Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    06-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Vlaamse droom.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vlaanderen 2014

    Een korte terugblik naar 2012

    Nadat  in 2012 het mystieke huwelijk tussen CDN&V,de kaviaarsocialisten en NVA      hopeloos gescheiden werd gaven de       moegetergde en financieel, als citroenen, uitgeperste, Vlamingen bij de vervroegde verkiezingen met overgrote meerderheid hun stem aan het Vlaams Belang , dat met meer als 70 % de absolute meerderheid haalde en alle andere partijen zo goed als weggestemd werden, riep de nieuwe Vlaamse regering de Vlaamse onafhankelijkheid uit.
    Nadat het parlement de Vlaamse grondwet had goedgekeurd die bepaalde dat de officiele naam van het onafhankelijke Vlaanderen Graafschap Vlaanderen werd, werd gelijktijdig door het parlement beslist het Vlaamse staatshoofd de titel graaf of gravin van Vlaanderen toe te kennen. Dan werd de eerste graaf van Vlaanderen gekozen, die op levenstijd benoemd werd en enkel uit zijn amt kan onzet worden als hij tegen de Vlaamse grondwet zou verstoten of zich aan een misdrijf of corruptie zou schuldig maken. De voornaamste taak van de graaf of gravin van Vlaanderen bestaat erin, te waken over de naleving van de grondwet en Vlaanderen als staatshoofd te vertegenwoordigen. Bij zijn of haar verscheiden wordt door het parlement een nieuwe graaf of gravin gekozen en op levenstijd benoemd. In de grondwet werd vastgelegd, dat  de financiele vergoeding van de graaf of gravin van Vlaanderen nooit hoger mag zijn als het tienvoudige van de modale Vlaming en dat de kosten van de residentiele woning en het onderhoud ervan moeten gedragen worden door de Vlaamse regering.
    Brussel werd door de Vlaamse regering losgelaten en de geldkraan werd volledig dichtgedraait maar amper één jaar later kwam Brussel op de knieen naar Vlaanderen teruggekropen omdat het van de walen niets te verwachten had.
    Als hoofdstad van Vlaanderen werd wegens zijn historische achtergrond Mechelen gekozen, maar de verschillende ministeries werden over het hele Vlaamse land verdeeld.
    In de grondwet werd vastgelegd dat Vlaanderen een Christelijk land is, met Christelijke waarden en normen, maar dat er wel een strikte scheiding bestaat tussen Kerk en Staat. Godsdienstvrijheid werd in de grondwet verankerd, maar godsdienstige gemeenschappen die op een of andere wijze dwang of druk uitoefenen op hun gelovigen werden door de Vlaamse regering verboden. De regering meent, dat iedereen die in Vlaanderen woont zich moet aanpassen aan de Vlaamse zeden en gewoonten en dat wie dit niet wil of kan, het ergens anders moet gaan zoeken en dat niemand verplicht is in Vlaanderen te blijven. Niettegenstaande de grondwet zegt, dat Vlaanderen een Christelijk Land is met Christelijke waarden en normen, werd tevens in de grondwet verankerd, dat Vlaanderen een pluralistisch land is, waar iedereen vrij is, te denken en te geloven wat hij of zij wil zolang men zijn overtuiging niet aan anderen opdringt.
    Door het Vlaams parlement werd een wet goedgekeurd die bepaald, dat elke vreemdeling en elke inwoner met twee nationaliteiten die zich schuldig maakt aan een misdrijf onverbiddelijk uit Vlaanderen wordt uitgewezen en nooit meer het Vlaamse grondgebied mag betreden.
    Tevens werd een wet goedgekeurd die bepaald dat alle vreemdelingen, ook deze die een dubbele nationaliteit hebben, die langer als één jaar op kosten der gemeenschap leven, OCMW of leefloon, met een éénmalige financiele hulp van 2000 euro gedwongen worden naar hun thuisland terug te keren en voortaan in Vlaanderen persona non grata zijn.

    We schrijven nu 2014
    Twee jaar na de Vlaamse onafhankelijkheid is Vlaanderen weer Vlaams geworden, de gevangenissen zijn zo goed als leeg wat een enorme besparing is, een begrotingstekort is er niet meer en de pensioenen zijn opgetrokken, alle belasting-inkomsten ook die van de autobelasting blijven nu in Vlaanderen. In Brussel, dat wel zijn tweetalig statuut behouden heeft loopt geen vreemd gespuis meer rond en de politie kan er weer overal zonder angst patrouilleren. Antwerpen is weer de stad der sinjoren en Borgerokko is weer Borgerhout en men kan weer onbekommerd over de Turnhoutse Baan gaan, aan de schoolpoorten staan geen dolle minas met kopdoeken en geen mannen in nachthemden met baarden meer. Antwerpen is terug een fiere vrije Hansastad, men kan weer zonder angst op straat komen en oudere vrouwen hoeven niet meer te bangen voor hun handtassen of halskettingen en de stad heeft nu eindelijk weer een echte burgemeester.
    Zo zou het kunnen zijn als bij de volgende verkiezingen alle Vlamingen met verstand zouden kiezen!
    Wat de rest van het gezonken belgische schip betreft, de Coburgers zijn hals over kop uitgevaren en dobberen nu ergens in Italie rond. In het Walenland hebben de moegetergde boeren de politieke stal uitgemest en de postjesjagers, die nog niet naar hun met Vlaams geld betaalde buitenlandse bezittingen gevlucht waren letterlijk in het openbaar in hun hemd gezet met een bord aan de hals:"ik heb het volk bestolen en bedrogen"
    De Vlaamse regering heeft nu aan de nieuwe Waalse regering financiele steun beloofd.
    Ook de Vlaamse bedriegers zijn hals over kop naar hun buitenlandse villas gevlucht.

