VLAAMSE POLITIEVERENIGING vzw
Foto
Foto
Inhoud blog
  • NIEUWE RAAD VAN BEHEER
  • Tijdschrift 218
  • Laatste nieuws
  • Vakantie !
  • Tijdschrift 216
  • Sluiting secretariaat.
  • Tijdschrift 215
  • Tijdschrift 214
  • ALGEMENE VERGADERING
  • Tijdschrift 213
  • VERLOF
  • Tijdschrift 212
  • TENERIFE
  • Tijdschrift 211
  • VERLOF
  • Tijdschrift 210
  • TENERIFE 2019
  • Vakantie
  • Laffe moorden in centrum van Luik
  • Tijdschrift 208
  • Overlijden
  • Vakantie !
  • Tijdschrift 207
  • NIEUWJAARS WENSEN
  • Tijdschrift 206
  • Tijdschrift 205
  • TENERIFE 2018
  • Vakantie !
  • Tijdschrift ,204
  • Tijdschrift 203
  • Adreswijziging
  • Tijdschrift 202
  • DATA WIJZIGING
  • TENERIFE 2017
  • Tijdschrift 201
  • Tijdschrift 201
  • ALGEMENE VERGADERING en BANKET
  • TENERIFE 2017
  • Tijdschrift 200
  • En.... Tenerife 2016 zit er op.
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Lidgeld voor 2019 : 10¤
    De vereniging voor elke politieambtenaar, actief of met rust
    Ben je politieambtenaar ( iedereen met politionele bevoegdheid, volledig of beperkt, actief of met rust ) kan lid worden voor amper €10 ¤ per jaar --- Ben je geen politieambtenaar en heb je sympathie voor de VPV, word beschermlid € 25 per jaar, alle info op 036695222.
    24-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDSCHRIFT 193
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het tijdschrift 193 zal deze week bij jullie in de bus gevallen zijn.  Alhoewel midden in de zomervakantie, staat er heel wat nuttige informatie in.  Vooral het gebruik van de DNA test, zeer actueel, na de dramatische gebeurtenissen in het Osten van de Oekraïne zal u wat wijzer maken.  Ook het artikel over vaders die hun kinderen vermoorden is nog nooit zo actueel geweest.  Denk maar aan de tragische feiten in Vorst.

    Ook wordt de winterreis aan jullie voorgesteld.  Let op, de prijs zal nog wijzigen (lager zijn).  Neckermann gaf ons de prijsofferte door bij het ter perse gaan van ons tijdschrift eind juni.  Ondertussen hebben we vastgesteld dat de prijzen bij de concurentie heel wat lager liggen en hebben we aan Neckermann een nieuwe offerte gevraagd.  Bij ontvangst van de nieuwe prijs zullen onze leden via mail worden ingelicht.  Ook op deze blog zullen we jullie inlichten.

    Bijlagen:
    IMG (722x1024).jpg (415.7 KB)   

    24-07-2014, 14:01 Geschreven door Roger Losa


    16-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERLOF - Sluiting secretariaat.

    Ingevolge het jaarlijks verlof zal ons secretariaat gesloten zijn van 17 juni tot 17 juli 2014.

    Voor dringende vragen kan je steeds terecht bij één van de leden van de Raad van Bestuur.

    Hun telefoonnummer vind je terug in ons tijdschrift.

    16-06-2014, 12:07 Geschreven door Roger Losa


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN GROOTE OORLOG

    Het is zo goed als zeker dat onze reis "100 jaar groote oorlog", bij gebrek aan voldoende deelnemers, niet zal kunnen doorgaan.  Voor deze, in eigen beheer, georganiseerde reis was een minimum van 35 personen noodzakelijk om uit de kosten nte komen.

    Op dit ogenblik hebben we maar een 16 tal inschrijvingen en het ziet er niet naar uit dat er nog veel gaan bijkomen.  Daarom heeft de RvB beslist om de opties van autocar, hotels en restaurants op te zeggen.

    We vinden dit uiteraard spijtig en vooral voor Rudy, die er heel wat werk heeft ingestoken, is dit een tegenvaller.

    De leden die reeds een voorschot hebben gestort zullen dit eerstdaags terug gestort krijgen.

    16-06-2014, 12:00 Geschreven door Roger Losa


    17-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdschrift 192
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het tijdschrift Apr-Mei-Jun 2014 is woensdag ll aan Bpost toevertrouwd.  En nu maar afwachten of het nog voor Pasen in jullie brievenbus valt.  Pas dan heeft Bpost goed werk afgeleverd.

