja. Editie NL van RTL 4 had op 2 december de primeur. Daar gaven Rick Leemans (Universiteit van Wageningen), Harry Otten van Meteoconsult en Bas van Geel (paleoklimatoloog aan de Universiteit van Amsterdam) hun commentaar. Rick Leemans: ‘Geloof nooit wat er op internet staat.’ Oh nee? De auteurs hebben erkend dat de e-mails authentiek waren! Harry Otten: ‘Storm in een glas water… Geen kwade opzet.’ Oh ja? Heeft hij het materiaal wel goed bestudeerd? Bas van Geel: ‘Zij functioneren op het randje van wat door de beugel kan en wat niet door de beugel kan.’
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaas op het August Allebéplein (Slotervaart, Amsterdam)

    class=date-header>donderdag 3 december 2009

    Sinterklaas op het August Allebéplein (Slotervaart, Amsterdam)

    Dsc_0102_2
    (Met Ahmed Marcouch)

    Bron


    03-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minaret als middelvinger

    Minaret als middelvinger

    Hafid Bouazza , 02-12-2009 11:03

     

    zwits_300
    Zwitserland heeft met zijn referendum een halt toegeroepen aan de symbolische expansie van de islam. Eindelijk ruimte voor contemplatie

    Het nieuws is nog vers en de gevolgen zijn nog niet te overzien, maar de eerste reactie uit de moslimwereld is er en precies zoals viel te verwachten. Ik heb het over de uitslag van het referendum in Zwitserland tegen verdere bouw van minaretten; iets meer dan de helft stemde voor een verbod. Een onverwacht, maar belangrijk resultaat.

    Laten we eerst met de humor beginnen. Die komt, zoals altijd onbedoeld, van islamitische kant.

    Sjeik
    ‘Dit voorstel moet niet alleen worden gezien als een aanval op de godsdienstvrijheid, maar ook als een poging om de gevoelens te beledigen van de moslimgemeenschap binnen en buiten Zwitserland.’ Aldus sprak de Egyptische ‘invloedrijke’ grootmoefti sjeik Ali Gomaa.
    Waarom wordt het woord moefti of moslimgeestelijke eigenlijk altijd voorafgegaan door ‘invloedrijke’? Is dit om te benadrukken dat de persoon in kwestie niet van de straat is of dat zijn oordeel door ontelbaar veel miljoenen gehoord wordt?
     meer lezen op:
    de volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Your tax money is blowing in the wind

    Your tax money is blowing in the wind


    WindmillsEr valt weinig nieuws meer te vertellen over windstroom. De techniek is uitontwikkeld. Toch blijft de overheid er, gesteund door een groen wensdenken, jaarlijks miljarden inpompen. Onze overheid, onze miljarden. De energievoorziening heeft onder invloed van de politiek de nuchtere ratio deels verlaten. Wat niet veranderd kan worden met groen wensdenken zijn twee basisfactoren: 1) De wind komt en gaat waardoor windmolens gemiddeld twee dagen per week produceren. 2) Elektrische energie kan niet op enige schaal gebufferd worden. Er zal altijd een back-up van conventionele of nucleaire productie tegelijkertijd moeten meedraaien. In onze maatschappij kan een huishouden misschien een paar uur zonder stroom (in de zomer) maar de maatschappij als geheel kan helemaal niet meer zonder stroom. Een stroomuitval van 5 uur is al een enorme schadepost. Dus we eisen een betrouwbaarheid hoger dan 99.95%. Daarom moet je windenergie zien als een hulpzeiltje op een groot containerschip. Het bespaart wat stookolie als het waait en dat is mooi meegenomen.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Paul is getraumatiseerd'



    'Paul is getraumatiseerd'


    Niet zijn lidmaatschap van de PvdA, maar een onverwerkt trauma uit zijn jeugd is er de oorzaak van dat tv-presentator Paul Witteman sinds jaar en dag een heksenjacht voert tegen politici die het gemunt hebben op allochtonen die geen onderdeel wensen uit te maken van de Nederlandse samenleving. "Paul is als kind altijd gepest vanwege zijn achternaam. Zijn klasgenootjes noemden hem een racist", vertelt zijn zus Vera Witteman in een openhartig interview met Ravage.
    meer lezen op:
    ravagedigitaal


