Mooi geblaat, maar slechte wol
Inhoud blog
  • De Kerstbommen.
  • Alternatief Kerstverhaal
  • HARINGEN LEREN KAKELEN
  • GOD WOONT OOK IN VARKENS.
  • OVER NILLES 1.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gastenboek
  • goedenavond
  • Met veel plezier kom ik op je blog gereden
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • koekoek lief vrienden....wakker...nachtraafje is er...hahaha
  • hallo Gerrit,

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Laatste commentaren
  • Dank je wel, voor jouw belangstelling! (Haras)
        op HARINGEN LEREN KAKELEN
  • fantastisch verhaal (fiep)
        op HARINGEN LEREN KAKELEN
  • Alvast een gelukkige verjaardag, Haras ! (Mandy)
        op EEN NIEUW BEGIN,. EN DAN WEER VERDER. Nilles 1
  • Over mijzelf
    Ik ben gerrit, en gebruik soms ook wel de schuilnaam haras.
    Ik ben een en woon in Parkstad () en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 27/03/1933 en ben nu dus 91 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek, keyboard en accordeon, schrijven. de tuin grote vijver in de tuin, bouwen en slopen. naar de kroeg...
    Nieuws Volkskrant
  • Keniaanse verbetert wereldrecord marathon met bijna 2 minuten: kan dat wel?
  • Ruth Chepngetich houdt huis op de marathon van Chicago: 2.09.56, wereldrecord
  • 3x3-basketballer Worthy de Jong geniet op zijn oude dag als een jonge god van alle aandacht
  • As van de laatste jaren afwezig bij Oranje: Van de Ven tegen Duitsland op positie van Van Dijk
  • Nederlandse vrouwen over de America’s Cup: ‘We beleefden onze vetste zeildagen’
  • Duitser Tuchel is de nieuwe bondscoach van Engeland
  • Baanwielrenner Roy van den Berg is de aanjager van de gouden teamsprint: ‘Het is een speciaal, uniek gevoel dat we hebben’
  • Oranje verkeert in een toestand van apathische chaos, ploeg blijft onder Koeman onvoorspelbaar
  • Oranje gooit in München naam te grabbel en verliest in Nations League met 1-0 van Duitsland
  • Wielrenner Tadej Pogacar wint te vaak en te veel en te gemakkelijk
    Nieuws Auto55
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Nieuws Het Parool (NL)
  • Liever dood dan eerloos verder leven, is het credo van Hamas. Ik kan me dat niet voorstellen
  • De stijl van Panni (22): ‘Mijn rok strijk ik met opzet niet, dat rommelige is prachtig’
  • Recensie: Daria Serenko laat de lezer met haar mee wanhopen over Rusland – tot in de cel aan toe
  • Opinie: ‘Door dit lied te zingen, leren we kinderen al op jonge leeftijd dat racistische stereotyperingen normaal zijn’
  • Artisdirecteur over dierentuin zonder dieren: ‘Ik vind het een gemiste kans om ons pootje te lichten, doodzonde’
  • Dag 3: veel feest op de NDSM-Werf (en Armin van Buuren boven in de kraan)
  • Ontwikkeling van Food Center zit muurvast: dwarsliggende ondernemers of inhalige gemeente en ontwikkelaars?
  • Verwijten, hakken in het zand en discussie over het parkeerdek: hoe geruzie het Food Center in de greep heeft
  • Recensie: ‘Gabbers waren we’ is een daverende theatertrip vol vriendschap en schuldgevoelens
  • ‘Stoot je nog lekker?’ vroeg Carrie ten Napel na een gesprek over de penopauze aan een biljarter
    Nieuws Webwereld (NL)
    Nieuws Breekpunt (NL)
    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> Dit lange stuk, hoort eigenlijk niet thuis op deze blog. Het staat er maar voorlopig op en gaat binnenkort naar een andere blog. Ik ben mij er van bewust, dat wat hieronder staat, niet helemaal klopt. Maar wat klopt er nou allemaal echt op de planeet waar wij wonen. Worden wij niet ontstellend bedrogen, door mensen over ons regeren, die ons wijs maken dat zij dat in Onze Naam doen, Die ons beliegen, bedriegen en bestelen. En hoe bedriegt de handel ons niet. Het is vooral namens hun, dat er wordt geregeerd. en Regeerders, zich samen met kooplui, koningen en leiders van Godsdiensten als parasieten kunnen gedragen. Als ooit  (vermeeende) Goden, die hun woonplaats hebben vernield, zijn deze mensen, samen met kooplui, die de mensen zo verleiden, er schuld aan, dat JULLIE aarde wordt uitgekleed, verminkt en verwoest. Als Goden van ooit, die moesten vluchten, maar die elders als Hitlerzonen en erger, hun schadelijke werkvoortzetten, zo hebben zij al voorberbereidingen getroffen om voor Zich Zelf een plaats te kunnen bereiden, waar zij naar toe kunnen vluchten. En ONS, JULLIE, MIJ, JE KINDEREN, en onze medebewoners, die laten zij achter op een stervende planeet. Kan het worden verijdeld, dat het tuig dat ons in zijn macht heeft, kan vluchten.

