Tekst totaal van blog. reacties op artikelen
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Overbevolking is een milieu probleem, en er is helemaal geen klimaat probleem.
  • Minster Israël onderwijst Amerikaanse Joden: vrede alleen met erkenning bestaansrecht Israël en stoppen GESUBSIDIEERDE haathersenspoeling van Palestijnse jeugd
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cate
    blog.seniorennet.be/cate
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • E.J.Bron
  • reacties op artikelen

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onafwendbare werelddominantie van de islam demografisch voorspeld

    Cale schreef:

    Mijn jongste dochter is een sociaal familie persoon die dolgraag in de toekomst een gezin wil vormen. Het doet me pijn haar mijn zorg te moeten delen, dat haar toekomstig kroost wel eens een heel moeilijk bestaan zou kunnen krijgen. Ik kan werkelijk woest worden op die idiote politici (en hun politiek correcte volgelingen) die dit alles laten gebeuren, die Nederland en Europa aan het vernielen zijn. Heel fijn jongens, onze kinderen en klein kinderen zullen jullie eeuwig dankbaar zijn! Ik heb er verder geen woorden meer voor.

    gnor schreef:

    Wat doen we er aan. Mee fucken? Het is denk ik niet zo gek te denken dat we Rusland en China hard nodig hebben om de zaken qua aantallen wat uit te stellen. Meer lijkt niet mogelijk.  Dat wordt nu tijdelijk onmogelijk gemaakt omdat de economische belangen en de wereldhegemonie  van de VS prioriteit hebben.  Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. Europa is hiervan op dit moment het grootste slachtoffer.  Europa wordt daarom gedestabiliseerd en ook volgepropt met wapens.  Dit leidt er toe dat je zorgt dat gebeurt wat altijd gebeurt als er teveel van zijn nl. oorlog.  Met een Islam die altijd dwingend is, is het immers buigen of barsten.  Velen van ons zien het aankomen maar zullen het hopelijk niet meer meemaken.

    FK01 schreef:

    Het heeft misschien niet direct met dit onderwerp te maken maar wat de laatste tijd steeds meer opvalt is dat je in overheid folders en in overheid spotjes steeds vaker zwarte mensen ziet. Een blanke komt dan ergens achteraf of onderin de folder.
    Wanneer de overheid spotjes over zieke of bejaarde mensen gaan kom je geen 1 zwart  persoon tegen.
    Van de week was er in New Orleans een zwarte agent doodgeschoten door een zwarte man. In de krant staat dan, man schiet agent dood. Wanneer een van de mannen blank zou zijn zou er wel bij staan blank of zwart.
    Je kunt ook geen krant open slaan of er staan  foto’s van zwarte mensen in.
    Vaak met zwarte “zielige”kinderen. Blijkbaar zijn zwarte kinderen  per definitie zielig.Geef geld hier en geef geld daar.Vroeger zag ik alleen mensen.Iedereen gelijk. Het lijkt wel of ik onbewust racist aan het worden ben met dank aan de overheid en de media.

    24-06-2015 om 13:30 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    23-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIË – Sint-Agatha-Berchem: een straat wordt afgesloten, zodat de gelovigen kunnen bidden (+video)

    Tistochwat zegt:

    “Dit initiatief is bedacht  door de burgemeester en de plaatselijke politie”

    HOPLA, wéér een tandje erbij; die moslims lachen zich drie slagen in de rondte.

    Waarom willen die islamitische kloothommels per se in het openbaar ‘bidden’?
    Onder ‘openbaar bidden’ versta ik ook het met de kont omhoog liggen in de moskeet.
    ‘Bid’ toch lekker in je slaapkamer; hoeven wij het tenminste niet te zien.

    Dit brengt mij op het volgende:
    zouden de moslim-importeurs dit misschien bedoelen als ze het hebben over de ‘kleurrijkheid’ van de moslim?

    https://ejbron.files.wordpress.com/2012/09/screenshot_430.png?w=640&h=349

    Net een patchwork deken toch?

    Driek zegt:

    Het is gewoon niet te geloven, wij worden overgeleverd aan de meest gewelddadige ideologie, en bij enig commentaar wordt je uitgemaakt voor racist. Ze moeten dat zooitje biddende klootzaken met een hagel van stenen en geweerschoten verjagen. Maar het volk is er zelf de oorzaak van.

    Cathja zegt:

    Wát een belachelijke situatie is dit! Steeds vaker maakt men uitzonderingen voor moslims. Niemand mag zomaar de openbare weg versperren, maar zij wel.
    Als ik hun gedrag vergelijk met christenen die naar de kerk gaan, is het verschil dit: is de kerk vol en kan er niemand meer bij, dan ga je naar huis. Jammer dan. Ook bij de Joden zie je dit idiote gedrag niet. Joden liggen of staan niet biddend op straat, maar ik denk dat daarvoor ook niet veel begrip  zou zijn. Ik verdenk de overheid ervan dat er “in verband met de veiligheid” zelfs een verbod op zou staan.
    Maar moslims zijn onder en boven de wet, en hun eisen worden zonder protest ingewilligd.
    De discriminatie van niet-moslims is ook hiermee duidelijk zichtbaar.

    Jenny Mees zegt:

    In het openbaar bidden… Gisteren op de trein ‘s avonds na het werk tussen Brussel Zuid en Hasselt – een van afkomst Somaliër of Soedanees zingt luidkeels de Koran. Moet allemaal kunnen. Vermits iedereen deed alsof z’n neus bloedde, heb ik dat ook maar gedaan en het tot Diest moeten aanhoren. Gelukkig maakte de trein veel lawaai. Ook de conducteur reageerde niet. Wat zegt dit over ons ?

