Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    04-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met pijn in het hart....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ray goede vriend, ik zal Angeltjes missen. Er blijft een leegte over. Hartelijk dank voor alles, ik wens je het allerbeste.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (4)
    03-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat niet goed.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zover ik dat als kleine kartuizer beoordelen kan, zijn we niet ver van een derde wereldoorlog verwijderd. De spanningen staan op springen.
    De Vlaams nationalisten zouden er goed aan doen even verder te kijken als hun kerktoren, het gaat om veel meer, er komen zeer moeilijke tijden op ons toe. De Euro staat op springen, dat is veel ernstiger als godsdienstige sermoentjes van nonnen. Het gaat nu om het behoudt van onze echte Christelijke waarden en normen niet om een kerkelijke leer of wat men daarvoor houdt. Het gaat om de verdrijving van de verderfelijke islam die het tegenstelde is van de Christelijke waarden en normen, Vlaanderen was steeds een Christelijk land en moet het ook blijven maar er is een groot verschil tussen Christelijke waarden en normen en de bemoeienissen van de klerus die steeds machtbelust was en noch steeds is. Vlaanderen is Christelijk maar niet afhankelijk van de Klerus die het in het in het verleden steeds weer als boers en minderwaardig bestempeld heeft . Als het werkelijk tot een derde wereldoorlog zou komen, moeten alle Vlaams Nationalisten zeer eng tesamenhouden egaal of zij Godgelovig zijn of niet. Eendracht maakt ook in Vlaanderen macht!

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (3)
    02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede op aarde aan alle mensen die van goede wil zijn...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede op aarde aan alle mensen die van goede wil zijn! Deze boodschap moet men het hele jaar door verkondigen, niet alleen in de Kersttijd.

    Niettegenstaande alles geloof ik nog steeds in de overwinning van de echte Christelijke moraal omdat deze moraal humaan, vredelievend en vergevingsgezind is, in tegenstelling tot moslimideologie die haatdragend verderfzaaiend, oorlogzuchtig en mensonterend is. 

    De aartsengel Michael is voor mij de symbolische figuur van deze overwinning van de echte Christelijke moraal, die met zijn lans al het boze, al het slechte en al het verderfelijke in deze wereld met wortel en tak uitroeit.

    Echte vrede kan er in deze wereld alleen maar zijn als allen de Christelijke boodschap:" behandel je medemensen zoals je zelf wil behandeld worden" ter harte nemen.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (2)
    01-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gij zult niet moorden 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De belgische ministers die het bevel gegeven hebben bommen te werpen op de Libische bevolking zouden terecht moeten vervolgd worden wegens moord op onschuldige mensen. Ik herinner mij nog zeer goed de bombardementen tijdens de tweede wereldoorlog in ons landje en de Duitse V. bommen, dat was moord, zoals ook de bombardementen op Dresden moord waren. De bommen die op Libie afgeworpen werden en nog steeds afgeworpen worden zijn eveneens moord. De belgische bevolking zou in opstand moeten komen tegen deze moordpartijen en de verantwoordelijken voor een gerecht moeten dagen. Ik heb steeds gedacht dat het de taak van onze luchtmacht was ons landje tegen vijandelijke invasies te verdedigen, bommen werpen op landen die niet eens met ons in oorlog zijn kan zeker niet de taak van deze luchtmacht zijn!

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (2)
    31-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dagelijkse leugens van TV. en de kranten...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben een trouwe lezer en kijker van KOPP Video Verlag. Als ik de berichten die ik bij KOPP lees en zie mag geloven, en tot nu toe heb ik geen enkele reden dat niet te doen, stel ik vast de wij door de TV. en de kranten dagelijks belogen worden.

