Inhoud blog
  • Twee dagen met moeder...
  • Blogs... en blogs...
  • Voor MARINA
  • Spreuken/gezegden
  • 'Goodbye'
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    ! Dag en veel groetjes !
    Siobhan

    28-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Techniek en ik: een slecht huwelijk !
    Mijn 'grote' zus knipte nog maar es m'n haren (altijd gratis; hoeveel Euro's zou 'k daardoor al niet gewonnen hebben, want een knipbeurt bij een kapper is duur); En ze gaf me een grote tas vol mooie kleding mee (die was voor haar te klein geworden én ik kan ze nu zo goed gebruiken: veel pull's, T-shirts, rokken, bloezen, broeken, nylonkousen, etc..., etc...). En allemaal gratis; wat een meevaller; kleding is toch zo ontzettend duur. Mijn 'grote' zus helpt iedereen die in nood is... een zeer mooie karaktertrek !!! Bedankt lieve Agnes !!! Dit pas vanavond kunnen typen; had wéér es TECHNISCHE problemen. Vanavond groot feest voor nonkel Fons omdat hij op pensioen is (blijf thuis, voel me niet gezond genoeg om daar uuuuuren te feesten; heb hem wel een felicitatieE-card gestuurd en hoor morgenvroeg van ons mema wel hoe 't er was).

    28-04-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn grote zus
    Eindelijk nog eens op m'n blog; ben voorlopig weer gezond en wel en heb de voorbije weken enkele fijne, warme gebeurtenissen meegemaakt... maar bij 't positieve hoort blijkbaar ook altijd iets negatiefs. Dus eerst dat negatieve, dan ben ik daarvan af en kan ik de rest koesteren... Betaal 55 Euro per maand voor de onkosten van het appartement (nazicht lift, electriciteitswerken, defecte lampen en afstandsbediening garagepoort, verluchtingsroosters, ...) PLUS de bijkomende jaarlijkse afrekening hiervan (313,85 Euro) ==>> !!! 973,85 Euro voor 2005 !!! SCHANDALIG DUUR !!! Gelukkig zijn dit maar materiële zaken; gezond en wel met kinderen, kleinkinderen en andere familieleden is véél, zovéél belangrijker. Mijn grote zus (ze is slechts één jaar ouder dan ik maar is en blijft m'n grote zus) heeft vandaag weer eens bewezen dat ze in noodgevallen ALTIJD bereid is om te helpen ==>> gratis kapster-en boetiekverkoopster !!! (zie morgen).

    24-04-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big steps and little ones...
    Wéér ziek geweest en nog niet helemaal genezen. Daardoor kan 'k niet naar buiten, in de frisse lucht... en dat valt me zwaar ! Gelukkig heb 'k een GOEDE huisarts die me altijd helpt, en als hij het zelf niet meer weet me direkt doorstuurt naar Gasthuisberg. Ken veel mensen die een 'afkeer' hebben van dit ziekenhuis maar ik ben maar wat blij als ik indien nodig daar terecht kan. In Gasthuisberg voel ik me helemaal géén nummer; ben er altijd met veel kennis én zorg geholpen. Bovendien hebben de professors/dokters/verpleging al tweemaal ALLES gedaan om me in leven te houden... Ben in mijn leven al véél in ziekenhuizen geweest, dus kan 'k goed de vergelijking maken. Beweer niet dat die andere ziekenhuizen slecht zijn MAAR m'n huisdokter stuurt me steeds naar Gasthuisberg. Daar voel 'k me 'VEILIG' en 'IN GOEDE, BEKWAME' handen... Heb allerlei beperkingen maar daar valt gelukkig mee te leven, al zal het nooit meer hetzelfde zijn als voor 6 december 2003. Besluit: niet zeuren noch klagen maar genieten van alles wat ik toch nog kan ! Er zijn zo ontzettend veel zwaar zieke mensen (baby's, kleuters, jonge mensen én oude(re)) die het véél moeilijker hebben... Zij hebben ook niet gevraagd om ziek te zijn of gehandicapt te leven. DUS: GENIET VAN ELKE DAG, ELK UUR, ... en wees blij dat je er nog bent ! Take big steps and little ones, big steps and little ones, ... ==>> zo kom je er ook !!!

    10-04-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen
    Alleen zijn is minder erg dan samenwonen met iemand die geen deel meer uitmaakt van je gevoelens.

