BRECHT
Laat je vrienden meekijken naar de blog. Stuur de link door !!



Nieuwsflitsen van St-Job-in-'t-Goor
30-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Stip" gestolen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens de opnamen van het VTM-programma "de stip"in Brecht zijn 5 jonge kerels met de bekende oranje stip gaan lopen. Er zat niets anders op voor de programmamakers dan een reservestip aan te brengen. Een zoektocht naar de originele leverde niets op. Misschien kan iemand nu een oproep doen om de stip terug te vinden.....of weet een van onze lezers hier meer van ?
Bron: gazet van Antwerpen dd 31/10/10

30-10-2010, 21:36 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

28-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterbenefiet tvv Ken delissen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik organiseer een benefiet op 20 november voor mijn broer die vorig jaar juni een werkongeval heeft gehad en sindsdien permanent verlamd is van kin tot teen. Na een jaar revalideren in het uz Gent komt hij terug naar huis. Hier komt heel veel bij kijken daarom deze benefiet! Ik wil graag dat hij een nieuwe start krijgt in zijn leven! Daarom organiseer ik een fakkeltocht tvv van hem!
ALLEN Daarheen!
Deelnamekaarten te koop bij mij op 0479813851 of ter plaatse
Wanneer: 20 november
Tarief: deelnamkaarten te koop vvk 5euro p/p , aan de kassa 6europ/p fakkel inclusief.
Open: starten met wandelen kan tussen 17.30u - 21.30u
Plaats: Brechtse heide
Voor meer info http://www.facebook.com Groep steun ken delissen
Bron: http://www.wattedoen.be/winterbenefiet-tvv-ken-228845.shtml

28-10-2010, 17:23 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Marum na 120 jaar weer open voor publiek
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Marum, dat is het meest noordelijk gedeelte van het Groot Schietveld, richting Loenhout, werd in 1890 in gebruik genomen als militair domein. Na 120 jaar ontoegankelijkheid werd dit natuurgebied van 315 hectare weer publiek domein.

Wandelpaden

Er zijn twee ingangen met infoborden : één aan de kant van Wuustwezel en één aan de kant van Brecht. Ook zijn er twee wandelpaden opengesteld: de rode paaltjes duiden de wandeling rond het Marum aan, de gele paaltjes geven de weg doorheen het gebied aan. Enkel het Marum is toegankelijk voor publiek. Het Groot Schietveld is om veiligheidsredenen afgesloten en aldus NIET toegankelijk.

Bron: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20101025_004&postcode=2960


28-10-2010, 17:07 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

27-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsschermen E19 in Schoten:verkeershinder richting St-Job
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op maandag 18 oktober 2010 starten het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de gemeente Schoten met de plaatsing van geluidsschermen naast de E19 richting Nederland in Schoten. De werken worden overdag uitgevoerd en zullen enkele maanden in beslag nemen.

Geluidsscherm 2 km lang

De geluidsschermen zijn donkergroen, 3 tot 3.6 meter hoog, en hebben een totale lengte van 2 kilometer. Ze worden geplaatst naast de E19 richting Nederland in Schoten. In samenspraak met de gemeente Schoten en na eerder uitgevoerde geluidsmetingen, werden drie locaties bepaald: ter hoogte van Pauwendreef (wijk De Zeurt, ong. 490 m), Gaaiendreef (wijk de Zeurt, ong. 200 m) en Elzendreef/Houthakkersdreef (wijk Ter Heide, ong. 1,2 km).

De totale kostprijs van dit project, 2.170.000 euro, wordt gezamenlijk gefinancierd door de gemeente Schoten (764.000 euro) en het Agentschap Wegen en Verkeer (1.406.000 euro).

Wie op tijd in St-Job of  Brecht wil geraken zal rekening moeten houden met vertragingen ter hoogte van de werken.

