Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jackyshobby
    blog.seniorennet.be/jackysh
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lading onbekend

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste islamitische bank in Duitsland
    De eerste islamitische bank in Duitsland

    E.J. BRON - 22 FEBRUARI 2011


    Het filiaal van de Kuveyt Türk Bank in Mannheim is een attractie. Zij is het eerste filiaal van een bank in Duitsland, dat in overeenstemming met islamitisch recht werkt en daarom afziet van rente.

    De binnenkant van het filiaal van de Kuveyt Türk Bank in de binnenstad van Mannheim is ruim en modern. Witte vloertegels, zwarte leren sofa’s tegenover vier balies met grote zwarte beeldschermen. Achter een van de beeldschermen zit een medewerkster te typen. Niets onderscheidt de balieruimte van een Sparkasse- of Volksbankfiliaal. Voorbijgangers werpen van buiten nieuwsgierige blikken naar binnen.
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    21-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders gaan bootje varen, joodje pesten

    Nederlanders gaan bootje varen, joodje pesten

    Geplaatst door Isser op 21 February, 2011 - 13:46 in Koffiehoek

    Er komt weer een flotilla. Waar naartoe? Iran, Libië, Libanon, Marokko? Nee, het is weer eens Israël dat gebashed dient te worden. Het is ook alweer een tijdje geleden en met al die aandacht die er nu naar de Arabische landen uitgaat krijgt Israël te weinig aandacht. Dus wordt er weer eens richting Gaza opgestoomd

    De geitenwollensokkenafdeling van de punnikbrigade geeft dan ook gehoor aan de oproep van de Libische leider Ghadaffi de Israëlische stranden te bestormen. Israëlische hoor ik u denken, het is toch Palestijnse? Ja, volgens normaal denkende mensen wel, maar in het perfide brein van deze wortelknagers is Gaza nog steeds "bezet" door Israël en is alles wat daar, in negatieve zin, gebeurd de schuld van Israël.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema bruut beroofd.

    Femke Halsema bruut beroofd.

    Ja, dit is ‘m dus, landgenoten. Momenteel Neerlands bekendste telefoon. Hier had ze ‘m nog. Dingetje is ontvreemd tijdens een brute straatroof, donderdagavond.

    Tristan maakte er al melding van in het BP-Café: Femke Halsema is slachtoffer geworden van een brute beroving. Handtas pleitte. Zomaar foetsie, weet je. Het Femke omschreef de dader als zijnde een ‘scootercrimineel’. We mogen natuurlijk niet zeggen dat het waarschijnlijk om een kapsalon bezorgende, biculturele kansenjongere gaat, dus dat doen we dan ook niet.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Aan islam is Westen niet schatplichtig'

    ’Aan islam is Westen niet schatplichtig’

    Het Westen kan de moslimwereld dankbaar zijn voor het bewaren en doorgeven van de Griekse erfenis, hoor je vaak. Zonder het voorbereidende werk van islamitische filosofen geen Renaissance. Maar klopt dat wel?

    Kleis Jager
    De Franse historicus Sylvain Gouguenheim benadrukt de betekenis  van kopiisten op de Mont Saint-Michel in Normandië, in de twaalfde eeuw.

    De Franse historicus Sylvain Gouguenheim benadrukt de betekenis van kopiisten op de Mont Saint-Michel in Normandië, in de twaalfde eeuw. © HOLLANDSE HOOGTE
    Piet Hein Donner zei het eind vorig jaar nog in de Tweede Kamer, toen hij vragen beantwoordde over de ’islamisering’ van Nederland. Die ontwikkeling, wist Donner, is al ’duizend jaar aan de gang’ en heeft ons veel goeds gebracht. „Wij kunnen nog niet tot tien tellen zonder Arabische cijfers, de receptie van de Griekse filosofie in de Middeleeuwen is te danken aan de islam;
    Meer lezen:
    Trouw
     en
     kleisjager


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahrir plein: Leger Egypte staat oproep tot jihad en mars op Jeruzalem toe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Tahrir plein: Leger Egypte staat oproep tot jihad en mars op Jeruzalem toe

    Gewapende brigades Moslim Broederschap vervangen leger Tahrir plein - Egypte en Iran misleiden wereld bij doorlaten Iraanse marineschepen Suez kanaal


    Biddende moslims op het Tahrir plein in Caïro. Het leger lijkt nu al partij te hebben gekozen voor de Moslim Broederschap door hen als enige groepering toe te staan een podium te bouwen en een radicale toespraak te houden op de staatstelevisie.
     