    In dit nummer vooral aandacht voor de 100 jaar groote oorlog. Jozef schreef een artikel met nadruk op de vlucht naar Nederland en "Den draad".  Rudy organiseert in het najaar een reis naar de bijzonderste steden, die een rol hebben gespeeld in WO1, vooral in het Noorden van Frankrijk.  Dit is een groepsreis in eigen organisatie die minsten 30 deelnemers vereist.  Schrijf zo vlug moegelijk in, zodat we een gedacht krijgen van het aantal gegadigden.

    Verder houden we jullie op de hoogte van nieuwtjes die ons kunnen aa,nbelangen, samengevat in "Voor U gelezen".

    We laten jullie meegenieten van ons fantastisch verblijf in Tenerife, dankzij o.a. het mooie weer.  Let op want in ons volgend nummer kondigen we ons verblijf in Tenerife voor 2015 aan.  Want wat zeker is iedereen wil opnieuw mee.  Om te kunnen genieten van de vroegboekkorting moeten we er vlug bij zijn.

    17-04-2014, 15:45 Geschreven door Roger Losa


    03-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn terug !

    We zijn terug van onze jaarlijkse reis naar Tenerife.  Deze keer zaten de weergoden aan onze kant en kregen we een schitterend zonnig en warm verlof aangeboden.

    Het had de zaterdag voor ons vertrek nochtans heel slecht weer geweest, met een meter sneeuw op de Teide.  Maar bij onze aankomst was het al terug vakantieweer en dan begint een verlof altijd goed.  De sporen van het slechte weer waren enkel nog te zien door de sneeuw op de Teide.

    Zij die de daguitstap "Tenerife à la carte" hadden geboekt kregen op de Teide een uitzonderlijk mooi uitzicht. Helder weer en een maanlandschap in de sneeuw.  Door de overvloedige neerslag van de laatste weken was de begroeiïng rond de verschillende kraters prachtig.  Voor de enkelingen die dan de "Teide bij nacht" op hun programma hadden gesteld kwam er dan nog een prachtige sterrenhemel bij.

    Het verblijf in ons vast hotel kon iedereen bekoren.  Stilaan zijn alle kamers gerenoveerd en de gebruikelijke service was perfekt.  De daganimatie kon velen onder ons bekoren en Luc kon, zoals elk jaar, een twaalftal diploma's ontvangen.  Hij was bijzonder trots dat hij een prijs pakte in alle aangeboden diciplines.  Vooral in de laatste petanque wedstrijd, met meer dan veertig deelnemers, pakte hij met een sublieme laatste worp nog de overwinning. Proficiat.

    Niettegenstaande we ditmaal hadden gekozen voor een veertiendaags verblijf, viel het vertrek zwaar. Gelukkig zagen we 's morgens warempel enkele wolken te voorschijn komen.  Zou er een weersverandering van komen ?  En ja, maandagmorgen op de webcam van Los Chritianos was geen zonnetje te bespeuren en we weten uit ondervinding dat het nogal eens gebeurd.

    Verliep ons verblijf dan ook rimpeloos ?  Helaas niet, niet minder dan vijf van onze leden werden het slachtoffer van gauwdiefstallen.  Vermoedelijk al op de luchthaven van Tenerife, waar het zeer druk was.  Dit brengt, naast het gelukkig beperkt geldverlies, heel wat administratieve ellende met zich mee.  Bankkaarten blokeren, aangifte bij de plaatselijke politie die uitblinken in hun talenkennis en geldnood.  Maar we hebben dat allemaal opgelost zodat het ongemak beperkt bleef.  Het is trouwens niet de eerste maal dat onze groep geplaagd wordt door diefstallen.  We moeten iedereen die naar Tenerife vertrekt erop wijzen dat men uiterst voorzichtig moet zijn met zijn waardevolle zaken, bankkaarten en geld.

    Zoalsje op de foto's kunt zien werd onze welkomstdrink in café Rood, aangeboden door de vereniging, muzikaal ondersteund door Frank Valentino.

    Volgend jaar , na het krokusverlof van 22 tot 26 februari, vertrekken we opnieuw en dit op vraag van de hele groep.  Bij deze bedank ik iedereen voor het aangenaam gezelschap.















    03-03-2014, 21:08 Geschreven door Roger Losa


    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAAD VAN BESTUUR 2014-2018

    Zoals de statuten het voorzien, werd op de eerste vergadering van de nieuwe Raad van Bestuur een verdeling van de te begeven funkties bepaald.

