Over mijzelf
Ik ben Zjoske
Ik ben een vrouw en woon in Lier (België) en mijn beroep is niks meer (invaliditeit).
Ik ben geboren op 25/09/1953 en ben nu dus 71 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: lezen - schrijven - muziek - beetje tv - pc - de honden....
Inhoud blog
  • stoom aflaten...
  • Moederdag
  • Orde op zaken
  • Waarom...?
  • En toch...
    Gastenboek
  • Prettige zondag, lieve groetjes Gita ...
  • Lana en Pip wensen jullie een warme groet
  • Lieve dinsdaggroetjes Gita...
  • Lieve groetjes Nikki
  • Hallo

    Hallo allemaal die hier af en toe een kijkje nemen en iedereen die me hier willen volgen,laat ook eens een berichtje achter! Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Mijn Agenda

    Zjoske
    Het leven van een ... mens
    You all laugh because I'm different, I laugh because you're all the same.
    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze weten het zo goed
    Waarom denken mensen zo gauw dat ze het allemaal weten? Zelfs al heb je maanden niet van hen gehoord, toch zeggen ze hùn mening, ook al weten ze niet waar het over gaat!

    Blij zijn met je leven.... jazeker, als je maar es een lichtpuntje zag... lekker eten en genieten...? Genieten? Waarvan... van eenzaamheid en duisternis...? Lekker eten, als je bijna niets meer binnenkrijgt... door angst...?

    Lang twijfelde ik of ik hen een reactie zou sturen....
    "Change da je een leven hébt"..... kan je dat zeggen tegen iemand die mss geen leven meer heeft, of mss op een doodlopend pad zit.... ook al blijf je positief denken, "kans op kanker..." maakt je het leven ineens veel moeilijker, vooral als er niemand is om es wat licht bij te schijnen....

    Maar ik doe het niet... mensen die zo bot zijn om je te zeggen hoe je moet omgaan met "pech"... zonder te weten wat er in je omgaat... pech voor hen... maar daar heb ik geen boodschap aan!

    Alleen jammer dat het mensen zijn, die je wel zelf alle steun gaf toen ze zelf problemen hadden....

    19-06-2011 om 02:17 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Next
    De geschiedenis herhaalt zich....

    Acht jaar geleden maakte ik het al mee... onderzoeken allerlei met aan 't eind de oncoloog... niks aan 't handje! Waarom heb ik dan dagen aan een stuk geweend.... waarom overheerste dan de (doods)angst....? Routine-onderzoeken...? Om uit te sluiten dàt....? Snappen ze dan écht niet dat het je leven overhoop haalt???

    In de loop der jaren nog een paar "dingetjes".... fibromen...? dié verschrompelen wel op den duur! opgezette klieren...? kalkafzettinkjes.... kan geen kwaad! gewrichtje kapot door de artrose...? leer er maar mee leven! adenoom....? laat maar zitten, das goedaardig!!

    Mààr...... we zién nog wel iéts..... en dàt moét effe verder onderzocht!!

    En wéér.... zit ik te janken! en wéér.... ben ik bang! maar tegelijk heb ik er géén zin meer in! Niét in onderzoeken... niét in dokters en verpleegsters die je behandelen of je doof of achterlijk bent!! Als mag blijven zitten wat ze vinden.... dan hoeven ze ook niet verder op zoek naar nog méér....!

    17-06-2011 om 05:17 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.min en meer
    Contrasten.... uitersten.... hoge toppen en diepe dalen... wat word ik er moe van!

    Heel fijn is dat mijn jongste zoon een vriendin heeft, een heel lief meisje... Hoewel ze van "heel goeie komaf" is, is ze heel vriendelijk, ik merk niks van hoogmoed of neerkijken op hoe wij leven, of wat we hebben (of niet hebben).