    Groeten van Haras.

    Ik ben nu aan een boek aan het werken. En heb eigenlijk even weinig tijd voor mijn blog. Maar ik zal er tussendoor af en toe aan doen wat ik kan.






               
    WIE  WIL  GRAAG DE  MAAN  IN   BEZIT  NEMEN?

     

    Ooit wilde ik de maan aan mijn geliefde geven. Maar zij wilde Luna niet hebben.

    Zij zei: “Dit is niet nieuw  De maan schonk jij al meer dan eens, aan wijven, die jij voor mij kende. Hij is nu nog ouder.dan tweedehands. Daar hou ik niet van. En trouwens, je kan hem nooit twee keer, en zeker geen tien keer weggeven. Hou jij jouw maan maar!”

    “Als jij de maan niet wilt hebben, kies dan een ster uit.”

    “Wat ben jij toch vrijgevig! Jij strooit royaal met zon, maan en sterren. Ik durf te wedden, dat jij het hele heelal al hebt vergeven aan sletten waar jij mee bent omgegaan. Toe maar. Geef maar weg. Het is niet eens van jou!”

    “Mag jouw spiegeltje even lenen schat?”

    “Die truc met de maan in de spiegel, daar trap ik niet in.  Die stond in 1948 al als grap, in een stripboekje over Donald Duck. Een kind, dat zeurde: ik wil de maan hebben, kreeg van zijn broertje een handspiegel, waar hij de maan in kon zien!”.

     

    Het in bezit nemen van de maan, was voor ons mensen heel lang nog niet mogelijk. Niet eens een verlangen en zelfs geen droom. Maar naarmate de techniek vorderde, en de auteur Jules Verne zijn fantasie botvierde op een reis naar de maan in een grote kanonskogel, waar zijn kosmonauten in die kogel wegens ontoereikende techniek nog niet op konden landden, en waar zij alleen maar alleen wat rondje omheen konden draaien, werd er wel al over gepraat. En er werd bij gezegd: “Maar dat zal God nooit toestaan. Want dat is hovaardij!”

    Maar de droom en de wens om over de maan te kunnen wandelen, was ontstaan.

    Dat er dank zij Amerika, al mensen op de maan hebben rondgelopen, dat hoeven wij niet te geloven. In dat opzicht worden wij grotelijks belazerd! Maar de dag is nu toch niet meer ver, dat er apparatuur, machines,  robots en daarna kunstmensen naar de maan worden gestuurd, om die voor menselijke kolonisatie met wat mensen behoeven, voor te bereiden in te richten, zijn bodemschatten te ontsluiten en de maan in de loop der tijden te ontginnen en helemaal te slopen.

    Een nieuwe maan kan in de toekomst voor het reilen en zeilen en het kosmisch evenwicht van onze planeet, ergens anders in ons zonnestelsel worden “weggesleept”, om die naar een geschikte locaties naast de aarde te transporteren. Men heeft misschien nu al een reserve maan op het oog. Zelfs een maan voor Venus, voor als die bewoonbaar zou kunnen worden gemaakt. Misschien woonden degenen die de aarde hebben ingericht ooit op Venus en zijn ze met Venus zijn maan naar de aarde gereisd, nadat zij door een overmaat aan kennis, Venus hadden verpest en onbewoonbaar gemaakt

    Huidige plannen aangaande het toekomstige bezit en de verdeling van de maan. zijn vooral in het belang van (onbetrouwbare) machthebbers, en grote kooplui.

    Het planten van de Amerikaanse vlag tijdens de in scène gezette eerste en andere bedrieglijke nep maanreizen, staat er eigenlijk symbool voor, dat men de maan wil opeisen, als bezit van Amerika. De Maan moet deel gaan uitmaken van de Verenigde Staten, die graag de baas willen zijn in een Nieuw Wereldrijk, waar al aan gesleuteld wordt.

    Maanverdragen die al zijn gesloten, zijn morgen niet meer dan dode letter.

    Sluwe zakenlieden, die bedreven zij in windhandel, en oplichters, hebben vooruitlopend op de toekomst, de maan denkbeeldig al in bezit genomen. Louche handelaren zijn al druk bezig om grond op onze buur Luna, aan geïnteresseerden, te verpatsen. Die krijgen tegen betaling, mooie gekleurde, doch waardeloze certificaten en aandelen in hun maag gesplitst.

