Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aljywin1
    blog.seniorennet.be/aljywin
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Ground Zero’ imam: invoering sharia noodzakelijk voor betere integratie

    ‘Ground Zero’ imam: invoering sharia noodzakelijk voor betere integratie

    Engeland / VS, augustus 2011

    De controversiële imam Feisal Rauf, de initiatiefnemer voor een islamitisch centrum annex moskee nabij Ground Zero, zei in zijn rede 'Islam in the United States since 9/11' op het Festival of Spirituality and Peace in Edinburgh dat een goede integratie tussen islam en het westen afhangt van de mate waarin de sharia wordt opgenomen in de rechtssystemen in Engeland en de VS.
     Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is geweld tegen joden en homo's soms normaal?

    Is geweld tegen joden en homo's soms normaal?

    Waarom is er zo weinig publieke verontwaardiging over toenemende agressie van Marokkaans-Nederlands straatschorem?

    Ahmed Marcouch pleit voor het inzetten van 'lokjoden'Ahmed Marcouch pleit voor het inzetten van 'lokjoden'

    In een onrustbarend artikel in NRC Handelsblad van zaterdag 12 juni beschrijft freelance journalist Paul Andersson Toussaint hoe het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes tegenwoordig een schuilsynagoge heeft, Sjoel West. ‘De meerderheid van de joden wil niet dat de sjoel zichtbaar is als synagoge, uit angst voor problemen, discriminatie en scheldpartijen van het Marokkaans-Nederlandse straatschorem in de buurt.’

    Meer lezen op:
    elsevier


    29-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken subsidies eigenlijk? Gemeenten hebben geen idee

    Werken subsidies eigenlijk? Gemeenten hebben geen idee

    maandag 29 augustus 2011 11:42

    Veruit de meeste gemeenten hebben geen enkel idee of hun subsidiebeleid doeltreffend is. De doelstellingen van de subsidie zijn vaak niet meetbaar en gemeenten sturen het beleid van gesubsidieerde instellingen nauwelijks bij.
    Lokale overheden hebben geen idee of subsidie werkt
    Dat meldt onderzoeksbureau Necker van Naem op basis van analyse van dertig onderzoeken naar subsidiebeleid.

    Uit deze analyse blijkt dat ruim de helft van de onderzochte gemeenten onvoldoende aantoonbaar kan maken dat hun subsidiebeleid doeltreffend is.
    Meer lezen op:
    elsevier


    28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoners Helmond aan het woord na bezoek Wilders

    Bewoners Helmond aan het woord na bezoek Wilders

    Zeau, en dan nu maar even wat willekeurige bewoners voor de camera slepen in Helmond na het werkbezoek van Geert Wilders. Wat vinden deze locals nu van het bezoek van Geert Wilders aan hun stad naar aanleiding van het heersende Marokkaanse terreur 'incidenten'?

    Zoals je zelf kan zien; sommige willen het niet direct uitspreken (kennen Wilders niet, lol), anderen vinden het maar 'tsja'...en weer anderen vinden het ook uitgesproken zeer goed dat Wilders polshoogte komt nemen.

    Maar nu komt het. Dan komt meneer de Marokkaan voor de camera. Die spuugt even wat linkse doctrine in de microfoon uit: "Hier is helemaal geen overlast, de mensen maken er allemaal maar een groot verhaal van ...snap je?!" ..... "Wilders moet terug naar waar hij vandaan kom, snap je?" ..LOL!
    Meer lezen op:
    politiek incorrectbolg.com

    27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het koninkrijk van de Groene Khmer

    In het koninkrijk van de Groene Khmer

    Dadelijk bij aankomst op het vliegveld van het Koninkrijk ziet de bezoeker al dat het hier pluis is. Olijke plant- en diervriendelijke reclame-uitingen maken hem vertrouwd met de wel heel bijzondere ideologie die het Koninkrijk van de Groene Khmer zo hoog heeft opgestoten binnen de internationale gemeenschap.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    26-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik werd geschopt door 12-jarige leerlingen" door Marion van Es
    "Ik werd geschopt door 12-jarige leerlingen" door Marion van Es
    AMSTERDAM - Karin Hamme (52) was dolblij toen ze twaalf jaar geleden de kans kreeg om lerares te worden. Inmiddels heeft ze het onderwijs weer vaarwel gezegd. Ze werd bestolen, geschopt en uitgescholden door twaalfjarige kinderen. En de schoolleiding deed niets.
    Autoriteit