    Minder is het dat ik me weer maar es opzij geschoven voel! Een van mijn andere kinderen kwam me dan onlangs zelf wel vertellen dat ik oma zou worden, maar mijn aanbod om wat spulletjes te maken voor de baby of het kamertje werd verworpen! Ze hebben ook een huis gekocht, en het plan is eind deze maand te verhuizen. En ooooo, wat een fantastische opa heeft de baby toch!! Dankzij hem is de babykamer nu al geschilderd. Dat, en dat er zoveel lieve en fijne vrienden zijn, die de weekends opofferen om mee het huis in orde te maken, dàt wordt breed uitgesmeerd, ze worden de hemel ingeprezen.... Zij verdienen een bbq op het eind van de verhuisdag!

    10-06-2011 om 21:09 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moeilijk
    Ik sta voor een heel moeilijke periode... vandaag wil ik dàt alleen maar kwijt...

    Later wanneer het in mijn hoofd wat rustiger is, of wanneer ik meer daarover weet, vertel ik het ook hier wel... Ik word nu té emotioneel, zelfs erover denken wil ik effe niet, ook omdat mijn zoon die nog bij me woont, en pas 18 is, niets weet over mijn angst en wat ik voel....

    02-06-2011 om 22:44 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een gouden randje
    Dat was de dag van gisteren... eentje met een gouden randje!

    Mijn jongste zoon bracht zijn vriendin mee naar huis. 't Was niet zijn eerste vriendinnetje, maar wel de eerste die hij als zodanig en aangekondigd meebracht. 't Is nog pril en hij wil het niet aan de grote klok hangen, zijn broers en zus weten er zelfs nog niets van.

    Ik was zelf heel nerveus, en had het huis een grote opruimbeurt gegeven, wetende dat mijn zoon haar mee naar zijn "afdeling" zou nemen. Mààr.... hij zou haar ophalen, en aanbellen wanneer ze toekwamen, zodat we al even konden kennismaken (en het laten bezinken).

    Voor andere mensen klinkt dit mss raar, maar dit is een stille overeenkomst, vrienden van mijn zoon gaan ook altijd gelijk naar boven, daardoor hou ik ook een beetje de privacy van "eigen vertrekken", én hij ook.

    Tijdens de grote opruimbeurt kreeg ik méér energie, en deed nog een paar vervelende klusjes. Mijn hele living én keuken lagen er "spic & span" bij. Maar daarna kreeg ik de klap, ik voelde me hondsmoe en ging even liggen... en viel in slaap. Intussentijd kwamen mijn zoon en zijn vriendin beneden, net voor ze weer naar huis moest gaan. Ze zagen dat ik sliep en zijn stilletjes vertrokken.

    Maar die eerste momenten aan de voordeur toen ze pas aankwamen, hadden mij een goed gevoel gegeven. Ze keek me in de ogen, lachte en was heel vriendelijk, maar niet overdreven. Mijn andere schoondochters (die ik nog weinig of niet zie) waren die eerste keer veel minder open, ofwel keken ze weg (wat vertaald werd als verlegen), ofwel keken ze me heel brutaal (en een beetje uit de hoogte) aan. Mijn schoonzoon heb ik in bijna tien jaar amper 5 keer gezien, en hij zei geen woord!

    's Avonds hoorde ik dat de vriendin van mijn jongste gezegd had, dat ik heel vriendelijk leek.... waarop ik natuurlijk reageerde met de grap: "Ik LIJK niet vriendelijk, ik bén vriendelijk!"

    29-05-2011 om 10:09 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks ben ik uitgeteld
    Al mijn boodschappen probeer ik zo vroeg mogelijk, aan het begin van de dag af te werken. Vooral op dagen dat ik 's avonds nog ergens naartoe moet, hou ik het dan de rest van de dag rustig. Al lukt dat ook niet elke keer, want een zoon in huis.... vraagt nogal es wat!

