Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bluescreations
    blog.seniorennet.be/bluescr
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw cordon sanitaire om PVV tekent zich af

    Nieuw cordon sanitaire om PVV tekent zich af


    Uit enquêteonderzoek blijkt dat een overgrote meerderheid van de Nederlandse burgers niets ziet in een cordon sanitaire rondom de PVV. Het CDA nam een paar maanden geleden ook expliciet afstand van het plan om samenwerking met de PVV in een toekomstige coalitie bij voorbaat uit te sluiten. Dat plan was afkomstig uit de koker van de PvdA en werd al gauw omarmd door partijen als D66, GroenLinks, de SP en de ChristenUnie. Inmiddels weten we wat de uitlatingen van het CDA destijds waard waren. Enkele dagen geleden heeft de lijsttrekker van deze partij, Jan Peter Balkenende, een kabinet met de PVV namelijk op de valreep alsnog uitgesloten. Dit gebeurde nadat de oud-CDA-politici Van Agt en Aantjes al eerder in verkapte termen hadden opgeroepen tot een cordon sanitaire. En dan was er nog Maxime Verhagen die eergisteren desgevraagd bevestigde dat hij de PVV niet ziet zitten
    meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    06-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Na Turkije wil ook Iran marine inzetten om Gazablokkade te doorbreken
    Erdogan stuurt Turkse troepen naar Cyprus - 'Actie Israël was Turks 9/11' - VS en Frankrijk voorkwamen afgelopen week ternauwernood Turkse militaire actie tegen Israël

    De opvarenden van de Rachel Corrie boden geen verzet, waardoor het schip op vreedzame wijze overgenomen kon worden. Desondanks willen Turkije en Iran marineschepen gaan inzetten om de volstrekt legale Gazablokkade te doorbreken.
     
    Nadat Turkije afgelopen week zinspeelde op het inzetten van gevechtsvliegtuigen en marineschepen om toekomstige 'hulp'konvooien naar de door de Palestijnse terreurorganisatie beheerste Gazastrook te beschermen tegen Israëlisch ingrijpen, heeft ook Iran verklaard dat het bereid is om oorlogsschepen in te zetten om de blokkade van de Gazastrook te doorbreken. Volgens welingelichte bronnen in Washington en Parijs hebben Amerika en Frankrijk maar nét weten te voorkomen dat Turkije al in de afgelopen week militaire actie ondernam tegen Israël.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik stem Wilders!

    Ik stem Wilders!

    05 Jun 2010 | Door Max | Category: Aktueel

    wilders6Ik stem Wilders! Wilders is de enige die nog gezonde hersens heeft. Deze man heeft de moed om dingen bij de naam te noemen en biedt dagelijks het hoofd aan de meest afschuwelijke bedreigingen. Al die anderen hebben de laatste 40 jaar van een goed land een hel gemaakt. Heeft u ook meer dan genoeg van de steekpartijen op scholen, van de aanvallen op agenten en ambulance-personeel, van het tuig dat onze steden, wijken en dorpen onveilig maakt?

    In Amsterdam steeg het afgelopen jaar het aantal gevallen van moord en doodslag met meer dan 70 procent. Nee, mensen het ligt niet aan uw oren, u hoort het goed: meer dan ze-ven-tig procent.
    We raken Nederland kwijt. Kwijt aan het Marokkaanse tuig dat scheldend, spugend en onschuldige mensen in elkaar rammend door het leven gaat. Dat de schoolpleinen en straten onveilig maakt. Dat de middelvinger opsteekt naar rouwstoeten, ambulancepersoneel bedreigt en mishandelt, homo’s in elkaar ramt, vrouwen voor ‘hoer’ uitscheldt.
    Ze accepteren maar al te graag onze uitkeringen, onze huizen, onze dokters. Maar niet onze normen en waarden. Mensen uit de steden moeten verhuizen of worden weggejaagd door moslims, nou dat is verschrikkelijk dat je als Nederlander moet verdwijnen
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    05-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Erdogan mogelijk zelf op volgende Gazaschip, ontkent dat Hamas terreurgroep is
    Pro-Hamas activisten verwerpen overeenkomst Israël en Ierland - Turkse generaals maken plannen voor met geweld doorbreken van Gazablokkade

      
    'Allah is groot!' schreeuwende demonstranten spreken in Istanbul hun steun uit (3) voor de als 'liefdadigheidsinstelling' vermomde Turks-Islamitische terreurorganisatie IHH, die rechtstreeks gefinancierd wordt door premier Erdogan en verantwoordelijk is voor de confrontaties met de Israëlische marine afgelopen week.
     
