Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    adamosalvatore
    blog.seniorennet.be/adamosa
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    05-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkert van der Graaf wint alsnog?

    Volkert van der Graaf wint alsnog?


    Met Uri Rosenthal en Jacques Wallage moet het welhaast lukken. Jacques Wallage kennen we nog van de onderbuik van Frits Bolkestein, en vooral van het stiekeme briefje aan Jozias van Aartsen om gedaan te krijgen dat de VVD-fractieleider Ayaan Hirsi Ali een trap onder d’r kont zou geven. Voor het laatste kreeg hij op de Gezonde Roker de Gouden Tondeuse toegekend. Maar toch, je moet er niet aan denken, de omstandigheden bestuderend begint het er wel degelijk op te lijken dat de opgetogen soepjurk van GroenLinks haar zin krijgt: een Paars-plus-kabinet. Fris opgefleurd met het gifgroen van Volkert van der Graaf. Als deze politieke moordenaar op 6 mei 2014 zijn adem weer de vrije natuur in blaast, zit het Paars-plus-kabinet waarschijnlijk nog net de laatste zit uit naar de verkiezingen van dat jaar. Al met al heeft GroenLinks dan toch een desastreus prominente rol gespeeld in de Nederlandse politiek. Pim Fortuyn geliquideerd door een werkend lid, en dus de beweging die deze politicus op het been bracht het bos ingestuurd waar het verweesd zonder haar leidsman verdwaalde.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ken geen gematigde moslims. Jij wel?

    Ik ken geen gematigde moslims. Jij wel?

    04 Jul 2010 | Door Max | Category: Featured

    molen-tulpenDe islam is niet een passieve, maar een expansionistische ideologie. Het zal verspreid worden door middel van missionair werk, maar het zal nog enthousiaster verspreid worden door geweld. De islamitische geschiedenis maakt het onmogelijk om dit feit te ontkennen. In de islamitische wereld wordt de vrijheid van godsdienst structureel met voeten getreden. Met de komst van moslims naar Nederland is die cultuur geïmporteerd naar Nederland. Moslims hebben geen enkele binding met de westerse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij van de islam.

    Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen. Doel van alle moslims is de volledige islamisering van deze wereld, inclusief dat platte landje aan de Noordzee.
    Meer lezen op:
    amsterdampost


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene stroom is een groene droom

    Groene stroom is een groene droom

    4 juli 2010


    Tussen groene stroom en de realiteit staat de natuur in de weg en praktische bezwaren. Na tientallen jaren promotie en miljarden subsidies wordt het tijd dat de windlobby en daarmee samenwerkende overheden de waarheid onder ogen zien. Of dat gaat lukken na al die jaren indoctrinatie? Zijn er voldoende tegenkrachten te mobiliseren om Greenpeace en andere lobbymachines te pareren? Of moeten er nog meer miljarden verspild worden tot de wal het schip keert?

    Een aantal welbekende argumenten voor windstroom op een rij:
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    04-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vloot met nuttige Idioten

    Vloot met nuttige Idioten

    LEON DE WINTER (1954) IS SCHRIJVER-PUBLICIST EN WOONT IN LOS ANGELES, VERENIGDE STATEN. EXCLUSIEF VOOR DE TELEGRAAF SCHREEF HIJ DEZE BIJDRAGE.

    Westerse vredesactivisten hebben zich door iedereen laten belazeren

    Met Hamas, een fascistoïde organisatie van Joden-, vrouwen en homohaters, denken ze voor goede zaak op te komen.

    Toen op de vroege ochtend van 31 mei op de Middellandse Zee de boten van de Free Gaza-vloot door de Israelische marine gewaarschuwd werden dat ze een gebied binnenvoeren waar een boycot was afgevaardigd, antwoordde iemand op een van de boten: “Hou je mond. Ga terug naar Auschwitz.”