    Voor vanavond heb ik gisteren dubbel gekookt, dus dat kan straks gewoon de oven in. Maar er hebben ook al twee wasmachines gedraaid en de weekend-afwas is gedaan, en ik begin het te voelen.... tot aan de avondles dus maar effe rustig aan of ik geraak zover niet.

    Gelukkig kan ik me voor de computer lekker ontspannen, zo dadelijk een vieruurtje en wat in mijn Engels boek lezen... maar toch weet ik dat ik vanavond ook weer uitgeteld zal zijn.

    23-05-2011 om 16:31 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij gevoel
    Ik heb met mijn kinderen weinig of geen contact! Eén zoon, net degene waar ik nooit een echt close band mee had, kwam me een aantal maanden geleden persoonlijk - en samen mét zijn vrouwtje - vertellen dat er een baby kwam. Dat deden ze op een heel leuke manier, ik kreeg een cadeautje.... er zaten babysokjes in waarop stond "Oma is my friend"!

    Gisteren liet hij me weten dat ze weer naar de gynaecoloog waren geweest. In het bericht stond: "Alles perfect in orde met uw kleinkind"

    Dan krijg ik toch weer een heel warm gevoel.....

    19-05-2011 om 12:08 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mea culpa...
    Elke week na de avondles zet de leerkracht me voor de deur af, met de auto. Het is al een gewoonte geworden. Hij rijdt met een cabrio, en gisteren kwam hij voor de eerste keer met open dak. Voor we na de les naar huis wilden vertrekken, begon hij het dak dicht te draaien, net toen trok ik de deur open om in te stappen. Wist ik veel... dat het dak dan zou blokkeren  

    Na een half uur prutsen, met de hulp van enkele mannen die daar aanwezig waren, zijn we met open dak vertrokken. Om het dak te herstellen zal de garage eraan te pas moeten komen! Ik heb een paar keer "sorry" gezegd en aangeboden om die rekening te betalen.... en al doet hij of het allemaal wel meevalt, ik voel eigenlijk ook de ergernis....

    Ik voel me zooo schuldig....

    19-05-2011 om 11:50 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (2)
    18-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste stap
    De eerste stap is gezet....

    Al maanden spreek ik over "mijn project"..... iéts doen om andere mensen verder te helpen.... lotgenoten.... rond de armoedegrens....

    Die eerste stap is geworden.... een website... nu nog in de kinderschoenen... met alleen nog maar een "Home"..... maar 'k ben weer zo trots dat het kindje is geboren!!

    18-05-2011 om 10:14 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (2)
    17-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Af en toe
    Af en toe wil ik schrijven, schrijven, schrijven... uren, dagen aan een stuk... tot ik leeg geschreven ben (als dàt maar eens zou kunnen).

    Af en toe leer je nieuwe mensen kennen, of kom je ouwe bekenden tegen... en dan denk ik elke keer weer... dat anderen altijd méér hebben... meer verdriet, meer pijn, meer tegenslagen.... en dan slik ik mijn woorden, die vooraan in mijn mond liggen, weer in.... ik luister... en glimlach...

    Af en toe liet ik me wel es gaan... dan vertelde ik zoveel over mezelf... maar meestal alleen op plaatsen waar niemand mijn familie of bekenden uit mijn vroeger leven kent.... omdat ik bang ben om wéér met mijn kop tegen de muur te lopen.

    17-05-2011 om 14:41 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (2)
    15-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaoot
    Is het écht alweer zo lang geleden dat ik de weg naar hier vond? Wss ben ik dan toch nog de chaoot die ik altijd was.... en moet ik "blog" inpassen in mijn dagplanning... al verloopt die ook nogal es chaotisch.

    Ja, ik heb echt wel een dagplanning... me er aan houden is soms/meestal een probleem... door mankementen... door van het kastje naar de muur (moeten) lopen.... Ik ben al blij dat ik mijn agenda kan volgen. Dat gaat soms ook moeizaam, wil ik soms ook zomaar laten voorbijgaan en "vergeten".... maar het geeft wél een kleurtje aan mijn dag... een mens heeft nood aan wat sociaal contact... én humor.... en al voel je je een buitenbeentje... af en toe voel ik me daar wel goed...

