Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    farfalla
    blog.seniorennet.be/farfall
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immoreel links
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Immoreel links


    Voor bijna alle Nederlanders, rijk of arm, is het onaantrekkelijk om harder te werken, in de avonduren bij te leren, een promotie na te streven en zo meer te verdienen. Want van elke extra verdiende euro mag de werkende mens bijna de helft aan de overheid geven, zo berekenden de economen van het Centraal Planbureau (CPB). Deze zogenoemde marginale belastingdruk is sinds 2001 alleen maar gestegen. Dat terwijl Gerrit Zalm, de toenmalige VVD-minister van Financiën, en zijn compaan PvdA-staatssecretaris Willem Vermeend in 2001 een eenvoudiger belastingstelsel invoerden dat juist de bedoeling had om harder werken voor iedereen aantrekkelijker te maken. Dat is alleen gelukt voor mensen die minder verdienen dan 20.000 euro per jaar, concludeerde het CPB.
    meer lezen op:
    uitkijk

    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een jaar infiltratie binnen D66

    Een jaar infiltratie binnen D66

    Je kunt natuurlijk ook in andere partijen infiltreren. Zoals ik in 2006 bij D66. Interessant en schokkend. Ik ben een paar maanden lid geweest van de werkgroep Internationale Betrekking van D66. Vergaderde destijds in de Tweede Kamer met Bert Bakker. Sterker nog: Ik had Bert Bakker gemakkelijk kunnen doden. Niet dat daar iemand een fuck om gegeven had. Maar ik had het best kunnen doen. Vreemd eigenlijk dat de media alleen spreken over rechtse politici die gedood kunnen worden. Oh ja, dat komt natuurlijk doordat de laatste 20 jaar ook alleen maar rechtse politici gedood zijn.

    Lid worden van de werkgroep Internationale Betrekkingen van D66 was heel gemakkelijk. Ik deed dat onder mijn eigen naam en hoefde alleen even een gesprekje met de voorzitter te voeren.
    meer lezen op:
    keesje maduraatje


    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam wil hoge functies voor allochtonen reserveren

    Amsterdam wil hoge functies voor allochtonen reserveren

    donderdag 7 januari 2010 14:15

    De fracties van de PvdA en GroenLinks in Amsterdam willen de hogere functies bij de gemeente reserveren voor niet-westerse allochtonen. De twee partijen die samen het college in de stad vormen, willen dat het stadsbestuur een afspiegeling vormt van de bevolking in de stad.
    Wethouder Marijke Vos ziet wel iets in het reserveringsplan Wethouder Marijke Vos ziet wel iets in het reserveringsplan

    Dat meldt de Amsterdamse krant Het Parool vandaag.

    PvdA-raadslid Peggy Burke bepleit het reserveringsbeleid voor allochtonen met instemming van de fractie van GroenLinks. 21 procent van de functies bij de gemeente wordt op dit moment vervuld door allochtonen, dat moet van de linkse partijen voor het einde van het jaar 27 procent zijn. 'Een reserveringsbeleid is nodig, want dit schiet niet op,' zei Burke.
    meer lezen op:
    elsevier


    05-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar komen de moslims aan en wij moeten verdwijnen

    Daar komen de moslims aan en wij moeten verdwijnen

    Funeral_lNiet alleen in ons land weigeren moslims te integreren. Ook  Groot Brittanië kampt met problemen en ook daar, net als bij ons, kijken de politici die er voor betaald worden en bovendien door ons gekozen zijn om onze belangen te behartigen, steeds even de andere kant uit. Door en door versleten argumenten over respect, begrip worden naar voren gebracht, om een bevolking die het allemaal niet meer begrijpt, rustig te houden.

    De ISLAM4UK , een tak van de radicale al-Muhajiroun beweging hebben middels hun woordvoerder Anjem Choudary opgeroepen een mars te houden door het Britse dorpje Wootton Basset. Dit dorp wordt telkens doorkruist, als er weer een aantal in Afghanistan of Irak gesneuvelde militairen worden begraven op de nabij gelegen RAF basis Lyneham. Choudary heeft de leden van zijn beweging opgeroepen 500 grafkisten door Wootton Basset te dragen, elke kist het symbool voor een in Afghanistan omgekomen “moslim broeder “gedood door de Britten in de naam van democratie  en vrijheid.meer lezen op:
    geen nieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dom en verwend

    Dom en verwend

    LAGONDA - 04 JANUARI 2010


    Neem je jezelf voor om per se NIET naar Jan-Jaap van der Wal te kijken, maar dan blijkt dat er weinig valt te plannen aan een roedel kindertjes die niet willen slapen. Dus zo gebeurde het dat alle aanwezige feestvierende ouders pas rond tien uur uitgeput met hun eerste kopje koffie in de banken ploften, terwijl ik me eigenlijk dus had voorgenomen om op dat tijdstip de eerste fles champagne reeds achter de kiezen te hebben. Nou ja, en toen riep er dus iemand: zeg, is er niks leuks op de tv!? Een korte schermutseling over de afstandsbediening volgde. Lang verhaal kort: Jan-Jaap van der Wal dus tóch gezien.