    Ofschoon het ontkennen van de Holocaust een favoriete bezigheid van islamisten is, was dit een islamist die precies wist wat in Auschwitz is gebeurd. meer lezen op:
    pineut


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant antisemitisch
    In dit stuk veegt Martien Pennings de vloer aan met Alex Burghoorn, Israël correspondent bij de Volkskrant. Burghoorn is zo consequent in het vermelden en verzwijgen van de feiten, dat het niet vreemd is er Jodenhaat achter te zoeken. Zo ook nu weer bij de affaire
    met de "hulpschepen" 
    .
    Israel_map

    Alex Burghoorn is een Jodenhater en de Volkskrant een antisemitisch blaadje.

    -door Martien Pennings-

    Onder de titel “Alex Burghoorn verkracht in twee zinnen alle waarheid en fatsoen”, heb ik in 2008 al eens aandacht besteed aan deze “correspondent” voor de Volkskrant in Israël. Ik zet de term “correspondent” tussen aanhalingstekens omdat ik hem niet serieus neem. Maar de schade die hij en de vele gelijkgestemde collega’s aanrichten is wel zeer serieus. De Volkskrant zelf begint inmiddels steeds meer naam te maken als Jodenhaat-krantje. De psychopaat Thomas von der Dunk pleegt er zijn “anti-zionistische” rants. Van striptekenaar Jos Collignon moet je zo langzamerhand vaststellen dat het een echte ouderwetse antisemiet is van de ordinairste soort.
    Meer lezen op:
    joost niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De angstaanjagende virtuositeit van de islam

    De angstaanjagende virtuositeit van de islam

    Door E.J. Bron


    Heeft u zich ooit afgevraagd waarom miljoenen islamitische mannen als belangrijkste levensdoel hebben Amerikanen te doden? Of waarom zo velen bereid zijn zichzelf de lucht in te jagen om Israëli’s te vermoorden? Of waarom ze zo betrokken zijn willekeurige mensen in Bali, Londen, Madrid enz. de lucht in te jagen?

    Islamitische racisten doen dit overal ter wereld, ze vallen mensen uit het Westen aan en hun geloofsgenoten eveneens, als dat zo uitkomt. Waarom?

    Vanwege een geloofsleer. Een geloofsleer is een verzameling ideeën. Dit kunnen gewoontes, woorden, overtuigingen, enz. zijn. Een religie is niet alleen maar één idee, zij is een verzameling van ideeën.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    03-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenstrop dreigt voor Amsterdam door Westermoskee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Miljoenenstrop dreigt voor Amsterdam door Westermoskee

    Gepubliceerd: 3 juli 2010 09:50 | Gewijzigd: 3 juli 2010 09:53
    Door onze redacteuren Bart Funnekotter en Sheila Kamerman
    Impressie van de Westermoskee, te midden van andere nieuwbouw.

    Amsterdam, 3 juli. De gemeente Amsterdam dreigt twee miljoen euro kwijt te raken door een investering in het terrein waarop de Westermoskee gebouwd had moeten worden. Ook een boete van 3,5 miljoen euro kan waarschijnlijk niet worden geïnd bij de initiatiefnemers van de Turkse moskee.
    meer lezen in:
    NRC.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig hebben we Gaza

    Gelukkig hebben we Gaza

    Qanta Ahmed.

    Qanta Ahmed.© Trouw

    Dankzij de Palestijnen hoeven moslims hun eigen ellende niet onder ogen te zien, schrijft de Pakistaans-Britse arts en publiciste Qanta Ahmed naar aanleiding van het Israëlische vloot-incident. „We reflecteren niet. Het ontbreekt ons aan introspectie.”

    Overal is de vloot, die op 31 mei met humanitaire hulpgoederen aan boord onderweg was naar Gaza, afgeschilderd als een strijdkracht voor het goede, een symbolische ’bevrijder’, een antwoord op vergeten nood. Om zo’n enorme vracht met miljoenen dollars aan hulp te leveren is inderdaad een groots filantropisch gebaar, maar er is meer aan de hand
    Meer lezen in:
    Trouwe.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 juli op Facebook uitgeroepen tot 'Dood een Jood-dag'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    9 juli op Facebook uitgeroepen tot 'Dood een Jood-dag'
    Joden ontvluchten Nederland vanwege terreur Marokkanen- Joods Congres Europa: 'Joden durven in Europa niet meer de straat op'
    Dit is slechts één voorbeeld van de antisemitische waanzin die net als in de jaren '30 van de vorige eeuw de wereld lijkt te overspoelen.
     
