Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    marie_luce
    blog.seniorennet.be/marie_l
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische vulkaan spuugt alle kanten op

    Weblog Afshin Ellian

    De islamitische vulkaan spuugt alle kanten op

    vrijdag 25 maart 2011 09:20


    De islamitische wereld begint als een vulkaan alle kanten op te spugen. Voor de eerste keer is er nu  hard bewijs voor de betrokkenheid van het islamitische Iran bij de oorlog in Afghanistan.

    Amerikaanse en Britse generaals hebben wel vaker beweerd dat Iran de Taliban van landmijnen voorziet. Maar ook raketten? De NAVO-troepen hebben begin februari in Nimruz (Afghanistan) een lading Iraanse raketten onderschept en in beslag genomen. Ze waren bestemd voor de Taliban.
    Meer lezen op:
    Elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friese Joden maken zich ongerust

    Friese Joden maken zich ongerust

    16-03-2011 12:28
     

    SNEEK – Joden voelen zich in Friesland –net als in de rest van Nederland– in toenemende mate onveilig op straat. Dit ondanks het feit dat het aantal meldingen van antisemitisme in de provincie Friesland de laatste jaren stabiel is.

    In Friesland deden zich de afgelopen maanden diverse incidenten van antisemitisme voor, zoals in Leeuwarden en Sneek. Uit Sneek emigreerde een Joods gezin naar Israël omdat het zich geïntimideerd voelde.
    Meer lezen op:
    refdag.nl


    24-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse kerk betrapt!
    Linkse kerk betrapt!

    ANDERS WELLEBEEKE - 24 MAART 2011


    Nu.nl wijzigt stiekem nieuwskop om de islam beter te verkopen. "Islamitische basisscholen scoren slechter" wordt "Islamitische basisscholen scoren steeds beter".

    Vanochtend nog troffen we op Nu.nl nog de volgende kop aan: Islamitische basisscholen scoren slechter. De reagegges van de Libelle besteedden er al ruimschoots aandacht aan.

    Maar kennelijk was deze kop niet positief genoeg, want ondertussen heeft Nu.nl hem schielijk gewijzigd in: Islamitische basisscholen scoren steeds beter
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spervuur raketten Hamas op Israël; Abbas zoekt steun Rusland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Spervuur raketten Hamas op Israël; Abbas zoekt steun Rusland

    Israëlische officials In Beersheva ruimen de resten van een Iraanse Grad raket op. Vanwege de Palestijnse terreuraanvallen blijven de scholen in Beersheva vandaag gesloten.
     
    De afgelopen 10 dagen regende het mortiergranaten en raketten op Israëlische dorpen en steden in de buurt van de Palestijnse Gazastrook. Terroristen van Hamas en Jihad Islami schoten in drie dagen tijd zo'n 56 mortierronden en in de afgelopen 24 uur 4 Iraanse Grad raketten op Israël af (1). Bij deze aanvallen raakten in totaal zes mensen gewond en werd flinke schade aangericht. Ondertussen zoekt de Palestijnse leider Mahmoud Abbas steun in Moskou, in de hoop dat Rusland druk uitoefent op Israël om een escalatie te stoppen een nieuwe Gazacrisis te voorkomen (2).
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    23-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohamed Rabbae: Wilders is instrument van Israël
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mohamed Rabbae: Wilders is instrument van Israël

    woensdag 23 maart 2011 09:21

    Mohamed Rabbae ziet een groot Israëlisch complot achter de PVV
    Mohamed Rabbae, een van de aanklagers van PVV-leider Geert Wilders, ziet in de politiek van de PVV een groot Israëlisch complot. 'Wilders voert de strategie van Israël uit om alle moslims uit Europa weg te krijgen,' zegt de voormalige lijsttrekker van GroenLinks.

    Dat blijkt uit een video, die door Abdel Ali op videowebsite Vimeo is geplaatst. De video is zaterdag 19 maart tijdens een demonstratie tegen racisme in Amsterdam opgenomen.
    Meer lezen op:
    elsevier
    ook meer op:
    Ashers ongenoegen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rotterdam spoort miljoenen euro's bijstandsfraude op

    woensdag 23 maart 2011 07:39

    Rotterdam heeft vorig jaar voor ruim 6 miljoen euro aan bijstandsfraude opgespoord. Daarnaast heeft de gemeente 426 uitkeringen beëindigd en 292 uitkeringen verlaagd. Dat scheelt Rotterdam nog eens 5 miljoen euro per jaar.
    Dit schrijft verantwoordelijk wethouder Dominic Schrijer (PvdA, Sociale Zaken) woensdag in een brief aan de gemeenteraad.

