Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    outlaw
    blog.seniorennet.be/outlaw
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    05-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een bezorgde vader

    Nog een bezorgde vader

    Begin april 2011 verscheen het boek Bezorgde vaders bij de DurfUitgeverij. Ad Rek las het en raakte erdoor geïnspireerd om ook zijn eigen kinderen te schrijven. Het stuk hieronder houdt het midden tussen een recensie van het boek en een brief van Ad aan zijn eigen kinderen
    Op het weblog van Ad Rek,
    Eerste Hemel, staat deze brief natuurlijk ook. Ad heeft daar ook nog verschillende vervolgbrieven opgenomen.
    Meer lezen op:
    Keizers en kleren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet “kwaadschiks” dan maar “Al Qaeda-schiks”

    Niet “kwaadschiks” dan maar “Al Qaeda-schiks”

    Op een mooie zomerdag zat ik op een bankje aan de Lijnbaan in Rotterdam. Naast mij zat een volbloed Rotterdammer zichtbaar genietend van zijn zojuist verworven hamburger, french fries en zijn Coca Cola large.


    Wat kan het leven toch prachtig zijn dacht ik, terwijl ik vol bewondering al die mensen aan mij voorbij zag trekken.  Blanke mannen met donkere vrouwen, donkere mannen met blanke vrouwen, gekleed in pantalons, jurken, rokjes, T-shirts, topjes in alle kleuren van de regenboog. Dit is mijn Rotterdam dacht ik, de mooiste stad van de wereld, we zijn allemaal Rotterdammers.
    Meer lezen op:
    burgerjournalisten.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inboxwoede: aso's slaan buurtfeest stuk

    Inboxwoede: aso's slaan buurtfeest stuk

    amstelveenrellen.jpgAmstelveen, afgelopen weekend. Reltuig mept drie 60-plussers op een buurtfeest naar het ziekenhuis. De politie houdt het angstvallig stil. Hier het ooggetuigeverslag in onze inbox. Beste Geenstijl redactie, allereerst: wat ik hier ga beschrijven doet denken aan de alom bekende tuinfeestsoap maar wellicht een tikkeltje erger. Van te voren geef ik aan: ik wens graag anoniem te blijven omdat ik anders mijn leven, en dat van mijn gezinnetje, niet zeker ben. Het gaat om de Marketentster in Amstelveen Middenhoven. Ik mail jullie omdat ik zeer verbaasd ben dat AT5 hier niet bovenop is gedoken. En, ik geef toe, ook uit frustratie van hetgeen is gebeurd. Gaat dit de doofpot in? Schaamt Amstelveen (in de Elsevier op nummer 8 van gemeentes in NL) zich hier zo voor?
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    04-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze intrieste dag
    Deze intrieste dag

    PROF. DRS. GBJ VAN FRIKSCHOTEN - 04 JULI 2011


    Op deze intrieste dag, waarop de extremisten van Hizb ut-Tahrir geen strobreed in de weg wordt gelegd om in Party Centrum Rhône op te roepen tot het stichten van een wereldkalifaat, om de democratie en de vrijheid van meningsuiting af te schaffen, hebben zo'n 30 mensen aan mijn oproep gehoor gegeven om op te staan en ter plaatse te demonstreren. Dertig helden van diverse weblogs, lezers, reageerders en van de Tora-Yeshua gemeente.

    Op de conferentie kwamen uitzonderlijk veel Turken uit Duitsland af, zo te zien aan de nummerplaten. Hizb ut-Tahrir mag in Duitsland dan ook niet confereren en dus doen ze het hier. Want hier mag kennelijk alles, behalve als je Wilders heet.
    Meer lezen op:
    het vrije volk.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weergaloze bevolkingsexplosie van de moslims in Europa

    Weergaloze bevolkingsexplosie van de moslims in Europa

    3 juli 2011

    (tekst: Michael Mannheimer)