    Hopelijk blijft deze, mijn droom, niet bij een droom maar wordt hij werkelijkheid. Vlamingen, wordt eindelijk eens wakker, ook het Waalse gewone volk zou er wel bij varen!


    >> Reageer (0)
    04-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kardinale fout van de kardinaal.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pater Damiaan werd door de lezers van Angeltjes terrecht tot de grootste Vlaming uitgeroepen.
    Kardinaal Daneels maakte hem nu tot een goddelijk wezen, dat we moeten aanbidden.
    Vermoedelijk wordt de man langzaam dement, volgens de katholieke leer worden heiligen vereerd, alleen God mag aanbeden worden. Als de kardinaal dit werkelijk gezegd heeft, zoals ik dat vandaag in het HLN. las, dan heeft hij zich volgens de katholieke leer aan een ketterij schuldig gemaakt. Althans wat de Katlolieke leer betreft. Wat mij betreft, mag de man aanbidden wie en wat hij wil maar als primaat van de katholieke kerk in dit land zou hij toch minstens de Mechelse  cathecismus moeten kennen. Het zij verre van mij, ketters te veroordelen daar ik meen, dat iedereen vrij mag geloven of niet geloven wat hij wil, maar ik weet niet wat zijn Duitse baas darover denkt. Trouwens, zijne eminentie past helemaal in het plaatje van onze belgische gezagdragers, die lullen ook maar wat zonder te beseffen wat ze lullen.
    Als ik de dagelijkse nieuwsberichten lees, denk ik steeds aan de laatste dagen van het Romeins Imperium, de decadentie stijgt ten top en niemand schijnt het te merken. Brussel is in feite al onregeerbaar geworden, als de politie al niet meer in bepaalde wijken durft te komen omdat daar het vreemde gespuis regeerd, dan is een algemene catastrofe niet meer veraf. Vooral Antwerpen ligt mij na aan het hart, ik heb er de mooiste jaren van mijn jeugd gewoond, de eenmaals vrije Hansastad waar elke Antwerpenaar trots op was is verworden tot een broednest van vreemd gespuis. Wereldvreemde godsdienstfanaten hitsen hun doorgaans ongeletterde gelovigen op tegen alles wat Vlaams en westers is, en de rode en groene postjesjagers liggen voor deze opruiers op de knieen in de hoop zo stemmen te krijgen en hun postjes te kunnen behouden. Antwerpen heeft een burgemeester die deze titel niet waardig is, deze man is een kwal die alleen maar aan het eigen profeit denkt. Ik herinner mij het Borgerhout van toen waar  mijn vader ter wereld kwam in de schaduw  van de Peperbus , de vele winkels op de Turnhoutse Baan, het was er leuk vertoeven, ik herinner mij het Zurenborg van toen, ik heb er een hele tijd gewoond, het was er rustig en goed wonen. Nu echter zou ik in geen van beide buurten een huis gratis willen, ze zijn totaal verloederd, wie heeft dat zover laten komen? Wie is daarvoor verantwoordelijk? Ik geloof niet, dat het ooit nog zal worden zoals het was, het verval is te ver voortgeschreden, het wordt tijd, dat de verantwoordelijken daarvoor op het matje geroepen worden, niet alleen in Antwerpen, maar in het hele land.


    >> Reageer (0)
    26-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kopdoeken en de imams.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kopdoeken hebben met godsdienstige gevoelens helemaal niets te doen, ze zijn een uiting van totale onderwerping aan een groep radicale godsdienstwaanzinnige imams die in de moskeen haat prediken tegen alles wat westers is.
    Wat de islam in Europa werkelijk wil, is de totale ontwrichting van de democratische rechtstaat in voorbereiding tot een nieuwe hollocaust tegen ongelovigen, christenen, joden en homofielen.
    Zullen wij het zover laten komen? Ooit hadden we in Vlaanderen een Wim Maes, waar blijft zijn opvolger? Het Vlaamse heer schijnt niet meer pal te staan, 5000 Vlamingen op de Ijzerwake, 100.000 op de bollekesfeesten, op dezelfde dag. Arm Vlaanderen!