    De Turkse premier Erdogan raakt de afgelopen dagen steeds vaker buiten zinnen van woede, zeker nadat Israëlische commando's vandaag opnieuw een schip vol met pro-Hamas supporters enterden. De overname van de onder Ierse vlag varende Rachel Corrie, zo'n 45 kilometer buiten de kust van Gaza, verliep zonder geweld. Desondanks verklaarden Turkse bronnen dat Erdogan overweegt om hoogstpersoonlijk mee te varen op het volgende schip richting Gaza, in de verwachting dat Israël hem niet zal durven stoppen.

    meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas en de overval op het zomerkamp

    Hamas en de overval op het zomerkamp

    05 Jun 2010 | Door E.J.Bron | Category: Featured

    Zomerkamp-VN-in-GazaAchter de overval op een vakantiekamp voor kinderen van de hulporganisatie van de Verenigde Naties (UNRWA) op 24 mei in de Gazastrook zit waarschijnlijk Hamas. Met succes doet deze terreurorganisatie haar best om een volledige gelijkschakeling en onbeperkte heerschappij in de Gazastrook te krijgen.

    Het vakantiekamp van de UNRWA werd overvallen door 20 gewapende en gemaskerde overvallers, tot op de fundamenten afgebrand en volledig verwoest. Bij de met militaire zorgvuldigheid georganiseerde aanval vernietigden de daders ook de watertanks, de hekken rondom het kamp, de speelplaatsen, de gebouweninrichting en de spelletjes van de kinderen. Ze lieten een flyer achter met de eis aan de hulporganisatie om haar activiteiten in de Gazastrook te beëindigen en niet langer ”de moraal van de kinderen te verwoesten”.
    meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de problemen met de islam nu opeens opgelost?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zijn de problemen met de islam nu opeens opgelost?

    vrijdag 4 juni 2010 11:00

    Gaan deze verkiezingen alleen maar over de economie? Anders gezegd: moeten deze verkiezingen alleen maar over de economie gaan? Journalisten en politici wekken namelijk de indruk dat deze verkiezingen slechts om de economische vraagstukken gaan. .............

    Mandaat
    Natuurlijk gaat het nu in de eerste plaats om de economie, om de besluiten die het kabinet Balkenende IV niet durfde te nemen. Terecht willen de politici juist nu over een duidelijk mandaat beschikken. De kiezer zal op 9 juni de politiek-economische richting moeten bepalen.
    Maar de sociale vraagstukken zijn niet of nauwelijks aan de orde geweest in de voorbije weken. Het waren juist de vraagstukken die de afgelopen drie jaar de media hebben beheerst: probleemwijken, politieke islam, vrijheid van meningsuiting, achterstand en werkeloosheid onder allochtonen, criminaliteit onder Marokkaanse jongeren. Zijn ze verdwenen? Waar zijn ze gebleven? Hebben we deze problemen niet meer?
    Meer lezen op:
    elsevier


    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijke Nederlanders zijn ongelooflijk sociaal

    Rijke Nederlanders zijn ongelooflijk sociaal


    De rijken van Nederland behoren zonder twijfel tot de meest sociale en onbaatzuchtige welgestelden ter wereld. Ze zijn uitermate solidair met de rest van de maatschappij en dragen zonder morren hun hele werkende leven via de inkomstenbelasting gigantische bedragen af aan de overheid. Met dat geld wordt de hele verzorgingsstaat van Nederland in stand gehouden. U weet wel, die hele santenkraam van ruimhartige sociale voorzieningen, zoals ouderdomstoelagen, werkloosheidsgratificaties en arbeidsongeschiktheidsuitkeringen. Maar ook een laagdrempelig en hoogstaand zorgstelsel, uitgebreide medische voorzieningen, een eerlijk onderwijssysteem met kans op kans voor iedereen, een fijnmazig openbaar vervoersnetwerk, luxe gevangenissen voor onze criminelen, enzovoort, enzovoort.

