Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Om niet in uitersten te vervallen, drink ik nu de ene dag een Trappist en de andere dag nen Duvel. Bij het degusteren van de Trappist luister ik naar Gregoriaanse gezangen of klassieke muziek en bij het drinken van de Duvel naar James Last en andere lichte muziek.

    Het is nooit goed in uitersten te vervallen, men moet steeds het evenwicht bewaren. Als het evenwicht zoek is begint alles te wankelen, de Vlaamse politiek wankelt, de belgische politiek is een puinhoop, de Europese politiek is een puinhoop, alles wankelt en staat op instorten. De wereld wordt geregeerd door zwakkelingen (versager zegt men in het Duits). Erger nog, de wereld wordt geregeerd door leugenaars en bedriegers die zichzelf vetmesten op kosten van het Volk en dat Volk wordt uitgeperst als citroenen en kaalgeplukt als braadkippen.

    Tot overmaat van ramp komt nog daartoe dat ons een wereldvreemde cultuur wordt opgedrongen en onze eigen Joods-Christelijke-Humanistische cultuur stelselmatig wordt ondergraven door de linkse EUssr comissarissen die door niemand van ons gekozen werden en die zich immer meer dictatoris gaan gedragen. Tegen deze wereldvreemde moslimcultuur en deze EU-dictatoren moeten wij ons met man en macht weren, wij mogen dit niet meer langer dulden in het belang van de huidige jonge generatie en de nog ongeboren generatie.

    En de Vlaamse politiek, ach nee, daar zou ik mij niet meer mee bemoeien en toch voor één keer nog een klein beetje. De geboortepremie van het NVA, de bewoners van Borgerocco en van het Kiel zullen zich wel in de handen wrijven, elk jaar eentje meer. Ik heb je wel door Bartje, wie in Antwerpen de burgemeestersjerp wil halen moet zoals Slaapmans de allochtonen goed pamperen.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (10)
    18-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk gaat Kartuizer verder.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bedankt lieve Vriendin en vrienden voor jullie bemoedigende reacties, het leven gaat verder maar ik geloof dat het mijn taak is, zoals mijn vriend Andre Baert (digitalia) het in zijn blog al eens aanduidde, de Europese kruistocht tegen de islam te prediken. Ik ben dan wel geen Pieter De Kluizenaar maar een kluizenaar ben ik, weliswaar een moderne zonder habijt maar wel met zwaard, het zwaard van het woord. Daarom heb ik boven dit artikel nog eens de Aartsengel Michael geplaatst, met zijn lans doorboord hij het monster islam.

    Ik hoop echter dat Michael met zijn lans ook nog een ander monster zal doorboren, het monster van de EU-polit- commisarissen die Europa in de afgrond rijden, de bende met aan het hoofd onze eigen slappe natte dweil die door niemand van ons gekozen werden en die drukdoende zijn onze moeizaam verkregen democratische rechten af te bouwen. Wij moeten ons wapenen tegen de leugens die ons dagelijks door de regimetrouwe linkse kranten worden voorgeschotelt de beste remedie daartegen is, deze kranten niet meer te kopen, voor geld danst toch de beer! Zeg toch gewoon de abonnementen op!

    Zo even hoorde ik in de Duitse nieuwsberichten dat Merkel gezegt heeft dat de Euro niet in gevaar is, terwijl de Europese Centrale Bank geen geld meer heeft. Wie geloofd deze FDJ-tante nog?

    En wat de Vlaamse politiek betreft, ach ja, daar wou ik mij niet meer mee bemoeien, hopelijk houd ik dat vol.

    Kartuizer.

    Reageer.... 


    >> Reageer (2)
    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenmaker blijf bij uw leest....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb wel niet de academische graad van Theoloog, academische graden kan men kopen en hebben mij dus nooit geintereseert. Maar ik heb mij jarenlang verdiept in de bijbel, de bijbel is een samenstelling van vele boeken, een biliotheek vandaar de latijnse naam Biblia. De verschillende boeken van deze bibliotheek zijn geschreven door mensen velen van deze mensen hebben zich een God geschapen naar hun beeld en gelijkenis. De bijbel is dus niet het woord van God. Maar ik vind in de bijbel zeer vele mooie dingen en zeer veel wijsheid. Dat is het grote verschil met de koran, deze is een goedkoop plagiaat van de bijbel en verkondigt in tegenstelling van de bijbel haat en verderf. De God van de bijbel, alhoewel ook door mensen geschapen, is een liefdevolle God, de god van de koran is een god van haat en verderf.