    23-06-2015 om 13:30 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    16-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 procent: bijna geen Nederlander wil vechten voor Volk & Vaderland

    peterselie1 zegt:

    15 procent: bijna geen Nederlander wil vechten voor Volk & Vaderland

    We zijn dol op ons land, totdat het gevaarlijk wordt.Gallup vroeg 64.002 mensen uit 65 landen: “Wilt u vechten in een oorlog voor uw land?” Nee, zegt 85 procent van de Nederlanders. In veel landen wil 80 of 90 procent ten strijde trekken voor Volk & Vaderland. In Nederland niet. Slechts in Japan is het animo om ten strijde te trekken kleiner.

    16-06-2015 om 21:33 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport schokt Asscher: religieuze moslimjongeren vaker antisemiet

    WJK

    18:12

    Die PVDA charlatan heeft in Amsterdam waar de synagoges al jaren ondergronds zijn zeker tien jaar zitten slapen op kosten van de belastingbetaler, of hij is extreem dom dat kan natuurlijk ook. En nu gooit hij er weer een onderzoek tegenaan waarvan iedereen de uitkomst al weet zodat hij vooral niet hoeft op te treden tegen het restant van zijn achterban. Rutte en de VVD staan als gebruikelijk de andere kant op te kijken om de oorzaak "de islam" vooral niet te hoeven benoemen laat staan op te treden

    Miris

    17:30

    Ahhhh, geschokt, nou prima man!
    Dat is al veel beter dan "niet verkeerd uitleggen.
    Nu op een draf naar je islamitische organisaties en ze daar eens flink om de oren wrijven met dit rapport en dat het zo niet langer kan dat we stoppen met islamitische scholen, instellingen en andere organisaties die als enig doel hebben de cultuur van de vergelding verder te verspreiden. Vertel dat we stoppen met buitenlandse inmenging in die 475 moskeeën en dat van die 475 moskee besturen onder Nederlands bewind komt zonder buitenlandse imams. De islamitische gemeenschap mag enkel nog naar de diensten komen en het hele gelag betalen. We hebben in die 40 jaar dat de islam in ons land is geen enkel positief punt mogen ervaren.
    Zo gaat het niet langer!

    adele 200

    21:21

    Als hij dit rapport nodig had om 'geschokt te raken bewijst dat maar weer hoe deze politicus (en hij niet alleen) buiten de werkelijkheid staat in een ivoren torentje.

    amo

    19:09                            

    Anti-semitisme is gewoon een integraal onderdeel van islamtische opvoeding en wordt niet veroorzaakt door het palestina-conflict. Het bestond ook al voordat de staat Israel werd gevestigd. Dat Asscher verbaasd is, verbaast mij dan weer. Kennelijk nemen rechtse mensen de islam serieuzer dan linksen die hoopten op secularisering door het uitdelen van veel geld.

    LibRes75

    20:11

    Lodewijk Asscher is de Alice in Wonderland van Den Haag. Iemand die kennelijk zo buiten de realiteit leeft is per definitie ongeschikt om minister te zijn. Stap maar op Lodewijk en ga een kop thee drinken met een andere laffe wegkijker en goedprater ons aller Job Cohen.

    16-06-2015 om 21:27 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    08-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islampartij Arnoud van Doorn: alcoholverbod in Den Haag tot 22.00 uur, geen nieuwe cafés meer openen

    Gielah

    Je moet de islam ( en dus de islamieten) ook geen invloed geven op het openbare leven.
    Doe je dat wél… dan geeft dit… eerder vroeger dan later…. éindeloos gedonder en zonder enige twijfel op termijn een volstrekt verlies van onze vrijheid.

    Ze mógen van hun koran niet voor vrijheid zijn!
    Dat valt niet tegen te spreken!
    Er staat wat er staat.
    Je kunt zulke lui, die de koran volgen… dan toch geen invloed geven op en in een – nog niet zo lang geleden-  vrij land?

    Zelfs de simpelste ziel kan dit begrijpen, dunkt me.
    Edoch… onze zogenaamde volksvertegenwoordigers begrijpen het niet.

    Pimsch

    Een sterk religieus argument helpt tegenwoordig niet meer.
    Als de paus en alle protestantse kerken morgen eenstemmig de Islam veroordelen en verbieden, dan nog heb je weerstand van socialisten en liberalen.
    Als onze koninklijke familie wordt gegijzeld en onthoofd, dan nog heb je weerstand van republikijnen.
    Als een bus met geestelijk gehandicapten wordt ontploft, omdat ze de koran niet kunnen lezen, dan nog heb je weerstand van Jorritsma.
    Ik zoek met uw aller hulp naar de Sleutelzin dat de Islam zodanig veroordeelt, dat het Iedereen raakt.
    En met dat toverwoord in de hand zullen alle politici in heel Europa Eensgezind het besluit nemen om de Islam uit te bannen en haar belijders te dwingen Europa te verlaten.
    Zolang de Sleutelzin nog niet is gevonden, zolang zal de Islam worden getolereerd.

    -Harry

    Hoorde gisteren trouwens van een buurtgenoot die in het lokale bestuur van de pvda zit , Anna , dat er binnen die club een groep is opgestaan de het ook spoegzat is met die rotmoslims .
    Die willen de partij hervormen en weer voor “de arbeider” op komen en de islam afzweren .
    Die willen het écht ánders .

    Rijkelijk laat natuurlijk , met 9 zetels in de peiling , maar linksen komen overal 35 jaar te laat achter .

    De betreffende meneer , ( die ik altijd stevig onder vuur neem – met woorden , dan – omdat ie bij de verkeerde partij zit  ) , heeft met een aantal partijgenoten al eens een brandbrief aan Samsom gestuurd over diezelfde onvrede  en toen daar geen respons op kwam hebben ze dat nog een paar keer herhaald .
    Uiteindelijk mochten ze ergens naar een vergadering komen , maar daar werd hen nogal dreigend ingeprent dat ze daarover niks aan Samsom mochten zeggen of vragen .
    Dus onverricht ter zake retour . Een uur rijden .
    “Godverdomme zonde van de benzine ” , was zijn respons .