    Dat iedere Nederlander die meer dan gemiddeld verdient zo onzelfzuchtig is zou je niet verwachten als je het voortdurende gebeuk van linkse politieke partijen in de media op alles en iedereen met een bovenmodaal inkomen in ogenschouw neemt.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije - wolf in schaapskleren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Turkije - wolf in schaapskleren

    Half februari 2006 landde in de Turkse hoofdstad Ankara een hoge delegatie van de Palestijnse terreurbeweging Hamas, die sinds kort de meerderheid in het Palestijnse parlement heeft. De delegatie was uitgenodigd door Ahmed Davutoglu, de hoogste buitenlandadviseur van Turkijes premier Recep Tayyip Erdogan. Het bezoek van Hamas was opmerkelijk, want Turkije wil graag lid worden van de Europese Unie, die, net als Turkijes bondgenoot de Verenigde Staten, geen zaken wil doen met Hamas als die de terreur niet afzweert en Israël wil blijven vernietigen. Ook was het bezoek opmerkelijk omdat Turkije doorgaat voor de belangrijkste bondgenoot van Israël in het Midden-Oosten.


    Eerder dit jaar liet Erdogan zich in een privépremière een nieuwe Turkse film tonen: Irak, vallei van de wolven. De premier zei achteraf dat hij de film iedereen kon aanbevelen. 'Een prachtige film,' zei zijn vrouw Emine. Erdogans partijgenoot, parlementsvoorzitter Bülent Arinc, beaamde haar mening. 'Deze film toont de realiteit zoals ze is.' In de film zijn Amerikanen wrede slechteriken die Arabieren doden om hun organen aan joden te kunnen geven.
    meer lezen op:
    uitkijk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rommelig Rotterdam

    Rommelig Rotterdam

    Het is prioriteit nummer één op het stadhuis in Rotterdam: de organisatie van de Tweede Kamerverkiezingen. Alles wordt uit de kast gehaald om deze keer niet alles in het honderd te laten lopen. Hosts, nieuw ingerichte stemlokalen, meer dan een verdubbeling van het aantal stembureauleden, ploegendiensten: Operatie Stemlokaal. Maar hoe hard de stad ook haar best doet, de Kamerverkiezingen komen te snel om alles wat in maart misging te voorkomen.

    Bovenstaande komt uit een artikel uit de Pers. Wanneer ik dat lees, rijzen de haren mij te berge. Hoezo is een herhaling van de gênante PvdA vertoning in Rotterdam niet te voorkomen? Een deel van de PvdA achterban lapt al de bestaande regels aan haar laars en dat is niet te voorkomen?
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders' psycholoog

    Geert Wilders’ psycholoog

    Nicolai Sennels, Deens psycholoog, is schrijver van het boek ”Among Criminal Muslims. A Pshychologist’s experiences from the Copenhagen Municipality.” (free Press Society, 2009). De eerste druk van het boek was binnen drie weken uitverkocht en in november 2009 was de tweede druk uitverkocht. De Engelse versie verschijnt binnenkort. Sinds de verschijning heeft Sennels deelgenomen aan verschillende debatten op de Deense televisie en radio. Geert Wilders noemde Sennels werk tijdens zijn speech in Kopenhagen op 1 juni 2009 en er werd door politici in de Tweede Kamer over Sennels boek gesproken.

    In zijn boek publiceert Sennels zijn therapeutische werkervaringen met honderdvijftig moslims, die hij vergelijkt met honderd Deense cliënten. Op basis van honderden sessies met individuen en groepen geeft hij een gefundeerd psychologisch profiel van de moslimcultuur.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nederlandse anti-Israël-activist is kopstuk van Hamas'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Nederlandse anti-Israël-activist is kopstuk van Hamas'

    woensdag 2 juni 2010 07:30

    De 43-jarige Nederlander Amin Abou Rashed, die door Israël is gearresteerd nadat het internationale 'hulpkonvooi' voor Gaza de confrontatie zocht met de Israëlische marine, is een kopstuk van de radicaalislamitische terreurbeweging Hamas.
    Dat schrijft De Telegraaf woensdag op basis van gegevens van inlichtingendiensten.

    Arm
    Rashed was, naast Anne de Jong, de enige Nederlander tussen de vijfhonderd gearresteerde anti-Israëlische activisten (zie kader rechtsonder).

    Hij is in het bezit van een Nederlands paspoort, is van Palestijnse komaf en zou opereren vanuit Rotterdam. Eerder verloor hij een arm in zijn strijd tegen Israël.