    Ik heb aandachtig de berichten van Webster Tarpley uit Tripoli gevolgd, Webster Tarpley bericht, dat niet één van de Gadafi zonen gevangen genomen werd en dat de beelden die ons op TV. van de wildschietende rebellen getoond worden in werkelijkheid gestelde opnamen zijn, die ver van het strijdtoneel werden opgenomen. Hij bericht verder dat meer als 70 % der Libische bevolking achter Gadafi staat en dat de zogenaamde rebellen in werkelijkheid fanatieke moslims zijn, de meeste van hen zijn buitenlanders. Deze zogenaamde rebellen werden en worden door de Navo en vooral door Frankrijk, England en Amerika van wapens voorzien. Volgens Webster Tarpley heeft Gadafi zich uit strategische reden uit Tripoli teruggetrokken om de Rebellen in Tripoli in een val te lokken waar zij nu druk bezig zijn te plunderen. De zogenaamde verkoolde Gadafi-lijken die dagelijks gevonden worden zijn volgens hem in werkelijkheid slachtoffers van de Rebellen bij hun nachtelijke plunderingen in de huizen van Tripoli. Libie was een tamelijk welvarend land waar iedereen genoeg te eten had, nu echter is er hongersnood. De grap van de dag is wel, dat Malta een hele scheepslading katten en hondenvoer naar Tripoli stuurde, wie dat eten zal is vraaglijk want wilderende katten en honden zijn er in Tripoli niet, wel wilderende rebellen.
    Ik ben zeker geen bewonderaar van de gekke kolonel en zijn familie, maar men mag ook mensen die men niet mag geen onrecht aandoen.
    Dat het in Libie in werkelijkheid om de olie gaat wisten we reeds, er woedt op het ogenblik een hevige strijd tussen Italie en Frankrijk, Italie heeft zeer veel geld geinvesteerd in zijn  olieraffinnaderijen in Libie, die wil Frankrijk nu inpikken en zo zou Gerald Celente wel eens gelijk kunnen krijgen wanneer hij zegt dat er oorlogen zouden uitbreken tussen verschillende Europese landen.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (0)
    29-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals kort genoteerd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    * Gij zult niet moorden....

    Ik heb altijd al de Lybische kolonel als een zeer twijfelachtige figuur betracht die om het voorzichtig te zeggen een beetje gek was, maar toch door vele Europese politiekers vriendelijk ontvangen werd. Wat kan men van postjesjagers anders verwachten! Het ging toch om de Lybische olie, of zie ik dat alweer fout?
    Dat nu de belgische luchtmacht voor een paar miljoenen bommen op Lybie afgeworpen heeft en daarbij vele onschuldige mensen, vrouwen en kinderen, vermoord hebben lezen we niet in onze regimetrouwe kranten. Wordt het niet tijd, dat het CD&V het C uit zijn naam schrapt, want het Christelijke gebod zegt":Gij zult niet moorden." Dat wat de belgische luchmacht in Lybie deed, was moorden, er is geen andere naam voor en dat deden zij op bevel van CD&V ministers. Of deze ministers nog rustig zullen kunnen slapen is voor mij een groot vraagteken. Ik geloof ook niet dat de meerderheid van de belgische bevolking deze moordpartijen kan goedkeuren.

    Kartuizer

    Reageer....




    >> Reageer (4)
    26-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort genoteerd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    * De politieke situatie is zo smerig en vuil dat men er van walgt, niet alleen in ons land maar overal ter wereld. Overal wordt er gelogen. De berichtgevingen zijn totaal ongeloofwaardig. Er zijn legioenen duvels aan het werk.

    * De jaargetijden zullen zich veranderen, heb ik eens in een voorspelling gelezen. Ik geloof niet aan Mariaverschijningen, maar de jaargetijden schijnen zich inderdaad te veranderen.

    * We hebben in Vlaanderen niet alleen slapende, onbenoemde en krolse burgemeesters, maar ook een burgemeesteres die van hoogtesex houdt.

    * Als ik het goed begrepen heb, wil mijn blogvriend Andre mij een paar liter wijn bezorgen, hopelijk vindt hij de weg en zal ik eindelijk eens kunnen kennismaken met een van zijn Duitse Herders, ik koester een grote liefde voor deze edelmoedige dieren, die meer te vertrouwen zijn als vele mensen.

    * Niemand wil het geloven, maar ik voorspel dat de Euro op zijn laatste beentjes loopt. Wat daarna komt is ook voor mij een groot vraagteken.

    * Dat er dit jaar nog een federale regering komt, geloof ik niet en ik hoop dat er nooit meer een komt. 

    * Ik ben ermee begonnen alle hooggiftige spaarlampen door LED lampen te vervangen om te beginnen heb ik een nieuwe LED burolamp gekocht, levensduur 12 jaar als zij konstant zou branden, verbruik, 4,5 watt per uur. Deze lamp overleefd waarschijnlijk mij nog.

