Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kruiden_leentje50
    blog.seniorennet.be/kruiden
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse bezoeker Spelen doodgestoken

    Amerikaanse bezoeker Spelen doodgestoken

    zaterdag 9 augustus 2008 13:34

    In het centrum van Peking is vandaag een familielid van de coach van het Amerikaanse beachvolleybalteam doodgestoken. De Chinese dader heeft zelfmoord gepleegd.

    Incident gebeurde ondanks massaal aanwezige Chinese politie Incident gebeurde ondanks massaal aanwezige Chinese politie

    Het incident gebeurde vandaag in de dertiende-eeuwse Drum-toren in Peking, waar vandaag de eerste volledige dagprogramma van de Olympische Spelen was.

    De Amerikaan werd belaagd oor een Chinese man, die hem met een mes neerstak. Hij overleed aan zijn verwondingen, zo hebben de Chinese autoriteiten bevestigd, meldt de Britse zender BBC.

    Motief
    Een tweede toerist is zwaar gewond en ook de gids werd gestoken.
    meer lezen op:
    elsevier


    08-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chinese islamisten dreigen weer met aanslagen op Spelen
    Chinese islamisten dreigen weer met aanslagen op Spelen
    In een nieuwe videoboodschap heeft een islamitische terreurgroep aan de vooravond van de openingsceremonie gedreigd met aanslagen tegen de Olympische Spelen. Leden van de Turkistan Islamic Party raden alle islamieten aan om weg te blijven uit Peking en bussen, treinen, vliegtuigen, gebouwen en alle plaatsen te vermijden die door Chinezen gebruikt worden. Dat meldt SITE, een Amerikaanse organisatie die extremistische milities in het oog houdt.
    In een video van zes minuten - die veel wegheeft van een al-Qaida-videobooschap - herhalen de militanten van Turkistan Islamic Party (TIP) hun dreigement van vorige maand tegen de Spelen. Er zijn beelden te zien van het logo van Peking 2008 dat in brand wordt gestoken
    meer lezen op:
    politicinfo

    07-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Wochen in München

    Arabische Wochen in München


    Moslem Touristen

    verder lezen op:
    Politically incorrect

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonen grijpen de wereldmacht'
    "Zonen grijpen de wereldmacht”

    In maart verscheen een boek van Gunnar Heinsohn met de pakkende titel ”Zonen grijpen de wereldmacht”. In dit boek doet hij een poging terrorisme demografisch te verklaren. Een korte samenvatting:

    Religieus fanatisme of diepe armoede zijn niet de echte oorzaken van het wereldwijd escalerende terrorisme. Het is het grote aantal jongemannen, zonder behoorlijke opleiding en zonder zicht op werk, dat de oorzaak is voor onrust, terrorisme en oorlog. Vooral in de islamitische landen, met een bevolkingsgroei in 100 jaar van 150 naar 1200 miljoen mensen, zijn de jongemannen oververtegenwoordigd. Zij vormen een immens reservoir aan strijders die tot geweld in staat zijn.Gebaseerd op demografisch cijfermateriaal en een analyse van de geschiedenis,
    meer lezen op:
    neerlandsbloed


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdelijke bestuurder kost gemiddeld 30.000 euro per maand

    Tijdelijke bestuurder kost gemiddeld 30.000 euro per maand

    Interimmers ziekenhuizen peperduur

    Ziekenhuizen geven miljoenen uit aan razend dure interim-bestuurders, blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.

    Jaarverslagen

    Bij een kwart van alle Nederlandse ziekenhuizen zit een interim-manager in de raad van bestuur. Gemiddeld kosten ze 30.000 euro per maand, twee tot drie keer meer dan een bestuurder in vaste dienst. RTL Nieuws onderzocht 100 jaarverslagen over de jaren 2006 en 2007. In totaal ging er zeker 6,75 miljoen euro naar de interim-bestuurders en naar de bureaus die voor hen bemiddelden.
    meer lezen op:
    RTLnieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkert, ken je me nog?

    Volkert, ken je me nog?


    mirjamderijk.jpgNogal wiedes dat ze bij GroenLinks op de hoogte waren van Wijnands verleden als action hero. Niks aan de hand.  Neem nu Mirjam de Rijk. Inmiddels een in-en-in keurige dame (zie foto - alleen het parelkettinkje ontbreekt) maar in die jaren tachtig een wilde meid hoor. Ketende zichzelf vast aan de poorten van kerncentrales… de malle bevlogen stouterd! Mirjam was journalist (ahem…) bij De Groene en werd in 1999 partijvoorzitter van GroenLinks. En laat zij nu al sinds jaar en dag de levenspartner zijn van Wijnand Duyvendak die zij via de echtelijke sponde katapulteerde naar het Tweede Kamerlidmaatschap. We schrijven het jaar 2002. Het jaar waarin bij de TK-verkiezingen elke kiezer natuurlijk eerst volledig werd bijgepraat over het extreem gewelddadige pacifistische verleden van Wijnand Duyvendak,
    meerlezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RaRa, ben ik het of niet?

