Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dreammaeker
    blog.seniorennet.be/dreamma
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    08-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimbroederschap nu officiële partij in Egypte

    Moslimbroederschap nu officiële partij in Egypte

    dinsdag 7 juni 2011 14:27

    De voorheen verboden streng-islamitische groepering Moslimbroederschap is in Egypte erkend als officiële politieke partij. De club kan nu meedoen aan de aanstaande presidentsverkiezingen.
    Saad al-Katatni, een vertegenwoordiger van de Moslimbroederschap 
    Saad al-Katatni, een vertegenwoordiger van de Moslimbroederschap

    De Moslimbroederschap speelde een bescheiden rol bij de grootschalige protesten in Egypte, die ervoor zorgden dat president Hosni Mubarak aftrad.

    Een prominent lid van de Moslimbroederschap heeft aangegeven dat hij zich kandidaat wil stellen voor het presidentschap. De Moslimbroederschap is een van de best georganiseerde groeperingen van Egypte.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV verbolgen over islamconferentie Universiteit Leiden

    PVV verbolgen over islamconferentie Universiteit Leiden

    zaterdag 4 juni 2011 12:01

    De Partij voor de Vrijheid (PVV) vindt het verwerpelijk dat de Universiteit Leiden een conferentie houdt in samenwerking met de European Council for Fatwa and Research (ECFR), een organisatie die wordt geleid door de omstreden Yusuf al-Qaradawi.
    Al-Qaradawi is voor zover bekend zelf niet op de conferentie aanwezig 
    Al-Qaradawi is voor zover bekend zelf niet op de conferentie aanwezig
     PVV-Kamerlid Joram van Klaveren heeft schriftelijke vragen over de kwestie gesteld aan ministers Piet Hein Donner (CDA, Binnenlandse Zaken) en Marja van Bijsterveldt (CDA, Onderwijs).

    Van Klaveren noemt Al-Qaradawi een 'extremistische, antisemistische en homofobe sjeik' en vindt de samenwerking van de universiteit met de ECFR 'tekenend (...) voor de voortgaande islamisering van het onderwijs'.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Syrische burgers betaald voor aanval op Israëlische grens' | Edit

    'Syrische burgers betaald voor aanval op Israëlische grens'

    Maandag, 6 Juni 2011 17:14

    • Arme Syrische boeren zouden $ 1000 betaald krijgen om naar de Israëlische grens te marcheren;
    • Gezinnen ontvangen $ 10.000 voor demonstranten die hierbij sterven;
    • De 'Naksadag'-aanval op Israël verliep overwegend teleurstellend.

    De massale Arabische mars naar de grenzen van Israël, afgelopen zondag, verliep nogal teleurstellend, maar volgens de Syrische media werden 23 Syriërs gedood bij hun poging de Golanhoogten binnen te dringen.

    Het was blijkbaar moeilijker dan verwacht om de Arabische volksmassa te overtuigen zich te verzamelen en de grenzen van Israël aan te vallen. Dus, volgens de Syrische oppositie, betaalde het regime in Damascus arme boeren 1.000 dollar om de grens over te steken naar Israëlisch grondgebied en het Israëlische leger lastig te vallen. Iedereen die hierbij zou worden gedood werd $ 10.000 beloofd voor zijn gezin.
    Meer lezen op:
    israeltoday.nl


    06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse islamitische haatprediker komt naar Antwerpen‏
    Duitse islamitische haatprediker komt naar Antwerpen‏
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zondag 12 juni 2011 komt de tot islam bekeerde haatprediker, Pierre Vogel, spreken op de conferentie DA3WAHTOUR 2 “The Afterlife”. Het evenement wordt georganiseerd door Al-Ihsaan Zusterwerking en vindt plaats in Zaal Elckerlyk in Antwerpen. Pierre Vogel wordt door de Duitse veiligheidsdiensten beschouwd als een gevaarlijk moslimextremist die predikt voor de invoering van de sharia in Duitsland en banden zou hebben met jihadistische groeperingen in het buitenland. Hij is medeoprichter van de extremistische organisatie "Einladung zum Paradies" die ondermeer openlijk predikt voor het vermoorden van afvalligen en steniging bij overspel
    Meer lezen op:
    patrickzelzate

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het immigratiedebat: de feiten zijn binnen, tegenstander geeft niet op
    Het immigratiedebat: de feiten zijn binnen, tegenstander geeft niet op

    INGEZONDEN - 05 JUNI 2011


    De immigratie van niet-westerse allochtonen die de West-Europese naties de laatste decennia hebben ondergaan, hebben niet alleen tot cultureel onbehagen geleid - gevoelens van onveiligheid en vervreemding. Deze immigratie heeft ook negatieve economische gevolgen voor West-Europese landen. In deze inleiding worden de feiten nog eens kort op een rijtje gezet. Voor wie ze al kent, u kunt direct door naar het exposé over Hans Goslinga en Hein de Haas.