    * Zuster Walburga is bereids in Köln gearriveerd, volgende week zal zij waarschijnlijk weer thuis zijn en dan zien we wel weer verder, zij zal waarschijnlijk wel even moeten uitrusten na deze vermoeiende reizen.

    Groetjes
    Kartuizer

    Reageer....

     


    >> Reageer (3)
    22-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Nationalisten reik eindelijk elkaar de hand....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik raad alle lezers van mijn blog aan de toespraak van Johan Sanctorum bij de 10de Ijzerwake, bij Angeltjes te lezen. Het is goed, dat we Angeltjes hebben want in onze kranten zullen we deze toespraak niet te lezen krijgen. Dank Ray!

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (1)
    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mogen soms wel eens spijkers met koppen zijn.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belangstellend heb ik gisteren bij Angeltjes het kommentaar op het bezoek van paus Benedictus in Spanje gelezen en ook de reacties daarop. Het gebeurt niet vaak dat ik op de berichten van Angeltjes reageer en als ik het doe, dan steeds zeer kort en bondig en zo was mijn reactie ook nu, "volkomen eens met de visie van Ray en met de woorden van senior!"
    Ik heb niet alleen mijn eerste en mijn plechtige communie gedaan zoals senior, ik ben nog een stapje verder gegaan en werd priester in de oud rooms katholieke kerk omdat ik de leer van Jezus van Nazareth voor goed en juist houd en ik deze leer ook wilde verkondigen, maar dan wel de zuivere leer, ontdaan van alle schijnheiligheid zoals lucky9 ook zegt. Het was voor mij zelfs niet belangrijk of Jezus nu wel of niet de zoon van God was, maar ik vond Zijn leer het volgen waard en dat doe ik nog steeds. Alle godsdiensten zijn sprookjes, maar de leer van Jezus is een mooi sprookje. Daartegenover is de islam een gruwelsprookje. Ik geloof, dat als het mogelijk zou zijn, Jezus nu in het Vaticaan zou komen, men Hem daar ook zou kruisigen en men hem als Godslasteraar zou bestempelen. In de jaren zestig van de vorige eeuw was ik kind aan huis bij goede atheistische vrienden, zij hadden drie kinderen geen van hen was gedoopt, maar bij deze mensen vond ik meer Chistelijke deugden als bij de meeste Christenen. Over het bestaan van een God of niet, wil ik mij niet uiten, ik geloof aan de woorden van Jezus, "het rijk Gods is in u" Als we goede mensen zijn, zijn we Goddelijk, als we slechte mensen zijn, zijn we duivels en ik stel steeds meer en meer vast dat er legioenen duivels op deze aarde aan het werk zijn.
    Als nu Benedictus en zijn jeugdige bewonderaars zich zouden inzetten om de islamistische invasie in Europa  te bestrijden zou het mischien nog zin hebben maar ik geloof dat senior het ook daar bij het rechte eind heeft.
    Om alle misverstanden te vermijden, priesters van de oud rooms katholieke kerk worden niet betaald omdat ze priester zijn, zij moeten zelf voor hun levensonderhoud zorgen en dat heb ik dan ook gedaan tot ik gepensioneerd werd, voor het celibaat heb ik vrijwillig gekozen omdat ik als kartuiser wou leven, het celibaat is voor de priesters der oud rooms katholieke kerk geen plicht, zij mogen huwen.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (0)
    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartelijk dank lucky 9 voor het recept, wij noemden dat stoofvlees, ik lust natuurlijk ook onze goede Vlaamse carbonaden en die bereid ik met een Westmalse Trappist.

    Hartelijk dank Lieve voor de Kestwensen, maar zuster Walburga komt reeds vóór kerstmis terug.

    Jij hebt gelijk Pascha, niemand kan het mij kwalijk nemen!