    Iemand uit Singapore heeft op zijn -inmiddels geblokkeerde- Facebook-pagina 9 juli uitgeroepen tot internationale 'Dood een Jood-dag'. De eigenaar van de pagina, die daar vol trots een Nazi-vlag op plaatste, wil dat iedereen op 9 juli 'tenminste één Jood vermoordt'. Dit zoveelste walgelijke geval van antisemitisme is mede veroorzaakt door het grote vacuüm dat met name linkse politici in het Westen en zeker ook in Nederland hebben gecreëerd, doordat zij de racistische en extremistische Islam ruim baan hebben gegeven en zelfs zijn gaan beschermen. Vanwege de terreur van Marokkaanse moslims, die dankzij het beleid van voormalig burgemeester en huidig PvdA-leider Job Cohen de laatste jaren vrij spel lijken te hebben gekregen in onze hoofdstad, beginnen Joden inmiddels ons land te verlaten.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    01-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bommenleggers van amper vijf jaar oud in Afghanistan"

    Bommenleggers van amper vijf jaar oud in Afghanistan"

    Kinderen niet ouder dan vijf jaar worden door de taliban ingeschakeld om bommen te plaatsen en wapens te dragen. De nieuwe tactiek is een triest dieptepunt in de oorlog in Afghanistan en bewees al dodelijk efficiënt te zijn.

    De voorbije vijf maanden is het aantal kinderrebellen in het plaatsje Sangin vervijfvoudigd, zo schrijft de Daily Telegraph op zijn website
    meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Middelkoop waarschuwt voor groei aantal PVV-stemmers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van Middelkoop waarschuwt voor groei aantal PVV-stemmers

    donderdag 1 juli 2010 07:55

    Demissionair minister Eimert van Middelkoop (ChristenUnie) voor Integratie vindt dat een nieuw kabinet niet moet stoppen met het aanpakken van de achterstandswijken. Dat zou alleen maar tot meer PVV-stemmers leiden, waarschuwt de minister.

    'Het gevolg zou kunnen zijn dat er bij de volgende verkiezingen uit onvrede nog meer mensen op de PVV stemmen,' zegt Van Middelkoop in een interview met Trouw.

    Het is volgens de minister bovendien ongeloofwaardig als de aanpak van achterstandswijken wordt stopgezet. 'Het zou ook tamelijk desastreus en destructief zijn. Je laat de wijken aan hun lot over.'
    Meer lezen op:
    elsevier


    30-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad
    De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad

    Sat, June 19, 2010 | Vincent Carroll | Thomas F. Madden | Crethi Plethi

    De Waarheid over de Kruistochten en de Islamitische Jihad

    Sinds de aanslagen van 11 september 2001 op het World Trade Center en de Pentagon in de Verenigde Staten horen we regelmatig zogenaamde “deskundigen” uitleggen dat met name de middeleeuwse Kruistochten en het Westerse imperialisme de oorzaak zijn voor de diepgewortelde haat van islamisten en jihadisten tegenover het vrije Westen.

    Gezien de historische expansiedrift en de gewelddadige geschiedenis van de islam sinds de oorsprong in de 7e eeuw (571-632 n. Chr.), is deze stelling met enig gezond verstand nauwelijks te verdedigen.