    15-05-2011 om 09:49 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    29-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artrose

    Slijtagereuma of artrose is de frequentste vorm van gewrichtslijden. Eén op de drie volwassenen lijdt aan een min of meer ernstige vorm van artrose en dit aantal neemt toe naargelang de leeftijd stijgt. Pijn bij belasting en startstramheid zijn de frequentste symptomen van artrose.

    Artrosepijn verergert bij een toenemende belasting van het gewricht en verdwijnt bij rust. De intensiteit van de artrosepijn kan wisselen: meestal dof en draaglijk, soms echter hevig met erg pijnlijke opstoten. De pijn laat zich voelen in het aangetaste gewricht, maar kan ook volgens typische patronen uitstralen. Zo wordt heuppijn waargenomen in de liesstreek, meestal met uitstraling naar de voorzijde van de dij tot het niveau van de knie. De startstramheid, bijvoorbeeld in geval van heup- of knieartrose, doet zich voor bij het opstaan vanuit een stoel of vanuit een zetel. Ze duurt enkele stappen.

    Artrose kan verspreid zijn over vele gewrichten of kan zich beperken tot een of enkele gewrichten. Enkele voorkeurslokalisaties zijn: de rug (halswervelkolom en lendekolom), de heupen, de knieën en de vingergewrichtjes.

    Halswervelartrose is een frequent verschijnsel dat vanaf een zekere leeftijd radiologisch merkbaar wordt bij het overgrote deel van de bevolking. De tussenwervelschijven worden dunner. De werveldekplaten van de onder- en bovenliggende wervel ondergaan evenzeer veranderingen: dit bot wordt harder en vertoont beenderige uitstulpingen die we "papegaaienbekken" of met een meer medische term "osteofyten" noemen. Heel vaak zijn de klachten veroorzaakt door halswervelartrose gering. Alleen in meer uitgesproken gevallen is er voortdurend pijn in de hals. De werveluitgroeiingen kunnen in bepaalde gevallen een druk of irritatie veroorzaken op zenuwwortels, bloedvaten of ruggenmerg.

    Artrose ter hoogte van de lage rug (lendenwervelkolom) gaat gepaard met pijn die grotendeels verbonden is met de aard en zwaarte van de rugbelasting. Vooral werk in voorovergebogen houding lokt snel klachten uit. Een "lumbago" is een acute aanval van lendenpijn die ontstaat als gevolg van een gedeeltelijke scheur in het weefsel van de tussenwervelschijf of discus. Een ernstiger scheur kan leiden tot een hernia en de eventuele inknelling van een lendezenuw: de zogenaamde ischias. De pijn is in een dergelijk geval meestal zeer hevig, neemt toe bij het hoesten of niezen en straalt gewoonlijk uit naar het onderste lidmaat. De lokalisatie van de pijnuitstraling is afhankelijk van welke zenuwwortel ingekneld raakt. Typische lokalisaties voor artrose zijn ook de heup en de knie. In geval van heupartrose wordt de pijn ervaren in de liesstreek, dikwijls uitstralend naar de voorzijde van de dij tot aan de knie. Vooral langdurig staan of slenteren lokt pijn uit, waardoor op de duur ook een hinkende gang optreedt. In een vroeg stadium kan knieartrose zich uiten door een gevoel van snelle vermoeidheid bij staan of lopen. Naarmate de artrose evolueert, ontstaat een meer uitgesproken en typerende pijn. Lopen over een oneffen of hellend terrein wordt ongewoon lastig. De patiënt heeft bovendien vaak het gevoel dat er iets kraakt in de aangetaste knie.