    Je bent weer aan ´t stoken he Victor, zuster Walburga is op de terugweg, maar zij maakt nog een tussenstop van enkele dagen in Berlijn waar ze de situatie wil beoordelen, daarna maakt ze nog een tussenstop van enkele dagen in Köln en dan eerst komt ze hier weer heen. Zij heeft mij er wel op attent gemaakt, dat zij niet tot de orde der "rijke Klaren" van het arme Jezuskind hoort, zoals ik dat in mijn blog vermelde, maar tot de orde van de "arme Klaren van het Jezuskind." De leden van haar orde zijn ook geen aan God gewaagde meiden, zoals ik dat eens verkeerdelijk zei, maar aan God gewijde maagden. In twee of drie weken zal ze dus hier weer arriveren en dan laat ik haar, weliswaar een beetje schoorvoetend, af en toe aan mijn blog toe. En voor alle duidelijkheid, zuster Walburga woont niet bij mij in huis, zij komt enkel enkele dagen per week een beetje helpen. En daar zij een aan God gewijde Maagd is, wil ik mij niet aan Godslastering schuldig maken, ik ben tenslotte zelf ook een aan God gewijde mannelijke maagd! Kartuizers hebben ook een gelofte van zuiverheid!

    Ondertussen ben ik een beetje aan het "hamsteren", ik heb twintig blikjes Markreel Filet gekocht, minstens houdbaar  tot 2015 en tien blikken Erbsen-Eintopf minstens houdbaar tot 2014 en tien blikken Linsen-Eintopf minstens houdbaar tot 2014. Nu zal ik van Jutta wel een bescheiden klein bolwasininkje krijgen, maar ik moet toch voorzorgen! Ik weet wel, Jutta dat je het goed meent. Mischien geef je mij vroeg of laat nog gelijk.

    En daar het vandaag vrijdag is, ga ik weer op boodschappentoer en "hamster" ik nog een beetje, maar het 500 Gr. rundvlees voor de gulasch is vers en de paprikas ook.

    Groetjes, Kartuizer

    Reageer.....




    >> Reageer (1)
    18-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartuizer de smulpaap.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag geen politiek en geen islamgeleuter.
    Ik voelde mij de laatste tijd een beetje slap en dan kwam ik op de idee maar weer eens elke week een heerlijke rundergulasch klaar te maken. Hieronder het recept:

    "500 gram rundergulasch (natuurlijk niet halal geslacht.)
    een ajuintje klein snijden en met een beetje boter laten bruinen het vlees daraan toevoegen en laten bruinen. Dan 400 cl. Samos Muscat 15 % muskaatwijn toevoegen en heel eventjes laten koken. Dan een pakje Knorr Fix Paprika-Gulash Zeugeuner Art toevoegen en heel eventjes al roerend laten koken. Nog twee middelgrote Paprikas klein gesneden toevoegen en een beetje Pilipili en paprikapoeder en alles anderhalf uur op een klein vuurtje laten sudderen."

    Deze heerlijke gulasch is voor mij voldoende voor twee maaltijden met frietjes. Dat wat dan nog overblijft eet ik dan opgewarmt op een grote boterham. Ons Eifel brood is niet te vergelijken met het brood in Vlaanderen, de helft tarwe en de helft Rogge en met zuurdeeg gebakken ook zonder toespijs smaakt zo een boterham ook alleen met boter. Wij hebben hier nog zeer goede oude familie bakkerijen. Zo een brood van een kilo kost 2,09 Euro en is voor mij voldoende voor een hele week. Trouwens, het vlees komt ook uit een Eifelboerderij waar echt nog geschlacht wordt zoals het hoort. 500 Gr. Gulasch kost hier 5,50 Euro, als men voor 5.50 Euro en de bijkomende Frieten, Parika, Knorr Fix en Samos Muscatwijn daarbij rekent komt men op ongeveel 8 Euro voor drie maaltijden. 8 geteilt door 3 is 2.66 Euro per maaltijd.  

    Verder eet ik éénmaal per week ,zolang ze er zijn, mosselen, met frietjes. De Jumbo-mosselen van Aldi zijn wel niet altijd zo groot als men van jumbos zou mogen verwachten, maar ze zijn lekker. Voor 4.99 Euro voor een kilo kan ik ook niet meer verwachten. Ik heb dan ook weer als ik de frieten erbij reken voor 5 Euro goed gegeten.

    In elk geval, sinds ik weer wekelijks Gulasch eet voel ik mijn krachten toenemen, dank zij het vlees van de koeien.

    Als jullie nu menen dat ik een smulpaap ben, dan kan ik jullie geen ongelijk geven, ik geniet ervan zo lang het nog kan en wie wil het mij kwalijk nemen?