    Ik heb mij ook jarenlang verdiept in de Kerkgeschiedenis, ik ken dus de gelijkenissen tussen de Kerk der middeleeuwen en de huidige islam. En ik weet dus dat een theocratie een katastrofe is voor de mensheid die alleen maar haat, dood en vernieling brengt. Wanneer godsdienstwaanzinnigen de wetten gaan maken is het einde zoek. En dat komt op ons toe wanneer wij de islamisering niet een halt gaan toeroepen!

    En wat Vlaanderen betreft, het is in Vlaanderen nog steeds zoals het altijd al was, tien Vlamingen en een vlag, de verdeeldheid is groot. Ik had gehoopt de Repubiek Vlaanderen nog te mogen beleven, maar mijn twijfels worden steeds groter maar dat moeten de Vlaamse broeders en zusters die in Vlaanderen wonen zelf weten, ik woon er niet meer. Dat is wel het grote verschil met de Walen, die trekken als het op het behoud van Walonie aankomt aan één zeel, dat heeft men in Vlaanderen nog niet geleerd. Maar ik zal mij voorlopig niet meer met de Vlaamse politiek bemoeien en bij mijn leest blijven. Hoe ik mij een onafhankelijke Republiek Vlaanderen voorstel heb ik in mijn blog herhaaldelijk duidelijk gemaakt en daar blijf ik bij.

    Groetjes Kartuizer

    Reageer..... 


    >> Reageer (5)
    14-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben verbaasd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, ik ben verbaasd over zoveel onbegrip op mijn beidrag van 12 juli.

    De Confederatie is een verbinding tussen soevereine staten die hun eigen soevereiniteit behouden, maar overeenkomen om bepaalde aangelegenheden, zoals de buitenlandse belangen en veiligheid, gemeenschappelijk te regelen.
    Wanneer dus de Republiek Vlaanderen met Nederland een confederatieverdrag zou afsluiten blijft Vlaanderen een soevereine staat en Nederland ook met elk hun eigen wetten en gebruiken. Dus in Vlaanderen geen vlaggetjes zwaaien ter gelegenheid van koniginnendag. Trouwens wat de monarchie in Nederland betreft, loopt deze volgens mijn bescheiden mening op haar laatste beentjes het zou wel eens kunnen dat Nederland nog vóór Vlaanderen een Republiek wordt.

    De Oranje Blanje Bleu-vlag, de Prinsenvlag is niet de vlag van het Koninkrijk der Nederlanden, deze is rood wit blauw. De Prinsenvlag is een historische vlag, het was de vlag van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden 1588-1795. Toen de Watergeuzen Den Briel veroverden droegen ze banieren met deze kleuren,Oranje Wit Blauw. In 1587 bestelde de Admiraliteit van Zeeland deze vlaggen voor de Zeeuwse oorlogsschepen.
    Het PVV-kamerlid Martin Bosma suggereerde in 2010 deze vlag als teken voor van de islam "bevrijd gebied" in Nederland te gebruiken. In 2011 was er plots veel belangstelling voor de prinsenvlag toen de krant SpIts een foto publiceerde van twee van deze vlaggen achter de vensters van de werkkamers van PVV-Tweede Kamerleden Wim Kortenoeven en Johan Driessen.


    Gebed voor het vaderland

    Heer, laat het prinsenvolk der oude
    Nederlanden niet ondergaan
    in haat, in broedertwist en schande.
    Maak dat uit d´oude bron
    nieuw leven nochmaals vloeit,
    schenk ons de taaie kracht om fier vol
    vroom vertrouwen,
    met nooit gebroken moed
    ons land herop te bouwen,
    tot statig als een eik voor U ons volk
    herbloeit

      

    Kartuizer                                                                     

    Reageer                                                                      



                                                                     


    >> Reageer (3)
    12-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen waar gaat gij naartoe ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met spanning heb ik het verloop van de 11 juli vieringen in Vlaanderen gevolgt. En, ik had er meer van verwacht. Ik had gehoopt dat alle Vlamingen nu eens eensgezind ongeacht hun politieke meningen schouder aan schouder zouden staan om het Waalse dictaat van het rode strikje boe toe te roepen. Maar inplaats van te zeggen "nu hoeft er niet meer onderhandeld te worden!" Wij willen nu onze eigen weg gaan en wij dulden geen verdere Waalse knechtschap meer, gingen velen weer aan het wankelen.

