Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    chesuusa
    blog.seniorennet.be/chesuus
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Directeur NMO krijgt 3 ton voor thuiszitten'

    Directeur NMO krijgt 3 ton voor thuiszitten'

    dinsdag 15 januari 2008 08:07

    Algemeen directeur van de Nederlandse Moslim Omroep (NMO), Frank William, is na een arbeidsconflict op non-actief gesteld maar vangt nog wel zo’n 7.200 euro salaris per maand.

    Moslims krijgen derde televisieomroep
    Ruzie binnen Nederlandse Moslim Omroep

    Volgens zijn contract heeft William tot 1 december 2010 recht op behoud van salaris, wat neerkomt op zo’n 300.000 euro in totaal. Dat schrijft De Telegraaf.

    Ontslagen
    In juli vorig jaar werd William op staande voet ontslagen omdat hij valsheid in geschrifte zou hebben gepleegd bij een contract van een medewerker.
    meer lezen op:
    elsevier


    14-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top-tuig

    Top-tuig


    Molotovcocktails in auto's, huizen beklad met leuzen, fysieke intimidatie, nachtelijke scheldtelefonades, zúlke zware dreigementen dat wethouders zelfs persoonsbeveiliging moeten krijgen. Hollandse 'dierenactivisten' gebruiken steeds extremere methoden om ondernemers te dwingen dierproeven af te zweren. Maandag zwichtte een projectontwikkelaar uit Weert voor eco-terroristen: het bedrijf durft niet langer te bouwen aan een high-tech bedrijfsterrein voor dierproeflaboratoria. 'Home visits' met bedreigingen en vernielingen zijn dé trend onder actievoerders. Maar inlichtingendienst AIVD waarschuwt voor nóg extremere methoden van dierenbeschermers, zoals het opgraven van overleden familieleden op kerkhoven als ultiem pressiemiddel. 'Dit keer waren we nog vriendelijk...'
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toet toet!

    Toet toet!


    Lucas Hartong        14 januari 2008

    In het kader van terrorismebestrijding op Europees niveau een uiterst bizar inkijkje in de problematiek rondom illegale immigratie. Leest en huivert.

      

    Op 21 december 2007 stopten de grenscontroles bij de Oost-Europese grensovergangen. Vol trots stond Angela Merkel met haar Poolse ambtsgenoot bij een grensovergang de passerende auto’s toe te wuiven. Vanaf nu zou het in Europa geweldig worden, want iedereen kon nu overal werken waar hij of zij wilde en de West-Europese landen zouden hun tekorten aan arbeiders kunnen opvullen.
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdteam ziekenhuis in geslagen

    Jeugdteam ziekenhuis in geslagen

    AMSTERDAM -  Een jeugdelftal is na afloop van een voetbalwedstrijd bijna in zijn geheel het ziekenhuis in geslagen door tientallen allochtone toeschouwers.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al-Qaeda zou blank leger vormen
    Al-Qaeda zou blank leger vormen    
    maandag 14 januari 2008
    UTRECHT (NIEUWSFEIT) - Volgens de Britse inlichtingendienst Mi5 zou al-Qaeda bezig zijn een leger van blanke Britten samen te stellen. Volgens de dienst zou het gaan om 1500 tot islam bekeerde Britten die speciaal door al-Qaeda zijn aangeworven om oorlog te voeren tegen het Westen, aldus hoge bronnen binnen de inlichtingendienst.
    meer lezen op:
    > nieuwsfijt;

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gij Zult Geert Wilders Afvallen!
    Redphone


    Gij Zult Geert Wilders Afvallen!

    Gisteren deed ik het zelf ook. In een telefoongesprek met een verre kennis kwam, hoe ongelukkig, het 'onderwerp' Geert Wilders ter sprake en voor ik het wist zei ik: “Ja, ik weet wel dat Wilders een paar gekke dingen heeft gezegd, maar waar het om gaat....”.

    Wil je door vrienden, collega's, familieleden, toevallige weblogbezoekers, kennissen en vijanden ernstig worden genomen en niet meteen worden gediskwalificeerd, dan ben je verplicht op soortgelijke wijze een gesprek over de politicus Geert Wilders te beginnen. Je moet éérst te kennen geven dat je niets met de persoon Wilders hebt, noch met zijn kapsel (blijkt alleen al uit mans haardracht niet dat hij in- en inslecht is?), en dat je zijn polariserende toon gewoonweg veráfschuwt. Dan heb je kans dat er even naar je geluisterd wordt.
    meer lezen op:
    hoeiboei


    12-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gevaar Hizb ut-Tahrir

    Het gevaar Hizb ut-Tahrir

    Geplaatst door sioenederland op januari 12, 2008

    Hizb ut-Tahrir (HUT), de islamitische ‘bevrijdingspartij’ roept in weinig verhullende termen haar aanhang op het uitbrengen van de Wilders’ film te voorkomen, desnoods met geweld. Enkele quotes van de ondertekenaars van de steunbetuiging “Halt het lasteren van de islam”, tegen de film die Geert Wilders uit zal brengen:“Eens zal de hel losbarsten, wees gewaarschuwd”. “Moge allah Geert Wilders en de mensen die hem helpen hun nekken breken”. “Hebben zij geen lering kunnen trekken uit hetgeen met Theo van Gogh is gebeurd”.
    meer lezen op:
    SIOE Nederland


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenlandse bijstandstrekkers krijgen gratis zorgverlof

    Buitenlandse bijstandstrekkers krijgen gratis zorgverlof

    Mensen in de bijstand mogen voortaan naar familieleden in het buitenland wanneer deze ziek zijn. De gemeente betaalt de bijstand in die gevallen gewoon door.