Bron: http://www.vlaanderen.be/

27-10-2010, 21:37 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Stip' ligt op donderdag in Brecht
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op donderdag 28 oktober ligt 'De Stip' in Brecht! 'De Stip' is een televisieprogramma dat uitgezonden wordt op zaterdag en zondag op vtm. Het programma probeert mensen samen te brengen: elke Vlaming kan een oproep doen (vraag en aanbod, contacten, droom en wens,...). 'De Stip' ligt donderdag van 17.15 tot 18.15 uur in de inkomhal van gc Jan vander Noot Brecht (bij goed weer op de Gemeenteplaats). Ga gerust een kijkje nemen!
Bron : http://www.brecht.be/

27-10-2010, 21:21 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

19-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heksentocht
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op 23 oktober 2010 is het weer griezelen geblazen! De dienst toerisme van Brecht organiseert die zaterdag hun jaarlijkse Heksentocht. Je vertrekt aan de firma Luyckx in de Abdijlaan in Brecht voor een wandeling vol met spanning, spektakel en gezelligheid.

De Heksentocht is ongeveer 4,5 km lang en de gemiddelde wandeltijd bedraagt ongeveer 1,5 à 2 uur. Vooraf inschrijven is verplicht en kan individueel of met een groep bij de dienst toerisme. Je krijgt dan alle info over vertrekuur, starttijd,... De deelnameprijs bedraagt 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen jonger dan 13 jaar. Lichtstick, soep en een drankje zijn in deze prijs inbegrepen. Zorg ervoor dat je je minstens 15 minuten voor je vertrektijd aanmeldt aan het start- en eindpunt bij de firma Luyckx.Opgelet een gedeelte van de route is niet toegankelijk voor honden.

Helaas zijn er geen plaatsen meer vrij.

Bron: http://www.toerismebrecht.be/

19-10-2010, 23:31 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teveel recreanten op Schietveld Brecht-Brasschaat.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Steeds vaker wordt het veiligheidspersoneel van het Schietveld in Brecht-Brasschaat geconfronteerd met incidenten tijdens schietoefeningen op het Groot Schietveld. Burgers negeren de gesloten slagbomen, rode vlaggen en verbodsborden. Daardoor ontstaat vaak een onveilige situatie.

De signalisatie werd in 2008 nochtans duidelijk verbeterd met de ingebruikname van de standen 9 en 10 in het noorden van het Groot Schietveld. Aanvullende informatieavonden werden toen ook georganiseerd in Brasschaat en in Wuustwezel. In het Groot Schietveld zijn enkel de eerste en tweede transversaal (dat zijn de 2 aarden wegen die Overbroek met Gooreind verbinden) toegankelijk, indien de slagbomen geopend zijn. Sedert enige tijd trachten de militairen op het schietveld en de lokale politie dergelijke overtreders te overtuigen om het schietveld niet te betreden

Bron: http://www.zoe.fm/regionieuws.php?id=17320.

19-10-2010, 23:19 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvolle benefiet voor Sophie
Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor Sophie Deleu (18), het meisje uit Sint-Lenaarts dat aan een ongeneeslijke huidaandoening lijdt, werd in Kapellen zaterdagavond een artiestenshow georganiseerd waarvan de opbrengst naar haar vzw gaat. De verzorging van Sophie kost immers handenvol geld. Tijdens de avond kon al een eerste cheque van 425euro overhandigd worden. Jenny van het Antwerpse café De Valk rondde dit bedrag prompt af naar 500euro.
Sofie lijdt aan lammelaire ichthyosis, een  heel uitzonderlijke aangeboren en ongeneeslijke huidaandoening. Sophie's huidcellen groeien  te snel, waardoor haar huid afschilfert. Haar verzorging kost helaas heel veel geld. 'Elke dag moet ik heel mijn lichaam twee keer insmeren met een dure crème. Mijn gezicht smeer ik zowat om het uur in', vertelt ze.

Neem eens een kijkje op haar website:     http://www.vzw-sophie.be/ 


19-10-2010, 23:12 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bomen op Gemeenteplaats kosten 6.690 euro
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nogal wat Brechtenaars waren niet tevreden dat de bomen bij de recente heraanleg van de Gemeenteplaats moesten verdwijnen. Ze krijgen nu nieuw groen, maar dat zal wel een en ander kosten.
Het nieuwe plantseizoen start weer rond Allerheiligen: er komen vier platanen (zie foto) voor het plein aan de kant van de kerk ter waarde van 840 euro. De vijf eiken voor de Lange Pad kosten 1.125 euro. Dan komen er ook twee platanen voor het oude gemeentehuis, prijskaartje daarvan is 2.940 euro. Tot slot komt er nog een tulpenboom  voor het begin van de Lange Pad aan de apotheker. Het totale kostenplaatje van het nieuwe groen komt zo op 6.690 euro."