    Zo zit het democratisch bestel van de pvda blijkbaar in elkaar.

    En het rode koor maar zeiken over de PVV !
    Ik ben een paar keer naar achterbanavonden geweest van de PVV , waar ook 2e en 1e kamerleden van de club waren en daar mocht je álles zeggen en vragen !
    En de sfeer was fantastisch !
    Wat een verademing !

    LantR.fant

    Het onderzoek van de GGD gaat ervan uit, dat je meer dan 1x per week meer dan 6 glazen alcoholische drank nuttigt. Dus de lat voor een zware drinker ligt lekker laag.

    Straks scherpt de GGD de norm aan door te stellen dat je een zware drinker bent als je meer dan 6x per week een slijterij passeert.

    En de pvda bewijst dit: een land moet seculier bestuurd worden. Godsdienst -ik ben actief Christen- is mooi in kerkdiensten en thuis, maar niet in het landsbestuur.

    08-06-2015 om 13:13 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar dat NPO narcistische aansteller Samuel aandacht geeft

    lanex

    9:48 Deze reactie is ongepast                             

    Vanaf het begin van de zogenaamde Arabische lente, in het leven geroepen door de toen zeer gevierde Pauw & Witteman, die een soort goddelijke status hadden, ze konden dus roepen war ze wilden, het werd meteen als "waarheid" door het overgrote deel van de bevolking overgenomen.
    Nou, over charlatans gesproken, de domme eenzijdigheid van hun gasten, meestal van zwaar linkse en islamitische signatuur kunnen allemaal terug in het hok, de wereld ziet er heel anders uit!

    •                                  

      Elk volk heeft dappere mensen die op de muren staan om de stad te verdedigen
      Elk volk heeft figuren die 's nachts naar buiten glippen om de poorten voor de vijand te openen.
      De Staatsmedia heeft altijd veel sympathie voor de laatste categorie.
      Vandaar de populariteit voor deze Kopt die haar volk verraad om de islam te plezieren.

    •                              

      Afshin Ellian legt met dit stukje de vinger op de wond. Het was tenentrekkend. Bij Eva Jinek ligt het woord "harverscheurend" voor in de mond.Ze heeft zich helemaal bij links ingenesteld.

    HupHolland

    10:09                               
    Wie wat meer weet van de wereld uit eigen ervaring en feitenkennis, kan de nieuwsprogramma's van de NPO echt niet serieus meer nemen. Pauw en DWDD zijn ordinaire entertainment programma's geworden voor de linkse liefhebber. Zonder enige schroom wordt nagelaten professionele journalistiek te betrachten. Van doorvragen of enige checks and balances is geen sprake.
    Ik kijk er niet meer naar. ls goedgeinformeerde kijker kan ik die wanprodukten van linkse zakkenvullers Pauw en Van Nieuwkerk niet aanzien.

    •                                

      De leugen van de Arabische lente, de leugens over Libië, Oekraïne, Syrië, islam, multicul. De MSM en Staatsmedia zijn geen journalisten, het zijn propagandisten. En die eeuwige deskundigen, die robotten uitgespuugd door robot-fabrieken genaamd Universiteiten, robotten met gelijkgeschakelde meningen, op de waarheid, feiten en originaliteit staat de sociale doodstraf.

      Vandaar dat we altijd maar dezelfde arabisten aan 't woord horen; Palestijnensjaaltje Hendriks, de Moslim Broeder groepies Petra Stienen en Rena Netjes en de dhimmie Samuel. Altijd dezelfde koppen, hetzelfde gesnater, dezelfde leugens.

      Zoals Orwell schreef "Ignorance is Truth".
      De MSM en Staatsmedia zijn apparatsjiks met maar 1 doel: liegen, liegen, liegen.

    08-06-2015 om 10:41 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    02-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers kostten Nederland vorig jaar meer dan 860 miljoen

    mevr. Greetje

    16:05                                                             

    Neem alleen al de zorgkosten,is ruim 6000 € pp.
    Dwz 500 € per maand pp. Uitleg ontbreekt,maar maal 25.000 personen in 2014 in het COA is totaal 15 miljoen €.! Terwijl ouderen en chronisch zieke Nlers die jaren premies betalen/den worden vergeten door dit kabinet. En een groot deel van die asielzoekers komt nooit in aanmerking voor een verblijfsvergunning en wel jaren lang Nl voor zorg,juridische en verblijfkosten laat opdraaien. Onze studenten moeten lenen om te kunnen studeren, nu moestuintjes ineens moeten, EU betalingen klakkeloos plaatsvinden,open grenzen, Ploumen Sint speelt en er 600.000 werkzoekenden zijn.Het is diep en diep treurig hoe slecht men met het huishoudboekje van de burger en dit land omgaat,thanks Rutte & Coalitie!

    cover

    16:09                            

    Hoeveel echte asielzoekers zouden er tussen zitten  De meeste zijn gelukzoekers.Ze maken het er zelf naar dat je racistisch wordt Ze denken dat het hier luilekkerland is.enhet geld gratis aan komt waaien  Van mij nooit geen ene euro meer voor dergelijke  organisaties Geef het liever aan onze ouderen.Daar hebben onze politici niks meer voor over Hoop dat ze het zelf als ze oud zijn net zo vergaat.Geen medelijden met die figuren

    lanex

    16:23                            

    Dat bedrag kan gerust het drievoudige bedragen, ze hebben bewust de grote posten zoals gezinshereniging erbuiten gelaten, we weten het allemaal, al het geld wat hier verdiend wordt gaat naar de asielzoeker, de hele circus eromheen en de EU, dit land verarmd waar je bij staat.