    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Turkse premier: Europa is toenemend islamofoob

    dinsdag 1 december 2009 20:32

    De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan ziet in de Zwitserse stem tegen de bouw van nieuwe minaretten een teken dat Europa in de greep is van een ‘toenemend racistische en fascistische houding’. Volgens Erdogan, zelf een praktizerend moslim, is er sprake van islamofobie in Europa, en dat is ‘net als antisemitisme een misdaad tegen de menselijkheid’.
    Het verbod op de bouw van minaretten zou tekenend zijn voor de islamfobie in Europa vindt Erdogan 
    Het verbod op de bouw van minaretten zou tekenend zijn voor de islamfobie in Europa vindt Erdogan

    Erdogans minister van Buitenlandse Zaken, Abdullah Gül, noemde de uitslag een ‘schande’ voor de Zwitsers. Erdogan en Gül zijn leiders van de religieuze AK partij. Woordvoerders van de seculiere oppositie beschuldigen hen ervan dat zij het land willen islamiseren.

    Demonstraties
    Ook elders in de islamitische wereld, waar het nieuws zich aanvankelijk wegens de viering van het Offerfeest langzaam verspreidde, zorgde de uitslag van het Zwitserse minarettenreferendum voor beroering. In de Pakistaanse hoofdstad Islamabad  kwam het tot demonstraties.
    meer lezen:
    elsevier


    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weigeren Wilders toont ware aard Turkije

    Weigeren Wilders toont ware aard Turkije

    maandag 30 november 2009 10:05


    Geert Wilders, niet welkom in Turkije Geert Wilders, niet welkom in Turkije

    De woordvoerder van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken noemt Geert Wilders een 'fascist en een racist'. Bovendien zegt hij dat niemand in Turkije met hem wil praten.

    Een forse uitspraak voor een land dat niet bereid is genocide op de Armeniërs te erkennen.

    Geen privéreisje
    Wilders gaat met de Kamercommissie voor Europese Zaken naar Turkije. Het is dus geen privéreisje. Daarom heeft de Kamercommissie besloten om alleen met de volledige delegatie te gaan of anders helemaal niet.

    Daarnaast is de Kamercommissie terecht van mening dat het hele programma moet worden uitgevoerd, dus met de gebruikelijke ontvangsten door regeringsautoriteiten. Gebeurt dit niet, dan zullen ze niet naar Turkije afreizen.
    meer lezenm op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De expansie van de islam en de toekomst van Nederland

    Arabist_jansen

    De islam heeft een andere opvatting over expansie dan de gebruikelijke. Niet alleen bekeringen en toetredingen, maar ook veroveringen en uitbreidingen van het gezag van de islam over de openbare ruimte gelden als expansie, ook wanneer dit gebeurt zonder dat er daarbij gelovigen gewonnen worden. Zelfs het publiekelijk kunnen uitvoeren van de door de islam voorgeschreven collectieve gebeden zoals dat van vandaag, aan het einde van het Slachtfeest, dat geldt in de beleving van de moslimse religieuze leiders (en een deel van hun aanhang) als een grote overwinning van de moslims op de rest van de wereld. In Nederlandse ogen is het zelfde feit onbetekenend, soms zelfs onbekend. Wij zien zoiets als niet veel meer dan een consequentie van de hier geldende vrijheid van godsdienst.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sociale kosten van migratie in Europa (5)
    Sociale kosten van migratie in Europa (5)
    E.J. BRON - 29 NOVEMBER 2009

    ”Wat de islamitische migratie Europa kost – Een afrekening met een mythe” heet een essay van Michael Mannheimer. Het gaat hierbij om het waarschijnlijk meest omvangrijke journalistieke onderzoek m.b.t. het onderwerp hoeveel de islamitische migratie Europa kost. Dit is het vijfde deel van een serie artikelen, waarin de kosten van migratie in Europa onder de loep worden genomen. Het onderstaande artikel is het eerste deel van drie delen waarin Italië als voorbeeld wordt genomen.
    (Deel 1, 2, 3 en 4 werden door ondergetekende op respectievelijk 7, 8, 11 en 14 november op HVV
    geplaatst, zie de links onderaan het artikel).

