Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    discus
    blog.seniorennet.be/discus
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    05-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws (Of hebben Bob Dylan en de oude Romeinen gelijk)

    Nieuws (Of hebben Bob Dylan en de oude Romeinen gelijk)

    Hans_small
    Wie het gemak ziet waarmee Egyptenaren op straten en pleinen in het kader van de Arabisch lente christenen (‘kopten’) vermoorden, moet wel concluderen, of op zijn minst beginnen te vermoeden, dat het hier niet om zo maar ongeregeldheden gaat waarbij individuen zich spontaan incidenteel misdragen. Het gaat om gedrag waar wel degelijk een ideologie achter zit. Het zijn serieuze antichristelijke pogroms – hoe handig daar door Midden-Oosten deskundigen als Bertus Hendriks, tevens bekend als traiteur, in de uitzendingen van de staatsmedia ook omheen gepraat wordt.
    Meer lezen op:
    hoei boei



    04-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadancheck bij Mediq Apotheek
    Ramadancheck bij Mediq Apotheek

    Agis introduceert in samenwerking met Mediq Apotheek een nieuw hulpmiddel: de Ramadancheck. De Ramadancheck gaat in op het medicijngebruik en een goede gezondheid tijdens de vastenmaand Ramadan.

    Bekijk de informatievideo.
    En meer lezen op:
    mediq-apotheek.nl


    03-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse onderminister droomt van de dag dat de VN raketten op Israël afvuurt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Noorse onderminister droomt van de dag dat de VN raketten op Israël afvuurt
    Noorwegen steunt al jaren indirect terreur tegen Israël - Jeugd getroffen zomerkamp speelde Gaza-flottielje spelletjes




    Het veiligheidshek dat Israël bouwde heeft het aantal dodelijke terreuraanslagen op Israëlische burgers met 98% verminderd, maar Noorwegen wil dat het afgebroken wordt.


    Na het afschuwelijke bloedbad dat Anders Breivik in Oslo en op Utoya aanrichtte heeft de media meer aandacht gekregen voor de diverse anti-Israël verklaringen en acties van de Noorse regering en de culturele elite van het land. De Noorse ambassadeur in Israël, Svein Sevje, impliceerde na de moorden zelfs dat de Palestijnse terreur tegen Israëliërs meer gerechtvaardigd is dan terreur tegen de Noren. Zijn extreem botte uitspraken kwamen hem op forse kritiek te staan, waarop Sevje na enkele dagen verklaarde dat Noorwegen Israël altijd enorm gesteund heeft. Een kijkje naar de geschiedenis leert ons echter dat dit absoluut niet waar is en eerder het tegendeel het geval is.
    Meer lezen op:
    xandernieuws



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is links medeverantwoordelijk voor de terreuraanslagen op Israëlische burgers?

    Is links medeverantwoordelijk voor de terreuraanslagen op Israëlische burgers?

    Door: Filantroop

    Het is voor niemand een aangename ervaring medeschuldig verklaard te worden aan het door Breivik aangerichte bloedblad. Hoewel de man het in z’n eentje deed vinden linkse media, en na enige aarzeling, ook linkse politici dat Wilders zich voor die misdaad moet verantwoorden. Niet dat Wilders deze moordpartij heeft gewild, bevolen of bij de organisatie ervan geholpen heeft. Nee, hij moet zich verantwoorden omdat Breiveik net als Wilders de pest heeft aan links en de islam. En omdat Wilders daarin als exponent aan te merken valt, is de kans niet gering dat moorddadige fanatici van het type Breivik de anti-islamitische en anti-linkse argumentatie van Wilders zullen laten meewegen om tot geweld over te gaan. Dus vindt links dat Wilders zich te verantwoorden heeft over de moordpartij van Breivik, en eventueel nog volgend extreemrechts terrorisme.
    Meer lezen op:
    amstredampost.nl


    02-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa wordt door de islam opgevreten

    Europa wordt door de islam opgevreten

                                                                         Een grote meerderheid in de islamitische landen ziet de overwinning van de moslims binnen Europa als onvermijdelijk dankzij geboortes en harde immigratie van moslims die nog niet gestopt is….Steeds meer wijken en gebieden worden van Nederlanders/Europeanen gezuiverd. Van Turkse Hezbollah tot Arabische Hezbollah, van Turkse Fetullah tot Somalische Jihad strijders, van Turkse staatsorganisatie Diyanet tot Saudische, Marokkaanse, Libische en Jordaanse staatsorganisaties, van Turkse Milli Gorus tot Marokkaanse Moskee organisaties, Egyptische Moslimbroeders, hun zusterorganisaties uit Pakistan, Iran, irak, Egypte, Libanon etc..etc..Dergelijke paramilitaire groepen schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen en roepen op het inrichten van een islamitische enclave.Steden zoals,
     Meer lezen op:
    szrzlj3

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt er in Gaza echt honger geleden?

