Over mijzelf
Ik ben Antoon BOERJAN
Ik ben een man en woon in 8000 Brugge ( Koolkerke) (België) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 05/09/1945 en ben nu dus 78 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: naaste familie,tuinieren, hovenieren,fietsen,wandelen, reizen, klussen,dieren..
Ik hou van een goed gesprek. Bij mij is alles veilig in de hersenen opgeslagen , zonder, terug te vloeien naar de mond.
Inhoud blog
  • Allochtoon of Niefanier!
  • Eens was alles zo mooi.
  • Begrijpend luisteren.
  • Systeembesparingen !!!CRISIS ?
  • Wat is inflatie!
  • Paarden in mijn hamburger.
  • Voedselschandaal.
  • 1936 en de unif studenten.
  • Onder stress.
  • Burenruzie.
  • Water in Europa.
  • Winter.
  • Logica
  • Opgepast !!!
  • Einde van een tijdperk.
  • Volksverneukerij ten top.
  • 50+.
  • Bart De Wever in't Aontweerps.
  • Gevolgen van de crisis.
  • Winter
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Categorieën
  • andere familie (8)
  • Bedenkingen ofte filosofie (47)
  • Bij mijzelf (4)
  • dagelijks (12)
  • Dochter en zoon (9)
  • ervaringen aktueel (24)
  • financieel (11)
  • Gezegden (16)
  • grapje (45)
  • Mijn huis (5)
  • milieu (27)
  • Wie is hij ? (2)
  • +65-er en leuk bezig.
    Mijn mijmeringen, ervaringen en levensstijl
    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opwarming van de aarde . Onze toekomst.
    Ja, aan het menselijk verstand twijfel ik niet. Waar ik wel aan twijfel, dat is of de mens eigenlijk verstandig is. Ik denk van niet. Zeker niet daar waar geldgewin alles dirigeert.
    Ik maak mij geen illusies. Eerst moeten de rampen er komen en de rijklen zullen de laatsten zijn die sterven. Maar ook zij ontsnappen niet. Eén ding , verblind als ze zijn door de schittering van" het gouden kalf", zien ze dat niet; ze verkeren in de onmogelijkheid dat te zien aangezien " de zon" , laagstaand , (want die zon is er slechts voor een heel klein percentage van de wereldbevolking) hen het zicht volledig ontneemt. In een nieuwe zonnebril zijn ze niet geïnteresserd, aangezien ze dan dingen zullen zien die helemaal niet gewenst zijn. Met de neus op feiten gedrukt worden , daar zijn ze boven verheven. Ze houden zich liever bezig met het schaduwspel in de grot.

    25-10-2011 om 18:25 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de leugenkultuur
    Mijn kleinzoontje komt vandaag binnen en zegt: " we gingen wandelen in het bos, zo was voorzien door de meester, maar we konden niet omdat in het bos door de regen het water totop kniehoogte staat".
    De meester maakt zich van zijn afspraken vanaf met het lanceren van een grove leugen en dat aan kinderen van zes jaar. De meester zijn taak is , uit te leggen waaroml de bostocht niet kan doorgaan, zonder boute lkeugens te vertellen. Onschuldig ???? Helemaal niet. Op die wijze wordt via de school een leugenkultuur geïnstalleerd. Overdreven , helemaal niet , want de leugens stoppen n ooit, ook niety binnen het onderwijsù

    25-10-2011 om 16:15 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bio groenten- grasplein- en zwembadkultuur.
    Wat mij reeds lange tijd ergert :

    Er wordt in de media steeds weer gesproken over " hoeveel plaats voor voedselwinning" wordt ingenomen door planten gezien als biologisch verantwoorde energiebronnen , zegge koolzaad en dergelijke.

    Wel , maak een einde aan de volgens mij onverantwoorde "graspleinkultuur". Hoe groter het grasplein , hoe meer status , status nog te verhogen zo er een zwembad is voorzien. Nutteloze ver spilling van grond , water en energie noem ik dat. OK iedereen mag wel een graspleintje , beperkt , voorhanden hebben om in het zonnetje te zitten ,daar niet van. Maar zie eens rond en ga eens na hoeveel grond er kan gerecupereerd worden voor voedselproduktie / bomenaanplant , ecologisch verantwoord dan , zo er regels worden uitgebouwd , die een sociaal-economisch-ecologisch gebruik van grond voorschrijven.