    Artrose kan meestal worden vermoed op basis van het klachtenpatroon en de bevindingen die het klinisch onderzoek verschaft. De diagnose wordt bevestigd door een radiologisch onderzoek. Een gerichte radiologische foto van het zieke gewricht toont een vernauwing van de kraakbeenruimte, een verdichting van het kraakbeendragend botoppervlak met daarin eventueel opklaringen of cysten, en ten slotte uitgroeiingen van het gewrichtsoppervlak (osteofyten).

    Hoe wordt artrose behandeld?
    Het is voor artrosepatiënten belangrijk een juist evenwicht te vinden tusen beweging, belasting en rust. Bewegen is goed. Een gewricht overbelasten daarentegen, moet worden vermeden. Is er sprake van overgewicht, dan is de opgave om overtollig lichaamsgewicht kwijt te raken. Dit geldt vooral als het gaat om dragende gewrichten (de rug, heupen of knieën). Bij de keuze van lichaamsbeweging verdienen fietsen en zwemmen een bijzondere voorkeur: het zijn prima vormen van beweging, zonder gewrichtsbelasting. In geval van artrose ter hoogte van de lage rug, moet speciale aandacht gegeven worden aan versterkende oefeningen voor de rug- en buikspieren. Dit zal ook de rughouding optimaliseren.

    Niet steeds hebben artroselijders grote behoefte aan pijnstillende medicatie, en regelmatige oefenschema's kunnen veelal de nood aan dergelijke medicijnen verminderen. In geval van pijnlijke opstotenkan pijnstillende medicatie worden overwogen. Loutere pijnstillers zoals paracetamol, die men ook in huis heeft voor het geval van een banale hoofdpijn, kunnen helpen. In andere omstandigheden, en vooral indien de artrose aanleiding geeft tot ontstekingsreacties kan de voorkeur uitgaan naar aspirineachtige medicijnen. De behandelende arts is goed geplaatst om een verantwoorde keuze voor te stellen.

    Sommige voedingssupplementen, zoals chondroïtinesulfaat, en glucosaminesulfaat, kunnen de opbouw van kraakbeengrondstof gunstig beïnvloeden. Ze lijken een gunstig effect te hebben op de symptomen van artrose en er is aanwijzing dat ze de kwaliteit van het kraakbeen bevorderen.

    Indien de artrose te ver gevorderd is, kan overwogen worden om op chirurgische wijze een gewrichtsvervangende prothese te plaatsen. Er is al veel kennis en ervaring op het gebied van heup- en knieprothesen. Ze bestaan uit twee delen die met elkaar communiceren en daardoor een nieuw gewricht vormen. De levensduur van een kunstgewricht is niet onbeperkt: gemiddeld zo'n vijftien jaar. Vandaar dat het in het algemeen de voorkeur geniet om gewrichtsprothesen alleen te gebruiken bij oudere patiënten met een ernstige vorm van heup- of knieartrose.

    .

    29-01-2011 om 08:01 geschreven door Zjoske


    Categorie:Artrose
    >> Reageer (0)
    22-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon
    Morgen maak ik een ritje naar Zaventem, mijn jongste zoon komt na zes weken Nigeria weer thuis!

    Ik heb vandaag de ijskast dus een beetje meer gevuld, en dat lege bed is weer opgemaakt. Ik zal blij zijn dat hij weer op honk is, maar ook aan "alleen" raak je gewend, én dat bevalt me ook wel. Het wordt dus weer aanpassen, wss meer voor mij dan voor hem, maar ik geef de dingen van single-zijn ook niet meer op. Daarvoor vind ik het net iets te fijn!

    Ach, hij is 18 en - héél graag - zelfstandig!

    22-01-2011 om 17:46 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    20-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Examen
    Gisteren heb ik examen gedaan, 3de jaar Engels...

    Ik heb het redelijk goed gedaan denk ik, al wéét ik dat ik een paar stomme (en mss ook "belachelijke") fouten heb gemaakt. Op het moment dat ik het neerschrijf wéét ik dat het niet klopt, maar wat het dan wél moet zijn, daar kom ik dan niet op!

