Een vrolijke groet
in de morgen
maakt van iedere
dag een feest

Foto

Scheveningen:
een liefdesrelatie
van land en zee

Gastenboek
  • hoi
  • fijn weekend
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    klik hier voor meer foto's over de zee en visserij

    Foto
    Foto

    Ik ben Loek
    en woon in Scheveningen.
    Ik ben geboren op
    24/11/1934

    Foto

    golvende eindeloosheid
    ruimte en licht
    weerkaatst
    in de eeuwigheid

    Foto

    Gisteren is geschiedenis
    morgen is toekomst
    vandaag leven we
    maak er iets moois van

    water, mist, regen,
    samengevloeid in één beeld
    tot verwondering
    Foto

    hoog in de lucht
    door vleugels gedragen
    ongekende verten

    Foto

    ik wil
    als mijn tijd gekomen is
    stil wegglijden
    in de eeuwigheid
    waar geen licht is
    en geen duisternis
    waar geen dag is
    en geen nacht is
    maar alleen de stilte
    van het tijdloos
    samen zijn

    Alle korreltjes samen
    maken het strand
    Foto
    Foto
    Foto

    De nieuwe dag:
    je krijgt hem cadeau,
    maar je moet er zelf
    iets van maken.

    Foto
    Foto
    ZEE EN WIND EN WOLKEN: SCHEVENINGEN, WAAR IEDEREEN WELKOM IS.
    foto's en tekst: Loek de Koning.
    Als het werk gedaan is

    Als het werk gedaan is
    de zon achter de kim verdwenen is
    de wereld verdwijnt in duisternis
    de wijn in het glas geschonken is
    er alleen de stilte van de avond is
    dan hef ik het glas
    op wat mij vandaag overkomen is.

    04-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gewoon 4 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    4 juli en wanneer begint nu echt de zomer. De temperaturen vallen wel mee; vandaag zelfs boven de 25 graden en broeierig warm. Niet teveel activiteit: je krijgt het er alleen maar warm van. Maar waar blijft die zon? We wachten maar weer af; we zien het wel. Straks regen en onweer. Die lichtflitsen vind ik wel mooi, maar je kunt er niets mee. Als de bliksem een veilig onderdak zoeken tegen die bliksems. Ik denk dat ik toch nog even naar de tuin ga. Er is nog wat te doen en de tuinbonen hangen plukklaar aan de struiken.
    Gisteren moest ik even naar het ziekenhuis voor de jaarlijkse controle. Onderwen terug zette ik even de fiets tegen een boom en maakte daarvan een opname. Nu staat die daar even in de bloemetjes(zie foto).


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een slappe vaatdoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren heb ik een diepe kuil gegraven in mijn tuin. Ongeveer een halve vierkante meter en ca 50 cm diep. Daar kan ik mijn tuinafval kwijt. Nu ligt mijn tuin er al weer wat toonbaarder uit. Maar je voelt het wel aan je spieren. Vandaag dan ook geen tuin. Morgen weer. Vandaag wat rust nemen en andere leuke of minder leuke dingen doen. De zon is er nog niet, terwijl het toch al bijna kwart voor acht is. Wind is er ook niet de vlag op het Kurhaus hangt er bij als een slappe vaatdoek. Toch geloof ik wel, dat het een mooie dag wordt. Niet te warm, maar aangenaam. Foto:afgelopen weekend werd er een nieuw straatprojekt officieel geopend. Daarbij toonde de vriendenkring van Muzee Scheveningen oude Scheveningse klederdracht. Tegenwoordig is de klederdracht op het strand wel heel wat minder. 


