Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    smalleweg
    blog.seniorennet.be/smallew
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimpersoneel eist aparte kantines


    Moslimpersoneel eist aparte kantines


    Frankrijk, december 2009

    Naar sekse gescheiden kantines en 'gepaste kleding' voor het vrouwelijke kantinepersoneel - dat zijn slechts enkele van de eisen van islamitische werknemers volgens Carl Pincemin, een personeelsadviseur die werkt voor grote Franse bedrijven. Pincemin vertelde de Franse Nationale Vergadering verder dat bepaalde islamitische werknemers het afwijzen dat halal-vlees  in kantines naast 'normaal' vlees zou worden aangeboden, omdat dit 'onrein' zou zijn.
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil

    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAR MOET HET HEEN????? VEILIG EVEN DE BUS NEMEN, KAN DIT NOG????
    WAAR MOET HET HEEN????? VEILIG EVEN DE BUS NEMEN, KAN DIT NOG????

    www.criminaliteit.org meldt feiten van vandalisme en geweld tegen Antwerpse trams, politieagenten en medische hulpverleners
    De afgelopen dagen hebben groepjes jongeren herhaaldelijk trams aangevallen en bekogeld met stenen en ijsblokken, werden politieagenten bekogeld met stenen en werd een ambulancier in het ziekenhuis geslagen.

    De feiten spelen zich af in het Antwerpse district Deurne en meer bepaald in de onmiddellijke buurt van het inmiddels bijna beruchte Bisthovenplein. Vorige week vrijdag werd een politieagent in zijn vrije tijd herkend door enkele allochtone jongeren. De man moest wegvluchten omdat hij bekogeld werd met stenen. Begin deze week werd tram 5 in de Grijspeerstraat bekogeld met stenen.
    meer lezen op:
    Veilig Zelzate

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA Rotterdam doet Leefbaar in de ban

    PvdA Rotterdam doet Leefbaar in de ban

    ROTTERDAM -  De PvdA wil in een nieuw college van burgemeester en wethouders in Rotterdam niet samenwerken met Leefbaar Rotterdam. Dat heeft PvdA-lijsttrekker Dominic Schrijer zaterdag laten weten.

    Schrijer (l) en Aboutaleb Foto: ANP

    Volgens Schrijer, wethouder werkgelegenheid in Rotterdam, is samenwerking met Leefbaar Rotterdam na een jaar lang aanvallen van deze partij op burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) onmogelijk. Schrijer: „Als je geen witte kaaskop bent, ben je geen goede Rotterdammer, herhalen ze in feite steeds weer.”

    Tijdens het debat over de strandrellen in Hoek van Holland diende Leefbaar-lijsttrekker Marco Pastors een motie van wantrouwen in tegen Aboutaleb.
    meer lezen op:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamofilie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Islamofilie

    Weinig westerlingen bekeren zich tot de islam. Wel nemen sommige (linkse) "intellectuelen" het barbaarse geloof der moslims in bescherming.


    Tijdens de Koude Oorlog werden ze fellow travellers genoemd. Het ging om intellectuele types die een afkeer van de eigen kapitalistische consumptiemaatschappijen combineerden met een blinde bewondering voor communistische experimenten in verre landen. Ze verheerlijkten Lenin, Mao en Castro, omdat deze revolutionaire helden een nieuw tijdperk leken in te luiden vol voorspoed en geluk.

    De fellow travellers waren in de regel geen boeven of huurlingen van de KGB en andere rode spionagediensten. Het waren simpele wereldverbeteraars die zo hevig verlangden naar een andere maatschappij dat ze hun gezond verstand opofferden en de communistische landen gebruikten als witte kaart om hun illusies op te projecteren.
    meer lezen op:
    uitkijk


    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen willen kruisen verbieden

    Belgen willen kruisen verbieden

    E.J. BRON - 17 DECEMBER 2009


    In België zouden kruisen op kerkhoven wel eens spoedig verboden kunnen zijn. Dat eist in ieder geval een nieuw wetsontwerp. Als het aan dit wetsvoorstel ligt, zullen in de toekomst alle religieuze symbolen uit openbare instellingen worden verwijderd.

