Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    adrianus
    blog.seniorennet.be/adrianu
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden doden gezocht

    Duizenden doden gezocht

    Ja, u leest het goed: duizenden doden. Waar of niet waar? Ach, Hitler wist het al: als je de leugen maar vaak genoeg herhaalt, dan denkt bijna iedereen uiteindelijk dat het nog waar is ook. Hoeveel waren het er dan in werkelijkheid? Die genoemde dertig, meer niet. En inderdaad, duizenden mensen hebben meegewerkt aan het opruimen van de rotzooi. Die werden gemakshalve ook gelijk door de anti-kernenergiebeweging betiteld als 'slachtoffers'. Die gingen er geheid aan!! Inmiddels is duidelijk dat er zich onder die duizenden 'slachtoffers' géén (ik herhaal: géén) extra gevallen van kanker hebben voorgedaan. Ze mankeren gelukkig niks.
    Meer lezen op:
    uitkijk.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims verstoren Goede Vrijdag in Rome
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims verstoren Goede Vrijdag in Rome

    Aanhangers van de godsdienst van de vrede hebben gisteren, Goede Vrijdag, in Rome op straat voor het Italiaande parlement de orde verstoord door in het publiek te bidden en te knielen voor meer erkenning voor hun islam. Het einddoel dat deze kerels willen, is heel Europa op de knieën krijgen zodat hun opvattingen onze levens gaan overheersen.
    Meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimbroederschap en salafisten in Egypte laten ware gezicht zien

    Moslimbroederschap en salafisten in Egypte laten ware gezicht zien

    22-04-2011 23:27 | Jielis van Baalen
    Ook na het vertrek van Mubarak is het met de demonstraties in Caïro nog niet afgelopen. De grote vraag is welke rol de islamistische krachten in het land zullen gaan opeisen, vooral na de verkiezingen van september.
    Ook na het vertrek van Mubarak is het met de demonstraties in Caïro nog niet afgelopen. De grote vraag is welke rol de islamistische krachten in het land zullen gaan opeisen, vooral na de verkiezingen van september.

    CAÏRO – Al snel na het aftreden van president Mubarak kwam een geruchtenstroom op gang over radicale islamitische stromingen in Egypte. Vooral in westerse landen werd hardop gespeculeerd over een greep naar de macht van de moslimbroeders en salafisten. Zelf ontkenden deze dat in alle toonaarden. Maar nu, bijna drie maanden na het begin van de opstand op 25 januari, laten deze stromingen meer en meer hun ware gezicht zien.
    meer lezen op:
    refdag.nl


    22-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog van Nahed Selim: Grote Vrijdag in Syrië

    Blog van Nahed Selim: Grote Vrijdag in Syrië

    EPAEPA

    Activisten maken zich op voor een grote demonstratie in Syrië vandaag, de dag dat ze gedoopt hebben als ‘De Grote Vrijdag’.
    Vrijdag is de gevaarlijkste dag van de week voor de regimes in het Midden-Oosten. Regeringen die onder druk staan verwachten een wekelijks escalatie van hun positie elke week op vrijdag, de dag van het gezamelijke islamitische gebed. Waarnemers vragen zich telkens af hoeveel vrijdagen nog, bijvoorbeeld voor de president Saleh in Yemen of Al-Assad in Syrië. Het zou me niet verbazen als de bloeddruk van menige president, emir en koning en hun verwanten en vrienden, op vrijdags, omhoog schiet en dat de artsen en privéklinieken het extra druk hebben, op de dag waarop iedere ander in het land vrij heeft.
    Meer lezen op:
    opzij.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België gaat Marokkaanse gevangenen terugsturen naar Marokko

    België gaat Marokkaanse gevangenen terugsturen naar Marokko

    ANP/Redactie −22/04/11, 10:19
    De Belgische minister van Justitie Stefaan De Clerck© photo news

    België kan vanaf 1 mei gevangenen met de Marokkaanse nationaliteit dwingen hun straf in Marokko uit te zitten. Het Marokkaanse parlement heeft een verdrag, dat al in 2007 werd gesloten, geratificeerd. Demissionair minister van Justitie Stefaan De Clerck heeft dat vrijdag gezegd in de Vlaamse krant De Standaard.

    Tot dusver kon België Marokkaanse gevangenen alleen naar eigen land terugsturen als ze daar zelf mee instemden. Dat gebeurde bijna nooit.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl

    21-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Kruis is formeel: Geen humanitaire crisis in Gaza

    Rode Kruis is formeel: Geen humanitaire crisis in Gaza


    Marktdag in Khan Younis tijdens de Ramadan 26 augustus 2010

    Wat ik hier al 2 jaren schrijf!!! en haast door niemand wordt geloofd, wordt eindelijk door een officiële instantie bevestigd en niet van de minste, namelijk door het Rode Kruis in Gaza: Er is geen sprake van een humanitaire crisis in Gaza.
    Meer lezen:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerstenfeld: NOS Journaal is staatsantisemitisme
    gepost in: Geen categorie

    Dr. Manfred Gerstenfeld, woonachtig in Isräel, maar opgegroeid in Nederland, is een kenner van de post-holocaust. Ik sprak met hem over de rituele slacht, antisemitisme in Nederland, het politieke onbenul van de Joden in Nederland en de rol van Wilders in het debat over de Joden. Dit is deel 2.