19-10-2010, 22:53 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

13-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelkriebels presenteert: Robin Hood
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op 24 augustus maakten de kinderen van de gemeentelijke speelpleinwerking 'Speelkriebels' hun eigen versie van de film Robin Hood. Het is een mooie kortfilm geworden van zo'n 20 minuten.

Op 31 oktober wordt de film voorgesteld in GC Jan vander Noot, Mudaeusstraat 9 in Brecht. Er is een vertoning om 15u en om 16.30u. Je kan gratis komen kijken, maar je moet wel inschrijven. Dat kan via de webpagina http://www.surveymonkey.com/s/robinhood
Wie ingeschreven is krijgt een gratis drankje bij het praatcafé achteraf. Inschrijven kan ten laatste op 25 oktober om 18u!

Er is ook een dvd te koop. Deze kan je bestellen door 10 euro te storten via het nummer 733-0060977-91. Vermeld daarbij je naam en 'DVD Robin Hood'.
Je kan tot en met 15 november bestellen op deze manier.
Vanaf 6 december kan je de film komen afhalen op de jeugddienst (Gasthuisstraat 32).

Voor vragen of verdere informatie kan je bellen naar 03 660 28 30.

13-10-2010, 22:52 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecobouwers opendeur 6-14 november 2010
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tussen 6 en 14 november organiseert Bond Beter Leefmilieu het evenement Ecobouwers Opendeur. Tijdens deze opendeurdagen kom je alles te weten over bouwen met aandacht voor energiezuinigheid en duurzame materialen. De focus ligt op de bouwheer: waarom kiezen voor energiezuinig of duurzaam bouwen? Hoe begin je er aan? Waar moet je op letten?

 

Geen verkoopspraatjes maar echte ervaringen

Tijdens de weekends van 6 & 7 en 13 & 14 november kan je gratis binnenkijken in meer dan 100 lage-energiewoningen. Geen verkoopspraatjes, maar echte ervaringen over hoe duurzaam en energiezuinig bouwen verloopt in de praktijk. De eigenaars van de woningen verzorgen, al dan niet samen met hun architect, aannemer of installateur, de rondleiding. Zij tonen de bezoekers welke technieken tot energiebesparing leiden, hoe ze deze zelf hebben toegepast en vanuit welke filosofie ze dit gedaan hebben. Zij geven uitleg over het energieconcept, de isolatie en de verwarming. Je hoort ook alles over de gebruikte materialen en de samenwerking met de bouwpartners.

 

Wat mag je verwachten?

Je krijgt in kleine groepjes gedurende een tweetal uur een warm onthaal bij de mensen thuis. Geen vrijblijvend binnen en buiten lopen, maar een gemoedelijke babbel met andere milieubewuste kandidaat (ver)bouwers. Je kan kiezen uit een brede waaier van woningen: bio-ecologisch, passief, strobalenwoningen of renovaties in de stad. Wil je een houtskelet in opbouw gaan bekijken of eens binnenpiepen in een volledig afgewerkt passief appartement? Er is altijd wel een interessant bouwproject in jouw buurt dat de deuren openstelt. Wil je meerdere projecten op één dag gaan bezoeken onder professionele begeleiding? Schrijf je dan in voor een van de thematours.


Ook in Brecht zijn enkele woningen op afspraak te bezichtigen:

http://www.ecobouwers.be/klimaathuizen?field_climate_house_value_many_to_one=All&field_klimaathuis_structure_value_many_to_one_1=All&field_klimaathuis_project_status_value_many_to_one=All&field_klimaathuis_home_county_value_many_to_one=All&gemeente=Brecht

Bron: http://www.brecht.be en http://www.ecobouwers.be

13-10-2010, 22:34 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

12-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-novemberviering
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zoals ieder jaar herdenken we op 11 november het einde van de Eerste Wereldoorlog en gedenken we ook in Brecht alle slachtoffers van de oorlogen. Vroeger werd deze 11-novemberviering in de drie deelgemeenten en in Overbroek georganiseerd, vanaf dit jaar zal er maar één 11-novemberviering plaatsvinden. Het lot heeft beslist dat de viering dit jaar in Sint-Job-in-‘t-Goor doorgaat.