    06-04-2006 om 18:08 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! 'Potkaren' !
    Nu zijn de stoppen bij ons mema blijkbaar helemaal aan 't doorslaan oftewel ze 'flipt' of is aan het 'potkaren'... Vandaag soms DRIE telefoons (eindeloos lang...) per uur gekregen met dezelfde grootste onzin of b.v. vier/vijfmaal dezelfde vraag of uitleg. Zou toch eens een antwoordapparaat moeten aanschaffen; het is écht niet meer te doen... Ons mema is pas 88 jaar geworden en wij, de vijf kinderen, vragen ons af wat we moeten/MOGEN doen om haar goed en gevaarloos te huisvesten. Naar het bejaardenhuis WIL ze ABSOLUUT NIET gaan en dat kan 'k goed begrijpen maar in haar appartement is ze een gevaar voor zichzelf (plus de andere bewoners !); ze laat af en toe b.v. een electrische kookplaat een ganse nacht branden (vergeten af te zetten), vergeet haar huisdeur dicht te doen, valt bij de TV in slaap en ligt daar 's morgens nog, ... Wat doen/deden andere mensen in dezelfde situatie met hun vader en/of moeder ? En ALS die oude mensen NIET naar een BEJAARDENHUIS/FLAT of HOME willen gaan ? Het is een zwaar dilemma waar wij als kinderen niet uitraken. Je kan zo'n oud mens(je) toch niet tegen haar wil in laten verhuizen ? En anderzijds: ze wordt een 'gevaar' voor zichzelf én anderen en wij zijn er niet gerust in...

    05-04-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met kleinkinderen
    Gisteren naar mijn dochter geweest en er uuuuuuren heel fijn gespeeld met m'n vier kleinkinderen. Wat deden we ? Voorlezen (was mijn prettige taak), zelf lezen (door ons Hannah; ze zit sinds sept. 2005 in het 1-ste studiejaar), 'schoolspelen' (Hannah de juf en wij allen de leerlingen), computerspelletjes (wat die kleine kinderen allemaal kennen ! ik snapte het niet), verkleedpartij (hebben ons een 'kriek' gelachen), samen gezellig én héél dicht bij elkaar naar een film gekeken (Doornroosje) én als klap op de vuurpijl pizzadeeg gemaakt en dat ook belegd met wat ieder het liefste eet. De keuken 'zag er niet uit', overal vonden we stukjes deeg en beleg, maar.... wat een lol !!! Iedere keer als we samen zijn is het één GROOT FEEST ! Nu kan 'k er weer tegen, heb van mijn vier pagadders energie voor tien gekregen (de schatjes !). Hoop hen zo vlug mogelijk terug te zien. Oma zijn is geweldig !!!

    03-04-2006 om 16:22 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber
    Wat een somber stukje vorige donderdagavond... Voelde me ook somber maar vooral angstig én paniekerig. Ben dan maar in de koude (!!!) nacht op het terras gaan zitten én voelde me na +/- een half uur véél beter. Vandaag het 'Paasgeschenkje' voor m'n vier kleinkinderen ingepakt want een pakje openmaken vinden ze altijd heel fijn (voor alle vier: een geschenkje plus wat paassnoep (niet teveel, anders krijg ik commentaar van Karen en Wout)). Heb sinds donderdagnacht geen paniekaanval meer gehad én hoop dus dat die er niet meer komt (al weet 'k zeker dat dit maar een utopie is). Daarom: als het 'goed gaat' zoveel mogelijk genieten ! Er is ook zoveel moois om te bewonderen en te koesteren. Straks komt Lieven (waarschijnlijk) en kunnen we nog eens goed met elkaar praten; dan kan deze dag 'niet meer stuk'. Hij belde me, wil morgen graag komen maar dan ben ik in Hasselt... Hij belt maandag terug. De schat !!! De ZON !!! door de wolken; ik word er meteen vrolijker van. Ben ook in m'n sas omdat 'k op www.Amazon.co.uk mijn allermooiste TV-serie ooit terugvond én ze is nog steeds te koop op DVD ==>> 'The Jewel in the crown' (van 1984). Heb ze natuurlijk meteen besteld (totaalprijs slechts 20,77 £), daar ga ik met heel veel plezier naar kijken... Dus toch nog een mooie en zonnige lentedag.