    Sommigen gaan zelfs zover om te beweren dat “de Kruistochten één van de directe oorzaken zijn die geleidt hebben tot het Midden Oosten conflict van vandaag.” [Karen Armstrong] Door dit te beweren wordt er niet alleen onrecht gedaan aan de historische feiten, maar wordt de islam ook nog eens verheerlijkt en geromantiseerd als een vredelievende godsdienst die geen enkel kwaads in zin had, maar slachtoffer is geworden van een christelijk complot.
    Meer lezen op:
    crethiplethi.com


    29-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgevochten moslima

    Vrijgevochten moslima

    Hafid Bouazza, 29-06-2010 12:07
     
    aboer_300_02
    'Vrijgevochten moslima's dragen een eigen hoofddoek uit eigen keuze omdat het moet. Maar de consequenties, die dragen ze weer niet
    De 'betrouwbaarste' en meest komisch geschreven nieuwsbron GeenStijl heeft een geweldig bericht onder de toepasselijke kop ‘Omgekeerde kopvoddentax wel succes’.
    Het bericht betreft een moslima (ongetwijfeld ‘vrijgevochten’, want dat leest men wel vaker, zoals men altijd ‘vooraanstaande’ of ‘gezaghebbende’ dient te schrijven vóór ‘moslimgeestelijke’ – een woord dat niet ophoudt mij pijn in de ribben te geven van het lachen), een ‘zojuist geïmporteerde’ moslima die speeltuin Linnaeushof voor de rechter sleepte, omdat haar hoofddoek tijdens het karten tussen de wielen kwam.
    (Ik weet niet wat grappiger is: de aanklagende moslima of de term ‘vooraanstaand moslimgeestelijke’. Ik ga het even uitproberen. Ik ben zo terug.)
    (Zo. Ik ben terug. Ik ben er nog niet uit.)
    Haar hoofddoek kwam, zoals gezegd, tussen de wielen van de kart, ze stikte niet en ze klaagde speeltuin L. aan omdat ‘de verhuurder haar had moeten verbieden te karten vanwege die hoofddoek’.
    Verbod, uw naam is islam.
    Meer lezen in:
    de volkskrant

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moslimparadijs op aarde

    Het moslimparadijs op aarde


    Linkse mensen zien graag Ein Volk, ein Reich, eine Fürstin als het ideaalbeeld om de vele culturele achtergronden die zich op vaderlandse bodem bevinden te verenigen. Verschillen tussen mensen zijn er niet, volgens het inzicht van de linkse mens. Er wordt zelfs getracht de terminologie hierover zodanig aan te passen dat de term allochtoon uit onze taal dreigt te verdwijnen. Die term schept maar verschillen tussen de etniciteiten. Desondanks schijnen allochtonen ten opzichte van autochtonen afwijkende behoeften te hebben. Zo hebben linkse wijsneuzen bedacht dat onze oude trouwe parken en plantsoenen aangepast moeten worden aan de behoeften van de allochtoon.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    28-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi of Jood

    Nazi of Jood

    Door E.J. Bron

    Wanneer werden voor het laatst in Duitsland de ramen van een Iraanse kiosk ingegooid om zo tegen de Iraanse regering en Ahmadinejad te protesteren?

    Wanneer hebben Joden in Duitsland voor het laatst stenen naar dansende Palestijnen gegooid om zo een signaal af te geven tegen Hamas en diens wens tot vernietiging van Israël?

    Wanneer hebben Joden in Duitsland voor het laatst een moskee in brand gestoken om de aandacht te vestigen op het geweld in het Midden-Oosten?

    Wanneer werd er op Facebook en in Duitse straten voor het laatst van joodse zijde en in het Duits massaal en gedirigeerd opgeroepen tot de vernietiging van
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadan eist 75.000 euro van Rotterdam voor ontslag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ramadan eist 75.000 euro van Rotterdam voor ontslag

    maandag 28 juni 2010 10:33

    De ontslagen islamoloog Tariq Ramadan eist een schadevergoeding van 75.000 euro van Rotterdam, omdat de gemeente hem naar eigen zeggen onterecht heeft ontslagen als integratieadviseur.

    Dat heeft zijn advocaat Christiaan Oberman maandag laten weten. Hij wil niet ingaan op de zaak.