    In Nederland werd Dr. Manfred Gerstenfeld bekend door het succes van zijn vorig jaar verschenen boek Het verval, over de positie van de Joden in het Nederland van nu, waar zoveel moslimimmigranten wonen.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adviseur kost Amsterdam 2,5 ton
    Adviseur kost Amsterdam 2,5 ton
     
    Amsterdam - Amsterdam heeft de omstreden adviseur Leo Zaal in 2009 en 2010 ingehuurd voor in totaal een kwart miljoen euro. Zaal raakte begin april in opspraak toen bekend werd dat hij voor 1600 euro per dag was aangesteld als interim-manager van het politiekorps Flevoland.
    Leo Zaal Leo Zaal

    Dat bevestigen bronnen aan AT5. Amsterdam liet eerder weten dat de man dit jaar is ingehuurd voor advies over de aanpak van jonge veelplegers.
    Meer lezen op:
    de telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De Commissie Gelijke Behandeling, werktuig van de islam

    Er is waarschijnlijk geen schijnheiliger overheidsinstelling te bedenken dan de Commissie Gelijke Behandeling, die een uitvloeisel is van de in 1994 bedachte Algemene wet gelijke behandeling, maar het hangslot blijkt te zijn voor de islam. Want lezers, heeft de Commissie Gelijke Behandeling zich ook gebogen over het merkwaardige doch discriminatoire feit dat de islam wel hoofddoeken bij vrouwen voorschrijft, maar mannen met een fris opgeschoren hoofd laat dartelen als hitsige vogels in het voorjaar? meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    20-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegaal slaat wild om zich heen.

    Illegaal slaat wild om zich heen.

    Landgenoten,

    Dat Nederland zich in een terminale fase bevindt, wisten we al, maar dat Nederland op sterven na dood is, blijkt uit het volgende bericht:
    Illegalen kunnen hun uitzetting ANNULEREN.

    Uit cijfers blijkt dat vorig jaar 2.404 van de ruim 6.600 uitzettingen zijn geannuleerd. Dat is 36 procent van het totaal aantal uitzettingen. Dat percentage was in 2009 nog 30 procent.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijft het NOS-Journaal staatsantisemitisme? Welnee

    Bedrijft het NOS-Journaal staatsantisemitisme? Welnee

    Geplaatst door Dirk-Jan van Baar op 19 april, 2011 - 19:00 in Frontpage

    Interesssant interview van Joost Niemöller vandaag op de Dagelijkse Standaard met Dr. Manfred Gerstenfeld, over de toename van het antisemitisme in Europa en ook in Nederland. Het gaat over de usual suspects, zoals Dries van Agt en Gretta Duisenberg, maar ook over de berichtgeving van het NOS-Journaal. Dat zou staatsantisemitisme bedrijven. Dat is nog een graadje erger dan 'gewoon' antisemitisme, want als de staat zich erachter plaatst is er van een officiële door de overheid gestuurde campagne sprake, alsof we hier in Iran leven.Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleidsmedewerker Elatik huurt eigen stichting in

    Beleidsmedewerker Elatik huurt eigen stichting in

    dinsdag 19 april 2011 08:15

    Een beleidsmedewerker van stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik (PvdA) heeft de stichting waar hij voorzitter van is geweest ingehuurd voor een dure debattenreeks. Elatik heeft hem persoonlijk ingehuurd. VVD en D66 stellen vragen over de zaak.
    Fatima Elatik trekt wel erg veel geld uit voor een debattenreeks         
    Fatima Elatik trekt wel erg veel geld uit voor een debattenreeks     
    Dat meldt De Telegraaf.

    Omstreden stichting
    De stichting Argan die de 'Verbinding in Oost-debatten organiseert, heeft eerder voor Elatik een debat met het thema 'wat te doen tegen verrechtsing' georganiseerd. Elatik liet destijds weten niet blij te zijn met de naam van het debat, die is aangepast naar 'wat te doen tegen verharding'.
    Meer lezen op:
    elsevier


    19-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antihomokamp voor Maleisische jongens

    Antihomokamp voor Maleisische jongens

    AP −19/04/11, 09:31

    De Maleisische autoriteiten hebben 66 islamitische schooljongens naar een kamp gestuurd waar zij worden onderwezen in masculien gedrag. De maatregel is bedoeld om te voorkomen dat de tieners homo of travestiet worden.

    Homorechtenactivisten uitten dinsdag scherpe kritiek op het kamp en noemden het een teken van homofobie.
    Meer lezen op:
    volkskrant

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ach, Europa!

    Ach, Europa!