    Er wordt in Gaza echt honger geleden… tijdens de Ramadan: op de Al Zawiya markt [in beeld]

    Gaza Stad, 30 en 31 juli 2011, op de populaire Al Zawiya markt. Mensen haasten zich naar de markt om versieringen en lantaarns aan te kopen om hun huizen op te vrolijken tijdens de vastenmaand van de Ramadan die zondagavond 31 juli na zonsondergang begonnen is. De marktkraampjes zijn zo te zien weer goed gevuld. “Jamaar, dat komt allemaal via de tunnels want Israël handhaaft een blokkade,” zeggen linkse ngo-medewerkers pruilerig. Onzin. Gewoon legaal ingevoerd via de Erez grenspost over land via Israël.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent u crimineel ? Den Haag helpt op weg.

    Dat de vrijheid van meningsuiting in ons land zwaar onder vuur ligt, TENZIJ u natuurlijk tot de gedoogde linker flank van de bevolking behoort, is inmiddels bekend. Maar er is weer een nieuwe aanbieding in de Haagse zomeruitverkoop . Er komt een straf op de schending van privacy van  criminele verdachten.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    'PVV wakkert geweld niet aan, maar voorkomt excessen'

    Redactie − 29/07/11, 10:42
    Oud-LPF-fractievoorzitter Mat Herben (archief, 2008) ©ANP

    Uitlatingen van Geert Wilders in het politieke debat zijn van grote waarde en voorkomen juist geweld. Met deze stelling reageert Oud-LPF-leider Mat Herben op de kritiek dat de PVV een voedingsbodem kan zijn voor gewelddadige rechtse extremisten als Anders Breivik in Noorwegen.

    "Radicalisering ontstaat niet als mensen hun ongezouten mening mogen geven, maar als verontruste burgers de mond wordt gesnoerd door politieke correctheid", schrijft hij op De Digitale Standaard. "Zonder gehoord te worden door politieke partijen en zonder een pluriforme pers als uitlaatklep kunnen frustraties hoog oplopen."
    Meer klezen op:
    trouw.nl


    01-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisten bekennen kleur op Tahrir
    Islamisten bekennen kleur op Tahrir

    YOCHANAN VISSER - 31 JULI 2011


    Het Moslim Broederschap heeft zijn masker laten vallen, niet alleen ten opzichte van de Egyptische revolutie maar ook waar het gaat om de vrede met Israel

    Nu de protesten in Egypte zich meer en meer richten op het huidige interim regime wordt ook de rol van het Moslim Broederschap duidelijker.

    De hernieuwde protesten op Tahrir, die nu al meer dan drie weken duren, werden eerst afgewezen door het Moslim Broederschap en andere Islamisten. Toen de demonstraties echter in omvang toenamen en er regelmatig gewelddadigheden plaatsvonden, besloot het Broederschap om een daad te stellen en nam Tahrir over aan de vooravond van het wekelijkse massaprotest op vrijdag.
    Meer lezen op:
    het vrije volk.com


    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Arabische lente was een mediahype

    Je kon de tv niet aanzetten of het evangelie van de Arabische lente werd ons tegemoet getetterd. Nu zien we hoe alles in bloed is gesmoord. Wat rest is aanhoudende chaos en islamisering. De journalisten hadden beter kunnen weten als ze zich wat verdiept hadden in de geschiedenis van het Midden Oosten, of van de islam. Maar nu het falen voor iedereen duidelijk is, blijft de publiekelijke verantwoording uit. Daar doen media niet aan namelijk.

    Een maand waren we in de ban van de Arabische lente. Er leek een wonder te gebeuren. De geknechte volkeren van de moslimwereld verbraken hun ketenen en zouden zich uit vrije wil aansluiten bij de democratische wereld. Eindelijk! We leerden het Tahrir plein in Caïro kennen als onze eigen achteruitn. Enthousiast werden we toegesproken door tv presentatoren van de hele wereld over de ontstellend mooie revolutie die in de Arabische wereld aan het uitbreken stond. In Tunesië en later ook in Egypte verdwenen de oude dictatoren van het toneel, kijk zo makkelijk ging het allemaal dus. Toen Libië, Bahrein, Jordanië, Syrië, Jemen… eh. Niet helemaal dus.
    Meer lezen in:
    joost niemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prominent Jihadist: Wilders ideaal slachtoffer
    Prominent Jihadist: Wilders ideaal slachtoffer
     
    Van onze parlementaire redactie
    AMSTERDAM -  Een prominente jihadist suggereert op een islamitisch internetforum dat moslims vermomd als toerist naar Europa moeten gaan om daar Europeanen te vermoorden.