    Ni28

    16:26 
                              
    Met de huidige politieke houding kunnen wij Nederland net zo goed opheffen en laten overnemen door afrikanen en anderen. Autochtonen hebben niets te vertellen zij moeten zich alleen blijven aanpassen. Hoeveel immigranten zullen na een poosje nog de Nederlanders dankbaar zijn?

    02-06-2015 om 16:43 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    31-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: ‘Wie kritiek heeft op islam wordt al snel islamofoob genoemd’

    Martin van der Ven · Top Commenter · Economics
    Nooit zal ik er moe van worden om te herhalen wat de strategie van elk islamitisch mens, -groep of -geheel ALTIJD zal zijn: DAT IS HET OMDRAAIEN VAN DE ROL VAN SLACHTOFFER EN DADER!. Een moslim of islamiet heeft nimmer iets verkeerd gedaan of zal zich ooit aan iets schuldig voelen! Ook al staat hij (of zij) er met zijn neus bovenop! Dat übermensch-idee doet me enigszins denken aan een 2e wereldoorlog-figuur. Dat is het hier niet, dit is een volkomen geestelijke impuls. Hij kan niet anders, allah wil het zo!
    Als we iets van deze mensen willen begrijpen moeten we terug naar de oorsprong van zijn "moslim-denken". Dat is voor de westerling niet eenvoudig. Die kan alleen materialistisch denken!
    Deze dame hierboven voelt het, wat mij betreft, fijntjes aan!
    Hans Lodder · Top Commenter
    Wilders zegt dit al meer dan 10 jaar.. maar slechts 15 % stemt op hem..het is niet anders..we gaan eraan!

      31-05-2015 om 09:19 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      29-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede om plaatsing luidsprekers voor oproep gebed in Schilderswijk
      ongeveer 2 uur geleden |
      reageer
      niet ok
      We lopen allemaal te mopperen maar we hebben zelf onze stem gegeven aan deze hoogmoed en waanzin partijen We hadden het kunnen veranderen met de staten verkiezing  maar dat gebeurde niet  wederom op de zelfde partij De meeste mensen staan van de werkelijkheid af en denken dat het niet zon vaart zal lopen ook de politiek kijkt de andere kant uit want zij zijn te veel bezig met zich zelf te promoten  De politiek heeft alleen uw stem nodig daarna bent U niet meer in tel tot de volgende verkiezing
      ongeveer 12 uur geleden |
      reageer
      niet ok
      Wat dachten jullie van de overlast van de gekaapte synagoge/moskee in de Wagenstraat, dan? daartegenover wonen Nederlandse ouderen, en die mogen dat aanhoren....het betreft hier WEL Chinatown, en er zijn GEEN islamitische omwonenden daarzo.
      Als het om Godsdienstvrijheid gaat, wil ik graag meer klokken horen luiden in Transvaal en de Schilderswijk, een prachtig groot kruis terug op de kerkpiek van de Julianakerk, moskee to be, helaas...
      ongeveer 12 uur geleden |
      reageer
      niet ok
      Tja, we zijn lang geleden al gewaarschuwd voor de oprukkende islam, maar niemand wilde luisteren, de onheilsprofeten waren (zijn) fascisten, islamofoben, racisten, xenofoben enz.
      En ondertussen knabbelt deze totalitaire ideologie aan onze vrijheid van denken en religie.
      Maar blijf lekker stemmen op de met de islam heulende partijen,  zoals  PvdA, VVD, D66, CDA en die gristelijke partijen die ons met huid en haar verkocht hebben aan de EU én de islam!
      ongeveer 14 uur geleden |
      reageer
      niet ok
      In een woord belachelijk. Moslims gaan op geniepige wijze steeds een stapje verder met hun gedram om Nederland en de Nederlanders hun geweldige kul-tuur door de strot te duwen. Zoals Pat Condell het treffend zegt: ''We are sick an tired of you and your religion''. Er moet nu een dam worden opgeworpen tegen deze oprukkende achterlijke ideologie. Minder, minder, minder van dit alles, geen moskeeën erbij, liefst nog slopen die broedplaatsen van haat en achterlijkheid.

      29-05-2015 om 10:23 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      19-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM vervolgt Syriëganger Aïcha niet

      Bromsnor

      De  Syriëganger word niet vervolgd…….Geert Wilders word wel vervolgd. 

      Geeft goed aan waar het OM belang aan hecht.

      19-05-2015 om 18:31 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      15-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Aartsen: 'Accepteer niet-westerse meerderheid in Den Haag'

      Avatar

      Zolang allochtonen zélf überhaupt niet weten wat accepteren en gelijkwaardigheid is, zal ik ze dat ook niet geven. Als homo voel ik mij nu 1000 keer minder veilig in Den Haag (en andere grote steden) dan toen ik in 1979 uit de kast kwam. Voor mij hoef je slecht één vraag te beantwoorden: welke wet is belangrijker, die van Nederland of de sharia?
      Oh, en LEES de Resolutie (o.b.a. Het Verdrag) van Straatsburg uit 1975 even goed, dan zul je zien dat dit niets te maken heeft met de toen al aanwezige "gastarbeiders" (die zich overigens wél keurig netjes aangepast hebben), maar alles met verraad van de toenmalige en toekomstige Europese bevolking: verraden en verkocht voor olie en ongelimiteerde invoer van mensen ( = moslims) uit Arabische landen ( = islamisering van Europa).

