Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fotoboek
    blog.seniorennet.be/fotoboe
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legerimams willen vrijstelling militairen tijdens ramadan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Legerimams willen vrijstelling militairen tijdens ramadan

    vrijdag 9 april 2010 08:19

    De twee imams die het ministerie van Defensie vorig jaar heeft aangesteld als geestelijk verzorg voor moslimmilitairen zijn druk bezig met het introduceren van religieuze gebruiken binnen de krijgsmacht.

    De imams geven cursussen aan koks, zodat zij halal leren koken.

    Ook willen de twee imams de moslimmilitairen vrijstelling laten geven tijdens de vastenperiode ramadan, schrijft De Telegraaf vandaag.

    Voorstellen
    De twee imams Ali Eddaoudi en Suat Aydin zijn volgens de krant voortvarend aan de slag gegaan. De geestelijken zeggen in de krant in overleg te zijn over de vrijstelling van oefeningen voor moslimmilitairen tijdens de ramadan.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U mag nog steeds niet weten wat de immigratie u kost

    U mag nog steeds niet weten wat de immigratie u kost


    De burger kan op 9 juni dit jaar een stem uitbrengen op meer of minder (of iets er tussenin) immigratie. Helaas weet de kiezer dan nog steeds niet precies wat de immigratie kost. Het inmiddels deels verlaten demissionaire kabinet wilde daarover geen uitsluitsel geven. Hoewel de burger wel geacht wordt voor de kosten van de immigratie op te draaien, moet hij naar de omvang ervan raden. Door de weigering van het kabinet deze kosten te berekenen is er grond voor speculatie ontstaan. Het opinieweekblad Elsevier berekende op eigen houtje de kosten van de immigratie gedurende veertig jaar en kwam uit op ruim 200 miljard euro. De PVV vroeg het economisch onderzoeksbureau Nyfer de immigratiekosten te berekenen. Geert Wilders schijnt, als we Nyfer mogen geloven, te vroeg uit het vaatje getapt te hebben met zijn mededeling dat de immigratie de burger jaarlijks tussen de 6 en 10 miljard kost. De linkse pers springt er meteen op met dat het een verzinsel van Wilders zou zijn. Maar al we afgaan op de door Elsevier berekende kosten dan zou de door Wilders gedane raming niet eens zo absurd zijn. Wetenschappelijk adviseur en hoogleraar economie, en PvdA’er Jan Gijsbert baron Sweder van Wijnbergen noemt Wilders echter een glasharde leugenaar en zegt Hij verzint er maar wat op los.
    meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    08-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevaarlijkste Islamist ter wereld is een Turk en leeft veilig in Amerika
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gevaarlijkste Islamist ter wereld is een Turk en leeft veilig in Amerika


    De verwezenlijking van de ultieme droom van de machtigste Islamist ter wereld: Amerika en Europa onder Islamitische overheersing, komt steeds dichterbij.
     


    De gevaarlijkste Islamitische extremist ter wereld komt niet uit Afghanistan, Pakistan, Soedan of de Palestijnse gebieden, maar uit Turkije. Fethullah Gulen woont in een luxueus, fort-achtig landhuis in de bergen van Pennsylvania, wordt beschermd door een privé legertje van 100 Turkse Moslimstrijders, en leert via zijn over de hele wereld opgezette madrassahs (speciale Islamitische scholen) dat de Moslims geduldig moeten wachten totdat zij sterk genoeg zijn om in zowel Amerika als Europa de macht over te nemen. Zijn 'recept' om dit te bereiken is in zijn thuisland Turkije reeds zeer succesvol gebleken.


    In 1998 ontvluchtte Gulen Turkije om zo te voorkomen dat hij vervolgd zou worden vanwege zijn pogingen om de seculiere Turkse regering omver te werpen en van Turkije een door Islamisten geregeerde staat te maken.
    meer lezen op:
    xandernieuws


    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewakingsbeelden met '˜etnische kenmerken' mag niet

    Bewakingsbeelden met ‘etnische kenmerken’ mag niet

    Noord Afrikaans Uiterlijk DEN HAAG: Beelden van beveiligingscamera’s gebruiken bij een strafzaak tegen straatrovers, inbrekers, winkeldieven, zakkenrollers, geweldplegers, enzovoort? Nee, zegt de Hoge Raad. Dat zou namelijk ‘gevoelige informatie vrijgeven over het ‘ras’ dan wel de etniciteit van de dader(s).