    Daarna werd er een dagelijks bestuur samengesteld.  Dit alles werd aan de Rechtbank van Koophandel overgemaakt en verwachten we binnen afzienbare tijd de publikatie in het Belgisch Staatsblad.

    De Raad van Bestuur bestaat uit:

    - Voorzitter               Roger LOSA

    - Ondervoorzitter     Rudy CRACCO

    - Secretaris Generaal     Emiel LALLEMAND

    - Schatbewaarder    René IN'T VEN

    - Secretaris              Marcel JANSSENS

    - Econoom               Jozef VAN GUCHT

    Mevr LALLEMAND Marina is geen lid van de Raad van Bestuur maar zal als "Afgevaardigde voor de beschermleden " de vergaderingen bijwonen;

    Het dagelijks Bestuur bestaat uit: de voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris generaal.

    05-02-2014, 20:24 Geschreven door Roger Losa


    23-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdschrift 191
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

      Vandaag is ons eerste tijdschrift van 2014 verschenen. Vermoedelijk zit het maandag al in de brievenbus.

    In dit nummer onze late nieuwjaarswensen maar vooral heel wat over de Algemene Vergadering van 21 december 2013, met wat sfeerbeelden van het banket en een foto van de "nieuwe Raad van Bestuur".

    Verder een verslag van Jozef of het tweede deel van onze reis naar USA.  We willen er uw aandacht op vestigen dat het verlies van een identiteitskaart best kan aangegeven worden bij de politie, maar vooral dat ook de IK kan geblokkeerd worden op het gratis nummer 00800 2123 2123.

    Rudy plant voor ons een vierdaagse reis in het najaar en in dit nummer vind je er alles over.

    Veel leesgenot.

    Indien je nu nog geen lidkaart voor 2014 hebt ontvangen, dan heb je vermoedelijk nog niet betaald. Stort dan zo vlug mogelijk 6,50 € op onze rekening.  Je treft dan uw lidkaart in ons volgend nummer, rond 20 april.

    23-01-2014, 00:00 Geschreven door Roger Losa


    17-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERBELEEF DE GROOTE OORLOG

    Tergelegenheid van de herdenkingen rond het begin van de eerste wereldoorlog, organiseren we een vierdaagse reis: "HERINNERING AAN DE GROOTE OORLOG".

    Van donderdag 28 tot en met zondag 31 augustus 2014 reizen we door het Noorden van Frankrijk en bezoeken we in steden als ARRAS en REIMS of in de driehoek Soissons-Laon-Reims oa "Le Chemin des Dames.  De laatste dag komt de Westhoek aan de beurt.

    Het volledige programa van deze reis vind je in ons tijdschrift 191 dat eind volgende week verschijnt.

    17-01-2014, 10:18 Geschreven door Roger Losa


    01-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN NIEUW JAAR - EEN NIEUW BEGIN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan alle bezoekers en in het bijzonder aan onze leden en beschermleden van harte een GELUKKIG 2014 gewenst.

    01-01-2014, 12:20 Geschreven door Roger Losa


    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Raad van Bestuur 2014-2018
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de Algemene Vergadering van 21 december 2013 werd een nieuwe Raad van Bestuur gekozen.  Alle leden van de uittredende RvB waren herkiesbaar en twee nieuwe kandidaten. Uiteindelijk is  het is de oude Raad versterkt met de heer JANSSENS Marcel, inspecteur van de politie or.

    Een tweede kandidaat, BAILLU Yvan kon niet weerhouden worden, daar hij als beschermlid niet in aanmerking kon komen voor een plaats in de RvB.  We willen hem echter hartelijk danken voor zijn kandidatuur en zijn voornemen om de vereniging vooruit te helpen.

    Tijdens de eerste vergadering van de RvB op 18 januari 2014 zullen de taken verdeeld worden en het dagelijks bestuur worden verkozen.  Nadien zal het nodige worden gedaan om dit in het Belgisch Staatsblad te laten publiceren.

    28-12-2013, 21:31 Geschreven door Roger Losa


    29-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALGEMENE VERGADERING 2013

    Op 21 december 2013 heeft onze jaarlijks Algemene Vergadering plaats in Sint-Niklaas - zaal ROXY.

    Tijdens deze statutaire vergadering moet er een nieuwe Raad van Bestuur worden verkozen en dit voor de periode 2014-2018.  We vieren dit jaar ook ons veertig jaaar bestaan en bieden onze leden bij deze gelegenheid een bijzonder feestelijk banket aan.