    De Vlamingen en de Nederlanders samen zijn het Volk der Lage Landen en samen kunnen wij sterk zijn, een onafhankelijke republiek Vlaanderen in een confederatie met Nederland is de enige juiste weg, zo kan het oude Dietsland weer herleven. Samen zijn wij een Volk van meer als twintig miljoen Nederlandstaligen een macht, die eisen kan stellen. Laat toch in dat nieuwe onafhankelijke Vlaanderen naast de Leeuw de oude Oranje-Blanje-Bleu vlag weer wapperen inplaats van de EUssr vlag die ons niets goeds brengt. Een verenigt Volk is een sterk Volk, daar moeten wij heen. Moge Dietsland herleven!

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (4)
    07-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort genoteerd....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na Denemarken sluit nu ook Noorwegen de grenzen, er zullen er beslist nog meer volgen.

    Als de Vlaamse partijen toestemmen in het misbaksel van DI Rupo betekend dat voor Vlaanderen de definitieve doodsteek. Ik ben benieuwd welke partijen het Vlaamse Volk zullen verraden en verkopen.

    Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland duiken overal autochtone knokploegen op om aan de terreur van de onverdraagzame islamisten een einde te maken het geduld van het Volk gaat ten einde. Het lijkt erop, dat de Burgeroorlogen die Gerald Celente in Europa voorspelde langzaam op gang komen. Een Volk dat zijn vrijheden niet verdedigt is ten ondergang gedoemt maar zover zal het in Europa nooit komen. De Europese bodem zal van al het onkruid dat er nu op woekert gezuiverd worden zo dat de komende generatie weer in een vrij Europa zal kunnen leven.
    PS. Klik voor een groter beeld op de afbeelding.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (2)
    06-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus Ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De voorbije dagen verwijlde ik regelmatig in gedachten bij onze vriend Johan. Toen ik in mijn kapel zat gingen steeds weer de woorden van Jezus tot zijn volgelingen "gij zult nog grotere wonderen verrichten als ik" door mijn hoofd. Ik hoop dat mijn diep gevoel van medeleven met Johan een wonder teweeg kan brengen. Moge hij toch nog vele jaren Vlaamse gedichten schrijven.

    De bemerking van Lucky9 op de reactie van Jutta is juist, zoals het nu gaat kan het niet verder gaan. Vroeg of laat zullen wij hardhandig moeten terugslaan, dat is de enige taal die dit tuig verstaat. Waar is de tijd van de VMO ? Zelfverdediging is wettig en legaal.

    Moe Merkel en kompanen gaan steeds verder met de afbraak van Duitsland. Westerwelle pleit reeds voor de snelle toetreding van Turkije, hij schijnt wel niet te begrijpen dat hij volgens de scharia wegens zijn geaardheid van het hoogste gebouw naar beneden geworpen worden moet. In ons land zijn er ook enkele die daarover zouden moeten nadenken. Mischien kan Smetje eens een Homo en Lesben parade organiseren in Borgerrokko en op het Kiel in Antwerpen. Veel succes!

    Ik verwacht, dat we op het einde van dit jaar opnieuw naar de stembus zullen moeten, en ik hoop dat men in Vlaanderen eindelijk begrepen heeft dat er maar één goede oplossing is, de Republiek Vlaanderen met het Vlaams Belang. Daar ik niet in Vlaanderen woon stuur ik natuurlijk mijn kat alhoewel er hier weer met potlood en papier gestemd wordt.

    Kartuizer.

    Reageer......






    >> Reageer (2)
    03-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl ik hier in mijn bescheiden kluis zit te luisteren naar de heerlijke klanken van Georg Friedrich Händel´s Wassermusik wil ik toch enkele korte bemerkingen opschrijven:

    Ja, Jutta je bemerking is zeer juist, de Bildersbergers kunnen één van hen wel een trap geven als hij niet in het rijtje danst maar ze laten elkaar niet helemaal in de steek, wie weet wat deze ingewijde nog allemaal had kunnen uitplapperen?

    Ja, Jaen natuurlijk moeten wij ons met alle middelen die ons ter beschikking staan weren tegen dit wurgende monster, maar geld regeert nu eenmaal de wereld, het wordt een strijd tussen David en Goliaht.

    Het NVA heeft nu eens klaar en duidelijk door de mond van de venijnige minister Burger laten weten dat de partij voorstander is van het cordon en het ook wil behouden. Ik ben ervan overtuigt dat nu bij vele voormalige NVA stemmers een licht is opgegaan en dat zij bij de volgende verkiezingen weer voor hun oude partij, het V.B. zullen stemmen.