    Europa wordt door de islam opgevreten

    Waren er in het jaar 1045 slechts ongeveer 600.000 moslims in Europa, vandaag zijn het er al meer dan 50 miljoen. In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050. Overwegend uit de Noord-Afrikaanse landen. Maar ook steeds meer uit de ten zuiden van de Sahara gelegen gebieden van het zogenaamde Zwarte Afrika. 90% van alle sinds de jaren-90 van de vorige eeuw naar Europa gekomen immigranten is islamitisch.
    Meer lezen op:
    artilel7.nu


    02-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Helmond: cafetaria moet zelf voor beveiliging zorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Burgemeester Helmond: cafetaria moet zelf voor beveiliging zorgen

     

    Burgemeester Fons Jacobs van Helmond

    Door Sjors van Beek • 11.03.11 • 37 reacties

    Burgemeester Fons Jacobs van Helmond vindt dat een plaatselijke cafetariahoudster een beveiliger moet inhuren tegen overlastgevers.

    De vrouw wordt al anderhalf jaar ernstig lastiggevallen door een groep jongens, voor een belangrijk deel van Marokkaanse komaf. De vrouw is bedreigd en mishandeld, haar ruiten zijn meermaals ingegooid en haar auto is vernield. Sinds maart 2009 deed ze achttien keer aangifte. In december raakte haar man slaags met de hangjongeren en stak een van hen met een mes. Hij zit sindsdien vast. Burgemeester Jacobs (CDA) schreef de vrouw een jaar geleden al dat ze het getreiter deels over zichzelf afriep: ‘De jongeren zouden moeten weten dat u de baas bent in het cafetaria’. Nu, na de steekpartij, zegt Jacobs in een reportage in Binnenlands Bestuur nog steeds dat de cafetariahoudster medeverantwoordelijk is. ‘Andere horecazaken nemen zelf verantwoordelijkheid door bijvoorbeeld beveiligingsmensen aan de deur te zetten. Ik kan geen politiemacht oproepen om een cafetaria te exploiteren’.
     Meer lezen op:
    binnenlandsbestuur.nl
    of ook in
    het AD


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wondere wereld van het NOS journaal, 1 juli 2011

    De wondere wereld van het NOS journaal, 1 juli 2011

    01 jul 2011 | Door trias politica | Category: Featured | 311 views

    Ik had onze professor beloofd om met een begin te maken met het becommentariëren van nieuwsfeiten, met name van het NOS Journaal. Onder de noemer ´al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel´.
     
    Vandaag, 1 juli 2011, halverwege het jaar, had ik even tijd om naar het journaal te kijken. De eerste twee minuten heb ik gemist, maar dat is verder niet belangrijk.
     
    Naast wat niemendalletjes en -als altijd het weer- kwamen vandaag de volgende onderwerpen aan de orde: de vrijlating van DSK, de verlaging van de overdrachtsbelasting bij aankoop woning, het huwelijk van een prinsje van Monaco alsmede de stemming over de nieuwe Marokkaanse grondwet, met name door 'Nederlandse' Marokkanen.
     
    Geen woord over het bericht uit Helmond, dat daar een wijk, Binnenstad-Oost, al jarenlang zodanig wordt geterroriseerd door marokkaanse jongeren, dat de wijkbewoners hebben gedreigd het recht in eigen hand te zullen gaan nemen als de politie en de gemeente weigeren er iets aan te doen.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Laan levert Amsterdam uit aan Tizb-ut-Tahir


    Bij het aantreden van Eberhard van der Laan, hadden wij ondanks het feit dat wij zijn politieke kleur niet delen nog het gevoel dat deze man na het jarenlange desastreuze theedrinken met zijn voorganger Job Cohen eindelijk eens orde op zaken zou gaan stellen in Amsterdam. Niets is minder waar, want ter eflder ure, zoals gebruikelijk bij de overheidsambtenarij als men wil voorkomen, dat u nog kunt protesteren, schrijft  Van der Laan middels E mail gisteren een aantwoord op de brief die hij reeds op 22.06.11 van onze collega’s  ontvingen http://burgerjournalisten.wordpress.com/ waarin hem verzocht werd de voor 3 juli in het Rhone Congress Centre aangekondigde bijeenkomst van de Hizb-ut-Tahir groepering te verbieden.