    RaRa, ben ik het of niet?

    Binnenkort behandelt de Tweede Kamer de nieuwe Wet terroristische misdrijven. Die wet biedt meer ruimte om terroristen de voet dwars te zetten. Opmerkelijk is de definitie van terrorisme die de wet hanteert. Gewelddadige linkse 'actiegroepen' zoals RaRa zouden nu ook onder de wet vallen.

    Enkele weken geleden hoorde de Tweede Kamer een aantal deskundigen over het wetsvoorstel. Ze kwamen van buiten de Kamer. Er had echter ook een eigen expert gevraagd kunnen worden: het kamerlid Wijnand Duyvendak van GroenLinks. Hij was jarenlang het brein achter een extreem links milieu dat steeds gewelddadiger werd.
    meer lezen op:
    uitkijk

    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wethouder mag moslimschool niet afraden

    Wethouder mag moslimschool niet afraden

    woensdag 6 augustus 2008 20:27

    De Rotterdamse wethouder van onderwijs Leonard Geluk (CDA) moet zijn uitspraken in een brief aan ouders van leerlingen van de islamitische school Ibn Ghaldoun terugnemen. Het onderwijs is er zwaar onder de maat, maar de wethouder mag daar van de rechter geen negatief advies aan verbinden.

    Wethouder mag geen negatief advies geven over Ibn Ghaldoun Wethouder mag geen negatief advies geven over Ibn Ghaldoun

    De islamitische school sleepte de wethouder vorige week voor de rechter. Die deed woensdag uitspraak, waarbij de gelijk kreeg.

    Andere school
    De wethouder stuurde de ouders in juli een brief waarin hij hen adviseert hun kinderen naar een andere school te sturen. Die ouders moet hij nu opnieuw aanschrijven.

    In de nieuwe brief moet hij aangeven dat zijn advies onrechtmatig was en dat de brief van 10 juli als ongeschreven dient te worden beschouwd. Ook verplicht de rechter hem op de website van de gemeente te rectificeren.meer lezen op:
    elsevier


    05-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimterroristen China wilden 'heilige oorlog'

    Moslimterroristen China wilden 'heilige oorlog'

    dinsdag 5 augustus 2008 12:10

    De twee moslims die maandag een aanslag pleegden op een Chinees politiebureau waren uit op een 'heilige oorlog'. Bij de aanslag in Kashgar zijn zestien politieagenten om het leven gekomen.

    Dat heeft het Chinese ministerie van Veiligheid verklaard.

    Volgens de Chinese autoriteiten beschikten de moslimterroristen over documenten waarin een heilige oorlog werd gepropageerd.

    Aanslag
    De twee mannen reden met een vrachtwagen in op een groep joggende agenten, daarna gooiden ze handgranaten en gingen ze de agenten met messen te lijf.
    meer lezen op:
    elsevier


    04-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Pakistaanse komaf moet cel in voor veelwijverij

    Man van Pakistaanse komaf moet cel in voor veelwijverij

    ROTTERDAM - Een 56-jarige man van Pakistaanse komaf uit Rotterdam is gisteren door de politierechter voor veelwijverij veroordeeld tot een celstraf van twee maanden, waarvan de helft voorwaardelijk.
    De al 25 jaar hier wonende Rotterdammer kreeg in 1992 de Nederlandse nationaliteit, waarna hij met een vrouw uit zijn geboorteland trouwde. Vier jaar later huwde hij in het Pakistaanse Jehangira met een tweede vrouw. Pas vorig jaar is dat bij de autoriteiten daar geregistreerd.
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNS-bank islamitisch geworden?
    SNS-bank islamitisch geworden?
    Mevrouw, mijnheer,

    Ik heb ongeveer ****** euro spaargeld bij uw bank geplaatst. Ik zie op uw site islamitische propaganda: een vrouw in het soort hoofddoek dat nu niet bepaald naar een liberale vorm van islam verwijst. Al eerder had u op uw site een foto van een Arabisch uitziende jongeman met een moslimextremistenbaardje die uw klanten zijn voetzolen liet zien, een standaardbelediging in de islamitische wereld. Het is bekend dat de islamitische scholen frauderen, en met het hun toevertrouwde geld bv. reisjes naar Mekka betalen,
    meer lezen op:
    hoei boei