    Alle informatie hierover vind je terug in ons tijdschrift van oktober.  We willen er u wel op wijzen dat de inschrijvingen voor dit banket ons moeten toekomen voor 8 december 2013.

    29-11-2013, 14:37 Geschreven door Roger Losa


    07-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenerife "VOLZET"

    Blijkbaar willen heel wat leden de lange winter in België een beetje draagbaarder maken en verkiezen ons verlengd verblijf in Tenerife.
    Want amper één week na het verschijnen van ons tijdschrift zijn de plaatsen die we in optie hadden genomen (met vroeg boekings korting ) allemaal ingenomen.
    Wil je toch nog inschrijven, neem dan eerst contact op met ons secretariaat.

    07-11-2013, 11:05 Geschreven door Roger Losa


    18-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDSCHRIFT 190
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is ons tijdschrift nummer 190 aan de Post toevertrouwd.  De bediende verzekerde me dat het op maandag 21 oktober bij iedereen in de bus zou vallen.  Enige twijfel heb ik daarbij en ik zal de  brave ziel op haar woorden nemen.
    In dit nummer vooreerst aandacht voor ons 40 jarig bestaan.  Een overzicht van 40 jaar VPV bespaar ik jullie, maar een kleine terugblik was ik wel schuldig.
    Uiteraard een verslag van onze uitstap naar de USA, Jozef brengt de eerste dagen in Washington en New York in woord en beeld, het vervolg in ons nummer van januari 2014.
    We stellen jullie ons banket en Algemene Vergadering voor, met dit jaar de verkiezing van een nieuwe Raad van Bestuur voor de komende vijf jaar.  Ons " avondje uit " is voor donderdag 24 april 2014.
    Kunnen we nog ontsnappen aan een boete in buitenland ?  Je leest het allemaal in ons nummer (190)  Tenslotte roepen we alle leden en beschermleden op om, zonder uitstel, hun lidgeld voor 2014 te storten !

    18-10-2013, 21:12 Geschreven door Roger Losa


    30-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van de USA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn terug van onze jubileumreis naar Washington en New York en dit met een hele resem herinneringen en foto's.  Onze verslaggever terplaatse, Jozef Van Gucht, laat u meegenieten in ons volgend tijdschrift.  Dit zal rond 20 oktober verschijnen.

    30-09-2013, 11:21 Geschreven door Roger Losa


    24-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUBLICITEIT

    XL Media voldoet niet meer aan zijn verplichtingen en werd "INGEBREKE" gesteld.
    Dit wil zeggen dat de firma geen publiciteit meer mag ophalen voor ons tijdschrift.
    Alle misbruik zal het voorwerp uitmaken van een klacht en beschouwd worden als een daad van oplichting.

    24-09-2013, 11:08 Geschreven door Roger Losa


    11-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En... opnieuw Tenerife

    We krijgen stilaan een vaste groep die de winter wil onderbreken met een (hopelijk) zonnig verblijf in Tenerife.  We nodigen hierbij onze leden uit die dit nog niet hebben ondernomen.
    Je zal zien, de Belgische winter duurt daardoor half zo lang.
    Voor 2014 hebben we zelf, zoals beloofd, geopteerd voor een veertiendaags verblijf op dit schitterend Canarisch eiland.  En we trekken opnieuw naar onze vaste stek in Playa de las Americas, Hotel H10 LAS PALMERAS.  Nog altijd prijs-kwaliteit de beste keuze.

    We vertrekken op maandag 17 februari 2014 en keren terug op zondag 2 maart 2014.
    We stellen u dit verblijf voor aan een prijs van 1220 € per persoon op basis van half-pension.
    Annuleringsverzekering is hier bij inbegrepen.

    Dit voorstel is geldig tot 15 september 2013.  Nadien kan, indien er nog plaatsen vrij zijn,  de prijs aangepast worden.  Heb je belangstelling in ons voorstel en wil je meer informatie, neem contact op met ons secretariaat op het nummer 036695222 of mail ons : vzw.vlaamse.politie@telenet.be.

    11-08-2013, 00:00 Geschreven door Roger Losa


    20-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDSCHRIFT 189
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nog voor het groot verlof ontvang je ons tijdschrift nummer 189.  In dit nummer hebben we vooral aandacht voor de Koninklijke escorte te paard.  Deze traditie zou niet ontsnappen aan de besparingsdrift van deze regering en zou drastisch afgeslankt worden.  Precies of daardoor zou men meer blauw op de straat zien !
    Verder heeft onze ondervoorzitter het over het trager denken met mogelijks betere beslissingen en over de hervorming van het statuut van onbekwaam verklaarden.   Ook in dit nummer hebben we voor u enkele markante artikels over het politiegebeuren samengevat.  Hierbij vooral aandacht voor de valse 1 en 2 muntstukken die overal opduiken.
    We wensen u tenslotte veel plezier met het oplossen van het kruiswoordraadsel en sudoku.  Vergeet je oplossing niet door te sturen.