    De cijfers wat betreft immigratie liegen er niet om:

    - Niet-westerse allochtonen zijn veel vaker crimineel dan autochtonen. Dit geldt niet alleen straatcriminaliteit gepleegd door hangjongeren, of beroepscriminelen in het drugs- en prostitutiecircuit. Er is ook veel witteboordencriminaliteit. Zo wijst voorlopig FIOD-onderzoek uit dat maar liefst 60% van de Turkse bakkerijen de fiscus belazert en is sprake van grootschalige uitkerings- en bijstandsfraude gepleegd door allochtonen.
    Meer lezen op:
    Het vrije volk.com


    05-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facetten van de verkrachtings-Jihad

    Facetten van de verkrachtings-Jihad

    5 juni 2011

    Een vrouw wordt door twee “Zuidlanders” in een auto naar hen toe gewenkt. Ze probeert het gefluit en schunnige gebaren te negeren. Een van de mannen springt uit de auto en slaat de vrouw brutaal tegen de grond…Een vrouw wacht voor haar hotel op de taxi, een auto met “Zuidlanders” rijdt voor: de mannen proberen haar de auto in te trekken…

    Een schoolmeisje is te voet op weg naar huis en wordt door de bebaarde moslimchauffeur van een bestelauto van een koeriersbedrijf gevolgd en seksueel lastig gevallen, totdat ze haar ouderlijk huis bereikt. Alle drie de voorvallen vonden niet in grote steden plaats, maar in zogenaamd schilderachtige kleine steden aan de rand van het Sauerland.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand meer jaloers

    Niemand meer jaloers

    Hans_small
    Waarom wordt het nooit wat met grote delen van de Derde Wereld? Omdat de meeste mensen daar geloven in een voor de hand liggende theorie over hoe de wereld in elkaar zit. Het ligt voor de hand om te denken dat je rijk kan worden door anderen iets af te pakken. En dat is ook zo. Van afpakken kan je zonder veel moeite rijk worden. Het enige wat nodig is, is een beetje geweld, of daar mee dreigen.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders moet dood en/of is een oorlogsmisdadiger

    Wilders moet dood en/of is een oorlogsmisdadiger

    Geplaatst door Tim Engelbart op 3 juni, 2011 - 17:45 in Frontpage

    Doorhalen wat niet van toepassing is.

    Goede antwoord: de hele zin moet worden doorgestreept. Niemand moet namelijk dood vanwege het simpele uitoefenen van de vrijheid van meningsuiting. Wilders kraakt harde noten over de islam en de multiculturele samenleving, dat is waar. Maar verdient de man het om daarvoor te sterven?
    Mëer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De twee gezichten van een moslima

    De twee gezichten van een moslima

    Het lijkt zo nobel, zo goedbedoelend, bijna vertederend en ook zo kwetsbaar: de Juffrouw van Marokkaanse afkomst die zich o zo Nederlands voelt, maar een kennelijk nogal fanatieke hoofddoekdraagster is, blijkens haar plaatje op Twitter. Met de kop van haar column in uiteraard de Volkskrant Ik voel me bedrogen door mijn eigen land  zouden heel wat autochtonen aan de haal kunnen gaan die met dank aan vadertje staat uit hun oude vertrouwde wijk de wijk moesten nemen. De schrijfster ervan, Lamyae Aharouay, komt met een nogal larmoyant verhaal dat op de keper beschouwd slechts de opzet heeft de PVV als de oorzaak van haar ellende neer te zetten. Niet dat ze in haar column zegt ooit zelf slachtoffer te zijn geweest van discriminatoir gedrag, maar het dus van horen en lezen moet hebben dat het er is. En nee, ik twijfel er zelf ook niet aan dat het er is, want ik heb het in tegenstelling tot Lamyae Aharouay wél aan den lijve moeten ondervinden.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal.nl


    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marine Le Pen breekt de EU

    Ze weet zeker dat de euro al gevallen is voor zij president wordt van Frankrijk, volgend jaar. Marine Le Pen zal dan met eigen handen de EU afbreken. Het motto waarmee ze de verkiezingen ingaat, zal zeer vele Fransen, en met name de Franse arbeidersklasse aanspreken: Maak Frankrijk weer zelfstandig. En sluit de grenzen voor de immigratie van de kansarmen.