    Als het eenmaal zover is, dat de maan onder belanghebbenden kan worden verdeeld, geëxploiteerd, en ook net als de aarde uitgekleed, dan is de tijd niet meer ver, dat er om het gebruiksrecht van de maan, oorlogen worden gevoerd. Want wie op Macht en voordeel uit zijn, die zullen daarvoor, heel graag voor hun groep, de maan in bezit willen nemen.

    Het wordt een herhaling, van gebeurtenissen uit een ver verleden. “Goden” die destijds de aarde hebben ingericht, die voerden “in de hemel” al strijd tegen elkaar. Voor zover hun sporen in die strijd om de heerschappij niet zijn uitgewist, kunnen die misschien nog ooit worden terug gevonden op de maan, en andere planeten, als het zover is, dat mensen er in werkelijkheid kunnen landen, er rondlopen  en zich daar vestigen.

     

    Voordat de aarde de maan als wachter en buurman had, was een heel ander en warmer klimaat, dan tegenwoordig op aarde. De aarde was toen – - ook bij  de toenmalige polen een grote broeikas vol met leven van grote dieren en planten. Zonder Maan kon de aarde met gemak meermalen kantelen en  misschien zelfs om twee assen draaien. Seizoenen als tegenwoordig, konden toen nog niet bestaan.

    In die tijd kon (behalve misschien in poolstreken) het zonlicht de aarde boven de evenaar, en de keerkringen niet altijd direct bereiken. Want de aarde was omringd met ringen van water, ijs en kosmisch puin. De evenaar liep toen over de huidige breedtegraden heen, tussen wat tegenwoordig het noord en het zuiden is. De maan verstoorde de toestand, zoals die heel lang was geweest. Toen Luna dicht bij de aarde, langs of door de ringen trok waarmee de aarde was omhuld, sleepte hij in een lange staart kosmisch puin van boven de aarde, achter zich aan, voordat het met groot geweld op de aarde stortte en voor een deel ook op de maan .

    Die gebeurtenis, is in andere woorden een gecodeerd bijbels symbool voor de strijd tussen zon en maan en de val van de engelen

    “De aarde was woest en ledig, (geledigd) en duisternis lag op de vloed”

    Nog niet het gehele stelsel aan ringen was op aarde neergestort. Daardoor was mee door stof boven de aarde het licht op aarde als voorheen nog gedeeltelijk schemerachtig, als op een regenachtige dag. Maar in die schemering kon het plantenrijk zich herstellen en zich opnieuw opnieuw op de aarde vestigen.

    De komst van de maan veroorzaakte een langdurige zondvloed op de aarde. die was toen in mindere mate dan tegenwoordig met water bedekt  Het neerstorten van het puin ging met zoveel geweld gepaard, dat rond de toenmalige evenaar de aardkort uit elkaar week.

    Er ontstonden continenten. Het neerstortende water vulde de voordien nog ondiepe zeeën en water nam bezit van het verscheurde land. Het was niet onmogelijk dat zich in waterringen boven de aarde,  al (eencellig) leven had gevormd, dat zich op aarde kon ontwikkelen tot hogere levensvormen als planten en dieren.

     

    Door invloed van de maan, die toen veel dichter bij de aarde stond dan tegenwoordig, kreeg de aardas die voordien als een dronkeman heen en weer schommelde een andere stand en verschoven de polen. Al dat geweld ging gepaard met stof, vulkanisme en langdurige duisternis, waardoor het meeste uitstierf, dat er aan planten en dieren. op aarde al leefde, Het verhaal over de ark van Noach, staat misschien op de verkeerde plaats in de bijbel. In en andere vorm, dan wij dat verhaal kennen, moet het verder naar voren staan in het boek Genesis.

    In de veel te kleine Ark van Noach pasten nooit alle toen bekende soorten, dieren planten en zaden, die nodig waren om de wereld (opnieuw) te kunnen inrichten. Wel hun DNA

     

    De Geest Gods, die over de wateren zweefde, waren bezoekers uit de kosmos. Zij waren op zoek gegaan naar een planeet, die zij konden inrichten, om zich daar te kunnen vestigen.en nageslacht te creëren, dat op een andere en betere manier dan  Zij zouden omgaan met kennis en wat hen omringde.

    Het voertuig van “God”was wellicht de maan, waarop en waarin hij en degenen die bij hem hoorden, zich verplaatsten. Voor of tijdens hun reis naar de aarde, hadden zij, op zoek naar hun oorsprong, zich afgevraagd, of er ook iets hogers bestond dan zij. Iets, dat zij konen vereren. Maar dat was nergens in de kosmos te vinden. Daarom besloten om  uit wat zij kenden, en konden maken HET  zelf maar te creëren. En uit hun midden werd iemand als allerhoogste aangewezen.