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    02-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerst ruimen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iedere dag ruim ik weer wat op. Onnuttige dingetjes of dossiers, die geen betekenis meer hebben. Zo wordt mijn kamertje iedere dag wat ruimer. Als ik om me heen kijk zie ik nog heel wat dingen die kunnen verdwijnen. Maar vandaag heb ik niet veel tijd om te ruimen: het is mooi weer voor de tuin; daarom ga ik vanochtend daar maar eerst ruimen. Wat grond vrij maken, zodat ik daar nog bonen kan leggen. Om twaalf uur komt er iemand; dan moet ik weer thuis zijn. En wat we vanmiddag gaan doen weet ik nog niet. Genieten van het mooie weer of uitrusten van de ochtendwerkzaamheden. Iedereen wens ik een werkzame en prettige dag. Foto: die heb ik gisteren al aangekondigd. Hier is die dan: de piertoren met meeuwen.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    01-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.André Kuipers weer terug op aarde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de skyline van Den Haag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Soms zet de avondzon Den Haag in ineen roze gloed. Het was op 29 juni 2012 om 22.11 uur, dat ik deze foto maakte. De ruiten van de skyline van Den Haag weerkaatsten het zonlicht met een warme gloed. Met verwondering en bewondering keek ik er naar: Den Haag weerkaatste niet het gekissebis in de 2de Kamer, maar de warmte van de stad straalde uit over de verre omgeving. Wat is Den Haag toch mooi, dacht ik. De volgende avond keek ik naar de andere kant en zag in het avondlicht een zwerm meeuwen in de achtergrond van de piertoren. Ook weer zo een moment, waarop ik dacht: wat kan Scheveningen toch mooi zijn. Die foto laat ik u morgen zien.
    Vandaag begint de eerste dag van de maand, die ook wel hooimaand wordt genoemd. Om goed hooi te kunnen krijgen heb je warmte nodig. Hopelijk brengt de julimaand ons zon en warmte.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    30-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koningskaars etc.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zaterdag. Een dag met veel activiteiten, maar eerst even bloggen, daarna tuin en als ik terugkom en lekker gedoucht heb, mijn blogbezoekers begroeten. Vanmiddag een feestelijke opening van een muurschildering. Daarna op visite bij onze dochter. Hopelijk een dag met veel zon, zodat we toch nog even terug kunnen denken aan een zonnige dag in de zomermaand. Vanaf nu begint het aftellen weer: de dagen gaan weer korten. Morgen is het al weer 1 juli: het begin van de hooimaand: warm en droog. Foto: de koningskaars staat weer in volle bloei, begeleid door teunisbloem, slangenkruid en hartgespan.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het tweede boeket
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben een hele tijd zitten kletsen bij het ontbijt en ineens zie ik dat het al 8.45 uur is. Gisteren zijn we naar de tuin geweest: Annemiek om te genieten van de omgeving en ik om te werken. Ik loop de achterstand van de vakantie en ziekte van Annemiek al aardig in. Maar de tuin ziet er nog niet uit. Het meeste onkruid ligt nu te drogen in de zon, zodat ik het binnenkort kan verkruien. Vorig jaar had ik van iemand een witte aardbei gekregen; die neemt nu een paar vierkante meter in beslag. Zo een gewas groeit als onkruid en die moet ik dan ook een halt toeroepen. Vandaag weer even mijn spieren ontspannen, zodat ik morgen weer fit verder kan met de tuin. Foto: zoals gisteren beloofde het tweede boeket. 