    Volgens de officiële website van het Moslimbroederschap, een organisatie die de invoering van de sharia overal ter wereld nastreeft, is Rashed een van de drijvende krachten achter het ‘hulpkonvooi’ voor Gaza
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza, anders bekeken

    Gaza, anders bekeken

    Bij het Duitse PI (Politically Incorrect) vond onze medewerker  Floriaan Terbeke volgend controversieel artikel, dat lijnrecht indruist tegen de "och arme" verhalen waarmede de linkse media hun lezers volproppen.

    Weest u gezeten, laat uw gesluierde madame een kopje thee inschenken en zich geruisloos verwijderen naar haar keuken, waar zij zich huishoudelijk mag ontspannen en savoureer deze lectuur :

    Op een markt in de Gazastrook

    Het is bon ton en absoluut politiek-correct de Gaza-inwoners als dakloze, hongerende bevolking voor te stellen door de schuld van het Israëlisch embargo.  Hierbij een bericht uit PI, dat verwijst naar Egyptische bronnen, met een andere kijk op dit stukje land, dat steeds weer op de agenda staat van beroemde ééndagsbezoekers, zoals bv.  Ban Ki-Moon of Catherine Ashton, die graag een éénzijdig verhaal laten optekenen. 
    Meer lezen op:
    angeltjes


    01-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet u al waarom Gretta echt protesteert?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weet u al waarom Gretta echt protesteert?

    dinsdag 1 juni 2010 10:12


    Vraag: waarom heeft Gretta Duisenberg niet gedemonstreerd toen de volgende moslims de afgelopen weken in Irak door geweld om het leven kwamen?

    Thursday 27 May: 2 killed
    Baghdad: 1 by gunfire
    Mosul: 1 by gunfire

    Wednesday 26 May: 6 killed
    Mosul: 1 by gunfire
    Daquq: 1 by gunfire
    Sinjad: 3 by gunfire
    Kirkuk: 1 body found
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische '˜aanval' op '˜vredesactivisten'? De feiten!

    Israëlische ‘aanval’ op ‘vredesactivisten’? De feiten!

    gaza sea-map Goed, het is gisteren de hele dag in het nieuws geweest dus het kan u niet ontgaan zijn dat er het één en ander heeft plaatsgevonden tussen commando’s van de Israëlische marine en ‘vredesactivisten’ van de Free Gaza beweging die met een vloot van zes boten ‘hulpgoederen’ poogden af te leveren bij de bewoners van de Gazastrook.

    De vraag is echter wat er werkelijk heeft plaatsgevonden. Contradicere dook in de materie en kon tot op heden de onderstaande goed met video’s en verklaringen gedocumenteerde feiten boven water halen:

    • Commando’s van de Israëlisch Marine enterde naar verluidt op open zee een konvooi van zes schepen met ‘hulpgoederen’ aan boord om hen te verhinderen de geblokkeerde wateren rondom te betreden en te onderzoeken of het konvooi geen verboden zaken, zoals wapens, munitie en springstoffen bevatten. Israël heeft dit recht dus daarmee schond zij geen enkel verdrag.
      Meer lezen op:
      contradicerel

    31-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische commando's aangevallen bij entering van schip in Free Gaza vloot

    Israëlische commando’s aangevallen bij entering van schip in Free Gaza vloot

    PLUS VIDEO- UPDATE!: Demonstrators Use Violence Against Israeli Navy Soldiers Attempting to Board Ship:

    In de nacht van 30 op 31 mei 2010 enterden Israëlische commando’s de schepen van de “Free Gaza” vloot die op weg waren vanuit Turkije naar Israel.

    Ondanks herhaalde verzoeken aan de kapiteins van deze schepen om koers te verleggen naar Ashdod, de grote haven in het zuiden van Israel, bleven de schepen opstomen naar de kust van Gaza.