     

    Iedere niet-westerse immigrant kost de Italiaanse belastingbetaler € 45.000,- per jaar.

     

    Exorbitant hoge sociale kosten voor migranten, een historisch unieke hoge criminaliteit. De vorming van parallelsamenlevingen, terreur in naam van de islam: dit zijn de voornaamste gegevens van een migratiepolitiek, die ook in Italië voor een historische identiteitscrisis heeft gezorgd, aan het einde waarvan de islam de heerschappij zal overnemen als Italië niet wakker zou worden.
    meer lezen op:
    het vrije volk

     


    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristallnacht Buitenveldert

    Kristallnacht Buitenveldert


    The_day_after_KristallnachtLieve lezers, terwijl ik dit schrijf (zaterdagavond half twaalf) zit ik nog een beetje te shaken. Ik schrijf ‘t van me af, zoals de psychiaters dat noemen, aus einem Guss. Dus vergeef me als er wat slordigheden in staan. Het is dus zaterdagavond. Buitenveldert, Amsterdam. Ik woon in een rustige wijk, saai zelfs. Prima, ik zoek de herrie wel op. Als ik ben uitgegaan en met de taxi terugga, weet ik soms bijna zelf niet eens meer waar ik woon, en dat is niet vanwege de alcohol, althans niet helemaal, maar gewoon… zo veel lijken de 3 hoog flatjes hier op elkaar. Een paar haltes verwijderd van WTC en VU, dichtbij de Rai, niet ver van de Beethovenstraat. ‘Ik woon lekker tussen de Jappen en de Joden’, grap ik wel eens tegen mijn vrienden….
    Ik keek even met een schuin oog uit het raam, en inderdaad: vijf, zeven, zes, vier, of zoiets capuchonklootzakjes die aan het bleren waren. Geen reden tot paniek.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tachtig procent ontwikkelingshulp naar Zwitserse bankrekeningen'
    'Tachtig procent ontwikkelingshulp naar Zwitserse bankrekeningen'

    Ingezonden          
    28 januari 2008


    Het rapport is al enkele maanden uit, maar Declan McCullagh schreef recentelijk over hoe vrijwel alle overheid-naar-overheid ontwikkelingshulp aan Afrika uiteindelijk bij Zwitserse bankrekeningen terecht komt.

    In 2004 werd bijvoorbeeld $94 miljoen op Zwitserse rekeningen gestort waarvan de meeste toebehoren aan Afrikaanse politici. Het jaar erna steeg het bedrag naar $150 miljoen. In totaal wordt ongeveer 80 procent van het geld dat aan Afrika werd gegeven 'gestolen door corrupte Afrikaanse leiders en op Westerse bankrekeningen gestort'.
    meer lezen op:
    meer vrijheid.nl


    28-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'willen we recht doen aan vrouwen of willen we de islam van alle kritiek vrijwaren?'

    'willen we recht doen aan vrouwen of willen we de islam van alle kritiek vrijwaren?'


    De koran verordent ongelijkwaardigheid voor de wet en die komt in praktisch elk islamitisch land voor. Dit komt door het feit dat de koran verklaart dat de getuigenis van twee vrouwen voor de rechtbank gelijk is aan die van één man. Ongelijkwaardigheid voor de wet voor 50% van de bevolking kan nooit leiden tot sociale gelijkheid of rechtvaardigheid in de samenleving.

    We weten allemaal dat dit alles geen dode letter is, het zijn geen lang verdwenen regels en praktijken, evenmin als het afhakken van handen en voeten, het stenigen van vrouwen en mannen. Integendeel, in sommige moslimlanden zijn dit de officiële rechtsregels.
    meer lezen op:
    hoei boei

    27-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran neemt Nobelprijs Ebadi in beslag

    Iran neemt Nobelprijs Ebadi in beslag

    Mensenrechtenactiviste Shirin Ebadi won de Nobelprijs voor de Vrede in 2003.
    De Iraanse autoriteiten hebben de Nobelprijs voor de Vrede van de bekende mensenrechtenactiviste Shirin Ebadi (62) in beslag genomen. Dat meldde de Noorse minister van Buitenlandse Zaken, Jonas Gahr Store, donderdag.
     