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (8)
    16-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag maar heel kort....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik had mij voorgenomen vandaag niets te schrijven, maar nu moet ik wel.

    Ik heb je helemaal niets kwalijk genomen, Jutta, op mijn blog mag iedereen vrij zijn mening zeggen ook als dat niet met mijn mening overeenstemd. Ik ben er ondertussen al aan gewend van jou af en toe een bolwassing te krijgen,
    en soms wel terecht, en dat mag, we blijven toch goede vrienden. Of je bolwassing nu terecht is, laat ik in het midden. Wat de text van je reactie betreft, begrijp ik niet wat je bedoeld, op mijn PC staat je text zo zoals ik hem ontvangen heb en daar kan ik niets aan veranderen, ik heb hem goedgekeurt zoals hij op mijn mailbox kwam.

    Ik wens alle lezers een prettige en aangename dinsdag.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (3)
    15-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het moeten niet altijd onheilsboodschappen zijn, maar voor dat ik gisteren mijn bijdrag schreef had ik mij zeer grondig geinformeerd bij betrouwbare bloggers, met een glazen bol heeft dat niets te doen, maar wel met betrouwbare berichten. Ik weet wel, dat de meeste mensen de boodschappen van onheilsprofeten niet graag ter harte nemen. Het liefst zetten ze zich een rosa bril op en geloven zij verder de goednieuwsschau van de VRT en de leugens van de poco-pers maar dat moeten zij dan zelf weten. De waarheid ziet er meestal helemaal anders uit. Ik wou alleen maar waarschuwen voor de komende onheilswolken die boven ons hoofd hangen en daarmee heb ik mijn plicht gedaan. Het staat nu iedereen vrij te handelen naar goeddunken.
    Ik zelf maak mij geen al te groten zorgen, ik heb hier in de Eifel zeer goede vrienden die een klein boerenbedrijf hebben en die mij als het erop aankomt van het nodige verzorgen werden. Ik krijg zelfs nu al alle veertien dagen zes verse eieren gratis thuisgebracht en dat zijn geen kleine eitjes zoals in de supermarkt.
    Ik zal hier zeker niet verhongeren, maar in de stad ziet er er wel een beetje anders uit en daarom wou ik mijn lezers waarschuwen voor de komende moeilijke tijden en hen aanraden voor te zorgen. Wie dat niet wil hoeft het niet te doen. Met hamsteren heeft dat niets te maken, de misdadige politiekers hamsteren al jarenlang op kosten van de bevolking. Mensen, wordt eindelijk eens wakker!


    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (3)
    14-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorg, maar zorg niet teveel, het komt zoals het komen moet.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is een zeer wijze raad van Jean, de lezers van mijn blog attent te maken op Gerald Celente, zodat zij weten wat op ons toekomt. Er komen inderdaad zeer moeilijke jaren op ons toe, ik ben geen doemdenker maar een nuchtere realist.
    De lezers van mijn blog raad ik aan, zoveel mogelijk lang houdbare konserven en andere levensmiddelen te kopen, nu zijn ze er nog maar ze zullen steeds krapper worden tot ze er uiteindelijk niet meer zullen zijn. Als kind heb ik tijdens de tweede wereldoorlog vaak met lege maag rondgelopen en ik zag het verdriet van een zorgzame moeder die haar kinderen niet kon geven wat ze nodig hadden omdat het er niet was. Tot voor enkele jaren kon ik niet geloven dat zulke toestanden in Europa nog eens konden terugkomen, maar nu weet ik dat ze terugkomen ook al willen velen het nog niet geloven. Er hangen donkere wolken boven Europa, er dreigen oorlogen los te barsten in verschillende Europese landen. Het Volk zal zich tegen de misdadige politiekers keren die het jarenlang belogen bedrogen en uitgebuit hebben. Deze misdadige politiekers zullen in Europa geen veilige schuilplaats meer vinden de wraak van het bedrogen Volk zal vreselijk zijn. Ik verwacht deze toestanden niet in de verre toekomst, maar in de komende vier jaren, de zomer van 2011 is eerst het begin. Ze zullen komen zoals ze onvermijdelijk komen moeten. Maar uiteindelijk zal er weer rust en vrede komen als ons kontinent gezuiverd zal zijn van alle misdadige volksverlakkers. We zullen echter door de komende vier moeilijke jaren moeten doorkomen, daarom, zorg maar zorg niet teveel, we komen er doorheen. Koop met het geld dat nu nog wat waard is voorraden zolang ze er nog zijn. Ik weet wat het betekend honger te hebben.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (5)
    12-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn reatie op de reacties....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wou gisteren reeds reageren, maar ik ben ook niet meer de jongste, de wil is er wel maar de kracht ontbreekt soms maar nu voel ik mij weer fit.