      Dennis F 

      Steek die geveinste positiviteit in je reet !! Den Haag is één grote multiculti langs-elkaar-leven toko geworden. Al die mensen hadden hier nooit toegelaten moeten worden en voorzien moeten worden van een NL-paspoort. Waar is MIJN cultuur? Nederlandse cultuur bungelt ergens onderaan. We zijn goed om de uitkeringen op te brengen van de 1st gen die achter de TV schotel de hele dag thuis zitten geld te kosten. Moeders mocht geen Nederlands leren en vader was er te belazerd voor.

      Mijn land is naar de klote. Wen er maar aan Burg. van Aartsen. Over 20 jaar staat u voor een volksgerecht. Er zijn zoveel allo's dat die hun eigen ding gaan doen en niet meer aanpassen, want de eigen bevolking is in de uitverkoop gepleurt. Dus worden wij het zoveelste onbestuurbare zooitje net zoals de mensen die hun eigen economisce troep zijn ontvlucht.

      Dankje oude lul.

      Looprekkie Zmaj 

      Gelijkheid prima, maar gedraag en handel daar dan ook naar ! Werken voor je centen, de Nederlandse taal leren, geen bevoorrechte positie opeisen op oneigenlijke gronden, geen constant geroep dat je gediscrimineerd wordt, geen subsidies voor allochtone onzinclubjes, geen uitnodigingen voor haatimams, geen discriminatie en belediging van vrouwen, geen haat tegen andersdenkenden of andersgelovigen, niet justitie maar jijzelf je tig kinderen opvoeden !
      Deelnemen aan de maatschappij en je verantwoordelijkheid nemen.
      En dat is precies waar het veel allochtonen aan ontbreekt.
      Je veronderstelling dat we jouw land graag bij de EU willen is absoluut nergens op gebaseerd, integendeel! Het is zo te lezen je eigen wens, nog meer broeders deze kant op. Nou nee, hartelijk dank ! Eerder een flink aantal retour land van herkomst s.v.p.

      15-05-2015 om 15:57 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      13-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En weer wordt u voorgelogen over migranten tsunami .

      En weer wordt u voorgelogen over migranten tsunami .

      jan zei:

      Niet de 1e 7 maanden draag je aan de staat af maar inmiddels de 1e 8,5 maanden.Je moet immers alle belastingen en kaalplukkerij bij elkaar tellen.

      Bij Gilze staat ook een asielzoeker centrum.Ruim 1400 zitten er nu.Pas eens langsgelopen.Nieuwe sportvelden,speeltuinen,fietsen lieden van allerlei soort die rond lopen in merkkleding en met dure telefoons spelen.Daarbij elk kwartier rijden er reisbussen om de heren en dames te vervoeren naar plaatsen waar ze heen willen.

      Dit terwijl het normale openbare vervoer hier amper rijdt.

      Tja en dan loop je met je hond in het bos daar vlak naast,en komt een vadsige boswachter die amper zijn busje uit kan komen zeggen dat je je hond moet aanlijnen op straffe van 140 Euro die uiteraard weer rechtstreeks naar bovenstaande poppenkast gaan.

      13-05-2015 om 17:08 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      09-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citaten om over na te denken..

      Citaten om over na te denken..

      Onderstaand enige citaten van o.a. Hans Jansen en andere auteurs, die betrekking hebben op het gevaar van de islam in de wereld…

      Hans Jansen: “De kruistochten als het equivalent van de jihad voor te stellen, zoals de multiculturalisten doen, is een valse voorstelling van zaken, een absurde verdraaiing van de geschiedenis. Het is als de gelijkstelling van verkoudheid met aids”.

      Hans Jansen: “De islamitische strategie is erop gericht eerst Europa in te nemen, en strategisch is dat ongetwijfeld juist. Als Europa gevallen is, kan Israël niet zoveel moeite meer kosten, en daar komt Amerika heus achteraan. Om Europa te veroveren is bovendien waarschijnlijk opmerkelijk weinig geweld nodig. De demografie doet wat zij doet, en de incidentele sluipmoord op een cartoonist, schrijver of politicus die te hard tekeergaat, doet de rest. De Europese multiculturele elites buigen zich ver achterover om de islam ter wille te zijn, en zijn beslist niet van zins op de hoogte te raken van de geschiedenis van de expansie van de islam. Zelfs bij het CDA en de ChristenUnie bestaat er een wonderlijke tegenzin om zich eens te verdiepen in de geschiedenis van de ondergang van het christendom onder de islam. Er kan nog geen stagiaire op het partijbureau voor worden vrij gemaakt”.

      Hans Jansen: “Is de islamitische cultuur superieur aan de westerse? Het is haast ongelooflijk dat samenlevingen die niet bij machte zijn hun burgers een werkend systeem van rioolwaterafvoer te verschaffen, gezien kunnen worden als gelijk aan of superieur aan het Westen. Alleen al de prestaties van de tandheelkunde zouden buitenstaanders ervan hebben moeten overtuigen dat het Westen verreweg superieur is. En dan is er nog de rest van de medische wetenschap, en de techniek. Maar, zoals de bijbel ergens zegt: ‘Niet altijd wint de snelste de wedloop’ (Prediker 9:11)”.

      Hans Jansen: “Alleen de allerdappersten in de wereld van de islam durven te schrijven of te zeggen dat de Holocaust gewoon echt heeft plaatsgevonden. Daar kunnen de Nederlandse leraren die bij vaderlandse geschiedenis de Tweede Wereldoorlog niet meer behandelen om maar geen moeilijkheden met hun Marokkaanse leerlingen te krijgen, nog een voorbeeld aan nemen”.

      Bernard Lewis: “In de ogen van een fanatieke en vastbesloten minderheid van islamieten is het derde offensief tegen Europa nu duidelijk begonnen. We moeten onszelf geen rad voor ogen draaien over wat dit is en wat het betekent. Het neemt deze keer andere vormen aan, waaronder twee vormen in het bijzonder: terreur en migratie”.