    Geplaatst door Joost Niemoller op 19 april, 2011 - 14:00 in Frontpage

    Vandaag maakt het politiek correcte Amerikaanse weekblad Time zich grote zorgen over Europa vanwege de verrechtsing door de immigratiecrisis. Het is een heel lang artikel waaruit we moeten begrijpen dat overal, tot op de hoogste regeringsniveau's, de xenofobie zich meester heeft gemaakt van de mensen. Het grote schandaal, aldus Time, is dat allerlei Europese landen overwegen om grenscontroles uit te gaan voeren omdat Italië de Tunesiërs allemaal een visum heeft gegeven om de EU binnen te wandelen en een plek naar gelieve uit te zoeken om politiek asiel aan te vragen.
    Meer ezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    18-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen kunnen uitzetting Nederland eenvoudig uitstellen

    Illegalen kunnen uitzetting Nederland eenvoudig uitstellen

    maandag 18 april 2011 20:05

    Het uitzetten van illegalen in Nederland gaat niet eenvoudig. Illegalen kunnen op verschillende manieren tot op het laatste moment hun verblijf in Nederland verlengen of hun uitzetting laten annuleren.

    Illegale gezinnen krijgen vaak geld geboden om Nederland te verlaten Illegale gezinnen krijgen vaak geld geboden om Nederland te verlaten

    Dat blijkt uit het jaarverslag van de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer (CITT).

    Fysiek
    Uit cijfers van de commissie blijkt dat vorig jaar 2.404 van de ruim 6.600 uitzettingen zijn geannuleerd. Dat is 36 procent van het totaal aantal uitzettingen. Dat percentage was in 2009 nog 30 procent.

    Mer lezen op:
    elsevier



    17-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leden van Vertigo

    De leden van Vertigo

    17 april 2011

    Bertus Hendriks noemde vrijdag tijdens zijn verhoor weer enkele nieuwe namen van leden van de intellectuele eetclub Vertigo. Nuttig om eens op een rijtje te zetten wat we tot nu toe weten:

    1. Henk Wooldrik is de voorzitter van Vertigo. Hij is een voormalige Haarlemse hoofdofficier van justitie, en raadsheer-plaatsvervanger in Amsterdam. De Nationale Ombudsman velde een hard oordeel over de rol van Wooldrik bij de afwikkeling van de vliegtuigramp in het Portugese Faro, waarbij in 1992 56 passagiers omkwamen: “niet professioneel”. Zie ook dit krantenbericht:  ‘Ze dekken elkaar van hoog tot laag’

    2. Tom Schalken, raadsheer-plaatsvervanger in Amsterdam; tot 2006 hoogleraar strafrecht aan de Vrije Universiteit. Zie Wikipedia, Het Vrije Volk en Hoeiboei.
    Meer lezen op:
    artikel7.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vraagje voor de Turkse ambassadeur N. Jamie Ersavcı
    Een vraagje voor de Turkse ambassadeur N. Jamie Ersavcı

     

     

    Ambassadeur N. Jamie Ersavcı

    We schreven het al, de Turkse ambassadeur heeft geklaagd bij Tjeven Vanackere, over de Vlaams Belang affiche en de video clip waarbij het rode Turkse schaap uit de Europese Unie wordt gestampt door de witte schapen.

    Als Vanackere even uit zijn bunker komt, kan hij op zijn beurt een vraagje stellen aan de ambassadeur : "In welk land zitten de meeste journalisten in de gevangenis ?"
    Meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En wie is de kampioen in het bouwen van Muren? Iran!

    En wie is de kampioen in het bouwen van Muren? Iran!


    Iran zoals het werkelijk is. Het volk van Iran, gevangen achter tralies, hekken en muren, gegijzeld door de Moellahs en de regering van president Mahmoud Ahmadinejad

    De mensenrechtenactivisten aangesloten bij de honderden anti-Israëlische ngo’s verspreid over de hele wereldbol, bij Human Rights Watch en Amnesty International en in en om de Verenigde Naties gaan weer drukke tijden tegemoet of… nee, sorry, abuus, vals alarm ze gaan toch maar niks doen. Het gaat weer over Iran en dat is geen nieuws. [Als er nu eens een Jood of Israël kon aan gelinkt worden, ja, dan wordt het pas echt nieuws.]
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHIJN VAN ONBENULLIGHEID

    SCHIJN VAN ONBENULLIGHEID

    Arabist_jansen
    Wanneer ik voorafgaand aan het ‘etentje’ van 3 mei 2010 had geweten dat een van de aanwezigen niet alleen Officier van Justitie in Haarlem was, maar ook raadsheer in het Hof van Amsterdam, had ik de uitnodiging niet aangenomen, maar dit is voor mij verzwegen. Ik weet het pas sinds een paar dagen.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gentse imam na LDD-lijst nu kandidaat voor Turks parlementszitje

    Cemal Cavdarli.

    Cemal Cavdarli, de Gentse imam die bij de jongste federale verkiezingen nog op de Oost-Vlaamse kieslijst van LDD stond, dingt op 12 juni mee naar een zitje in het Turkse parlement. Dat stelt althans Vlaams Belang-Kamerlid Tanguy Veys.
    meer lezen op:
    hln.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!