Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    thomas1947
    blog.seniorennet.be/thomas1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Epidemie van antisemitisme in Nederland.'

    ‘Epidemie van antisemitisme in Nederland.’

    Door boilingpoints

    Lectori Salutem!

    Volgens dr. Shimon Samuels, directeur Internationale Betrekkingen van het Wiesenthal Centrum, zijn 40.000 (!) Nederlandsche Joden het doelwit van ‘haatmails, graffiti en incidenten met fysiek geweld.’ Daders? Veelal Marokkanen.
    ‘Het Simon Wiesenthal Centrum vraagt de EU-minister Ashton om de uitbraak van antisemitisme in Nederland een halt toe te roepen.’ En verder:
    ‘Houdt de epidemie van antisemitisme in Nederland in toom, anders zal het over het hele continent uitzaaien.’
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    19-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs verbiedt Straatborrel, niet Straatgebed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Parijs verbiedt Straatborrel, niet Straatgebed

    By Delecluze • on June 18, 2010

    Hele straten worden daarbij met auto’s, dranghekken en borden met “verboden toegang” afgezet, waardoor de bewoners hun huis niet meer in of uit kunnen, de winkeliers geen zaken meer kunnen doen en de gewone burger in de dagelijkse gang belemmerd wordt. Ieder protest, of zelfs maar een simpele poging om het door deze moslim fundamentalisten bezette gebied te betreden, wordt beantwoord met beledigingen, bedreigingen en agressie.

    In een [onbeantwoorde] brief aan de Franse President Nicolas Sarkozy schreven bezorgde buurtbewoners:

    Sinds enige tijd durft niemand meer hiertegen in het geweer te komen, zo diep zit de angst die in onze wijk en in ons arrondissement heerst. Zijn wij niet langer meer een seculiere Republiek?

    Meer lezen op:
    libertiesalliance

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.José María Aznar: Als Israël ten onder gaat!

    José María Aznar: Als Israël ten onder gaat…

    O. DELECRUZE - 18 JUNI 2010
    In een overtuigend artikel in 'The Times', levert José Maria Aznar, voormalig Premier van Spanje (1996-2004) een bezielende en welbespraakte verdediging van de staat Israël.

    Aznar maakt tevens gebruik van de gelegenheid om de lancering van zijn nieuwe organisatie "Friends of Israel" aan te kondigen, dat voornamelijk samengesteld is uit niet-joodse Europeanen en Amerikanen. José Maria Aznar verdient het om lof toegezwaaid te worden voor het opstaan voor Israël, voor het opkomen voor wat goed is.
    ————————

    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Val Marcouch was machtsgreep'

    ‘Val Marcouch was machtsgreep’

    Van onze verslaggever Jaap Stam op 19 juni '10, 05:00, bijgewerkt 18 juni '10, 22:09
    Ahmed Marcouch (ANP)

    AMSTERDAM - De val van Ahmed Marcouch als politiek leider van de Amsterdamse PvdA-afdeling Nieuw-West, eind vorig jaar, is zorgvuldig voorbereid door het kamp van zijn tegenstrever, Achmed Baâdoud. Nieuwe leden zijn geronseld om Baâdoud te kiezen als lijsttrekker voor de stadsdeelraadverkiezingen, en op de avond waarop de lijsttrekker werd gekozen, zijn leden geïntimideerd.