    "Ik begon op een school in Purmerend. Mijn begeleidster kraakte me van begin af aan af. In het begin zat ze achter in de klas en stuurde zij de lastige leerlingen de klas uit, waardoor de kinderen doorhadden dat de autoriteit niet bij mij lag. Toen zij wegging, werd de groep daardoor ineens heel vervelend. Ik werd er een beetje zenuwachtig van en stuurde een meisje de klas uit. Vervolgens zei zij tegen de directie dat ik haar 'hoer' had genoemd en de hele klas beaamde dat. Ik zou nooit iemand 'hoer' noemen, laat staan een meisje van twaalf. Toch geloofde de directie haar en dat maakte me erg onzeker. Het verbaasde me dan ook niet dat ik na afloop van de stageperiode niet werd gevraagd om te blijven.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    25-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oriana Fallaci contra randdebiele Duitse professor

    Oriana Fallaci contra randdebiele Duitse professor

    Door: E.J. Bron
    Eind juli schreef de professor voor middeleeuwse geschiedenis Gerd Althoff (1943) van de universiteit van Münster in de Frankfurter Rundschau een artikel, waarin hij de paus de massamoord van Breivik in de schoenen schoof en het “gewelddadige erfgoed van de kruisvaarders” betreurde, dat niet “verwerkt” zou zijn en waarvoor de christenen zich al lang zouden hebben moeten verontschuldigen. De man is een enorme randdebiel, net als zoveel andere Duitse professoren en islamwetenschappers.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handenweigerende docent moet subsidie terugbetalen

    Handenweigerende docent moet subsidie terugbetalen

    donderdag 25 augustus 2011 15:30

    Nourdin Belhadi, de docent van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) die weigerde handen van vrouwen te schudden, moet 70.000 euro subsidie terugbetalen. Samen met zijn broer stond hij aan het hoofd van een integratiestichting, die vorig jaar 200.000 euro aan subsidie van de gemeente Utrecht kreeg.

    De handenweigerende docent van de HvA heeft subsidie achterover gedrukt
    De handenweigerende docent van de HvA heeft subsidie achterover gedrukt.

    De VVD in Utrecht heeft onderzoek laten doen naar de stichting van de Belhadi’s, Jongeren In Actie, meldt De Nieuwe Utrechter.

    Uit het onderzoek is gebleken dat de stichting aan de beide coördinatoren Rachid en Nourdin Belhadi voor de periode april 2010 tot maart 2011 70.700 aan ‘coördinatiekosten’ heeft uitbetaald, het dubbele van wat is toegestaan
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie stookte Helmondse basisschoolleerlingen op tegen Wilders?

    Wie stookte Helmondse basisschoolleerlingen op tegen Wilders?

    Geplaatst door Sven op 25 augustus, 2011 - 09:08 in Frontpage

    Indoctrineert basisschool De Vuurvogel leerlingen met anti-Wilders-gedachten? 

    Geert Wilders bracht gister een bezoek aan Helmond. Hij sprak daar onder andere met burgemeester Jacobs over de problemen in een aantal Helmondse wijken. De burgemeester vertelde dat hij het gesprek als erg positief heeft ervaren, en via Twitter liet Wilders zelf weten dat wat hem betreft het Helmondse tuig van de straat moet.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse moslimextremist vraagt asiel in Nederland

    Turkse moslimextremist vraagt asiel in Nederland
    Arjen van der Ziel − 24/08/11, 07:09
    © ANP

    Een gezochte Turkse moslimextremist heeft asiel aangevraagd in Nederland. Het gaat om Abdulvahap E., een verondersteld kopstuk van de Turkse Hezbollah, een radicale moslimbeweging die in de jaren negentig op grote schaal aanslagen pleegde in Turkije.
    Een speciale afdeling van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) onderzoekt momenteel, met hulp van de Nederlandse ambassade in Ankara, of E. betrokken is geweest bij ernstige misdrijven.