    Pas gisteren, en nogmaals zo laat, dat een verdere democratische openbare discussie hiermee naar goed Amsterdams PvdA gebruik de mond werd gesnoerd, ontvingen onze collega’s het volgende antwoord :
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    01-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net niet in boeien bij ontmoeting Trix-Abbas!
    Net niet in boeien bij ontmoeting Trix-Abbas!

    BEN KOK - 30 JUNI 2011


    Abbas is inmiddels op weg naar huis, om het Gazaflottielje te begroeten, als dat al ooit op weg gaat en richting Gaza gaat varen.
    Maar mocht dat zeer gehoopt hard tegenvallen, dan kan hij op z'n gemak genieten van onze DVD "islam en waarheid".

    Abbas bij Trix, beiden kregen DVD “islam en waarheid” ! 

    Dank aan alle Tora-Yeshua vrienden, die zich hebben ingezet in het protest tegen de komst van Abbas op donderdag 30 juni.
    De dag er voor, woensdag, zou de Gilad Shalitbrigade bij de Palestijnse delegatie aan de Parkweg staan, ‘smorgens, maar dat is later afgezegd. Een paar hadden dat niet begrepen, stonden er voor niets, maar maakten in overleg met mij van de nood een deugd: ze deden de DVD “islam en waarheid” ter plekke door de bus, omdat er niemand open deed.
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste meneerke pastoor, lieve Antoine Bodar...
    WeblogAfshin Ellian

    Beste meneerke pastoor, lieve Antoine Bodar...

    vrijdag 1 juli 2011 10:39


    In Gaza is er geen ruimte voor een homofiele katholieke pastoor. In Israël wel In Gaza is er geen ruimte voor een homofiele katholieke pastoor. In Israël wel

    Linkse Europeanen treuren dat hun geliefde volk het nieuws niet meer bepaalt. De Arabische storm en de strijd tegen het Arabisch despotisme zijn een doorn in het oog van de linksige Europeaan.

    Mao is er niet meer. Castro is al geestelijk dood. Stalin ligt onder de puinhopen van de geschiedenis. Dan maar Palestijnse terroristen! Zij zijn het liefdesobject van de linkse Europeaan. En dat sluit goed aan bij de antisemitische sporen van Europees links. Wie dat niet weet, heeft echt weinig boeken gelezen.

    Meer lezen op:
    elsevier


    30-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse professor: Vol=vol

    Janmaat ging er nog de gevangenis voor in. Maar een Nederlandse hoogleraar in de economie vertelde het gisteren bij zijn afscheidscollege van de UvA op zijn eigen manier: Nederland is vol. En: Immigratie is een slecht idee.

    De politici hebben jarenlang gelogen over de immigratie, en de economen hebben laf gezwegen. Nee, niet Wilders sprak, maar een hoogleraar, gisteren, bij zijn afscheidscollege in de aula van de UvA.

    We wisten dat hoge bevolkingsdichtheid schadelijk was, we wisten dat immigratie niks oplevert, waarom hebben we het dan toch laten gebeuren?
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waanzin van de open grenzen.

    Als het aan het merendeel van onze regering , de daarmee verbonden migratie industrie en een groot deel van uw mede vaderlanders ligt, zullen deze bordjes binnenkort aan onze landsgrenzen worden vastgespijkerd op de inmiddels vergane douane en marechausse kantoren. Welkom, gebrek van kennis van onze taal geen bezwaar, werkervaring niet van belang, nee, kom gewoon gezellig binnen, je zult wel een slechte reis achter de rug hebben ? Kijk eens, hier staat vast een groep hulpverleners klaar in jullie eigen taal  en wilt u  de ook nog naar de Al Qaida demonstratie in Amsterdam en zou het gelijktijdig zuikerfeest zijn, dan zorgt de gemeente voor gratis taxi vervoer en veel zakgeld.