    Store heeft de Iraanse politiek vertegenwoordiger in Oslo op het matje geroepen en officieel protest aangetekend. De medaille en de oorkonde zijn uit Ebadi's bankkluisje gehaald, samen met enkele persoonlijke voorwerpen.
    meer lezen op:
     hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vijanden van Wilders: wat een onnozel zootje

    De vijanden van Wilders: wat een onnozel zootje

    vrijdag 27 november 2009 09:52


    Volgens Nilgün Yerli komt Wilders liefde te kort Volgens Nilgün Yerli komt Wilders liefde te kort

    ‘Het enige wat haat vernietigt, is liefde. Omdat Wilders Nederland op z’n kop heeft gezet, vind ik het knap. Ik vind hem bewonderenswaardig. Ik heb empathie voor hem, hij heeft eigenlijk geen weg terug. Namens heel veel studenten, moslimsstudenten vraag ik brieven, vanuit empathie, liefde, zonder haat aan Wilders te schrijven. Ik nodig die man uit voor een debat, en misschien aan een islamitische universiteit. Niemand is haatdragend daar. Ik wil hem bedelven met liefde. Hij komt liefde te kort zoals hij leeft. Als hij niet alle moslims het land uit wil zetten, dan aanvaardt hij ook de bloemen om verschil te zien tussen moslims.’

    Aldus Nilgün Yerli op 10 november in het tv-programma Pauw & Witteman.

    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bidden
    Bidden

     

    Wij bidden vandaag samen, opdat er spoedig een einde  zou komen aan de martelingen die veel dieren dezer dagen moeten ondergaan uit naam van een misselijkmakende religie. Amen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen religieuze uitzonderingen voor dierenslachtingen

     

    Gisteren gaf de dierenrechtenorganisatie Gaia gruwelijke beelden vrij van ritueel slachten. Dat slachten zonder verdoving is zonder meer een barbaarse praktijk, waarvan Gaia terecht eist dat ze stopt – net als het Vlaams Belang dat al jaren doet.

    Rituele slachtingen zijn in strijd met onze normen inzake dierenwelzijn, maar nemen elk jaar toe. Dat komt ondermeer omdat de overheden ter zake faciliteiten en logistieke steun aanbieden, waarvoor de belastingbetaler overigens  mee opdraait.

    Voor het Vlaams Belang kunnen de wetten en regels in onze samenleving niet worden aangepast aan religieuze voorschriften van de islam.
    meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senior lid CFR: Obama's Midden Oosten politiek nu al totaal mislukt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Senior lid CFR: Obama's Midden Oosten politiek nu al totaal mislukt


     
    Zowel Joden als Arabieren hebben het na één jaar Barack Obama helemaal gehad met de Amerikaanse president.
     
    Elliott Abrams, senior lid van de Council on Foreign Relations en gespecialiseerd op het Midden Oosten, schrijft dat Obama's politiek ten aanzien van deze regio nu al een totale mislukking is. 'Kan er nog meer misgaan met het Midden Oosten beleid van de regering Obama? Zowel de New York Times als de Washington Post maken het met de grond gelijk. Alles wat er nog aan ontbreekt is een sprinkhanenplaag.'


    Abrams zet een aantal ontluisterende feiten op een rijtje. Zo heeft minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton zichzelf al twee keer publiekelijk gecorrigeerd ten aanzien van de Israëlische nederzettingenpolitiek.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    26-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜PVV mag niet in regering'

    ‘PVV mag niet in regering’

    Geplaatst: 25 november 2009 10:47

    van onze redactie politiek

    AMSTERDAM – Als het aan Fouad Sidali ligt komt Geert Wilders nooit in de regering. De wethouder van de Amsterdamse deelraad Bos en Lommer wil dat zijn partij, de PvdA, daar duidelijk over is.


    4 reacties
    3 waarderingen

    Wilders als persoon vormt geen gevaar voor de staat. Hij roept niet op tot geweld. Zijn ideeën ondermijnen de democratie, aldus de politicus.

    Sidali betrekt zijn stelling tijdens een VU-debat gisteravond over de vraag of Wilders staatsgevaarlijk is. Zijn opponent in het debat,
    meer lezen op:
    ned dagblad




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!