    Dat zeggen ingewijden in de Marokkaanse gemeenschap in Nieuw-West. Een PvdA-commissie onder leiding van de voormalige Amsterdamse PvdA-leider Walter Etty doet onderzoek naar de ongeregeldheden
    meer lezen in:
    de volkskrant


    18-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse kinderen in immigrantenwijken kunnen nauwelijks lezen en schrijven

    Berlijnse kinderen in immigrantenwijken kunnen nauwelijks lezen en schrijven

    Duitsland, juni 2010

    In diverse Berlijnse wijken wordt het steeds moeilijker om kinderen van de basisschool lezen, schrijven en rekenen te leren. Het gaat overwegend om migrantenwijken zoals Neukölln. 40 tot 50% van de kinderen in de tweede klas blijven zitten. Volgens een onderwijzeres in Neukölln zouden eigenlijk nog meer kinderen moeten blijven zitten, maar dat kan niet om ruimte te maken voor kinderen uit de eerste klas.
    De scholen kennen een enorme toeloop aan leerlingen als gevolg van de kinderrijke Arabische gezinnen in de wijk.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerlijke journalistiek over Israël

    Eerlijke journalistiek over Israël

    Published by Henk (Beheerder) under Israel, Media


    Waarom zien we in Londen, Parijs en Barcelona geen demonstraties tegen islamitische dictaturen? Of tegen de dictatuur in Birma? Waarom zijn er geen demonstraties tegen de slavernij van miljoenen vrouwen die leven zonder enige wettige bescherming?

    Waarom zijn er geen protesten tegen het gebruik van kinderen als menselijke bommen?
    Meer lezen op:
    wees waakzaam


    17-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De unieke Nederlandse maar o zo orthodoxe Ahmed Marcouch

    De unieke Nederlandse maar o zo orthodoxe Ahmed Marcouch

    Ik hoorde 'm gisteren [16.6.2010] nog op de radio, de om z'n ferme uitspraken door vriend en vijand bewonderde Ahmed Marcouch. "Het is nog steeds niet vanzelfsprekend dat iemand in Nederland kan zijn die hij is." Zei Marcouch, die afgelopen zondag protesteerde tegen het toegenomen geweld tegen homo's en transgenders in Amsterdam. Marcouch, nog wel een orthodoxe moslim!
    Meer lezen op:
    hoei boei


    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schofferen hoef je niet te leren

    Schofferen hoef je niet te leren

    H. NUMAN - 15 JUNI 2010


    De verkiezingen zijn voorbij. Het dagelijks schofferen beperkt zich weer tot slechts één partij. De PVV, natuurlijk. Waar tijdens de verkiezingen alle partijen met modder naar de PVV smeten smaakten ze het genoegen om zelf ook geraakt te worden.

    Dat smijten met modder naar iedereen is nu afgelopen. Er is slechts een grote vijand. Niet het mohammedanisme, een club die bol staat van de haat tegen zo ongeveer alles waar Nederland voor staat. Niet de Internationaal Socialisten,  een club die regelrecht een gevaar voor de staat vormt. Niet de antisemieten, een allegaartje van extreem linkse gekken die hand in hand vechten met hun mohammedaanse en IS kameraden. Ook niet de het Dieren Bevrijdings Front. Een club van levensgevaarlijk gestoorde gekken die denken dat meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant echt bestaat.
    Meer lezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant: Wilders overtuigd racist

    Volkskrant: Wilders overtuigd racist

    Vandaag schreef vaste Volkskrant columniste Evelien Tonkes over het ‘overtuigde racisme van Wilders’. Genoeg reden voor Wilders om een smaadzaak te beginnen tegen de Volkskrant. Niet dat het splijtende drekgooien van links daarmee zal stoppen. Maar soms moet je toch een lijn trekken in het zand. Toch?
    hitler

    Sinds zijn verkiezingsoverwinning is de anti-Wilders machine bij de Volkskrant vol op stoom aan het komen. Werp een blik op de digitale opiniepagina van die krant en je ziet hoe het drek aan de lopende band wordt uitgestort, door Thomas von der Dunk, Jos Collignon, Pieter Hilhorst, Nazmiye Oral, Malou van Hintum en hoe al die vaste columnisten en tekenaars met dat intens goede gevoel over zichzelf ook mogen heten. En reken maar, dit is nog maar het bescheiden begin.