    Vandaag dient de zaak in de rechtbank van Rotterdam voor een zogenoemde comparitie van partijen. Daarin kan zowel de gemeente als Oberman toelichtingen geven op standpunten. Het is nog onduidelijk hoe lang de bodemzaak gaat duren.

    Ontslag
    Rotterdam besloot vorig jaar augustus het contract van de Zwitserse Egyptenaar te ontbinden, nadat bleek dat Ramadan wekelijks een tv-programma maakte voor omstreden Iraanse staatszender Press TV, die wordt gefinancierd door het regime van Mahmoud Ahmadinejad.
    Meer lezen op:
    elsevier


    27-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse anti-Israël demonstranten gebruiken Nazi vlag met tekst 'goed gedaan'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Turkse anti-Israël demonstranten gebruiken Nazi vlag met tekst 'goed gedaan'

    Erdogan trekt zich niets aan van kritiek VS en generaals uit Turkse leger

    Turkse anti-Israël demonstranten bedanken de Nazi's ('goed gedaan').
     
    Bij demonstraties in Turkije tegen het Israëlische optreden tegen de door terroristen geleide 'vredes'vloot die de zeeblokkade van de door Hamas gecontroleerde Gazastrook wilde doorbreken, hebben actievoerders naast Turkse en Palestijnse vlaggen ook een Nazi-vlag meegevoerd met daarop de tekst 'goed gedaan'. Vanzelfsprekend zult u dit schokkende en walgelijke bewijs dat anti-Zionisme en anti-Semitisme in met name de Islamitische wereld hand in hand gaan nooit op het reguliere (NOS of RTL) nieuws zien. Ondertussen gaat de Turkse premier Erdogan gewoon door met zijn hetze tegen de Joodse staat.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asscher zeer voorzichtig met ontruiming moskeet.

    Asscher zeer voorzichtig met ontruiming moskeet.

    Door boilingpoints

    Lectori Salutem!

    Zoals u weet, moeten de Baardmannen uiterlijk maandag de Aya Sofiamoskee te Mokum hebben verlaten. Anders volgt ontruiming. Wat opvalt en irriteert, is de fluwelen aanpak van Lodewijk Asscher. De gemeente Amsterdam heeft nog eens 20.000 brieven verspreid onder de omwonenden van deze haatkazerne. Daarin wordt uitgelegd waarom de ontruiming nodig is en wat de uitspraak van de rechter inhoudt. (!) Ook wordt medegedeeld ‘dat uit veiligheidsoverwegingen niet kan worden aangegeven wanneer de ontruiming van de moskee precies plaatsvindt’.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    26-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vijftigduizend veroordeelden ontlopen straf'

    'Vijftigduizend veroordeelden ontlopen straf'

    Uitgegeven: 26 juni 2010 20:16
    Laatst gewijzigd: 26 juni 2010 20:16

    AMSTERDAM - Zo'n vijftigduizend veroordeelden lopen vrij rond terwijl zij achter de tralies zouden moeten zitten. Dit aantal is al jaren gelijk.

    Dat meldt RTL Nieuws zaterdag op basis van een eigen onderzoek.

    Achttienduizend van de criminelen zijn veroordeeld tot een celstraf en 463 zijn zware criminelen. Zij zijn veroordeeld voor een celstraf van minimaal tien maanden.
    Meer lezen op:
    nu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Formeert Beatrix Cordon sanitaire??

    Formeert Beatrix Cordon sanitaire??

    Vanavond ontvangt Koningin Beatrix persoonlijk de fractievoorzitters van de vijf middenpartijen (GL, PvdA, D66,  CDA & VVD) om beurten op Paleis Noordeinde.

    ONGEHOORD!!!

    Het staatshoofd dient zich in het Nederlandse bestel verre te houden van de vorming van een regering, vooral in een vroeg stadium als de formatie zich nu feitelijk bevindt. Dat het staatshoofd zich nu al begint te bemoeien met de keus van partijen voor coalitiepartners, en door hen niet uit te nodigen, het uitsluiten van PVV en SP propageert, is iets dat in ons staatsbestel feitelijk niet zou moeten kunnen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!