    25-10-2011 om 15:09 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:milieu
    >> Reageer (0)
    18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelijkheid onder mensen
    Alleen het natuurlijk onderscheid tussen mensen mag bestaan. Aldus kan men de mensen onderscheiden naar hun verstand, behendigheid, kracht en leeftijd. Andere normen horen niet te gelden alhoewel enige nuances naar bezit altijd aanwezig zullen blijven. Dat laatste kan echter nooit " de norm" zijn.
    Hoever zitten we daar in onze tijden vanaf ????

    Echter , ook voor mij geldt onvermijdelijk : " de ouderdom heeft steeds de neiging om meer van de verlopende tijd te verwachten dan deze kan geven". Gelukkig maar.

    Want , vertwijfeling moet vermeden worden. Niets is namelijk ondraaglijker, ja beangstigender dan ledigheid en het gemis aan een redelijk doel en een zinvolle taak.

    18-10-2011 om 18:11 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa democratie ???
    Het EMS ( eurpees steunfonds) beschikt nu over de ongebreidelsde macht om alle maatregelen te treffen die nodig zijn om het voortbestaan van Europa te garanderen. Niets is sdaarbij onmogelijk en niets is bijgevolg ondenkbaar . Bovendien hoeven zij , die in dit kader de beslissingen nemen , op geen enkele manier verantwooreding af te leggen  Enkel de burger , onderwerp of lijdend voorwerp van die beslissingen kunnen  worden vervolgd bij het ingebreke blijven  om die opdrachten na te leven !!!!! Vreemd , maar ik meen zoiets vroeger ook al eens te hebben gehoord met alle desastreuse gevolgen vandien, of vergis ik mij ???? Ga maar eens naar Google  : http://www.google.be/search?sourceid=navclient&aq=0h&oq=&hl=nl&ie=UTF-8&rlz=1T4ADSA_nlBE374BE378&q=artikel+48.6+van+het+verdrag+van+de+europese+uni Wat mij huiverig maakt , dat is dat de media daar met geen woord over reppen!!!!!!Zou de dictatuur hen vriendelijk ( voorlopig) hebben verzocht het zwijgen te bewaren ????

    Over ESM:
    Het staat in ieder geval voor European Stability Mechanism. Het zal in 2013 van kracht worden en de taken van de huidige 'tijdelijke' noodmechanismes overnemen, nl. het AFSF en de EFSM. Al deze fondsen zijn er op gericht het Euroschip drijvende te houden door het rondpompen en desnoods confisqueren, en als dat niet meer lukt, 'verzinnen' van ondenkbaar grote hoeveelheden geld.

    Vanwaar het ook komen mag.

    18-10-2011 om 00:00 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kleindochter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn zoon Kurt en zijn vrouw Joke hebben weer een dochtertje gekocht , luisterend naar de naam " LOTTE". Lotte is vandaag  maand oud geworden. Hoera aan de mooie familie  Joke ,Kurt, Sarah, Lize en Lotte. Nu nog een zoon zou ik zo zeggen, maar dat horen ze uiteraard zelf te beslissen.
    Foto's volgen

    Tegelijk gaat Lize voor het eerst naar school.

    18-10-2011 om 00:00 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Dochter en zoon
    >> Reageer (0)
    19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brood en spelen -wat hebben we geleerd ???

    Gelezen op " beursbox nieuwsbrief" :
    Brood en spelen... Bij de Romeinen ging het in de arena's op leven en dood. Toen gisteren de PSV doelman voor dood op de grond lag, begon de Ajax aanhang te zingen. Zou hij daar dood gelegen hebben, dan was het een lolletje voor die Ajax fans. Voor dat soort uitschot moet de samenleving al die politiekosten maken? Moeten we voetbal zien als een soort bezigheidstherapie voor criminelen? Is de politie-inzet bij wedstrijden de prijs die we als samenleving moeten betalen om te voorkomen dat een deel van deze 'fans' anders zondag op rooftocht gaat zoals we recent in Londen zagen? De 'fans' in Rotterdam lieten al goed zien hoe ver het ondertussen kan gaan. Dat scheelde weinig of het was een bloedbad geworden.