    Belgische politici debatteren op dit moment over de scheiding van kerk en staat. Mocht het geplande wetsvoorstel in kracht treden, zou dat kunnen betekenen dat de kruisen van de kerkhoven worden verbannen. Ze zouden dan niet meer op een centrale plaats of bij de ingang, bijvoorbeeld als gedenkkruis of begraafplaatssymbool, mogen staan. Dat bericht de krant ”Die Welt”. Volgens de krant zouden er dan alleen nog kruisen op individuele graven zijn toegestaan.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef om luidsprekers op moskee

    Ophef om luidsprekers op moskee

    BERINGEN -  In het Belgische Beringen is grote ophef ontstaan nadat de Fatih-moskee in de stad een aanvraag heeft ingediend om gelovigen met luidsprekers op te roepen tot het gebed.

       Foto: EPA

      De Fatih-moskee is een van de weinige Belgische moskeeën met een minaret. In Genk werden jaren geleden al luidpsrekers aan de minaretten van de moskee bevestigd.

      Moskeevoorzitter Yilmaz Centurk wilde gisteren alleen bevestigen dat de aanvraag voor luidsprekers is ingediend
      meer lezen op:
       de telegraaf


      15-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter in Amsterdam baseert vonnis op sharia

      Rechter in Amsterdam baseert vonnis op sharia

      Nederland, december 2009

      De rechtbank in Amsterdam heeft bepaald dat het Gemeentelijk Vervoer Bedrijf het dragen van een kruisje mag verbieden. Een werknemer had een kort geding aangespannen omdat hij geen ketting met een christelijk kruis over zijn uniform mag dragen.
      Moslima's die voor het GVB werken, mogen een hoofddoek met het logo van het bedrijf dragen.
      meer lezen op:
      nieuw religieus peil


      14-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 2009 ruim 165.000 Christenen vanwege hun geloof vermoord, vooral door Moslims
      Klik op de afbeelding om de link te volgen In 2009 ruim 165.000 Christenen vanwege hun geloof vermoord, vooral door Moslims


      Moslims in aanbidding voor een afbeelding van zowel de Koran als een machinegeweer. Duizenden Christenen ondervinden jaarlijks aan den lijve wat dit voor hen betekent.

       
      Volgens de mensenrechtenorganisatie OFWI (One Free World International) zijn in de Moslimwereld in 2009 ruim 165.000 Christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof. Iedere drie minuten wordt er ergens in een Islamitisch land een Christen gemarteld vanwege zijn levensovertuiging. De Palestijnse Moslimterroristen op de Gazastrook maken het helemáál bont: zij graven zelfs de lijken van overleden Christenen op, omdat deze de grond zouden 'verontreinigen'.
      meer lezen:
      xandernieuws

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter: GVB mag ketting met kruisje verbieden

      Rechter: GVB mag ketting met kruisje verbieden

      maandag 14 december 2009 15:27

      Het openbaarvervoerbedrijf GVB in Amsterdam mag van de rechter het zichtbaar dragen van kettingen verbieden, heeft de rechtbank vandaag bepaald.

      Tramconducteur Mickel Aziz draagt altijd een kruisje om zijn nek (beeld: Youtube) Tramconducteur Mickel Aziz draagt altijd een kruisje om zijn nek (beeld: Youtube)

      De Amsterdamse tramconducteur van Egyptische afkomst Mickel Aziz had een kort geding aangespannen tegen het vervoerbedrijf, omdat hij geen christelijk kruisje over zijn uniform mocht dragen.

      Volgens Aziz behandelt het GVB verschillende religies ongelijk, omdat moslima's wel een hoofddoekje mogen dragen.