    Het is zo, Jutta wij de goedwilligen willen vrede maar jammer genoeg zijn er nogal wat kwaatwilligen die bij gebrek aan opvoeding en ophitsing door haatpredigers die het bij nul staande verstand van hun volgelingen misbruiken. Het zijn deze haatpredigers die we het handwerk moeten leggen. Elke moskee in onze steden is een gevaar voor de veiligheid van de autochtone burgers. Ik heb als ik jonger was ook de voorspelligen van mij weggejuift, maar de jaren der ervaring hebben mij geleerd ze toch serieus te nemen daar ik velen van hen nu in vervulling zie gaan. Ook vele voorspellingen uit de bijbel zie ik nu in vervulling gaan maar darover wil ik het nu niet hebben. Jaen zei je reeds, dat we deze voorspellingen niet zomaar kunnen wegwuiven en hij heeft gelijk.

    Ja, Gina en ook Victor de beelden brengen mij tot nadenken, het zijn inderdaad niet allemaal moslims ook anderen horen tot het gespuis de vraag is uit welke politieke richting ze komen.

    Je hebt gelijk lucky9 het zijn geen kwakzalvers maar echte misdadigers.

    Ik hoop dat ik niemand vergeten heb.

    Kartuizer

    Reageer.....


    >> Reageer (4)
    09-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kwakzalvers oogsten nu wat ze gezaaid hebben...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politieke kwakzalvers oogsten nu wat ze jarenlang gezaaid hebben. In England loopt het volkomen uit de hand en ook in Brussel en in Antwerpen staat de bom op scherp.
    Gerald Celente voorspelde voor midden 2011 burgeroorlogen in Europa, zijn voorspelling gaat jammer genoeg in vervulling. Daar de politie niet bij machte is aan het werk van de straatrovers en brandstichters
    een einde te maken zal men uiteindelijk verplicht zijn het leger in te zetten. Ook rubberen kogels zullen daar niet meer helpen, er zal ten einde raad met scherp geschoten worden op deze wilde dieren.
    Het is opvallend dat het plunderende gespuis steeds aanhangers zijn van de godsdienst van de vrede. Gerald Celente voorspelde ook, dat er in 2016 geen moslims meer in Europa zullen wonen. Het zou wel eens kunnen dat het inzetten van het leger het begin is van de grote zuivering die nu door het gespuis zelf hervoorgeroepen wordt. De kruik gaat zolang te water tot ze barst en het lijkt erop dat ze nu gebarsten is.

    In Helmond (Nederland) hebben de burgers opgeroepen een knokploeg van 200 man op te richten om aan de pesterijen van de krullebolletjes een einde te maken omdat ook daar de politie verstek laat gaan.

    Vrede kan er alleen dan zijn als allen van goede wil zijn, de onwilligen moet men uit een vredelievende samenleving verbannen.


    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (6)
    07-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stem van het Volk....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb enkele dagen gezwegen en aandachtig geluisterd naar de stem van het Volk. Het Volk mort, niet alleen hier bij ons, maar in heel Europa. "Wij laten ons niet langer de kaas en de worst van het brood eten door vreemdelingen die hier op onze kosten komen leven want als het zo verder gaat nemen ze straks ook nog ons brood!" Zegt men. "Wij willen ons eindelijk weer thuis voelen in ons eigen huis en ons geen vreemde cultuur laten opdringen door wereldvreemde woestijnbewoners, wij hebben onze eigen cultuur en onze eigen wetten en normen en wie zich aan deze cultuur en wetten niet aanpassen wil moet vertrekken, wij hebben hen niet uitgenodigd!" Zegt men. "De Europese polit commisarissen die wij niet gekozen hebben, hebben ons geen wetten te stellen, onze wetten worden gemaakt door democratisch gekozen volksvertegenwoordigers want alle macht gaat van het Volk uit en het Volk dat zijn wij!" Zegt men. "Er moet eindelijk een einde komen aan het bedrog van de EU mandatarissen die het Europese schip regelrecht op de klippen laten lopen en het Volk steeds in diepere armoede storten!" Zegt men. "Als er niet snel diepgrijpende veranderingen komen en men de stem van het Volk verder negeert zal het tot een tot nu toe niet gekende volksopstand komen en o wee dan de nietsnutten die deze chaos veroorzaakt hebben." Zegt men.