    >> Reageer (1)
    21-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De religieuse waanzin 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1962 las ik voor het eerst een duitstalige vertaling van de koran, ik wou toen meer weten over de verschillende godsdiensten en godsdienstige gebruiken.
    Bij het lezen van de koran stelde ik vast, dat het boek een goedkoop en ordinair plagiaat van de Joodse bijbel (het oude testament) was. Ook in het oude testament maken we kennis met een wraakzuchtige god die geen andere godheden naast zich duldt. Ten tijde van Jezus van Nazareth maken we in Israel kennis met een priesterkaste die het volk voorschreef wat het te geloven had en wat het wel of niet mocht doen, hoe het zich moest kleden, wat het mocht eten enzv. Jezus noemde deze priesterkaste witgekalkte graven binnenin vol rottigheid, uiteraard werd hij dan door deze priesters beschuldigd van godslastering wat uiteindelijk tot zijn kruisiging door de Romeinen leidde.
    Ook in de roomse kerk hebben wij in de middeleeuwen zulke toestanden meegemaakt, wie niet wilde buigen voor de klerus werd door de inquisitie medogenloos op de brandstapel gelegd. Gelukkig is het met deze theocratie voorbij en theologen die zich bezighouden met de vraag of een vlieg die in wijwater is gevallen, een gewijde vlieg is of niet, zijn er nu niet meer. Er zijn nog wel enkele fanatieke gemeenschappen binnen het katholisime en ook in sommige protestantse groepen die wat dat betreft in de middeleeuwen leven, maar dat zijn uitzonderingen die geen invloed meer hebben op onze samenleving, zij mogen geloven wat ze willen, als ze anderen daarmee maar niet lastig vallen.
    Anders is het gesteld met de invasie van de moslims in Europa die onder het mom van godsdienstvrijheid hun middeleeuws-barbaarse gebruiken aan de Europeanen willen opdringen, zij schijnen nog niet begrepen te hebben, wat wij onder godsdienstvrijheid verstaan. Godsdienstvrijheid betekend voor ons, dat elke mens vrij mag geloven wat hij wil en dat ook niemand verplicht is aan een god te geloven, dat godsdienst en de uitoefening daarvan privaataangelegenheid is en nooit in strijd mag zijn met onze democratische burgelijke wetten.
    Geloven aan iets, betekend letterlijk; op gezag van iemand anders geloven aan iets dat men niet kan controleren of vaststellen. Als een geloofwaardig iemand tegen mij zegt, dat hij thuis een kist heeft staan, vol met oude goudmunten, dan kan ik dat geloven als deze man of vrouw een geloofwaardige persoon is, als ik echter bij deze persoon thuis kom en ik zie deze kist met goustukken, dan kan ik het niet meer geloven, want dan WEET ik het. Dat is het verschil tussen geloven en weten, geloof en wetenschap. Er is niemand, die kan bewijzen dat er een god bestaat, men kan het alleen maar geloven, er is echter ook niemand die kan bewijzen dat de mens van een aap afstamt, men kan het alleen maar voor mogelijk houden maar echt weten doen we het niet. Sommige mensen geloven in de evolutietheorie, anderen geloven aan de schepping door God maar noch het ene noch het andere kan bewezen worden. Het is dus verstandig en belangrijk dat beide groepen elkaars mening respecteren en niet verzoeken hun mening aan de andere op te dringen, alleen zo kan men met elkaar in vrede leven. Wanneer de moslims dat niet willen of kunnen begrijpen, dan horen zij bij ons niet thuis. Europa is opgebouwd op Christelijke waarden en normen, ik bedoel daarmee niet rooms of protestants, maar op de leer van de Jood Jezus van Nazareth, die verdraagzaamheid, vredelievendheid en naastenliefde predikte, aan deze leer moet Europa vasthouden, wij willen niet terug naar het steentijdperk. Vooral de vrouwen zouden daarom hun stem moeten geven aan die partijen die de islam in europa willen verbieden, wanneer zij niet in afzienbare tijd tot baarmachinen en wandelende tenten willen gedegradeerd worden die een speeltuig zijn voor wellustige mannen. Maar ook de homofielen zouden hetzelfde moeten doen, als zij tenminste willen verhinderen dat hun soortgenoten eerstdaags aan kranen bengelen.
     
      


    >> Reageer (1)
    11-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit en Thuis......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Marrokaanse boeven die uit de Brugse gevangenis uitvlogen zitten nu weer waar ze moeten zitten en het liefje dat de helikoptervlucht bestelde zit nu ook achter slot en grendel. De twee die in Marroko geland zijn zullen we hier wel nooit meer terug zien, ze zijn daar waar ze thuishoren.