      Meer lezen op:
      elsevier


      13-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijwel niemand doet aangifte in Nederland

      Vrijwel niemand doet aangifte in Nederland

      Geplaatst op: zondag 13 december 2009
      Door: Thieu Vaessen
      Categorie: Samenleving
      Bronnen: NRC Handelsblad (alleen abonnees), Welingelichte Kringen


      Een onthutsend artikel in NRC Handelsblad van de hand van Paul Andersson Toussaint, die eerder opzien baarde met een goed onderbouwd en tegelijkertijd spijkerhard stuk over de overlast van Marokkaanse jongeren (zie tweede link). Dit keer buigt Andersson Toussaint zich over het falen van politie en justitie.
      Dit 'bittere werkelijkheid' is dat slachtoffers van geweld (bedreiging, huiselijk geweld, zinloos geweld, stalking) vrijwel nooit aangifte doen. De politie raadt het in veel gevallen af of wil de aangifte gewoon niet opnemen. En degene die wel aangifte doet, laat dat wel uit zijn om dat nog een tweede keer te doen. Een aangifte leidt namelijk tot een veroordeling van de dader. En dan nog staat de enkele veroordeling in geen verhouding tot het vergrijp. Slachtoffers die aangifte hebben gedaan, doen aldus 'een belangrijke ervaring' op: ze weten dat niemand hen beschermt.
      meer lezen op:
      welingelichtekringen


      12-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Islam-gejammer" uit de minaretten

      "Islam-gejammer" uit de minaretten

      O. DELECRUZE - 12 DECEMBER 2009

      Van twintig of meer moskeeën in Nederland klinkt al de gebedsoproep, dagelijks of vrijdags. "De zwijgende meerderheid moet zich kennelijk maar aanpassen."

      Onlangs jokte een stevig ingepakte Turks-Nederlandse mevrouw bij Pauw & Witteman, dat in Nederland geen gebedsoproepen van minaretten klinken: "Voor zover mij bekend in Nederland worden de gebedsomroepen alleen IN de moskee geroepen, dus de omstanders die hebben daar geen last van."[1]

      Het tegendeel is het geval. Niet alleen is de gebedsoproep vanaf een minaret in Zeist soms tot in Den Haag te horen, waar mevrouw woont, maar is het van zeker 16 moskeeën in 13 gemeenten bekend dat zij de gebedsoproep over de wijken laten schallen:

      In Amersfoort klinkt het vanaf twee moskeeën (Mevlana moskee en El Fath moskee) in ieder geval op vrijdag;
      meer lezen op:
      het vrije volk

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw! Halal kerstdiner op christenschool

      Nieuw! Halal kerstdiner op christenschool

      halalsaag.pngEn dan nu overig islamitisch nieuws. Op de Odaschool te Weert heeft men besloten deze kerst enkel halalvoer te serveren voor de leerlingen. Niet omdat ze normaal vlees ouderwets vinden of het internationale karakter van de school willen benadrukken, maar gewoon om praktische overwegingen. 'De voorgaande jaren hielden we rekening met moslims en daarom moesten we het vlees voor hen scheiden. Nu iedereen halalvlees krijgt, hoeft dat niet meer' aldus een dolgelukkige schoolleiding.
      meer lezen op:
      geenstijl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran verwacht binnen één maand aanval Israël;
      Klik op de afbeelding om de link te volgen Iran verwacht binnen één maand aanval Israël; Syrië: 'Aanval op Iran is aanval op ons'
      Turkije dreigt Israël met 'aardbeving' bij vliegtuigen boven Turks luchtruim


      De Iraanse minister van Defensie, generaal Ahmad Vahidi, heeft bij een bezoek aan de Syrische hoofdstad Damascus verklaard dat de regering in Teheran verwacht dat Israël na de kerst zijn land zal aanvallen. Zijn Syrische collega Ali Habib verzekerde hem daarbij zijn steun met de ondubbelzinnige verklaring: 'Een aanval op Iran is een aanval op ons, en zal een gelijktijdige vergelding tot gevolg hebben.' Gisteren dreigde ook de Turkse premier Tayyip Erdogan dat Israël een 'aardbeving' te wachten staat, als Israëlische vliegtuigen het Turkse luchtruim zouden schenden op hun route naar Iran
      meer lezen op:
      xanderniews

      11-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuiderbad te Mokum: Mannen optiefen.