 

De 11-novemberviering start met een gebedsdienst om 10.00 uur in de kerk H. Man Job. Na de gebedsdienst vindt er een gezamenlijke optocht plaats van de kerk naar het monument waar enkele kransen neergelegd zullen worden. Het gemeentebestuur nodigt iedereen achteraf uit op een receptie in het Goorhof.

 

Wie wil kan op 11 november 2010 met de bus naar de viering in Sint-Job-in-‘t-Goor rijden. De bus vertrekt in Sint-Lenaarts aan ’t Centrum om 9.00 uur en rijdt van daaruit naar de Gemeenteplaats aan het oud gemeentehuis (rond 9.15 uur) en vervolgens naar Overbroek aan de kerk rond 9.30 uur. De terugrit start om 12.30 uur. Als je graag mee wil rijden met de bus, geef je dit vooraf aan bij onderstaande contactpersoon.

 

Meer info: Kristine Van Bavel, dienst interne zaken, 03 660 25 53
Bron: http://www.brecht.be

12-10-2010, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

08-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw GAS-reglement sedert 1 oktober
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wat betekent GAS?

GAS staat voor Gemeentelijke Administratieve Sancties. Het is een reglement dat onze politiemensen en gemachtigde ambtenaren meer mogelijkheden geeft om overlast en asociaal gedrag aan te pakken. We richten onze pijlen vooral op vervuiling, verloedering en lawaai, zodat de pakkans vergroot en de overlast verkleint. Dit reglement zorgt mee voor een leuke en nette gemeente waar het aangenaam wonen is.

Hoe werkt het?

Als de politie of een gemachtigde ambtenaar een overtreding van het reglement vaststelt, maakt hij of zij een proces-verbaal op en stuurt hij of zij dat naar de sanctionerend ambtenaar. Deze verwittigt de overtreder per aangetekend schrijven van de vastgestelde overtreding. De sanctionerend ambtenaar beslist uiteindelijk om al dan niet een geldboete op te leggen, zonder de tussenkomst van het parket. Resultaat: een snellere en efficiëntere bestraffing en bewustmaking van de overtreder dat overlast veroorzaken niet kan.
vb  Artikel 6.13
's Nachts evenals op zon- en feestdagen is het verboden glas te storten in de glasbollen.
Download: http://www.brecht.be/Nieuwsartikels/tabid/869/articleType/ArticleView/articleId/258/GASreglement.aspx

Bron: http://www.brecht.be/Nieuwsartikels/tabid/869/articleType/ArticleView/articleId/258/GASreglement.aspx


08-10-2010, 14:01 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

07-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksdrink Brecht
Klik op de afbeelding om de link te volgen Art. 2: De retributie wordt vastgesteld op 100,00 EUR.
Art. 3: De huwelijksdrink - de huwelijksvoltrekking inbegrepen - duurt
maximaal één uur en zal plaatsvinden in het lokaal naast de trouwzaal op
volgende dagen : alle werkdagen van 10 uur tot 15 uur, met uitzondering van
vrijdag van 11 uur tot 14 uur, en op zaterdag van 11 uur tot 13 uur. Bij de
huwelijksdrink wordt aan maximum 40 personen schuimwijn, fruitsap en water
aangeboden.
Bron: verslag gemeenteraad 10/06/10

07-10-2010, 18:33 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquafin stelt vernieuwde installaties open
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op zondag 10 oktober 2010 zet de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Brecht haar deuren open van 14 tot 17.30 uur. Om 14 uur zullen onze burgemeester Luc Aerts  en gedelegeerd bestuurder van Aquafin NV Luc Bossyns de installatie plechtig inhuldigen.

 

Aansluitend staan medewerkers van Aquafin doorlopend ter beschikking voor een deskundige rondleiding op de installatie. Ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel of hun kans wagen met de kleurwedstrijd, terwijl Clown Nico voor grappen, grollen en kleurrijke ballonnen zorgt. Het wordt niet alleen een leerrijk, maar ook een plezierig evenement in samenwerking met Natuurpunt Brecht!