    Dat bijstand nodig is, staat voor Leefbaar Rotterdam vast. We zijn een te beschaafd land om mensen te laten verhongeren. Wel dient iedereen in de bijstand waar mogelijk een bijdrage aan de maatschappij te leveren en moeten we deze mensen zo snel mogelijk aan het werk krijgen.
    meer lezen op:
    leefbaar rotterdam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergek

    Knettergek




    Lucas Hartong        11 januari 2008

    Ai ai ai. Wat lees ik toch weer allemaal? Ik zou zo graag eens een PvdA-vrije week willen hebben, zonder ergernissen. Hoofdpijn krijg je ervan!

    CDA-Premier Balkenende die de uitspraken van Hero Brinkman (PVV) ‘respectloos en buitengewoon onverstandig vindt. Staatssecretaris Bussemaker (PvdA) die een burkini ‘goed voor de integratie vindt’ en gelijk stelt met een wetsuit dat zwemmers aanhebben in warme landen ‘om niet te verbranden’. Eveline Herfkens (PvdA) die met haar vriendje Melkert (goh, óók PvdA) zonder enige gêne graait en alle integriteitsregels schendt terwijl ze de schrijnende armoede in de wereld zou moeten bestrijden...
    meer lezen op:
    het vrije volk


    11-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bussemaker: Burkini juist goed voor integratie

    Bussemaker: Burkini juist goed voor integratie

    vrijdag 11 januari 2008 18:51

    Moslima's kunnen dankzij een burkini gewoon naar het zwembad en dat is dus goed voor de integratie in de sport, vindt PvdA-staatssecretaris Jet Bussemaker (Sport).

    Burkini in zwembad
    Bezoekers van een zwembad in Almelo klaagden over in burkini zwemmende moslima

    Daarmee is Bussemaker het niet eens met PVV-Kamerlid Fleur Agema, die de opkomst van moslima's in burkini juist ziet als een islamisering van de sport.

    Agema had Bussemaker vragen over de burkini gesteld nadat in het Twentse Almelo ophef was ontstaan over een islamitische vrouw die kwam zwemmen in haar burkini.
    lezen op:
    elsevie


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort en bondig

    Kort en bondig




    Blasfemist        10 januari 2008

    Iemand die zich wil mengen in ‘het integratiedebat’ doet er goed aan kort en bondig te zijn. Een paar voorbeelden.

    Het ergste wat een debat kan overkomen schijnen de populistische one-liners te zijn. Want voor een complex probleem is een complexe oplossing nodig wordt ons voorgehouden door de mensen die het nu eenmaal beter weten. Onzin natuurlijk, want over een onderwerp eindeloos uitweiden is misschien interessant voor de ingewijden en fanatici, maar de doorsnee burger heeft meer aan duidelijkheid. One-liners geven ook duidelijkheid voor de ontkennende politici, en dat is hard nodig bij zaken waar bij hen een taboe op rust.
    meer lezen op:
    het vrije volk
    ;

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De terreurvriendjes van Marianne en Volkert

    De terreurvriendjes van Marianne en Volkert

    vrijdag 11 januari 2008 12:04

    Ik moest naar aanleiding van Venray denken aan pelshandelaar Ferry de Vries. Zijn handen trilden en hij was duidelijk nog steeds een beetje de kluts kwijt, toen hij me vertelde over het bezoek dat hij kreeg van de vriendjes van Marianne Thieme en Volkert van der Graaf.

    Bivakmutsen
    Er werd ’s avonds om zeven uur aangebeld. De Vries deed open en zag tien mensen met bivakmutsen uit een Volkswagenbusje komen.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Investeringen Vogelaarwijken 'opgewarmde prak'

    Investeringen Vogelaarwijken 'opgewarmde prak'

    vrijdag 11 januari 2008 08:20

    Het kabinet houdt zich niet aan de belofte jaarlijks 250 miljoen euro extra te steken in achterstandswijken. Investeringen op basis van afspraken die al lang bestonden worden nu als 'Vogelaargelden' aangemerkt.

    Kabinet investeert onvoldoende in Vogelaarwijken
    Kabinet investeert onvoldoende in Vogelaarwijken

    Betrokkenen schatten de werkelijke investeringen tussen de nul en vijftig miljoen euro, zo meldt de Volkskrant.