    Hetzelfde gaat op voor het door justitie vorderen van bewijsmateriaal met een foto, zoals de OV chipkaart omdat getuigen via de foto op het bewijsmateriaal, waaruit de etniciteit van de dader(s) zou kunnen blijken, de dader zouden kunnen aanwijzen.
    Meer lezen op:
    contradicerel


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Immigratie kost 6 tot 10 miljard euro per jaar'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Immigratie kost 6 tot 10 miljard euro per jaar'

    woensdag 7 april 2010 07:31

    De migratie van niet-westerse allochtonen naar Nederland kost jaarlijks tussen de zes en tien miljard euro.

    t blijkt uit voorlopige resultaten van het onderzoeksbureau Nyfer, dat in opdracht van de PVV een onderzoek doet naar de kosten van immigratie, meldt De Telegraaf.

    Stop
    Het bureau heeft gekeken naar twintigduizend niet-westerse migranten en heeft op basis daarvan een conservatieve raming. Volgens PVV-leider Geert Wilders ligt het daadwerkelijke bedrag hoger.

    Het partijstandpunt is dat er een immigratiestop uit niet-westerse landen moet komen en de partij ziet dat bevestigd in de cijfers.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechten van de vrouw - ONZE VRIJHEID

    Rechten van de vrouw – ONZE VRIJHEID

    Op 8 maart vierde Internationale Vrouwendag zijn 100e verjaardag. Een reden om feest te vieren? Ja en nee. De emancipatie van de vrouw zal de komende honderd jaar niet zulke vorderingen maken zoals zij dit de vorige eeuw heeft gedaan. Ze zal zich waarschijnlijk veel eerder ”terugontwikkelen”.

    Ayaan Hirsi Ali
    Ayaan Hirsi Ali nauw betrokken bij de oprichting van de Foundation for Freedom, die opkomt voor de rechten van vrouwen in hun strijd tegen de militante islam.


    Politieke vrijheden – het recht om te kiezen en voor een functie in aanmerking te komen, vrijheid van meningsuiting, economische onafhankelijkheid, de toegang tot onderwijs en betaald werk; seksuele vrijheid, het recht van een volwassen vrouw om haar leven zo te leiden zoals zij denkt dat goed is – dat allemaal zijn naar verhouding nieuwe doelen voor westerse vrouwen, die in een adembenemend tempo zijn bereikt.
    meer lezen op:
    lucida

    06-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag op politie Anderlecht maar net voorkomen

    Aanslag op politie Anderlecht maar net voorkomen

    Rellen Anderlecht ANDERLECHT – De politie van Anderlecht is donderdag maar net aan een aanslag ontkomen. Men heeft aanwijzingen gevonden dat een groep ‘jongeren’ pogingen heeft ondernomen om politieagenten in een hinderlaag te lokken en te bestoken met molotovcocktails en benzinebommen.

    Om de agenten in de hinderlaag te lokken maakte de ‘jongeren’ telkens amok. Eerst maakte een anonieme beller de politie attent op een groep jongeren die een elektriciteitskabel kapot maakten waardoor het licht was uitgevallen. Dit, het saboteren van de straatverlichting, was vrijwel zeker onderdeel van de hinderlaag.
    meer lezen op:
    contradicerel


    05-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fawaz verklaart ons de oorlog

    De beruchte Haagse Sheikj Fawaz Jneid hield een toespraak waarin hij het ongelovige Nederland de oorlog aanzegde. Reden: De discussies over hoofddoekjes en Boerka’s, die zouden leiden tot een enorme vluchtelingenstroom van moslims uit Europa. Peter Louter ontrafelde de retoriek van de ophitser. Reageren kan hier.sheik

    Sheikh Fawaz Jneid en de assertieve islam.

    -door Peter Louter-

    Het hoofddoekjesdebat en de in Europa groeiende trend om de boerka en nikaab te verbieden heeft de Haagse sheikh Fawaz Jneid er toe gebracht om al zijn retorische gaven op het onderwerp los te laten en zijn volgelingen een hart onder de riem te steken.
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud burgemeester NY Koch keert zich af van Obama vanwege anti-Israël politiek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oud burgemeester NY Koch keert zich af van Obama vanwege anti-Israël politiek



    Bij steeds meer voormalige voorstanders is Barack Obama inmiddels van zijn voetstuk gevallen.
     