    Man man man, wat een tenenkrommende ellende. Ik dacht dat na Lebbis & Janssen de bodem wel zo’n beetje was bereikt, maar het kan natuurlijk altijd erger. Waar Lebbis & Jansen zich nog beperkten tot onsamenhangend dom geouwehoer, had Van der Wal het blijkbaar op zich genomen om er ook echt Cabaret-met-een-grote-C van te maken.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    02-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Sheikh: 'Joden hebben recht op heel Israël'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Moslim Sheikh: 'Joden hebben recht op heel Israël'
    Leider Italiaanse Moslims zegt dat Palestijnse volk niet bestaat


    Afgelopen maand waren er in Israël veel protesten tegen de door de regering Netanyahu afgekondigde bouwstop in de Joodse nederzettingen in Judea en Samaria.
     
    Net zoals er een klein groepje Joden is dat zich verzet tegen Israël, zijn er -veelal geletterde- Moslims die juist pro-Israël zijn. Sheikh professor Adbul Hadi Palazzi is de leider van de Italiaanse Moslimgemeenschap en verklaarde deze week tijdens zijn bezoek aan Jeruzalem dat de Joden recht hebben op héél Israël, en de Palestijnen er niet alleen niets te zoeken hebben, maar als volk zelfs niet eens bestaan.


    Palazzi was in Jeruzalem voor een gesprek met Aryeh King, activist, directeur en oprichter van de Israël Land Fund organisatie. De locatie waar beide heren elkaar ontmoetten, het Intercontinental Seven Arches Hotel in Oost Jeruzalem, was niet toevallig gekozen: in hetzelfde hotel werd ooit de Palestijnse terreurorganisatie PLO opgericht en werd verklaard, dat de Palestijnen niet zouden rusten voordat iedere Jood de Middellandse Zee in zou zijn gedreven.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    01-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer meer dan 1000 Franse auto's in brand

    Weer meer dan 1000 Franse auto's in brand

    PARIJS -  Dit jaar zijn er tijdens de jaarwisseling in Frankrijk 1137 auto's in brand gestoken. Dat zijn er slechts tien minder dan vorig jaar, ondanks de mobilisatie van een enorme politiemacht
     Foto Reuters

    Een jaar geleden was met oud en nieuw het recordaantal van 1147 auto's in brand gestoken. De regering heeft daarop dit jaar 45.000 agenten ingezet, 10.000 meer dan twaalf maanden geleden. Voor één auto minder in de fik waren dus duizend agenten extra nodig.
    meer lezen op:
     de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie na geweld aangifte doet wordt dubbel gepakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie na geweld aangifte doet wordt dubbel gepakt

    Gepubliceerd: 29 december 2009 12:09 | Gewijzigd: 29 december 2009 12:13

    De zanger Herman van Veen vertelde op 9 november bij Pauw & Witteman dat hij duizenden elektronische haatbrieven en bedreigingen had ontvangen, nadat hij de PVV had vergeleken met de NSB. In de uitzending bekende Van Veen dat hij echt bang was. Later die week las ik in verschillende kranten dat hij aangifte van bedreiging had gedaan bij de politie.

    Welke drie dingen vallen op aan dit bericht?

    Dat deze bezorgde cabaretier, net als andere BN’ers, veel energie steekt in het kaltstellen van een parlementslid dat zelf zo ernstig bedreigd wordt dat hij permanent bewaking nodig heeft.
    Dat hij geen enkele inspanning verricht om de ernstige problemen op te lossen waar Wilders zijn grote electoraat aan te danken heeft.