    Mij intereseren steeds de commentaren der lezers in de kranten, sommige van deze commentaren vind ik walgelijk, steeds weer eisen sommigen voor alles en nog wat de doodstraf of "levenslang laten wegrotten" voor alles en nog wat, de doodstraf voor pedofielen, de doodstraf voor dit en de doodstraf voor dat. Doorgaans weten deze briefschrijvers niet eens waarover het in werkelijkheid gaat. Mee schuld daaraan heeft de berichtgeving in de kranten, een 30 jarige, die een relatie heeft met een veertien of zestienjarige, (jongen of meisje), is geen pedofiel, een pedofiel is iemand die zich vergrijpt aan kleine kinderen die zich niet kunnen weren en een veertien of zestienjarige is tegenwoordig werkelijk geen onmondig kind meer.   Diezelfde briefschrijvers verlangen dan levenslange opsluiting voor een veertienjarige die van oudere damen de handtas gestolen heeft en willen hem dan als volwassene behandeld hebben. Ik zou de getrouwde mannen de kost niet willen geven, die met geile blikken naar 14, 16 jarige meiden kijken, maar zij zijn wel de eersten, anderen te veroordelen. De kemels in de kranten hopen zich op, een lerares, kan geen jongen verkrachten, van verkrachting kan alleen maar sprake zijn als penetratie heeft plaats gevonden anders is het een aanranding van de eerbaarheid, en ik vraag mij af waarmee deze lerares dat zou gedaan hebben. (Bericht Laatste Nieuws 11 augustus). Als deze 16 jarige echter geslachtsverkeer had met zijn lerares dan kan men niet zeggen of schrijven dat die lerares de jongen verkracht heeft, men zou hoogstens kunnen zeggen, dat zij hem verleid heeft.
    Wat mij het meest ergert is, dat dan andere briefschrijvers beweren, dat al deze doodstrafeisers Vlaams belangers zijn, ikzelf woon niet in Vlaanderen, maar als ik in Vlaanderen zou wonen, zou ik zeker mijn stem aan het Vlaams Belang geven en ik meen te weten, dat het eisen van de doodstraf zeker niet in het partijprogram van het Vlaams Belang staat, wel strengere straffen voor bepaalde misdrijven.
    En zo komen we tot het volgende thema; godsdienstvrijheid.
    Het hoort bij onze democratische wetten, dat iedereen die een god wil aanbidden, dat vrij kan en mag doen. Maar, de religeuse gebruiken mogen nooit in strijd zijn met de burgerlijke wetten, zo vind ik in het rooms katholiek kerkelijk wetboek geen enkele paragraaf die met deze burgelijke wetten in strijd is. Anders is dat met de islam, we weten ondertussen, dat de islam lijnrecht tegen onze westerse waarden staat en nooit met onze westerse waarden in overeenstemming zal kunnen komen. Het is wel een feit, dat de islam zijn middeleeuwse gebruiken aan het Europese volk wil opdringen, wij moeten ons met man en macht daartegen weren. Onze vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen en zij zijn geen speeltuig of eigendom van de man en ze zijn ook geen baarmachines. Ik weet wel, dat ook volgens het oude testament de vrouw niet door god geschapen werd maar uit een rib van Adam genomen werd, maar wij leven niet meer in de middeleeuwen en in de plaats van de wraakzüchtige god van het oude testament is de leer van Jezus van Nazareth gekomen, een leer die verdraagzaamheid, naastenliefde en vergevensgezindheid verkondigt. Op deze leer is onze westerse samenleving opgebouwd en daraan moeten wij vasthouden.


    >> Reageer (0)
    03-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om welke mensen gaat het ???????????
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alhoewel de OCMW kassen leeg zijn en de federale staatsschuld naar de negentien miljard euro gaat, heeft de regering beslist weer een nieuwe lading steuntrekkers te creeren. "Het gaat niet om de centen, maar om de mensen!" Zegt de oppertjeef pater van Rompuy.
    Angeltjes publiceerde verbluffende cijfers; 46 % van de Antwerpse OCMW steuntrekkers zijn vluchtelingen en asielzoekers. 75% van de OCMW steuntrekkers heeft een andere taal dan de Nederlandse. 67% van de uitkeringtrekkers zijn geboren in het buitenland. Nu zijn er alleen in Antwerpen 20.000 nieuwe aanvragen te verwachten. Om welke mensen gaat het hier meneer Van Pompuy? Het OCMW is oorspronkelijk gedacht voor de noodlijdende eigen bevolking, wie geeft u en uw bende het recht het belastinggeld van het eigen volk uit te delen aan gelukzoekers die nooit ook maar één cent hebben bijgedragen aan onze sociale voorzieningen? In uw ivoren toren is het waarschijnlijk nog niet tot u doorgedrongen dat er in dit land mensen zijn, die een leven lang hard gewerkt hebben en sociale bijdragen betaald hebben en die het nu moeten doen met een pensioentje van amper 600 euro, terwijl buitenlanders die nooit ook maar één cent hebben bijgedragen maandelijkse bedragen tot 1200 euro opstrijken. Om welke mensen gaat het meneer Van Rompuy? Het gaat toch in werkelijkheid om het voortbestaan van uw partij en de andere traditionele partijen die hun kiezers angstvallig zien weglopen en die zo vlug mogelijk een paar honderdduizend nieuwe belgen als kiesvee willen creeren. De schijnheiligheid van de tjeven is bekend, de mensen, die u bedoeld, zijn in werkelijkheid de postjesjagers van uw en van de andere traditionele partijen, die het liefst een achterban van analfabeten willen, die ze kunnen wijsmaken wat ze willen. Maar, meneer Van Rompuy, de kruik gaat zo lang te water tot ze barst en ze vertoont al heel wat scheuren, de dagen van uw federale schijnregering zijn geteld, het volk is dat geschoemel beu.


    >> Reageer (1)
    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Federale marionettentheater....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Federale marionettentheater is voorlopig weer compleet. Het zijn uitgezochte figuranten. Van de mestkever De Gucht zijn we voorlopig verlost, maar wat daarvoor in de plaats gekomen is, verspreekt niet veel goeds. De Geitenboer speelt ook weer mee, wat we daarvan te verwachten hebben kan alleen maar lachen zijn. De Waalse hoop, die af en toe wel eens raar doet, is beslist niet de slechtste, ook al drinkt de man af en toe graag een flinke pint, hij weet meestal waarover hij praat en hij kent de dosiers.
    Het zou echter een zegen zijn voor zowel de Vlamingen als voor de Walen dat er aan dit belgische wangedrocht eindelijk een einde zou komen, maar de Walen zullen dat wel niet toelaten, zolang ze van de Vlaamse centen kunnen profiteren. 