    Het is een simpel verhaal, waar ze mee komt, maar de uitvoering ervan zal als een mokerslag het Europese huis der elite verbrijzelen. Want als Frankrijk uit de EU stapt, dan is Brussel kansloos.

    Maar wil ze dat ook? Marine Le Pen heeft een slim antwoord op die vraag. Niet als… en dan komt ze met een enorme opsommig die er op neer komt dat de politieke macht van Europa totaal vergruizelt.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke is genezen!

    Femke is genezen!

    Geplaatst op:2 juni 2011 door Asher Ben Avraham inGeen categorie
    Tags:
    ,


    Femke heeft het slim bekeken. Na topjaren in de politiek komen nu de topjaren in het bedrijfsleven. Professor Halsema wordt volgend jaar voorzitter van de Raad van Commissarissen van WPG Uitgevers. Toe maar. En nou niet flauw doen dat Linkse politici geen carrière mogen maken en niet op het plûche horen te zitten. Dat mogen zij namelijk best. Als ze hun wilde maatschappijkritische en activistische jaren tenminste hebben gehad. Dat is wel een harde voorwaarde.
    Meer lezen op:
    ashersbach


    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volledige slotwoord van Geert Wilders

    Volledige slotwoord van Geert Wilders


    Geert Wilders, die verdacht wordt van groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie, vroeg in zijn slotwoord aan de rechtbank om hem vrij te spreken. Hij zei dat hij wel moet spreken over de in zijn ogen gevaarlijke islam. "Zwijgen is verraad", zei hij. "Ik sprak, ik spreek en ik zal blijven spreken."
    Slotwoord bekijken:
    nos.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zinkende schip: www.NuJIJ.nl

    Dat Nederland inmiddels in de ban is van een respect en begrip hebben voor vreemde culturen was u ook zonder ooit deze site bezocht te hebben duidelijk. Dat je inmiddels als commentator van gebeurtenissen die ook ons land  en onze cultuur zeer raken niet meer mag schrijven,over zaken die u en ons allemaal beroeren en niet passen in onze maatschappij, zonder dat dit repercussies te weeg brengt wist u ook al.  Vanochtend plaatsten wij een artikel, dat qua feitelijkheden is overgenomen uit de Osnabrücker Zeitung .  Echter de hard aan het zinken van het Nederlandse schip  meewerkende “redactie” van de site; NUJIJ .nl dacht hier kennelijk anders over want ……
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    01-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse jongeren vallen rouwstoet lastig

    Marokkaanse jongeren vallen rouwstoet lastig

    Begrafenisonderneming UVZ uit Hoogland, bij Amersfoort, heeft het helemaal gehad met Marokkaanse jongeren, die voor overlast zorgen tijdens begrafenissen. In een open brief gericht aan scholen, moskee en politici doen directeur Gré te Braak en haar chauffeur Jan Smit hun beklag. ‘Hier moeten we iets aan doen. Als je alles verzwijgt, worden er ook geen maatregelen genomen.’

     Gré te Braak: 'Ze schreeuwden minutenlang: Joden! Joden'
    Gré te Braak: ‘Ze schreeuwden minutenlang: Joden! Joden’

    Te Braak, directeur van UVZ Uitvaartverzorging, was vorige week donderdag onderweg van Hoogland naar Leusden met een rouwstoet. In het AD vertelt ze dat de stoet gezelschap kreeg van een groep jochies die ‘Joden, Joden!’ scandeerden. ‘Marokkaanse jongens’, zegt Te Braak. ‘Nog geen zestien, want ze hadden geen scooters.’
    Meer lezen op:
    tora-yeshua.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeruzalem 44 jaar herenigd; Palestijnen plannen Naksa-mars op Israël
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Jeruzalem 44 jaar herenigd; Palestijnen plannen Naksa-mars op Israël

    Iraanse ayatollah, mentor van Ahaminejad: Moslims verplicht Israëlische kinderen te vermoorden - Israëlische marine klaar om nieuw Gaza flottieltje te stoppen


    Komende week herdenkt Israël dat het oostelijke deel van de hoofdstad Jeruzalem in 1967 werd bevrijd.
     