    In totaal spoorde de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid 825 fraudeurs op. De meest voorkomende gevallen van fraude waren verzwegen inkomsten uit werk. De gemeente stuitte ook vaak op mensen die niet hadden gemeld dat ze samenwonen.
    Meer lezen op:
    elsevier


    22-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa kleurt donker

    Het eiland Lampedusa is de voorbode wat Europa te wachten staat. Het stroomt vol met Arabische uitbuiters, en de autoriteiten verlenen slechts hulpverlening. Nu gaat het nog maar over Tunesië, maar als de miljoenen uit Egypte gaan volgen, zal Europa pas echt donker kleuren.

    Als sprinkhaanzwermen bezetten de donkerharige jongens met de sjofele leren jasjes het voormalige toeristeneiland Lampedusa. Dit is het meest zichtbare gevolg van de Arabische lente en een voorbode van wat ons nog te wachten staat. Gisteren schreef op De Dagelijkse Standaard Hans Roodenburg een verontrustend stuk over wat de EU grensbewaking Frontex doet aan de instroom van de immigranten, namelijk niets.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroom: '˜Geen colleges meer tijdens vrijdaggebed.'

    Vroom: ‘Geen colleges meer tijdens vrijdaggebed.’

    Het tegengaan van de Islamisering staat niet op de politieke agenda.

    Waarde lezers,

    Misschien had u al van de beste man gehoord: Henk Vroom. Hij noemt zichzelf ‘godsdienstfilosoof’, dus dan moeten we oppassen. Wat deze man allemaal uitkraamt, gaat uw voorstelling te boven. Zo stelt hij dat ‘werkgevers beter rekening moeten houden met de religieuze plichten van islamitische werknemers.’
    ‘Het bedrijfsleven moet meer rekening houden met islamitische feesten en bidtijden van moslims’, meent Vroom. En nu komt ie:

    Meer lezen op:
    boilingpoints


    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegale immigratie: de welzijnswerkers van Frontex

    Illegale immigratie: de welzijnswerkers van Frontex

    Geplaatst door Hans Roodenburg op 21 maart, 2011 - 19:00 in Frontpage
    Frontex

    Wie niet gediend is van ongenode gasten kan een hond in huis nemen. Daar kan geen alarminstallatie tegen op, tenminste als het dier in kwestie uit het goede hout is gesneden. Bij onraad aanslaan en een dreigende houding aannemen zullen de meeste ongenode bezoekers wel buiten de deur houden. Tenzij we een goeiige lobbes in huis nemen, die hen kwispelstaartend tegemoet komt, want zulke honden zijn er ook.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huiswerk remt gelijke kansen'
    Huiswerk remt gelijke kansen’
    Schaf het huiswerk in de Brusselse scholen af, of geef ten minste alleen taken waarbij de hulp van de ouders niet nodig is. Dat zou de gelijke onderwijskansen verhogen. Het is één van de voorstellen van het evaluatierapport van Voorrangsbeleid Brussel, dat het Centrum voor Taal en Onderwijs (KUL) opstelde.

    Slaagkansen kinderen minder afhankelijk maken van ouders

    In het rapport staan aanbevelingen voor het Brusselse Nederlandstalige onderwijs. In Brussel is de thuistaal een indicator van het schoolsucces van de kinderen. De relatie tussen het opleidingsniveau van de moeder en de leerprestaties van de kinderen is immers bewezen, en in Brussel heeft zestig procent van de Arabisch/Berberse moeders en meer dan zeventig procent van de Turkse moeders geen diploma secundair  onderwijs.
    Meer lezen op:
    brusselsnieuws.be


    19-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brug naar jonge raddraaiers

    Brug naar jonge raddraaiers

    11.03.11 • 9 reacties

    Helmond zet ex-gedetineerden in tegen haar probleemjongeren, die voor een belangrijk deel van Marokkaanse komaf zijn. CDA-burgemeester Jacobs wil dat burgers zelf ook doortastender optreden. ‘Ik kan geen politiemacht oproepen om een cafetaria te exploiteren.’.