      Andrew Bostom: “Door de islamitische dimensie van de grote problemen waarmee Europa wordt geconfronteerd te ontkennen, wordt de oplossing gezocht in nóg meer islam. Op die manier wordt Europa’s schijnbaar onontkoombare ontwikkeling naar volledige islamisering en invoering van de sharia-wetgeving verder versneld.”

      Mat Herben: “Het vrije Westen hoeft niet bang te zijn voor de islam, of welke ideologie ook, maar wel voor de eigen politici. Als onwetendheid en onwil samengaan, wordt rampspoed geboren”.

      RP: “Het succes van IS wordt aangewakkerd en gerealiseerd door het verraad en de naïviteit van de grote groepen ‘islamknuffelaars’!”

      Geplaatst in Uncategorized | 1 reactie

      Europarlementariërs trakteren zichzelf op € 1.500,- meer per maand

      09-05-2015 om 13:40 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      07-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.overlijden van Hans Jansen

      Gielah

      Laat ik Hans Jansen dan wél de erkenning geven die hij mijns inziens verdient:  Hans Jansen was een kanjer!

      Ik hen hem al wat langer.
      Op conferenties voor godsdienstdocenten heb ik hem bij voorbeeld ontmoet.
      De eerste keer dat ik bij een dergelijke gelegenheid een lezing van hem beluisterde, was ik niet zó verguld met hem…. om u eerlijk de waarheid te zeggen….hij deed toen ( nog ) net of christendom en islam zo’n beetje hetzelfde waren… en hijzelf geloofde nóch in de Levende God, nóch in de afgod allah….
      en hij besprak de islam dus op zijn droge, wat meesmuilende toon… en met die aparte humor van hem… zo van: ” Ach, alle gelovigen hebben zo hun afwijkingen…. maar déze club heeft wel érg veel afwijkingen!”.

      Later kreeg ik van mijn lieve man, die altijd een groot bewonderaar van Hans Jansen was, een boek met de titel:  ” Het bestaan van God” en daar werd ik óók al niet blij van,
      want dat was typisch zo’n boek van iemand die, hoewel uitermate slim en belezen, nog nooit één persoonlijke ervaring met God gehad had… en daar zit je als gelovige dan toch met érg weinig interesse kennis van te nemen…
      net of de paus een boek over seksuele voorlichting zou schrijven… je herként er niets in… het is louter theorie….
      de schrijver loopt alleen nog maar om het gebouw, waarover hij meent te moeten schrijven, héén…. maar heeft nog nooit één stap binnenin het gebouw gezet!

      Bij een van onze verhuizingen heb ik dat boek toen maar voorzichtig in de vuilnisbak gelegd en mijn man, die intussen via mij al veel meer gezien had van de praktijk van het christenleven, begreep dat toen ten volle…. ik kón niets met dat boek.

      Maar Hans Jansen is niet stil blijven staan!
      Hij las ook kranten!
      Hij volgde ook wat er allemaal in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika gebeurde.
      En hij ontdekte welk een enorm gevaar de islam voor de hele wereld aan het vormen was.
      Kwam er weer eens een links figuur melden, dat de koran zulke práchtige, menslievende soera’s bevatte… dan wist Hans Jansen meteen te melden wat er écht in het Arabisch stond… of dat die prachtige, vriendelijk klinkende zin uit de koran alleen voor moslims zélf maar gunstig was, maar juist helemaal niét voor Joden, christenen plus alle andere niét-moslims.

      Hans Jansen was – kortom – onbelazerbaar.
      Hij merkte dat de media hem alleen maar uitnodigden als hij voornamelijk lieve en leuke dingen over de islam vertelde… en als hij bereid was zijn kritiek op de islam en zijn terechte angst vóór de islam in te slikken.
      Omdat Hans Jansen echter vooral een éérlijk mens is, vertikte hij dat!
      Hij liet zich niet de mond snoeren!
      Hij wist waar hij het over had… de interviewers meestentijds niet …of veel minder… en ze moesten hem zijn zegje laten doen óf hem gewoon niet uitnodigen.

      Dat laatste is toen gebeurd.
      Hij werd niet meer gevraagd.
      De islam moest koste wat kost in de luwte blijven… mocht niet eerlijk besproken worden… en alleen arabisten, die zo’n vertékend verhaal bereid waren te vertellen, werden voortaan voor de microfoon of de camera gehaald.
      Dat werden dus vaak… zo niet altijd…. arabisten, die in dienst waren van en betaald werden door islamitische regiems!
      Van hen kon je rustig aannemen dat ze vol enthousiasme over die ontzettend vréédzame islam zouden komen vertellen!

      Intussen hebben wij heel veel aan Hans Jansen te danken.
      Mijn man en ik hadden zijn boeken in de kast staan en lazen die graag.
      De laatste keer dat ik Hans Jansen in persoon zag, was tijdens de uitvaartdienst voor Jaap Mollema, voor velen beter bekend als prof. van Frikschoten… in de aula van de Oosterbegraafplaats in Amsterdam… die geleid werd door Ben Kok!

      Als ik – maar wie ben ik..? – een etiket op het leven van Hans Jansen zou moeten plakken ( maar God doet dat véél beter en véél eerlijker…)
      dan zou ik zeggen, een erudiet mens, een minzaam, bescheiden mens, een goud-eerlijk mens.. géén Jood en géén christen, maar voor 100% zeker wél:  een rechtvaardige onder de volken!

      Moge hij wandelen in de landen der levenden!
      De wereld is met zijn heengaan een beetje kouder geworden.

      Shalom, Hans!

      07-05-2015 om 13:18 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      06-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen, we missen je nu al

      Hans Jansen, we missen je nu al

      ZDoor Joost Niemöller

      Hans Jansen dood, ik zag het niet aankomen.

