Ik zal me even voorstellen mijn naam is Leentje en wordt op 5 mei 54 jaar.
Voor de tweede maal getrouwd met Bittu van Indische nationaliteit en Sikh.
Ik heb 4 kinderen uit mijn eerste huwelijk. En 1 kind uit mijn tweede huwelijk.
1 kleinkind Milo.
Vanwaar mijn interesse voor kruiden:
Ik zeg altijd bij mijn eerste bezoek aan India zijn de geuren van kruiden in mijn neusgaten blijven zitten. En zo is dit stilaan gegroeid. Mijn dagelijkse voeding is gevarieerd Belgisch en Indisch maar mijn voorkeur gaat naar het Indisch waar ik zo verlekkerd op ben. In Indisch eten worden veel kruiden gebruikt de bedoeling hiervan is: Door de hoge temperaturen en de minder hygiënische omstandigheden worden de kruiden gebruikt om mogelijke infecties van maag en darmen tegen te gaan. Het is niet de bedoeling van dit blog doktertje te gaan spelen of advies te geven. Het belangrijkste is nog altijd op de eerste plaats de dokter of homeopaat, naast de gewone medicatie kun je extra kruiden gebruiken, de meeste zijn niet schadelijk.
Ik wil mijn zoekwerk ten dienste stellen.
Binnen onafzienbare tijd, zal ik mijn pakken en zakken bijeen nemen en samen met mijn man en jongste dochter vertrekken naar mijn tweede thuisland. INDIA het land waar ik zo van hou. We zullen ons leven daar verder zetten in de hoop te vinden, wat we hier niet meer kunnen vinden.Ik hoop dat deze blog dan ook in de toekomst meer wordt dan alleen kruiden,maar dat je beetje bij beetje India gaat ontdekken, waar het leven heel anders is dan bij ons.
BEZOEK OOK EENS MIJN ANDER BLOG over mijn CHIHUAHUA's
Sla, eiergerechten, sausen, soepen, vis, gevogelte, lever en niertjes, kruidenazijn
Kruidenazijn
Pluk een aantal takjes dragon met veel blad eraan, in pot doen, witte azijn of appelazijn 2 weken laten trekken. Azijn zeven in fles doen en doe de dragon weg of 1 opgehoopte lepel gedroogde dragon op een halve liter azijn 2 weken laten trekken.