    Het geduld van vele autochtonen gaat langzaam ten einde, en terecht, niet alleen in Nederland maar overal in Europa. Overal duiken knokploegen op die de muilen van de islamgekken willen stoppen. Het was te verwachten en dit is eerst het begin vroeg of laat eindigt dit in een totale burgeroorlog.

    Wie dacht dat de Euro nu door de laatste toegeving aan Griekenland gered is, vergist zich, in Duitsland wordt door de Bundesbank de Deutsche Mark weer gedrukt.

    Vrienden, we leven in een rumoerige tijd, alles staat op zijn kop maar ik geloof nog steeds dat uiteindelijk het gezonde verstand zal zegevieren maar zonder strijd zal dat niet mogelijk zijn, ieder van ons moet bereit zijn zijn steentje bij te dragen en zoals dat vroeger in de kerken steeds verkondigt werd, "ieder naar Godsvrucht en vermogen!" Als vijfenzeventigjarige ben ik voor een knokploeg zeker niet meer bruikbaar maar er zijn toch ook jongeren die stevige vuisten hebben om onze waarden en normen handvast te verdedigen.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (6)
    30-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De poliep met de vele armen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als het waar is, wat ik gisteren bij Boilingpoints over de Bilderberger groep gelezen heb dan is deze groep een zeer gevaarlijke poliep met zeer vele armen die over de hele wereld om zich heen grijpen. De armen voeren gewetenloos uit wat het lichaam,de kern, beveelt. Wij wisten reeds, dat de Euro en de EUdssr een uitvinding van deze poliep is en dat niemand die niet een van de armen van deze poliep is president of commisaris van deze club kan worden zelfs een natte dweil die alleen maar bevelen uitvoert is dus één van deze armen.
    Ik herhaal nogmaals mijn dringende oproep:"Vrijheidsstrijders aller Europese landen verenigt u" Nu is het nog niet te laat, laat niet toe dat Europa in de wurgende armen van dit monster komt!

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (5)
    28-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijheidsstrijders aller Europese landen verenigt u.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is duidelijk, dat de Europese dictatuur van onze natte dweil en zijn EUdssr-commissarissen kort voor de val staat, het wangedrocht van de EU-reus op lemen voeten zakt met toenemende snelheid in elkaar. Het Griekse leger heeft zich aan de kant van het Volk geschaard omdat de officieren en de soldaten menen dat hun vaderland door buitenlandse machten geregeerd wordt en dat willen zij niet langer dulden. In Spanje en in andere Europese landen ziet het er niet beter uit. Ook wij mogen deze inmenging van buitenlandse ideoten niet langer dulden. Ook wij willen zelf bestemmen wat voor ons land goed is en niet. Wij mogen niet langer dulden dat onze democratische rechten en verworvenheden door een stel wereldvreemde ideoten verkwanselt worden.
    Op de allereerste plaats is het onze burgerplicht ons te weren tegen de toenemende islamisering, Europa is Joods-Christelijk-Humanistisch en wij mogen niet toelaten dat deze, onze Europese cultuur, door een vijfde islamistische colonne ondergraven wordt zoals dat op het ogenblik gebeurt, het is onze plicht ons met alle middelen die ons ter beschikking staan daartegen te weren. Wie onze Europese vrijheden en cultuur wil behouden geeft zijn stem aan die partijen die borg staan voor deze vrijheden. In Vlaanderen is dat het Vlaams Belang, in Nederland is dat de partij van Geert Wilders. Ook in andere Europese landen groeien de partijen die deze vrijheden in hun vaandel geschreven hebben en die met ons samen de strijd aanbinden tegen elke vorm van vreemde overheersing. Met hen samen zullen wij de overwinning behalen.

    Kartuizer.

    Reageer.....



    >> Reageer (6)
    27-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese reus op lemen voeten....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen ik een goed half jaar geleden in mijn blog schreef dat de Euro einde 2011 tot het verleden zou horen, kreeg ik als reactie, dat ik mijn glazen bol (die ik natuurlijk niet heb) moest oppoetsen. Nu, is het zover, 71% der Duitsen zeiden bij een pol dat zij het vertrouwen in een gemeenzame munt verloren hebben.