    19-09-2011 om 11:57 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    17-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renovatie huis
    De renovatie is ondertussen afgelopen. Zie oud en nieuw.
    , , , ,,  

    17-09-2011 om 16:38 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:grapje
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België op zijn best
    Na een relatief lange tijd ben ik terug in de ether. Neen , 'k moest niet voortdurend vergadering om een nieuwe regering te kunnen krijgen. Het zal blijkbaar zonder mij ook lukken. Ik kan het bijna niet geloven; maar allez , we blijven positief denken en vertrouwen erop dat België nu weer België wordt zoals het hoort te zijn. België een " kloteland" ? Ja , voor sommigen toch , maar één ding weet ik nog steeds : we zijn nog altijd bij de " luxepaarden". Dat het op hetzefde luxeniveau als dat dat we gewent zijn , niet zal voortduren , dat weten we ook , maar ja , 't is nu eenmaal niet anders .'t Is zoals met de Egyptenaren destijds: zeven goede en zeven slechte jaren ; hoelang zo'n jaar duurt , dat weet ik niet , maar in elk geval veel langer dan één jaar.

    Vanaf nu is 't in elk geval duidelijk : zeer alert zijn is de boodschap en tijdig anticiperen op de komende veranderingen.Ook dan zal ons levensniveau erop achteruit gaan , maar ge zult dan tenminste één en ander kunnen opvangen.  Die niet anticipeert komt onvermijdelijk te laat en zal dus te zwaarder getroffen worden.

    Mijn leuze :
    ZOVEEL MOGEZLIJK ONAFHANKELIJK WORDEN VAN DE GROOTINDUSTRIE
    Elk kan verder voor zichzelf invullen wat zijn of haar inhoud van dat gegeven is . De tijd van handelen in plaats van slaafs volgen wat  " de media" ons allen probeert wijs te maken is reeds aangekomen.

    Al eens aan gedacht hoe onze zogezegd moderne maatschappij zijn overlevingskansen voortdurend hypothekeert ??? Stel je maar eens voor dat bv. de enrgievoorziening uitvalt ....
    en dan ???  Hoe vangt ge dat op ??? Stel je voor dat het drinkwater wordt gepolueerd , en dan ?? Hoe vang je dat op?? enz....
    Enkel de " survivers " zullen overleven , en dat zijn uiteraard , zoals Darwin zegt , steeds weer de best aangepasten aan de situatie van het moment.

    Zwartgalligheid ? Geenszins, wel een nieuwe aanpak in een nieuwe situatie !! Wat betreft diegenen die de veranderingen  pogen te minimaliseren : " Pas op als de vos de passie preekt".

    17-09-2011 om 16:13 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rem de opwarming van de aarde !

    Stop de scheet.......!http://www.vkblog.nl/bericht/129040/Stop_de_scheet.......!

    vrijdag 18 mei 2007 11:10 door seotwee

    Dit is geen grapje. Scheten zijn zeer slecht voor het milieu. Een mens laat tussen de 500 ml en 1500 ml aan scheten per dag. Een deel van de scheet bestaat uit methaan en dat is een broeikasgas welke 21 keer meer effect heeft dan CO2 op de opwarming van de aarde. Meer dan 6 miljard mensen laten scheten en dan hebben we het nog niet over het vee dat we houden.

    Mijn motto is: STOP de SCHEET.

    In internationale rapporten en verklaringen over klimaatopwarming en duurzame ontwikkeling is het (over)bevolkingsprobleem taboe.Dit probleem bespreekbaar te maken is al een goeie start. We zullen er toch iets moeten aan doen , niet ??? Laat ons nu starten en het probleem op een menselijke manier pogen op te lossen.

    17-07-2011 om 18:31 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:milieu
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud worden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen %%%FOTO2%%%

    17-07-2011 om 12:09 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:grapje
    >> Reageer (0)
    14-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme energiemeter
    http://ikgabouwen.rnews.be/nl/life-and-style/bouwen-verbouwen/nieuws/slimme-energiemeter-kost-elk-gezin-20-jaar-lang-40-euro/article-1195062692664.htm?utm_source=Newsletter-14%2F07%2F2011&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-Site-IkGaBouwen-NL-nl

    Weeral het  geld uit onze zak halen , da's zeker.

    14-07-2011 om 18:28 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:financieel
    >> Reageer (0)
    04-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verklikkerslijnen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zal je buur maar wezen, of je concurrent op gelijk welke wijze. De laatste tijd schiet ge niet zogoed meer met elkaar op, dus wordt er maar geschoten via de verklikkerslijn. Als ge geluk hebt weet ge vanwaar het komt;; waarschijnlijk zul je het nooit weten en is iedereen verdacht. Gezellige maatschappij zeg; let wel: ik gebruik hier met opzet niet het woord " samenleving".
    %%%FOTO1%%%
    Nicolae Ceauşescu ????

