Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    clogie
    blog.seniorennet.be/clogie
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland Moslimgidsland

    Nederland Moslimgidsland

    De AIVD publiceerde gisteren haar jaarverslag 2009. Eén van de zaken die daarin besproken worden is het fenomeen Radicalisering. De AIVD schrijft daar het volgende over:

    De AIVD verricht onderzoek naar radicaliseringtendensen in Nederland. Binnen dit onderzoek is aandacht voor radicale en ultraorthodoxe islamitische bewegingen die in potentie een bedreiging vormen voor de Nederlandse democratische rechtsorde. Hierbij moet gedacht worden aan niet-gewelddadige bewegingen, die door hun boodschap, bereik en activiteiten op termijn kunnen bijdragen aan het ontstaan van maatschappelijke polarisatie, onverdraagzaam
    isolationisme en anti-integratieve tendensen.
    Daarnaast wordt onderzocht of deze bewegingen een voedingsbodem kunnen vormen voor extremisme en jihadisme.
    meer lezen op:
    de dagelijksestandaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'echte' islam

    De ”echte” islam

    E.J. BRON - 21 APRIL 2010

    Allerlei soorten islamisten proberen de islam als een gematigd, vredelievend geloof aan de domme, westerse niet-moslims te verkopen. Maar er bestaat maar één islam, die het leven van Mohammed en de geboden van de Koran openbaart en er zit niets vredelievend of gematigd in. Deze slimme truc van de taqiyya-tactici moet blootgelegd worden wanneer we de islam effectief willen bestrijden…

    Op dit moment kan men wereldwijd een groeiende tegenbeweging tegen de islam waarnemen. Het slagveld is over het algemeen het internet (www). Websites zoals ”Faithfreedom.org”, ”Islam Watch” en ”Jihad Watch” hebben zich als fantastische platforms bewezen voor liberalen, anti-islamisten en ex-moslims om hun overtuiging over de islam weer te geven. Ook heeft een handvol mensen zoals Ibn Warraq, Wafa Sultan, Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali en Robert Spencer gebruik gemaakt van de internationale media om hun zeer kritische overtuigingen over de islam tot uitdrukking te brengen. Maar ongetwijfeld moet het internet als beste platform worden beschouwd.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    21-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Broederschap naar congres in Amsterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moslim Broederschap naar congres in Amsterdam

    woensdag 21 april 2010 07:47

    Volgende maand wordt er in Amsterdam een congres gehouden over de toekomst van de islam in Nederland. Een van de deelnemende organisaties is de International Support Organisation, een club die gelieerd is aan de radicale Moslim Broederschap.

    Dat meldt De Telegraaf.

    Het doel van de conferentie 'Islam in Holland, mediteren over de huidige en toekomstige horizonten' is om misverstanden over moslims uit de wereld te helpen. De conferentie wordt van 28 tot 30 mei gehouden.

    Moslim Broederschap
    Een van de deelnemende organisaties is de International Support Organisation, een dochterorganisatie van de International Union of Muslim Scholars (vertaald met Google Translate) , oftewel de Moslim Broederschap. Dit is een organisatie die geleid wordt door de radicale sjeik Yusuf al-Qaradawi uit Qatar.
    Meer lezen op:
    elsevier


    20-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veiligheid Tuig beheerst openbare ruimte

    Nederland buigt zich een hernia

    Door: Remco Tomesen
    Gepubliceerd: gisteren 22:36
    Update: vandaag 06:57


    Niet meer pinnen na 23.00 uur . Vermijd een gevaarlijke fietsroute. Burgemeesters en politie buigen voor het tuig. En dat is helemaal fout.


    Twee mensen zijn beroofd bij een pinautomaat in Vlissingen, en de politie adviseerde vorige week om ’s avonds in heel Zeeland niet in je eentje te pinnen bij afgelegen pinautomaten.
    Meer lezen op:
    de pers


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de islam is het probleem
    Niet de islam is het probleem

    ENCINA NAVAN - 13 APRIL 2010

    Het westen gaat door een crisis omdat het ideologie belangrijker vindt dan de werkelijkheid.