    Vandaag was daar weer Evelien Tonkes. Ze schrijft in de Volkskrant een column onder de titel ‘buurtfeesten en banale racisten’, waarin ze uitlegt wat een goed mens ze zelf is door naar een multicultureel buurtfeest te gaan waar
    Maar lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom fatsoenlijke mensen op de PVV stemde

    Waarom fatsoenlijke mensen op de PVV stemde

    vrije radicalen U ziet het, geen vraagteken in de titel. Want wij vragen u het niet, maar vertellen het u. Want waarom stemde u als fatsoenlijk mens op Geert Wilders dan wel zijn PVV?

    Rancune. Nee, nu niet direct weer boos worden, niet direct gaan schelden maar even verder lezen. Rancune dus. Rancune betekent: ‘blijvende boosheid op iemand die jou slecht behandeld heeft’. Ook wel ‘wrok’ genoemd. En wrok betekent weer: ‘blijvend gevoel van onvrede over geleden of vermeend onrecht’.

    En dat klopt toch? Ziet u, als u gewoon even verder leest dan kunt u zien dat zaken die u in eerste instantie onwelgevallig voorkomen wel eens anders bedoeld kunnen zijn dan u dacht. Maar het directe gevoel zich aangevallen te voelen heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat u boos bent. Dat u rancune en wrok voelt. U bent een beetje, nou ja… een beetje veel hypergevoelig geworden
    Meer lezen op:
    contradicere2


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cabaretier bang om grappen over islam te maken

    Cabaretier bang om grappen over islam te maken ‘dan teken ik mijn eigen doodvonnis’

    Engeland, juni 2010

    De Britse cabaretier Rory Bremmer is bang om grappen over de islam te maken. Hij zit dit tegen David Frost in een gesprek over de toekomst van satire in het BBC-programma Frost on Satire.
    Bremmer gaf aan dat zelfcensuur uit angst voor extremisten tegenwoordig het grootste obstakel is om politieke onderwerpen aan te snijden. Bremmer: ‘als ik een sketch schrijf over de islam, schrijf ik een regel op en dan denk ik ‘nu schrijf ik mijn eigen doodvonnis’.
    Meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    15-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama tegen Egyptische minister: 'Ik ben Moslim,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Obama tegen Egyptische minister: 'Ik ben Moslim, sta achter de Islamitische agenda en zal Israël aanpakken'
    De taqiya president van Amerika laat steeds meer zijn ware gezicht gezien  

    Minister Aboul Gheit verwelkomt Barack Obama.
     
    Naar nu blijkt heeft de Egyptische minister van Buitenlandse Zaken Ahmed Aboul Gheit al enige maanden geleden openlijk op Nile TV verklaard dat Obama hem persoonlijk heeft toevertrouwd dat hij, zoals zijn critici al vreesden, inderdaad een Moslim is en achter de wereldwijde Islamitische agenda staat. Ook zou hij de Moslimwereld om 'geduld' hebben gevraagd en hen beloofd hebben dat hij na het oplossen van een aantal binnenlandse Amerikaanse problemen -zoals de nieuwe gezondheidszorgplannen- aan hen zou laten zien wat hij met Israël zal gaan doen.

    'Obama is een strategische catastrofe voor Israël,' schreef Aviel Schneider eind april in Israël Today, die een hoge Israëlische official aanhaalde die gelooft dat de regering in Washington voor het eerst partij heeft gekozen vóór de Islam en dus tégen de Joodse staat, ondanks het feit dat een overweldigende meerderheid in het Amerikaanse Congres nog steeds pro-Israël is.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijltjesdag voor de PVV-kiezer?

    Bijltjesdag voor de PVV-kiezer?