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    28-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het eerste boeket
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is onze gewoonte om van een boeket bloemen, dat wij gekocht of gekregen hebben, een foto te maken. Zo heeft een boeket een langer leven dan alleen een aantal dagen in een vaas. Gisteren kregen we twee boeketten: onverwacht. De eerste van een nicht, die wij al heel lang niet ontmoet hadden. Het tweede boeket kregen we van de mensen, waar ik gisteren over berichtte. Vandaag gaan we even naar de tuin. Niet te lang: er wordt door de weervoorspellers een broeierige dag aangekondigd en dat is voor Annemiek niet zo goed. Dus na de tuin weer snel terug naar de kust. Op de foto een opname van het eerste boeket en morgen misschien dat van onze vrienden uit het oosten.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onverwacht maar wel wellekom.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ongeveer een jaar geleden waren we een paar dagen in de Achterhoek. We maakten wat tochtjes met de auto. Op een van die dagen – het weer was wat twijfelachtig – werden we overvallen door een fiks regenbui. Daar het toch tijd was om een bakkie te doen, stopten wij bij een cafeetje vlak aan de grens met Duitsland. Daar kwamen we in gesprek met twee wat oudere mensen – zeg van onze leeftijd. We kwamen over Scheveningen te praten. Daar waren die mensen nog nooit geweest. We gaven wat tips over hotel e.d. Gistermorgen werden we opgebeld en uitgenodigd voor een drankje. Het waren die mensen van dat kleine cafeetje vlak aan de grens, maar nu waren zij voor een paar dagen naar Scheveningen gekomen. We hebben gezellig zitten kletsen en samen zijn we een avondwandeling door Scheveningen gaan maken. Vanavond komen ze bij ons thuis; de afstand van hun Scheveningen-hotel naar ons appartement is ongeveer 800 meter. Foto: een plaatje uit Turkije.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomaar een eigen mening.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verwonderd lees ik in de krant dat van Marwijk grote schoonmaak houdt. Bert van Marwijk is de coach van het Nederlands voetbalelftal. Deze week maakte Mark van Bommel bekend, dat hij zijn plaats ter beschikking stelt. Ik heb altijd gedacht dat het Nederlands elftal bestaat uit de beste spelers, die in de Nederlandse competitie spelen, maar niet uit spelers, die vinden dat zij de beste zijn en een plaats voor zichzelf kunnen opeisen. Een speler moet het een eer vinden om voor een Nederlands team uit te mogen komen. Zulke spelers worden gekozen omdat zij regelmatig laten zien, dat zij gemotiveerd en samen met de medespelers een prestatie neerzetten. Nederlandse voetballers, die niet in Nederland spelen, maar elders in de wereld, laten zich niet op de Nederlandse voetbalvelden zien. Af en toe zien we die in de krant verschijnen of in een flits op de televisie. Maar wat zijn ze waard, als zij in een Nederland vertegenwoordigend team spelen, samen met spelers, die spelen in de Nederlandse competitie? De feeling met het Nederlandse voetbal is er dan vaak niet en dat heeft dan vaak weer tot gevolg, dat er geen team staat bij internationale wedstrijden. Waar hier Nederland(s) staat kan je ook ieder ander land invullen. Foto: een samenspel van kleuren tot één harmonisch geheel. Foto gemaakt een paar dagen geleden.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heeft lang geduurd.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat ziet er al een stuk beter uit. Gisteren kwam het weer pas laat op gang. Vandaag begint met zon. De daken zijn nog nat van de regen in de afgelopen nacht. De wind staat straf uit het westen. Nog een beetje fris; maar straks, als de zon wat meer warmte geeft en de wind wat luwt, kan het best nog wel een aardige dag worden. Nog geen zomer: die volgt later. De Scheveningse dag in Muzee Scheveningen was gezellig en het weer was aangenaam. De zondag heb ik gebruikt om de keuken te betegelen boven het nieuwe aanrechtblad. Dat ziet er nu fris en mooi strak uit. Eindelijk is de keuken nu naar onze zin. Heeft lang geduurd. Bijna een jaar. Maar toch… de aanhouder wint. Ik wens iedereen een gezellige dag en een goed begin van de nieuwe week, tevens de laatste week van juni. Foto: gisteren fotografeerde ik de zonsondergang, konijntjes in het duin, en reebok tussen kreupelhout, maar ik koos voor dit bloemstukje.