    01-04-2006 om 17:01 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek
    Donderdagavond, +/- 23.40 uur. Al de ganse avond dat verschrikkelijke 'paniekgevoel'. Angst om te gaan slapen, liever opblijven en iets doen ! Lezen lukt niet (kan me niet concentreren), op de TV geen enkel programma dat kan boeien, telefoneren kan niet want iedereen slaapt, dus maar dit stukje getypt... Wat is de oorzaak van dit 'paniekgevoel' ? Geen mens noch dier wil me kwaad doen, zit hier wel alleen maar beschermd tegen alle onheil, en toch... Of heeft het te maken met morgen ? Moet dringend tussen de mensen om enkele boodschappen te doen; en het is dat 'moeten'. Nog nooit heeft een vreemde me iets aangedaan, vrienden en kennissen die ik toevallig ontmoet maken steeds een gezellig praatje, iedereen in de familie vindt me een 'rare' maar dat laten ze persoonlijk niet blijken, ze helpen me altijd als 'k écht in nood ben. Mijn kinderen hebben zich hun ganse leven respectvol gedragen en helpen altijd als 'k het moeilijk heb en van m'n vier kleinkinderen krijg ik veel liefde, genegenheid en vriendschap. Waarom dan die angst, de paniek, dat allesoverheersende gevoel van onmacht en weerloosheid ? Zal dit ooit, ooit verdwijnen ? Hopen maar op beterschap (weet niet van wie en/of hoe) maar er moet toch een oplossing en hulp bestaan ? Voel me buiten veel beter, dus heel warm aangekleed in de frisse (koude !) lucht op het terras gaan zitten... Hopelijk word ik daar weer rustig en kan daarna slaperig naar bed.

    30-03-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige dinsdag
    Vandaag (ondanks m'n argwaan over het verloop ervan) een héél mooie, aangename dinsdag gehad. 't Begon al met de postbode die me een DIK pak post bezorgde (de sukkelaar; hij verdient een standbeeld; moet zo dikwijls veeeeeel post voor mij brengen, terwijl hij bij m'n buren nauwelijks iets te bezorgen heeft; hij krijgt dus rond 31/12 een héél goede fooi die hij echt verdient). Plezier beleefd aan o.a. enkele kaarten en brieven én als 'kers op de taart' vandaag geen rekening gekregen. Tweemaal een lange telefoon van ons mema: ze maakt zich zorgen over iedereen in de familie waar het 'vierkant draait'. Op 12/03 werd ze 88 jaar; nu zou ze moeten genieten van elke dag (want dat is op haar leeftijd een geschenk), maar moeder ben je niet voor even, je bent het voor gans je leven... Heb na lang praten haar toch tweemaal kunnen geruststellen (???). Dan een prettig gesprek met één van m'n buurvrouwen; gelukkig heb ik GOEDE buren ! Wat op de Mac opgezocht en een mailtje kunnen sturen naar een blogster die zoals ik veel houdt van pinguïns (wat een toeval allemaal; bovendien is ze Nederlandse en ik hou van Holland; minstens 90% van de Nederlanders zijn gezellig, open, gastvrij en geïntersseerd in wat er op onze aarde gebeurt (dat is mijn opinie; wat andere Belgen daarover denken weet 'k niet). Een lange, gezellige telefoon van mijn dochter Karen; haar (en Wout's) kinderen willen zo graag dat ik zondag weer op bezoek kom. Zal dat zeker doen én MET VEEL PLEZIER ! Gelezen, gelezen, ... en rond 20.30 uur de TV opgezet. Allemaal kleine maar zo'n fijne gebeurtenissen... én dat alles op één dinsdag.