    ‘Ik heb 4 jaar lang een verschrikkelijk leven gehad’, zegt Riet van Doorn (65). ‘Uiteindelijk ben ik na 35 jaar maar uit Helmond-West vertrokken.’ De onophoudelijke treiterijen en intimidaties van overwegend Marokkaanse jongens werden haar te veel.
    Meer lezen op:
    binnenlandsbestuur.nl


    18-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen hoofddoek, wél een kruisje en wel hier om

    Geen hoofddoek, wél een kruisje en wel hier om

    door Annelies van der Veer

    Het eenvoudige bewijs dat de islamitische hoofddoek niet zo maar een lap stof is, is natuurlijk het feit – en een feit is dacht ik geen mening – dat die doek gevolgen heeft voor alle vrouwen. Hoe meer vrouwen de islamitische hoofddoek dragen, hoe vervelender het wordt voor vrouwen die hem niet (willen) dragen. Voor hoer uitgescholden worden is dan echt het minst erge, leert nu al de praktijk.
    Meer lezen op:
    hoei boei
     


    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De islam is agressie op zoek naar een oorzaak'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'De islam is agressie op zoek naar een oorzaak'

    Door Boudewijn Geels   |  17 Maart 2011 - 10:05  | negentien reacties | Stuur door

    De islam is 'agressie op zoek naar een oorzaak'. Minaretten zijn 'opgestoken middelvingers' naar het vrije Westen en de stem van Geert Wilders is 'heel belangrijk'. Dit zegt schrijver Hafid Bouazza deze week in HP/De Tijd. Ook vindt Bouazza dat de bouw van nieuwe moskeeën in Nederland moet worden verboden.

    Bouazza, in 1970 geboren in Marokko, vertikt het om aan te haken bij al diegenen die roepen dat het allemaal vanzelf wel goed zal komen met de islam. Zo ziet hij met lede ogen aan hoe multiculti-adepten als Job Cohen en Alexander Pechtold zich door 'de moslims om de tuin laten leiden'.
    meer lezen op:
    HP de tijd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waan der lakeien
    De waan der lakeien
    Hans Vogel, 16 maart 2011

    iets

    Afgelopen dinsdag 15 maart waanden wij ons even teruggezet in de tijd. Gedurende enkele uren leken wij ons te bevinden in een dictatuur van stalinistische of nazistische signatuur. Daar werden tegenstanders en critici van het regime voor het gerecht gesleept voor minuscule vergrijpen en op basis van rapporten van corrupte getuigen-deskundigen volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard. Vervolgens werden zij levenslang opgesloten in een psychiatrische inrichting en plat gespoten. Maar dat is nu allemaal geschiedenis. Dacht u? Ik wil u niet in de waan laten.
    meer lezen op:
    prorepublica.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen van Iran en de bittere smaak van de revolutie van 1979

    Vrouwen van Iran en de bittere smaak van de revolutie van 1979


    Op het plaatje: Iraanse vrouwen ten tijde van de monarchie.  Onderaan een plaatje van vrouwen enkele maanden nà de omwenteling door de revolutie. Halverwege januari 1979 vertrok de sjah van Iran in ballingschap. De Iraanse Revolutie, die in 1977 was begonnen, kwam hiermede abrupt ten einde. Op 1 april 1979 werd Iran een Islamitische Republiek.

    De Iraanse Nobelprijswinnares Shirin Ebadi (afbeelding hiernaast) was tijdens het bewind van de sjah de 1ste vrouwelijke rechter van Iran en had in 1979 enthousiast de zijde van de revolutie gekozen. Helaas maakte die islamitische revolutie echter een abrupt einde aan haar carrière.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog zo'n mafkees met een verband om het hoofd.

    Nog zo’n mafkees met een verband om het hoofd.

    Waarde lezers,

    Ruim een jaar geleden hadden we ook al zo’n hersenloze mafkees in ons midden: een ‘man’ met een hoofddoek islamitische vlag om zijn hoofd gewikkeld. Jos Baijens was zijn naam. Deze docent deed dit uit protest tegen Geert Wilders. Hij kreeg zelfs een hoofddoekverbod van de schoolleiding…

    Vandaag kwam er weer zo’n dwaallicht in het nieuws. Het Amsterdamse VVD-raadslid Werner Toonk.