    Dat het de zanger blijkbaar gelukt was om aangifte te doen van bedreiging. Veel gewone Nederlandse burgers, doodsbang of niet, lukt dat namelijk helemaal niet
    meerlezen op:
    NRC.nl


    31-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse shariarechtbank beslecht geschillen snel en goedkoop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Britse shariarechtbank beslecht geschillen snel en goedkoop

    • donderdag 31 december 2009
    • Auteur: Floris Van Straaten, NRC Handelsblad

    LONDEN - REPORTAGE Islamitische rechtspraak schiet voorzichtig wortel in VK De sharia, islamitisch recht met eigen arbitrage, staat in Groot-Brittannië in de kinderschoenen. Naast huwelijks- en erfrechtperikelen gaat het steeds vaker om economische geschillen.

    Terwijl moslims elders in het gebouw hoorbaar aan het bidden zijn, zitten een jongeman en een vrouw gespannen op kuipstoeltjes te wachten op een gesprek met een lid van de shariarechtbank in de Oost-Londense wijk Leyton.

    Na enige minuten ijzig zwijgen roept de man, die er kennelijk een maîtresse op nahoudt: 'Ik wil best voor jullie beiden tegelijk zorgen.' Zij barst in tranen uit en belt met haar mobieltje snel een vertrouwenspersoon op, nu eens in rap Engels sprekend, dan weer in het Punjabi.
    meer lezen op:
    standaard.be

    30-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugen over de religieuze tolerantie van de NAVO-partner en het EU-kandidaat-lid Turkije

    De leugen over de religieuze tolerantie van de NAVO-partner en het EU-kandidaat-lid Turkije

    Christ_tuerk

    Terwijl moslims in christelijke landen een maximum aan godsdienstvrijheid bezitten, heerst er in de islamitische landen een ongeëvenaarde onderdrukking van alle niet-islamitische geloofsrichtingen. Het onderstaande essay is het antwoord van Michael Mannheimer op de ongehoorde beschuldigingen van Erdoğan tegen Europa i.v.m. het Zwitserse minaretreferendum.

    Door: Michael Mannheimer

    Duitsland, 23.12.2009

    In acht van de tien landen met de scherpste christenvervolging, evenals in 40 van de 50 door de wereldwijd opererende mensenrechtenorganisatie ”OpenDoors” geregistreerde landen, heerst de islam. Ook Turkije behoort – nog voor Marokko, Palestina, Bangladesh en Bahrein – tot de landen die christenen massief onderdrukken en vervolgen.
    meer lezen op:
    hoei boei


    29-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenkers mislukte aanslag net vrij uit Guantánamo Bay

    Bedenkers mislukte aanslag net vrij uit Guantánamo Bay

    dinsdag 29 december 2009 18:08

    Twee Al-Qa’ida-leiders die achter de mislukte aanslag op vlucht 253 van Amsterdam naar Detroit zitten, zijn in 2007 vrijgelaten uit Guantánamo Bay. De twee werden vrijgelaten uit de gevangenis voor terreurverdachten op Cuba en naar Saudi-Arabië gestuurd.

    De mannen achter de mislukte aanslag werden vrijgelaten uit Guantánamo Bay De mannen achter de mislukte aanslag werden vrijgelaten uit Guantánamo Bay

    Dat gebeurde in november 2007 volgens de Amerikaanse nieuwszender ABC News. Zij baseren zich op documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

    Opblazen
    Zij gaven de aanslagpleger, de 23-jarige Nigeriaan Umar Farouk Abdulmutallab, de opdracht om zichzelf op te blazen op eerste kerstdag boven Detroit.

    De twee vrijgelaten Al-Qa’ida-leiders zijn onderdeel van een grotere groep moslimterroristen die zich in Jemen hebben gevestigd.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruistochten vanuit Nederland- de strijdmethodes van de pro Palestina lobby

    Kruistochten vanuit Nederland- de strijdmethodes van de pro Palestina lobby

    Onlangs publiceerde Het Vrije Volk een artikel over het fanatisme van de Pro Palestijnse lobby in Nederland. In dat artikel werden voorbeelden gegeven van de propaganda en de soms hilarische leugens die de lobby zich meent te moeten permitteren. Men zou verwachten dat een betrapte zich zou bezinnen. Rationaliteit is echter niet het sterkste punt van de PP lobby. Het artikel leidde dan ook tot nog wildere beweringen en beschuldigingen. Daarbij worden niet zelden alle normen overschreden. De Dagelijkse Standaard meldde onlangs dat Stop de Bezetting nu de Hitlergroet gebruikt in haar hysterische hetze tegen Israel.