    De Hoge Raad heeft uitgesproken dat vrouwen in de SGP moeten kunnen deelnemen aan alle processen in de partij (verslag uitspraak), dus ook verkiesbaar moeten kunnen zijn. De handelwijze van de SGP is namelijk in strijd met het VN-Vrouwenverdrag, dat op zijn beurt een uitwerking is van de Universele Rechten van de Mens. De Hoge Raad heeft verklaard dat dit Vrouwenverdrag ook in Nederland ‘rechtstreekse werking’ heeft, hetgeen concreet betekent dat de SGP niet meer expliciet vrouwen mag verbieden zich verkiesbaar te stellen.

    Amanda Kluveld vraagt zich terecht af tot welke toestanden deze interpretatie gaat leiden (artikel).
    De opvatting van de SGP is gebaseerd op de tekst van de 1ste brief van Timoteus 2: 11 en 12, waarin staat dat vrouwen geen leiding mogen geven aan mannen.
    Hierbij vraag ik me in de eerste plaats af in hoeverre politici daadwerkelijk ‘leiding geven’. Meestal reageren ze op wat in de krant staat en maken ze daar een verhaaltje bij.
    meer lezen op:
    pim-fortuyn.nl

    19-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York Times onthult memo: VS doet niets om nucleair Iran te stoppen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    New York Times onthult memo: VS doet niets om nucleair Iran te stoppen
    Ahmadinejad: Succes Obama hangt af van onze hulp


    Ahmadinejad beseft heel goed dat hij president Obama volledig in z'n zak heeft zitten.
     
    In de zondageditie van de New York Times wordt vandaag een geheime memo van de Amerikaanse minister van Defensie Robert Gates onthuld, waaruit blijkt dat het Witte Huis, in tegenstelling tot alle stoere taal van president Obama, in werkelijkheid helemaal niets zal doen om een nucleair bewapend Iran te voorkomen.

    De memo bevestigt wat Israëlische militaire analisten al meer dan een jaar beweren, namelijk dat de Amerikaanse beloftes aan de huidige én eerdere Israëlische leiders dat de VS alles zal doen om te zorgen dat Iran geen kernwapens verkrijgt en daarmee de bijna dagelijks herhaalde dreigementen om Israël van de kaart te vegen kan uitvoeren, loze en holle woorden zijn.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    18-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het opheffingsprincipe in de Koran

    Het opheffingsprincipe in de Koran


    De truc achter de schijnbare tegenstrijdigheid van de Koran en waarom de radicale moslims altijd gelijk hebben

    Als geen enkel ander heilig boek onder de wereldreligies bevat de Koran vele tegenstrijdige uitspraken. Wat op de ene plaats verboden is, wordt op een andere plaats nadrukkelijk verlangd – en omgekeerd. Maar de tegenstrijdigheid van de Koran is slechts een schijnbare. Die lost plotseling op, wanneer men het zorgvuldig bewaarde geheim heeft herkend dat zich achter de architectuur van de Koran verborgen houdt. Want de soera’s in de Koran zijn namelijk niet chronologisch, maar op lengte gesorteerd – en de jongere soera’s (uit de gewelddadige late fase van Mohammed in Medina) doen de oudere uit de in vergelijking nog vreedzame periode in Mekka teniet. Dit geheim wordt echter door islamitische geleerden als een graal beschermd – en alleen bij speciale gelegenheden geventileerd.
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk een echte Nazi

    eindelijk een echte Nazi

    DUNS OURAY - 17 APRIL 2010

    Je zou denken dat alle na-oorlogse verzetshelden als een bok op de haverkist zitten.

    Willem Aantjes heeft óók een mening. Weliswaar een wat verwarde mening, maar toch: de boodschap is anti-PVV. En dus ruim baan voor Aantjes in de media!

    Trouw en de NOS noemen Aantjes "een CDA-prominent", Joop weet dat Aantjes "voormalig fractievoorzitter van het CDA" is. Maar níémand meldt dat Aantjes een Nazi is.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    16-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Kinderen terroriseren buurt

    Door Tjerk de Vries
    AMSTERDAM -  Enkele net verhuisde Marokkaanse probleemgezinnen in Overtoomse Veld bezorgen hun nieuwe buren enorme overlast. Vooral de kinderen bespugen bewoners, plegen vernielingen en stoppen uitwerpselen in brievenbussen.
    Het gaat om families die eerder in de oudbouw van de wijk woonden, maar vanwege de sloop van hun huizen terecht zijn gekomen in nieuwe woningen langs de Postjesweg en in de flats Jatopa en 155 x Thuis. Stadsdeelvoorzitter Ineke Ketelaar pikt de acties, van voornamelijk de jeugdige gezinsleden, niet langer.
    meer lezen op:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henk Hofland is het zat