    Het Duitse volk is de leugens en het bedrog der EUdssr-comisarissen en de natte dweil en de voormalige FDJ-Fühererin Merkel beu. Deze potentaten hebben langzaam maar zeker Europa aan de rand van de financiele afgrond gebracht. Nu komt het Volk terecht in opstand en daar komen zoals Sacha het in een reactie schreef "vodden van"

    Het merkwaardige is, dat men in onze Vlaamse "kwaliteits kranten" helemaal niets leest , en in de berichten van de leugenachtige VRT niets hoort van het zwaard van Democlates dat boven ons hoofd hangt.

    Wanneer gaat Vlaanderen eindelijk eens wakker worden?

    Het is nog niet te laat Jutta, wanneer de meerderheid van de Vlamingen eindelijk gaat begrijpen dat zij door het Woestijnvis produkt ,De Wever, die het Vlaams Belang moest uitroken bij de neus zijn genomen zoals ze destijds door de rokkenjager Leterme werden beetgenomen. Wanneer de meerderheid der Vlamingen dat gaat begrijpen, omdat ze hun leningen en hun op krediet gekochte luxewagens niet meer kunnen afbetalen, wanneer ze dat eindelijk gaan begrijpen en wanneer ze eindelijk gaan begrijpen dat ze eindelijk weer veilig op straat zullen kunnen komen wanneer zij hun stem massaal bij de volgende verkiezingen aan het Vlaams Belang geven omdat een grote reiniging hoogstnoodzakelijk is. Alleen dan is er nog hoop. Omdat het Vlaams Belang en de Republiek Vlaanderen de laatste reddingsboei voor Vlaanderen is. Een Volk dat zijn eigen wortels uitrukt is een ten onder gedoemt volk, de Vlaamse wortels zijn Joods-Christelijk-Humanistisch voor het behoudt van deze wortels staat het Vlaams Belang.

    Kartuizer

    Reageer....


    >> Reageer (1)
    25-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het daget in.....het Noorden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, het daget, niet in het Oosten want daar moet men volgens het manwijf Merkel zich aan de toenemende wandaden van de "nieuwe burgers" aanpassen en ze in koop nemen, Deutsland schaft zich immer mehr af!

    Maar het daget bij onze Nederlandse noorderburen dank zij de onverzettelijke wil van de vrijheidsstrijder Geert Wilders. Mijn oprechte dank Geert voor de grote offers die jij tot nu toe gebracht hebt voor het verdedigen van onze vrijheden.

    Elke moskee in Europa is er een teveel omdat de islam een veroveringsideologie is omkleed met een godsdienstig manteltje, met godsdienst heeft deze ideologie in werkelijkheid niets gemeen, in Europa kan en mag er geen plaats zijn voor godsdienstfanaten die onterecht beroep doen op godsdienstvrijheid.

    Wanneer ik in mijn blog zou schrijven dat alle moslims ongelovige honden en varkens zijn, zou men mij terecht wegens discriminatie kunnen aanklagen, maar dat doe ik niet. In de koran echter staat letterlijk dat Joden en Christenen en Atheisten ongelovige honden en varkens zijn er staat ook dat men homosexuelen met de dood moet bestraffen. Wanneer Geert Wilders zegt, dat dit boek gevaarlijker is als Mein Kampf, dan heeft hij honderd procent gelijk. Dat boek moet in Europa verboden worden want het zet aan tot haat. Bovendien moeten allen die deze haat prediken uit ons midden verbannen worden zij zijn erger als de toenmalige Nazis.

    Ik hoop, dat de politiekers in ons landje ook de moed zullen opbrengen onze Nederlandse buren te volgen, niet alleen de Vlaamse maar ook de Waalse. Een volk dat zijn eigen wortels uitrukt is ten ondergang gedoemt dat geldt zowel voor Vlamingen als Walen. En deze wortels zijn Joods-Christelijk-Humanistisch
     Kartuizer.

    Reageer....




    >> Reageer (2)
    23-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog meer verheugend nieuws....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Nederlandse vrijheidsstrijder Geert Wilders werd door de Amsterdamse rechtbank vrijgesproken. Gerechtigheid is geschiedt. Hopelijk volgt Vlaanderen het Nederlandse voorbeeld.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (2)
    22-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is ook nog verheugend nieuws.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is inderdaad ook nog goed nieuws, de rode en de groene ratten hebben in het zand gebeten, het is hen niet gelukt het Vlaams Belang op droog zaad te zetten.De Raad van State heeft beslist dat de partij haar partijfinanciering behoudt. Daarop heb ik vandaag inplaats van één twee Trappistjes gedronken. Het is nu ook allerhoogste tijd dat het Vlaams Belang in de Vlaamse regering wordt opgenomen zodat deze regering eindelijk democratisch wordt.