    Meer lezen op:
    de volkskrant.nl




    23-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joop noemt Eva Jinek 'omstreden NOS-presentatrice'

    Joop noemt Eva Jinek 'omstreden NOS-presentatrice'

    Geplaatst door Isser op 23 augustus, 2011 - 13:59 in Frontpage

    'Omstreden NOS-presentatrice' Laat u de term even hangen in uw gedachten. Waarom omstreden volgens Joop? Ondermeer omstreden omdat ze een liefdesrelatie heeft met Bram Moszkoicz. De advocaat met joodse wortels die ook nog eens pro-Israël is. Dan ben je volgens Joop en dus ook volgens de VARA "omstreden".
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inwoners Gazastrook: Hamas wordt rijk ten koste van ons

    Inwoners Gazastrook: Hamas wordt rijk ten koste van ons

    dinsdag 23 augustus 2011 12:49

    De arme bevolking in Gaza voelt zich gebruikt door de radicaal-islamitische Hamas-regering. Leden van de terreurgroep, ambtenaren en prominente supporters hebben sinds het aantreden van het Hamas-bestuur in 2007 aanzienlijke rijkdom verworven, terwijl er voor de onderklasse niets verandert.
    Inwoners van de Gazastrook zijn teleurgesteld in Hamas 
    Inwoners van de Gazastrook zijn teleurgesteld in Hamas
    Dat de snel groeiende middenklasse in Gaza koffie drinkt in glimmende cafés en kleren koopt in nieuwe winkelcentra, zorgt voor grote frustratie onder arme Palestijnen, meldt Associated Press.Winkelcentrum
    Arme Gazanen zijn vooral verontwaardigd omdat Hamas, naast te strijden tegen Israël, juist aan populariteit won door beterschap te beloven aan de onderklasse.
    Meer lezen op:
    elsevier



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vooraanstaand lid Moslim Broederschap Egypte roept op Israëliërs te vermoorden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vooraanstaand lid Moslim Broederschap Egypte roept op Israëliërs te vermoorden

    Moslim Broederschap eist invoering Sharia in Egypte, zoekt toenadering tot Hezbollah en Palestijnse terreurgroeperingen



    'Al Quds (Jeruzalem), we komen eraan!' De Moslim Broederschap in Egypte probeert alle moslims op één lijn te krijgen om gezamenlijk ten strijde te trekken tegen Israël.
     
    Een vooraanstaand lid van de Moslim Broederschap in Egypte heeft alle Egyptenaren opgeroepen om iedere Israëliër die ze tegen komen te vermoorden. Eerder dit jaar verklaarde hij na de val van het regime Mubarak dat, nadat de Broederschap aan de macht zou zijn gekomen, Egypte de joodse staat de oorlog zal verklaren.
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    22-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raoul Heertje! Raoul Heertje! Raoul Heertje! “Probleem? Islam? Wâ dan?” (2)

    Raoul Heertje! Raoul Heertje! Raoul Heertje! “Probleem? Islam? Wâ dan?” (2)

    Door: Martien Pennings
    Taal is belangrijk, zeggen de policor-kletsmeiers. En: taal kan de voorfase zijn van geweld. Zeker. Maar ook het ontbreken van taal kan tot geweld en oorlog leiden. Het ontbreken van protest-taal bijvoorbeeld en van de nodige maatregelen die daarop zouden kunnen volgen. Zie Hitler. Zie Breivik. Zie Mohammed.
     
    Ik bijvoorbeeld word door het multikrolse hufterdom dat in het hele Westen al 30 jaar aan de macht is gedwongen alsmaar explicietere en radicalere taal te gebruiken omdat de multikul-klutskoppen weigeren om de werkelijkheid van de nazislam onder ogen te zien en die te laten volgen door die ene existentieel noodzakelijke maatregel: onmiddellijk stopzetten van alle immigratie uit moslimlanden. Zodoende, door het ontbreken van woorden, moet ik bang zijn nog eens met een doorgesneden strot en een paar kogels in mijn sodemieter te eindigen. Net zoals Theo van Gogh. En het enige wat ik eigenlijk doe is een dreigende werkelijkheid de radicale taal geven die zij verdient. Ook Theo van Gogh deed niet meer dan dat.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Van Agt, Israël is géén apartheidsstaat [Likoed.nl]

    Videoclip hierboven: Rania Fadel – een Israëlisch-Arabische studente – en vrijwilligster voor de organisatie Stand with Us, neemt het op voor de democratie van Israël. Rania windt er geen doekjes om:

    “Apartheid in Israël bestaat niet – dat is een leugen,” zegt ze.

    “Kom naar Israël en zie met je eigen ogen hoe het echt is.”