07-10-2010, 16:56 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KREA-heksenwandeling (16/10/2010)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Verenigingen, vrienden en families die eens een avond niet voor hun kijkkast willen doorbrengen, bieden wij ook dit jaar weer een spannend, sportief en schrikwekkend alternatief aan onder de vorm van een heksenwandeling.
Een griezelige boswandeling, opgefleurd door allerlei attracties, klank en licht, een heksendrankje, enz. U moet dat absoluut eens meegemaakt hebben! Let wel: zorg voor aangepaste kledij! Laarzen zijn verplicht en zaklampen verboden. Door uw deelname steunt u ook een goed doel. Dus van harte welkom.
Locatie:parking ingang Kristus Koning instituut, Sint-Job
Aanvang:19u00
Organisator:KREA vzw
Contactpersoon:Rik en Reynilde Geysen
Telefoon:03 383 15 94 of 0472 33 59 48

07-10-2010, 16:53 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regio test alarmsirenes op 7 oktober.
De elektronische sirenes, die opgesteld staan in de risicozones van de Seveso- en nucleaire bedrijven, dienen elke trimester getest te worden. De volgende test vindt plaats op 7 oktober. In onze regio gaat het onder andere om bedrijven in Brecht en Beerse.

Tijdens de test zal de sirene een NBC (nucleair, biologisch, chemisch) alarmsignaal uitzenden. Dat is een gemoduleerde huiltoon die na een korte periode herhaald wordt. Na dit signaal zal uit de luidsprekers de gesproken boodschap 'Proefsignaal' weerklinken. De tests vinden tussen 8.45u en 10.15u.

Bron: http://www.zoe.fm/regionieuws.php?id=17205

05-10-2010, 15:20 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht verwelkomt nieuwe inwoners met rondrit door gemeente en gloednieuwe promotiefilm
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het gemeentebestuur van Brecht nodigt zondag 10 oktober al haar nieuwe inwoners uit. Onder deskundige begeleiding van enkele gidsen, worden zo’n 120 nieuwe inwoners van Brecht met een bus wegwijs gemaakt door de gemeente.
De gemeente organiseert een rondrit met de bus langsheen de wegen van Brecht. De nieuwe bewoners krijgen  de promotiefilm te zien over de gemeente en maken kennis met burgemeester en schepenen. Zij worden uitgenodigd op een maaltijd met broodjes.
De promotiefilm kon gerealiseerd worden door de financiële steun van Leader ‘MarkAante Kempen’ en bedraagt 5.655 euro.

 

 

05-10-2010, 15:03 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotoboek over Brechtse Heide
Klik op de afbeelding om de link te volgen De beheercommissie, een vereniging van alle actoren actief in de Brechtse Heide, wil in het kader van een project rond samenwerking en draagvlak een inspirerend fotoboek uitbrengen. Het boek heeft als doelstelling de esthetische en landschappelijke waarden van het gebied te benadrukken.
Er wordt gezocht naar boeiende verhalen van lokale mensen om de foto’s te ondersteunen maar de teksten zullen ondergeschikt zijn aan de foto’s. Doel is de sfeer en eigenheid van de Brechtse Heide tot uiting te laten komen in de foto’s.

Oproep 

In het kader van dit project is de beheercommissie in samenwerking met Regionaal Landschap de Voorkempen en de provincie Antwerpen op zoek naar semiprofessionele (natuur- en landschaps)fotografen die mee in het project willen stappen. In een eerste fase wordt gevraagd enkele proeffoto’s te maken. Geïnteresseerde fotografen kunnen tot donderdag 28 oktober 5 tot 15 foto’s van de Brechtse Heide bezorgen op het secretariaat van RL de Voorkempen. De foto’s moeten passen in de sfeer van het boek zoals hierboven werd beschreven.

 

Een jury zal daarop een aantal fotografen uit kiezen die het thema het best benaderd hebben vanuit het oogpunt van het project (kwaliteit, stijl, karakter, sfeer). Wanneer de financiering voor het project goedgekeurd wordt (jan 2011) zullen deze fotografen uitgenodigd worden mee te werken aan het boek. Er wordt op dat moment een billijke vergoeding voor de opdracht afgesproken.

 

De redactie van het fotoboek is in handen van een werkgroep van de beheercommissie Brechtse Heide. De provincie Antwerpen stelt een ontwerpbureau aan voor lay-out en tekstverwerking en waakt over de kwaliteit van het eindproduct.

 

Meer informatie: secretariaat van RL de Voorkempen, Thomas Impens, thomas.impens@rldv.provant.be of 03 312 87 12

Bron: http://www.brecht.be

04-10-2010, 18:42 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Archief per maand
  • 10-2013
  • 06-2013
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!