    Links Nederland kan het maar niet verkroppen dat de kiezer zijn stemrecht gebruikt heeft om massaal op de PVV te stemmen. Onder het motto democratie is prima mits die maar links is wordt alles gemobiliseerd om zowel de PVV als het kiesvolk dat die partij verkoos in het verdomhokje te plaatsen. Als het zou kunnen zou links de PVV-kiezer het liefst met een dikke P in het paspoort willen markeren. Helaas voor links is de PVV-kiezer niet aan z’n neus te herkennen. Niettemin wordt geen middel geschuwd om de PVV-kiezer moreel te wraken. Zo was er al een Amsterdamse winkel die het Verboden voor Joden van een nieuwe versie voorzag. De directeur van het Centrum Beeldende Kunst Gelderland (CBKG), dat kunst distribueert onder het volk, heeft zelfs een beroepsverbod voor PVV-kunstenaars voorgesteld. Zoiets als de Kultuurkamer tijdens de bezettingsjaren, toen het beroep van kunstenaar slechts voorbehouden was aan hen die de nieuwe orde toegedaan waren.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Blank? Man? Sorry... geen plek

    Gepubliceerd: vandaag 07:15
    Update: vandaag 09:51

    De Commissie Gelijke Behandeling (CGB) heeft problemen met een advertentie die de politie zaterdag plaatste in haar zoektocht naar een nieuwe divisiechef beheersondersteuning. In de advertentie wordt vrouwen en Nederlanders met een biculturele achtergrond expliciet gevraagd te reageren. ,,De blanke Nederlandse man wordt op die manier uitgesloten om te solliciteren'', aldus een woordvoerder van de CGB dinsdag.
    Meer lezen op:
    de pers

     

     

     

    14-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Joden en homo’s Amsterdam: onderduiken

    Joden en homo’s in Amsterdam moeten onderduiken omdat die ene minderheid, de moslims, zich niet aan de multiculturele spelregels van het minderhedenbeleid houdt. Tolerantie, respect, elke minderheid zijn plekje? Vergeet het maar. Het failliet van links
    is totaal.
     
    amsterdam8 023

    Minderheden. Je hoort het niet vaak meer. Het was een populair woord ten tijde van het multiculturele front dat Nederland in de jaren tachtig en negentig in de greep hield. Er was minderhedenbeleid, het minderhedendebat en, waar het allemaal om draaide, minderhedensubsidie. ‘Minderheid’ hoorde bij  ‘multicultureel’; een mozaïek van verschillend gekleurde steentjes, die met  elkaar het tolerante, open, internationale Nederland uitmaakten.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV poster voor raam: steen erdoor.

    PVV poster voor raam: steen erdoor.

    JOOST NIEMöLLER - 13 JUNI 2010

    Kapotte Rits hing een PVV poster op achter zijn raam. Gevolg: al diezelfde dag een steen erdoorheen. Als vrijwilliger verspreidde hij reclame materiaal, en dit moest uit lijfsbehoud in het grootste geheim gebeuren. Vanwege het dragen van een Nederlandse vlag bij een avond over de bouw van een moskee, werd hij bovendien in de bak gegooid en kwam hij voor de rechter. Hier zijn verslag.

    P6090129

    DE WARE PATRIOT?

    -door Kapotte Rits-

    Het jaar is nog niet op de helft en ik heb al een geniepige apotheose beleefd. De noemer waaronder deze oplopende spanning geplaatst moet worden is: WIJ tegen ZIJ!

    Het begon al in januari toen ik ’s avonds tijdens de pauze van het laatste gemeenteraadsdebat over een grote moskeet, op steenworp afstand van mijn huis, op zeer gewelddadige wijze door PvdA politie in de raadszaal in boeien geslagen werd, en in een kille schril verlichte cel gesmeten werd: politiek gevangene!