    Ook Nederland gaat de goede weg op, en ik hoop uit de grond van mijn hart dat het vroeg of laat eindelijk  tot een confederatie zal komen tussen de Republiek Vlaanderen en het gezuiverde Nederland van Geert Wilders.

    Ook in andere Europese landen wordt de weerstand tegen de Europese draak steeds groter ik geloof dat het einde van de club van de natte dweil langzaam maar zeker een feit wordt. Het Volk weert zich en het weert zich terecht.

    In Duitsland loopt de partij van moe Merkel, het manwijf, op haar laatste beentjes. De voormalige FDJ Füherin is er in gelukt de C van de CDU te laten verdwijnen, van het Christelijke blijft in de partij niets meer over. Maar ook daar weert het Volk zich tegen het totale verval van de Christelijke-Humane waarden en normen en terecht.

    Over de financiele ramp die op ons toekomt waag ik mij niet te uiten, ik ben geen econoom, maar ik heb reeds als kind geleerd dat men nooit méér uitgeven kan als dat wat men heeft. Ik heb reeds zeer vroeg geleerd dat ik van elke honderd Euro die ik heb 15% als spaargeld aan de kant moet leggen en dus van deze honderd Euro maar 85  mag uitgeven.

    Ik wens alle lezers van mijn blog, niettegenstaande alle slechte berichten, goede moed toe, de weerstand en het gezonde verstand van de Europeanen is veel groter als de bende van de natte dweil gedacht had. We gaan gemeenzaam de goede weg op.

    Terugkerend op mijn bemerking van gisteren, "gij zult niet moorden" stel ik mij de vraag of de ministers De Crem en Vanackere en de parlementsleden die in deze moordpartij toegestemd hebben zich terdege bewust zijn, dat zij schuldig zijn aan de moord op onschudige slachtoffers in de Libische steden? Op de eerste plaats zijn de bevelhebbers schuldig en dan de uitvoerenden, de piloten, die het bevel mischien tegoedertrouw uitvoeren, maar deze piloten zijn geen domme jongens, zij zouden moeten weten dat dat wat zij doen moord is. 

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (6)
    20-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gij zult niet moorden"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de tien geboden hebben wij geleerd:"Gij zult niet doden" Deze vertaling is echter onjuist, de letterlijke vertaling uit het Hebreeuws is:"Gij zult niet moorden"

    Er is een groot verschil tussen doden en moorden, als er inderdaad zou staan, gij zult niet doden, dan zouden we ook geen dieren mogen slachten want dat is ook doden.

    Als er echter op een land tonnenwijze bommen worden afgeworpen zoals destijds op Dresden en nu op Lybie waarbij duizende onschuldigen gedood worden, dan is dat "moorden!"

    Wanneer een land door barbaren overvallen wordt dan heeft het volk van dat land het recht zich daartegen te verdedigen en de indringende vijand te doden, dat is niet "moorden" maar wettige zelfverdediging. Zoals ik ook als privaatpersoon het recht heb mij tegen inbrekers die in mijn woning binnendringen om mij te bestelen te verdedigen en hen desnoods als het niet anders kan te doden. Ook dat is wettige zelfverdediging en niet moorden.


    In sommige gevallen ben ik voorstander van de doodstraf. Wanneer zonder enige twijfel bewezen is, dat de dader koelbloedig zijn offer gedood heeft zoals in het geval Dutroux en sommige anderen is volgens mij de enige juiste straf de doodstraf. Dat geldt ook voor barbaren die uit religieus fanatisme hele families uitmoorden. Bovendien zijn er in deze wereld heel wat machthebbers die de dood van vele onschuldigen op hun geweten hebben voor hen geldt ook maar één rechtvaardige straf, de doodstraf! Maar in een wereld waar massamoordenaars zoals Arafat en sommige anderen de Nobelplijs voor de vrede krijgen is gerechtigheid ver te zoeken.