    Met vriendelijke groet,
    HansJansen,

    03-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smeerhuisjes

    Smeerhuisjes

    Welaan dan, binnen drie weken na de aankondiging dat Willem Alexander een tweede vakantiehuisje zou bouwen in Mozambique - vooral ook om de lokale bevolking economisch mee te laten profiteren - weten we hoe we die opmerking moeten begrijpen. Wat zei -ie ook al weer? 'Je nek durven uitsteken?' Inderdaad ja, maar dan wél andermans nek. Eigenlijk kun je er ook op wachten - de Oranjes die hun decadentie uitbouwen om straatarme mensen een steuntje in de rug te geven. Die dubbele bodem valt er dan ook binnen de kortste keren onderuit.

    Veel niet-republikeinen maken er geen bezwaar tegen dat hun belastinggeld door dit platte Oranjevolk wordt gespendeerd aan patserige luxe,
    meer lezen op:
    NRG


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spartelende Vissen

    Spartelende Vissen




    Cor Stoker        3 augustus 2008

    We lezen wat af en we mopperen en kankeren dat het een lieve lust is, maar ondertussen zijn we net vissen die spartelen in een groot net, zijn we gevangen in een wirwar van regels en wetten, die veelal strijdig zijn met grondwettelijke bevochten vrijheden, maar ja wie ontsnapt er aan het fijnmazige net, die heeft kans te worden opgevreten door de haaien.

    Laat ik even wat voorbeelden geven, u bent een oppassende werkzame burger, of in loondienst of als zelfstandig ondernemer, dan bent u vogelvrij en al meent u vrij te zijn u zit muurvast in de netten van de wetten en regelgeving.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krakers SP en GroenLinks weigeren kraakpand te verlaten

    Krakers SP en GroenLinks weigeren kraakpand te verlaten

    zaterdag 2 augustus 2008 09:47

    De krakers van twee huizen aan de Eerste Jan Steenstraat in de Amsterdamse Pijp hebben de politie de toegang geweigerd, verzetten zich tegen hun arrestatie en zijn niet van plan het kraakpand te verlaten.

    Krakers weigeren pand te laten Krakers weigeren pand te laten

    Het Openbaar Ministerie wil de krakers, leden van de politiek jongerenorganisaties Rood (SP) en Dwars (GroenLinks) echter arresteren en beschuldigt hen van huisvredebreuk. De kraak zou onrechtmatig zijn.

    Legaal!?
    De politieke jongerenorganisaties Rood en Dwars kraakten enkele dagen geleden samen met enkele studenten het pand aan de Eerste Jan Steenstraat 121.

    meer lezen op:
    elsevier


    02-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Alle Marokkanen willen hier weg'

    Tofik Dibi (27) in zijn vaderland:

    Toffe Tofik

    'Alle Marokkanen willen hier weg'

    Tofik Dibi (27) geniet van het zomerreces in Den Haag. Het Tweede-Kamerlid van GroenLinks is opgegroeid in Vlissingen, maar is nu op vakantie in Marokko, het land waar zijn ouders vandaan komen. Hoe is de sfeer daar?

    'Iedereen wil het land verlaten, vooral mensen van mijn leeftijd. Maar ook mijn ooms en tantes hebben hun hele leven gehoopt eens te emigreren. Ze stelden er zelfs hun huwelijk en het krijgen van kinderen voor uit. Nu doen mijn neefjes en nichtjes dat ook. Ze zien Marokkanen die in het buitenland leven en kijken op tegen de auto's, de vette kleding en het uitgaan. Ze snappen niet dat wij daar ook voor moeten werken en sparen.'

    Dit is een stukje uit een interview in dag.nl

    Zo dat is een lid van de tweede kamer. Daarin zitten de volksvertegenwoordigers die de belangen van Nederland moeten verdedigen.

    Kun je het nog duidelijker brengen, men zal niet rusten voor heel Marokko in Nederland zit.
    En de Nederlanders dan? O, die kunnen gewoon werken en heel veel belasting betalen (dhimmi)

    01-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen verlaten Gaza en Westoever

    Christenen verlaten Gaza en Westoever

    31-07-2008 11:00 | G. Roos
    /media/Muur.

    Muur.

