Inhoud blog
  • heirloom tomaten
  • waarom zo lang gewacht om een nieuw bericht te plaatsen?
  • vervolg ontbijt Auberge de la ferme
  • vervolg ontbijt Auberge de la ferme
  • ontbijt in Auberge de la Ferme
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Ode aan de vergeten groentensoorten en tomaten
    kleurrijke tomaten
    16-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.na de aardappelen kom ik aan de "piments" of in het nederladns "spaanse pepertjes"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vroeger dacht ik dat er enkel het hete kleine rode pepertje bestond. Tot ik met Canadezen in contact gekomen ben. Zij hebben mij allerhande zaden opgestuurd van rode, gele, paarse, witte enz. van heet tot gloeiend heet. Nu brengen vrienden ons van overal in de wereld van kleine tot grote pepertjes mee. Ik droog die en gebruik ze in het eten. Mijn zoon en zijn vriendin hebben er gekocht op lokale markten in Bali. Bij boeren in Roemenië, in Lissabon op de markt, in zuid - spanje, vrienden deden mij er cadeau van zuid-afrika. Nu worden er verwacht van egypte.

    16-04-2005 om 22:53 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg van mijn soorten voor 2005
    Klik op de afbeelding om de link te volgen alles geruild met frankrijk en duitsland , nu maar afwachten of het iets gaat worden

    16-04-2005 om 22:43 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog verschillende soorten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik kan ze hier allemaal niet opzetten want ik tracht enkel te tonen welke ik zelf uitprobeer. Met zaden ruilen is nog te doen, maar aardappelknollen versturen geeft dikwijls problemen .

    16-04-2005 om 22:40 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de "ratte"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen een hele lekkere soort, vooral om te bakken. Is sinds een paar jaren terug heel goed in de winkel te vinden.

    16-04-2005 om 22:36 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bijzondere soort
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik heb deze soort voor het eerst geplant dit jaar dus ik hoop dat ze gaan lukken.

    16-04-2005 om 22:33 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verwerken in de keuken van aardperen
    de knollen heel goed afspoelen. Dun schillen met een aardappelmesje, terug spoelen en zeker onmiddellijk verwerken. Er zijn verschillende manieren: rauw met vinaigrette: hiervoor de knollen besprenkelen met citroensap om bruine vlekken tegen te gaan. hier voor rasp ik de knollen, daarna een zachte vinaigrette ondermengen. je kan ze ook maken hetzelfde als frieten stoven met een klontje boter en wat kruiden of zoals bloemkool met bechamel saus en een beete geraspte kaas stoven met paddestoelen en veel bieslook met een tomatensaus kortom heel veel manieren.

    16-04-2005 om 22:23 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AARDPEREN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze weergave is van juist uit de grond boven gehaalde aardperen

    16-04-2005 om 22:18 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE AARDPEER of Topinambour
    De tomaten mogen nu een tijdje gerust gelaten worden. Eén van mijn grote "knolfavorietten" is de aardpeer , ook nog topinambour genoemd. In het latijn: helianthus tuberosus , helanthus strumosus. Duiste vrienden noemen hem "Rote Zonenkugel" De engels "Jeruzalem Artichaut" is het niet prachtig zulke namen? Aardperen zijn niet alleen zeer lekker, maar ze zijn zeer voedzaam. We gebruiken enkel de knollen die in de grond zitten. De hoge stengels met kleine zonnebloempjes worden in de compostbak gedaan. We halen enkel uit de grond wat we onmiddellijk gaan verbruiken. de knol moet steeds bedekt blijven met aarde anders droogt hij uit. De aardpeer is zeer rijk aan Inuline, waardoor deze groenten zeer nuttig is voor diabetici.

    15-04-2005 om 11:27 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomaten-mozarella kaas- basilicum- olijven- peper en zout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen een "vluggertje" op een zomeravond met een lekker krokant stuke brood, een fris rosé wijntje , een geur van bloemen , dit is het paradijs op aarde

    14-04-2005 om 22:27 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zon gedroogde tomaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit was heel goed te doen tijdens de zeer warme zomer van 2003, de andere jaren gaat alles gewoon in de oven op zeer lage temperatuur en men bekomt uiteindelijk hetzelfde resultaat

    14-04-2005 om 22:21 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleurrijke tomaten met elegante vormen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen een heel eenvoudig receptje met forel Ik ben verplicht om ieder seizoen ALLE GERUILDE ZADEN te planten. Ik moet zo mijn zadenbestand kunnen opbouwen. Bij sommige zaden komt dan ook alles voor 100 % uit, bij andere totaal niets. Dus heb ik altijd een teveel aan plantjes. Ik hou er niet van om deze op markten te gaan verkopen. Indien iemand nu echt mijn tomatenmicrobe overgenomen heeft ben ik steeds bereid om tegen een minimale vergoeding plantjes te verkopen. graag dan wel een mailtje declercq_rita@yahoo.fr zo geraakt u zeer vlug aan overheerlijke tomaten zo kan u ook beginnen ruilen

    14-04-2005 om 22:14 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen namen bij tomaten
    Adele, Adriana, Alisa, Alberta, Alma, Amber, Anabell, Andromeda, Angela, Anna, Bianca, Dina, Elsa, Emma, Erika d'Australie, Eva's purple ball, Heidi, Helga, Ilona, Iris, Isolde, Julia, ik kan hier nog lang verder schrijven want ik zit nog maar bij de J dus het is niet enkel de naam van een gewone tomaat wat ik persoonlijk zo mooi vind is : téton de Vénus, dat is zo dromerig. Het volgende wat ik ga doen is toch ook een paar simpele eenvoudige receptjes geven. Er bestaan zoveel mogelijkheden om tomaten klaar te maken. Het hoeft niet altijd een tomaat gesneden te zijn met een paar lepels mayonnaise. Het is zo eenvoudig om tomaten te drogen. Om er konfiture van te maken. Sorbet, allerhande vullingen, opleggen in gesuikerde verschillende azijn mengelingen.