    Zo ongeveer ziet het er momenteel in ons land uit. En komt de werkwillige uit Roemenië of Bulgarije, en willen ze tussen een overval door ook nog even wat aardbeien plukken of asperges steken, dan beste lezers moet je deze mensen niets in de weg leggen. Integendeel, het is een verrijking van onze  cultuur.
    Meer lezen op:
    geennieuws


    28-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam hoort niet bij Europa

    De islam hoort niet bij Europa

    Gepost door: Klaas Vaak ()
    Datum: 26 juni 2011 18:35

    De islam als wereldbeschouwing hoort niet bij Europa. Want hij wil religie, samenleving en politiek niet van elkaar scheiden. De vrijheid, kern van de Europese Verlichting, is hem vreemd.

    Ieder mens, onafhankelijk van het feit tot welk ras of welke religie hij behoort, kan zich als individu in Europa thuis voelen, op voorwaarde, dat hij de fundamentele waarden van de Europese civilisatie accepteert en integreert. Ze werden eeuwenlang in zware gevechten tussen de staat en religie, individu en samenleving, tussen filosofie, wetenschap, kunst en geloof bevochten. De kern van de Europese Verlichting is de vrijheid van het individu. Deze vrijheid is het hoogste goed. Ze is verbonden met de vrijheid om datgene wat overgeleverd is te betwijfelen, om een ander leven te kiezen dan door het collectief wordt voorgeschreven.

    Meer lezen op:
    politiek startpag.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pro-Israel demonstratie Den Haag 30 juni
    Pro-Israel demonstratie Den Haag 30 juni

    BEN KOK - 27 JUNI 2011


    Abbas officieel wordt officieel ontvangen op Huis Ten Bosch, samen thee drinken met Beatrix. Gezellig praten over de haatflotilje naar Gaza, over Gilad Shalith al 5 jaar in gijzeling en hoe Israel op termijn ingelijfd kan worden bij de Palestijnse staat.
    Wie dat niet pikt, wordt vriendelijk en dringend verzocht op 30 juni een tegengeluid te laten horen.

    Pro-Israel manifestatie Den Haag wegens: Abbas bij Beatrix, Gaza flotilje deze week, Sabeel Nl. (“PKN”!) haakt af! //Gilad Shalith moet vrij!

    Samen met de Gilad Shalithbrigade gaan we protesteren tegen genoemde zaken,  alle Israelvrienden uitgenodigd om er te zijn met Israelvlag.

    Tussen 10.00 en 11.00 uur is het verzamelen:
    Woensdag 29 juni op Nieuwe Parklaan 23 te Den Haag bij de Palestijnse delegatie
    Donderdag  30 juni bij paleis Huis ten Bosch, achter of voor ingang zal ik vermelden, zodra dat bekend is. Ik hoop er donderdag te zijn, wie op beide dagen kan, geweldig!
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    27-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De shariapolitie van Antwerpen
    De shariapolitie van Antwerpen

    E.J. BRON - 26 JUNI 2011


    Ook al bestaat zij officieel niet, ze is in Antwerpen, en ook in Brussel, alom aanwezig en almachtig: de gevreesde shariapolitie van de moslims. Homoseksuelen, vrouwen en liberale moslims, waarschijnlijk echter ook de islamitische politici in de democratische partijen en islamitische ambtenaren bij de autoriteiten moeten bang voor ze zijn:

    Volgens Carim Bouzian, een homoseksuele migrant uit Antwerpen, is de situatie daar niet beter dan in Brussel. Homoseksuelen worden door de islamitische “morele politie” disciplinair gestraft, een groep oudere mannen en radicale jongeren, die menen de homoseksuelen te moeten waarschuwen voor hun “foute gedrag”.
    Meer lezen op:
    het vrije volk.com