      Zuiderbad te Mokum: Mannen optiefen.

      By boilingpoints

      Landgenoten,

      De boerkini. Dingetje blijft toch een heikel punt. Althans, het stuk vlees wat er in zit doet nog al moeilijk.
      In de eerste instantie eisten de moslima’s dat ze met hun omvangrijke lappen stof het zwembad in mochten, maar de eisen worden steeds dwingender van aard.

      ‘Vrouwen in boerkini eisen het vertrek van mannen uit het Amsterdamse Zuiderbad.’

      De Boerkina’s voelen zich nu weer ongemakkelijk, omdat mannen hun handen en voeten kunnen zien, dus worden de mannen vriendelijk doch dringend verzocht OP TE ZOUTEN.

      Dit bericht komt precies op tijd. Fatsoen-mevrouw Guusje K’heb Dorst – zelf van onbesproken gedrag – komt namelijk met de Burgerschapskalender 2010.
      meer lezen op:
      boilingpoints


      10-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte vergast de Palestijnen

      Egypte vergast de Palestijnen


      Loor2Ach, kijk nou toch eens. Egypte bouwt (nog) een muur. En wel langs de Gazastrook. Het wordt een muurtje van pak hem beet tien kilometer lang en  deze zal dertig meter diep de grond in worden gestampt. Met van die gezellige stalen platen. In reeds bestaande tunnels waar de Egyptenaren ook nog eens wekelijks gas doorheen pompen. Een en ander om overijverige Palestijnen met hun niet bedwingbare wapensmokkeldriften te ontmoedigen. Wist u dat? Nee? En Gretta, Anja, Dries, Harry en Hassnae ook niet? Wat vreemd. Die zou ik nu graag horen huilen bij zo veel onwaardig leed dat hun liefste Palestijnse broeders wordt aangedaan door de Egyptenaren. Ze worden letterlijk vergast! Hoor!
      meer lezen op:
      stan de jong


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GVB verbiedt dragen van christelijk kruisje

      GVB verbiedt dragen van christelijk kruisje

      Van een onzer verslaggevers -  De Amsterdamse tramconducteur Ezzat Aziz is tot tweemaal toe geschorst geweest omdat hij als christen een ketting met een kruisje boven op zijn bedrijfskleding droeg. Zijn werkgever, het GVB, verbiedt de man zijn geloof op deze wijze te uiten en eist dat hij het onder zijn kleding draagt.
      Ezzat Aziz

      Tegelijkertijd staat het vervoerbedrijf wel toe dat moslima's een hoofddoekje dragen als symbool van hun geloof. Reden voor de tramconducteur een kort geding aan te spannen. Aziz, die in 1984 vanuit Egypte naar ons land kwam, wil zijn vijf centimeter lange kruis blijven dragen. "Ik word gediscrimineerd.

      Het GVB staat vrouwelijke medewerkers wel toe een hoofddoekje te dragen als symbool van hun geloof.
      Meer lezen in de:
      telegraaf


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerwraak in Zeist: 23-jarige vrouw in brand gestoken

      Eerwraak in Zeist: 23-jarige vrouw in brand gestoken

      woensdag 9 december 2009 08:19

      De politie in Utrecht onderzoekt de moord op een 23-jarige vrouw uit Zeist. De van oorsprong Afghaanse vrouw werd maandagavond in brand gestoken en overleed. Er wordt rekening gehouden met eerwraak.

      De vrouw is waarschijnlijk in brand gestoken. De vrouw is waarschijnlijk in brand gestoken.