    Een artikel over positieve ontwikkelingen in de omgeving van Bethlehem zorgde voor een nieuwe golf van haat. Daarmee bewees de PP lobby exact het gelijk van de stelling in het HVV artikel over de fanatici.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische geestelijke wil Kerstmis verbieden
    Islamitische geestelijke wil Kerstmis verbieden
    E.J. BRON - 23 DECEMBER 2009

    Fatwa tegen Kerstmis: een aartsconservatieve populaire prediker voert een lastercampagne tegen christenen en wil hen verbieden kerstfeest te vieren. De islamitische regeringen zijn hevig ontdaan tot gepikeerd, maar protesteren niet – want niemand durft de rechtstreekse confrontatie met het idool van de massa’s aan te gaan.

    Sjeik Jussuf al-Kardawi is 83, met meesterschap over de taal, en hij heeft invloed. In Doha, de hoofdstad van het emiraat Qatar, heeft de soennitische godsdienstgeleerde de leiding over een islamitisch onderzoekscentrum. De Egyptenaar geldt als de meest vooraanstaande ”grijze eminentie” in de islamitische wereld, wiens inschattingen meer gewicht in de schaal leggen dan de meningen van de meeste vertegenwoordigers van de officiële islam – nu echter heeft hij een vergissing gemaakt die hem waarschijnlijk problemen zal bezorgen.


     ”Arabieren en moslims mogen geen Kerstmis meer toestaan”, ging hij tekeer in een fatwa, een islamitisch juridisch advies.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opdat zij niet vergeten worden
    Opdat zij niet vergeten worden

    Dankzij het uitblijven van steun van het Westen, aangevoerd door appeaser Obama en Herman van Rompuy en Barones Ashton of Upholland, gaat het geweld door de Iraanse ayatollah tegen de hervormingsgezinde demonstranten gewoon door. In meerdere Iraanse steden gaan moedige demonstranten de straat op om te demonstreren tegen het huidig regime.

    Betogers riepen om het vertrek van president Ahmadinejad en ayatollah Khamenei, de hoogste geestelijk leider van Iran. Net als gisteren trokken duizenden demonstranten naar het centrum van Teheran,

    Meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OIC krijgt meer invloed in VN veiligheidsraad

    OIC krijgt meer invloed in VN veiligheidsraad

    Slecht nieuws voor de Joodse Staat. Zoals al eerder gemeld is Libanon vanaf 1 januari 2010 voor 2 jaar lid van de VN veiligheidsraad. Daarmee hebben Syrië en Iran direct inzicht en invloed op de besluitvorming. Ook Brazilië, Gabon en Nigeria nemen per 1 januari plaats in veiligheidsraad. De 10 landen die het nieuwe intenationale landschap gaan bepalen zijn de permanente leden Rusland, Groot-Britannië, Frankrijk, China en de Verenigde Staten en de niet-permanente leden Brazilië, Gabon (OIC), Turkije (OIC), Libanon (OIC) en Nigeria (OIC).
    Deze nieuwe bezetting is in eerste plaats slecht nieuws voor Israël. 4 van de 10 landen zijn lid van de Organization of the Islamic Conference. Er zulllen meer moties dan ooit tegen de Joodse staat worden ingediend.
    meer lezen op:
    israned.com

    25-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Europa z'n zelfvertrouwen verloor

    Hoe Europa z’n zelfvertrouwen verloor

    Frits Bolkestein, 24-12-2009 10:23
    kerstboom_300
    In het christendom liggen zelfkritiek, zelfrelativering en schuld besloten. Misschien ligt daar de oorzaak van ons gebrek aan zelfvertrouwen.

    De moeizame integratie van moslims in de westerse cultuur wordt gekenmerkt door tal van incidenten die vaak potsierlijk zijn maar er ook steeds blijk van geven hoe gering het zelfvertrouwen van het Westen in de eigen cultuur is.

    In Amsterdam schorste het GVB onlangs een trambestuurder omdat hij een christelijk kruis droeg op zijn uniform. Het dragen van een islamitisch hoofddoekje boven datzelfde uniform is wel toegestaan. De tramconducteur werd door de rechter in het ongelijk gesteld.

    Een Nederlandse advocaat weigert op te staan als de rechter binnenkomt omdat hem dat door zijn godsdienst, de islam, verboden wordt. De desbetreffende rechter, Peter Ingelse, zei dat de advocaat mocht blijven zitten, omdat hij, Ingelse, zich niet beledigd voelde. De rechter vergat daarbij dat advocaten niet moeten opstaan uit respect voor de rechter, maar uit respect voor de wet.

