Kerstactua

Recepten in een filmpje

 

I love Techno

Gefilmeerde technieken

Recepten, simpel.

 


01-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed of goed!

Vakmanschap.

01-01-2017 om 03:49 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
30-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst met een Douille?

Fraai, isn't it?

30-12-2016 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
27-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisserie Arnaud Larher

Patisserie Larher

 

27-12-2016 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
18-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De perfect gedraaide Rolbiscuit

Zoals het hoort.

18-12-2016 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
30-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheimen van Ducobu?

De leeuw van Waterloo!

30-07-2016 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
06-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisserie Larher!

Leerrijk.

 

- Le Bahia : pâte sablée, biscuit à la noix de coco, ganache mangue mandarine, chantilly caramel fleur de sel et choux à la crème mangue mandarine.
- Le Toulouse-Lautrec : pâte sablée, biscuit chocolat, crème au chocolat noir du Pérou, chantilly chocolat noir et choux à la crème chocolat noir du Pérou.
- Le Hawaï : pâte sablée, biscuit cuiller punché vanille, crème vanille, marmelade à la framboise et morceaux de litchi, chantilly à la rose et choux à la crème de vanille
- Le Miss Victoire : pâte sablée, biscuit cuiller punché vanille, crème vanille, compotée de fraises et morceaux de fraises, chantilly pistache, choux à la crème vanille et pointe de fraise

06-10-2013 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisserie Roussel

 Patisserie Roussel.

17-12-2012 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
05-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisserie Adam-Eclairs

Patisserie Adam.

05-12-2012 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
14-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisserie Ledaniel.

Paisserie Ledaniel.

14-06-2012 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
10-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ne keer in 't wit en ne keer in 't zwart!!!

Succes!!

10-02-2012 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (15 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
17-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolate en nog eens chocolate

Douceur estivale






17-12-2011 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (12 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
16-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De perfecte emulsie (ganache)

De perfecte emulsie





16-12-2011 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele chocolade décors

Délice Chocolat Orange

05-12-2011 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)
13-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele chocolade decoraties!




Graag gedaan.


13-11-2011 om 00:00 geschreven door preekheer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (30 Stemmen)
Categorie:Gefilmeerde technieken!
» Reageer (0)


Foto

Inhoud blog
  • Tartelette Granny
  • Tarte pistache aux fruits macaronné
  • Goed of goed!
  • Saint Honoré
  • Entremets demi lune framboise Inaya
  • Kunst met een Douille?
  • Jeff Mills - The bells
  • Patisserie Arnaud Larher
  • Macaron Fromage Blanc - Cassis
  • De perfect gedraaide Rolbiscuit
  • Geheimen van Ducobu?
  • Inspiratie op papier.
  • Le Festival
  • Patisserie Larher!
  • Patisserie Roussel
  • Beroemde kerststronken 2012!!
  • Patisserie Adam-Eclairs
  • Patisserie Ledaniel.
  • Tof maar duur?
  • Le chocolat exotique!
  • Enkele ENSP stages!
  • Wat & hoe invriezen?
  • Ne keer in 't wit en ne keer in 't zwart!!!
  • Grote namen!!!
  • Chocolate en nog eens chocolate
  • De perfecte emulsie (ganache)
  • Nog enkele chocolade décors
  • voorbeeld
  • Wanneer haal ik trimoline uit de kast!
  • Enkele chocolade decoraties!
  • Guimauves sans blancs d'oeufs
  • tarte au chocolat au lait - caramel et cacahuètes salés, brisures de nougat
  • Recette Sablé au chocolat (Koekjes)
  • Tarte tatin


    Zoeken met Google



    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!