    >> Reageer (1)
    15-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arm Vlaanderen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vlaanderen heeft weer NIET de regering die het gekozen heeft, zo lang de tweede grootste partij uit de Vlaamse regering uitgesloten wordt is deze regering ONDEMOCRATISCH.
    Van de heer Peeters heeft Vlaanderen niet veel vlaams te verwachten, een tjeef blijft een tjeef.
    Wie geloofd, dat Bart De Wever een vlaams nationalist is, vergist zich deerlijk, veel bla, bla over een vette vis en dan tevreden met een heel klein sardientje, dat is de prijs die hij nu betaald heeft om mee te mogen spelen in de ondemocratische club. Een echte vlaams nationalist zou er zich nooit bij neergelegd hebben dat de tweede grootste partij van Vlaanderen uitgesloten wordt. Het NVA gaat de weg op van de oude volksunie, jammer genoeg zullen de Vlamingen die het bla,bla van deze vette vis geloofden nu vijf jaar lang moeten vaststellen, dat ze weer eens bedrogen werden. 


    >> Reageer (3)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haaien en kleine vissen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het lezen van de dagelijkse nieuwsberichten bekruipt mij steeds een gevoel van onbehagen. Dit onbehagen begint reeds als ik de opmaak (engels Layout) van de kranten zie, sensatiebelust, vol taalfouten en zoveel mogelijk bloot vlees.
    Dan de berichten, zeer zelden leest men nog eens goed nieuws, bijna dagelijks heeft er ergens een steekpartij plaats gevonden, bejaarde vrouwen worden bij het beroven van hun handtassen in coma geslagen of vermoord, bejaarde mannen worden op straat beroofd en daarbij geslagen met soms dodelijke gevolgen. Maar niet alleen op de straat is het gevaarlijk geworden, het aantal inbraken stijgt, ook al beweert de overheid dat het niet zo is. En, steeds weer zijn de daders allochtonen die wanneer ze opgepakt worden, een uur later weer vrij rondlopen. De regerenden schijnen dit alles niet te zien, of beter gezegd niet te willen zien uit angst een groot deel van hun politieke achterban te verliezen. Het moet hen dan ook niet verbazen, dat in Nederland de partij van Geert Wilders steeds meer aanhang krijgt, het geduld van het volk gaat langzaam ten einde en wie tegen de wil van het volk regeert, regeert niet meer lang. Bij ons hebben de politieke haaien het druk met hun eigen belangen, zoveel mogelijk graaien, liegen en bedriegen en de kleine vissen, het volk, zoveel mogelijk uitpersen. Maar het kan verkeren, als het vroeg of laat tot een ware volkswoede zou komen, zou ik niet in de plaats van deze haaien willen zijn. De tendens in Europa liegt er niet om, Europa rukt naar rechts en dat heeft niets met racisme te maken, maar met zelfbehoud, het behoud van de eigen kultuur en waarden. We kunnen alleen maar hopen, dat ook in Vlaanderen rechts tot een éénheid komt, het mag niet om het eigenbelang gaan, maar om het belang van Vlaanderen en Europa.


    >> Reageer (0)
    25-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiekers doe eindelijk wat....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is een feit, dat heel Europa geplaagd wordt door de geimporteerde moslims, de imams van deze pseudo godsdienst die haat prediken tegen alles wat westers is zijn de ware veroorzakers. Het kan niet zijn, dat de Europese bevolking zich moet aanpassen aan de eisen van deze figuren die nog steeds verkondigen dat de wereld 6000 jaar oud is omdat dat in de koraan staat. De islam is geen godsdienst maar een politieke ideologie die probeert heel Europa te islamizeren. Het wordt hoogste tijd, dat onze politiekers wakker worden, het is reeds één minuut voor twaalf, indien zij nu niet hun verantwoordelijkheid opnemen zou het in heel Europa wel eens tot een volksopstand kunnen komen, hopelijk komt het niet zover.
    De kopdoek meiden van het koninklijk Atheneum in Antwerpen zullen zich moeten aanpassen aan onze kultuur, en als zij dat niet kunnen of niet willen, zullen ze moeten verhuizen naar een land dat in overeenstemming is met hun gebruiken. In Europa bepalen de Europeanen wat kan en niet kan!


    >> Reageer (0)
    23-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opstand tegen de klerikale dictatuur....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl hier bij ons de linkse kerk op de knieen ligt voor de vertegenwoordigers van de "vredelievende godsdienst", vecht het Iraanse volk tegen de dictatuur van de Ayatollahs. De meerderheid van de Iraanse bevolking is jonger als 30 jaar, deze jonge mensen dulden niet langer de bemoeizucht van de Ayatollahs die hen willen voorschrijven hoe zij te leven hebben, hoe zij zich te kleden hebben en wat ze mogen denken en niet mogen denken. Het is opvallend hoe de recente gebeurtenissen in Iraan hier in de politiek correcte pers en de nieuwsberichten geminimalizeerd worden, geen woord over het masale kiesbedrog, geen woord darover, dat in vele kiesbureaus de urnen nog voor de bureaus geopend werden reeds halfvol waren. Deze berichten leest men enkel in de buitenlandse kranten.
    Het Iraanse volk protesteert terecht tegen de middeleeuwse ideologie van de Ayatollahs die in de naam van een god hun macht willen behouden en er niet voor terugschrikken het eigen volk uit te moorden. Het zou voor de hele wereld een ramp kunnen worden, wanneer deze tulbanddragende baartmensen ooit in het bezit van een atoombom zouden komen, zij zijn er toe in staat zelf god te spelen en de apocalyps in gang te zetten. 
    Het Iraanse volk verdiend onze absolute steun in zijn strijd tegen deze middeleeuwse dictatuur. 