    Kartuizer.

    Reageer......


    >> Reageer (2)
    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanvalswapen of verdedigingswapen ????
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste keer dat ik een vuurwapen in mijn handen had, was tijdens mijn verplichte legerdienst 1957-1958. Daar ik in de administratieve dienst zat, stafcompanie dienst S4 op de Luchtbal in Antwerpen, had ik geen geweer maar een Vigneron. De Vigneron was een belgisch wapen, de verbeterde uitgave van de Engelse Sten-gunn. Hij was een handig verdedigingswapen, in de lader waren 30 negen millimeter patronen die men schot voor schot kon afvuren of automatisch. Men kon hem makkelijk naast de schrijfmaschiene leggen om zich tegen een vreemde indringer te verdedigen, en, alhoewel ik toen reeds lid was van de Dietse Blauwvoetvendels, zou ik hem zonder twijfel gebruikt hebben tegen elke vreemde indringer in ons belgenlandje, welke nationaliteit hij ook zou gehad hebben.

    Dat is lang geleden, en zoals ik reeds zei heb ik sindsdien geen vuurwapen meer in mijn handen gehad. Dat was ook niet nodig, want wij hadden goede politiekorpsen en de Rijkswacht die over de veiligheid van de burgers waakten. Maar ook dat is lang geleden, de Rijkswacht is er niet meer en de huidige politiekorpsen zijn aan banden gelegd door politieke nietsnutten. In de steden voelen de burgers zich niet meer veilig, het misdadige geweld neemt van dag tot dag toe. Daartoe komt nog het toenemende moslimgeweld, wereldvreemde snuiters die zich bij ons ingenest hebben en die menen dat wij nu naar hun pijpen moeten dansen. Het is dus geen wonder, dat vele burgers tegen deze agressievelingen in opstand komen. Tijdens mijn legerdienst heeft men mij geleerd dat wij ons met alle middellen die ons ter beschikking staan tegen vreemde indringers moeten weren, dat is wettige geoorloofde zelfverdediging, vaderlandsplicht en burgerplicht. Het is onze plicht, onze democratische rechten en normen te verdedigen, wie zich aan onze wetten niet wil en kan aanpassen hoort hier niet thuis, ons land is ons huis en in ons huis bepalen wij wat geoorloofd is of niet. Onze cultuur is Joods-Christelijk-Humanistisch. Wij moeten overal het kruis weer in het midden planten, niet omdat wij pilarenbijters zijn, maar omdat het kruis het symbool is van onze westerse cultuur.

    Enkele malen ben ik in de verzoeking gekomen een verdedigingswapen als de Vigneron in huis te halen, maar ik geloof nog steeds dat wij deze strijd met het WOORD moeten voeren. Niettegenstaande de aanvallen van de linkse onbenullen zal ik verder vrank en vrij in deze blog het islamistische gevaar blijven aanklagen en de islam als de vijand van de vrije wereld aan de kaak stellen.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (12)
    29-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augustus wordt beslist een warme maand....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niettegenstaande de kille herfsttemperaturen wordt Augustus beslist een warme maand. De halfverhongerde "Jongeren" zullen daar wel voor zorgen. Nu reeds einde Juli branden de autos in Antwerpen, dat zullen wel de Vlaams Belang Jongeren geweest zijn, maar het is wel vreemd dat er in Borgeroco of op het Kiel nooit autos in de fik gestoken worden.