    Ed Koch, voormalig burgemeester van New York en aanvankelijk een grote bondgenoot van Barack Obama -zo riep hij alle Amerikaanse Joden op om op hem te stemmen, wat ze dan ook massaal deden- heeft zich definitief afgekeerd van de Amerikaanse president. 'Obama is bereid Israël kapot te maken, enkel en alleen om de Moslimlanden een plezier te doen,' verklaarde hij zijn ommekeer.


    Koch, een Joodse Democraat, schreef al in augustus 2009 in een column dat hij langzaam zijn 'liefde' voor Obama aan het verliezen was. De recente vernederende behandeling van de Israëlische president Netanyahu door Obama was voor de oud burgemeester de laatste druppel.
    meer lezen:
    xandernieuws

    04-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klachten over de linkse kerk

    Klachten over de linkse kerk

    PROF. DRS. G.B.J. VAN FRIKSCHOTEN - 03 APRIL 2010

    De socialisten in Europa hebben de afgelopen decennia een volkomen verkeerd signaal afgegeven. Door maar belastinggeld beschikbaar te stellen aan voorzieningen voor "moslims" en "integratie" in de vorm van vele subsidies. Voorzieningen die juist koren op de molen van de stringente islam waren. En dan nog vooral gericht op de mannelijke trouble makers om ze koest te houden. Vrouwen uit die bevolkingsgroep hier ten lande kunnen (lach niet) een "fietsdiploma" halen.

    Een volkomen surrealistisch wereldbeeld. Des te achtergesteld de vrouw en de kinderen, des te machtiger de man die salafistische praat in de moskee te horen krijgt. 
    Wie een vrouw als bezit vee in de keuken houdt, wie echt niet anders wil, weet de weg naar Schiphol wel. Geen mededogen mee hebben. En dààr had de staat zich in mogen mengen.
    meer lezen op:
     het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dossier 60 jaar Israël en Nakba: 1948-2008

    Dossier 60 jaar Israël en Nakba: 1948-2008

    (laatste update 2-6-2008)

    Hieronder een lijst van door ons verzamelde artikelen (NL/EN) in verband met het 60-jarig jubileum van Israël. Ter inleiding een stukje over Israël 60 jaar, de media en de opinie in Nederland en de Nakba.

    Logo Israel at 60

    Logo van Israëls 60-jarig jubileum
    meer lezen op:
    IMO blog


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschap wil niet weten wat immigratie kost

    Wetenschap wil niet weten wat immigratie kost

    AMSTERDAM -  De Nederlandse wetenschap wil niet weten wat de immigratie kost. Dat concludeert onderzoeker Jan van de Beek van de Universiteit van Amsterdam in een proefschrift dat hij onlangs verdedigde. Niet iedereen is blij met zijn bevindingen.
    Onderzoeker Jan van de Beek.

    "Bent u soms extreem rechts?" Die vraag werd Jan van de Beek gesteld door een van zijn collega's na afloop van een presentatie. Zijn onderzoek raakte kennelijk een gevoelig punt, want het overkwam hem meerdere malen dat hij voor nazi of fascist werd uitgemaakt. Zo staat te lezen in een uitgebreid artikel van de hand van Michel Hoebink op de website van Radio Nederland Wereldomroep.

    Bij het voorbereiden van zijn afstudeerscriptie over asielbeleid in 1999 kwam Van de Beek er achter dat er in Nederland nauwelijks economische gegevens over migratie beschikbaar waren. Dat was vreemd, want Nederland is sinds de jaren zestig een immigratieland bij uitstek
    meer lezen op:
    de telegraaf


    03-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gretta Duisenberg: Israel heeft geen bestaansrecht

    Gretta Duisenberg: Israel heeft geen bestaansrecht

    Na te lezen op SDB, hier, waar ook nog melding wordt gemaakt van het feit dat dit “de integrale tekst van haar toespraak” is. Dit keer kan ze dus niet claimen dat iemand haar niet correct geinterpreteerd heeft.
    Wat zegt Gretta zoal?
    “Op deze Dag van het Land, in het 63ste jaar sinds jullie land je ontstolen werd” – De oplettende en rekenkundig begaafde lezer zal concluderen dat Gretta refereert aan 1947. Niets grenzen van ‘67 dus en we zien even later nog waar dit toe leidt.
    “Toen ik nog een heel jong meisje was, bestond er nog geen land met de naam Israël. Op de landkaart van mijn school (uit 1951) werd het gebied nog steeds aangeduid als Palestina zoals het al eeuwen genoemd werd.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek: Nederland wíl niet weten wat immigratie kost

    Onderzoek: Nederland wíl niet weten wat immigratie kost
    Jan van de Beek tijdens zijn promotie 

    Gepubliceerd : 2 april 2010 - 11:28 am | door Michel Hoebink (foto: Michel Hoebink)
    De Nederlandse wetenschap wil niet weten wat de immigratie kost. Dat concludeert onderzoeker Jan van de Beek van de Universiteit van Amsterdam in een proefschrift dat hij onlangs verdedigde. Niet iedereen is blij met zijn bevindingen.
     