    >> Reageer (0)
    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloggers,. opgepast.!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In mijn computer was een virus ingeslopen:32.VB.DLNik met een zeer hoog risiko, dit virus is via een mail van een onbekende binnengekomen. Het merkwaardige is, dat het alleen maar de funkties van het seniorennetblog onbruikbaar maakte. Telkens als ik Seniorennet open, Angeltjes of een ander blog, krijg in van mijn antivirus program de melding: Asquared heeft een tracking Cookie van de gebruiker metriweb.be. afgeblokt. De aanvaller zit dus in belgie, be. Dit tracking cookie bracht steeds mijn hele blog door elkaar, ik kon geen tekst meer ingeven en kon ook op andere blogs niet meer reageren omdat er geen veiligheidscodes meer verschenen.
    Daar mijn antivirus programm dit onding steeds afblokt loopt alles weer normaal.


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk ! !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het heeft heel wat kopbreken en inspanning gekost, maar ik heb het voor mekaar gekregen, een onbekend virus had zich in mijn computer breed gemaakt, ik kon in mijn blog geen tekst meer ingeven en er verschenen ook geen veligheidscode meer, zo dat ik ook niet meer kon reageren. Nu is alles weer in orde. Zo langzaam word ik nog een computerspecialist.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open VLD nu gesloten VLD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het verbaasde mij, dat er nietegenstaande er bij de vorige verkiezingen 800.000 bedrogen Vlamingen waren, er toch nog zovele mensen hun stem aan het CD&V hebben gegeven. Er zijn schijnbaar nog vele oude CVPers die geloven dat het een doodzonde is voor een andere partij te stemmen.
    Met vreugde stel ik vast, dat de blaue bende van verafstoot uit de Vlaamse regering uitgesloten is, Kris Peeters heeft tenminste de moed gehad de bevelen van de federale premier aan zijn laars te lappen, de moed echter om de tweede grootste partij mee in de Vlaamse regering te nemen heeft hij echter nog niet, zolang het Vlaams belang uitgesloten blijft, kan ik de Vlaamse regering niet democratisch noemen.
    Ik ben benieuwd wat het NVA er nu gaat van terecht brengen, er zijn maar twee mogelijkheden; ofwel krijgen zij bij de volgende verkiezingen dubbel zoveel stemmen of ze gaan naar onder de 5%, dat zal helemaal afhangen van hun handelswijze tijdens deze legislatuur, wanneer zij de weg op gaan van de vroegere Volksunie, gaan ze de ondergang tegemoet, wanneer zij een echte Vlaamse partij worden, die streeft naar een onafhankelijk Vlaanderen, zullen zij de meerderheid van de Vlamingen achter zich krijgen. We zullen zien!


    >> Reageer (0)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een oude wijsheid......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is een oude wijsheid, het volk krijgt steeds de regering die het verdient, het volk heeft gekozen en krijgt nu wat het gekozen heeft !


    >> Reageer (0)
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maat is meer als overvol.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De 64 jarige vrouw uit Geraardsbergen die vrijdag in coma geslagen werd tijdens een handtasdiefstal, is inmiddels hersendood.
    De feiten gebeurden vrijdag aan de voordeur van het slachtoffer, Christiane De Cremer. Vier "JONGEREN" tussen 14 en 17 jaar en een 19 jarige hadden de vrouw geslagen en geschopt tijdens de diefstal.
    De politie kon nog dezelfde avond de daders oppakken maar de bevoegde parketten lieten hen weer vrij.
    (Het Laatste Nieuws)
    Het Laatste Nieuws is de enige krant die over dit schrijnende voorval bericht heeft. In de Pravda van de linker oever, (Gazet van Antwerpen) en de andere kranten geen woord daarover. De VRt vond het ook niet de moeite waard  er ook maar iets van te vermelden. Dat past natuurlijk niet in het kraam van hun politiek correcte partijen.
    Ik kan mij voorstellen, dat wanneer ik de zoon van deze vrouw zou zijn, ik de daders zou opsporen tot ik ze gevonden heb en er korte metten mee zou maken.
    In het laatste Nieuws heb ik 251 reacties gelezen, alle roepen op tot openlijk verzet tegen de traditionele "democratische" partijen en een protestmarsch op 6 juni.
    De echte afrekening komt beslist op 7 juni.
    Beste landgenoten, de maat is vol, zo kan het niet verder gaan, geef toch die graaiers en poenpakkers en de politiek benoemde rechters een flinke trap onder hun blaue, rode en groene kont op 7 juni 2009.


    >> Reageer (5)
    17-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 juni 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    7 juni 2009 zou het begin en het einde moeten zijn !

    Het begin: van een vrij en onafhankelijk Vlaanderen in confederatie met Nederland.
    Het begin:     van het opruimen van de politieke mesthoop van de traditionele zogenaamde democratische partijen, die krioelen van de echte mestkevers en politieke familiebedrijven.
    Het begin: van een eerlijk en open politiek beleid, zonder graaiers, poenpakkers en leugenaars, met mensen waar men respect kan voor opbrengen en die geloofwaardig zijn.
    Het begin: van een nieuw tijdperk, een tijdperk waarin Vlaanderen weer het land van de Vlamingen is en waarin de buitenlandse gasten zich als gast zullen moeten gedragen en zich aan de Vlaamse wetten, zeden en gewoonten zullen moeten aanpassen.