    Ik heb enkele dagen nodig gehad om mij een beeld te maken van de Noorse massamoordenaar, een narcistische egocentrische psychopaat die zichzelf wil verheerlijken. Ik weiger echter te geloven dat het drama in Noorwegen het werk van één persoon is. Dat de linkse kerk nu alle registers opentrekt om de mensheid te laten geloven dat de tegenstanders van de toenemende islammisering eveneens zulke gevaarlijke gekken zijn, valt bij de publieke mening niet in goede aarde. Alle gevaarlijke extremisten waren tijdens mijn 75 jarig bestaan steeds linkse extremisten die dood en vernieling zaaiden. De strijd van de tegenstanders van de islamisering is een strijd met het wapen van het WOORD en niet met vuurwapens en brutaal geweld in tegenstelling met de linkse extremisten die de democratie met alle geweld willen vernietigen.

    Wie het nog niet begrepen heeft, moet even de drie fotos van het Astridplein in Antwerpen bekijken bij Angeltjes. Zij spreken voor zich. Antwerpen was eens de trots van de Sinjoren, over dat wat de linkse kerk ervan gemaakt heeft schaam ik mij en alle Sinjoren met mij.

    En de Vlaamse politiek, eerst dan als het Vlaams parlement democratisch wordt en het Vlaams belang mee laat regeren, schep ik weer moed.

    Kartuizer.

    Reageer.....






    >> Reageer (3)
    26-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even reageren op de laatste reactie....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was steeds mijn gewoonte af en toe te reageren op de reacties van de lezers en dat heb ik de laatste tijd een beetje verwaarloost, maar ik heb mij vast voorgenomen mijn leven te beteren en de gelegenheden tot de zonde der luiheid te vluchten.

    Hartelijk dank Jutta voor je reactie. Ja, we zijn tenslotte geen twintig meer en na de jaren der lasten komen nu de lasten der jaren. We hebben wel onze beste tijd gehad, letterlijk en figuurlijk, de zestiger jaren der vorige eeuw komen nooit meer terug, maar wij hebben ervan genoten. Inderdaad, alles draait nu vierkant we schijnen wel in het tijdperk van de haat te leven. De hel schijnt alle duivels losgelaten te hebben en die leven nu midden onder ons en brengen dood en vernieling en wij staan machteloos daartegenover. De kranten brengen alleen nog maar gruwelverhalen met liefst zoveel mogelijk fotos van lijken en zoveel mogelijk naakt vlees. Van normale nuchtere neutrale berichtgeving is er al lang geen sprake meer. De TV. is het toppunt van hersenspoeling geworden, de waarheden worden leugens en de leugens waarheid. En de politiek, we worden belogen en bedrogen maar velen zijn reeds zodanig gehersenspoelt dat zij hun stem steeds weer aan de dezelfde leugenaars en bedriegers geven. Zo is het Jutta en ik geloof niet dat wij daaraan nog iets kunnen veranderen, mijn droombeeld van een humanistische vreedsame samenleving is totaal stuk gemaakt door de losgelaten duivels.

    Ja, Jaen we leven op een vreselijke mesthoop, jij geloofd natuurlijk niet aan een hel, ik trouwens ook niet maar we zitten er nu wel midden in, de duivels zijn midden onder ons en wijwater zal hier wel niet helpen, maar wat dan wel? Geweld druist in tegen onze humane denkwijze maar hoe kunnen we deze duivels uit ons midden bannen? Zeg het mij Jaen!

    Tussen jou geschil met Jutta, wil ik mij niet mengen Victor, Jutta is vrouw genoeg om zichzelf te verdedigen. Maar er zijn op het ogenblik heel wat belangrijkere zaken die de aandacht verdienen als een lezer die aan de ene of de andere blog zijn of haar voorkeur geeft. De gedachten zijn vrij Victor!

    Ja, Pascha, ik geloof dat wij mekaar begrijpen.

    En, ik wil niemand uitsluiten, Lieve, ik weet wel dat op het scheve pad soms wel plezant kan zijn, ik ben ook jong geweest, maar dat duurt meestal niet lang. Op mijn leeftijd wil ik toch op het rechte pad blijven.

    Zo, dat was het dan weer, of ik morgen weer aan het woord kom weet ik nog niet we zullen wel zien!


    Kartuizer

    Reageer... maar fatsoenlijk...


    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tiraenlouis126
    blog.seniorennet.be/tiraenl
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kreatiefje
    blog.seniorennet.be/kreatie
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!