    Henk Hofland is het zat


    Zo nu en dan snuffelen in de pers doet je soms op iets stuitends stuiten. Zo vond ik in het NRC-Handelsblad van 10 maart een schriftuur van de hand van de godheid van de journalistiek, Henk Hofland. Ondanks het advies van één van zijn jeugdige collega’s heeft deze journalistieke mummie zijn podium bij die krant toch maar weer eens bestegen. En het valt haast niet te raden waarover het gaat: Wilders en diens PVV. Henk Hofland heeft zich met zijn oververmoeide drankogen op weblogs gestort waar het PVV-schuim zich kennelijk schijnt op te houden. En zie hier het gevolg: Wilders heeft het politieke kapitaal ontdekt dat in de lust van de wrok schuilt. Dat valt te lezen op veel blogs. De rubriek Nu.Jij van de internetkrant Nu.nl – een goed nieuwsmedium – heeft een overvloed aan verontwaardigde tot schuimbekkende reacties op praktisch alles wat daar gemeld wordt
    meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    15-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld in Brussel escaleert

    Geweld in Brussel escaleert

    E.J. BRON - 14 APRIL 2010

    Over de alle perken te buiten gaande criminaliteit en het migrantengeweld in diverse stadsdelen van de Belgische Europese centrale Brussel werd al vaker bericht. Enkele stadsdelen van de ”hoofdstad van Europa” zijn al oncontroleerbaar geworden. Datzelfde overkomt op dit moment de Europese wijk.

    De Duitse politievakbond (DPolG) heeft pas kortgeleden gewaarschuwd voor chaotische toestanden in migrantenwijken. Ook Udo Ulfkotte heeft exact deze ontwikkeling in zijn actuele boek ”Vorsicht Bürgerkrieg” zeer doeltreffend beschreven.

     

    De ”Financial Times” bericht:

     

    De Europese hoofdstad staat in brand: binnen 24 uur sterven bij meerdere schietpartijen op straat drie mensen, twee anderen verkeren nog in levensgevaar. ”Oproerkraaiers” leveren slag met de politie – de eerste burgers oefenen zelfjustitie uit.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    14-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksescheiding bij Multicultureel voetbaltoernooi

    Seksescheiding bij Multicultureel voetbaltoernooi

    MCI Cup 2010 1GORINCHEM – Lekker een potje voetballen of voetbal kijken in Gorinchem? Dat kan als u een (islamitische) man bent. Vrouwen worden geacht de wedstrijd via het internet te volgen terwijl de mannen de wedstrijd live kunnen aanschouwen en verwend worden met lekkere hapjes en drankjes.

    Het toernooi dat gespeeld zal worden op 18 april aanstaande  wordt georganiseerd door Multi Cultureel Initiatief Gorinchem (MCI). Mannen uit alle (islamitische) culturen zijn welkom, behalve vrouwen. Die mogen overigens wel de hapjes bereiden, maar dan wel thuis in de keuken, waar ze immers thuishoren volgens de profeet.

    meer lezen op:
    contradicerel


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste export dubbele kinderbijslag Egypte onterecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meeste export dubbele kinderbijslag Egypte onterecht

    dinsdag 13 april 2010 21:41

    De meeste ouders die dubbele kinderbijslag aanvragen voor hun kinderen die in Egypte verblijven, hebben dit onrechtmatig gedaan. De Sociale Verzekeringsbank (SVB) deed onderzoek bij 108 gevallen, omdat bleek dat Egyptische ouders relatief vaak dubbele kinderbijslag aanvragen. In 78 gevallen was er sprake van onregelmatigheden.

    Dat schreven demissionair ministers Piet Hein Donner (Sociale Zaken, CDA) en André Rouvoet (Jeugd en Gezin, ChristenUnie) vandaag in een brief aan de Tweede Kamer. Donner noemde de uitslag verontrustend en onacceptabel.

    Dubbele bijslag
    Als de kinderen niet thuis wonen kunnen ouders
    dubbele kinderbijslag krijgen. Dit bleek relatief vaak voor kinderen in Egypte te worden aangevraagd, waarna de SVB besloot onderzoek te doen
    meer lezen op:
    elsevier

     


    12-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbeth v. Tongeren kandidaat Groenlinx.