    Terwijl de media en politici in het Westen nog altijd de waan(zin) van de dag vieren dat er democratische veranderingen in Egypte in aantocht zijn, worden zij nu al opnieuw ingehaald door de harde werkelijkheid. De tijdelijke (?) militaire heersers stonden afgelopen vrijdagavond toe dat de door president Mubarak verbannen radicaal islamitische prediker Yusuf al-Qaradawi, die zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers aanmoedigt, mocht terugkeren en op het inmiddels over de hele wereld bekende Tahrir plein openlijk mocht oproepen tot de jihad en een mars op Jeruzalem.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    19-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verraad van Bolkestein

    Het verraad van Bolkestein

    Geplaatst door Dirk-Jan van Baar op 19 February, 2011 - 09:00 in Frontpage

    Pim Fortuyn had gelijk: Nederland is hard op weg een verweesde samenleving te worden. Daarin voelen steeds meer mensen zich door hun voormannen verraden.

    Het klinkt door in het boek van Martin Bosma, afkomstig uit een rood nest, die zich afzet tegen NieuwLinks en zich door de PvdA van de grachtengordel verraden voelde. Carel Brendel heeft het over 'het verraad van links' dat zijn traditionele achterban in de steek gelaten heeft. In Limburg zien we het verschijnsel van mensen die zich door het CDA van de calvinistische en met de PvdA heulende Jan-Peter Balkenende tekort gedaan voelden. En ter rechterzijde kunnen we spreken van 'het verraad van Bolkestein',
    Meer lezen op:
    dagelijkse standaard.nl


    18-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De échte Egyptische revolutie die u bij de NOS of RTL niet te zien krijgt
    CBS-verslaggever Lara Logan (inzet) werd midden in een menigte die feest vierde vanwege Mubaraks val verkracht.
     
    Er zijn twee Egyptische revoluties. De één wordt door Egyptische bloggers en Westerse media speciaal voor u in elkaar gedraaid en krijgt u te zien bij de NOS, RTL of in iedere willekeurige grote krant of nieuwswebsite zoals NU.nl. De andere is de échte revolutie. De verkrachting van CBS-verslaggever Lara Logan door anti-Mubarak aanhangers duwde de ware revolutie in Egypte even uit de schaduwen. Het was echter beslist niet de eerste seksuele misdaad die tijdens de volksopstand werd gepleegd. Lees hoe de Egyptische revolutie er achter de facade van wat de reguliere media ons berichten écht uitziet. En huiver.
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een droeve ridder van het vrije scheldwoord

    Een droeve ridder van het vrije scheldwoord

    door: Carel Brendel
     
    Alweer twee jaar geleden publiceerde Joost Zwagerman zijn dubbelpamflet Hitler in de polder & Vrij van God. Hierin bekritiseerde de schrijver de voortdurende verwijzingen naar Hitler om tegenstanders in het islamdebat verdacht te maken. Daarnaast viel hij de hypocrisie aan van een oude garde, die zich twintig jaar geleden nog wel inzette voor de bedreigde schrijver Salman Rushdie, maar sindsdien vrijwel zijn mond houdt over de negatieve aspecten van de islam.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders: Kinderen de PVV laten demoniseren, walgelijk

    Wilders: Kinderen de PVV laten demoniseren, walgelijk

    Beeld uit het anti-PVV filmpje.

    ROTTERDAM - Cartoons, rechtszaken, documentaires, bedreigingen en demonisering ten spijt, Geert Wilders laat zich er niet door uit het veld slaan. Tijdens een interview met Uitgesproken WNL toonde de PVV-leider zich boos en slagvaardig tegelijk.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    15-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broeders willen geen vrijheid maar sharia

    Broeders willen geen vrijheid maar sharia

    Hala Naoum Nehme, 14-02-2011 09:00

    sharia1402_300
    De shariavrijheid van de Moslimbroederschap brengt de Arabische droom van volwaardige vrijheid in gevaar.