    Aanstootgevend
    De Haagse Hogeschool heeft een kerstboom laten verwijderen uit angst dat moslimstudenten dit christelijke symbool (sic) aanstootgevend zouden vinden.
    meer lezen op:
    de volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Slapende Leger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Slapende Leger
     

    Een zoektocht naar jonge jihad-sympathisanten in Nederland
    Sanne Groot Koerkamp & Marije Veerman



    In het Slapende leger beschrijven twee Nieuwe Revu journalisten in een aantal essays hun zoektocht naar de gewapende jihad in Nederland. De twee hoogblonde dames beschrijven hun bezoekjes in de diverse moskeeën en hun ontmoetingen met islamitische landgenoten. Om een goed beeld te krijgen wat er leeft in de islamitische gemeenschap nemen ze als journalisten interviews af en gaan ze ook undercover, verkleed als moslim in burka of met hoofddoek, op bezoek in de wijken en de moskeeën.

    Ze beginnen hun zoektocht naar jihadstrijders op internet. Het blijkt dat de grote bekende internet fora zoals morokko.nl en maroc.nl (gesubsidieerde websites waar de Nederlandse politie ook nog eens actief naar personeel werft) nog steeds broeinesten van extremisme zijn. De fora worden nu wel beter gecensureerd dan in het verleden, maar dat is vooral cosmetisch. De oproepen tot de jihad en wervende jihadpropaganda filmpjes met onthoofdingen zijn er nog steeds gemakkelijk te vinden. 
    Meer lezen op:
    de leestafel

    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël's zogenaamde '˜organenhandel' verduistert opnieuw de geesten

    Israël’s zogenaamde ‘organenhandel’ verduistert opnieuw de geesten

    laat een bericht achter »

    “Israël geeft organenhandel toe,” lees ik de voorbije dagen in alle kranten en op het internet (zie bv. in De Morgen ‘Israël bekent dat het organen van dode Palestijnen gebruikte‘ van 21.12). Andermaal een zoveelste staaltje van massamisleiding door de media die graag schrijft wat Jan Publiek het liefst leest: ranzige troep over Joden en Israël. Lees: oude Jodenhaat ‘op zijn best’ anno 21ste eeuw. Meestal zijn het dan ook krantenkoppen zoals dit die blijven hangen en in de geesten van de mensen tot in den treure blijven rondspoken. Natuurlijk heeft Israël geen handel in organen toegegeven. Daar is nergens wat van terug te vinden. Dat is een gratuite interpretatie van de Westerse pers waar geen enkele bron voorhanden is die dat staaft, maar de krantenverkoop wel gevoelig de hoogte in jaagt
     feite is het allemaal oud nieuws. Het gaat hier over ene Dr. Yehuda Hiss van het Abu Kabir Forensisch Instituut ten zuiden van Tel Aviv, een erg omstreden pathologist – ook voor de Israëli’s – die tien jaar geleden er nogal twijfelachtige praktijken op nahield.
    Meer lezen op:
    brabos.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamconferentie te Eindhovuh!

    Islamconferentie te Eindhovuh!

    december 23, 2009 door boilingpoints

    Landgenoten,

    Vandaag zal een internationale islamconferentie in Eindhoven van start gaan.
    Het hele gebeuren gaat vijf dagen duren en gerenommeerde ‘islamgeleerden’ uit de hele wereld komen spreken op dit congres.
    Foutbaarden, gehuld in smoezelige jurken, komen hier in Holland nog even de knelpunten doornemen m.b.t de onvermijdelijke invoering van de Sharia.

    De doelstelling van de conferentie? ‘Integratie van moslims in Nederland en de uitdagingen.’
    Maar deze mooie slogan is slechts bedoeld om ons (Sahara) zand in de ogen te strooien.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NRC Next: tuig van de richel

    NRC Next: tuig van de richel

    Eerder vandaag publiceerde de NRC Next een column van Jan Blokker, waarin de beste vent stelt dat PVV’ers tuig van de richel zijn. De beste manier om met dit soort kiezers om te gaan is ze ofwel te beledigen ofwel te negeren. Je kunt ze niet serieus nemen en dat moet je dan ook vooral niet proberen, aldus Blokker.

    Nou is zo’n opmerking natuurlijk al bewijs genoeg dat Blokker z’n verstand verloren heeft, maar vervolgens maakt hij het nog een beetje erger door het volgende te stellen:

    Hoe lang is het al niet geleden dat de Volkskrant elke week minstens twee artikelen publiceerde van Joshua Livestro, Andreas Kinneging, Bart Jan Spruyt en overige crypto-PVV’ers?
    meer lezen op:
    dagelijksestandaard




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!