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    23-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de eerste plaats: goede morgen. Of de zon schijnt of niet, of het regent of niet, of de wolken de hemel bedekken of niet: toch goede morgen. Aan het weer kunnen we niets veranderen, aan de beleving er van kunnen we wel wat doen. Denk bij voorbeeld aan: geen zon…, dan moet je zelf maar het zonnetje in huis zijn; of regen… dat heeft ook een voordeel: dan hoef je de tuin niet te sproeien; of veel wolken… dan kan je heerlijk op je rug gaan liggen en de droomwolken aan je voorbij laten gaan: de dwergen, de dieren en allerlei andere wolkenfiguren, waarbij je zo heerlijk kunt wegdromen. Daarom: goede morgen. Pluk de dag en geniet er van. Vandaag niet genoten is een verloren dag. Vandaag Scheveningse dag in Muzee Scheveningen. Foto: vandaag niet, maar als de zon goed doorkomt is er in Scheveningen veel moois te zien.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    22-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koelte en een stevige bries
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weinig last gehad van het slechte weer. Af en toe een paar druppels regen en even een stevige bui, een enkele lichtflits, gevolgd door een donderslag boven zee. En dat was het dan. We hebben er wel wat koelte en een stevige bries aan overgehouden. Vandaag werk aan de winkel in huis. Gisteren is de keukenman geweest en heeft nu eindelijk de keuken een goed aanzicht gegeven. Vandaag nog wat ruimen en de kasten vullen. Daarna – en dat zal wel in de middag worden – gaan we onze proviand aanvullen en misschien nog even wat ruimen in de tuin. Morgen is het museumdag in Muzee Scheveningen. Daar moet ik toch even mijn gezicht laten zien en wat keuvelen met oude vrienden. Annemiek is nu de hele dag uit bed. Ze loopt nog wat onwennig door het huis, maar het gaat met de dag beter. Gelukkig maar. Ze kijkt zelfs weer in de kranten en tijdschriften op zoek naar ‘een paar daagjes er even tussen uit’. Foto: gisteren was er zeemeeminnenparade, maar door de slechte weersvoorspelling was er weinig belangstelling. Deze meermin bleef lachen.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    21-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.welkom, zomerzon.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag, de eerste dag van de astronomische zomer van het jaar 2012, begint met een laaghangend wolkendek, waar de zon af en toe wat bleekjes doorheen schijnt. Maar het zal niet lang duren voor de zon doorbreekt. Welkom, zomerzon. Volgens de weervoorspellers zal het weer vandaag ook wat knallende en flitsende zomerse weersverschijnselen gaan vertonen. Ze worden ons aangeboden door onze zuidelijke vrienden, nadat zij van dit schouwspel getuigen zijn geweest. Misschien wordt de kusstreek gevrijwaard van dat ongerief en zal de zon Scheveningen verblijden. Ik hoop voor iedereen, dat het onthutsende bericht van de weervoorspellers, minder erg zal zijn, dan zij verwachten. Hoe dan ook… de zomer is begonnen. Welkom, zomerzon. Foto: Na de donkere luchten zullen de wolken vluchten en komt de zomerzon.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    20-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk zomer.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag de laatste lentedag. Morgen begint de astronomische zomer om 01.09 uur in Nederland en om 02.00 uur in België. Maar vandaag lijkt het al een zomerse dag te worden en ook voor morgen is de verwachting goed; in ieder geval qua temperatuur. Of er regen komt of zonneschijn dat bepalen de weergoden. Vandaag eerst, al vroeg, naar de tuin. Daarna vanmiddag een feestelijke bijeenkomst en verder gewoon genieten van een mooie dag. Pessimisten zien direct al wolken hangen, maar ik kijk  - en ik hoop u ook - naar de zonnige kant van het leven en hoop dat de zomer lang en stralend zal zijn. Foto: juni bloemenweelde