     
     
    Ds. Hannah Massad is predikant van de enige protestantse kerk in Gaza. Er ligt een glimlach op z’n gezicht, hoewel hij een trieste tijding heeft. „Het aantal christenen in de Palestijnse Autoriteit daalt. In de Gazastrook behoren nog slechts 2000 van de anderhalf miljoen mensen tot de kerk.” Het is slechts een schatting, want president Mahmud Abbas zorgt tot nu toe niet voor een bevolkingsstatistiek.

    Het fenomeen van emigratie lijkt een goed bewaard geheim. Het ontbreken van officiële gegevens zorgt ervoor dat niemand in de Gazastrook en op de Westelijke Jordaanoever precies weet hoe het zit met de emigratiepercentages.
    meer leen op:
    reformatoriesch dagblad


    30-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moslimse dwanghuwelijk
    Vrijheid gaat aan wetten voorbij?
    Necla Kelek

    Toen ik in 2005 in mijn boek “De vreemde bruid” er op wees dat moslimvrouwen worden uitgehuwelijkt, gearrangeerd of onder dwang, en in Duitsland als echtgenoten geïmporteerd, kwam er protest van de kant van moslims, Turken en hun politieke vrienden. Mij werd toegedicht dat ik alleenstaande gevallen opblies, en politica’s van Turkse origine lieten openlijk weten dat zij uit liefde getrouwd waren, enkel maar om mij te bewijzen dat dwanghuwelijken geen uitstaans hadden, noch met hun cultuur, noch met de islam. Migratiewetenschappers eisten “gerechtigheid voor moslims” en verdedigden importhuwelijken, als zijnde een reflex op de restrictieve immigratievoorwaarden.
    Inmiddels is het onomstreden dat hier in dit land jaarlijks duizenden moslimvrouwen en -mannen door hun familie in een huwelijk gedwongen worden. De vrouwenhuizen en consultatiebureaus zitten vol, omdat jonge mensen vrezen dat zij uitgehuwelijkt zullen worden tijdens de vakantie in het thuisland van hun ouders.
    meer lezen op:
    in flandresfields

    28-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De controletoren van Babel (Vincent De Roeck)

    De controletoren van Babel (Vincent De Roeck)


    Het was gisteren weer even wennen: de overal opkomende multicultuur die geen enkele oude waarheid spaart. Niet enkel werd ik op de luchthaven van Heathrow gecontroleerd door een moslima mét hoofddoek, alsof er geen vuiltje aan de lucht was dat zij in West-Europa vrij en ongestoord haar islamding kon doen, maar moest ik tijdens mijn American Airlines-vlucht ook voortdurend Spaanse aankondigingen verduren, zowel via de intercom, de films als de papieren informatie, wat toch vreemd is voor een vlucht tussen twee oeroude Engelstalige landen, die allebei trouwens nog geacht worden daar crimineel trots op te zijn ook, en die uitgevoerd werd door een Amerikaanse carrier die trots de "bald eagle" als logo voert.
    Meer lezen op:
    in flandersfields

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op drie Britse moslimstudenten steunt moord in naam van islam

    Eén op drie Britse moslimstudenten steunt moord in naam van islam

    Eén Britse moslimstudent op drie is van mening dat moord in de naam van de islam moet kunnen. Dat schrijft de Britse krant The Sunday Times op basis van een poll van het lokale 'Centrum voor Sociale Samenhang'. Op de universiteit vinden twee moslims op vijf dat de sharia in de Britse wet moet worden opgenomen.

    "Integratie aanmoedigen"
    Hoewel de grootste moslimgroep van Groot-Brittannië zich vragen stelt bij het rapport, zegt Anthony Gleese, een professor van de universiteit van Buckingham, dat de resultaten uiterst alarmerend zijn. "Het verschil tussen moslimstudenten en andere studenten is gewoon te groot", zegt hij. "In plaats van vol lof over onze culturele verschillen te praten, zouden we juist integratie en aanpassing moeten aanmoedigen."
    meer lezen op:
    HLN


    27-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslagen India: 38 doden

    Aanslagen India: 38 doden

    AHMADABAD -  Het dodental door een serie bomaanslagen in de Indiase stad Ahmadabad is opgelopen tot zeker 45. Ruim 160 mensen liggen nog gewond in het ziekenhuis.


    Het centrum van Ahmadabad werd zaterdagavond opgeschrikt door zestien explosies. De meeste bommen waren verborgen in dozen en fietstassen. Twee ontploffingen waren bij noodhospitalen waar slachtoffers van de eerste explosies werden behandeld.

    De verantwoordelijkheid voor de aanslagen is opgeëist door een beweging die zich de Indiase Mujahideen noemt.
    meer lezen in
    de telegraaf





    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!