    Het is verbazingwekkend hoe weinig deskundigen Nederland telt die, zonder de ogen te sluiten voor de feiten, een objectieve schets kunnen geven van de situatie in de Arabische wereld. Deze dagen zijn twee deskundigen gevraagd hun licht te laten schijnen op de Egyptische volksopstanden.

    De eerste is Bertus Hendriks die in Nieuwsuur (1 februari), op de vraag of de Moslimbroederschap een wolf in schaapskleren is, antwoordde ‘absoluut niet’. Dictators als Mubarak en Ben Ali zouden deze ‘karikatuur’ ten onrechte gebruiken om de Broederschap als gevaarlijk weg te zetten. Ook vond Hendriks, net als Tariq Ramadan in Spitsnieuws (3 februari), dat zij niet het Iran-model nastreeft, maar het Turkije-model.
    Meer lezen in:
    de volkskrant



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haat, racisme en lijfstraffen schering en inslag op Britse moslimscholen

    Haat, racisme en lijfstraffen schering en inslag op Britse moslimscholen

    Channel 4 maakt met verborgen camera ontluisterende beelden in vermaarde school en madrassa

    Op de site van Channel 4 staat al een clip met fragmenten van de uitzending. (screenshots Channel 4)

    In het geheim gefilmde beelden van Britse moslimscholen brengen bijzonder schokkende feiten aan het licht. De kinderen worden er geregeld geslagen, en krijgen onder andere te horen dat moslims die westerse gebruiken overnemen, zullen gemarteld worden in het hiernamaals. Dat meldt de Daily Mail.
    Meer lezen op:
    hln.be


    14-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische oppositieleider: Vredesverdrag met Israël is voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Egyptische oppositieleider: Vredesverdrag met Israël is voorbij

    Tijdens de protesten in Egypte waren reeds 'Weg met het Camp David Regime!' slogans te lezen.
     
    Terwijl de Amerikaanse stafchef admiraal Mike Mullen afgelopen zondag in Israël benadrukte dat het in 1979 gesloten vredesverdrag tussen Egypte en Israël niet in gevaar is, klinken uit Egyptische oppositiekringen hele andere geluiden. Eén van de meest prominente oppositieleiders, Ayman Nour, die jarenlang door Mubarak in de gevangenis werd gehouden, verklaarde zondag dat 'de rol van de Camp David akkoorden (die de basis vormden voor het vredesverdrag van 1979) voorbij is.'
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een optocht voor de jarige profeet

    Een optocht voor de jarige profeet

    Met een optocht van auto’s vierden moslims zaterdag in Amsterdam de geboortedag van de profeet Mohammed. „Als iedereen moslim wordt, is er vrede op aarde.”

    Feestgangers versieren hun auto?s met ballonen voor de rondrit door Amsterdam.

    Feestgangers versieren hun auto's met ballonen voor de rondrit door Amsterdam.© FOTO'S MAARTEN HARTMAN

    ’Als de stoplichten na tien minuten nog steeds niet op groen springen, stijgt een koor van getoeter op. Bestuurders stappen uit, geïrriteerd. Ze zien deze zaterdag een stoet van tientallen auto’s voorbijtrekken, onder politiebegeleiding. Groene vlaggen steken uit de ramen, op motorkappen liggen bloemen. Megafoons, vastgesjord aan dakdragers, stoten klanken uit die versnipperd raken in de wind.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    13-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw lijkt op Ernst Röhm én op een randdebiel, maar Geert Wilders lijkt totáál niet op Adolf Hitler

    Paul de Leeuw lijkt op Ernst Röhm én op een randdebiel, maar Geert Wilders lijkt totáál niet op Adolf Hitler

    12 Feb 2011 | Door Martien Pennings | Category: Featured

    PdL2
    “Zij is hier! Geef haar een hartelijk applaus! De moedige Fatima!”
    En waarom?
    Wel, omdat Fatima dit had gezegd:
    “Uit elkaar halen en haatzaaien. En dat is toch ook iets wat Adolf Hitler in de Tweede Wereldoorlog heeft gedaan.”
    En met dat “ook” werd Geert Wilders geïmpliceerd.