    De aanleiding was het dragen van onze nationale driekleur aan mijn wandelstok. Een vorig debat was opgeluisterd met tal van borden en spandoeken, dus ik had de indruk dat ik met mijn vlagje een beduimelde indruk maakte. Ik had buiten de waard gerekend, want geef een nul macht, en je krijgt een dorre potentaat. Die meende mij te moeten sommeren de stok, met vlag, uit de raadszaal te verwijderen. De vernederingen worden steeds brutaler!
    Meer lezen op:
    Het vrije volk


    13-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dikke middelvinger van Izz Ad-Din Ruhulessin

    De dikke middelvinger van Izz Ad-Din Ruhulessin


    Met vriendelijke dank aan de moslimfanaticus Izz Ad-Din Ruhulessin, heeft Wilders het toch maar weer geflikt. Doch deze keer niet over Wilders maar over de moslimfanaticus die zijn actief stemrecht gebruikte om een dikke middelvinger richting democratie te richten. En om dat kracht bij te zetten besloot hij zijn stembiljet demonstratief en volgens de beste tradities van democratiehaters ongeldig te maken. Onlangs schreef hij nog in de Volkskrant: Nederland is ons land; wij zijn mede-eigenaars. Het is niet meer dan logisch dat wij ons ook bemoeien met de inrichting van deze maatschappij. Wij horen hier. Wij zijn hier. Wij kruipen niet. En zijn bereid de harde confrontatie aan te gaan met een ieder die het lef heeft om dit te betwisten.” Maar als je niet stemt, vraag ik me af, hoe wil je je dan bemoeien met de inrichting van deze maatschappij  anders dan de belofte na te komen die hij in deze geciteerde zinsnede doet?
    meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese journalisten bekritiseren 'irrationele en obscene' Israëlhaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Europese journalisten bekritiseren 'irrationele en obscene' Israëlhaat

    De waanzin van de jaren '30 is weer helemaal terug, in ieder geval in de media
    Het embleem van de 13e, uit Moslims bestaande SS-'Handschar' Divisie, met op de achtergrond hedendaagse Moslims die de Nazigroet maken. Al in WO-2 deelden beide ideologiën een gemeenschappelijk doel: de uitroeiing van alle Joden.
     
    Het eenzijdig zwartmaken van Israël in de overwegend links gezinde Europese media (zowel regulier als alternatief) is al jarenlang gemeengoed, net zoals het vrijwel volledig negeren van de enorme misstanden en dagelijkse grove schendingen van de mensenrechten in de Palestijnse en Arabisch/Islamitische wereld. Gelukkig zijn er ook Europese journalisten die tegen de stroom in durven te gaan en de vloer aanvegen met de vaak hemeltergend onrechtvaardige, gemanipuleerde en ronduit haatdragende berichtgeving over het kleine Joodse landje aan de Middellandse Zee.
    eer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsgevaarlijk: Bob 'Rambo' Smalhout?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Staatsgevaarlijk: Bob 'Rambo' Smalhout?

    maandag 7 juni 2010 15:04

    Na cartoonist Nekschot, de
    kerstboom in/uit de Haagse Hogeschool, is nu ook professor Smalhout als zeer staatsgevaarlijk bestempeld door de bv Nederland. In de krant waar hij columnist is, las ik immers dat Smalhout (geboren in 1927), zonder riem en schoenen in de cel is gesmeten.

    Staatsgreep
    Nu lees ik dat Smalhout een wapenverzamelaar van het eerste uur is; hij bezit tientallen wapens, waarvan sommige nog aanmerkelijk ouder dan hijzelf.
    Meer lezen op:
    elsevier


    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met het demoniseren van Israël

    Stop met het demoniseren van Israël

    door Bernard-Henry Lévy
    (vertaald uit het Duits door E.J. Bron)

    50

    De wapenblokkade wordt door Israël én Egypte samen in stand gehouden. Met de nauwelijks verhulde toestemming van de gematigde Arabische regimes.

    Mijn positie blijft onveranderd. Zoals ik al op de dag van de gebeurtenis zelf zei, beschouw ik de manier waarop de Mavi Marmara werd bestormd, als dom.

    meer lezen op:
    loor schrijft.




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!