    04-07-2011 om 14:35 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    21-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de media
    Wat is dat toch met onze media ?? Aan wat wordt aandacht besteedt ? Volgens mij enkel aan zijdelings interessante zaken. Wie van ons kijkt ernaar uit om te weten dat er een bus verongelukt is in Argentinië en dat er daar twee Belgen inzaten? Aan werkelijke problemen in onze maatschappij , daar wordt enkel sloganesk iets over gezegd. Eénzijdigheid troef. De media kiezen blijkbaar welk standpunt zij ( of beïnvloedt door ) willen naar voor brengen. Komaan " media " vervul eens uw democratische taak" en informeer ons op genuanceerde wijze . Aan " one-liners " hebben we niets. Aan eenzijdige standpunten hebben we nog minder. Spit uw debatten op een behoorlijke manier uit en laat de kijker beslissen waar die achter staat. Maar ja, daar is moed voor nodig, iets wat blijkbaar in onze tijd als een negatief kenmerk beschouwd wordt. Roer omgooien en durven!!!!!

    21-06-2011 om 00:00 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    20-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerncentrales en hun veiligheid.

    http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/06/18/overstroomde-missouri-bedreigt-kerncentrale
     

     

    Overstroming van de Missouri bedreigt kerncentrale

    De overstroming van de Missouri, een zijrivier van de Mississippi, bedreigt de Fort Calhoun kerncentrale in Nebraska. Momenteel is de kerncentrale een met zandzakken omgeven eiland in het vloedwater. En er wordt verwacht dat het water nog met anderhalve meter zal stijgen.

    En daar hoor je dan ook niks van, namelijk dat er een tritium-lek was, enkele dagen geleden, in de kerncentrale van Gentilly-2 (Quebec)...
    http://www.radio-canada.ca/regions/mauricie/2011/06/17/005-fuite-tritium...

    Waarom is er niet langer aandacht binnen de media omtrent FUKUSHIMA ???
    Waarom wordt in de reguliere media over dat alles niet of weinig over bericht? Waarom worden de risico's van kerncentrales, bv. in geval van overstromingen, niet ontleed in de media ?

    20-06-2011 om 15:19 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Gezegden
    >> Reageer (0)
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortgang verbouwingen.
    De werken aan mijn woning gaan verder. De eerste stappen zijn nu genomen om " strips" voor mijn gevel te plaatsen, en arduin te plaatsen. Kwestie van zogezegd een nieuw huis te hebben. Wordt verrvolgd.
    ,

    17-06-2011 om 17:06 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Gezegden
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opbrengst van mijn zonnepanelen volgen.
    http://home.solarlog-web.be/11316.html

    Kwestie van een idee te hebben wat dat oplevert. Betreft een installatrie van 5500kWpiek of zeggen ongeveer 4900 kWh op jaarbasis.
    De te lezen opbrengst in Euro slaat enkel op de opbrengst aan " certificatengeld" ; 1000Kwh betekent 330 euro of één certificaat.

    Daarnaast, naast deze opbrenst heeft men uiteraard ook nog de winst aan " niet verbruikte en dus niet te betalen electriciteit van het net" . Voor mij betekent dat op jaarbasis zeggen 3300kWh aan 0.22 euro/kWh = 726 euro op jaarbasis. Die o.22 euro is dse prijs van Ecopower; de andere leveranciers zijn duurder. ' t Is maar dat ge het weet hé.

    Verde(r is er nog de winst aan " minder milieuvervuiling"; ook dat is te lezen op mijn solarlog - link hierboven, rubriek " CO2-reductie.

    Misschien vraagt ge u nu af waarom ik een vermogen van 14800kWh heb geïnstalleerd , daar waar ik maar 3300kWh verbruik. Ewel dat is omdat ik binnen  een jaar of vier/vijf met een electrische auto zal rijden en dan kan ik " tanken" aan mijn oplaadpaal ( die er tegen dan zal staan). Verder ga ik zoveel mogelijk mijn gasverbruik reduceren ten voordele van electriciteitsverbruik.
    We werken eraan .