    28-03-2006 om 20:32 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 26/03/06
    Weer 'zomeruur'... Oef ! Rond 11 uur vanmorgen ==>> voelde me ZO eenzaam... Daarom enkele CD's met prachtige muziek opgezet; dat hielp wel voor enkele uren. Daarop wéér dat zeer onbehaaglijk gevoel van eenzaamheid. Dus ik bel naar Karen; er neemt niemand op, ze zullen weg zijn... Wat te doen ??? Wil onze Lieven nu eens NIET opzadelen met m'n 'ALLEENZIJNGEVOEL'. Hij is altijd bereid om (in zo'n geval) te luisteren en me 'op te beuren'. Ga hem vandaag eens niet lastig vallen. Iederen die naar m'n klaagzang zou willen luisteren is 'druk ' bezet. Dus: GEEN zelfmedelijden... Iets zoeken en/of doen waarbij ik me goed voel ==>> de koers op TV (de Brabantse Pijl) ! Toch genoten van deze wielerkoers, alhoewel menig 'groot renner' niet aan de start verscheen (o.a. Tom Boonen). Rest van deze kleurloze zondag: gelezen, gelezen, ... én mijn lievelingsmuziek opgezet (knap 'k ALTIJD van op). Nog even dit korte epistel getypt en dan genieten van een mooie, aangrijpende film op DVD ('La Vita E Bella' ) plus die muziek !!! Zo eindigt de dag toch nog mooi én wellicht geniet 'k morgen met volle teugen van weer een zonnige lentedag...

    26-03-2006 om 23:02 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koers
    Vandaag een prachtige en zonnige lentedag én er wordt op Sporza 'Dwars door Vlaanderen' uitgezonden. Hoera !!! Na de Primavera en deze koers (zal den Tom winnen ?) volgen 'De Ronde van Vlaanderen' en 'Parijs-Roubaix'. Ben in allerbeste stemming omdat 'k vorig jaar al die wielerklassiekers MOEST bekijken in Gasthuisberg. Al de andere vrouwen die naast mij op de kamer lagen hadden ALLEEN interesse voor o.a. 'Mooi en meedogenloos' ... Heb dat eens éénmaal bekeken; de grootste 'brol' die op TV wordt uitgezonden; en zo zijn er nog ontelbaar veel meer programma's (???). NIET OM AAN TE ZIEN en/of ronduit belachelijk... Heb dus die vrouwen maar laten kijken; ik reed in m'n rolstoel naar de ontspanningskamer (waar vrijwel nooit iemand kwam) en kon daar af en toe naar de TV kijken,o.a. twee programma's van-en met Godfried Bomans en Hans Wiegel plus o.a. de bovengenoemde wielerklassiekers. Dat ik die als vrouw zo graag zag én met de Belgische koereurs meeleefde konden die vrouwen helaas niet begrijpen... Het verschil tussen b.v. Tom Boonen en Nico Mattan ging helemaal hun petje te boven ! Vandaag, 22/03/06, samen met m'n moeder van 88 (!) de koers gevolgd op TV, in mijn gemakkelijkste zetel, en wij beiden maar 'duimen' voor een Belgische overwinning... die we ook kregen, alhoewel ik deze jonge winnaar niet kende. Met de ramen helemaal open én wat lekkers bij de koffie allebei erg genoten van de koers. En de ECHTE, ZWARE ééndagswedstrijden moeten nog volgen, dat belooft...

    22-03-2006 om 21:36 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.58
    Ben bijna één dag 58 jaar oud (jong?)... en wat was er positief én negatief aan deze dinsdag 21/03/06 ? Altijd met het positieve beginnen !!! 1) wenskaarten (o.a. van tante Josée en m'n liefste kleinkind Hannah), E-cards (o.a. van mijn liefste zoon Lieven en m'n oudste zus), telefoontjes (o.a. van Ludo Godelaine (had 'k NIET graag én hij bleef maar doorratelen !), Lieven, ons mema), sms-jes (o.a. van m'n jongere zus op weg naar Frankrijk, mijne lieve Lieven, Anke De Houwer), etc..., etc... 2) prachtig weer met véél zon (de lente komt er nu écht wel aan) zodat 'k bijna de ganse dag nog eens met alle ramen open geleefd heb. En wat is dat ZALIG ! 3) vannacht eens goed en genoeg uren geslapen; wat doet dat deugd !!! 4) een lange (!) telefoon met m'n dochter Karen, deed zo'n deugd !!! Ze vroeg me weer om op bezoek te komen (dat deden Hannah en Mathijs eveneens) omdat de vier klein pagadders dit zo dikwijls vragen. MOET dus zo vlug mogelijk naar Hasselt. 5) de allermooiste kaart vol lieve wensen die ik ooit kreeg ==>> van ons Hannah ; ze leert pas lezen en schrijven sinds september maar doet dit prachtig; mooi en duidelijk handschrift (dat heeft ze van haar mama) én vooral wat ze schrijft is oh zo lief en mooi: liefste oma, we wensje een heel fijne verjaardag, dike kussen, hannah, mathijs, noor, lukas, mama en papa; ik ben al 2 tandjes kwijt; van hannah EN nog eens helemaal volgekleurd. Die schat !!! En (helaas) ook het negatieve (wat 'k zo jammer vind of zo graag had beleefd en spijtig genoeg niet gebeurde): 1) geen enkel wezen (mens of dier (zelfs geen 'mug')) op bezoek; de ganse dag alleen tussen m'n vier muren... 2) geen enkel geschenkje of bloempje (al was 't een 'pisbloem' uit het veld)... 3) dus ook niemand om eens gezellig te babbelen en te klinken op m'n verjaar dag. 't Is al wel 58 en dat zint me niet MAAR mag DANKUWEL roepen dat 'k ondanks alles (mét de hulp van zoveel dokters en verplegers) nog LEEF ! Dat moet ik steeds in gedachten houden; er zijn al zoveel bekenden van deze leeftijd overleden (recent maar ook al jaaaaaren geleden). 4) deze 'droomdag' alleen (maar dat is niet zo erg) en eenzaam (en dit vind ik heeeeel jammer) doorgebracht. Misschien volgend jaar (als 't mag van 'the good Lord') die vier laatste punten beter ? En nu 'op' naar de 59...