    Noodzakelijk bijvoegsel: Hartelijk dank Victor voor je medeleven, alles is nog in orde, maar soms, na het lezen van de berichten, stijgt in mij een grote woede en dan is het beter niets te schrijven en te wachten tot de woede is afgekoeld.
    Ja, Jaen er lopen nogal wat ezels rond.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (3)
    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede op aarde, waar ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Soms is het verstandig enkele dagen te zwijgen onder het motto spreken is zilver, zwijgen is goud.
    Nog twee weken en het nieuwe jaar is voor de helft voorbij, op 1 juli zijn we in de helft. Van de Christelijke kerstboodschap "vrede op aarde aan de mensen die van goede wil zijn" is er niet veel terecht gekomen, bij ons niet en nergens ter wereld. De goede wil is ver te zoeken omdat er teveel kwaadwilligen zijn die alleen maar aan het eigen profijt denken en die niet terug deinzen te moorden. Bommen op Lybie met verrijkte uranium om hun olievorraad zeker te stellen, waarbij duizende onschuldigen het slachtoffer worden en voor hun verdere leven verminkt worden, is het werk van vleesgeworden duivels.

    En dan zijn er de godsdienstwaanzinnigen die geloven dat zij in een paradijs terecht komen wanneer zij zich met een bommengordel in de lucht springen en zoveel mogelijk onschuldige schlachtoffers in hun waanzinsdaad meesleuren. De ware schuldigen zijn de haatpredikers die deze onnozelaars deze onzin wijsmaken en deze haatpredikers zijn te vinden in de moskeen die ook in ons landje als paddestoelen uit de grond rijzen met medewerking van gewetenloze politiekers. Als de scharia die deze haatpredikers verkondigen in Europa wet zou zijn, zouden er bij ons nogal wat bruine krullebolletjes zonder handjes rondlopen.

    En toch geloof ik dat er ook nog vele mensen van goede wil zijn maar zij moeten wel hun oogkleppen afleggen zij, die zeggen dat een moskee hetzelfde is als een kerk, hebben er niets van begrepen en zij hebben zeker ook nog nooit de koran gelezen zoals ze ook nog nooit de bijbel gelezen hebben.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (2)
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals groeten uit Ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Enkele jaren geleden brak er in een stal van een boerderij hier in de omgeving brand uit. Inplaats van te blussen ging de boer buiten op z´n knieen zitten bidden in de hoop dat God de brand zou blussen. De boerderij is toen helemaal afgebrand. Dit is geen verzinsel van mij, het is echt zo gebeurt.

    Nu zijn er enkele parlementsleden van het Vlaams belang die voor de redding van Vlaanderen willen gaan bidden. Er is natuurlijk niets op tegen dat zij af en toe eens samen naar een kerk gaan om voor het welzijn van ons Volk Gods bijstand af te smeken maar dat is niet hun bedoeling, neen ze willen dat doen in een lokaal van het Vlaams parlement. Nu meen ik toch, dat parlementsleden door het Volk niet gekozen worden om in het parlement te gaan bidden, bovendien is er een strikte scheiding tussen kerk en staat en kan er in het Vlaams parlement geen plaats zijn voor een gebedsruimte voor geen enkele religie. Bovendien worden parlementsleden niet door de belastingbetaler betaald om te bidden maar om de belangen van het Volk te verdedigen. Godsdienst is privaataangelegenheid, ook niet alle Vlaamsbelangers zijn gelovigen, in de partij is er plaats voor elke Vlaming. Als er geprotesteerd wordt omdat een vrouw haar Islamistische geloofsovertuiging door een kopdoek tot uiting wil brengen is dat goed en terecht maar dan kan er in datzelfde parlement zeker geen plaats zijn voor een gebedsruimte. Kwezels heeft het Vlaamse Volk voor het behartigen van de Vlaamse belangen in het Vlaams parlement zeker niet nodig.

    Mischien zal men het van een kartuizer niet verwachten, maar voor mij is de strikte scheiding van kerk en staat heilig omdat ik uit de kerkgeschiedenis geleerd heb hoe rampzalig een theocratie voor een volk is. Vandaar ook mijn diepe afschuw voor de islamistische theocratie.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (4)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na twee dagen en twee nachten slapen zit ik nu weer voor mijn computer. Een griepje had mij te pakken, koude rillingen en vreselijke moeheid, daartegen helpt alleen maar af en toe een aspirientje en veel slapen en inderdaad, het heeft geholpen, het boterhammetje met een eitje smaakt weer. Een Duits spreekwoord zegt:"wer schläft der sündigt nicht" Alhoewel ik moet vaststellen dat er burgemeesters en andere politiekers zijn die al slapend zwaar zondigen. Een moment dacht ik reeds dat de tomaten de schuldige waren, ik had namelijk de dag daarvoor twee tomaten gegeten, maar die waren het dus niet.