    Liesbeth v. Tongeren kandidaat Groenlinx.

    By boilingpoints

    Landgenoten, Vlamingen,

    Allereerst een dikke AaRgH! Liesbeth van Tongeren. Inmiddels voormalig directeur van Greenpeace en nu kandidaat-kamerlid voor Groenlinx.
    Opgepast, waarde lezers, dit is een doordrammertje pur sang. Deze CO2-believer verdedigde de axie van Greenpeace toen deze club activisten rotsblokken in zee wierp, zodat hardwerkende vissers gehinderd werden in hun werkzaamheden. Dat het daarbij goed mogelijk was dat de vissersboten wel es konden kapseizen, was even niet aan de orde. Een paar haringen waren belangrijker. Een prima kandidaat voor Groenlinx dus.
    Van Tongeren verdiende als directeur van Greenpeace € 101.465,– per jaar.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse spion: Toenaderingspolitiek VS zal juist leiden tot oorlog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Iraanse spion: Toenaderingspolitiek VS zal juist leiden tot oorlog
    'Enige manier om kernoorlog te voorkomen is onmiddellijke aanval op Iran' - Amerika levert wapens aan Libanon ondanks alliantie met Hezbollah

    De Iraanse Revolutionaire Garde wordt -net als president Ahmadinejad- volledig gecontroleerd door de geestelijke machthebbers, waar Ayatollah Khamenei (links onder) het hoofd van is.
     
    De Iraniër Raza Kahlil (pseudoniem) onthult in zijn boek 'A Time to Betray' (Een tijd om te verraden) dat hij jarenlang spion voor de CIA is geweest en schrijft dat de toenaderingspolitiek van de huidige regering Obama juist zal leiden tot de oorlog die de VS probeert te voorkomen. 'De enige manier om een mogelijke kernoorlog te voorkomen is door Iran nú aan te vallen.'

    Nadat hij gedesillusioneerd raakte door de Islamitische Revolutie van 1979 begon Kahlil voor Amerika te spioneren. In een interview met de website Daily Beast voorspelt Kahlil dat als Iran inderdaad in het bezit komt van kernwapens -en daar begint het steeds meer op te lijken- 'het Iraanse volk een zeer, zeer zware prijs zal moeten betalen en we enorme verwoestingen in Iran zullen gaan meemaken.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik stem links

    Ik stem links ...

    H. NUMAN - 11 APRIL 2010

    want ik vind dat:

    • het zo prima gaat. Met Job Cohen en zijn Josti Band
      komen we er wel!
    • Ella Vogelaar een plaats in het kabinet verdient
    • criminaliteit niet aangepakt hoeft te worden
    • goede zorg voor onze ouderen niet belangrijk is
    • onze cultuur minderwaardig is. We hebben helemaal
      geen cultuur!
    • alle kinderen verplicht naar een multicultureel correcte school behoren te gaan
    • marokkaanse straatterreur moet kunnen
    • de top zich mag blijven verrijken
      veel meer lezen op:
      het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdredacteur Gelderlander zegt sorry tegen bedreiger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoofdredacteur Gelderlander zegt sorry tegen bedreiger

    maandag 12 april 2010 12:12

    De hoofdredacteur van regionale krant De Gelderland heeft in een brief zijn excuses aangeboden aan de 18-jarige broer van een van de twee jongens die in Nijmegen een 50-jarige man dood hebben gereden met een gestolen scooter. De man bedreigde journalisten van de krant die een interview met zijn familie wilde plaatsen.


    In de brief brengt de hoofdredacteur, Kees Pijnappels, zijn spijt tot uitdrukking over het feit dat de bedreiger zo lang in voorarrest had gezeten. Dat zou nooit zijn bedoeling zijn geweest van de aangifte.
    De broer bedreigde journalisten van de Gelderlander die een interview wilde plaatsen met zijn moeder en zus. De broer eiste dat de krant het interview niet zou publiceren en dreigde met de dood. 

    Excuusbrief
    John Lucas, Hoofdofficier van de politie in Arnhem laakt in een ingezonden brief de houding van de hoofdredacteur van De Gelderlander.
    meer lezen op:
    elsevier


    10-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOETEN WE BANG ZIJN OM ONZE WAARDEN OP TE DRINGEN?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MOETEN WE BANG ZIJN OM ONZE WAARDEN OP TE DRINGEN? 