    "Bent u soms extreem rechts?" Die vraag werd Jan van de Beek gesteld door een van zijn collega's na afloop van een presentatie. Zijn onderzoek raakte kennelijk een gevoelig punt, want het overkwam hem meerdere malen dat hij voor nazi of fascist werd uitgemaakt.
     
    Bij het voorbereiden van zijn afstudeerscriptie over asielbeleid in 1999 kwam Van de Beek er achter dat er in Nederland nauwelijks economische gegevens over migratie beschikbaar waren. Dat was vreemd, want Nederland is sinds de jaren zestig een immigratieland bij uitstek. Hij besloot in een promotieonderzoek uit te gaan zoeken waarom dat zo was.
    meer lezen op:
    RNW.nl

    02-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders: Hoofddoekjesverbod is geen breekpunt

    Wilders: Hoofddoekjesverbod is geen breekpunt

    DEN HAAG - Met de PVV valt best nog te praten over het hoofddoekjesverbod voor gemeentelijke en gesubsidieerde instellingen. ''Het is voor ons een belangrijk punt, maar geen breekpunt'', stelde partijleider Geert Wilders vrijdag.
    Tijdens de moeizame collegeonderhandelingen in Den Haag en Almere is volgens hem het beeld ontstaan dat de PVV niet wil regeren en dat de partij haar bestuurlijke verantwoordelijkheid ontloopt door koste wat het kost vast te houden aan het hoofddoekjesverbod. ''Ik wil heel graag dat dat beeld verdwijnt, want het is echt niet waar. We willen besturen, landelijk maar ook in Almere. Ik heb maar één breekpunt genoemd: de AOW
    meer lezen in  de:
    Ad


    01-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische moslims smoren Benno Barnard

    Belgische moslims smoren Benno Barnard

    JOOST NIEMöLLER - 01 APRIL 2010

    Benno Barnard wilde in rustige, academische ambiance een lezing houden over de islam. Maar hij werd de mond gesnoerd door een bende schreeuwende, met de vuist zwaaiende Belgische moslims. Lezing gecanceld. Weer een islamdoel bereikt: Smoor het vrije woord in het Westen.

     


    Benno Barnard, de zachtaardige Nederlandse dichter en schrijver die in België woont, heeft een mening over de islam. Ja, een kritische mening.

    Hij vindt bijvoorbeeld er bijvoorbeeld dit van:

    “Intussen geloof ik helemaal niet dat ‘de drie monotheïstische godsdiensten’ zoveel gemeen hebben, zoals allerlei ontwikkelde mensen op vergoelijkende toon beweren. Volgens mij hebben ze niet eens het monotheïsme gemeen. De islam is in zijn essentie een versluierde, monotheïstische vorm van polytheïsme. De mohammedaanse godheid intervenieert namelijk permanent, precies zoals de heidense goden dat plachten te doen, in plaats van de mens met een vrije wil uit te rusten.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam wil Europa

    De islam wil Europa

    31 Mrt 2010 | Door Max | Category: Max

    islam-dominateEuropa wordt steeds meer een provincie van de islam, een kolonie van de islam.In de afgelopen vijftig jaar is de islam na het christendom de op een na grootste religie geworden in Europa.
    Tijdens de oliecrisis in 1973 verkondigde de Arabische leden van de organisatie van olie exporterende landen (OPEC), dat de OPEC op grond van de lopende Jom Kipoeroorlog tussen Israël en zijn Arabische buurlanden Egypte en Syrië geen olie meer zouden leveren aan westerse landen die Israël zouden steunen.