    Volgens de Hebreeuwse kalender is het vandaag en morgen (28 Iyar) precies 44 jaar geleden dat het Israëlische leger tijdens de Zesdaagse Oorlog in 1967 Jeruzalem bevrijdde van de Jordaanse bezetting, waardoor het westelijke en oostelijke deel van de Israëlische hoofdstad na 1899 jaar herenigd werden onder joods gezag (1). De Palestijnen en hun honderdduizenden supporters op Facebook bereiden ter herinnering aan deze 'Naksa' ('terugslag') een serie nieuwe marsen voor op de grenzen van Israël, die op 3, 5 en 7 juni (de Gregoriaanse datum waarop Jeruzalem bevrijd werd) moeten gaan plaatsvinden (2).
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    30-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het islamitische antwoord op armoede
    Het islamitische antwoord op armoede

    NONIE DARWISH - 30 MEI 2011


    Een bekende islamitische leider in Egypte, Abu Ishak Al Huweini, een veel voorkomende verschijning op de Egyptische TV, heeft onlangs het volgende gezegd:

    "We zijn in een tijd van Jihad; Jihad omwille van Allah is een genot, een waar genot. Mohammeds volgelingen hebben er om gestreden. De reden dat we nu arm zijn, is dat we de Jihad hebben verlaten.
    Als we ten minste een maal per jaar een jihad kunnen voeren, of indien mogelijk twee of drie keer, dan zouden veel mensen ter wereld moslim worden.
    En als iemand onze dawa verhindert of ons in de weg staat, dan moeten we ze doden of in gijzeling nemen en beslag leggen op hun rijkdommen, vrouwen en kinderen.
    Meer lezen op:
    Het vrije volk.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV-senator: Elke dag eerwraak door moslims in Nederland

    PVV-senator: Elke dag eerwraak door moslims in Nederland

    maandag 30 mei 2011 18:00

    Volgens PVV-fractievoorzitter in de Eerste Kamer Machiel de Graaf (41) is in grote Nederlandse steden ‘eerwraak door moslims’ aan de orde van de dag.

    Machiel de Graaf zegt dat je het bokje bent als je uit de islam stapt
    Dit zei De Graaf in het PowNed-radioprogramma Echte Jannen.
    SGP'ers
    De Graaf reageerde op vragen over de steun van de SGP die het kabinet en gedoogpartij PVV nodig hebben om een meerderheid in de Eerste Kamer te halen. De presentatoren vergeleken de streng-gereformeerde SGP’ers met moslims.
    meer lezen op:
    elsevier.nl

    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazavloot gesteund door gemeente Vlaardingen?
    Gazavloot gesteund door gemeente Vlaardingen?
    28 mei 2011

    De Gazavloot, u weet wel misschien, die club die met toeters, bellen en scheepsroepers aandacht vraagt voor die arme Palestijnen die in Gaza sterven aan obesitas, wordt financieel gesteund door de gemeente Vlaardingen.

    Vlaardingen blijkt de grootste Palestijnse gemeenschap van ons land te herbergen, voor PvdA-burgemeester Bruinsma een goede gelegenheid om eens iets aan zijn profiel van gutmensch te doen. Jaarlijks gaat 70.000 euro naar een club die zich onder andere bezig houdt met de nakba-herdenking.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66 wil iedereen aan de aids

    D66 wil iedereen aan de aids

    Geplaatst door Isser op 29 mei, 2011 - 12:54 in Frontpage

    Het belang van u, als gezonde Nederlander is bij D66 in slechte handen. Stel er gebeurt wat en u hebt bloed nodig, dan is D66 de partij die wenst dat u er extragratis een ziekte bij krijgt als hepatitis of aids. Voor D66 is tenslotte gelijkheid belangrijker dan het belang van een patiënt. Collega Bjorn had het al aangetipt. De wens van de ultieme gelijkheidsdenkers op hun congres. Bloed doneren is een recht en het accepteren van al dat bloed is een plicht. Besmet of niet.

    Gelukkig zijn er nog mensen met realiteitszin. Die mensen werken bijvoorbeeld bij Sanquin
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische assistente wil alleen lange rok dragen

    Islamitische assistente wil alleen lange rok dragen

    27-05-2011 12:01 | Van onze verslaggever | reacties (7)

    UTRECHT – Een islamitische doktersassistente bij het Academisch Medisch Centrum (AMC) wil alleen in een rok „tot op de enkels” haar werk doen.

    Het AMC staat dat niet toe. De moslima heeft een klacht ingediend bij de Commissie Gelijke Behandeling (CGB). Die behandelde de zaak vanmorgen.
    Meer lezen op:
    refblad.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!