      Hans ken ik al een jaar of wat. Hij had altijd die licht spottende, soms venijnige instelling, altijd die zelfstandige ‘O ja, is dat zo?’ houding, die volgens mij hoort bij een intellectueel en een wetenschapper. Zijn Amsterdamse bovenverdieping stond bomvol Arabische geschriften. Ik denk dat weinigen in Nederland  zo goed de islamitische literatuur kenden. Met name de Egyptische. Hans was lang in Egypte, en hij heeft daar de verwording van de islam tot de islamitische variant van dichtbij meegemaakt. Hij heeft bijvoorbeeld de opkomst van het fundamentalisme gedocumenteerd in een zeer interessant, maar door weinigen gelezen boek over de voorlopers van al Qaida en ISIS, The Neglected Duty, een boek dat onlangs opnieuw werd uitgegeven, en dat een must read is voor wie de essentie van het hedendaagse islamisme wil begrijpen
      Meer lezen op:
      joostmiemoller.nl

      06-05-2015 om 15:45 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keiharde aanpak, zoals in Texas, demoraliseert de jihadisten

      Keiharde aanpak, zoals in Texas, demoraliseert de jihadisten

      oost2 zegt 10:15                          

      De kiesdrempel moet naar 5% dan zou b.v. een kabouterpartij als Gr. Links ons niet meer lastig kunnen vallen en veel geld besparen. Dat geldt ook voor meerdere onzin partijen  zoals Dierenpartij en 50+. Het keiharde optreden van die Amerikaanse Swat troepen wordt in Nederland door vooral links hoofdschuddend bekeken.
      Maar meneer Ellian, U laat onbelicht hoe zwak b.v. onze politie is. De politie heeft in Nederland geen uitstraling, geen autoriteit, laat zich beledigen en is bewapend met klappertjes pistolen, die niet opgewassen zijn tegen boeven met kalasjnikovs, zodat bv. 2 agenten in Amsterdam zich achter de struiken  hun motor konden verbergen. Deze regering is slappe hap, die volkomen verantwoordelijk zijn als er hier iets zou gebeuren.

      Plakkaat van Verlatinghe zegt 11:34                        

      Het mislukken van deze aanslag wordt niet alleen betreurd door de moordenaars van welke islamitische stroming dan ook. In Nederland bv zijn er ook leden van gevestigde partijen die betreuren dat de aanslag is mislukt. Zie oa de tweet van de SP-er Andreas Kort:Ze hebben de verkeerde geraakt. Ook PvdA lid  en oud hoofd commissaris van Riessen zal een traantje gelaten hebben. Hij was een aantal jaren geleden al van plan om Wilders te "mollen". Uitgedrukt in het jargon van het metier waarin dit soort mensen zich bewegen.

      Ger

      12:35                           

      Het keihard afschieten van deze lieden is evident een adequaat middel. In de jaren 70 werd Duitsland geteisterd door bankovervallen met gijzelingen. De Duitsers hebben daarop gereageerd met het pardonloos afschieten van deze criminelen. Binnen 3 maanden was de golf van overvallen over. Afschrikking is een probaat middel. Vooral voor malloten uit Aziatiche en Afrikaanse contreien, die alleen lafaards zijn en alleen in een groep menen iets voor te stellen.

      06-05-2015 om 13:00 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      04-05-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multicultuur

      Multicultuur

      iemand zegt:

      Ik ben voor maximalisatie van de multiculti samenleving: iedereen doet waar hij zelf zin in heeft, prima.

      Het probleem zit hem in de culturen die feitelijk monoculturen zijn, zoals de islam. Wie multiculti wil maximaliseren, dient de islam te weren. En in de multiculti-fundamentalisten.

      Het zijn de multiculti-fundamentalisten die koste wat het kost ALLE culturen (inclusief de multiculti afbrekenden culturen als de islam dus) bij elkaar willen brengen, die het probleem zijn. Ze zijn namelijk ook van harte bereid om ONZE cultuur (sinterklaas om een frappant voorbeeld te noemen) kapot te maken: als dat de andere culturen beter beliefd. De linksen zijn voor ALLE culturen, ook als die andere culturen kapot maken, maar ze zijn falikant tegen een cultuur: de onze. De blanken. ‘wij’ hebben het allemaal gedaan: de slavenhandel, dat is ‘onze’, blanke schuld. Bullshit natuurlijk.

      Wat de linksen doen is ons land (de hele westerse wereld) aanbieden als leefgebied voor nieuwe culturen, die onze cultuur vijandig gezind zijn, daarbij bewust ervoor kiezend ONZE cultuur te doen verdwijnen (want ‘schuldig’ aan het imperialisme, de kolonisatie van ‘zwarten’, en alles wat er mis is in de wereld, volgens links dan heh).

      Links ‘denkt’ zo: ‘wij moeten onze landen kado doen aan de zwarten omdat de blanken het kwade ras zijn’ het is bijna onverbloemde rassenhaat: haat jegens het BLANKE ras. Er word door links willens en wetens aangestuurd op een vernietiging van het blanke ras. Het blanke ras zou schuldig zijn aan ALLES wat fout is in de wereld. En daarom zouden wij moeten boeten: door ons land kado te doen, en onze cultuur op te heffen.

      Wij hebben volgens links de zwarte landen geplunderd, nu is het de beurt aan de zwarten, om ons land te plunderen: links zal ze daarbij helpen waar ze maar kan. Hoelang? Heel lang. In ieder geval totdat onze cultuur om zeep is.

      Links wil de blanken ‘een lesje leren’. Misschien zouden wij de marxisten eens een lesje moeten leren.