    Het einde : van de tiranie van het belgisisme dat 179 jaren lang het Vlaamse volk geknecht belogen, bedrogen en uitgebuit heeft.
    Wanneer de Vlamingen op 7 juni 2009 massaal hun stem aan het Vlaams Belang zullen geven, kan deze droom waarheid worden. Het Vlaams Belang is de enige partij die dit verwezenlijken wil. Het Vlaams Belang is de enige partij zonder schandalen, die met recht zegt:"EIGEN VOLK EERST", elke goede familievader zorgt eerst voor zijn eigen gezin en als er dan wat overblijft kan hij ook enkele vreemden helpen, maar het eigen gezin komt op de eerste plaats. Zo moet ook de Regering op de eerste plaats voor het eigen volk zorgen. Dat is het wat het Vlaams Belang wil. Onder alle koren is er kaf, het kan zijn, dat er ook onder de mandatarissen van het Vlaams Belang enkele postjejagers zijn, die in werkelijkheid niet op het belang van Vlaanderen uit zijn maar meer aan het eigenbelang denken, mogelijk is het, maar ik ben ervan overtuigd dat de meerderheid van het partijbestuur idealisten zijn die niet aan het eigenbelang denken. Wie een vrij en onafhankelijk Vlaanderen wil zonder massale Criminaliteit en zonder toenemende Islamisering kan zijn stem alleen maar aan het Vlaams Belang geven.


    >> Reageer (1)
    02-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén Mei 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op één mei word ik elk jaar een jaartje ouder, gisteren werd ik 73. Het was een lange weg, van 1936 tot 2009, een weg met vele vreugdevolle momenten maar ook met teleurstellingen en pijnlijke ervaringen, de levensweg gaat nu eenmaal niet over rozen, iedereen krijgt wel zijn deeltje doornen erbij. Maar ik ben deze moeizame weg wel helemaal alleen gegaan.
    Over mijn gezondheid kan ik mij niet beklagen, de laatste tien jaren was ik éénmaal bij een arts voor het verzorgen van een snijwonde aan mijn middenvinger, niet opgepast met de grasmaaier. Natuurlijk begint de carosserie "koetswerk in goed Nederlands" te verslijten, het gaat allemaal niet meer zo vlot als tien jaar geleden maar dat hoort bij het ouder worden. Dat het met mijn vrienden en kenissen niet zo goed is gegaan, merk ik aan het feit, dat de kring van jaar tot jaar kleiner word, vorig jaar heb ik ook afscheid moeten nemen van mijn oudste broer, verschillenden zij reeds naar de eeuwige jachtgronden vertrokken en anderen gaan alleen nog maar op bezoek met een schoenendoos vol pillen, ik schaam mij dan te moeten zeggen, dat ik in mijn medicijnkastje alleen maar een doosje aspirin heb.
    Er werd mij vorige week door een vriend gevraagd of ik mij over de ontwikkelingen der laatste jaren zorgen maak. Ja, ik ben bezorgd over de toekomst van ons land en Europa. In mijn leven ben ik verder gekomen als de kerktoren van het dorp waar ik geboren ben, ik heb zes jaren in Duitsland gewoond en was toen Duitser met de Duitsers, dan heb ik zeventien jaar in Nederland gewoond en was toen Nederlander met de Nederlanders, de Nederlanders hebben mij trouwens altijd behandeld als een Vlaamse Nederlander, niet als belg. Noch in Duitsland, noch in Nederland heb ik mij ooit als vreemdeling gevoeld en men heeft mij ook nooit als vreemdeling behandeld, het is dus helemaal niet waar, dat de Duitsers of de Nederlanders intollerant zouden zijn, en dat zijn ook de Vlamingen niet. Met de toegestroomde "nieuwe" Nederlanders, Duitsers en belgen ziet het er helemaal anders uit, zij willen wel profiteren van onze sociale voorzieningen, maar zij willen zich niet aan onze levenswijze en onze wetten aanpassen, integendeel, de Islamisten verlangen zelfs dat wij ons aan hun ideologien en gebruiken zouden aanpassen. Van de Islam, die geen godsdienst maar een ideologie is gaat het grootste gevaar uit. Als de verantwoordelijk politiekers niet spoedig paal en perk zullen stellen aan de steeds groter wordende eisen van deze middeleeuwse cultuur, vrees ik dat het vroeg of laat tot een nieuwe versie zal komen van de Brugse Metten en de Kristalnacht, niet alleen in Vlaanderen en in Duitsland maar in heel Europa. De kruik gaat zo lang te water tot ze barst en er zijn al heel wat scheuren in deze kruik.
    Ik maak mij ook zorgen over de toenemende onveiligheid in onze steden. Men heeft de grenzen open gesteld voor een toestroom van analfabeten en sociaal afschuim dat in eigen land de gevangenissen zou bevolken. Als er niet snel een wet komt, die het toelaat het belgisch paspoort weer af te nemen van alochtonen die een tweede paspoort hebben, wanneer deze in aanraking komen met het gerecht en hen dan ook onmiddelijk terug te transporteren naar het land waar zij vandaan gekomen zijn, gaat het vroeg of laat tot ernstige onlusten komen want de autochtone bevolking is het spuugzat niet meer veilig op straat de kunnen komen.
    Wat Vlaanderen betreft, ik hoop dat ik de onafhankelijkheid van Vlaanderen nog zal mogen meemaken, alhoewel ik grote twijfels heb aan de goede wil der Vlaamse politiekers.
    Verder hoop ik, dat de Vlamingen op 7 juni massaal hun stem zullen geven aan het Vlaams belang. Het Vlaams Belang is de enige partij die opkomt voor een vrij en onafhankelijk Vlaanderen en die zich weert tegen de toenemde islamisering van Europa. Wie het gevaar van deze islamisering nog niet begrepen heeft moet wel echt blind zijn. Ik hoop het nooit te moeten meemaken, dat ook hier bij ons homosexuele medemensen aan kranen bengelen en vrouwen als minderwaardige wezens in bourkas moeten rondlopen.