    22-03-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente-en zondagskind !
    We zijn er, op 21/03/06. Om halfvier vannacht 58j geworden. Ontdekte vanmorgen dat ALLES exact hetzelfde is. Ben wél blij dat het een mooie, zonnige dag is met fluitende vogels overal... Ook heel blij met de verjaardagswensen die 'k kreeg (gewone kaarten en E-Cards). Maar deze dag kan niet stuk omdat mijn liefste kleinkind Hannah zélf ook een kaart schreef.... Zo lief en schattig ! Ze schreef ze helemaal zelf ondanks dat ze nog maar in het 1-ste studiejaar zit en amper 'dik' 6 jaar jong is. Het allermooiste van haar kaart waren de twee schrijffouten. Hannah's kaart krijgt de mooiste plaats in de living ! En nu: GENIETEN !!!

    21-03-2006 om 13:34 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21/03/06
    Zie 'op' tegen morgen... Word al 58 !!! Wat gaat de tijd snel... Maar er is geen ontkomen aan, accepteren én blij zijn dat 'k nog leef (dat is al tweemaal kantje- boordje geweest) én zie... al 58j MAAR ik huppel (???) nog altijd rond op onze moeder aarde. Daarom: GENIETEN !!! van ALLES !!! Kleine én andere dingen zoals b.v. daarnet de héél lange, zeer gezellige én deugddoende telefoon met mijn dochter Karen. DAARIN ligt nu het geluk van ieder mens: liefde, vriendschap, de prille LENTE die er aankomt, de natuur in ieder seizoen, een gezellig praatje met vrienden en kennissen, weer GEZOND zijn én 's avonds TEVREDEN naar bed... MEER MOET DAT NIET ZIJN !!!

    20-03-2006 om 18:46 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! Familiedrama !
    Wegens lang ziek geweest héél lang geleden dat 'k nog eens 'blog'... Eén van m'n nichtjes zit al enkele weken in een heel moeilijke toestand. Omdat haar man dreigde haar en hun twee kindjes 'om te brengen' (en hij heeft bovendien een dienstwapen als agent (wat ie gelukkig na zijn werk moet inleveren)) is ze met de kindjes naar haar ouders gevlucht... En wat nu ??? ===>> Ze hebben alles samen uitgepraat én gaan 'gelukkig' !!! toch verder met z'n tweeën en hun twee kinderen... (20/03/06). Oef !!! Opluchting !!! Wens hen allen het allerbeste !