    Daar was niet iedereen het mee eens. Want tot dusver was iedereen en alles aan elkaar gelijk geweest. En er ontstond (weer)oorlog in de hemel.

    “Wij aten al te veel van de boom der kennis. Daardoor hebben wij in de kosmos verwoestingen aangericht en zijn wij verdreven uit onze woonplaats. Moeten wij nu ook nog een afGod gaan vereren. Is het niet beter dat wij Demiurgen ons in dienst stellen van onze nakomelingen en hen waarschuwen, voor wat ons is overkomen nu onze tijd bijna voorbij is?”

    Luna en andere hemellichamen in ons zonnestelsel, kunnen in hun schoot geheimen bewaren, over het onbekende verleden van de aarde en Degenen die hem bewoonbaar hebben gemaakt, ingericht en bevolkt. De planeten kunnen geheimen over de historie van verdwenen hemelse bezoekers, openbaren en prijsgeven.

    Maar degenen, die Luna, Mars en mogelijk Venus en ander planeten in bezit willen nemen. Zullen die geheimen het liefste willen uitwissen en verdonkermanen. Op Marsfoto’s, schijnt daar nu al sprake van te zijn!

    Mogelijk hebben Goden in hun tijd getracht zich te verschuilen aan de rand van hun sterrenstelsel en door verwoestingen sporen van hun eerdere aanwezigheid hier, zelf uit te wissen.

    Met hulp van de moderne wapentechniek, kunnen overgebleven sporen op bijvoorbeeld de maan, worden uitgewist. Sporen die zelfs uit oude hemelse en aardse geschriften, kunnen bestaan.

    Onder het mom van proefexplosies op de maan, -- waar ooit al sprake van was - -  kan de waarheid over ons verleden, worden omgevormd tot leugen.

    Wie oeroude, verloren kennis is bezit krijgt, en die niet prijs geeft, krijgt of houdt de macht over ons denken en doen. Zoals Godheden ooit de mensheid hebben belazerd met hulp van hun knechtjes, zo doen Machthebbers met hun slechtheid, dezelfde als van Goden, dat vandaag de dag nog altijd.

     Als oude geheimen - - waarvan er heel wat in codes zijn terug te vinden in zogenaamde Heilige Boeken, dan kan het denken van de mensen gaan veranderen en op allerlei gebieden de macht gaan wankelen. Wereldgodsdiensten en sekten die er uit zijn voortgekomen kunnen dan totaal instorten. En allemaal overbodig worden.

    Was ik een profeet, dan zou ik zeggen: dan rijdt de Paus op een mestkar door  voormalige gelovigen bespot, op een mestkar, die door ezels wordt getrokken door zijn Heilige Stad: Rome.

    Vroeger besefte niemand, wat het belang en de gevolgen zouden kunnen zijn, wanneer men zoals nu al in feite mogelijk wordt, de maan in bezit kan nemen. Als ik hem echt aan mijn geliefde zou kunnen wegschenken, dan zou dat aan de mensen en aan onze aarde ten goede komen. Maar aan mijnheer Bush en co, zal ik de maan nooit gunnen.

     

    Haras xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Mormolus



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 22/12-28/12 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 04/12-10/12 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Welkom op Mooi Geblaat Maar Slechte Wol


    Inhoud blog
  • De Kerstbommen.
  • Alternatief Kerstverhaal
  • HARINGEN LEREN KAKELEN
  • GOD WOONT OOK IN VARKENS.
  • OVER NILLES 1.

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    abc_tuinieren
    blog.seniorennet.be/abc_tui

    Een interessant adres?

    Nieuws Telegraaf (NL)

    Nieuws Autowereld

    Nieuws Nederlands Dagblad
  • Open Doors-dag trekt divers publiek. 'Hier hoor je wie die vervolgde christenen zijn'
  • Ontploft huis Meppel nog instabiel, bewoner nog altijd spoorloos
  • Netanyahu zweert wraak na aanslag met drone op zijn woning
  • Zayn Malik stelt Amerikaanse deel tour uit na overlijden Payne
  • Bidens afscheidsbezoek aan Duitsland is voor een deel ook Amerika's afscheid van Europa
  • Stichting prinses Laurentien botst opnieuw met ministerie over toeslagenherstel
  • Lily Ebert (1923-2024) was TikTokster, bestsellerauteur en Auschwitz-overlevende
  • Politie maakt einde aan protestactie XR in museum Naturalis
  • Verloren verhaal van Dracula-schrijver na ruim 130 jaar gevonden
  • Libanonveteranen bespreken actuele situatie in Zuid-Libanon

    Zoeken in blog


    Nieuws Elsevier

    Nieuws Virusalert


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!