    'Waarom durven wij niet opkomen voor wat eigenlijk essentieel is: respect voor de wetten en de waarden van het land waarin wij leven?'

    Ik woon vlakbij een buurt in Vorst, van de Merodestraat tot het Zuidstation,
    die je zelfs met de meest multiculturele vooringenomenheid niet anders dan als een getto kunt omschrijven.
    Mijn dochter heeft het al lang opgegeven om in die wijk te gaan. Daarvoor is ze net iets te vaak uitgescholden voor veel onfraais. Ik fiets er elke dag
    door en beleef steeds een ander avontuur. Dubbelgeparkeerde auto's,
    bestuurders die een kruispunt blokkeren om met elkaar te praten,
    rondhangende jongeren die je bekijken alsof je op hun privédomein komt.

    Probeer vooral niets te zeggen als je weer eens bijna omver gereden wordt: de laatste keer dat ik dit toch deed, werd ik de huid vol gescholden door een omstaander van geen zestien jaar, die zijn beledigende tirade afsloot met een boodschap die ik niet vertaal: 'Nique ta mère.' Dat was minder erg dan de vorige keer, toen een andere jonge Maghrebijnse chauffeur zich door mijn gedrag beledigd voelde: ik had het aangedurfd mijn voorrang te nemen. Zijn eer was dusdanig gekrenkt dat hij dit blijkbaar enkel kon rechtzetten door me in het gezicht te spuwen...
    meer lezen op:
    Tref.Europa


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Gesel van de Islam.
    Door Jeno Sedók

    Toen de islam in de zevende eeuw zo snel oprukte in het christelijk oost Romeinse rijk, sprak
    men van de gesel van de islam. God zou de afgedwaalde Syrische christenen straffen door
    middel van de islam. De laatste tijd horen we dezelfde geluiden, maar nu in eigen land.
    Gebruikt God de islam misschien om het eens
    christelijke, maar afvallige, Europa te straffen?
    Hieronder twee scenario's van hoe het met Europa en met Nederland in het bijzonder, zou
    kunnen gaan onder invloed van de oprukkende islam.

    Het eerste scenario loopt uit op vervolging door fundamentalistische islam: christenen worden
    dhimmi's in een moslimstaat, tweederangsburgers met weinig rechten, zoals in landen als Iran,
    Egypte of Saoedi-Arabië.
    Het tweede scenario loopt ook uit op vervolging, maar door een seculiere overheid, al is de islam
    wel de aanleiding. Hierover maken slechts weinig mensen in Nederland zich zorgen. Velen
    hebben juist hun hoop op de secularisatie gesteld, omdat die de scherpe kantjes van het
    fundamentalisme af zou halen.

    meer lezen op:
     geweta

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte genocide blijft buiten beeld

    Wat zijn we toch selectief in onze verontwaardiging over het onrecht in de wereld. Als het over het lot van de Palestijnen gaat, klinkt meteen de roep over vermeende genocide. Maar de lukrake genocide op 100 miljoen vrouwen buiten het Westen, de slavenhandel door Arabieren, de massamoord in Darfur, hier en nu… het blijft allemaal buiten beeld. Omdat we het Westen, onszelf, er niet de schuld van kunnen geven, weet Caroline. Reageren kan hier.

    6a00d83451b05569e20120a6bbe4c7970b-900wi

    Genocide en slavernij

    -door Caroline-

    Wat hebben we toch veel buitenland, niet? Ja buurvrouw, zegt u dat wel. We hebben zelfs veel buitenland in het binnenland, dus geen wonder dat we nauwelijks de moeite nog nemen om over de grenzen te kijken, en een genocide ontsnapt dan al snel aan de aandacht natuurlijk. Maar zo af en toe, dan denk ik er toch aan, aan de genocides van onze tijd. Aan de wereldwijde genocide op vrouwen natuurlijk, die vaak al in de baarmoeder wordt gepleegd of kort erna, en die als resultaat heeft dat er ongeveer 100 miljoen vrouwen niet zijn die er op basis van gebruikelijke geboortecijfers wel hadden moeten zijn
    meer lezen op:
    joost niemoller




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!