    Meer lezen op:
    boilingpoints


    16-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische commando's enteren vrachtschip uit Turkije met Iraanse wapens voor Hamas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Israëlische commando's enteren vrachtschip uit Turkije met Iraanse wapens voor Hamas

    Archieffoto van de Israëlische marine in actie tegen een wapensmokkelschip.
     
    Israëlische commando's hebben vandaag in de Middellandse Zee het onder Liberiaanse vlag varende vrachtschip Victoria geënterd. De Victoria was afkomstig uit Turkije* (aanvulling 17.35 uur) en heeft tientallen tonnen Iraanse wapens voor de Palestijnse terreurgroepering Hamas aan boord.

    Op zo'n 360 kilometer uit de kust namen mariniers van de elite eenheid Shayetet 13 de Victoria over, waarna ze het schip dwongen koers te zetten naar de Israëlische haven van Ashdod, waar het vanavond zal aankomen. Een eerste inspectie van de lading wees uit dat het inderdaad om wapens gaat. Deze hadden in de Egyptische havenstad Alexandria moeten worden uitgeladen en vandaar over land naar Gaza vervoerd moeten worden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische massamoordenaars

    De islamitische massamoordenaars

    15 maart 2011

    Jean-Jacques Rousseau (1712-1778): “De vrijheid van de mens ligt er niet in dat hij doen kan wat hij wil, maar wat hij niet hoeft te doen wat hij niet wil”.

    De islam vecht tegen alles en haat alles wat niet islamitisch is. De islam is een ongelooflijk brutale, vernietigende ideologie, die al 1432 jaar lang alle vreemde talen, culturen en civilisaties wilde en zou willen vernietigen waar hij kon en daarom is dit slechts een van de talrijke redenen waarom de islam geen religie is die de onwetende islamitische linkse partijen (Groenen en Die Linke) in Duitsland met de andere wereldreligies (Jodendom en christendom) op gelijke voet proberen te zetten. De naïeve linksen (Renate Künast, Claudia Roth, Jürgen Trittin enz.) van Duitsland, die absoluut geen verstand van de islam hebben, moeten weten:

    De niet-moslims werden ten tijde van Mohammed en worden door de moslims vanaf de geboorte van de islam tot op de dag van vandaag door de islam op de meest gruwelijke wijze vermoord. (Video: De christenvervolging door de moslims).
    Meer lezen op:
    artikel7.nl


    15-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog van Nahed Selim: Weg met de vrouwen?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blog van Nahed Selim: Weg met de vrouwen?

     

    Ik heb altijd gewaarschuwd voor te optimistische verwachtingen van de opstand in het Midden-Oosten. Terwijl de hele media zich bezondigde aan een constante euforie over de demonstraties in Tunesië en Egypte, stond ik op het standpunt dat er veel meer nodig is om een democratische rechtsstaat op te bouwen. Het verjagen van een dispoot, het vervangen van een president door een andere president is misschien maar het begin want dan begint pas een lange weg van het opbouwen van instituties, het veranderen van de mentaliteit, de cultuur en de rolpatronen in een land.
    Meer lezen in:
    opzij.nl


    14-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat

    Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat

    14 mrt 2011 | Door Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten | Category: Featured | 383 views

    Na de moord op de familie Fogel in Itamar (Ir.) weet de antisemiet Anja Meulenbelt het zeker: Hier zitten de Joden achter, aldus de zelfverklaarde deskundige. Via een omweggetje weliswaar, maar als zij dat vindt dan is het waar. Eigenlijk zegt Anja op haar haatblog:"Eigen schuld, dikke bult!".

    "Zoals gewoonlijk scheiden de geesten zich weer ogenblikkelijk. Ook al vindt iedereen het doden van kinderen vreselijk, degenen die altijd achter Israël staan hebben het alleen over de moord, en niet over wat daaraan voorafging aan terreur door de kolonisten tegen de Palestijnse inwoners. Zo lees je dat de moord plaatsvond ‘in het vredige Joodse dorpje Itamar’… en dan weet je niet alleen wat er gesuggereerd wordt, maar ook wat er wordt weggelaten. En het is wederom de vraag op welk moment je het verhaal laat beginnen. Lees voor de achtergrond – Itamar is een van de meest fanatieke anti-Palestijnse nederzettingen – Abu Pessoptimist: hier."
    Meer lezen op:
    amsterdampost
    of
    Likud.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!