    Niemand zal ontkennen dat vetklep Paul de Leeuw iets weg heeft van de eveneens homoseksuele Ernst Röhm. Klik maar eens even op de foto’s. Je hebt homo’s in soorten, maar rond deze beide flikkers hangt eenzelfde soort van autoritaire, gewelddadige en perverse liederlijkheid.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Positief advies voor asocontainers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Positief advies voor asocontainers

    Maandag, 26 oktober 2009. In de media, AD/RD - Antti Liukku

     

    De weg is vrij voor asocontainers, kleine onderkomens op een afgelegen plek voor asociale bewoners. Nog eind dit jaar komt Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) met een positief advies over deze drastische maatregel tegen burenoverlast
    Meer lezen op:
    pvda rotterdam.nl


    11-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende koning Abdullah zegt Obama de wacht aan en keert zich tot Iran
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Woedende koning Abdullah zegt Obama de wacht aan en keert zich tot Iran
    Saudische koning noemt beleid Obama een ramp voor het hele Midden Oosten


    Ook in diverse Amerikaanse steden (hier in Atlanta) werd de afgelopen dagen geprotesteerd tegen Mubarak.

     
    Het telefoongesprek dat de Saudische koning Abdullah vandaag voerde met de Amerikaanse president Obama was het meest heftige die regeringsleiders van beide landen ooit met elkaar hebben gehad. Abdullah zou dermate woedend op Obama zijn vanwege het feit dat deze zonder slag of stoot de Egyptische president Mubarak, ruim 30 jaar een trouwe bondgenoot van de VS, heeft laten vallen, dat hij vanochtend na het gesprek met Obama een hartaanval zou hebben gehad.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wij moslims genieten hier een maximum aan godsdienstvrijheid'

    ”Wij moslims genieten hier een maximum aan godsdienstvrijheid”

    Hüseyin Koçak kandideerde in 2009 voor Die Linke voor de functie van hoofd van de »Landkreis« Kaiserslautern, stapte daarna over naar de SPD en zit intussen voor de CDU in het bestuur van de »Landkreis« Kaiserslautern. Zijn kritische opvattingen over de islam werden bij Die Linke niet echt op prijsgesteld. Voor Citizen Times sprak Benjamin Rösch met de politicus over Turken in Duitsland, integratieproblemen en de invloed van de Turkse regering op »haar« burgers in de Bondsrepubliek.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    09-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yusuf Al-Qaradawi over de onverenigbaarheid van islam en democratie

    Yusuf Al-Qaradawi over de onverenigbaarheid van islam en democratie

    Democratie volgens Yusuf Al-Qaradawi

    door Asher Ben Avraham

    De turbulente gebeurtenissen in Egypte zijn ingegeven door het verzet tegen een autoritair en corrupt regime. De tijd van Hosni Mubarak, de man van $ 55 miljard, is voorbij. En de wereld juicht. Niemand is toch tegen een democratische revolutie? We hebben hier op het eerste gezicht te maken met een retorische vraag. Het kenmerk van een retorische vraag is dat zij eigenlijk niet hoeft te worden beantwoord. Het antwoord is immers zo vanzelfsprekend dat het al besloten ligt in de vraag. Van links tot rechts, van seculier tot religieus, van oud tot jong: vrijwel ieder weldenkend mens steunt de roep om democratisering.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de revolutie in Teheran tot de revolutie in Egypte:

    Van de revolutie in Teheran tot de revolutie in Egypte:

    06 Feb 2011 | Door E.J. Bron | Category: Aktueel
    De geschiedenis herhaalt zich – maar deze keer met nucleaire kracht
    FRANCE-NUCLEAR-POLITICS-HEALTH-POLYNESIA-ALGERIA
    Oudere lezers zullen zich wellicht nog aan de Iraanse revolutie in 1978/79 herinneren. En wanneer journalisten nu in de Iran-archieven van hun media kijken, zouden ze i.v.m. de actuele revolutie in Egypte eigenlijk alleen maar de data, de plaatsnamen en de namen hoeven aan te passen: al het andere is (tot nu toe) volledig identiek: een rijke potentaat, een ontevreden bevolking, armoede, werkloosheid en heel veel woede van diegenen, die politiek gezien geen rechten hebben.Zowel destijds als nu hebben de journalisten hun hoop gevestigd op de »democratisering« van de islamitische wereld. Destijds zowel als nu zijn de geheime diensten het er echter over eens, dat er van Tunesië tot aan Egypte ook nu van alles zal zijn – alleen geen democratie in de westerse zin van het woord.
    Meer lezen in:
    amsterdam post.nl



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!