      30-07-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Marcel Hulspas

      Geachte Marcel Hulspas

      Aan: marcel.hulspas@depers.nl
       
      Onderwerp: Wilders, Breivik

      Geachte,

      U begint uw column van 26 juli bij dePers al aardig met,

      Een waanzinnige, een psychopaat, een eenzame verknipte idioot. Geert Wilders komt woorden tekort om Anders Breivik zo snel mogelijk aan de kant te schuiven.

      U doet het voorkomen alsof Wilders en Breivik elkaar persoonlijk kenden en dikke vrienden waren.

      Breivik ging helemaal op in de retoriek van de moderne anti-islambeweging, en trok daaruit de enige logische consequentie: dat het tijd werd voor gewapend verzet tegen 'de islam'.

      'Helemaal'? Fout. Hij ging in veel meer dingen op dan alleen 'de retoriek van de moderne anti-islambeweging'.
      Meer lezen op:
      meer met mans.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worden critici van de islam na de Noorse terreur definitief de mond gesnoerd?
      Klik op de afbeelding om de link te volgen
      Worden critici van de islam na de Noorse terreur definitief de mond gesnoerd?

      De macht van de islamitische petrodollar dicteert in toenemende mate zowel de media als de politiek.

       

      Nu een blanke, blonde, blauwogige Noor een vreselijke terreuraanslag heeft gepleegd zullen velen in de gevestigde politiek en de massamedia iedereen die nog kritiek op de islam heeft proberen het zwijgen op te leggen of op zijn minst belachelijk te maken. Niettemin gaat de islamitische massamoord op christenen in landen zoals Egypte, Indonesië, Soedan, Iran, Pakistan en Afghanistan gewoon door, wordt steeds openlijker opgeroepen om Israël van de kaart te vegen en de joden uit te roeien, en zijn ook de hindoes in India en de boeddisten in Thailand steeds vaker het doelwit van moslims. Dankzij (s)linkse manipulatie van de gecontroleerde media ligt in het Westen hier echter vrijwel niemand van wakker. Sterker nog, de kans is groot dat iedere kritiek op de islam voortaan onmiddellijk de mond zal worden gesnoerd.
      Meer lezen op:
      xandernieuws.nl
       


      29-07-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Breivik: Wilders is weer de boksbal

      Wat is het debat in Nederland n toch armoedig. In de media nam niemand de moeite echt te lezen wat Breivik schreef/citeerde. Met de zoekfunctie op ‘Wilders’ ging men door het 1500 pagina’s tellende document. Jawel, Wilders werd genoemd, het ‘bewijs’ was geleverd, Breivik ‘bewonderde’ Wilders. Het oude spelletje weer opgepakt: Wilders
      bashen. Feiten? Ach feiten…

      De media hebben hun favoriete boksbal weer uit de kast gehaald. Een kleine halve week na ‘Oslo’ gaat het weer als vanouds over Wilders. Dat typeert de armoedigheid van het debat wat in Nederland plaats vindt: Kun je het niet over de inhoud hebben (1500 pagina’s, ja hallo zeg..), dan begin je maar weer over Wilders.
      Meer lezen op:
      joost-niemoller.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de Duitse tv zijn islam-critici islamhaters.
      Op de Duitse tv zijn islam-critici islamhaters. Overal dezelfde oneerlijk demagogie die nooit enige tolerantie van moslims vraagt.

      In de nasleep van de Noorse wreedheid en de reactie die erop is gevolgd, heb ik wat meer over haat, fanatisme en morele verwarring nagedacht.

      Het zou niet nodig moeten zijn om te zeggen, maar dat is het wel en er kan geen enkel excuus, rechtvaardiging of reden zijn voor de gruweldaad die door Anders Behring Breivik is gepleegd.

      De reden dat het helaas wel nodig is om het te zeggen, is dat ik al te veel gluiperige dubbelzinnigheden hierover heb gelezen, in de trant van 'Ja, het was inderdaad een meest verschrikkelijke wreedheid en men voelt de pijn voor die arme slachtoffers, maar de Noorse politiek ten aanzien van Israël stinkt wel.
      Meer lezen op:
      hoei boei

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale Britse moslims voeren 'sharia-zones' in

      Radicale Britse moslims voeren 'sharia-zones' in

      donderdag 28 juli 2011 14:16

      Radicale moslims in Groot-Brittannië hangen in wijken door heel het land posters op, die verklaren dat in de betreffende buurt de regels van de sharia gelden.
      De poster die in door moslims gedomineerde wijken wordt uitgedeeld 
      De poster die in door moslims gedomineerde wijken wordt uitgedeeld

      Dat melden diverse Britse media.

      Op de aanplakbiljetten staat: 'U betreedt een Sharia-zone. Islamitische regels worden afgedwongen.'