    20-07-2013, 11:57 Geschreven door Roger Losa


    03-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.USA - Here We Come
    Voor de leden die ingeschreven zijn voor onze reis naar Washington en New York wordt er door CTT een info vergadering georganiseerd op 5 juni 2013, om 2000 uur..
    Deze zal doorgaan in restaurant BRASSEURS , Markt 22 te SINT-NIKLAAS.
    Tijdens deze infosessie zal iedereen geïnformeerd worden over de noodzakelijke administratieve stappen die moeten gezet worden om Amerika te kunnen bezoeken. 
    Vooral het ESTA formulier is echt noodzakelijk, zonder kom je er niet in! 

    03-05-2013, 00:00 Geschreven door Roger Losa


    20-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdschrift 188
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Misschien heb je het tijdschrift verleden week ontvangen, misschien ook niet !
    De publicist, die instaat voor het drukken en verzenden van het tijdschrift, is er opnieuw in geslaagd om alle tijdschriften te verzenden met een foutieve naam.  Mogelijks heeft uw postbode de omslag toch in de brievenbus gestopt en heb je het tijdschrift gekregen.  Maar het is ook mogelijk dat de postbode het NIET in de brievenbus stopt omdat het een foutieve naam is.  Dan gaat het nummer terug naar de verzender en die heeft me beloofd dat het dan opnieuw zal verzonden worden met de correcte gegevens.
    Wij willen ons verontschuldigen bij de leden en hebben uiteraard om uitleg gevraagd.  Hopelijk komt het toch nog in orde.  Leden die eind volgende week geen tijdschrift hebben ontvangen mogen gerust contact opnemen met het secretariaat.

    Het is anders weer een nummer met heel wat nieuwtjes en waardevolle artikels.

    20-04-2013, 21:01 Geschreven door Roger Losa


    22-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STORM OVER CANARISCHE EILANDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hadden er zo naar uitgekeken, eindelijk vertrokken we naar de zon !
    Weken had ik het weerbericht voor Tenerife op de voet gevolgd.  Op de webcam van Los Cristianos zag ik hoe het dag na dag zonnig en warm was.  Van begin januari tot....de VPV vertrok, op 27 februari 2013.  Voor het eerst waren er wolkjes waar te nemen en was het wat wisselvallig.
    Voor de landing geeft de gezagvooerder gewoonlijk de temperatuur en de weersgesteldheid van de landingsplaats " 17 graden en lichte regen".   Wat we nog nooit hadden meegemaakt, we stapten van het vliegtuig en het regende.   Gelukkig klaarde het nog al vlug uit en kregen we nog een zonnige namiddag.
    De voorspellingen, op "weer online" gaven voor de volgende maandag een 3.  Als je weet dat het voor Tenerife gewoonlijk tussen een 7 en een 9 mag rekenen, dan weet je dat er wat te wachten staat.  En inderdaad we kregen te maken met een hevige storm van maandagnamiddag tot dinsdagmorgen.  Gelukkig lag de meeste druk op Gran Canaria, met heel wat overstromingen en schade.  Tenerife werd relatief gespaard en tot onze grote vreugde was de zon terug van de partij.
    Woensdag en donderdag waren uitstekende dagen, maar helaas op vrijdag dienden we terug te vertrekken.  Iedereen wou nog blijven en vroeg voor volgend jaar, zeker een veertiendaags verblijf te kunnen boeken.  En in een democratische vereniging hebben we er horen naar.
    Volgend jaar stellen we jullie 14 dagen voor en vertrekken we opnieuw iets vroeger, vermoedelijk half februari.  Maar dat vernemen jullie later dan wel weer.

    22-03-2013, 11:18 Geschreven door Roger Losa


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Archief per week
  • 25/09-01/10 2023
  • 26/10-01/11 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 14/10-20/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 26/11-02/12 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 16/10-22/10 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 21/11-27/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 01/12-07/12 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 02/01-08/01 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 28/11-04/12 -0001


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    satoshi
    blog.seniorennet.be/satoshi
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Vanaf 2019 is het lidgeld 10 ¤

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!