    In Israël wonen en leven ongeveer 1,2 miljoen Arabieren, nazaten van de 150.000 Arabieren die niét de stommiteit begingen om te vluchten naar de Arabische buurlanden tijdens de Israëlische Onafhankelijkheidsoorlog van 1947-1949.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeven met baarden uit het Midden Oosten
    Boeven met baarden uit het Midden Oosten
    21 augustus 2011

    Per ongeluk zag ik vrijdagavond een NCRV programma, althans een stukje. Ik zat met een half oor te luisteren toen het over 9/11 ging. Daar hoor ik opeens een mij onbekende man zeggen: “Maar dat waren geen moslims?! Dat waren boeven met baarden uit het Midden Oosten!”.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column geweigerd

    Column geweigerd

    Nee, niet een column van Geennieuws, maar van Pamela Hemelrijk die ons veel te vroeg verliet. Pamela had visie en die visie verwoorde zij in het hierna geplaatste artikel, waarin zij een vooruitziende blijk bleek te hebben, die niet door iedereen en zeker niet door de MSM werd gewaardeerd. Om u te laten zien, dat niet alle burgers in ons land door den Haag in slaap werden gesust, nogmaals haar visie wat ons te wachten stond ( en staat ).

     Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik (Pamela Hemelrijk) u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.
    Meer lezen op:
    geen nieuws.com


    20-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia laat groeten

    De sharia laat groeten

    Door: E.J. Bron
    Het gevaar van de islamitische kolonisering wordt nog steeds miskend
     
    Eén op de twee nieuwgeborenen in België is een kind van Allah. Dit feit doet een schel licht vallen op een ontwikkeling in Europa, die in haar hele draagwijdte door politici, “Gutmenschen” en knuffelburgers niet beseft of eenvoudig weg gepraat wordt.
     
    Al in 2025 zal meer dan de helft van de Nederlandse bevolking de koran aanhangen. Volgens demografische berekeningen zou Frankrijk in het jaar 2050 een islamitische republiek kunnen zijn.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sudan voert actie tegen christenen op

    Sudan voert actie tegen christenen op

    15-08-2011 09:54 | Kerkredactie
    KHARTOEM – De christelijke minderheid in Sudan wordt steeds sterker onderdrukt. Kerkelijke hulpverleners spreken over volkerenmoord en etnische zuiveringen. Dat meldde de Duitse nieuwsdienst Idea vrijdag.

    De situatie voor christenen in Sudan verslechterde nadat Zuid-Sudan zich op 9 juli losmaakte van het noordelijke deel en als onafhankelijke natie werd erkend. Het islamitische regime in Khartoem voert zelfs bombardementen uit op de zwart-Afrikaanse bevolking van het Nubagebergte in de grensregio Zuid-Kordofan. Humanitaire hulp aan tienduizenden vluchtelingen in de regio wordt ernstig belemmerd.
    Meer lezen op:
    refdagblad.nl.


    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forensische gedragskundigen zijn zelf de moeite van intensievere studie waard

    Forensische gedragskundigen zijn zelf de moeite van intensievere studie waard

    in Column

    foto met toestemming van TWITVB In het boek Dubieuze zaken – De psychologie van het strafrechtelijk bewijs doen de auteurs, dat zijn H.F.M. Crombag, P.J. van Koppen en wijlen W.A. Wagenaar, een boekje open over de gerechtelijke psychiatrie (ook wel forensische psychiatrie genoemd). Toen ik het boek begin jaren 90 las werd ik vooral getroffen door de observatie van de auteurs over het psychiatrisch onderzoek van verdachten in het Pieter Baan Centrum in Utrecht. Is het niet vreemd, zo stelden de auteurs, dat iemand al onderzocht wordt om te bepalen in hoeverre hij of zij ten tijde van het plegen van het feit toerekeningsvatbaar was, terwijl die persoon op dat moment nog verdachte is en daderschap niet vaststaat? Voor mij was die vraag een echte eye opener. Tijdens mijn rechtenstudie had ik natuurlijk ook strafrecht gedaan, inclusief wat criminilogie en de forensisch-psychiatrische praktijk, maar de inconsistentie die professor Wagenaar c.s. signaleerden had ik klakkeloos aanvaard, zoals trouwens de meeste studenten en docenten die ik kende.
    Meer lezen op:
    het vrije woord.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!