    We kregen ook een schrijfopdracht. Het onderwerp dat ik koos... daar kan ik tegen vrienden méér dan een uur zitten kletsen, maar gisteren kreeg ik amper 15 regeltjes op papier! Ik hou het er maar op dat het examenstress had, én dat ik in't Engels nog niet zoveel fantasie heb om iets uitgebreid te vertellen.

    Groetjes, Zjoske

    20-01-2011 om 14:47 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (1)
    16-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier ben ik weer!
    Hallo lieve mensen, hier ben ik weer!

    Ik maak een nieuwe start na een lange stilte. Ik ben drie jaar ouder nu, woon nog wel met mijn jongste zoon samen, op een ander adres, en heb nog maar één hond.

    Naast fibromyalgie heb ik nu ook artrose, maar daar doen we hier niet moeilijk over. Ik volg twee keer per week avondles: op maandag ben ik in september begonnen in het eerste jaar "Kleding maken", omdat het al jaren geleden was dat ik nog wat gemaakt had, en om van begin af de "technieken" weer op te halen. 's Woensdags volg ik Engels, in september ben ik ingestapt in het derde jaar, vooral omdat ik niet veel bakte van "grammar".

    Mijn zoon, half Nigeriaans, leerde in februari 2010 pas zijn vader kennen. Hij is nu zes weken in Nigeria om daar met de familie de feestdagen te vieren. Volgende week komt hij weer thuis!

    Zo, voorlopig zijn jullie weer wat meer op de hoogte. Het is hier weer een beetje nieuw voor me, maar na wat speuren en zoeken en proberen, zal ook dit wel weer lukken om het onder de knie te krijgen. Tot later!

    16-01-2011 om 10:49 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrikkeldag
    Heeft februari negenentwintig dagen
    dan mogen de meisjes de jongens vragen.

    16-02-2008 om 08:38 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    03-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden
    Vrienden
    zijn mensen
    die vragen hoe het met je gaat
     
    en ook nog
    op je antwoord wachten!

    03-02-2008 om 20:00 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk!
    Ik heb het effe heel druk, vooral in mijn hoofd... heel even vanalles te overdenken en dus maak ik een lijstje met "Remember"-dingetjes.
    Tijdelijk woont een vriend van mijn jongste zoon hier in huis, misschien maar een paar dagen, misschien langer, en dàn moeten er natuurlijk dingen geregeld worden.
    Het Krokusverlof is hier begonnen, normaal dus een periode van alles-op't-gemakske, al komen er nu wel meer dingen bij kijken!

    Iedereen nog een fijne zondag, en degenen die ook verlof hebben: geniet ervan!

    03-02-2008 om 09:59 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)
    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie ben ik?
    Hallo,

    Ik heb zopas deze blog geopend, dus veel vind je hier nog niet!
    Maar ik kan jullie al wel vertellen wie ik ben...
    Noem me maar Zjoske, ik ben 54 jaar en (alleenstaande) moeder van 5 kinderen, waarvan er nog maar één thuiswoont (puberzoon van 15 jaar), we hebben ook nog 2 honden in huis.
    Ik ben al bijna 5 jaar in "ziekteverlof" (wat intussen invaliditeit geworden is), ik heb fibromyalgie (en nog wat, daarover mss later meer).
    Ik lees en schrijf graag, luister de hele dag naar muziek of de tv staat aan, terwijl ik aan de pc zit.
    En ik heb heel veel interesses, maar dat zal je op de duur wel merken.  
    Wil je nog wat meer weten over mij? Vragen mag!

    28-01-2008 om 12:05 geschreven door Zjoske


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/08-21/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008

    Categorieën
  • Artrose (1)
  • Fibromyalgie (0)
  • Gezondheid (0)
  • Kookhoek (0)
  • Lier (0)

  • Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!