    Nadat ik nu de nieuwsberichten gelezen heb en eventjes op bezoek was bij Angeltjes, bij Politically Incorrect en bij Kopp-Nachrichten, bekruipt mij de lust mij terug in mijn bed te leggen en nooit meer wakker te worden, in deze waanzinnige leugenachtige wereld voel ik mij niet meer thuis. Maar als ik dan buiten kom in mijn klein paradijsje en de bloemen zie en de twee wilde katten die op mij toekomen voor hun dagelijkse hapje, de paarden zijn er nog niet, dan ben ik dankbaar voor de rust en de vrede die hier nog heerst.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (1)
    06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomaten, komkommers, salat enzv. enzv......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EHEC
    *****

    Eerst waren het tomaten, komkommers en salat, dan was het een restaurant in Hamburg en nu zijn het sojascheuten, de Chinese restauranthouders zullen er niet blij mee zijn dat nu de klanten,die alles geloven wat in de gazet staat, wegblijven. Morgen zijn het mischien radijsjes, overmorgen bloemkool en dan selder en prei enzv. Enkele nederlandstalige kranten meenden het Duitse woord Sprossen (scheuten) als spruiten te moeten vertalen het Duitse woord voor spruitjes is Rosenkohl maar  van journalisten kan men zoiets verwachten, de heren weten kennelijk niet dat er in deze tijd van het jaar geen spruitjes zijn. Dat er ondertussen door al deze wraakroepende desinformatie een hele industrietak kapot gaat schijnt niemand te intereseren. De financiele verliezen zijn niet te overzien en niet alleen dat, verse groenten zijn een bron van gezondheid en vitamine C. wanneer men deze bron wegneemt dreigt er werkelijk een epidemie op ons toe te komen.
    Welk duivels brein steekt er werkelijk achter EHEC ??

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (2)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te wapen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrijheidstrijders aller humanistische en beschaafde landen verenigt u.

    Bedankt Jutta voor je reactie, inderdaad, wij schijnen een uitstervend ras te zijn, als het zo verder gaat zoals nu, komen er na ons anderen met houten koppen en zonder hersens. Maar ik geloof nog steeds aan het gezonde boerenverstand van velen van ons en van degenen die na ons zijn gekomen, de huidige generatie. Er zijn grote veranderingen op til uiteindelijk zal onze humanistische beschaving de zege behalen.

    Ook Lieve bedank ik voor de vriendelijke reactie, maar ik moet de reacties eerst goed- of afkeuren voor ze op mijn blog geplaatst worden. Ik doe dat niet graag, maar ik werd ertoe gedwongen omdat er in het verleden af en toe zeer hatelijke en onfatsoenlijke reacties kwamen. Ik moet dus eerst in mijn mailbox kijken en de reacties goed of  afkeuren, maar ik zit niet de hele dag voor mijn computer en als ik ze dan goedgekeurd heb duurt het soms nog een poosje eer ze op mijn blog verschijnen. Men moet dus wel een beetje geduld hebben.

    Het verheugde mij nog eens een reactie van jou te krijgen Lucky9, ik begrijp wat je bedoeld. Ik heb ook met spanning je bijdrag van 30 mei l.l. in Artikel 7 gelezen "1984 gebeurt nú" Waar ik het volledig mee eens ben. Bij "Welingelichte kringen" zag ik ook de afgrijselijke beelden van de verminkte lijken die door de moslims daar eerst afgeslacht werden, als men dát gezien heeft kan men de reactie begrijpen. En wat Turkije betreft, bij de Bosporus houdt Europa op.

    We leven in een rumoerige tijd, vijftig jaar geleden had ik dat wat zich nu dagelijks afspeelt voor onmogelijk gehouden, sinds 1968 heeft men stelselmatig ons volk vergiftigt, niet alleen in Vlaanderen maar in heel Europa. Het wordt tijd, allerhoogste tijd, dat allen die nog niet gehersenspoelt zijn opstaan en zich met alle midellen die hen ter beschikking staan gaan weren tegen de moslimwaanzin en de steeds groter wordende waanzin van de "bende der zevenentwintig" zoals Angeltjes ze noemt, de neocommunistische EU commisarissen. Er moet een einde komen aan deze waanzin. Europa moet terug een continent van vrije Volken worden waar ieder Volk zelf bestemt wat goed voor hen is.

    Kartuizer.

    Reageer.......


    >> Reageer (1)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    charlyfoxtrot
    blog.seniorennet.be/charlyf
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    erika1948
    blog.seniorennet.be/erika19
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!