      Eerwraak
      Lees ook de weblog Oh Oh Den Haag: Ere wie ere toekomt (niet de eerwreker dus)

      De vrouw zou volgens buurtbewoners binnenkort gaan trouwen. Het islamitisch huwelijk was al voltrokken en ze woonde samen met haar aanstaande echtgenoot in een flat in Zeist. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

      In brand
      Er is nog weinig bekend over de toedracht van de moord, alleen dat de vrouw maandagavond luid om hulp roepend de galerij in liep. Ze stond in brand. Een buurvrouw wist de vlammen te doven, maar de vrouw overleed aan haar verwondingen.
      meer lezen op:
      elsevier


      08-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagse Hogeschool: Kerstboom niet multiculti genoeg

      Haagse Hogeschool: Kerstboom niet multiculti genoeg

      dinsdag 8 december 2009 11:24

      De directie van de Haagse Hogeschool heeft besloten geen kerstboom in de centrale hal te zetten. Een kerstboom past namelijk niet bij het 'internationale en diverse' karakter van de school.

      Geen kerstboom voor de studenten van de Haagse Hogeschool. Geen kerstboom voor de studenten van de Haagse Hogeschool.

      Dat meldt een student van de Hogeschool op het forum Fok!.

      Ongeveer twaalf procent van de docenten en dertig procent van de studenten heeft een niet-westerse achtergrond. Een kerstboom past niet bij het 'internationale en diverse karakter van de school', schreef de directie van de Haagse Hogeschool aan haar studenten op het voor hen beschikbare gedeelde van de website.

      Licht en warmte
      In plaats van de kerstdagen staan 'licht en warmte' centraal. De studenten van de Hogeschool zijn verontwaardigd.
      meeer lezen op:
      elsevier


      07-12-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTL eist gegevens jeugdbendes via rechter

      RTL eist gegevens jeugdbendes via rechter

      HILVERSUM -  RTL Nieuws eist via de rechter in Amsterdam informatie en cijfers van de politie op over probleemgroepen en jeugdbendes die in veel buurten voor grote overlast zorgen en vaak zware misdrijven zoals berovingen plegen. Volgens de commerciële omroep wil de politie de nieuwe gegevens over jeugdbendes ten onrechte nog niet vrijgeven.
      meer lezen op:
      telegraaf

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia- rechtbank in Spanje

      Sharia- rechtbank in Spanje

      • maandag 07 december 2009
      • Auteur: (hco)

      BRUSSEL - Een bende veroordeelde een vrouw ter dood omdat ze overspel zou hebben gepleegd.

      De Catalaanse politie heeft een bende opgerold die een vrouw had opgesloten en ter dood had veroordeeld. Negen mannen van Maghrebijnse afkomst wilden uit naam van een islamitische rechtbank de vrouw executeren omdat ze overspel zou hebben gepleegd. De familieleden van haar echtgenoot beweerden dat ze de vrouw met een andere man op straat hadden gezien. De vrouw, die op een verlaten boerderij was opgesloten, kon ontsnappen dankzij de onachtzaamheid van haar bewaker en liep naar de politie.
      meer lezen op:
      standaard.be



      Foto

      Foto

      Foto

      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

      Hans Jansen.

       "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


      Archief per jaar
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Foto

      Als alle Israëlieten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      wordt Israël morgen
      van de kaart geveegd.

      Als alle Arabieren
      in het Midden-Oosten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      is het morgen vrede!


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


      De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

      Winston Churchill

      Foto

      Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
      Clark Kent


      Foto

      Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

      Paul Cliteur

      Foto

      Een volk dat voor tirannen zwicht ...
      zal meer dan lijf en goed verliezen:
      dan dooft het licht...
      Hendrik Mattheus van Randwijk



      Foto

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

      Afshin Ellian

      Foto

      Foto

      De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

      Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Laatste commentaren
    • Cheap sex dolls (make)
          op
    • Female Sex Dolls (Make)
          op
    • Cenforce 100 Online (Cenforce)
          op
    • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
          op
    • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
          op

    • Foto

      Het is de soldaat, niet de reporter
      Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
      Het is de soldaat, niet de dichter
      Die voor de vrijheid van het woord heeft
      gestreden.
      Het is de soldaat, niet de campagneleider
      Die ons het recht tot demonstreren gaf.
      Het is de soldaat, die zijn vlag groet
      En onder die vlag het land dient
      Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
      En die het de protestactivist mogelijk maakt die
      vlag te verbranden
      .

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!