    25-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Broederschap regelde aankoop Nederlands-Italiaans hulpschip voor Gaza
    Moslim Broederschap regelde aankoop Nederlands-Italiaans hulpschip voor Gaza


    De reguliere media laten zoals gewoonlijk alleen anti-Israël demonstraties zien, maar in diverse landen waren er ook pro-Israël demonstraties, zoals hier in Wenen op 2 juni 2010

    Brekend: Moslimbroeders regelen aankoop van Nederlands-Italiaans Gazaschip

    door Carel Brendel
    www.carelbrendel.nl

    Het Nederlands/Italiaanse schip voor Gaza kost 290.000 euro. Het grootste deel is betaald via organisaties van de Moslimbroederschap, zo blijkt uit een Arabisch document. De details staan te lezen op de website van de Italiaanse Gazavaarders. 100.000 euro voor de politieke actie met een humanitaire vernisje komt uit Nederland. Een hoop geld om een handvol hulpgoederen af te leveren in de Gazastrook.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begraven onder de islam

    Begraven onder de islam

    Hans_small
    De islam verbiedt het om rituelen en symbolen van andere godsdiensten dan de islam in het openbaar te tonen. De islam is goed, en dus is niet-islam niet goed. Niet-islam moet bestreden en weggewerkt worden. Wie dat wil kan op de leesplank in de moskee boeken vinden waarin dat rustig wordt uitgelegd. Google eventueel zelf ook eens op bookshelf en mosque en radical als u het niet gelooft, dat scheelt voetnoten.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    24-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    KLM partner Delta Airlines gaat Joden weren van bepaalde vluchten
    'Delta Airlines eerste Sharia-gecertificeerde luchtvaartmaatschappij VS'

      
    Delta Boeings mogen straks pas naar Saudi Arabië vliegen als er zich geen Joden aan boord bevinden.
     
    Delta Airlines, net als KLM partner in het zogenaamde Sky Team samenwerkingsverband, is van plan om Saudi Arabian Airlines als nieuwe partner toe te laten, wat inhoudt dat Joden en houders van een Israëlisch paspoort geweerd moeten worden uit vliegtuigen die vanuit New York of Washington op Jeddah (Saudi Arabië) vliegen. Het American Center for Law en Justice (ACLJ) veroordeelt deze flagrante religieuze discriminatie en hoopt dat het Congres de maatregel blokkeert.
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam: op 3 juli a.s. podium voor het Tweede Islamitische Rijk

    Amsterdam: op 3 juli a.s. podium voor het Tweede Islamitische Rijk

    22 jun 2011 | Door Ingezonden | Category: Aktueel | 1.665 views


    Amsterdam gaat op 3 juli aan de Rhòneweg 12-14, wat wordt genoemd “De 1e Nationale KHILAFAH van Nederland” faciliteren. Deze NEO-Ottomaanse Revolutionaire Organisatie streeft er naar om de Tsunami van opstanden in de moslimlanden over de gehele wereld te promoten. In  wijdverspreide propaganda roepen extremistische Islamorganisaties impliciet op tot vernietiging van de democratie, het nationalisme en het kapitalisme van het vrije Westen.
    Nederland zou Nederland niet zijn als het zich niet barmhartig en solidair zou opstellen met al die moslims die in ons land, in Europa en in de wereld zo ernstig worden onderdrukt en als derderangs burgers worden behandeld.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu stoppen met onzinnige prietpraat over Wilders!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu stoppen met onzinnige prietpraat over Wilders!

    vrijdag 24 juni 2011 10:37


    Wilders is donderdag op alle punten vrijgesproken
    Wij hebben gewonnen. Nederland heeft gewonnen. De tirannie van de islam, die mij een vluchteling heeft gemaakt, heeft in Amsterdam verloren van de rechtsstaat.

    De despotische activisten en die Marokkanen-vertegenwoordiger – hij vertegenwoordigt niet de Marokkaanse Nederlanders, maar de staat van subsidies – hebben verloren.

    Het recht en de redelijkheid hebben gewonnen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!