    PvdA-Minister Ella Vogelaar voor Wonen, Wijken en Integratie sloot in september een akkoord met corporatiekoepel Aedes over investeringen in veertig probleemwijken. In tien jaar tijd moet er in totaal 2,5 miljard euro worden geïnvesteerd.
     meer lezen op:
    elsevier


    09-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Agt laat zich niet in de war brengen

    Van Agt




    Daniel T. Boom        8 januari 2008

    Dries van Agt is een man die zich niet eenvoudig in de war laat brengen. Niet door Rusland, dat een dictatuur aan het worden is en dissidenten vergiftigt in London. Of door Turkije, dat een lidstaat bezet van dezelfde Europese Unie waar het zich bij aan wil sluiten. Ook laat hij zich niet afleiden door de duizenden Boeddhistische monniken, die na de volksopstand in Myanmar van de aardbodem zijn verdwenen. Of de genocide in Darfur, die in de afgelopen vijf jaar aan vierhonderdduizend mensen het leven heeft gekost. In plaats daarvan begrijpt de ex-premier dat onze aandacht gevestigd moet blijven op de ten hemel schreiende ellende van de Palestijnen, die vanwege het Israëlische veiligheidshek soms wel anderhalf uur moeten omrijden.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eigen belang van armoedebestrijder Eveline Herfkens

    Het eigen belang van armoedebestrijder Eveline Herfkens

    Reconstructie de zaak-Herfkens

    12-01-2008
    Door Pieter van Os en Freke Vuijst

    Als minister maakte Eveline Herfkens ‘goed bestuur’, een voorwaarde voor Nederlandse ontwikkelingshulp. Maar als het gaat om haar eigen leefomstandigheden doen de regels er niet toe. Uit naam van de allerarmsten stelt ‘miss millenniumdoelen’ hoge eisen, vooral aan haar eigen secundaire arbeids- en leefomstandigheden.
    meer lezen op:
    vrij nederland


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren belagen agenten in Kanaleneiland

    Jongeren belagen agenten in Kanaleneiland

    woensdag 9 januari 2008 16:06

    In 'krachtwijk' Kanaleneiland in Utrecht hebben jongeren dinsdagavond twee agenten aangevallen. Een agent werd in zijn nek geslagen, een ander werd in zijn rug getrapt.

    Het zoveelste incident gericht tegen agenten
    Agenten en ambulancepersoneel steeds vaker slachtoffer van geweld

    Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De twee agenten hielden rond 18.00 uur een vijftienjarige jongen aan die, in gezelschap van een groep jongeren, met een skelter op de openbare weg reed en daarmee het verkeer hinderde.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk vraagt 'Abdoellah' drie van zijn vier vrouwen thuis te laten
    spiegel
               

    Frankrijk vraagt 'Abdoellah' drie van zijn vier vrouwen thuis te laten

    Frankrijk heeft de Saoedische koning Abdoellah bin Abdoel Aziz al-Saoed verzocht om drie van zijn vier vrouwen thuis te laten als hij volgende week dit progressieve westerse land bezoekt. Abdoellah, die tenminste 25 vrouwen verstoten heeft, maakt geen geheim van zijn polygamie. .

    Inspiratie: De Pers, 8 januari 2008.

    Saoedi Arabië vraagt 'Sarko' vriendin thuis te laten

          

    Saoedi-Arabië heeft de Franse president Nicolas Sarkozy verzocht om zijn nieuwe vlam Carla Bruni thuis te laten als hij volgende week dit conservatieve islamitische koninkrijk bezoekt. Sarkozy, die in oktober scheidde van zijn vrouw Cécilia, maakt geen geheim van zijn relatie met de voormalig supermodel.  

    Bron: De Pers , 8 januari 2008

    meer lezen op:
    hoei boei

    07-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Project stopt na dreigementen dierenactivisten

    Project stopt na dreigementen dierenactivisten

    maandag 7 januari 2008 10:57

    Na ernstige bedreigingen van radicale dierenactivisten is een grote projectontwikkelaar gestopt met het opzetten van het bedrijvenpark Science Link in Venray.

    Dierproeven
    Projectontwikkelaar stopt na bedreigingen door dierenactivisten

    Science Link moet een groot centrum worden voor biotechnologiebedrijven. Daar zouden ook bedrijven tussen zitten die dierproeven doen.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama, de president van de afvallige moslims

    Obama, de president van de afvallige moslims

    maandag 7 januari 2008 09:09

    De sjiieten hebben hem opgehangen. Een jaar geleden werd Saddam Hoessein geëxecuteerd. Saddam had een merkwaardige eigenschap: hij zag zichzelf - en zo moesten de Irakezen hem ook zien - overal en altijd als de overwinnaar. Geen oorlog heeft hij in zijn leven kunnen winnen. Desalniettemin kondigde hij zichzelf aan als de overwinnaar.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islamitische extremisme creëert no-go area'

    'Islamitische extremisme creëert no-go area'

    LONDEN - Islamitisch extremisme heeft delen van het Verenigd Koninkrijk verboden gebied gemaakt voor niet-moslims.
    ANP

    Dit stelde zondag de Anglicaanse bisschop van Rochester, Michael Nazir-Ali, in het dagblad de Sunday Telegraph.





    meer lezen op:
    NU




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!