    De organisatoren hadden eerder duidelijk gemaakt dat het doel van de missie was om de marine blokkade van Gaza (Hamas) te breken. http://www.youtube.com:80/watch?v=P6jDIQr59Sk

    Israel gaf herhaaldelijk te kennen dat de marine deze actie niet zou toestaan en verzocht de leiding van de actie om de voor Gaza bestemde humanitaire goederen gewoon in Ashdod te ontschepen. Ook werd een aanbod afgewezen om de Free Gaza organisatie supervisie over de aflevering van de goederen in Gaza te geven
    Meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische kosten van massa-immigratie taboe voor politici en journalisten van het establishment
    donderdag 27 mei 2010

    Gigantische kosten van massa-immigratie taboe voor politici en journalisten van het establishment

    .
    Een citaat uit het rapport Budgettaire effecten van immigratie van niet-westerse allochtonen (pdf) van het economisch onderzoeksbureau Nyfer:

    Bij een jaarlijkse immigratie van netto 25.000 niet-westerse allochtonen en een jaarlijkse aanwas van 25.000 nakomelingen zijn de kosten voor de publieke sector € 7,2 miljard per jaar (in euro’s van 2008). Hierbij wordt wederom verondersteld dat het beroep op collectieve voorzieningen en de afdracht aan belastingen en premies overeenkomen met die van de huidige populatie niet-westerse allochtonen en dat de tweede generatie 38% van de sociaal-economische achterstand inloopt.
    Meer lezen op:
    lux et libertasnederland

    30-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV stemmende ouders vervolgen voor daden kind

    PVV stemmende ouders vervolgen voor daden kind

    Madurodam_Binnenhof DEN HAAG – Uit uitgelekte notities uit de PvdA fractie in de Tweede Kamer blijkt dat de PvdA plannen in ontwikkeling heeft om ouders, die bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen maar ook in de toekomst nationaal of lokaal een stem uitbrengen op de PVV, medeschuldig te houden aan haat gerelateerde criminaliteit jegens allochtonen en moslims die door hun kinderen worden begaan.

    De PvdA wil op deze wijze ouders verantwoordelijk houden voor het gedachtegoed waarmee zij hun kroost opvoeden. Volgens de deelnemende PvdA’ers aan de ‘discussiestukken’ zoals zij die nu nog noemen, zouden ouders of verzorgers die hun kinderen opvoeden met haatvolle denkbeelden ten aanzien van allochtonen hun verantwoordelijkheid in deze niet mogen ontlopen.
    Meer lezen op:
    contradicerel


    29-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verteller van bloedsprookjes over Joden spreekt op conferentie van Nederlandse Moslimbroeders

    Verteller van bloedsprookjes over Joden spreekt op conferentie van Nederlandse Moslimbroeders

    Door Carel Brendel

    “Ik wil dat onze broeders en de hele wereld weten wat er deze dagen gebeurt met Pesach. Lees het boek van dr. Naguib al-Kilani, Blood for the Matzos of Zion. Elk jaar rond deze tijd ontvoeren de Zionisten diverse niet-moslims, Christenen en anderen. Trouwens, dit gebeurde in een Joodse buurt in Damascus. Ze doodden de Franse arts, Toma, die de Joden en anderen gratis behandelde met het doel om het Christendom te verspreiden.
    Meer lezen op:
    c.brendel


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn leven onder een sluier was verschrikkelijk"

    "Mijn leven onder een sluier was verschrikkelijk"

    Een Zwitserse moslima heeft een boek geschreven over haar leven onder een nikab. Voor tegenstanders staat de sluier symbool voor de onderdrukking van de moslima. De vrouw zegt dat ze door het dragen van de nikab haar identiteit verloor maar toch is haar boek geen afrekening geworden met haar godsdienst.

    Zeina getuigt vandaag in de Zwitserse krant Blick. De vrouw was gehuwd met een fundamentalistische moslim. Hij verplichtte haar om een nikab aan te trekken. Voor de jonge vrouw was het een marteling. "Plots was ik niets meer dan een soort schaduw zonder naam of identiteit
    Meer lezen op:
    HLN.be

    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale islamisten nemen Labour-afdeling over

    Radicale islamisten nemen Labour-afdeling over

    Engeland, mei 2010

    De Labour afdeling van de Londense wijk Tower Hamlets is geïnfiltreerd door leden van Islamic Forum of Europe (IFE). In enkele maanden tijd verdubbelde het aantal Labour-leden in de kiesdsitricten Bethnal Green en Bow van 550 naar 1100. De nieuwe leden meldden zich met tientallen tegelijk per dag aan. 90% van de nieuwe leden is ‘Aziatisch’, waarmee wordt bedoeld mensen die afkomstig zijn uit Pakistan. De IFE streeft naar een islamitische staat.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!