      04-05-2015 om 13:11 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      30-04-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed-cartoonist Charlie Hebdo: ik ben het tekenen van Mohammed zat

      Gielah

      Bang zijn is niet goed?
      Ja… dat staat ergens in dit artikel.

      Maar klopt het?
      Is het juist?

      Waarom bestaat er dan zoiets als angst in mensen.. én in dieren?
      Is dat iets verwerpelijks?
      Iets dat er eigenlijk niét had mogen zijn?

      Voor de laatste wereldoorlog waren er bepaalde Joden zó bang…. dat ze Europa ontvluchtten… en bijvoorbeeld in Amerika terechtkwamen.
      Die hebben middels die angst hun leven gered.

      In vroeger eeuwen waren mensen zó bang voor de islam… dat ze door die angst gedreven zich bijeenvoegden en zich héél sterk maakten… wat dát systeem mocht hier NIETS te zeggen krijgen en tot tweemaal toe… bij Wenen en bij Poitiers… drongen ze het islam-monster terug… waarna Europa ééuwen lang vrij van deze pest bleef.

      Maar nú mogen we er dus niet meer bang voor zijn… is de boodschap.
      Velen luisteren ernaar… en komen dan ook niet in áctie tegen dit gevaar… sterker nog… ze laten zich in slaap sussen door die zoetgevooisde leugens en gaan een en ander zelfs beschermen en verdedigen.

      Ik heb weinig op met de tekenaars en de inhoud van het blad Charlie Hebdo.
      De sfeer in dat blad spreekt me bepaald niet aan.
      Maar ik reageer nu enkel op het zinnetje: ” Bang zijn is niet goed…”.

      Dat bestrijd ik.
      Was het maar zo.. denk ik… dat veel méér mensen bang werden van de islam.. en dan óók de dames en heren politici… uiteraard.
      Dat zou een héilzame angst zijn… een bewárende angst.
      Dan kwam er eindelijk adequate actie.

      30-04-2015 om 09:17 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      29-04-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA burgemeester plat op de bek over ‘gematigde’ Al Fourqaan-moskee

      PvdA burgemeester plat op de bek over ‘gematigde’ Al Fourqaan-moskee

      Van Gijzel had de LPF toegesnauwd dat moslims wel opeens okay zijn als ze bij PSV spelen en kampioen worden. Wat een bizarre uitspraak is, want Van Gijzel stelt de PSV-spelers die moslim zijn opeens op 1 lijn met de meest orthodoxe salafisten in Nederland, want die zitten in de Al Fourqan-moskee en bij de Al Waqs-stichting aan de Otterstraat te Eindhoven.

      Van Gijzel snapt waarschijnlijk echt niet hoe de islamitische wereld in elkaar zit. Het is nogal een domme opportunistische man, namelijk. Sjeik Al-Qarni heeft zich namelijk ingezet om meer Saudisch geld te pompen in ‘deradicalisering’ in het Westen om de opmars van Islamic State tegen te gaan. Al-Qarni is namelijk een Wahabistische klerk. En die vinden hetzelfde als Islamic State, inclusief onthoofdingen, bruidjes van 9 jaar oud, goedkeuring van zelfmoordaanslagen et cetera, maar dan wel met de Saudi-familie als baas en niet met de Kalief van Islamic State als baas.

      Van Gijzel is er ingetrapt, de onwetende…

      29-04-2015 om 09:30 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)
      24-04-2015
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bootvluchtelingen

      bigljohn zegt:

      Natuurlijk is dat uitschot, net als bij de Marokkanen. Geen ontwikkelde Marokkanen uit de grote steden komen hier naartoe, maar het uitschot vanuit het Rif gebergte. Marokko is maar wat blij dat ze er van af zijn en naar Nederland kwamen. Vandaar ook dat Marokko ze niet meer terug wil. En de linkse politiek maar propageren alsware dat ze goud naar Nederland gehaald hadden. Multi cultie flauwekul, een verrijking voor Nederland, enz. enz. In de mand appels die Nederland symboliseert, komen steeds meer rotte appels voor. De appelmand als geheel is in feite al totaal aangestoken en niet meer te redden !

      24-04-2015 om 15:35 geschreven door hexaeder


      » Reageer (0)


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.


      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


      Foto

      Foto

      Blog als favoriet !

      Archief per week
    • 09/03-15/03 2020
    • 11/09-17/09 2017
    • 08/05-14/05 2017
    • 01/05-07/05 2017
    • 24/04-30/04 2017
    • 06/02-12/02 2017
    • 25/12-31/12 2017
    • 05/12-11/12 2016
    • 21/03-27/03 2016
    • 14/03-20/03 2016
    • 07/03-13/03 2016
    • 29/02-06/03 2016
    • 25/01-31/01 2016
    • 28/12-03/01 2021
    • 21/12-27/12 2015
    • 09/11-15/11 2015
    • 02/11-08/11 2015
    • 19/10-25/10 2015
    • 12/10-18/10 2015
    • 05/10-11/10 2015
    • 28/09-04/10 2015
    • 21/09-27/09 2015
    • 14/09-20/09 2015
    • 07/09-13/09 2015
    • 31/08-06/09 2015
    • 24/08-30/08 2015
    • 10/08-16/08 2015
    • 20/07-26/07 2015
    • 06/07-12/07 2015
    • 22/06-28/06 2015
    • 15/06-21/06 2015
    • 08/06-14/06 2015
    • 01/06-07/06 2015
    • 25/05-31/05 2015
    • 18/05-24/05 2015
    • 11/05-17/05 2015
    • 04/05-10/05 2015
    • 27/04-03/05 2015
    • 20/04-26/04 2015
    • 30/03-05/04 2015
    • 16/03-22/03 2015
    • 09/03-15/03 2015
    • 02/03-08/03 2015
    • 23/02-01/03 2015
    • 16/02-22/02 2015


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!