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    19-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nu ook een Spaanse versie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst even met Annemiek naar de trombosedienst: controle. Met Annemiek gaat het goed: de ene dag wat beter dan de andere, maar het is duidelijk te merken dat ze goed vooruit gaat. Nog even en ik mag niets meer doen in huis. Ja, haar elastische kousen aan en uit trekken, maar dat is voor mij een peulenschilletje.
    De zon schijnt; we gaan een mooie dag tegemoet. Vandaag ga ik naar een bevriende relatie; ansichtkaarten bekijken van het oude Scheveningen. Mijn www.schoenendoos.eu zal binnenkort wel weer een flinke uitbreiding ondergaan. De www.scheveningen-haringroute.nl heeft nu ook een Spaanse versie gekregen: Frans, Duits, Engels, Spaans en Nederlands. Een goede vriendin heeft die Spaanse vertaling gemaakt.
    Foto: ergens in de polder


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    18-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.simpe, sampe, sompe...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanuit België krijgen we vandaag een regencadeautje, maar later op de dag gaat daar de zon weer schijnen zal deze zal zich uitbreiden naar onze regio. Het oranjezonnetje is na drie nederlagen verbleekt.  Het Deense, Duitse en Portugese elftal hebben die Hollanders weer eens geleerd, dat je moet pieken op het voetbalveld en niet in de krant. Voorbij een mooie droom van veel landgenoten. Gewoon weer opnieuw beginnen en maar hopen op de toekomst. Van de tuin komt vandaag niet veel. Gelukkig heb ik toch nog wat onkruid kunnen verwijderen. Waar eerst onkruid stond is nu een moeras ontstaan. “Simpe, sampe, sompe, de boeren dragen klompen… Oh wat zijn die straten nat, simpe, sampe sompe” Foto: donkere wolken boven de Nieuwe Waterweg.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    17-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaderdag in Holland.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zondag en de zon schijnt. Wel omringd door wolken, maar toch… hij is er. Op het plein voor ons huis is er vandaag een braderiemarkt. Vandaag is het in Nederland Vaderdag. De kinderen komen vandaag even langs; op de eerste plaats om Annemiek wat op te beuren en ook voor Vaderdag. Vaderdag wordt in Holland niet zo gevierd, maar vandaag doen we er wel wat aan. Dadelijk na de koffie ga ik weer eens mijn ommetje maken. Daar is de laatste tijd niet veel van gekomen. Eens even kijken op de boulevard en bij de braderie. Hopelijk blijft het droog. Gisteren zijn we even de polder in geweest; het weer was best redelijk; alleen een harde koude wind maakte het wat onvriendelijk. Maar de natuur en de wolken waren mooi. Vandaar ook de foto van de polder bij de Wilck.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    16-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moeder zwaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het begin van de dag leek het weer niet zo gunstig: regen en wat mist, maar later klaarde de hemel en hoewel de wind wat fris en hard uit het zuidwesten woei, zijn we toch maar even naar de tuin gegaan. Annemiek voor de frisse lucht en ik om het onkruid te lijf te gaan. Daarna zijn we de polder ingegaan naar ons vaste plekje in de omgeving van Gelderswoude: de Wilck. Op de terugweg zagen we moeder zwaan met drie jongen. Vaak zijn zwanen agressief als je ze benadert, maar deze zwaan bleef rustig opletten en maakte geen aanstalten om aan te vallen. Daardoor kon ik van dichtbij een paar leuke familieopnamen maken. Foto: moederzwaan met haar kroost.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    15-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ook de tuin heeft onderhoud nodig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren, het was een mooie zonnige dag, ben ik weer naar mijn tuintje geweest. Samen met Annemiek. Zij vond het heer lijk om eindelijk weer eens wat langer buiten te zijn. Met hoed op heeft ze genoten van het mooie weer, de rust , de stilte en de frisse buitenlucht. Daarna zijn we nog even de noodzakelijke dingen voor het weekend gaan halen. Ik had gelijk nog wat  rabarber geplukt en heb dat na thuiskomst gekookt en gedeeltelijk in de diepvries opgeborgen. Vannacht is onze dochter Marlies weer terug van vakantie en komt straks even langs om een bakkie te doen en over haar vakantie te vertellen. Daarna wilden we weer naar de tuin, maar het weer ziet er voor vandaag niet zo zonnig uit. Morgen misschien beter. Foto: vakantie in Turkije


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)


    Foto

    Soms is het leven mistig
    maar ook vaak zonneschijn;
    laat deze dag voor jou
    een fijne ZON-dag zijn.


    Foto

    klik ook eens op een onderstaande site.
  • Scheveningen-haringroute
  • Stichting Zicht op Scheveningen

  • Foto

    Wat zal het een feest zijn
    als iedereen in de spiegel
    een vriendelijk gezicht ziet


    Foto

    begin iedere dag
    met een lach
    ook als het leven
    je even
    niet toelacht.

    MIJN FAVORIETEN
    Iedereen is van
    harte welkom.


    Scheveningen
    waar Holland zich spiegelt
    in eindeloosheid


    Foto

    mijn steun en toeverlaat
    Annemiek


    Scheveningen,
    waar
    de golven
    als een
    sluier
    langs de kust
    ranken.

    Scheveningen,
    waar de zee
    het strand kust


    In de herfst wordt
    de lente verwekt
    in de winter toegedekt
    en in het
    voorjaar geboren

    de zee is glad
    de lucht subtiel
    bijna breekbaar
    eindeloos de horizon


    geniet van de wolken
    en drijf mee
    naar verre einders


    Ik ging de duinen in
    genoot
    van de natuur
     en de stilte
     op het strand
    besefte ik dat
    'Scheveningen
    één groot feest is'

    Licht, lucht, water
    hij gaf de zon opdracht
    eindeloze ruimte


    een buitje in de nacht
    een zonnetje overdag
    van mij mag 't


    Foto

    de dag is langzaam
    nacht geworden
    het licht is in de
    duisternis verdwenen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!