    17-06-2011 om 16:55 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:milieu
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kosten windmolenparken. alias Dedecker JM.

    http://www.demorgen.be/dm/nl/997/Consument/article/detail/1279326/2011/06/16/Jaarlijks-700-miljoen-euro-aan-certificaten-voor-zeewindmolens.dhtml
    Uittreksel artikel hierboven :

    Wanneer de zeven (geplande) windmolenparken aan zee op volle toeren zullen draaien, zal dat jaarlijks 700 miljoen euro aan groenestroomcertificaten kosten. Dat kaart Jean-Marie Dedecker (LDD) vandaag aan in de krant Het Laatste Nieuws. "Dat kost ons op 20 jaar tijd 14 miljard euro aan groenestroomcertificaten."


    Wat Dedecker niet zegt is , hoeveel en op welke vlakken er " winst"( in zijn breedste zin te begrijpen) er vanuit de groene energieproduktie voor iedereen zal voortvloeien.
    De de Europese Vereniging voor Windenergie (EWEA), berekende dat de elektriciteit uit windenergie in 2015 voor 15,1 miljard euro aan steenkool zal uitsparen, naast 6,4 miljard aan gas en 1,7 miljard euro aan olie. Tegen 2020 zijn de cijfers nog indrukwekkender: dan spaart de groene stroom in totaal 87 miljard euro aan brandstofkosten uit.
    Zie :
    http://www.demorgen.be/dm/nl/5397/Milieu/article/detail/1278975/2011/06/15/Windenergie-spaart-24-miljard-euro-uit-tegen-2015.dhtml

    Wat niet gezegd wordt is de enorme winst voor het milieu, al was het maar omdat er straks wellicht geen " Fukushima" en andere drama's  meer nodig zijn om ons van energie te voorzien.

    Of spreekt dat Dedeckere niet aan en gaat hij gewoon op de populistische toer ??? Of , heeft hij om één of andere reden liever die vuiligheid van kerncentrales???? Misschien is dat laatste wel het geval , want waarom geeft hij niet weer hoeveel belastinggeld onze huidige enrgiegigant al in de zakken heeft gekregen voor haar kerncentrales ???

    Al met al, naar mijn mening moet iedereen op één of andere manier betrachten om zoveel mogelijk onafhankelijk te worden van de grote energieleveranciers en dat door gebruik te maken  ecologisch verantwoorde middelen, lees zonnecellen, windmolens .

    En nog :
    "Wij zijn bang voor allerhande kleine dingen die kunnen gebeuren, totop de dag dat men zich zal realiseren dat er een nucleaire bom is , even verder, die slechts wacht op een trigger om te ontploffen". 

    17-06-2011 om 00:00 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:milieu
    >> Reageer (0)
    14-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze toekomst.
    http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/06/12/bart-de-wever-voor-premier

    Realistisch verslag over onze toekomst zou ik zo zeggen. LEZEN. Daarna doet ge nog wat ge wilt , maar sluit uw ogen niet. Doe niet aan struisvogelpolitiek !!!!!
    Hoe dan ook: de volgende eerste minister, wie dat ook mag zijn , wordt de kop van jut dank zij Europa.

    14-06-2011 om 00:00 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:Bedenkingen ofte filosofie
    >> Reageer (0)
    09-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchthaven Brussel en andere
    Zijn jullie dat ook beu met die onzekerheid op de luchthavens?? Het is altijd weer wat .Stakingen, pannes, vervuiling ( spuwende vuurbergen), smog, sneeuw en ijzel, bomalarm, kapingen, oorlogsgebied, onbetrouwbare maatschappijen qua kwaliteit van de vliegtuigen, onbepaalde prijzen en willekeur naar de klant toe , onbereikbaarheid van diensten bv. bij inbeslagname van ...
    moet ge maar terugkomen als " zij" op dienst zijn , enz...
    Voor mij hoeft het allemaal niet, er zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken op " bereikbare locaties" met de auto , trein , enz...

    Mij niet gezien , die onzekerheid bij het vliegtuigtransport , dat neem ik niet .
    Bovendien , milieuvervuiling in al zijn aspecten,  in de hoogste graad.
    Laat maar zitten.

    En voor anderen , statussymbool," met de vlieger reizen" , ewel, ge moet bij mij niet komen klagen. Maak keuzes in't leven. Status is bij mij op de plaats van bestemming te kunnen uitleggen , gemotiveerd, waarom ge voor die vakantieplaats de keuze hebt gemaakt.

    09-06-2011 om 12:15 geschreven door 4chauan2b


    Categorie:milieu
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • jip (ikke)
        op SunEwat
  • si! (den dochter)
        op Voetbal

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!