      Geen alcohol
      Op de gele stickers staan de regels waaraan bezoekers van de wijken zich moeten houden: geen alcohol, niet gokken, geen muziek of concerten, geen drugs, niet roken, en geen porno of prostitutie.
      De man achter de posters is Anjem Choudary, voorzitter van de in Groot-Brittannië verboden organisatie Sharia4UK.
      Meeer lezen op: elsevier


      28-07-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief van Oom Geert.

      Nieuwsbrief van Oom Geert.


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De terrorist deed het toch niet in z'n eentje

      De terrorist deed het toch niet in z'n eentje

      Elma Drayer − 28/07/11, 11:04

      Opmerkelijk, dacht ik nog, dat de hand ditmaal niet in eigen boezem hoeft. Ik las althans nergens dat het Noorse volk de terreur eigenlijk aan zichzelf te wijten heeft. En dat voor de dader verzachtende omstandigheden gelden.

      Die abjecte redenering was wel in zwang na de aanslagen in New York, Madrid en Londen. Binnen de kortste keren waren het ongeloof en de verontwaardiging omgeslagen in iets héél anders. Zeker, de terreur werd ten strengste afgekeurd. Maar hadden de daders niet gegronde redenen zo'n diepe haat te koesteren tegen het Westen? Hadden wij niet zelf de 'voedingsbodem' gecreëerd? Waarom zouden zij anders tot zelfmoordacties zijn overgegaan?
      Meer lezen op:
      trouw.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe maak ik een bom? (Categorie A, B en C)

      Hoe maak ik een bom? (Categorie A, B en C)

      Ja, riddertjes en ridderesjes van me, ik heb het echt over iets wat stof doet opwaaien en waar koppen door moeten gaan rollen.
      Onze koppen wel te verstaan. Maar wij geven ons nooit gewonnen. Vandaar het volgende.

      Na de afschuwelijke slachtpartij in Noorwegen door een onmiskenbare gek, die er de hele alarmklok in 1500+ blaadjes bij overtypte maar de klepel volkomen kwijt was, draaiden alle linkse ogen zover naar rechts dat ze er scheel van gingen zien. Scheel van geilheid om alles wat maar met de PVV, anti-jihad of kritiek op de islam te maken had aan dit drama van een solist te verbinden.
      Meer lezen op:
      amsterdampost.nl


      27-07-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijft een mea culpa van links?
      Waar blijft een mea culpa van links?

      FILANTROOP - 27 JULI 2011


      Je mocht het verwachten na alle kritiek op links dat links rechts meteen op de nek zou springen nadat op het Noorse eiland Utöya een bloedbad aangericht werd door een totalitaire maniak.

      Na gisteravond de beide journaals (RTL en NOS) aan mijn tegenstribbelende perceptie toegelaten te hebben, moest ik constateren dat daar veel sterker dan in de politiek het idee geuit wordt dat Wilders zich moet verantwoorden voor het bloedbad van Utöya. Daarmee suggererend dat hij aansprakelijk is voor die massamoord. Uiteraard onder het mom dat hij het islamdebat te hard zou voeren. Als ik me niet zeer goed zou herinneren hoe juist de tegenstanders van de immigratiecritische politici en opiniemakers hard aangepakt werden, zodanig dat het bijna vanzelfsprekend was dat er brandstichting, stronttaart, mes en vuurwapen aan te pas kwamen, zou ik ze misschien geloven.
      Meer lezen op:
      het vrije volk.com




      Foto

      Foto

      Foto

      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

      Hans Jansen.

       "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


      Archief per jaar
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Foto

      Als alle Israëlieten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      wordt Israël morgen
      van de kaart geveegd.

      Als alle Arabieren
      in het Midden-Oosten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      is het morgen vrede!


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


      De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

      Winston Churchill

      Foto

      Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
      Clark Kent


      Foto

      Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

      Paul Cliteur

      Foto

      Een volk dat voor tirannen zwicht ...
      zal meer dan lijf en goed verliezen:
      dan dooft het licht...
      Hendrik Mattheus van Randwijk



      Foto

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

      Afshin Ellian

      Foto

      Foto

      De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

      Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Laatste commentaren
    • Cheap sex dolls (make)
          op
    • Female Sex Dolls (Make)
          op
    • Cenforce 100 Online (Cenforce)
          op
    • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
          op
    • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
          op

    • Foto

      Het is de soldaat, niet de reporter
      Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
      Het is de soldaat, niet de dichter
      Die voor de vrijheid van het woord heeft
      gestreden.
      Het is de soldaat, niet de campagneleider
      Die ons het recht tot demonstreren gaf.
      Het is de soldaat, die zijn vlag groet
      En onder die vlag het land dient
      Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
      En die het de protestactivist mogelijk maakt die
      vlag te verbranden
      .

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!