    >> Reageer (1)
    27-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wonderen zijn de wereld niet uit.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Juicht belgen juicht in vreugdevolle akkoorden........

    Leterme heeft aangekondigd, dat hij bij de volgende federale verkiezingen terug eerste minister wil worden. Hij heeft vastgesteld, dat de grote meerderheid van het Vlaamse volk op hem zit te wachten. Ondertussen fietst hij er maar op los, het is dan ook te verwachten, dat hij zich dan ,als het zover is, met de fiets naar de Wetstraat 16 zal begeven.
    Natuurlijk juicht het hele land deze blijde boodschap toe het zou maar een saaie boel worden als er niets maar te lachen valt.

    Juicht belgen juicht.............................

    De blauwe hippi, ook wel gekend als Piet Konijn, is ook weer terug. Dat verheugt ons natuurlijk geweldig want wij zijn er van overtuigd dat hij ons dierbaar vaderland zal redden. Grote staatsmannen kan men niet naar de Toscana verbannen.

    Juicht belgen juicht...............................

    Onze tijdelijke interim eerste minister heeft te kennen gegeven, dat men het geld moet halen waar het te halen is, in Vlaanderen. De man heeft natuurlijk gelijk, in Brussel en Walonie is er gewoonweg niets te halen om de federale regering verder in stand te houden. Na de verkiezingen van Juni gaat hij zijn plan verder uitwerken, het zou te gewaagd zijn, dat voor de verkiezingen te doen, het CD&V zou dan nog meer stemmen verliezen.

    Juicht belgen juicht.....................................

    De Gucht heeft niet geschoemeld met zijn Fortis aandelen, logebroeders doen zo iets niet. Als hij het wel zou gedaan hebben, zou hij zeker van zijn met rechterlijke macht beklede Ega op zijn blote kont hebben gekregen. Wie geraakt er nu niet in paniek, wanneer het zuur verdiende familiekapitaal in gevaar komt?

    Juicht belgen juicht......................................

    Onze minister de Gucht heeft de moed gehad, de paus op te vingers te tikken....
    Dat de paus het gebruik van condooms afkeurd is logisch, volgens de katholieke moraal mag sex alleen maar om kinderen te verwekken. Als nu de paus het gebruik van condooms zou toestemmen, zou hij gelijktijdig homosex toestemmen, daar komen ook geen kinderen van.
    Onze wakkere minister schijnt te vergeten, dat deze kerkelijke voorschriften alleen maar gelden voor wie lid van de klub is. Niemand is verplicht katholiek te blijven. Of onze blauwe minister gelijkaardig zou reageren, wanneer een of andere Imam hetzelfde zou verkondigen, betwijfel ik zeer.

    Juicht belgen juicht...................................

    De Antwerpse vliegende spoedarts gaat dan toch niet naar LDD. Waarschijnlijk is D.D. al op zoek naar een andere TV-Vedette.

    Juicht belgen juicht....................................

    Nu de verkiezingen met rasse schreden naderen, worden ze allemaal wakker onze graaiende postjesjagende salonpolitiekers. Ze komen plots met allerlei ideen aandraven, tot heil van het volk. Dr. van Krunkelsven meent dat er een wet moet komen om het roken in het bijzijn van kinderen te verbieden. Mischien zou men dan de kinderen daartoe aanzetten, op school te vertellen dat papa of mama gerookt hebben. Mijn grootvader, die bij ons woonde, rookte pijp, en mijn vader rookte ook, toch zijn mijn broers en ik tot gezonde kinderen en volwassenen opgegroeid, maar er reden in die tijd, de jaren veertig, maar heel weinig autos en er vlogen maar heel weinig vliegtuigen. Vroeger kon men voor de meeste politiekers, ook als ze een andere kleur hadden respect opbrengen, nu worden we geregeerd door een bende klowns, de ene nog gekker als de andere. Het miserabele is, dat al deze klowns, behalve de EU-Comisarissen, door het volk
    gekozen werden. Wanneer wordt het volk wijzer ??????


    >> Reageer (0)
    09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even lachen.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit prachtexemplaar van een moslimische engelse politieagent is kwaad omdat zijn collega`s hem uit lachten wegens zijn baard.
    Eerlijk gezegd begrijp ik die collega`s, ik zou ook niet graag met deze figuur samen op patrouille gaan.
    De man meent dat zijn baard bij zijn identiteit hoort. In Antwerpen zou hij mischien meer kansen hebben !


    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mam
    blog.seniorennet.be/mam
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dagdromer
    blog.seniorennet.be/dagdrom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!