    15-03-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.!!! Poetsen !!!
    Wéér, voor de zoveelste keer, bijna NIET geslapen... Zet van ellende uiteindelijk de TV op en kan zo Terzake nog zien. Wegens zoveel tijd een uitgebreid ochtendritueel. Om 8 uur al bij ons mema waar 'k medicijnvoorschriften ophaal en blijf praten tot de apotheek eindelijk open gaat. Naar de bakker, GB, Aldi én Lidl (heb NIETS meer in huis). Uitgeput terug thuis even van een goede tas koffie mét een sigaret genieten... Dan omgekleed en de 'ellendige' poetsbeurt gedaan in de lift, trappenhal, twee ramen én de lange, grote stoep buiten proper geveegd zogoed het kon. Gelukkig moet 'k dit maar vijfwekelijks doen; heb er zo'n hekel aan, waarom zou dat komen ? Daarna even pauzeren met een dubbele, hete Oxo; heb 'k wel verdiend... Ons mema kloeg er wéér over dat ze vanmiddag én morgenavond weg moet (???); dat ze verdorie thuis blijft als ze daar toch geen zin in heeft ! 't Is IEDERE KEER hetzelfde liedje en wij (de vijf kinderen) moeten altijd weer haar klaaglitanie meerdere keren aanhoren... Het wordt nu écht toch té erg... Enfin, de beste remedie daartegen is (lijkt me): laten zagen en klagen én 't het ene oor in en 't andere er weer uit...

    03-02-2006 om 12:10 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agnes én slapen...
    Nog eens (voor de tweede keer) goed én voldoende lang geslapen ! Oef ! Zou dat nu komen door die 'oordopjes' ? Hopelijk blijft het zo... Gisteren veel mooie en spannende sport gezien op Canvas. Gelukkig maar, voelde me eenzaam én onze Lieven had beloofd te komen maar... niet gezien ! Vandaag een sms-je gestuurd naar ons Agnes voor haar 59-ste verjaardag; ze stuurde er een terug: ziek, diarree, etc... 't Is ALTIJD met een verjaardag of een andere speciale gebeurtenis dat een mens ziek is... Zal wel beteren in de loop van deze week... En nu voorlopig geen tennis of andere sporten die 'k graag zie op TV, HOE GA IK MIJN VRIJE TIJD NU DOORBRENGEN ??? Een mens kan niet blijven lezen... Enfin, we zien wel !

    30-01-2006 om 13:05 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen én ons mema !
    OEF !!! Eindelijk eens lang én goed geslapen ! En wat gebeurt er +/- 11.30 uur? Wordt wéér es wakker gebeld door ons mema !!! Ze verveelde zich, had niks te doen én 't was mooi weer... IK KRIJG ER NOG IETS VAN !!! ZE VOELDE wél aan dat 't k nu GEEN GOESTING had voor een gesprekje a la blablabla en is gelukkig niet lang gebleven... Ik wil héél graag kijken naar het vervolg van de finale bij het mannentennis in Australia. Heb gelukkig Roger Federer nog zien winnen... ZE TELEFONEERT OF KOMT ALTIJD OP DE MEEST ONMOGELIJKE MOMENTEN !!! 'k zal er nog eens iets van krijgen !!! Moeders van bijna 88... !!! Een zéér zware opdracht !!!

    29-01-2006 om 00:00 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Justine
    Vannacht de twee halve én spannende finales gezien tussen Justine Henin/ Maria Sharapova en Kim Clijsters/Amelie Mauresmo... Wat een spanning !!! Henin haalde het uiteindelijk in drie aartsmoeilijke sets. Helaas... voor Kim; allebei één set gewonnen en toen verzwikte Kim haar enkel in de beslissende derde set. WAT EEN ELLENDE !!! Enfin, toch één Belgische in de finale zaterdag...

    26-01-2006 om 10:18 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eieren én Fons op pensioen !
    Gisteravond is Fons hier geweest; hij had wel 10 lekkere eieren bij zich MAAAAR z'n 'radicaal' uitgesproken uitnodiging om met een héél grote bende (waarvan 'k bijna NIEMAND ken ! ) zijn pensioen te vieren op 28 april/06 in Het Zilverstrand te Mol staat me totaal NIET aan !!! Hoe 'k hem dat op een fatsoenlijke manier uit z'n hoofd kan praten weet ik nog niet MAAAAR ik ga in elk geval NIET !!! Heb er TOTAAL GEEN ZIN IN om gewoon de 'troep' te versterken. Fons gaat op pensioen, a la bonheur, maar dat ie dat maar doet met zijn uitgebreide lijst genodigden die mekaar wél (goed) kennen...

    21-01-2006 om 10:46 geschreven door loewej  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per maand
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 11-2005
  • 10-2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    moetjiskijken
    blog.seniorennet.be/moetjis


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!