    De plotselinge stijging van de olieprijs had duurzame gevolgen. Zij gaf niet alleen een enorme invloed aan landen zoals Saoedi-Arabië, die het voor de Saoedi's mogelijk maakte om een wereldwijde opkomst van de islam te financieren, ze had ook invloed op het westen, vooral op Europa.Tijdens een persconferentie op 27 november 1967 verklaarde Charles de Gaulle openlijk dat de Franse samenwerking met de Arabische wereld "de fundamentele basis van onze buitenlandse politiek is geworden".
    meer lezen op:
    amsterdampost


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël een expansionistische staat?

    Ach, Israël is gewoon een expansionistische staat. Maarten Van Rossem liet het zich onlangs weer ontvallen bij een van zijn tv praatjes voor de vaak. De man schijnt historicus zijn. Martien Pennings zag genoeg reden om nu eens de feiten over Israël en de op haar vernietiging beluste Arabische landen eromheen, op te schrijven zoals ze zijn. Een zeer uitvoerig en complex verhaal, het kan niet anders. Voor wie de feiten eens op een rij wil hebben. Uitprinten en bewaren! Reageren kan hier.moz-screenshot-30

    Is Maarten van Rossem gewoon een antisemiet?

    -door Martien Pennings-

    De historische en actuele leugens die constant het nieuws over “Israël  en de Palestijnen” doordrenken, zijn zó pervers, zó smerig, zó walgelijk dat althans mijn verstand erbij stil staat. Wij worden tegenwoordig gevraagd om globale migratie als een groot multicultureel goed te zien, maar als het over Israël gaat, dan geldt dat ineens niet meer. Terwijl de moderne migratie naar het Westen door sommige mensen toch als problematisch wordt ervaren, schijnt het moorddadige geweld waarmee de Joodse migratie naar Palestina indertijd door een lokale “elite” werd beantwoord, wel okay te zijn. In de ogen van mensen die “multicultuur” voor het Westen prachtig vinden, ja moreel verplicht, hoeven ook anno nu de vertegenwoordigers van Hamas of Hezbollah, net zoals voordien die van de PLO, helemaal niet  “multicultureel”  te zijn, maar mogen zelfs vrijelijk racistische en genocidale taal uitslaan.
    meer lezen op:
    joost niemoller


    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Liga: Nooit erkenning van Israël, ook niet bij vredesverdrag
    Arabische Liga: Nooit erkenning van Israël, ook niet bij vredesverdrag
    Arabieren weigeren tevens genocide in Darfur te erkennen

      
    De Libische leider Muammar Gadaffi was afgelopen weekend gastheer van de Arabische Liga, die opnieuw stelde dat er een einde moet komen aan het bestaan van de staat Israël.
     
    De Arabische Liga heeft tijdens haar 22e conferentie in Libië besloten haar standpunten niet te wijzigen, en bevestigd dat Israël onder geen enkele voorwaarde mag worden erkend, ook niet als de regering in Jeruzalem aan alle internationale eisen tegemoet zal komen en er een vredesverdrag wordt gesloten. Hoofddoel is nog steeds de 'bevrijding' van héél Palestina en de vernietiging van de Joodse staat.


    De conferentie concentreerde zich met name op de status van Jeruzalem, die door de Liga als een 'Arabische stad' wordt beschouwd. 'Oost Jeruzalem is een integraal onderdeel van de bezette Palestijnse gebieden van 1967.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse moslimextremist Anjem Choudary bedreigt België
    Britse moslimextremist Anjem Choudary bedreigt België

    "Ik roep alle moslims in België op om Koning Albert II en Premier Yves Leterme af te zetten."
    "We zullen onze broeders van Sharia4belgium steunen bij de oprichting van een shariastaat in België."
    "Desnoods sturen we extra manschappen naar België om een shariastaat af te dwingen."

    Anjem Choudary, Britse moslimextremist en leider van de verboden organisaties Islam4UK en Al Muhajiroun

              

    Anjem Choudary, een beruchte Britse moslimextremist van Pakistaanse afkomst, werpt zich in een schokkende videoboodschap op als de onbetwistbare leider van 'Sharia4belgium'. Enkele weken geleden lieten onze onbekwame veiligheidsdiensten en politici deze fundamentalist België binnen. Het resultaat hiervan is de onlangs opgerichte groepering 'Sharia4belgium', een initiatief van enkele Antwerpse 'hard-line' islamisten. Een moedige journalist van De Standaard / Nieuwsblad kon enige tijd geleden de woordvoerder van de shariabeweging, Abu Imran, interviewen.
    meer lezen op:
    People Against Islam



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!