Ik ben Renilda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Lady x.
Ik ben een vrouw en woon in Genk (Belgiè) en mijn beroep is Huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/08/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Mijn verzameling heksen , computer , bloggen.
white lion 2
29-12-2005
UITSPRAKEN
NIET IN GROOTHEID LIGT HET GOEDE , MAAR IN GOEDHEID LIGT HET GROTE
ERVARING IS DE NAAM DIE WE GEVEN AAN DE OPTELSOM VAN ONZE FOUTEN
SOMS ZIJN TRANEN JE ENIGE VRIENDEN , HOEWEL JE ERTEGEN VECHT ALS
JE VIJANDEN
MOED STAAT AAN HET BEGIN VAN DE DAAD , GELUK WACHT BIJ ZIJN
VOLTOOIING
KNAP BEN JE ALS JE MAAR DE HELFT GELOFT VAN WAT JE HOORT ,
BRILJANT BEN JE ALS JE WEET WELKE HELFT
WIE DE KERN VAN DE WAARHEID ZOEKT , HEEFT DE LIEFDE IN ZICHZELF
GEVONDEN
HOE GERECHTVAARDIGD ZE OOK MOGEN ZIJN ,
HARDE WOORDEN BIJTEN ALTIJD
DE ROEM VAN MENSEN IS MAAR KLEIN , JE KUNT ALLEEN MAAR GROOT
ZIJN IN HET KLEIN
JE KUNT BETER EEN NACHTJE SLAPEN OVER WAT JE VAN PLAN BENT ,
DAN WAKKER TE LIGGEN OVER WAT JE GEDAAN HEBT
HET GERECHT EENZAAMHEID SMAAKT WEL GOED , ALS JE HET
NIET ALLE DAGEN MOET ETEN
INZICHTEN ZIJN ALS SPIJKERS , HOE VAKER MEN EROP SLAAT ,
HOE DIEPER ZIJ BINNEN DRINGEN
SLECHTS TUSSEN GELIJKGERICHTE NATUREN KAN VRIENDSCHAP
WERKELIJK WAARDEVOL EN DUURZAAM ZIJN
HET IS BETER OP IEMAND TE MOETEN WACHTEN , HOE LANG OOK ,
DAN OP NIEMAND MEER TE WACHTEN
Mon chou taart.
Omschrijving:
Een populaire snack of tussendoortje en natuurlijk als traktatie.
Bereidingstijd:
Voorbereidingstijd: ongeveer 20 minuten.
Koelen: Minimaal 3 uur.
Ingredienten:
Springvorm 22 centimeter, 1 rol San Franciscobiskie, 175 gram roomboter, 125 gram basterdsuiker, 100 gram mon chou, 1/4 liter slagroom, 1 pakje klopvast, 1 zakje vanillesuiker, 1 blik kersen of bosvruchten, vlavulling.
Bereiding:
Koekjes verkruimelen.
Boter smelten en met de koekkruimels vermengen.
Op de bodem van de springvorm verdelen en stevig aanduwen.
Mon chou met basterdsuiker kloppen.
Slagroom, vanillesuiker en klopvast kloppen en met mon chou-mengsel vemengen.
Dit over de koekruimels verdelen.
Vlavulling erover uitspreiden.
Enige uren in de koelkast opstijven.