    14-04-2005 om 21:36 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men kan verliefd worden op een tomaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel veel grote chefs werden "smoorverliefd" op deze vrucht. Aan de hand van talrijke recepten stellen we dit vast. Ieder kookboek bevat een paar soepen, voorgerechten, hoofdschotels en zelfs desserts waar we tomaten kunnen in terugvinden. Is ze niet mooi, met haar strakke, glimmende huid? Het eerste contact is als het ware het begin van de liefdesverklaring. Dan de geur als een hemels fris parfum om dan uiteindelijk te eindigen in een liefkozen van onze smaakpapillen. Een tomaat bewaren we nooit in de frigo, dat is moordend. Geef haar een plaats in een goed geventilleerde korf in uw keuken. Serveer uw tomaten met basilicum, dit is een "gelukkig huwelijk"

    13-04-2005 om 19:43 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een kleuren palet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier kunnen jullie al enkele van de tomaten bewonderen

    11-04-2005 om 19:27 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom
    De laatste jaren zijn de tomaten een "watersmaak" groenten geworden. Wie herinnert zich niet de echte tomaten smaken uit onze kinderjaren? Wat eigenlijk niet gans logisch is het feit dat we nu gans het jaar door tomaten kunnen eten. Eigenlijk kent de tomaat geen seizonen meer, daar zit dan ook de fout. Een tomaat kan het beste van zichzelf geven wanneer ze geteeld wordt in de zomermaanden. De vroegste soorten beginnen in juni , deze soorten worden vooral gekweekt in de hele koude regio: Canada, Bepaalde delen van Rusland, en de Scandinavische landen. Eigenlijk is de tomaat een vrucht die heel veel zon nodig heeft en weinig regen. Ze haat regen over haar bladeren. Hierdoor ontstaan de schimmels. Ik heb soorten gevonden die zeer vroeg rijp zijn en dan weer andere soorten die midden en laat rijpen. Ik heb een gans kleurenpalet gevonden: van rood , naar donkerrood, over rose, geel, oranje, gespikkeld, groen, bruin, zwart, wit , mauve. Verschillende vormen van rond, ovaal, hartvormig, tepel vormig, . Trosjes, kersjes, pruimvorm, enz. Eigenlijk groeit de tomaat een beetje overal. Ze heeft zich formidabel goed aangepast en gebruikt hierdoor al haar charmes om ons door haar mooie vorm en kleuren te verleiden.

    11-04-2005 om 18:33 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE VERSCHILLENDE TOMATENSOORTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn bedoeling is om hier enkele van mijn 450 tomatensoorten te beschrijven en van een paar de fotos te plaatsen. Maar deze periode van het jaar is zo druk( het uitplanten, het verzorgen van de piepjonge plantjes) dus heb ik de eerste dagen nog geen tijd. Ja met pensioen zijn zou een zee van tijd geven, maar dit is bij mij juist het omgekeerde: ik kom HEEL VEEL tijd tekort. Maar ik doe dit zo graag, mocht ik kunnen de tijd terug draaien: mijn beroepskeuze was direct gemaakt. Dus wees geduldig, ik ga hier zeker aan werken. Ieder seizoen ben ik verplicht alle tomatenzaden die tijdens de winter geruild werden als "proef' te zaaien. Hierdoor heb ik natuurlijk een zeer groot aanbod aan tomatenplanten. Ik ga die niet op markten verkopen. Ik doe er wel een gedeelte weg tegen een kleine vergoeding. wanneer u door het lezen en het bezoeken van mijn blog reeds de tomatenmicrobe te pakken gekregen hebt, stuur dan maar vlug een e-mailtje declercq_rita@yahoo.fr ik steek echt waar toe aan mijn plantjes, alles wordt in de beste kwaliteits potgronden gepland. De serre is verwarmd. Maar ik zou het zo jammer vinden om het teveel aan planten zo maar te verniettigen.

    11-04-2005 om 08:57 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek ook mijn website
    http://www.lacegarden.be

    10-04-2005 om 22:01 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONTHAASTEN
    in een tijd leven waar alles zo snel gaat, waar we kunnen communiceren via diverse technieken ben ik er eventjes tussenuit gegaan en leg mij meer dan honderd procent toe op het kweken van de groenten en de tomaten waar we als kind zijnde zo hebben van genoten. Kom eventjes een bezoekje brengen aan mijn groententuin, laat u meenemen door het gefluit van de vogeltjes, het gezoem van de bijen en de geur van de vele kruiden.

    08-04-2005 om 11:18 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/lacegarden

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    08-04-2005 om 10:45 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11--0001
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg ude fruitsoorten.




    30-11--0001 om 00:00 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/12-19/12 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 10/11-16/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Mijn favoriete links
  • lacegarden.be
  • de kers op de taart
  • in de zoeten inval
  • de zoetste verleiding


  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Over mijzelf
    Ik ben madame tomate
    Ik ben een vrouw en woon in Tussen Durme en Schelde (België) en mijn beroep is manager van een huisgezin.
    Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken, tuinieren met vergeten groenten .
    GAAT DE LIEFDE VAN DE MAN NIET DOOR DE MAAG? Dus aan alle dames breng in alle discretie, in heel veel geheimzinnigheid een slippertje op deze blog. Ik tracht in mijn eigen woorden heel veel duidelijk te maken over bepaalde recepten die jullie op een ee
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    speedway4turtles
    blog.seniorennet.be/speedwa

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!